Last news in Fakti

3 Март, 2020 16:01 18 651 83

За съжаление Динко върши повече работа от ЕС

  • динко-
  • динко вълев-
  • граница-
  • бежанци-
  • ес

Междувременно, в Близкия Изток стават ужасни неща, турците са загубили много войници, ще има отмъщения срещу Сирийската армия и вероятно срещу руснаците

За съжаление Динко върши повече работа от ЕС - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Наблюдавам днес 2.3.2020 доста недосмаслените опити на Борисов да се вгради като фактор в това, което става с емиграцията откъм Турция. Вижда се неговата провинциална и неумела тактика на прегръщане и целуване с хора, които не споделят неговата телесност и неговата липса на респект към личното им пространство.

Освен това, неговата добронамереност изобщо не може да повлияе на игрите в глобалната битка, която е извън неговата компетентност, а добродушните му пожелания за мир със съседите са без тежест и значение. Това пише във фейсбук профила си Любо Канов.

Опитвам се да си въобразя защо е това прегръщане през рамото, това премятане на тежка каратистка ръка връз различни лидери, включително политически важни жени и мъже. Допускам, че това в неговите представи е някаква “европейска” сърдечност, щото нали и ний сме европейци. Сиреч, можем да се прегръщаме, защото сме си близки, знаем се.

Междувременно, в Близкия Изток стават ужасни неща, турците са загубили много войници, ще има отмъщения срещу Сирийската армия и вероятно срещу руснаците. Турците искат да шантажират Европа чрез нашественици, въоръжени отпред с деца вместо с оръжия, които даже не са сирийци. Те са от Афганистан, Пакистан, Мароко и Африка. Млади мъже, които хвърлят камъни срещу жителите и срещу защитниците на страните в които нахлуват неканени, показвайки кои са и какво може да очаква Европа от тях.§

Според мен, Динко е свършил повече за защитата на България срещу нашествениците отколкото целия ЕС. Създал е образ на зли и крадливи хора-българи, които ще ги бият и ще им вземат айфоните, ако пресекат границата. Доста ефективна отбрана, за съжаление. Свински опашчици...


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 89 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    55 268 Отговор
    Марийче, че си рубладжийче го знаем, ама на Трети март да пишеш подобни московски опорки е предателство!

    Коментиран от #5, #8, #9, #27, #42, #58, #75

  • 2 Gost

    221 21 Отговор
    Ами, верно е!
  • 3 Динко

    167 15 Отговор
    Нали съм престъпник. Е. ете си майката сега.

    Коментиран от #81

  • 4 Митко

    199 9 Отговор
    Помолете Динко да Ви покаже как се опазва браздата!!!
  • 5 Комшията отсреща

    152 10 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Точно сега е момента да пише. Има нашествие . Ако не ти харесва,не чети

    Коментиран от #10

  • 6 Рошко

    14 72 Отговор
    Като е голема работа, а сега ми обяснете що и той премести бизнеса в краварника

    Коментиран от #13

  • 7 Хасан

    19 185 Отговор
    Много нацистка фашистка статия написана срещу жени деца старци бягащи от войната ...а уж българите са спасили евреите от нацистите

    Коментиран от #39, #40, #44, #80

  • 8 Бай ганю

    15 82 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Щото и тя е с болен национслистически мозък
  • 9 да де

    107 14 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Онзи какви рубладжии ти се привиждат кое в статията не е вярно???

    Коментиран от #26

  • 10 00000014

    71 8 Отговор

    До коментар #5 от "Комшията отсреща":

    Той, ако не пише .... ще трябва нещо да работи, а ГЕРБ плаща ..... Между другото .... ситуацията при коментарите е същата както в парламента -- братска прегръдка между депесари и гербаджии. Антибългарите .... авантаджиите.
  • 11 Просташка статия

    27 99 Отговор
    Фалшива статия написана от фалшив автор с цел фалшиви новини и манипулация. Грозна статия от грозна авторка
  • 12 механик водача

    93 15 Отговор
    Браво, Динко, браво Българино...тЕ така се прави...Ако ти трябва мех.водач, обади се ...как ще ги газим нашествениците само, тая сган да се връща обратно..ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 Дельо хайдутин

    73 13 Отговор

    До коментар #6 от "Рошко":

    Щото му запалиха склада. Така правят с патриотите в Герберистан.
  • 14 КралиМарко

    103 6 Отговор
    Абе..Кой създава Войната там?!Кой е отишъл и бомбандира в чужда държава?!Кой с години налива милиарди долари в тази война и създава и храни ИДИЛ?!КОй сега замести ИДИЛ..ами Турците бре!Е, сега каква е тази вина на умиращите и бомбандираните, на жителите на тази тероризирана Държава?!Колко години неможаха да я Унищожат..и то най-силните на света, па като ги разкриха, привикаха дядката от Истанбул и му дадоха зелен светофар да лудува и да харчи оръжието на илюминатите задокеански..та да им продължи мисията..Е, слепците не виждат крайната цел, а тя е тотална война над Европа..коствена, но системна и масирана инвазия на мизерници,гладници, друговерци..искащи и те от благините на живота, които има само в Европа.Насъскай стадата на гллада, промии главите..и им покажи виновните..другото само, лека по-лека ще се получи!Е, ма с тези тъпи политици в ЕС и Балканите - толкоз!
  • 15 Банкянския карагьозчия

    9 97 Отговор
    Динко е комунистически престъпник,пионка на властта,обслужва интересите на Анкара
  • 16 ФАКТ

    14 118 Отговор
    първо днес не е никакъв празник..днес е деня в който ставаме роби на руснаците.които са изнасилвали жените ни..и са се държали с нас все едно ние сме в русия а не те при нас..така 4е да празнуваме днес..като освобождение..а дефакто просто сме си сменили поробителя е просто ненормално..такова нещо може да празнува само един заблуден и сбъркан народ..който не си знае собствената истинска история..а 4ете историята на пияните руснаци..и празнува техните празници..просто без коментар..втора тоя идиот Динко ли е Минко ли е..ако слу4айно някога го засека сллу4айно..някъде на пътя ли4но ще му разбия тъпата сбъркана крадлива глава..какво нормално има да ходиш и да стреляш по невинни хора които са изгонени от домовете ми..представете си 4е някой дойде и ви изгони от вкъщи..а после ви казва еб..си майката..стойте по границите по палатки не ни интересува...ако вие сте на тяхно място кеф ли ще ви е да стрелят по вас..защото искате да отидете при тези дето са ви изгонили от собствените ви домове...???????бежанците ли са виновни..или тези които са ги изгонили от домовете ви..???защото до колкото разбирам от мненията ви тук..явно тези дето са ги изгонили от собствените им домове...са едва ли не герои...а бежанците са някви престъпници..що за болен народ сме не мога да разбера...

    Коментиран от #20, #21, #41, #43, #72

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Сийке

    25 3 Отговор
    санитарко тъпа, нали ти казах на 16-то легло тройна доза че нещо развива резистентност.
  • 19 динко капут

    17 51 Отговор
    Динко е трафикант на мигранти, "пази" ни от тези, които не му плащат.

    Гешев, провери имотите, колите и парите на Динко!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мехмед

    11 59 Отговор
    За сега Ердоган се въздържа да струпва "нашественици" на българската граница, но това не означава, че няма да го направи.
    Като плъзнат стотици хиляди и милиони само на динковци ще ми станете. Сирийците хич не са от най-кротките. Ще ги предопредим да тръгнат въоражени към булгаристан, когато му дойде времето. За това по-внимателно с глупавата пропоганда!
  • 23 Мехмед

    8 44 Отговор
    За сега Ердоган се въздържа да струпва "нашественици" на българската граница, но това не означава, че няма да го направи.
    Като плъзнат стотици хиляди и милиони само на динковци ще ми станете. Сирийците хич не са от най-кротките. Ще ги предопредим да тръгнат въоражени към булгаристан, когато му дойде времето. За това по-внимателно с глупавата пропоганда!

    Коментиран от #24, #38

  • 24 Муаха-ха-ха-ха...

    53 9 Отговор

    До коментар #23 от "Мехмед":

    А ,ти не забравяй,че в България има 300 хил.ловци ! Нека феса пусне дивеча.Чакаме ги !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Емил

    8 38 Отговор

    До коментар #9 от "да де":

    Кое е вярно, бе ахмат?! ЕС прати граничари и лично ръководителите на ЕС дойдоха, за да видят как руско-турската дружба заплашва Европа! Ти какво искаш да направят - да изпратят авиация срещу беззащитни хора ли?!

    Коментиран от #61

  • 27 Ами

    34 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    не се задъхвай от страст да се покажеш, а прочети внимателно още веднъж и ще разбереш, че автор е д-р Любомир Канов - дипломиран и практикуващ психиатър. "Марийчето", както свойски я наричаш само е публикувала неговото мнение...Остава и да я прегърнеш и целунеш, за да бъдеш "топ 10"
  • 28 Гост

    3 28 Отговор
    ДИНко е поредната"свирка"!
  • 29 Асен

    37 9 Отговор
    Браво г-жо Атанасова,
    Иска се смелост за да извадиш "кирливите" на управляващия режим!
  • 30 Ибн Ебн Ал Съм Ги

    16 1 Отговор
    Това е много добра идея за увеличаване на доходите.
    Може да се практикува не само от Динко.
  • 31 Нео

    8 26 Отговор
    Самото заглавие на публикацията е показателно за умствената деградация на част от българското общество! Честит празник!

    Коментиран от #76

  • 32 Стоян

    36 6 Отговор
    Смела статия! Плюсове за авторката!
    Но на помиярите, които лижат властта не има харесва защото трябва да си заслужат надника, държавната или партийната службица.
    Това е в Булгаристан.
  • 33 Нео

    9 22 Отговор
    Самото заглавие на публикацията е показателно за умствената деградация на част от българското общество! Честит празник!
  • 34 Критичен

    7 35 Отговор
    марийче, хал хабер си нямаш от външна политика, вместо да благодариш на бат си бойко за балансираната политика ти го плюеш амато комунистически лакеи като тебе - бол !!!
  • 35 Драйфус

    33 2 Отговор
    Динко,зареждай техниката,профилактика и в бойна готовност!!
  • 36 Чичолина

    35 4 Отговор
    Чудесно правеше Динко,де да имаше още хиляда Динковци,само на тях можехме да се надяваме.Това са терористи,никакви бежанци не са.Сирийците са интелигентни хора,не са като афганистанци,пакистанци и т.н.,идващи в Европа с единствената цел да ни ислямизират,а ние данъкоплатците да ги издържаме.
  • 37 Орбан

    13 2 Отговор
    наемам го тойзи юнак, да ми чисти между двете огради
  • 38 Бачо Киро

    19 1 Отговор

    До коментар #23 от "Мехмед":

    Въоръжете ги де, идеално, тамън няма ни ние, ни гърците да имаме угризения да стреляме на месо. Ама докато стигнат до границата въоръжени нали се сещаш по пътя в Турция какво ще стане....

    Коментиран от #70

  • 39 сноу

    28 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Кой бяга от война, бе рязан пор...Да не срещам буква по вече от тебе ...вече си разкрит като трафикант на бежанци
  • 40 Сск

    20 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Че какво не и харесват на Турция?Управляващите иска да увеличават населението-всяко семейство поне по четири деца,пък тези хукнали към гадната Европа да ги бият по границите и да се давят по реките?
  • 41 локомотива

    10 3 Отговор

    До коментар #16 от "ФАКТ":

    Абе прибирайте ги такива ОЛИГОФРЕНИ,не ги оставяйте да се движат свободно.С такива психично болни трябва да се вземат адекватни мерки.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Алфа Ромео

    19 4 Отговор
    Абсолютно вярно, не е за вярване но е така, един БГ хайдук пази границата по-ефективно от всичко друго. Сигурно има и други като него но не са медийно известни, излиза че е по-добре да има такива.

    Коментиран от #77

  • 46 787

    16 2 Отговор
    Има /дронопад 11 парчета/ в Сирия !Сакреб пак е в ръцете на САА! Само руснаците спасяват турците от пълен разгром по огневата линя! Горят турски танкове и САУ !Два дена и сирийците им запалиха потурите!Това да не е да пускаш клипчета от Либия и да ги представяш за свои победи? Къде сте соросня бяхте се запенили нещо,без малко и в Дамаск да влезете ,ама по интернет!
  • 47 Бай Иван

    8 25 Отговор
    ДА БЛАГОДАРИМ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЧЕ СЕ РАЗБИРА С ЕРДОГАН ДА НЕ НИ ПРАЩА БЕЖАНЦИТЕ КАКТО ГИ ПРАТИ КЪМ ГЪРЦИЯ! И ДА БЛАГОДАРИМ НА ЕВРОПА ЧЕ ПРИНУДИ ГАЗПРОМ ДА НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ С 40 ПРОЦЕНТА.ЕВАЛА ГОСПОДИН ПРЕМИЕР-ГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩ МАНДАТ........

    Коментиран от #48, #78

  • 48 Прокурора

    19 3 Отговор

    До коментар #47 от "Бай Иван":

    Следващия мандат при бай Ставри

    Коментиран от #50

  • 49 ХххL

    3 1 Отговор
    Приемам бежанки за домашни помощници и още нещо ;-) .
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ванко

    3 19 Отговор
    Автора на статията е толкова т--ъ--п--а че нямам думи. Хванала е от новините няколко изречения и вече е сътворила цяла статия.Гледал съм и съм слушал анализатори но човек явно трябва да си подбира от къде чете статии . Нямам думи.Т--ъ---п--о п--а-р--ч--е.

    Коментиран от #54, #56

  • 52 другарят

    15 4 Отговор
    Такива юнаци, като Динко е имало и при завладяването ни от османлиите! Това не е помогнало тогава, няма да помогне и сега пред васалното и малодушно поведение на управниците ни и на народа съставен главно от примирени овчици!
  • 53 Усмивката

    11 0 Отговор
    Динко , командир на Трета Армия.

    Коментиран от #79

  • 54 Усмивката

    10 1 Отговор

    До коментар #51 от "Ванко":

    Автора поне е обективен. обективният не е тъп. Тъп е онзи който се надява на глупаци. Ти от кои си...?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ами

    10 0 Отговор

    До коментар #51 от "Ванко":

    и ти като Емил - чел си, но не си разбрал. че автора е д-р Любомир Канов - психиатър с дългогодишна практика в Ню Йорк. Ерудиран и уважаван човек в средите на интелигентните и мислещите. А ти , кой си че така храбро се изказваш? Или се имаш за камбана? Аз мисля, че си едно тенеке, което първият вятър ще отнесе...
  • 57 Марийка им поне 10 статиии за Динкуууу

    3 12 Отговор
    явно ямболско селтак я плющи хахахаха и като я досърби драска някоя глупост за него
  • 58 Ivo

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Наистина ли са толкова глупави тези с минусите, или съм попаднал в комунистическо гнездо на оси?
  • 59 Полицая

    4 9 Отговор
    ФАКТИ ДА ГО МАХАТЕ ТОЯ ЯМБОЛСКИ СЕЛСКИ - ТРАФИКАНТ НАРКОМАН !!!
  • 60 НМЛЛЛ

    2 4 Отговор
    КВО Е ТВА СЪЧЕНЕНИЕ НИЩО НЕ РАЗБРАХ
  • 61 Random

    6 3 Отговор

    До коментар #26 от "Емил":

    Да сложат картечари на всеки 500 метра и да стрелят на месо, те това искам. А ти с твоите евроатлантически ценности ходи седни върху една от йартечниците да ги спреш, ама на дулото
  • 62 БГ Орка

    17 0 Отговор
    Емигрантските орди не трябва да бъдат допускани по никакъв начин да превземат Европа. Те трябва да бъдат интегрирани в братски на тях страни като Саудитска арабия, ОАЕ, Оман, Катар и т.н.т. Те изповядват тяхната религия, богати са и по бързо ще се интегрират !
  • 63 Турчин Румънец Циганин

    12 1 Отговор
    Браво Динко!
  • 64 АОЖГТНВМЧ

    15 0 Отговор
    ДИНКО НЕ Е ПОХАРЧИЛ НИТО ЕДИН ЛЕВ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА.
  • 65 Радилов

    16 1 Отговор
    БРАВО, ДИНКО! БОЙ ПО ЧАЛМИТЕ ДО ДУПКА! С ТЕБ СМЕ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!!!! ДА ОПАЗИМ ОТЕЧЕСТВОТО СИ ЧИСТО И НЕОПОРОЧЕНО!

    Коментиран от #69

  • 66 Иван

    8 3 Отговор
    Сега се пиши колко е хубав Динко, а не си ли спомняте, че го арестуваха ходи при прокурори и незнам, колко още глупости се бяха изписали против него, а сега е хубав. Вършеше работата на корумпираните ченгета, докараха и "Фронтекс" да ни помагат, ако имаше 100 души като Динко и регламентирано в някой от законите за защита на държавната гранница от цивилни хора да я пазят от дивите прасета, нямаше властта да направи толкоз глупости. Няма по-глупави хора от българите.

    Коментиран от #71

  • 67 5555

    9 1 Отговор
    И като дойдоха "'ръководителите на ЕСъ"к'во-да си блъскам главата в земята от радост що ли?А пък граничарите им-по-добре да стоят на далеч.С тях и без тях-все тая.Срещу фанатизирана тълпа помагат само сериозни и твърди мерки-газ,ток по оградата ако се наложи-и стрелба.А свободните съчинения за Русия и Турция и"бежанците" са за амсалаци като теб.
  • 68 Наблюдател

    6 1 Отговор
    Самата истина - Динко върши много по-смислени действия от ЕС, като изключим Унгария. Това е Нашествие и рекет от Турция, а ЕС лидерите упорито се правят че не го разбират поради "тънки" политически сметчици! Дали обаче ако решат да се направят наистина на Демократи и проведат във всяка държава Референдуми по въпроса, такъв ще е резултата?!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #66 от "Иван":

    нали виждаш, четат и не могат да разберат. Първият, стандартен - трол, ама след това и Ванко се "изока" против редакторката и я набеди. Четат и не мислят, но мнение имат.
  • 72 Факта си е факт

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "ФАКТ":

    Явно доста Сороски хартиики гушиш та на Националния празник да избълваш толкова повръщня във форума.И не се пъни за разни срещина четири очи, че най- малкото е едното ти око да се затвори от силен, десен, прав. Вместо това иди да обслужваш анално афганистанци, пакистанци, занзибарци и други твои любимци, наречени от теб сирииски бежанци. Вижда се че зелените хартийки ги правят много мили за теб.
  • 73 бай Шиле

    5 1 Отговор
    На глупавите може и на майтап да им е за свинските опашки.Но реалноста е,че слуховете за жестоко отношение в България са отказали много мигранти да щурмуват България.Слуховете са най бързия Интернет.Как мюсолманин ще рискува да го вържат със СВИНСКА опашка?Паметник на Динко! И да кръстят граничните застави на негово име.
  • 74 бай Шиле

    2 1 Отговор
    С тази статия Атанасова си изми очите най после.Прощавам и за някои глупости дето съм чел от нея.
  • 75 бай Шиле

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Емилчо,какви"московски опорки" бе,пиленце сладко мамино?Пиши си в ПИК и не се мяркай тук,че ще пуснем коча да те бодне с големите роги.
  • 76 Български по хелзинкски комитет

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "Нео":

    Като изнасилят жена ти и дъщеря ти в Ямбол,ще викаш ли "браво"
  • 77 бай Шиле

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Алфа Ромео":

    Alfa Romeo,не съм фен на марката,но с този коментар си велик.Чест и почитания.
  • 78 бай Шиле

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Бай Иван":

    Бай Иване,ти си държавен служител - калинка ,нали?Разбираме те защо ги пишеш тези глупости.
  • 79 бай Шиле

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Усмивката":

    Не на 3-та армия , на Гранични войски.
  • 80 Истината

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    По онова време българите са били истински българи, какво искам да кажа с това ли? Това че българите в миналото са били истински християни, не са били русофили, обичали са България истински, не са били расисти за разлика от сега, а сега днешните българи са злобни, завистливи, русофили и т.к.н.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 vasik atanasova

    5 0 Отговор
    динко вади машините и на границата брат
  • 83 За нас

    1 0 Отговор
    Като гледам сганта в Турция и по гръцките острови....,то там няма сирийци а са все мароканци,афганистанци,пакистанци,суданци,чеченци.Тоест това е контингент на напъдения от Сирия ИДИЛ. За нас е по-важно първо да озаптим нашенската си соросоидна сган.