Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 13:03 3 397 25

Ако………?

  • герб-
  • тома биков-
  • спас гърневски
Ако………? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако депутатът от ГЕРБ Тома Биков е прав, че всички поддържащи президента са измамници и крадци, то на главния прокурор няма да му стигне мандата да им повдигне обвинения.

Ако депутатът от ГЕРБ Маноил Манев е прав, че телефонният разговор между двама генерали –президента Радев и командващия ВВС ген. Стойков, е на крачка от „военен преврат”, то в България сигурно има още над 2 млн „превратаджии”.

Ако депутатът от ГЕРБ другарят Спас Гърневски е прав, че Радев иска властта от премиера и обръщението му към народа е „самоубийство”, то премиерът спешно трябва да го извади оттам, преди да е доубил ГЕРБ.

Ако слушаме политолога Антоний Гълъбов, че президентът трябва да подаде оставка, какво остава за актьорите от пиесата „Ало, Ваньо”?

Ако е вярно казаното от професор Антоанета Христова, че ако искахме действия срещу незаконно забогателите, то Гешев вече ги е осъществил, то той сигурно владее телепортирането, но още не е ясно − за близките 7 или 14 години?

Ако Елена Попотодорова е права, че в България сме погазвали интересите на САЩ, тогава ООН трябва да инициира награди за Тръмп и Ердоган за войните им в Близкия Изток.

Ако повечето говорят за „война”, без да разбират какво е това, най–добре е министърът на отбраната Каракачанов да сформира от тях рота за бързо реагиране. Проблемът е, че ще е съставена само от политкомисари, няма нито едни годен за командир.

Ако всичко казано дотук е вярно, не е ли прав Президентът, че живеем сякаш в абсурдна ситуация?

Автор: Симеон Николов

Източник: "24 май"


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    9 29 Отговор
    Акото си е ако
  • 2 Смях

    75 0 Отговор
    Целият политически "елит" е за боклука...
  • 3 мали мали

    3 46 Отговор
    Нищо не разбрах

    Коментиран от #16

  • 4 ХА ХА

    22 69 Отговор
    КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТЕЗИ ДВА МИЛИОНА ПРЕВРАТАДЖИ.???ЩОТ АЗ ВИДЯХ ОКОЛО СТО МАСКИРАНИ ЛУМПЕНА НАСКОРО,АКО СЕ СТИГНЕ ДО ПРЕВРАТ КЛЕПОУХИЯТ ПИНГВИН ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАН С ШУТОВЕ В СИБИР ОТ НАРОДА.!!!

    Коментиран от #7, #12, #25

  • 5 Сесесере

    21 47 Отговор
    Ако 1945 България не беше окупирана от мизерниците, сега нямаше да го има това “Ако” !

    Коментиран от #14

  • 6 Сугласие

    20 4 Отговор
    Съгласен съм, но примерите "ако" са за по малко от 1℅ от всочки възможни. Доказателство - на всичко сме отдолу и отзад, последни на опашката
  • 7 666

    23 14 Отговор

    До коментар #4 от "ХА ХА":

    Бягай до банкомата да видиш преведоха ли ти 15-те стотинки за коментара.
  • 8 оня с коня

    37 8 Отговор
    Биков-много прост човек!!!!

    Коментиран от #23

  • 9 Българин

    43 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ако Елена Попотодорова е права, че в България сме погазвали интересите на САЩ... И откъде накъде би трябвало да ни интересуват интересите на една чужда държава. Ние си имаме свои интереси, и тях трябва да гледаме, без да се съобразяваме дали това противоречи на някой от която и да е посока на света. Ние сме преди всичко българи. А президентът Радев е един истински мъж и достоен българин, тези които го ругаят са доста нищожни в сравнение с него.
  • 10 ДДРОнег

    36 3 Отговор
    герб - Граждани Единно Разграбват България
    Срамота и предатели - това са гербаджиите !!!

    Коментиран от #24

  • 11 помнещ

    23 0 Отговор
    3-ти.
    аз бях един от протестиращите пред КРИСТАЛ.... в НАЧАЛОТО ...


    помня митинга при Цариградско шосе.
    ТАКА СЕ ЗАПОЧВА , МАЛЛУГАНЕ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 цитирам бойко

    15 1 Отговор
    Живеем в абсурдна ситуация. Така си е...дееба!!!!!
  • 14 През 1945 година

    29 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сесесере":

    не само България е била окупирана от Съветската армия, но и Полша, Чехословакия, Унгария, ГДР, Румъния. А сега, в момента има "лееекичка" разлика между тези държави и нашата страна. Така че, не е виновна Съветската армия - другаде трябва да е причината.

    Коментиран от #15, #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 не се притеснявай

    18 0 Отговор

    До коментар #3 от "мали мали":

    Не е предназначено за разбиране от 80-те%.
  • 17 Мартин

    14 1 Отговор
    Какво им се впечатлявате на тия сикаджий, те са видимо неадекватни. Толкова са ограничени, че не могат да измислят елементарни лъжи в които да има логика. Всичките им схеми прозират от километри.
  • 18 И аз да кажа

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "През 1945 година":

    В споменатите централно европейски държави през 90-те имаше лустрация и се забрани на комунетата достъп до ръководни постове в икономиката и управлението, а тук още си ги крепим; нашите ВУЗ-ове още са сталинистки гнезда, пръскащи пропаганда на соца; по програмите с евросредства са накачулени всевъзможни другари и уреждачи, които изсмукват парите и ходят на Запад, без да спират да го мразят и клеветят. Парадоксално, най-големите "бенефициенти" от демократичните промени не млъкват да се жалват и кълнат капитализЪма.

    Коментиран от #20

  • 19 панчо виля

    11 0 Отговор
    Обичам да ми вменяват чувства каквито не изпитвам. Пачавретината от английската гимназия отглеждана поне 2 десетилетия в САЩ и хваната на полския фришоп да краде като долна циганка ще ме укорява, че не се грижа за интересите на краварите. Тия тъпанари не им ли е жал за доларите които харчат съвсем на халос за тая продажница концентрираща върху себе си само отвращение и омраза. Сценаристите от "Козяк" и мозъците от ЦРУ не се ли усещат, че показването на тази безочлива гад по ТВ има обратен ефект върху аборигените? Явно тия дето измислят този пародиен буламач не са особено умни.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Д.Кънев

    2 0 Отговор
    Че какво може да каже крадлата комунистка Поптодорова,за която при соца се говореше с умиление каква любимка е на циганина Тодор Живков.За нея при соца бяха по важни интересите на КПСС и на БКП а не народните. А сега по важни са интересите на САЩ а не интересите на България.Аман от блюдолизци,дупедавци,дупелизци и предатели.
  • 23 Тя на коня

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    Ако от преватезацията бяха събрани100милиорда а не един сега нямаше да сме сиромаси ако бяха изкарали танковете радев щеше да е министър председател ако беше останало бкп нямаше да има бсп
  • 24 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ДДРОнег":

    Кажи едно име от герб да е собственик на завод илиболница почни от лидера на бсп и свърши с гергов или ролсът от бургас»митьо очите
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.