78 603 82

Борислава Йовчева и българският премиер

Борислава Йовчева и българският премиер
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ето каква е историята, която възбуди интереса на обществеността и българските медии:

В публикация на каталунския вестник „Ел Периодико“ от 21 февруари 2010 г. се говори, че българският премиер e рaзcлeдвaн oт кaтaлунcката полиция зa учacтиe в мeждунaрoднa cхeмa зa прaнe нa пaри. Установено било, че от 2013 г. в Испания са влезли 5 млн. евро през две регистрирани в Барселона фирми – „Numin Invest SL“ и „Emma BGS SL“, свързани с бившата манекенка Борислава Йовчева, известна още като „Мис Бикини 2006” . Която живеела в луксозна къща с басейн в Барселона с 8-годишната си дъщеря, с баща си Георги и съпругата му. Имотът бил купен през 2013 г. за 3 млн. евро на името на „Numin Invest SL“. Йовчева била администратор на фирмата от януари до юни 2013 г., а основен акционер на компанията бил Александър Чаушев, бивш шеф в „Лукойл“ при Валентин Златев. Според каталунската полиция компанията нямала реална дейност и била създадена за “репатриране на капитал към трети страни”. Борислава имала и втора компания „Emma BGS SL“, която била собственик на луксозен магазин за дрехи в Барселона. Тази компания получила преводи от близо 2 300 000 евро фирма със седалище в Кипър, собственост на някои си Йордан Христов и Силвия Николова. Установено било още, че Борислава се движи с бяло Porsche Macan за 70 000 евро, което се водело на „Emma“, но според полицията този лукс бил в разрез с данните за загуби на магазина и фирмата, която била пред фалит.

Но какво общо има българският премиер с Борислава Йовчева и тази международна схема за пране на пари? Общото според злите езици било, че Борислава му е била любовница и нейната дъщеря е от него. Доказателства за верността на тази пикантна история обаче няма. Пък и фактите изнесени от „Ел Периодико“ засега са вестникарски писания, а не официално потвърдени от каталунската полиция, която води разследването по сигнал от българското сдружение БОЕЦ от март миналата година.

За къщата в Барселона се заговори за пръв път през 2015 г., покрай скандала с изтеклите записи по случая „Яневагейт“. Тогава бившата шефка на Софийския градски съд Владимира Янева каза, че Борисов е купил къща в Барселона за 1,5 млн. евро за своя любовница. Което пък е два пъти по-малко от цитираната в „Ел Периодико” цена от 3 млн. евро. А миналата година евродепутатът от БСП Елена Йончева подаде сигнал в прокуратурата, в който свърза отново къщата с Борисов и обяви, че пътят на парите води до трима негови приближени – Иван Саздов, който е управител на “Tенис клуб Банкя” ЕООД и председател на инициативния комитет, който издига кандидатурата на Борисов за кмет на София през 2005 г, братовчедът на премиера – Радослав Иванов и Йордан Христов, който е управител на „Спортни имоти Приморско“ АД“. Така, в цялата история се набъркват ред личности - Йордан Христов, Силвия Николова, Иван Саздов, Радослав Иванов и Йордан Христов и Александър Чаушев.

Всичко това изнерви българския премиер, защото беше принуден да влезе в обяснителен режим. Няколко пъти повтаря, че не притежава къща в Барселона, макар че всъщност никой и не твърди, че той има такава, става дума за къща-палат, която обитава или е обитавала някоя си българска манекенка-бизнесмен. Призна, че се познава със Христов, играл с него тенис преди 15 години, също знае, кой е Саздов, бил комсомолски секретар в Банкя по комунистическо време. А затова дали познава Борислава Йовчева заяви: „Аз не се занимавам с личния живот. На тази тема не говоря, защото не е хубаво един мъж да започне да коментира кой, кого познава, защото стават бели. Още повече, че много хора си имат семейства след това, имат си съвсем друг живот“.

Борисов е абсолютно прав. Защото тръгне ли един мъж да разказва за интимните си връзки в миналото и да се споменават имена, на разви бивши, но вече женени изгори, ще разстрои много семейни отношения. Или ще навреди на репутацията на още неомъжени такива.

Личният живот на българския премиер наистина си е негова лична работа и той не е длъжен да дава никому обяснения. Дали или не Борислава му е била любовница няма никакво значение, той е ерген и може да има интимни връзки с която си жена иска. Но тъй като го замесват с някаква история за пране на пари, а и става дума за преводи от лица, преживяващи в България, някои от които той познава, в негов интерес е да разследват тези преводи. Има ли такива в действителност? Кой и откъде е превел тези суми? Имат ли нещо общо с тях Йордан Христов и Силвия Николова, както твърди „Ел Периодико” или лицата, които споменава Елена Йончева? Възможно е да нямат нищо общо обаче, ако се съди по твърдението на Александър Чаушев, че е луксозната къща в Барселона е негова и Борислава Йовчева е живяла там просто под наем. Чаушев твърди, че е закупил къщата преди три години за 3 млн. евро с цел инвестиции и я отдавал под наем чрез брокерска фирма, и по някаква случайност, макар и странна, тъкмо Борислава Йовчева я е наела, която той не познавал. В лично качество ли я е купил или чрез„Numin Invest SL“, в която както твърди „Ел Периодико” за известен период от време Йовчева е била администратор? Каталунският вестник твърди, че имотът е закупен през 2013 г., а Чаушев казва, че я е купил преди три години, значи някъде към край на 2016 или началото на 2017 г. и ако Чаушев иска да опровергае „Ел Периодико”, най-лесно е да покаже нотариалния акт за покупката. Но ако Александър Чаушев продължава да е български данъкоплатец, с какви пари и с превод от България или от друга държава е закупил тази къща, и дали са били плащани съответни данъци? И откровено казано, обяснението, което Чаушев казва, че купил къща за 3 млн. евро за да я дава под наем нещо издиша. Когато бизнесмен купува имот, за да го дава под наем, той разчита на - малко 5% чист доход след данъци върху инвестицията. При 3 млн. евро, това прави 150,000 евро на година или малко над 12,000 евро на месец. Данъкът общ доход за не преживяващи в Испания чужденци е 24% и простата сметка показва, че той трябва да дава къщата под наем за 20,000 евро на месец, наем за милионери, камо ли за Йовчева, пък и всеки един милионер би си купил по-скоро сам такава къща вместо да плаща такъв луд наем.

В тази връзка определен интерес предизвиква заявлението на Главния прокурор Гешев, че прокуратурата се самосезира във връзка с изнесените твърдения в статия в „Ел Периодико“ със заглавие: „Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиер- министъра на България“, и че ще бъдат снети обяснения от всички посочени в статията лица, както и ще се изиска документация за осъществявани от тях предполагаеми сделки.

Не се знае, дали ще изкочи заек от разследването на прокуратурата, но намерението заслужава похвала.

А това, че Борислава се вози в скъпо Порше, си е лично нейна работа и ние може само да ѝ завиждаме.

Автор: Антон Гицов

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 140 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 антрашпиц

  85 160 Отговор
  Абе нали ви каза премиера,че няма нищо общо с тия къщи и Борислави и там незнам си кво още.Ей че досадни мисирки ама..
 • 2 Цъфти

  243 31 Отговор
  От де изпълзяха толкова защитници.....явно има нещо!
 • 3 Бойко Борисов

  178 14 Отговор
  Нищо няма, хора! Всичко е лъжа лъжа лъжа. Аз за себе си нищичко не съм откраднал
 • 4 Вълков

  74 260 Отговор
  Комунягите вече и един компромат не могат да направят като хората , за сметка на това си правеха селфита и се хилеха пред паметника на Апостола.

  Коментиран от #9, #52

 • 5 Активист на БКП

  248 41 Отговор
  Сега ще скочат всички платени ГЕРБери да защитават другаря Мисирков!Огън !!!
 • 6 Шопо

  172 11 Отговор
  Човеко вчера рече,бе: ,,Елате да проверите в мазето !Нищо нямам.

 • 7 Последния софиянец

  183 5 Отговор
  При толкова намесени хора работата лесно може да се разплете. Ако има желание де.

  Коментиран от #12, #68

 • 8 Рошко

  138 13 Отговор
  Вие пък какво толкова, завиждате, ами премиер е на най простото племе, и не е само тя, и къща и тази лебовница, много са по света, ама божков взе да го цеди бавно
 • 9 Така е

  141 16 Отговор

  До коментар #4 от "Вълков":

  И то в денят на "тържествена скръб",според Караянчева-Пекинска;))) Но,тъй като аз не съм толкова умен като г-жа Пекинска,някой може ли да ми каже какво е това ;-"тържествена скръб"?

  Коментиран от #29, #48

 • 10 мести баце тихомълком

  120 11 Отговор
  Баце да мести целия катун от жрици и имоти някъде другаде от Барса докато е време.

  Коментиран от #14, #17

 • 11 мани мани

  130 10 Отговор
  мно' скъпо т'ва ибане веке уа
 • 12 така е

  134 16 Отговор

  До коментар #7 от "Последния софиянец":

  Бъди сигурен,че испанците ще го разплетат. Щом са се заели.

  Коментиран от #32, #34

 • 13 Зидар Мазилков

  101 6 Отговор
  Мазилякът е ПЪЛЕН!!!
 • 14 ха ха ха ха

  58 7 Отговор

  До коментар #10 от "мести баце тихомълком":

  Викам в Дубай;)))
 • 15 Дедо Пенс

  99 7 Отговор
  А кога че пущате вирус и по кокошките!? Само тях не сте избили!

  Коментиран от #18

 • 16 Смях

  118 10 Отговор
  Много работи ще станат ясни при една съвсем обикновена процедура. Очна ставка на Боко и манекенката! И разпит с детектор на лъжата! По телевизията, пред всички!

  Коментиран от #80

 • 17 Последния софиянец

  127 10 Отговор

  До коментар #10 от "мести баце тихомълком":

  Още в деня на публикацията продадоха магазина и къщата и изфирясаха.

  Коментиран от #59

 • 18 Дельо хайдутин

  51 5 Отговор

  До коментар #15 от "Дедо Пенс":

  Птичи грип NH1. Това е стара работа. Изостанал си. Даже кючек направиха за птичия грип.
 • 19 Ясно е, че е била любовница

  116 7 Отговор
  Но не е ясно дали още са заедно, или просто се е наситил на момата и е дал някой друг милион евро за да си мълчи и кротува далеч от БГ!!! В демокрацията е така - отваряш си краката пред дърт мафиот и ставаш милионерка!!!

  Коментиран от #20

 • 20 Последния софиянец

  89 5 Отговор

  До коментар #19 от "Ясно е, че е била любовница":

  Дал е заради дъщеричката. Иначе любовници много.

  Коментиран от #22

 • 21 Алфа Вълкът

  80 6 Отговор
  А бе я дайте една актуална снимка, тя така изглеждала преди 15г, дали вече не е вътрешна гума?

  Коментиран от #74

 • 22 Бай хой

  129 12 Отговор

  До коментар #20 от "Последния софиянец":

  Той ако беше дал нямаше да се разчуе. Цицията е карал други да плащат за греховете му. Във всяка нормална държава само при замесване името на политик и хвърчат оставки. А тука тъпигьоз мутри се натискат до последно. И се кълне като ромка. Премиер който вече е осъждан от Български съд за лъжа. Какъв е тоя народ да търпи клоуни.
 • 23 Брах ви лайката гербаджийска

  87 6 Отговор
  ДНК тест на чавето и на боко и готово

  Коментиран от #64

 • 24 ha ha ha

  114 9 Отговор
  И кому е нужен този ДНК тест? Не разбирате ли,че каталунските разследващи изобщо не се интересуват от кой е детето на моделката ,а се интересуват и разследват международна организация за пране на пари. Това им беше и отговора;-Има разследване за пране на пари,където попадат и моделката и баща й,и българския премиер и още куп други лица.А всички тези лица ...какви деца имат и от кой са ....е без значение за каталунците.Те разследват потоците на парите.

  Коментиран от #38

 • 25 Ne moga

  76 11 Отговор
  да си обясня защо това хубаво моме се е хванало с този дърт плондер.

  Коментиран от #78

 • 26 Патица

  72 8 Отговор
  Съгласен съм с автора,че не е важно кой е бащата.Макар,че няма нищо лошо който и да е той.Ме разбирам само защо е такава мистерия и не смее да застане като истински мъж и да си признае.Все пак няма да е нито първият,нито последният с извънбрачно дете. Странното в случая е,че става въпрос за пари,които идват неясно от къде и да придобити неясно как за да се осигури на тази жена доста висок стандарт на живот.Дали това не са крадени пари от нас ,от нашите пенсии,от нашите родители и от къде ли не? И защо вече поредна година никой от държавата не реагира сякаш е тема табу???
 • 27 Алфа вълкът

  52 6 Отговор
  Чичко паричко всичко оправя
 • 28 МИТКО

  76 8 Отговор
  КОГИ ЩЕ ГО ВИДИМ БОКО НАИ ПОСЛЕ В ПАНДИЗА
 • 29 Омир

  5 12 Отговор

  До коментар #9 от "Така е":

  Сигурно е нещо като "демократична левица", знам ли...
 • 30 гост

  70 6 Отговор
  Въпросът не е дали Бойко има къща в Барцелона.Няма.Няма и доказателства да е давал пари.Естествено.Факт е,че той познава тази мома.Факт е,че се е срещал с нея във Варна.Няма значение дали детето е от него.Важно е да се разбере каква е връзката му с нея и откъде тази бедна девойка сега има милиони.
 • 31 Матей

  63 5 Отговор
  Да бе,да,те куфарите с пари падат от небето,ей туй ги ловеха крадците допреди 30г.--харчиш много,крал си,веднага в кауша.Сега много през пръсти се гледа на хайлайфа и парвенютата,все едно някой законно е забогатял.Няма и не може да има такова животно,започнете,всеки забогатял през последните 30 г. е престъпник пред българския народ и сметка рано или късно ще се дири,не дай боже като след девети септември.
 • 32 Омир

  22 59 Отговор

  До коментар #12 от "така е":

  Ооо, да! Испанците ще ти свалят ГЕРБ и ще ти докарат Нинова и Радев на власт, ей така, да си начешеш крастата! И тогава вече може да вдигнем един паметник на испанската прокуратура до тоя на съветската армия...

  Коментиран от #33

 • 33 така е

  72 8 Отговор

  До коментар #32 от "Омир":

  Г-н Омир,ти изобщо четеш ли какво пиша? Простичко като за теб;)))повтарям- испанците ще разплетат цялата организация (а те са много хора в схемата)за прането на пари. Доказвали са го до сега многократно, осъдили къде ,къде по големи риби от нашите мишоци. Кой виновен,кой невинен по веригата...те ще го намерят.Кой ти говори за Герб,Радев,Нинова и още който се сетиш???
 • 34 учуден

  13 72 Отговор

  До коментар #12 от "така е":

  Абе бунак тази статия е от 2010 г. сега сме 2020 още колко години ще разтегляте птичи масали?Това тъпите комунета нямате измиране бе!

  Коментиран от #35, #36, #39, #53

 • 35 така е

  64 7 Отговор

  До коментар #34 от "учуден":

  Още много време ще си учуден,като нЕмаш нищо между ушите. През 2010 беше само на територията в Бг. Сигнала до прокуратурата остана във въздуха..Прокуратурата не реагира. Преди една година се подава сигнал в каталунската прокуратура..Е,онази реагира...започна разследване...стигна до..за сега затваряне на бутика на момичето и подвеждане под отговорност нея и баща й. Продължават по пътя на парите. Сега вдЕна ли защо някога е било нищо..при нашата прокуратура ,а сега при каталунската е нещо??? Айде бегай в ПИК при г-н НИдялко офшорков,той знае много;)))
 • 36 така е

  37 6 Отговор

  До коментар #34 от "учуден":

  И нИдялко офшорков ли ти каза,че е от 2010 г? Браво,той много знае
 • 37 Усмивката

  53 5 Отговор
  Гице.....Ти ептен ни взе за марули бе. За какво е тогава Антикорупционната служба щом всеки би излязъл на въпроса ,,от къде го имаш " с шопското....,,Това си е моя работа''. Твоя си е работата кога наследиш остров насред океана. и там яж ако искаш и веяни прилепи. Но няма как да излезеш с тоя номер на Лаура Киовеш.Туй не ти е Сотиря Цацаров
 • 38 Усмивката

  42 5 Отговор

  До коментар #24 от "ha ha ha":

  не си прав. Има огромно значение чие е детето.Връзката с внезапно забогателото семейство на момата и безбащеното дете също каталунската полиция смята за важно.А теб кой те пита....Да не би и ти да си бъркал в коктейла,....
 • 39 Този коментар е премахнат от модератор

 • 40 слаботоков

  48 5 Отговор
  Чакаме думата на Лаура Кьовеши!
 • 41 Казуар

  28 2 Отговор
  Пропуска се, че съществува определението поставено лице.
 • 42 Джоркаеф

  22 12 Отговор
  Ще му пръднат на пишлето на Бойко.100процента няма да му направят нищо,защото него го няма никъде в далаверата.Говоря за документи......неговото име не фигурира никъде в тях!
 • 43 Жоро

  11 27 Отговор
  И кво като я познава.....едно голямо нищо.....Никъде не прочетох,че той е купил къщата и тн.и тн....

  Коментиран от #54

 • 44 минаващ

  39 6 Отговор
  Тиквун да излезе да удари тъпана на мегдана в Барселона, ще му повярват.
 • 45 минаващ

  26 5 Отговор
  Абе колкото и да е скъпо поршето, все същото умирисано черво е.
 • 46 Anarhist

  27 1 Отговор
  Излиза че къщата е партиен щаб на Комсомола закупен с парите на хората от Приморско.Честито Приморци стъпихте и на Испанска земя
 • 47 Rumka

  26 2 Отговор
  Поредният резил, на Пунта Мара...
 • 48 куку руку ку

  2 2 Отговор

  До коментар #9 от "Така е":

  Същото като смешен плач...
 • 49 Гост

  17 5 Отговор
  Брата на Борислава______детето е мое😀🤔 преди малко четох.... Колко му е сега да заставят лекарите с фалшиво днк ....... И после ще се самоубият....... Егати педофилията ако е истина,,,,,, но едва ли....
 • 50 ssaev

  17 4 Отговор
  Казано с БоикоБорисовта лексика, "мисирки" има и в Испания. От тях обаче спасение няма. Започнат ли да къват, кълват здраво. А Бат'Бойко е много по-ясен за западните служби, отколкото за електората български. И въпросът е само един: до кога първите ще го търпят. Ние, българите, сме ясни... Не гласуваме, не протестираме и чакаме Спасителя отвън да ни освободи...
 • 51 Лея

  9 2 Отговор
  От всичките приказки тук здравата се обърках!Как така е подаден сигнал до прокуратурата през2010г. ,след като този Чаушев, които твърди, че е негова,я е купил през2013 г.!?И още-как така тази афера излиза през 2010 г., след като в различните статии казват, че за първи път се говори за това по времето на аферата"Янева гейт", преди 5-6 години!?Май някой друг няма нищо между ушите :)
 • 52 Во Нгуен Зияп

  12 5 Отговор

  До коментар #4 от "Вълков":

  Вълков, ти яснота не искаш ли? Парите за тази колибка са откраднати и от тебе! Дали от Борисов, дали от другиго трябва да се установи! Ако е от Борисов, е много лошо. Защото той има много големи възможности и ако е откраднал, няма да е само веднъж. То и Чаушев, ако е откраднал, не е само веднъж, но неговите възможности са много по-малки. Мисля, че прокуратурата ще докаже, че наистина върши полезна работа, ако поиска в Испания да се направи ДНК тест на детето на Борислава и на Борисов. Повтарям, в Испания и на двамата, пък дано е отрицателен!
 • 53 dsсса

  12 5 Отговор

  До коментар #34 от "учуден":

  Още от втората ти дума разбрах, че поста ти не струва и птича коришка. Само глупаците си мислят, че другите винаги грешат. Умните хора проверяват! Ти не търсиш истината, а си застанал като Гюро Михайлов да пазиш ББ от атаките. Нека да се проведе разследване и в България. Как са излезли парите за къщата от България? Кой държавен служител не си е свършил работата? Продължава ли да му се плаща и днес, без той да си върши работата?
 • 54 111

  4 4 Отговор

  До коментар #43 от "Жоро":

  Ти също си любовница на тъпата мутра ,пецате ли се вашата семка черна
 • 55 Политолог

  2 12 Отговор
  ЛЪЖЛИВА НОВИНА !
 • 56 Чата

  12 3 Отговор
  Красавицата и тапанара!
 • 57 Петко

  10 12 Отговор
  Мога само да кажа браво на бат Бойко, че е шляпял такава хубавица, а за прецедента Радев, жалко, че се хаби заради неговата кобила!
 • 58 Чата

  6 6 Отговор
  А вие какво искате!? Да трещи Пекинката, Фидосището, Менда, Лилетка и парламентарните гербераски патици ли?! Може би да трещи Данил Кирилов по би му прилягало, че той си е за трещене с тая червендалеста муцуна! Или като президента дето не може да се отърве от тази дърта компрометираща го кобила! Я, Берлускони какви ги е навъртял и му е фен по бабаитство!

  Коментиран от #79

 • 59 Бойко Борисов

  6 1 Отговор

  До коментар #17 от "Последния софиянец":

  ...и почвам да бягам, бате
 • 60 Грую

  11 2 Отговор
  Е...а си ма...та , а пък на мен НАП не щяха да ми дадат документ, че на дължа данъци заради една стотннка останала от не знам си къде си и била и просрочено задължение и половин ден ми губиха времето с разни простотии, докато ми скъсаха нервите ама съвсем и да не влизам в подробности ама да ги е....Боже прости ме всичките тъ...ци , дето ни управляват!
 • 61 бодил

  4 5 Отговор
  Някой рекъл......Друг е казал.........ЛЪЖИ. Сами вредите на имиджа си. Публиката е жив организъм и ще зхвърли циреите като вас.
 • 62 Дядото

  21 5 Отговор
  ЖИВЕЕ ли ви се още в България...АААА !!??? Българина е най големия БУНАК...И СТРАХЛИВЕЦ!!! Завират му го вече 30 години :депутати,премиери,президенти, професори, банкери,инспектори, лекари кметове, юристи, министри,президенти, ЧЕЗ, Топлофикация....а той БЛЕЕ!!!

  Коментиран от #63

 • 63 Мисирка 13

  6 3 Отговор

  До коментар #62 от "Дядото":

  Абсолютно!И сега,пак чака ли,чака!
 • 64 МОЛИ

  8 9 Отговор

  До коментар #23 от "Брах ви лайката гербаджийска":

  ДНК ТЕСТ СЕ ПРАВИ САМО С РЕШЕНИЕ НА СЪДА ,ЖЕЛАНИЕ НА СТРАНИТЕ И ДО ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ НА ДЕТЕТО.ТАКА,ЧЕ НА НАСОЙ ЩЕ ПРИСЕДНЕ.КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЕКЕРЕТА МОЖЕ МНОГО НЕЩА ДА ИСКАТ,НО ТАКА НЕ СТАВА.АМА СЕГА КАТО СВЪРШИ ВСИЧКО,ТИЯ МИЗЕРНИЦИ И ПОДЛЕЦИ ДА БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ЗА КЛЕВЕТА И ОСЪДЕНИ,НЕ ЗА 5 ХИЛЯДИ,А ЗА 5 МИЛИОНА.ЗАЩОТО СТАВА ДУМА ЗА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕДНА ДЪРЖАВА!!!!
 • 65 Шишо

  6 2 Отговор
  По голямата част от народа, е еманация на тиквата.
 • 66 дебилни работи

  9 3 Отговор
  тоя отворко Чаушев ,защо не каже какъв наем е взимал от хубавелката,да не се окаже че и тя като Горанчо има фобия от малки пространства и са я подслонили безплатно ,просто да краси къщата и квартала

  Коментиран от #81

 • 67 БОРИСОВ СЕЛЯНДУРА

  14 3 Отговор
  . Има една много добра новина в целия този барселонски случай! Прокурор по делото е човекът, заради чието продължително корупционно разследване на принцеса Кристина и нейния съпруг Иняки Урдангарин, испанският крал Хуан Карлос абдикира. Как мислите, дали на СИК-аджията ще му се размине?! Все пак говорим за Краля на Испания!

  Коментиран от #69

 • 68 Шоп

  1 1 Отговор

  До коментар #7 от "Последния софиянец":

  По желание и в тоалетна не се ходи.По нужда,ануждата е крещяща,ама няма сили,а и не иска никой да си слага главата в торбата.
 • 69 Били

  2 1 Отговор

  До коментар #67 от "БОРИСОВ СЕЛЯНДУРА":

  Дааа,. разправяй после, че нямаш сестра. ...
 • 70 Тенесист

  1 4 Отговор
  Марш в пандела да играеш тенис мутряфон
 • 71 Абсурд

  5 4 Отговор
  Много ясно е на всеки, че кои се докопа до власт краде здраво, изключение не прави и премиера да не се прави на света вода ненапита.
 • 72 Ха ха ха ха ха ха ха

  4 0 Отговор
  Колкото и фейк нюз да създават, са на умиране и изчезване като партия...
 • 73 Младенска

  4 2 Отговор
  Ауу,колко гъзоблизаческа статия!Доповръща ми се!Значи е нормално млада проститутка да кара Порше,а ние пък трябвало да й завиждаме!?!Мдаа,не е лесен този занаят вероятно...Да изпълняваш всички прищевки на тлъсти,мазни,ама богати дъртаци....
 • 74 Кгб-то

  1 0 Отговор

  До коментар #21 от "Алфа Вълкът":

  И то нацепена вътрешна гума...

 • 75 Валентин

  1 1 Отговор
  Драсканици платени правят българските"медии" там хората казват истината
 • 76 Гост

  2 2 Отговор
  Остава сега да повярвам,че за толкова години Бойко Борисов работи за заплата в името на родината си,без да се изкуши да топне пръст в кацата с меда.
 • 77 Роко

  5 2 Отговор
  Да видим фактите шеф на руската компания ЛукОйл изнася пари пари с помощта на фиктивна фирма. Паравоенното проруско сдружение Боец подава донос срещу Тикквата, тъпото Ленче също (също на руска хранилка), сега и пилотчето подхваща темата (вярно той я подхвана след като го разкриха че е злоупотребявал със служебното си положение за да уреди любовницата си). Та въпроса ми е: Колко трябва да си тъп, за да не схванеш КОЙ организира мероприятието?
 • 78 Иван

  2 0 Отговор

  До коментар #25 от "Ne moga":

  за пари, от любопитство, от суета.
 • 79 Този коментар е премахнат от модератор

 • 80 Гост

  0 0 Отговор

  До коментар #16 от "Смях":

  И ДНК тест за бащинство.
 • 81 Гост

  0 0 Отговор

  До коментар #66 от "дебилни работи":

  Наема може да бъде и в натура.
 • 82 Баба Гица от Криводол

  0 0 Отговор
  Браво Бойко!!!! Ти си хубав и свободен мъж и точно такова маци ти отива, а не кощрамба като Деса Метреса, заради която един семеен мишок си заряза жената и децата. А пък ако имаш и дете- силните и хубави мъже трябва да имат деца, за да се подобрява нацията ни Само лиглювците и самохвалковците разказват за любовните си приключения. Браво Бойко!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.