13 Март, 2020 16:00 18 521 54

Леонид Ивашов: Противоотрова от коронавируса със сигурност има

  • коронавирус-
  • covid-19-
  • леонид ивашов

Леонид Ивашов заяви, че руските химически сили вече са задействани на всички пунктове за граничен контрол на входа на страната

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.
Материал от Поглед.инфо

Президентът на Академията за геополитически проблеми генерал-полковник Леонид Ивашов посочи три държави, които създават биологични вируси. Той не е просто сигурен, а знае къде е създаден коронавирусът, плашещ целия свят.

Разработването на такова оръжие се извършва от Китай, САЩ и Израел. Някога ние в Съветския съюз разработвахме биологично оръжие като отговор.

Според генерала, когато създават някаква зараза, независимо дали е химическо, биологично или кибероръжие, винаги се създава противоотрова, в противен случай разработката няма да бъде приета на въоръжение нито в САЩ, нито в която и да е друга държава. Следователно, определено има противоотрова срещу коронавируса.

Леонид Ивашов заяви, че руските химически сили вече са задействани на всички пунктове за граничен контрол на входа на страната. Лекарите просто не са достатъчно и не им достигат определени средства за откриване на вируса. Основното биологично оръжие в съветско време е Главна дирекция № 15, която ръководи академии и затворени лаборатории. Днес управлението се отнася до Военната медицина. Работи в сътрудничество с Министерството на здравеопазването, но в по-затворени режими.

„Има решения за борба с коронавируса, руската военна медицина, въпреки всичко, особено въпреки реформите, трансформациите на Сердюков, запази своята школа, експериментална база и специалисти. Военномедицинската академия в Санкт Петербург е мощна, научна, медицинска институция. Всичко това е там “, уверява Леонид Ивашов.

Превод: В. Сергеев


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-добрата противоотрова!

    80 11 Отговор
    Мушкайте козата без презерватив, и организма придобива нужните антитела! Я вижте в Турция, няма болни!

    Коментиран от #3

  • 2 Tate

    22 72 Отговор
    „Имa рeшeния зa бoрбa c кoрoнaвируca, руcкaтa вoeннa мeдицинa, въпрeки вcичкo, ocoбeнo въпрeки рeфoрмитe, трaнcфoрмaциитe нa Ceрдюкoв, зaпaзва ......Вoeннoмeдицинcкaтa aкaдeмия в Caнкт Пeтeрбург e мoщнa, нaучнa, мeдицинcкa инcтитуция. Вcичкo тoвa e тaм “, увeрявa Лeoнид Ивaшoв................... Пак болшевизъм ИМАЛО Е ДАЙ ГО БЕ нема да мре народа !!
  • 3 Азис

    26 6 Отговор

    До коментар #1 от "Най-добрата противоотрова!":

    Че ти с капут ли я джаскаш? И козата и 9жцата всичко натурално! И млякото им после е по вкусно от другите!

    Коментиран от #8, #9

  • 4 Случаен

    44 4 Отговор
    Първия нека се облекчат пенсионните фондове, после ще се появят спасителите на света, ще продължим да им се клсняме ако не вирусче
  • 5 asd

    52 3 Отговор
    Имат си ваксина против SARS, значи в момента тестват и за този вирус.
  • 6 Вай Вай

    17 72 Отговор
    ...Разработването на такова оръжие се извършва от Китай, САЩ и Израел...Вовата целият в бяло. Затова в РФ няма нито един болен ?

    Коментиран от #45

  • 7 Педал по природа,кравар по душа

    71 8 Отговор
    Право куме в очи
  • 8 Ердо

    6 26 Отговор

    До коментар #3 от "Азис":

    Те мушкат прасета затова има чуми и вируси

    Коментиран от #10

  • 9 Аз не!

    38 4 Отговор

    До коментар #3 от "Азис":

    Но комшията помак, беше пипнал нещо от неговата, щото я пускаше на магистралата на турските тираджии, и беше прихванал холандска гонорея! Затова!
  • 10 Кемал Мустафа

    21 10 Отговор

    До коментар #8 от "Ердо":

    Прав си другар, козата и магарето са къде къде по готини от свинята!

    Коментиран от #13

  • 11 Професор по Стоманобетон

    42 3 Отговор
    Да,на всеки НОРМАЛЕН,това бе ясно..но не променя факта.
  • 12 Шаолин

    22 2 Отговор
    COVID - 19 ли? Изчакайте малко и спокойно, обаче появи ли се "Драконова лапа" - дупе да ни е яко!
  • 13 Хасан

    11 7 Отговор

    До коментар #10 от "Кемал Мустафа":

    С магарето може и да се менкаме,един аз него,един път то мене.
  • 14 дончо

    23 69 Отговор
    Не му търсете кусур на руския генерал. Идиот - какво да го правиш. Значи САЩ, Китай или Израел са разработили вирус, който има сравнително ниска смъртност, но пък се разпространява лесно и съсипва икономиката, включително техните собствени икономики.

    Като се сетя какви екземпляри - титани на мисълта съм виждал сред военните, изобщо не се учудвам на такива брътвежи.

    Коментиран от #16, #26

  • 15 Монгола

    70 9 Отговор
    То беше ясно още като порази най бързо развиващата се икономика в Света, че е дело на сороснята! Долно племе соросидно.
  • 16 МЪРШО

    58 7 Отговор

    До коментар #14 от "дончо":

    Разбива икономиката на ЕС и Китай не краварската. Паплач миризилва ибрикчйска!

    Коментиран от #36

  • 17 ха ха ха

    34 9 Отговор
    Затова ли вирусът хваща само бялата раса, черните не ги засяга... значи е ясно кой го е създал този вирус и защо Иран е най засегнат! И не си мислете, че китайците са от измислената жълта раса, от бялата са, но евреите не са ;)

    Коментиран от #18

  • 18 Ром ама кубински

    22 3 Отговор

    До коментар #17 от "ха ха ха":

    По голямата част от евреите са ашкенази -хазари с турски корени,нямащи нищо негроидно,а също и мелези с народите с които са живяли.
  • 19 мани мани

    6 26 Отговор
    Мексико, Китай, САЩ, Израел, Русия, Канада, в Африка има две лаб.
    тъй че блядче, тихо! тюхо тюхо!
  • 20 мани мани

    12 17 Отговор
    1. версия: правено в канада от тоя дето го убиха, дава го на китайците, а те го изпускат неумишлено... цел - просто да го имат и изследват и те ...
    2. версия: сащ го пускат с биобомби спрейове в близост до ухан, понеже там има лаб. и слагат бомбите, където има най-мно' хора... целта е - да унищожат дракона в икономикса! няма друг дракон! китай е номер аднуо! да се знае! спор да няма! ...
    3. версия: блядовете създават вируса и го пускат в китай... или го дават на китай да изследват и те, а ония пак се осират както е видно... цел на блядовете - 'що да не съсипят и те дракона? :)

    Коментиран от #53

  • 21 мани мани

    56 3 Отговор
    100% биооръжие си е! изкуственяк е! няма как да възникне ей тъй в природата! по-късно го модват, за да редуцират населението! отдавна са създадени, но решиха през 21в. да почнат да ги ползват и за евгениката... уроди! да мрат! бог да ги накаже да не видят никога после светлината! анатема!
  • 22 верно ли

    11 33 Отговор
    Абсолютно съм съгласен,че някой го е създал,но хайде да разгледаме картата-огромна Русия на крачка от огромен Китай и ни лук яла ни корона вирус вкусила-абе............................хитри сте си ей-селски тарикати
  • 23 сащисан

    50 5 Отговор
    значи, сега чакаме да видим коя от тия държави ше пусне ваксината и направи милиардите. не вярвам Китай да си стрелят в крака, остават сащ и израел. да има изненадани?
  • 24 незнайко

    49 9 Отговор
    НАЙ НАКРАЯ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ КОЙТО ДА КАЖЕ В ПРАВ ТЕКСТ, ТОВА КОЕТО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ !!!
  • 25 ИКОНОМИЧЕСКИ ВИРУС!

    45 5 Отговор
    Този вирус е насочен срещу работници, пенсионери, инвалиди!!! Целите на вируса са да вкарат държавите в многомилиардни дългове заради бизнесмените, на които трябва да плащат солидни обезщетения!!! Ппц държавата не е виновна за вируса и не е длъжна да компенсира загубите на бизнесмените, защото не сме комунизъм и бизнесмените ТРЯБВА ДА ИМАТ БИЗНЕС ЗАСТРАХОВКА И КАСИЧКА ЗА ЧЕРНИ ДНИ, които да им помагат в такива ситуации, а не държавата!!! Обаче всичко е планувано, за да бъдат източени държавите!!! Бизнесмените служат на политическата мафия като наемни убийци срещу държавата. Чрез бизнесмените всяка държава се вкарва в огромни дългове, разпарчетосва се всичко, унищожава се природа, съсипва се общество! Благодарение на бизнесмените САЩ има 20 трилиона дълг и са разрушили половината планета. Благодарение на БГ бизнесмените държавата има над 20 милиарда дълг, разпарчетоса се всичко, природата се отрови, обществото се разболя и осакати!!! Това е целта на световната политическа мафия - поръчва на наемници да убият държавите. В случая наемниците са бизнесмените, а политиците са помагачите! След коронавируса обществото - работници, пенсионери, инвалиди, ще дължат нови огромни многомилиардни дългове на финансови акули, а пенсии, здравеопазване, телкове и прочие социални плащания ще бъдат намалени до МИНИМУМ!!! Следва и увеличаване на осигуровки върху заплати, по високи жилищни такси, увеличаване на трудов стаж, повече доплащане в болници, по-скъпи стоки!!!

    Коментиран от #37

  • 26 SAAB

    8 6 Отговор

    До коментар #14 от "дончо":

    Много си първосигнален......и целта им е постигната ! Икономиката им е 80 % чужди компании чиито дялове поради вируса бяха изкупени от държавата и сега са Китайски........
    Нужно е да четеш и други статистики при това между редовете !

    Коментиран от #27

  • 27 Дончо

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "SAAB":

    Много ми е интересно какви статистики четеш и как се връзват с вируса. Ама не с недомлъвки - обясни го с просто думи.
  • 28 все не разбрал

    13 7 Отговор
    Той не е просто сигурен, а знае къде е създаден коронавирусът, плашещ целия свят.
    Ми да каже къде, сигурно лошите империалисти са го направили

    Коментиран от #31, #32

  • 29 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    7 25 Отговор
    На тия нещастници болшевишкия ушанкавирус им е унищожил мозъците генетично. Това е сбирщина от деградирали античовеци, които трябва да бъдат изолирани в смъртоносна карантина до естественото им отпадане от лицето на Земята. Егати изродите.
  • 30 Другия с коня

    6 14 Отговор
    Имате противоотрова в големи количества.а Пускате по една Неутронна бомба и вируса умира.С хипер звукови ракетоносители даже хората няма да разберат какво се случва,щото ще сте много бързи....Противоотрова....Направо ще Падна,бате,дръж ме здраво.....
  • 31 Другия с коня

    17 5 Отговор

    До коментар #28 от "все не разбрал":

    Вируса е патентован 2114 та в Англия от ТРИМА англичани като Ваксина срещу вирусна пневмония.Това го откри адвокат Костов от Пловдив,който е специалист по Патентно Право.Там е създаден и патентован.Във Великобритания.Как се е озовал в Китай и защо е Мутирал питайте Китайците.....

    Коментиран от #35

  • 32 ⚡ Хрониките на Евразия

    7 18 Отговор

    До коментар #28 от "все не разбрал":

    Но не казва нищо за взрива в секретната лаборатория в Новосибирск есента на 2019 година ..
    Така , че може и да имат противоотрова !

    Коментиран от #51

  • 33 смърт за сащ

    23 5 Отговор
    Ш*баните и противни евреи запалиха света.дано всичко което те направиха на хората по света съвсем скоро да им се върне обратно на кривите глави.
  • 34 ТОЧКАТА

    19 2 Отговор
    Всичко е добре описано в ,,,ЖЕРТВА,,, от Майкъл...Крайтън!!!ПРАВ Е ГЕНЕРАЛЪТ!!!
  • 35 ТОЧКАТА

    13 2 Отговор

    До коментар #31 от "Другия с коня":

    интересноооо...Като се има в пред вид че Англия и Китай ИГРАЯТ СРЕЩУ!!!САЩ!!!!!Чудооооо!!!!Ма Китай ИЗЛЕЗЕ ОТ СИТУАЦИЯТА ...С ПОБЕДАТА НА СИ!!!!Която Америка му ОСПОРВАШЕ!!!!и му спретна цветна революция в ХОНГ КОНГ!!!!
  • 36 ТОЧКАТА

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "МЪРШО":

    ТАКА Е!!!!!!А Китай ...отговори11111!!!!!!
  • 37 Перничанина от Лом

    2 6 Отговор

    До коментар #25 от "ИКОНОМИЧЕСКИ ВИРУС!":

    Ти си идиот.
  • 38 Алкаш

    7 22 Отговор
    Руските боклуци живеят още в 50-те на миналия век ! А този си е глупак и половина изтрещелник !
  • 39 Алфа Ромео

    23 4 Отговор
    Всичката безскрупулна измет е забегнала навремето от целия свят към Америка и е създала така наречената държава, нещо неясно още на какви основите е изградена САЩ...
  • 40 Комунизма си отива

    5 10 Отговор
    Този път безвъзвратно!!! След него са атеистите, нацистите, русофилите, атакистите, хитлеристите, расистите, фашистите бесепарите, депесарите и така, натам... Ще останем живи само евреите и християните....
  • 41 Путкин

    7 16 Отговор
    Що му вярвате на тоя колхозник, всички руснаци са Лъжци, точно те го пуснаха в Китай, защото ги е страх от тях а и на китайците им трябва територия и ако решат ще удупят колхозниците, затова им пуснаха вирусче и прехвърлят вината на други!

    Коментиран от #42

  • 42 от психодиспансера

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "Путкин":

    Браво, вЕрваме ти!
  • 43 Лично мнение

    18 2 Отговор
    Има голяма вероятнот Израел и САЩ да са разработили тоя гнусен вирус. Евреите винаги са стояли в основата на всички икономически кризи. Знаят как да извлекат полза от това. Световната рецесия закъсня с около 2 години от предвиденото. Корона вируса е катализаторът за светкавично постигане на икономическа и политическа криза. Следва срив на акции, цени на имоти , безработица, смяна на правителства и т.н. Обстановка за лесно забогатяване финансовите акули и контролиране на цели държави и континенти. Подозреието се засилва поради факта, че удариха точно най мощната икономика в света.

    Коментиран от #46, #54

  • 44 COPY/PASTE

    9 3 Отговор
    Само аз ли забелязвам, че като оставят само супермаркетите и като ги пропускат вътре по един през голям интервал - това причинява масово заразяване, понеже отвън в тълпата настава паника да не си изпуснат реда и фалшива сигурност че маскага ги предпазва? Как да му го налея това в тиквата на "Тиквата"??? Ами всички хора като мен, които внезапно губят работа, никой не им дава нова, спират им телефона, интернета, тока... Ами някой гледат и деца и възрастни... 3 дена глад = смърт от тоя гад, понеже ти пада имунитета и спираш да мислиш трезво.
  • 45 тнт

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Вай Вай":

    Ами, Вова каза ,че ако и един руснак кихне Белия дом ще потъне на мястото си!
  • 46 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Лично мнение":

    Те китайците вече искупиха книжа акции и американските предприятия в Китай.... Икономиката им пак ще тръгне.... Но защо американски войски пристигат какво са на мислили тия...
  • 47 стоян георгиев

    2 4 Отговор
    по думите на тоя руски гении.вируса са го създали американците с цел да се самозаразят и да си смажат икономиката,шотто на руската държава тоя вирус няма да повлияе предвид че руснаците вече са измислили ваксина!след това изявления човек няма как да не се развесели!
  • 48 Davinci

    7 2 Отговор
    Сега ще ви обясня. COVID 19 се базира на хибрид между вируса SARS и HIV.
    1 - Това е експериментално добре измислено оръжие от евреите чиято цел е редуциране на човешката популация. Подчертавам експериментално.
    2 - Ваксина има, но е в ръцете на хората пуснали тази зараза.
    3 - Идеята на COVID 19 и създателите му сега е да се наблюдава разпространението му и смъртността в рамките на 1 година, преди да се пусне истинският убиец.
    4 - Същинският убиец ще бъде вирус на основана на HIV който няма да се предава по кръвен или полов път а както в момента COVID 19.
    5 - В момента сме участници в генералната репетиция преди същината да започне. Тогава вече доработеният вирус ще срива тотално имунната система на всеки и хора ще загиват от проста настинка. Целта е редуциране на 50 % или повече от населението.

    Колкото по малко толкова по добър контрол. Всички тези решения се вземат от група хора, които градят новият световен ред.

    Коментиран от #49

  • 49 Томас Малтус

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Davinci":

    няма нужда да обясняваш нещо, за което съм писал още през далечната 1798г.
  • 50 Супер Компютър

    2 0 Отговор
    всичко мога да изчисля и проиграя в детайли кога, къде, каво, колко и да чакам верификация на резултатите ... сега очаквам резултата, та да мога да подобря алгоритъма в следващия експеримент
  • 51 Хроничен...

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Идиот...и трол...
  • 52 ДедоДъррр

    3 1 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=IhR-YgHdzuw Казаха го НАЙ-ПОСЛЕ: - БИО-ИНЖИНЕРЕН ТЕРОРИЗЪМ...
    Който има глава и сиво в нея да мисли сам, а да не чака недоучените - крачещи ганьовци по жълтите каманяци, да бабаитчат по тъпо-визиите дето съм им слуги, подлоги и ония платените булю..булю...булю....
    Китай бе удобен на капитала когатао му бе евтина и покорна работна ръка. Жълтите леко-полеко се ограмотиха и образоваха и разбраха че ориза е само гарнитура към основното ястие. Започнаха да произвеждат евтиния, която зъдръсти световните пазари а приходите потекаха обратно към Китай и от там последва желание за намеса във световното господство - оръжия, армия, космос... Не върви такава държава да и хвърлиш две атомни бомби като на Japan щото ще се опариш. Нанотехнологиите и биоинженерните лаборатории тайничко пръкват вируси и болести които евтино и бързо могат наужким да решат кой-кого! ДА ама НЕ!!! Сметките не всеки път излизат вярни а изпуснатия дух от лабораториите не се знае кого ще ухапе най-лошо. Фармацевтичните концерни бълват псевдо-илачи за създаваните ежегодно модификации на грипна гад а и болести унищожаващи животните с които един народ се препитава. Всякаква гад мина през България и комшиите ама ние го отнесохме така че сега във моловете месото ни фляка на инглиш, полски, сръбски, турски, гърцоляшки... Плодовете и зеленчуците отдавна нямат вкуса на родния чернозем и са толкова безвкусни и направо отвратителни като нашите политици
  • 53 Иван Димитров

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "мани мани":

    Имаш страхотна логика! Ти си гениален!
  • 54 Био агент

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Лично мнение":

    Вирусът е произведен във военните лаборатории на Пентагона.