Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 13:39 39 584 122

Недосегаемите, на които Гешев няма да посегне

  • иван гешев-
  • главен прокурор-
  • прокуратура-
  • велизар енчев

Освен ако Тръмп не му нареди... Живеем в държавата на овластените бухалки

Недосегаемите, на които Гешев няма да посегне - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Днес мастити социолози и политолози се надпреварват да коленичат пред главния прокурор, твърдейки със сервилен патос, че Иван Гешев се еманципирал от Борисов и не заел този пост по схемата „Ти си го избра“. Слушам ги, гледам ги и се питам: Колко ли данъчни и прочие грехове на прехода имат, та така ниско полягат на Гешев?

Вижте доживотно защитените от прокурорско преследване фигури, които до една са или бизнеспартньори, или любимци на обитателя на "Дондуков" 1. На тях Гешев няма да посегне. Щото този, който си го избра, няма да позволи и косъм да падне от главите им. Ето списъкът на недосегаемите политици, бизнесмени и бизнесдами:

Цветелина Бориславова – най-богатата жена в България, чието състояние отдавна е над единия милиард в зелено. Превъртя с малкия си пръст милиардите в СИБанк и десетките хотели в Пампорово, но апетитът ѝ не намалява.Тя не само е близка до премиерското сърце, но и до парите му.

Красимир Каракачанов – отговорен за действията на назначените от него министър на екологията и директор на Агенцията за българите в чужбина - и двамата в следствения арест. Недосегаем, защото заплаши: При трети арест на човек от неговата квота, ВМРО напуска правителството! Митичният трети е зам.-министър на екологията, отговарящ за „Управление на отпадъците“, все още на свобода поради революционния ултиматум на силовото вице. С фантомната сделка се подсигури със златна американска виза.

Ахмед Доган – неофициално най-богатият българин, отскоро собственик на ТЕЦ „Варна“ с неговия студен резерв за 300 милиона, получен като подарък срещу символична петцифрена сума. Недосегаем, защото гарантирал етническия мир в страната и спасява кабинета „Борисов 3“ при всеки вот на недоверие.

Делян Пеевски – официално най-богатият мъж в България, за когото не се казва какво притежава, а кое още не е негово. Понеже е защитен политически екземпляр, аферите му в КТБ и „Булгартабак“ са опростени в следващите седем години на прокурорския мандат. А след Гешев и потоп!

Кирил Домусчиев – милиардер в първата тройка на най-богатите българи, с интереси за стотици милиони във футбола, фармацевтиката, телевизиите и мореплаването. Дължи на Агенцията за приватизация скромните 52 милиона от покупката на Български морски флот (БМФ), но нито един държавен служител не смее да му ги поиска. Всеки чиновник и прокурор знае: посегнеш ли на корабния магнат, на следващия ден си уволнен лично от премиера. В интерес на службата. Собственик на жълтокафяв сайт, чието име е неприлично дори да се изрича. От премиерска бухалка, размазваща неудобните и опозицията с медийна помия, сайтът мутира в прокурорски официоз. Там главният прокурор съобщава лицата за отстрел. Видите ли си името на позорния стълб на таблоида, чакайте НАП, полиция, прокурори и белезници. Организира мургавите митинги в подкрепа на Гешев пред Висшия съдебен съвет, скандирайки с мегафон „Гешев, Гешев“. Зависим от прокуратурата заради документирано от „Антикорупционна мрежа“ пряко негово участие в източването на КТБ.

Десетминутният документален филм на мрежата вече е на бюрото на Доналд Тръмп. Ала наивни са вярващите в отвъдокеанската правда. Освен ако Големият брат не реши да хигиенизира медийната ни кочина.

Следва продължение на списъка с недосегаемите. Но без илюзии. И да не забравяме: Живеем в държавата на овластените бухалки! Бухалки, но евроатлантически бухалки!

Автор: Велизар Енчев


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 160 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    63 180 Отговор
    Стига с тая пешка. Напишете нещо за 147 години от обесването не се правете на интересни.

    Коментиран от #3, #79

  • 2 Рошко

    301 25 Отговор
    Само гледай, не дай си боже червените да дойдат на власт, как ще почнат да хвърчат герберски глави, всичко тука е мафия, нема червено нема зелено или синьо, питайте кръстника Доган, той знае най добре

    Коментиран от #7, #44, #62

  • 3 Ердо

    51 124 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Ми вие си го предадох те, ние ви го обесихме, какво са правиш че не знаеш, ти и ако не беше го прочел днес, нямаше да знаеш че са минали 147 години, ако беше по наше време, Левски ся щеше да е в дубай

    Коментиран от #115

  • 4 Сух

    260 12 Отговор
    Нещо объркано има тук, не може всичко да се знае и да се приказва открито, и нещата да продължават все така безнаказано.

    Коментиран от #9, #70

  • 5 ДДРОнег

    241 16 Отговор
    Колко от тия на които е посегнал , са в затвора за много години ??!!!
    Аз тоя , го свързвам с две неща"
    1. Фалшивото дело срещу Иванчева
    2. Пудела на тиквоча

    Коментиран от #64, #65

  • 6 Родолюбец

    238 9 Отговор
    В каква абсурдна държава живеем. Алчни политици, мислещи само за бързо забогатяване. А на народа, колкото да си платят сметките, а какво остава за друго. Народната любов много скоро ще ви помете.

    Коментиран от #11, #34

  • 7 ХА ХА

    26 121 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    ДА ДЕ АМА СЕГА ПУКАТ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРЕВЪЗБУЖДАЙ

    Коментиран от #40, #51

  • 8 Пеевски

    32 107 Отговор
    И кво, кат додат червените с таа Нинова и оня пубер Зарков мислите, че няма пак да съм аз ли??? Нямате алтернатива и избор. То имате - Терминал 2, Калотина или Дунав мост, но навън е тежко. Така че стойте си тука и ми се подчинявайте

    Коментиран от #13, #33

  • 9 гост

    74 13 Отговор

    До коментар #4 от "Сух":

    Обърканото е ,че всеки си приказва каквото си иска,защото има свобода на словото.Съдът иска документи ,информация,свидетели и т.н.," Всички го знаят",защото така се говори,изобщо не е доказателство за съда.

    Коментиран от #48

  • 10 Случаен

    56 5 Отговор
    Има и още.............
  • 11 Гешев

    49 20 Отговор

    До коментар #6 от "Родолюбец":

    Ей, я по кротко, че ще направя акция "тролове" и светът ще ти се стори тесен

    Коментиран от #50

  • 12 До админа на сайта

    69 4 Отговор
    Престанете да фалшифициране оценките на публикациите. Бях първият оценил тази и дадох оценка 5, а вие изписаните 3,8. И друг път ми се е случвало това.
  • 13 Гешев

    39 8 Отговор

    До коментар #8 от "Пеевски":

    На този да му се проследи Ай Пи адреса и го чакам до 4 в офиса, ще предупредя и медиите
  • 14 Щом са недосегаеми

    98 4 Отговор
    може би трябва да се помисли за внос на 2-3 професионални снайперисти от чужбина!
  • 15 Браво

    148 13 Отговор
    Давай, Велизаре! Посочи ги всичките! Трябват ни смели журналисти, а не мисирки-дупелизци.
  • 16 Мармот

    34 17 Отговор
    А един пръдлио щеше да прави българска Сириза.
  • 17 Бат Бойко

    31 16 Отговор
    Назначих нова армия от тролове и орки. ХА ХА ХА!

    Коментиран от #113

  • 18 Заралия

    54 18 Отговор
    Давайте тролчета гробчета ,заработвайте центовете.Лично аз мога да се доверя на казаното и доказано чрез действие на Жан.Виденов,Минчо Христов,Стела Банкова,Велизар Енчев,има и няколко на кантар.Хора работили на полза роду.
  • 19 Ганчо винаги недоволен

    28 33 Отговор
    Ей българската работа значи. Ем искат да виновните да им се търси отговорност ем очернят човека и тва било онова било. Не стига, че винаги чакате на някой да ви оправи, вместо да протестирате, ами отгоре на тва и мрънкалници.

    Коментиран от #25

  • 20 Интересно,

    77 5 Отговор
    случайно ли пропусна Валентин Златев?!
  • 21 Гошо

    36 39 Отговор
    Велизаре и ти си от ДС мафията заклещила България от 30 години

    Коментиран от #26

  • 22 Абе

    34 8 Отговор
    Смех,смех, ....и после си викаш, абе ,май не е за:смех!!!!! Личности като настоящия главпрокурор са достойти за постта си само и единствено, ако са контролирани от друг независим ортан!!!!!Това за съжаление няма как да се случи, в булгаристанско ,и така. ... гответе се да, ви .е*** ... *айката!!!!Не,че досега е било различно,но този път, или ще кръв повръщате,или ще раждате,!Изборът е ваш!
  • 23 Кевин Костнер - Недосегаемите

    9 18 Отговор
    В главните роли: Гешев -Комунетата по следите на изчезването Епизод 3
  • 24 Кажи му

    20 46 Отговор
    Велизар Енчев и не го обиждай повече.
  • 25 Абе

    54 13 Отговор

    До коментар #19 от "Ганчо винаги недоволен":

    Ти сметка даваш ли си ,за какво точно говориш!????Сещаш ли се че най- главния магистрат в държавата ще бори......битовата престъпност!?????Даваш ли си сметка,че ще го отнесат, клошари,циг@ни,дребни риби,служители и кокошкари !?????А на олигарсите и истинските престъпници, ще им правиш ,от върба СВИРКА!????

    Коментиран от #30

  • 26 Ъх, недей

    55 7 Отговор

    До коментар #21 от "Гошо":

    То ако сички ченгета бяха като Енчев, щях да сваля шапка на ДС. Велизар е една бяла лястовица, грешка на системата, която не толерира умните и почтените.
  • 27 мани мани

    33 2 Отговор
    факти.бг си лае, керванът си върви!
  • 28 68 Тънък ага

    18 13 Отговор
    Авторът е просто брилянтен. Но е обречен, защото върви срещу течението и плюе срещу вятъра. Не плюй, Енчев! Ела при нас.
  • 29 Димократ

    11 53 Отговор
    Тая гадина Енчев е за Белене. Ама нали сме демократи. Ей, миндил! Не хули Прасчо и Правя, инак ша та турим в кочината

    Коментиран от #35

  • 30 Иванов

    26 21 Отговор

    До коментар #25 от "Абе":

    30г няма кой да защити хората изградили тази държава миналия век. Знаеш ли какво значи да живееш в страх, не знаеш, а да те окраде някой и вилица да нянаш да ядеш едва ли знаеш. Или редовно да те пребиват и крадат малката пенсия и да ядеш оскъдаци цял месец.Най после някой всява респект и прави нещо, а дървените философи като теб къде само джафкат по форуми е тва сте младите българи, и родителите си не можете да опазите по селата.

    Коментиран от #49

  • 31 Кукуригу

    25 5 Отговор
    Енчев, не бъди срамежлив, дай доказателствата на Гешев .
  • 32 Ге-Шеф

    24 2 Отговор
    Па той,ако почне всички ,нема да остане един у властта.Търпение ,моля.Хубавите работи стават бавно.
  • 33 Еблю

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Пеевски":

    А за тебе свиньо има куршум
  • 34 А Дано

    37 1 Отговор

    До коментар #6 от "Родолюбец":

    ама Надали.Ние сме много заспал народ.Ще изчезнем,ама никога няма да се събудим.Сори.
  • 35 Митко

    9 0 Отговор

    До коментар #29 от "Димократ":

    До 29 Изобщо имаш ли нещо в кратуната?
  • 36 Аноним

    30 3 Отговор
    Има и двама началници Бойко маджо и пашата

    Коментиран от #37

  • 37 Гост

    11 3 Отговор

    До коментар #36 от "Аноним":

    Те са за десерт....
  • 38 зевзек

    28 8 Отговор
    Ахмед Доган – неофициално най-богатият българин, Делян Пеевски – официално най-богатият мъж в България...Голем смех
  • 39 Иван

    12 35 Отговор
    Фактор, за сетен път се доказвате като поръчков сайт. Защо давате думата на такива изкукали коментатори, които разбират от всичко.

    Коментиран от #43

  • 40 Е как

    30 7 Отговор

    До коментар #7 от "ХА ХА":

    А освен червени има ли други? Аз поне не знам. На Цецка ли не е червена кратуната,на Боко ли,на Менда ли,на Пекинската ли и т.н. всички до един са червени кратуни.
  • 41 Независим

    39 1 Отговор
    Наистина всчки тези недосегаеми са за разследване и приватизиране на поне 2/3 от изброените,но за сега.ще ни залъгват главно с Божков.А ма понеже сме будали какво да правим...
  • 42 Едно обаче е ясно

    39 0 Отговор
    Накрая на всички им трябва два кубика пръст
  • 43 Athens

    7 1 Отговор

    До коментар #39 от "Иван":

    Иване,ами тук много сме коментирали.Само на теб ли искаш да дадат право да коментираш? М? А ако говориш за статията....не е дадена думата. А е преписан поста от фейсбук! Е и? Или ти не понасяш чуждо мнение и затова да не се пишат или преписват постове ,различни от твоето мнение?
  • 44 Никой

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Нищо няма да хвърчи, нищо няма да се променило
  • 45 Оцеола

    30 0 Отговор
    Забрави пашата,златев,митко каратиста,котараците,трейс и много други около тиквун,да не забравяме тим
  • 46 SDS

    32 0 Отговор
    Няма невинни, има не осъдени
  • 47 bandita

    25 0 Отговор
    дела трябват не думи!
  • 48 Сух

    24 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    ДАНС имат материали за всички изброени лица + баластрата..
  • 49 Абе

    44 4 Отговор

    До коментар #30 от "Иванов":

    А ти знаеш ли ,защо се получи така!????Защото....на такива като,Борисоff Гешеff, и сие правим евала!Айде, 'земи си отвори очите и виж кой те управлява!!!Защо населението го докараха до там,за една кокошка да е битов престъпник!Защо всичко читаво избяга !??Защо в БГ младите семейства не искат да живеят и раждат!???Защо у нас боклука е бизнес,защо министри лъжат за самолети и национална отбрана,защо кръгово у нас струва 120 млн€!??Защо Сульо и Пульо са фактор покрай Гешев,който ....правил нищо!???Ами прави, замазва ти очите,а причината да не можеш ,родителите си да опазиш са тези крадци които даже мирогледа ти откраднаха,та не можеш да видиш проблема!Нищо,де не само Гешефффф,още дедет като него да минат на постта главпрокурор, ти е малко!!Като ти и къс акъла,казал народа да ти са дълги краката,та да тъпчеш и да им слугуваш на тези,които ти казват, че в битовата престъпност бил проблема,а не в системата крадеш,и главпрокурора те пази и вниманието ти отклонява!Балък!

    Коментиран от #52, #56, #88

  • 50 Сух

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гешев":

    Май обичаш паламарката..

    Коментиран от #53

  • 51 Крум

    25 3 Отговор

    До коментар #7 от "ХА ХА":

    Пукат не червени кратуни а всички което е извън КРИБ, тоест неплаща знаеш на кой.Няма фирма в бг. Която да оцелява ако не се застрахова при знаеш кой.
  • 52 а бе

    12 0 Отговор

    До коментар #49 от "Абе":

    за миналото отговора е прост - тогава милицията не биеше, но снощната. за днес - за младите - тея дето имат малко мозък отиват където уж е по-готино. тея с повечето вадят пари и тук. за старите - еми техните млади ги изоставиха по села и паланки и манговците а и не само те и онея без мозъчните дето са наблизо действат. няма и милиционери. те станаха полицаи и спяха да бият. почнаха да гепят. и се завъртя всичко. по тея ширини е така. мене фанаха теб....

    Коментиран от #60

  • 53 Сух

    10 1 Отговор

    До коментар #50 от "Сух":

    Преди малко водих разговор с човек на военна служба. По думите му след броени години му изтича договора и бегом в чужбина. Това е всеобщо обсъждане в редиците на войската ни. Скоро и този останал залък от българската армия ще се стопи. А преди няколко месеца наблюдавах как един дядо, който е бил заточен в Белене, беше готов да се бие само от думи, че България умира. Този по-горе просто не е осведомен, но за жалост всички други си плащат заради тях.

    Коментиран от #57

  • 54 Българин

    18 1 Отговор
    И като си отидат от този свят,какво ще отнесат със себеси.Даносе затъкнсат.
  • 55 ПЕНКО

    18 2 Отговор
    ДЪРЖАВА В КОЯТО ИМА ЧАСТНИ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ Е ОБРЕЧЕНА НА ОБЩЕСТВО НА НАСИЛИЕ :- ГОСПОДАРИ ;СЛУГИ И РОБИ ПО ПРИМЕРА НА САЩ !!!!!!!!!!!!!! НИЕ СЕ БОРИХМА СРЕЩУ КЛАСОВОТО ОВЩЕСТВО -ОСНОВАНО НА ЧАСТНОТО БАНКИРАНЕ _/ЧАСТНИТЕ БАНКИ /!!!!!
  • 56 Vasiliki

    22 3 Отговор

    До коментар #49 от "Абе":

    Най-точният и смислен коментар тук е вашият! Няма какво друго да се добави! Точно в десетката!
  • 57 Сух

    0 6 Отговор

    До коментар #53 от "Сух":

    Че ви таковам и смотаната система в сайта. Коментара ми беше до - 49.Абе
  • 58 Маргините и пашата

    25 0 Отговор
    Що не се говори за тех?на ветко хотела на морето виктория палас стана собственост на средния маргин синът му..какво е това?
  • 59 Pff

    4 2 Отговор
    Българино..
  • 60 Абе

    15 3 Отговор

    До коментар #52 от "а бе":

    Така е!Ама ,нали виждаш ,народа като обедня,взе,че съвсем изненадващо и всеобщо изтъпя!

    Коментиран от #63

  • 61 ххх

    27 1 Отговор
    А в групичката на недосегаемите защо го нема мургавият вегетарианец-прихватизаторът??
  • 62 Рошкол анален,

    5 13 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    И ти като всички путин-ца мечтаеш за надзирателска позиция в Белене или Ловеч, нали?!

    Коментиран от #67

  • 63 а бе

    19 1 Отговор

    До коментар #60 от "Абе":

    вервай ми нищо не знаеш за народа. той си е по природа тъп. повече от 30 г. бачкам в пряка връзка с народа. ужас! няма значение на какво ниво, уж с мозък ама пак тъп. има тарикати и се възползват от това. но общото ниво, мани мани. и онея 80% не са верни. повече са. съдба, кво да праиш
  • 64 Димитрова

    18 3 Отговор

    До коментар #5 от "ДДРОнег":

    Точно казано,отвратителвн театър срещу Иванчева,тя беше права,а гражданите на Младост не бяха прави със своя страх и не се организираха да я защитят и да смачкат престъпника Гешев и неговите мадами с техния крадлив бизнес!
  • 65 Димитрова

    17 3 Отговор

    До коментар #5 от "ДДРОнег":

    Точно казано,отвратителвн театър срещу Иванчева,тя беше права,а гражданите на Младост не бяха прави със своя страх и не се организираха да я защитят и да смачкат престъпника Гешев и неговите мадами с техния крадлив бизнес!
  • 66 цвцв

    16 5 Отговор
    Г-н Енчев е много прав тоя е от мъжките мисирки на сиреча
  • 67 Рошко

    11 1 Отговор

    До коментар #62 от "Рошкол анален,":

    Мечтая всичко което е крало без значение кой, да му отнема всичко и най накрая главата, а такива като тебе, ще им направя специален затвор, със бой и е,,, и сръбска музика
  • 68 анонимин

    18 0 Отговор
    Гешеф кат е почнал да рови в приватизацията, да ровне и в знаковите убуйства които си останаха неразкрити,или не му стиска!?
  • 69 Мишки

    8 0 Отговор
    Страх лозе пази...големи бандити..
  • 70 Селянин

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Сух":

    Има, да и то е, че около 100 души си правят каквото искат, а 2,5 млн разбирачи само стоят и ръсят мъдрости в нета...
  • 71 тръмп

    0 5 Отговор
    ХА-ХА, ПАК СЕ ОС . . !
  • 72 дявола

    7 2 Отговор
    Ха интересно ми той най интересните не бара ми те владеят всичко всички други са само машите във ръцете им.Не лесно да си хавлия на тези хора.Та Иванчо почвай ги наред и не се мотай
  • 73 ТРЪМП

    4 12 Отговор
    ТОВА СА ЛЕГЕНДИ ОТ ХИБРИДНАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ВОЙНА НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ!
  • 74 тръмп

    3 6 Отговор
    РЕЦЕПТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ, ПАРДОН, ИЗЦЕРЯВАНЕ - НЕ ЗАВИЖДАЙ НА БЛИЖНИЯ И НЕ ПОГЛЕЖДАЙ В КАНЧЕТО МУ!
  • 75 цар

    5 3 Отговор
    ПОВЕРВАЙТЕ, ОДИТЕ ДА СЕ ЧЕРКУВАТЕ И ТО ШЪ СЪ ОПРАВИ ТУЙ НЕЩО, НАЙ-МАЛКО СЛЕД 800 ДЕНОНОЩИЯ ! АЙ ШИ ВИ И БАЛЪЦИТЕ!
  • 76 милко калайджията

    4 1 Отговор
    ЩЕ ИМА ТАРИКАТИ, ДОКАТО ИМА БУДАЛИ! АЙ ШИ ВИ И ПИЛЕНЦАТА НА БАТКО!
  • 77 авантизатор в нелегалност

    4 2 Отговор
    АКЪЛ НЕ ДАВАЙТЕ, А ПАРИ! ВИНАГИ СЕ ЗАПОЧВА ОТ ЕДИНИЯ КРАЙ! АЙ ШИ ВИ И СЕДМАЧЕТАТА!
  • 78 битов престъпник

    5 0 Отговор
    МИР ВАМ! КЪДЕ СА ТИЯ ИМАНЕТА?
  • 79 хсо

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Ко да пишат че убил двама българи чорбаджии и попаза го е предал на аскера това ли да говорим
  • 80 КОНСПИРАТОР

    9 6 Отговор
    УРА, ДРУГАРИ! КОМУНИЗМЪТ СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ - ПОГНАХА КАПИТАЛИСТИТЕ! ОЩЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ! КЪДЕТО Е ТЕКЛО, ПАК ЩЕ ТЕЧЕ!
  • 81 стрина гицса от село

    16 0 Отговор
    И АЗ ИСКАМ ЕДИН ТЕЦ, КАТО ТОЗИ ПОКРАЙ ВАРНА! НАЛИ ПО КОНСТИТУЦИЯ ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ?
  • 82 медиен интригант

    13 1 Отговор
    А КАКВО СТАВА С ДАНЧО МЕНТАТА И НЕГОВИТЕ ПОДВИЗИ А ЛА БУРГАС, МОРЕТО И НЕГОВИТЕ ТРУДОВИ ПАРЦЕЛИ?
  • 83 къде е истината

    15 0 Отговор
    ТО ДАНЧО МЕНТАТА ЗАТУЙ СИ Е ТАКЪВ, АМА КАКВО СТАВА И С ОНЯ ШЛИФОВАНИЯ ОРИЗ "БИСЕРОВ", ПАРДОН, "БИСЕРЕН" И НЕГОВИТЕ ОРТАЦИ-УКРИВАТЕЛИ?
  • 84 Матей

    9 0 Отговор
    Недосегаеми ,засега,после кой знае какво ще стане с тях.Само президента да поиска оставката на правителството и да състави служебен кабинет,и ще им хвръкнат фесовете.На днешно време няма нищо сигурно,големците не са застраховани от пропадане в пъклото.Опитват се да внушават увереност с глупашки пропагандни клишета,всичко било тип-топ и народа да не се надява на промяна,няма да пуснат кокала.Всяко нещо си има край,Герб ли ще е вечен,аха,колкото хилядолетния райх.
  • 85 16-республика

    2 2 Отговор
    Фърфорко някой брой ли те тебе
  • 86 въртиопашков

    4 1 Отговор
    ЕХА, АМА ИМАШЕ И ЕДИН СЪС СИНЯ КРЪВ, НИЩО ЧЕ ДЯДО МУ Е АКТИВЕН БОРЕЦ, А И СЯКАШ СИНИЯ ДА Е ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН В ЩАТА НЕБРАСКА И БЕДНЯК ПО ДЕКЛАРАЦИИТЕ МУ, БЕШЕ РЪКА НА БАЙ КОСТОВ И И ВАН ОРДЕН, ЧЕ И БАЯ ПАРА ПОТРОШИ ПОКРАЙ "НАБУКО", ЧЕ И ДИПЛОМАТ ОТ КАРИЕРАТА СТАНА. АЙ ШИ МУ И ДЕКЛАРАЦИИТЕ И СИНЯТА КРЪВ, НЕГО НЯМА ЛИ ДА ГО ПРОВЕРЯТ?
  • 87 ВРЕМЕ Е

    7 0 Отговор
    КАКВО СТАНА С АВАНТИЗАЦИЯТА НА "РОСА " - ПОПОВО ??? САМО ОЛИОТО НА СКЛАД Е БИЛО С ЦЕНА, ПОКРИВАЩА ПЛАТЕНАТА АВАНТИЗАЦИОННА ЦЕНА НА ЗАВОДА И ОЩЕ ТОЛКОВА Е ОСТАНАЛО НА БОНЧО РАШКОВЦИ И АВАНТИЗАТОРИТЕ, СДУШИЛИ СЕ ПОСЛЕ С ОНЯ СЪС СИНЯТА КРЪВ И БАТ ИМ ПЕТЬО - ЕДИНИЯТ КАРАШЕ ЧЕРНИЯ МЕРЦЕДЕС ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С ЕДИНИЦИ НА НОМЕР И ...ФАЛШИВА ДИПЛОМА, А ДРУГИЯТ БРАТ СЕ ПИЩОЛЕШЕ И КАТО СОБСТВЕНИК НА "РАЯ" И "БЕЛИЯ КОН" ! КРИЕШЕ ГИ ДР.ГЕЦОВ - ШЕФ НА РДВР-ТЪРГОВИЩЕ И Д.АБАДЖИЕВ! ПИТАЙТЕ ИВАН ЙОРДАНОВ ЗАЩО ГЕЦОВ И АБАДЖИЕВ ГО ЛИКВИДИРАХА КАТО ШЕФ НА ЦСБО, ЗАЕДНО С СРАСИМИР МАНАСИЕВ - НЕГОВ ЗАМЕСТНИК, КАТО ПРЕДНИЯ ДЕН ГО НАГРАЖДАВАГ В МВР! ТЕ КОГО БЯХА АРЕСТУВАЛИ И ЗАЩО? ТАЗИ МАФИЯ И СЕГА Е ПУСНАЛА КОРЕНИТЕ СИ! АЙ ШИ ГИ И ПРИВАТИЗАТОРИТЕ-АВАНТИЗАТОРИ-БАНДИТИ-ШМЕНТАЦИ! СКРИТИ ЧЕРВЕНУШКОВЦИ И СЛУГИ НА БСП - НЕЙНИ ФИНАНСОВИ МЕНТОРИ!
  • 88 Иванов

    9 1 Отговор

    До коментар #49 от "Абе":

    Абе момче все другите са ви виновни на вас. Гърците бяха в криза и всеки ден воюваха против правителството си и европа.И си отстояват своето. А ти тези проблеми, където ми ги изброяваш, и аз и ти както и част от целия народ трябва да сме подсъдими и ще бъдем подсъдими пред децата и внуците ни, заради позволяването на разграбването на държавата ни и държава им. Искаме не искане с нашето мълчание сме съучастници, защото гледаме гибелта и а си траем. Ако 30г никой не ти обръща внимание, че те крадат, бият, тормозят вярвай ми няма да си такъв филосов и да търсиш под вола теле а ще си благодарен и на малкото защита и за малкото спокойствие.
  • 89 справедливостта зове

    6 2 Отговор
    ПАРДОН, Ц С Б О П ! ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ МЕКЕРЕТА ПОД ПОКРОВА НА МАСТИТИЯ ДЕПУТАТ ОТ СДС Д.АБАДЖИЕВ ОСТАНАХА НЕДОСЕГАЕМИ! МЕЖДУ ТЯХ И НЕГО Е ИМАЛО ФИНАНСОВИ СРЕЩИ И АНГАЖИМЕНТИ! ЛИКВИДИРАХА И ОБЕЗГЛАВИХА ЦСБОП-ТЪРГОВИЩЕ В ИМЕТО НА СВЕТЛОТО СИ БЪДЕЩЕ ! ТИПИЧНИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ОТ СОЙ! ТАКОВА БЕШЕ И СДС! ЗАТОВА И НИЩО НЕ НАПРАВИХА С ВОЖДА КОСТОВ! КРАДОХА И ТЕРОРИЗИРАХА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! ДАВАЙ Г- ГЕШЕВ И НЕ СЕ СПИРАЙ! ВИЖ ГИ И ТИЯ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ И ОЩЕ, И ОЩЕ ...!!!
  • 90 да си син червенушко

    2 4 Отговор
    БАТ БОЙКО, РАЗКАРАЙ ГО ВЕДНАГА ТОЗИ ДИМИТЪР ЗОРГЕ , ДЕТО ПОСЛЕДНО ПО САУДИТИТЕ ИЛИ КЪДЕ СЕ УКРИВА НА ТИХО И КОМФОРТНО МЕСТЕНЦЕ? СТИГА С ТОЗИ ШМЕНТАК - НИЕ ГО ЗНАЕМ КАКВА СТОКА Е! И КАК СИ Е ВЗЕМАЛ ИЗПИТИТЕ С ПОМОЩТА НА БАТ САШО КОСМОНАВТА И КАК СЕ Е БОРИЛ СРЕЩУ КОМУНИЗМА С ДРУЖИНКАТАТА ЗА РАЗГУЛ И ЗАБАВЛЕНИЯ "ДЖАРА-ДЖАРА"! И Т.Н.
  • 91 и ние искаме така

    6 1 Отговор
    ОСВЕН "РОСА"-ПОПОВО, ВИЖТЕ ГИ КАКВО ОЩЕ СА ВЗЕЛИ ГРУПИЧКАТА НА ШАРО- "ЯГОДА" В ЯМБОЛ, СЪЩИТЕ В ПАЗАРДЖИК, ГАРА ЯНА И ОЩЕ ДВА ОБЕКТА. ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКО И ПО СЪЩАТА СХЕМА - АКТИВИТЕ И ПРОДУКЦИЯТА В ПЪТИ НАД ЦЕНАТА ИМ !!!
  • 92 Стефан Стефанов

    12 1 Отговор
    Гн Енчев не е ли най-големия срам, че Карлово,градът на Левски се управлява от един от най-корумпираните в страната-Емил Кабаиванов,горд милионер от заплати-над 50 мл.евро.Срам за Карлово.Срам за България.
  • 93 червенато не е на мода

    3 7 Отговор
    ЩОМ НЕ СА ЛЕГЕНДИ ОТ РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА, НЕ СЛАГАЙТЕ ЧЕРВЕНИ ТОЧКИ, А СЛАГАЙТЕ ДА ЧЕТЕМ ... ФАКТИ ЗА ПРЕД ГЛ. П-Р !
  • 94 До Велизар Енчев

    8 2 Отговор
    Тепърва започва разследването на НЕДОСЕГАЕМИТЕ !!!! САМО не бягайте от държавата !!!!
  • 95 Стефан Стефанов

    9 1 Отговор
    Гн Енчев не е ли най-големия срам, че Карлово,градът на Левски се управлява от един от най-корумпираните в страната-Емил Кабаиванов,горд милионер от заплати-над 50 мл.евро.Срам за Карлово.Срам за България.
  • 96 парите в бюджета

    5 3 Отговор
    АКО СЛУЧАЯТ "ПОПОВО" СЕ РАЗПЛЕТЕ ОТ Г-Н ГЕШЕВ, ТОВА ЩЕ Е СИГУРЕН ЗНАК, ЧЕ Е ДОСТОЕН ЗА ПОКЛОН ДО ЗЕМЯТА И НЯМА ДА ГИ ПРИКРИВА ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ДЕРИБЕИ! АБАДЖИЕВЦИ И СИЕ ! ДЕКОМУНИЗАЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВЪРШИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ И ТИЯ ЧЕРВЕНО-СИНИ БАЛОНИ ДА БЪДАТ СПУКАНИ, А ПАРИТЕ ВЪРНАТИ В БЮДЖЕТА ! СЪЩОТО И ЗА ДР.НИНОВА И НЕЙНАТА АВАНТИЗАЦИЯ!
  • 97 vasik atanasova

    7 1 Отговор
    който не си плаща го мятат
    ако се отчиташ няма проблем
  • 98 олимпиец да си

    5 1 Отговор
    И ДР.АБАДЖИЕВ ДА ОТГОВОРИ КОЛКО КВОТА УРЕДИ ОТ ИЗНОСА НА БЪЛГАРИЯ ЗА АГНЕШКО НА "ОЛИМП-ИСМЕТ ШАБАНОВ"-ОМУРТАГ! НИЕ ЗНАЕМ ЗА ДАЛАВЕРА ОТ 7 000Т ОРТАШКАТА ДА СА ИГРАЛИ ЗА 80% И ДА СА ЛАПНАЛИ ЗДРАВИ ДОЛАРИ, А КАТО ЧЕ ЛИ Е ИМАЛО И ДАЛАВЕРА С ФИКТИВЕН ИЗНОС И ВНОС ОТ ТЕЗИ АГНЕТА В МИТНИЦА "ВАРНА"!
  • 99 Анонимен

    13 2 Отговор
    И кой каза че са недосегаеми . Просто не са ги набелязани.
  • 100 Нили

    23 0 Отговор
    Защо никой не споменава истински най-богатите българи , мафията ТИМ?
  • 101 Joe

    15 0 Отговор
    Т И М-кога?

    Коментиран от #107

  • 102 solaris

    13 1 Отговор
    Гешев е същата страхлива мишка като банкянското добиче.
  • 103 Критичен

    9 12 Отговор
    Ами Корнелка кога ??? ами Гергов кога ?? ами Овчаров кога ?? ами другите комуняги кога ???
  • 104 Linda Mark

    2 6 Отговор
    КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ

    Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем

    Те предлагат всички видове категории заем, които те

    Краткосрочен заем (5_10 години)
    Дългосрочен заем (20_40)
    Заем за медиен срок (10_20)
    Те предлагат заем като
    Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем .....

    Коментиран от #116, #117

  • 105 Byg

    0 9 Отговор
    велизар енчев ми е достатъчно , няма да си губя времето да чета разказчета на един несретник
  • 106 2323

    3 0 Отговор
    Мисля че, твърде много политизирате проблемите, няма червени, няма сини, няма зелени тука ства дума за кинти. Много, отвсякъде, стоят си там. Разбира се динозаврите в политиката имат друг проблем, не да направят кинти а да не им завиди някой.
  • 107 2323

    1 1 Отговор

    До коментар #101 от "Joe":

    Тихо, тихо. Луд ли си :)
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 чистачът

    6 0 Отговор
    "Трай коньо за зелена трева", "Гарван гарвану око не вади"
  • 110 Олигавен Олигарх

    10 0 Отговор
    Ние сме послушни пудели ! Каквото ни наредят от САЩ - това правим !
    Недосегаеми има още: Пашата, Братя Маргини, Маджо...да продължавам ли ?
  • 111 ABV

    6 0 Отговор
    Къде сте,бе каубои?Нали Путин и Русия са виновни?Къде в статията ги срещнахте?Квот каже кравар №1 това става,сега ясно ли ви е?Айде почвайте да плюете,ама умната,че върлува коронавирус.
  • 112 ДОКО

    2 0 Отговор
    А ГЕНЕРАЛ БОКО..НЕ САМО ЧЕ НЕ ДОСЕГАЕМ..ДОРИ НЕ Е ПРЕДПОЛАГАЕМ..ОПИ..ПАРАТА ИДВА КЪМ МЕНЕ КАЗА ГЕНЕРАЛА БОКО..
  • 113 Сретан Иьосич

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бат Бойко":

    абе ако те уцелим тебе в празната ти кратуна , и твоите тролове ще отидат на кино , не деи да се вживяваш толко гордо, щото може да ти се случи нещо от изневиделица , ако си развяваш бясно коня .
  • 114 СУПЕР

    6 0 Отговор
    МНОГО ТОЧНО ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ-
  • 115 Пиночет

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ердо":

    Понеже си много отворен, ще ти светна няколко Факти, които едва ли си чел и знаеш!!!!
    Първо, Левски не е предаден, а е резултат на случайно заподозряване!!!! (както сега залавят, обявени за общонац. издирване)!!!
    Друго, сегашните "Турци", са Българи, които доброволно са се Продали през 14 век,на нашествениците, като една от причините е и била, да си върнат(разбирай отмъстят) на тогава действащата управа!!!!
    Ако не се смяташ Такъв, значи си чер и тлъст Манфал, погледни се в огледалото и ще разбереш!!!! Турците са от циганоидите раси, какяато им е и езиковата група!!
    Ако имаш гънки в мозъка, ще разбереш, ако не, жалко за теб!!!! Готов си за северно МЪкИдонец!!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 123

    0 0 Отговор
    Политическата класа е най корумпирана но тях никои не ги закача Гешев е кокошкар като останалите
  • 119 Romero

    0 3 Отговор
    На всеки бих повярвал,но на този хамелеон и доносник на ДС -никога!В коя партия не членува,само и само да стане депутат,не съм ги броил?Всичко написано от него е злъч,омраза ,лъжа и чуждопоклоничество(руско).
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Ел Камино

    0 0 Отговор
    Това е всеобща тайна. Но поне имаш топки да ги пишеш. Като нямат топки телевизиите ....опа ма те са техни ..
  • 122 Бивш военен

    1 0 Отговор
    Ако не може да се оправите, да идвам аз