Last news in Fakti

22 Март, 2020 12:10 33 193 113

Престъпни твари, посегнахте на моята България и няма да ви простя

  • николай марков-
  • армия-
  • полева болница-
  • отбрана-
  • военнослужещи-
  • красимир каракачанов

Гледам сега новата патриотарска каракачановска гордост - военно-полевата болница, разгъната в спортната зала "Арена Армеец". Да се смее ли човек, да плаче ли!? Ако тези допотопни русенски легла, наричани болнични, не бяха купени от Тодор Живков, както и всичко останало от демонстрацията на готовност, сега новоизлюпените политици, окрадващи милиарди, щяха да показват таратанци

Престъпни твари, посегнахте на моята България и няма да ви простя - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Каракачанов е горд с българската армия! Не, че такава съществува, като отчетем 50% чантаджии, 20% обслужващ на чантаджиите апарат и още 10% внедрени търговци в храма. Остават едни 20% състав на реални въоръжени сили, на средна възраст около 50 години и непопълнен щат около 70 процента.

Така стоят нещата в натовското нещо, което наричат българска армия и тя е крайно необходима на мафиотската ни политическа власт, за да крадат милиарди през нея. Много милиарди!

Гледам сега новата патриотарска каракачановска гордост - военно-полевата болница, разгъната в спортната зала "Арена Армеец". Да се смее ли човек, да плаче ли!? Ако тези допотопни русенски легла, наричани болнични, не бяха купени от Тодор Живков, както и всичко останало от демонстрацията на готовност, сега новоизлюпените политици, окрадващи милиарди, щяха да показват таратанци. Не е ли редно да покажат, какво натовско оборудване закупиха те - хрантутниците гепачи, за цели 30 години и похарчени милиарди на данъкоплатците!?

Да не говорим за "военната техника", която пък спасявала селата при снеговалеж. Има две подобни машини в армията, които ако запалят, Вълко Червенков ще бъде много щастлив от небето, защото той ги е купувал. Не, господа другари, аз не съм черноглед! Да имаш будно съзнание и ум, там, където тези неща се подпечатват като порок, не е престъпление. И не, няма да се съединявам с вас, нито с вашите престъпления, нито с идеите ви за по-добър свят. Докато вие не бъдете осъдени от справедлив съд, долни престъпни твари, аз не съм ваш и вие не сте мои. Защото посегнахте по престъпен начин към моята свята България и това никога няма да ви простя...

Автор: Николай Марков, експерт по национална сигурност


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 173 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ НЕЦИ

    80 333 Отговор
    НИКИ НЕ СЕ ЧУДИ МНОГО ЩОТО ОТ ТАКИВА 'ЕКСПЕРТИ'КАТО ТЕБЕ ПЪЛНО.ТОВА ГО ЗНАЯТ ПОЧТИ ВСИЧКИ.ИЗМИЙ СИ РЪЦЕТЕ,СЕДНИ ДА ПЛЮСКАШ И ГОТОВО.

    Коментиран от #36, #78, #93

  • 2 антиЛибера

    403 29 Отговор
    До русенските легла на Бай Тошо трябваше да шибнат и най-скъпата картинка на Ф-16 за милиарди... и цирка щеше да е пълен.

    Ами, евроатлантици сър!

    Коментиран от #20

  • 3 Valio

    341 26 Отговор
    Как може Каракачанов с тоя мечешки търбух да олицетворява армията.Какъвто министъра такава и армията.....

    Коментиран от #57

  • 4 Пламен

    343 25 Отговор
    Човек,ти видя ли дюшеците на тези легла?Инкубатор на зарази! Около 1985г. са произведени.И нямат срам това да го показват по медиите!?
  • 5 Русороб

    38 225 Отговор
    Зелените вмирисани чорапи от соц боц олигофренията се вживяват и си вярват. Да го сложа на вуйна ти шумкарска и цялата ти рода от двуграмови цоц амеби.
  • 6 Каракачантата вече е Карапружинка

    275 23 Отговор
    няма такъв смях сложили едни легла с пружини през метър от бай тошово време с едни дюшеци пак от нафталина и ми се обяснява за полева болница хахахах карапружинка къде са ти кислородните апарати я ни кажи то и аз мога да изкарам пред блока 10 легла и хоп ей го на полева болница , продавайте си там паспортите не се занимавайте с неща които не разбирате
  • 7 гост

    50 155 Отговор
    Боже ,този станал двоен.Едвам го познах,поредният раздавач на акъл.

    Коментиран от #51

  • 8 Стои тъ гледъи

    111 17 Отговор
    Слабо ти е изказването трябва от 1989г.до ден днешен всички таквиз повратни точки касаещи България да се кажат.Лошото е че ще трябва да се изпишат томове като воина и мир за това как българи родени в българия на ръководни постове милеят за страната и народа и.
  • 9 Някой си

    192 24 Отговор
    Много добре казано!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фактъ

    231 26 Отговор
    Браво , брат за точните думи ! Ако , въобще е останала надежда за България !

    Коментиран от #25

  • 12 DIESEL SMOKE

    220 27 Отговор
    Много правилно и основателно становище! Браво и дано има повече такива хора като Николай Марков, защото те са тези които казват, че царя всъщност е гол!
  • 13 Снайперист

    51 25 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 14 boby

    124 23 Отговор
    прав сте . и ние сме с теб .врето идва и ще се сплотяваме за да вкараме гадовете в затвора. браво заедно можем.
  • 15 Аз съм българче

    157 20 Отговор
    30 години крадене, започнало от разграбването на това построено при социализЪма и успешно мутирило и продължило след 2007г.,когато вече се "усвояват" парите от ЕС. Всички политически партии от прехода са крали, кой повечко, кой по-малко, но историята ще запомни, че при управлението на Герб най-много се краде и за да мируват другите партии и да е трона Борисов, той дава възможност да вземат от открадното на ДПС, ВМРО,че дори и на някои "бизнесмени" от БСП.
  • 16 Оня

    39 134 Отговор
    Айде и този е експерт!?! Какво работи този "експерт" , как точно се дава титлата "експерт" , какво е направил този за МОЯТА България ???? Все въпроси без отговор.... А че Шкембе Войвода е некадърник го знаеме и без експертЕ

    Коментиран от #52

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пенсионер

    137 13 Отговор
    Правителството спешно да обособи така наречените „къщи за тъщи“ с откраднатите европейски пари, в лечебни заведения, далеч от големите градове, а не залата построена с наши пари.

    Коментиран от #34

  • 19 баба Зоя

    209 7 Отговор
    Понякога си мисля, че за всичко е виновен Васко Кръпката.
    Той ни пееше по митингите:
    - „Комунизмът си отива, спете спокойно деца.”
    И ние спахме. А те не спаха...

    Коментиран от #31, #39, #99

  • 20 ай де бе

    123 13 Отговор

    До коментар #2 от "антиЛибера":

    Да, вярно! Нямаме и най-елементарно живото спасяващо оборудване и условия, но нашите корумпирани евроатлантици дадоха милиарди на куп за самолет на картинка.
    Да се смееш ли, да плачеш ли ?
  • 21 Цецо Цветанов

    78 8 Отговор
    Оня с джипа да направи репортаж
  • 22 Българите са на ясно

    28 123 Отговор
    Другаря,"експерт по национална сигурност"от Москва ли е назначен,като такъв?......Да не плюва по своите,защото държавата винаги се е движила под руско командване с български марионетки.

    Коментиран от #37

  • 23 Шкембе Войвода

    80 17 Отговор
    Под моето знаме и на Тиквата ще победим тоя вирус......Може,да сте сте гладни,може да нямате пари,може да сме ви хвьрлили на кучетата...но,няма да се отчайвате докато ние сме начело ще се справим с всичко...:)
  • 24 jforfk

    125 9 Отговор
    По една или друга причина давахме /нашето поделение/ по заместване, наряд в складове на тогавашната ГО. Ами всичко това дето сега липсва тогава си го имахме на склад. И беше достатъчно да го ... запазим. Сега учени от БАН твърдят, че маски с активен въглен не пускат вируса. Ами тогава имаше противогази за всички войници по време на мобилизация, когато армията трябваше да е около 500000-700000. Или имаше по складовете поне 500000-600000 противогази облекла и т.н. оборудване. А сега дори маски .... няма.
  • 25 боцмана

    74 8 Отговор

    До коментар #11 от "Фактъ":

    Видов ден идва!

    Коментиран от #109

  • 26 Жоро

    30 121 Отговор
    Тоя измислен експерт първо да си прочисти злобната душица а после да се появява на публично място.Злобен и бивш не успя да се докаже и сега плюе наред.

    Коментиран от #32, #53

  • 27 Усмивката

    115 18 Отговор
    Много хора, най вече зомбираните от вируса на ГЕРБ, не разбират колко прав е Радев. Но и доста повече в мнозинството са напълно съгласни с нег. Радев казва....задават се две кризи, едната е след време и тя е онази която правителството пренебрегва.Това са кономическите последствия които ще рефлектират върху жизнения стсндарт. От там ни очакват социални бунтове и употребата на сила и хвърлянето на армията е необосновано и опасно и с лоши последствия.Липсата на средства , неподгетвеността ни и невъзприемане на световните практики на време ще утежнят кризата с вируса. Правителството крие кои са истинските причини заради неадекватните решения а те са криминални.Криминалния грабеж на Държавния резер. Така се компенсира с ъс строги мерки заради невъзможноста да се борим медецински и специализирано с вируса а не със сила
  • 28 коко

    81 9 Отговор
    При соц боц олигофренията армията наброяваше 110000 души и през ден бяхме на стрелби.

    Коментиран от #85

  • 29 нинова

    20 72 Отговор
    и тоя го е поразил некакъв вирус
  • 30 Тодор Живков

    105 12 Отговор
    Каракачанов е за затвора с неговата търговия с паспорти и имоти на армията. Естествено и с торбичката от Билла. Той става само селски пъдар, макар и да не е сигурно
  • 31 Гост

    73 7 Отговор

    До коментар #19 от "баба Зоя":

    По лошото е , че продължаваме да спим ...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 no name no face no number

    115 13 Отговор
    При социализма имахме държавни резерви и неприкосновен запас за 5 годишна война, а днес в шибания капитализъм и нато имаме една конфигурация от три пръста с преобладаващ среден.Капитализма означаеа забогатели мафиози и тва не е само максима за България, но и по света

    Коментиран от #111

  • 34 Емблемата на ТИМ и Армеец

    75 8 Отговор

    До коментар #18 от "Пенсионер":

    Тая зала е построена от ТИМ - пак са ваши пари, но лапнати от мафията, за да си плащате отново за зрелища
  • 35 оцелял от турското робство

    64 9 Отговор
    И не само вие няма да им простите. НАРОДЪТ няма да им прости. Обикновените, честни ХОРА също. БЪДЕЩЕТО няма да им прости, ИДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. Не, че много им пука. За тях е важно само какво да откраднат, защото те не мислят какво може да ги застигне. И тъй като простият простак прост е непобедим, се смятат обожествени. Природата знае как да постъпи. И в сегашно време го изпитваме. Жалко само, че пороят влече всичко по пътя си.
  • 36 Бате Пижо

    23 52 Отговор

    До коментар #1 от "БАТЕ НЕЦИ":

    Добре че,такива лай.а като теб не са болшинството от народа...
  • 37 силно препоръчвам

    68 9 Отговор

    До коментар #22 от "Българите са на ясно":

    Да звъннеш едно телефонче на К.Домусчиев да се възползва от предоставената държавна услуга. Хубави легълца и дюшечета. Ще трябва да си вземе и препарати за обезпаратизяване, но той има.
    Представям си само прахоляка по тия дюшеци как ще действа на хора с пневмония@@@@@@@@@@@=
  • 38 валери

    39 5 Отговор
    Браво!
  • 39 оцелял от турското робство

    18 7 Отговор

    До коментар #19 от "баба Зоя":

    И Путин също. Него не го пропускаме никога.
  • 40 леле мале

    20 69 Отговор
    Невероятен тъпанар е тоя ! От къде се излюпи тоя боклук ?
  • 41 истината

    18 65 Отговор
    Мисля,че заради такива търговци на лъжа,трябва закон за неверната информация.За три години в затвора,ще добие по-приличен човешки вид.
  • 42 мда

    16 40 Отговор
    Някакъв сороски трол пише хвалебствия за този тлъст натегач смешник! Няма разлика в размера на Каракачанина и този лигльо !
  • 43 Нема иксперти нема оценки

    69 12 Отговор
    Прав е авторът. Що армията от атлантици, военнолози, всичколози, харизанолози, медии и пр. досега не оцени каква е готовността на държавата да посрещне рисковете при извънредни ситуации и да информират обществото? От тук от там разбираме, че бойната и гражданска готвност и запасите - болнични легла, оборудване, респиратори и пр. са от времето на социализма. Ама ние за всичко май още разчитаме на социализма? Кое е новото? Самолетите или курветите или ...нищо. Все пак 30 години минаха...

    Коментиран от #48

  • 44 За дюшеците,

    37 10 Отговор
    Да Обясня на неползвалите ги! Те дюшеците, дами и господа, са напълнени с естествени материали, вълна и/или вълнени парцали! Не са вредни за здравето ,като сегашните матраци.. защо ли да знаете?!

    Коментиран от #89, #90

  • 45 До там сме я докарали

    30 8 Отговор
    че подобни заключения приемаме с равнодушие, не че не го виждаме..
    Така е и с пандемията, карантината и проглеждащите през филма анализатори, които "умно"вещаят криза и рецесия
    А за организирания цирк в Арената е по-добре да не търкаме билети, че токувиж сме спечелили
  • 46 Матей

    45 7 Отговор
    Напълно вярно,положението си беше трагично,след 1-2 месеца ще е плачевно.Някой си предложи на президента вместо частично вето на държавния блокаж,което и бездруго ще бъде отхвърлено от управляващите,да смени правителството със служебно и в условията на извънредно положение като държавен глава да управлява с укази.С драконовските предприети мерки може да се забави грипа,не и да се спре,но трябва държавата да развърже кесията си и да дава пари на нуждаещите се граждани и фирми,безвъзмездно,както и да озапти лихварите и грабителите на частно имущество.

    Коментиран от #103

  • 47 Ако леглата

    27 3 Отговор
    Са от модела “ Слънчев бряг”, то те са толкова здрави, че ще надживеят внуците ни.
  • 48 Бачо Киро

    20 1 Отговор

    До коментар #43 от "Нема иксперти нема оценки":

    Е що, че и питаш ... Те много добре знаят ЗАЩО! Защото цифрата в отговора е НУЛА!
  • 49 Погнусен

    15 45 Отговор
    Като се поразклати държавата какви отвратителни червеи изпълзяват из пукнатините да сеят злоба, омраза и паника. Жалки мародери.
  • 50 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    11 11 Отговор
    A FEW GOOD MAN KATO POLK. NIKOLAI MARKOV SA PREDOSTATUCHNI !!!

    masonski svine i da gruhtite i da ne gruhtite shte si platite s golemia naplatnik X 3 !!!!


    Bulgaria I Russia sa naj- golemite vi vragove NEVER mojete da prevzemete !!!!!!

    SUCK MY DICK AND GO TO HELL !!!!
  • 51 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    5 10 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    dvoen , troen - dostoinstvoto mu e takova !!!
    suck my dick with a CROWN 33 !
  • 52 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    5 10 Отговор

    До коментар #16 от "Оня":

    NAI - VEROIATNO PRAVI NESHTO KOETO TI NE MOJESH DA RAZBERESH - SHTOTO NIAMASH. S KAKVO ????

    SUCK MY DICK !
  • 53 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    5 10 Отговор

    До коментар #26 от "Жоро":

    MNOGO SI PROST , VINAGHI SI BIL PROST I TAKUV SHTE SI OSTANESH

    NA BESILOTO VSICHKI PRODAJNIZI KATO TEBEEEEE !

    masonski gruhtiashti svineneeeee - treperete - puknete ot strah - !!!!!

    Коментиран от #94

  • 54 Смърт за престъпните крадци

    31 4 Отговор
    Народе, ЛОПАТИТЕ и въжетата, ЛИНЧ!
  • 55 БУКО БАЛАМАТА

    40 7 Отговор
    ТЪРБУХА ШКЕМБЕЛИЕВ СИ КУПИ ЦЯЛ ЕТАЖ НА ул ОСОГОВО ЩОМ СТАНА МИНИСТЪР А СЕГА ЩЕ СИ КУПИ ЦЯЛА КООПЕРАЦИЯ . ЗАЩО НЕ ЩОМ ИМА КОИТО МУ ВЯРВАТ ....... ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БАЛАМИТЕ...
  • 56 Иван

    41 6 Отговор
    Николай Марков ти аз и още милиони, като теб знаем само да се зъбим и да пишем ли пишем, цели фермани от злоба по разни сайтове. Е тва ни е силата, като общество. И докато се мислим, за големата работа по вестници ТВ итн. И не стачкуваме на ниво, като Гърците примерно, резултата ще е "Кервана си върви а кучетата лаят ли лаят"Наслулал съм се нагледал съм се на много гневни и критични писаници и коментари от всякакви и журналисти и граждани, за 30години И КВО...? Дела трябват не думи делааа.
  • 57 никой

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Valio":

    ..... по-точното определение е ПЕЛИКАН
  • 58 gabar

    22 9 Отговор
    Много точно и ясно .Напълно подкрипям. Каракачанов нама за какво да го коментираме-абсолютен популист,както и мижавата му партийка. С какви човешки ресурси ще обезпечи това недоносче, което гумения му мозък е сътворил.
  • 59 бобо

    13 12 Отговор
    Абе само тулупи ли са експерти по армията, я да ги турят всички на пост и молитва, че много са мазни нещо!

    Коментиран от #88

  • 60 В десятката направо

    21 8 Отговор
    Браво!!!!! На бесилото зганта, довела ни до това безумно полжение!!! Патриоти се наричат и се пъчат, долни твари
  • 61 Иван

    14 26 Отговор
    Поредният активиран проруски оплювач ,като лекето Румен Радев.Лесно е да плюеш бре келеш,трудно е да дадеш и вземеш решение

    Коментиран от #80

  • 62 ivo

    14 4 Отговор
    Аз съм с вас гн МАРКОВ
  • 63 Иванов

    8 16 Отговор
    Преди години в БНТ имаше една говорителка - Нина Спасова. Мъжът и беше посланик в Сирия. И изведнъж тя ни беше представена , като арабист, пак в телевизията. Та и този Марков ще да е от същата черга. Интересно е какво би направил той ,ако е в управлението на държавата?
  • 64 Помнещ

    16 2 Отговор
    Ами кой ги избра??те не да седнали сами на стола.като гласувахте за тях.па сега ви иде изнанагорно.лошото е че покрай сухото,гори и суровото.
  • 65 Наблюдател

    12 3 Отговор
    Много е прав!
  • 66 одесос

    11 18 Отговор
    Експертче набедено, каракачанката е на поста от 2.5 год! Къде беше до тогава и до днес включително? Или сега пристигна гранта с копейките и те активизираха?
    Мурзилка нещастна!
  • 67 muzis

    20 1 Отговор
    Хранитутковците си вдигнаха заплатите вчера с 300лв
  • 68 Както е било

    17 2 Отговор
    Еееех спомени , преди 40 години на тези русенски легла, колко братска любов от соц . лагера мина през тях. А полските холери , бяха изнамерили друго приложение , вдига дюшека , бута отдолу газовият котлон , и пече на пружината риба. Пружината се ползваше и за пресяване на пясък , и много възбуждащо влизаше в такт и звук ,с клатенето на двама души.
  • 69 мухаха

    4 13 Отговор
    КОЙ ТЕ НАЗНАЧИ ЗА ЕКСПЕРТ БЕ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИК....!
  • 70 БОЛЕН БЪЛГАРИН

    19 3 Отговор
    КЪДЕ СА ОНИЯ ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА МИЛИАРД И ПОЛОВИНА КЪДЕТО ИСТЕГЛИХТЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ С ДЕСИ И СИМИОН ДЯНКОВ КЪДА СА ЩЕ ГИ ВЪРНЕТЕ ЛИ СЕГА
  • 71 ФИНЦИ

    12 1 Отговор
    ДА ТАКА Е ТУИ ДЕТО НИИ КУМУНИСТИТЕ СЪЗДАДОХХМЕ ВИИИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЕМОКРАТИ ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ НАС КУМУНИСТИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО РАЗГРАБИТЕ ХА ХА ХА
  • 72 Експерта

    2 15 Отговор
    нечуван и невиждан,може би е от експертите на зомбирания ни президент-марионтека, но иначе браво за дълбокия , интелигентен,научен,академичен,дълбокомислен и яркоЖЪЛТ пасквил напълно в стила на яркоЖЪЛТИЯ сайт "фак.......", ама както казваше една фолк звезда - "лоша реклама няма", пишеш нещо с мирис на л.й..а , публикуваш го в сайт със същия аромат и после с удоволствие броиш плюсчетата.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 250

    1 3 Отговор
    Гъз необърсан!!!!
  • 75 Кара Ибрахим

    9 1 Отговор
    Кара Качан е баш турско име! Ашколсун Красимир бей! Аферим търбух оглу!

    Коментиран от #76, #87

  • 76 одесос

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Кара Ибрахим":

    Ибрик
  • 77 Николай

    5 1 Отговор
    До Николай Марков, експерт по национална сигурност.
    От една страна експерти като теб реват, че не се купува нова техника. От друга същите капацитети се оплакват, че се крадат пари. Ами нали това е идеята да се купи нова техника и всеки навързан по веригата да си вземе комисионата.
  • 78 Еййй

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "БАТЕ НЕЦИ":

    Явно си някое мамино детенце или дрогерия дет не знае ко е това армия,камо ли да се разчита на такива кат теб.
    Оти акопоне малко разбираше от таз материя щеше да знаеш,че армията ни в момента е съставена от швейкове.
    И не дай си боже ако се наложи да ни защитава ,мани мани шъ требе да се бега яко.
    Или пак да чакаме помощ от русите,оти краварите при зор се крият у миши дупки
  • 79 Аз съм запознат от първо лице

    13 0 Отговор
    Събираме се 100000 души и утре ги няма,хайде какво и кой чакаме хайдееее3
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ха ха ха

    11 0 Отговор
    те не осъзнават, че робите си тръгнаха - тук останахме прабългарите да пазим територията и лесно няма да я дадем - нищо, че цяла кравария и европа им помага да ни унищожат!
  • 83 popai

    10 0 Отговор
    Браво, много добре го е написал!
  • 84 Bazzz

    9 0 Отговор
    Браво браво ама с коментари по някакви сайтове няма да станат нещата
  • 85 стар кашон

    9 1 Отговор

    До коментар #28 от "коко":

    Прав си, колко си прав.Сега, ако събера един полк стари елховски кашици, ще я попилея тая пишман армия, барабар със сЕ сиводрешковците с частните радари..вервай ми.
  • 86 Da ama

    5 0 Отговор
    Da obache mogat da plashat detsata, jenite i pensionerite s tsel da ne izlizat ot tiah i da narushavat osnovnite im choveshki i grajdanski prava i svobodi.
  • 87 Daaa

    5 0 Отговор

    До коментар #75 от "Кара Ибрахим":

    Da, dokolkoto znam ''Kara'' prevedeno ot turski znach ''Cheren''.
  • 88 Tova e

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "бобо":

    Tova sa Balgarskite ohranenei voenni - toi pishkata si ne moje da vdigne, a ne li pak avtomat.
  • 89 Док

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "За дюшеците,":

    Да обясня на обясняващия - Dpt, ако си наясно какво е това, се развива в естествени среди и дунапрен и при определена влажност и температура, както и плесените, а не в полиестерни структури. Така че герберастка подлого, знаеш какво да направиш......
  • 90 Док

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "За дюшеците,":

    Да обясня на обясняващия - Dpt, ако си наясно какво е това, се развива в естествени среди и дунапрен и при определена влажност и температура, както и плесените, а не в полиестерни структури. Така че герберастка подлого, знаеш какво да направиш......
  • 91 чиче

    1 0 Отговор
    Най добрата болница е АЕЦ БЕЛЕНЕ.Далече от всички и на открито.Болните ще пазят рьждясалите реактори които отиват за скраб
  • 92 нпп

    0 2 Отговор
    ти бил ли си войник изобщо или си дюстабан
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Народа

    3 1 Отговор
    От държавата нищо не става дано не ни стигне това което стига Италия защото няма къде и да ги заровят хората

    Коментиран от #97

  • 96 Никола

    2 9 Отговор
    Да беше страдал за България да те разбера. Ти страдаш за соца. Е да те попитам другарю. Когато през 1986г гръмна чернобил. Защо другарю войниците ги тъпчеха със спанак и всякакъкви зеленчуци. Защо мен ме пратиха май месец на военно обучение 10клас.Да лазя и дишам радиация. За какво говориш,, моята България,, Тварите бащати ти дядоти кой са били? Собствениците дерибейте на соца ли. Свърши се другарю и ти и Корнелия и Румен повтарят като развалени плочи. Тролове няма да стане моята България от 681 до 1944 и от 1989г за винаги ще я има.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Никола

    2 8 Отговор
    Кой Николай Марков? Офицер работил в нсо. А кой се добираха до нсо 90г? Напуснал нсо защото не испълнил заповед на Първанов за 50 лицеви опори. Прочетете писанията му: изкривени, квадратни хора, които и за портиери не стават.
    - Казвате, че реформаторите запълват вакууми, но напоследък все по-упорито се тиражира тезата, че те преяждат с власт.
    - Реформаторите не преяждат с власт, а с постове. Според мен те не осъзнават нито заявките, които са направили, нито реално какво се случва в държавата. Просто изпълняват каквото им се каже. И нямат друг избор, защото властта и парите не са в техните ръце. В началото симпатизирах на „Реформаторския блок”, но установих, че става дума за пешки, които се поставят на шахматната дъска. И никога не могат да бъдат нещо друго освен пешки. Този, който си мисли, че борбата с мафията ще стане без кръв по улиците, е обикновен глупак. Беден срещу милиардер не може да се бори. Така човека иска кръв. Но коя е твоята България нали соца те кара да паднеш за 50? Защо страдаш за леглата от преди 89г.Съжаляваш че не си ги направил ама късно.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 самунчо

    4 0 Отговор
    КАКЪВ ВОЙВОДА Е ШКЕМБИ МАЗЕН ПЛЪХ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА ОТ НАС ПРОСТОСМЪРТНИТЕ;ПОДЪЛ ЛАПАЧ .ЗА ДА Е ТАКА НИЕ СМЕ ВИНОВНИ.
  • 101 Бaй Хой от Aхелой

    2 3 Отговор
    Колко от вaс пишещи тук джендо-педaли сa носили / хвaщaли aвтомaт?Или други рaботи хвaщaте....
  • 102 ГРАЖДАНИН

    0 0 Отговор
    Защо се пропуска че в тази средна въздраст 5о години влизат над 1500 АПЗ из между които са 10 генерала .
  • 103 Едуард Петров-Едо

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "Матей":

    Някои тук правят едносричково ПРОВЕТРЕНИЕ на устата! Други хулят ЧОВЕКА МАРКОВ СЪС ЗЛОБНО ЛИЦЕМЕРИЕ! А този БЪЛГАРИН говори вярно и истинно и с ГОЛЯМА БОЛКА, ИЗВИРАЩА ОТ ГЛЪБИНИТЕ НА СЪРЦЕТО МУ! И ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ГОВОРИ САМАТА ИСТИНА! Но! И ДЕСЕТ МИЛИОНА Маркови да говорят, полза няма да има, ЗАЩОТО МОДЕЛЪТ НА ДЪРЖАВНО МУТРЕНСКО УПРАВЛЕНИЕ СЕ ЗАПАЗВА СЪЩИЯ! ЗАТОВА ГОВОРИМ ЗА КОРЕННИ РЕФОРМИ! ЗА ДА СПАСИМ ТОВА ПОДОБИЕ НА ДЪРЖАВА, ЗА ДА СЕ ВЪЗРОДИМ КАТО ЧЕСТНА, ПОЧТЕНА И ПОРЯДЪЧНА НАЦИЯ, ВЯРВАЩА В Господа Иисуса Христа, ЗА ДА ЖИВЕЕМ! С БЕЗБОЖЕН НАРОД НЯМА ДА ОЦЕЛЕЕМ! А ПОЛИТИЦИТЕ СА ПОДЛИ ИЗДЪНКИ НА НАРОДА БЕЗБОЖЕН! КОЙТО И БЕЗБОЖНИК ДА НИ УПРАВЛЯВА, РЕЗУЛТАТЪТ Е ИСТОРИЧЕСКИ БЪРЗА СМЪРТ! Ето, това е най-важното, да се разбере!
  • 104 9689

    1 1 Отговор
    Тези престъпници до 99 то колано...........за геноцид.
  • 105 1944

    0 3 Отговор
    и тва комуне се размечтало за живков и червенков. да оди при тях да ги връща.
  • 106 Гостът

    2 0 Отговор
    Когато показваха от тила какви маски и гащиризони ще правят видяхте ли какви охранени прасета бяха всичките началници около масата. Абсолютно е прав човека за състоянието на армията особенно в процентите реално служещи на терен и администрация. Как ще могат да купят нещо свястно като целия бюджет отива за самоиздръжка и бонуси на чиновниците.
  • 107 пламен

    1 3 Отговор
    Тоя иска да върне времето, в което имахме право да работим извън България, само в Коми и в Либия, докато турци, гърци, македонци и югославяни, можеха да работят в страните на западна Европа. Това ли е неговата България?
  • 108 ВТОРИ НАРОДЕН СЪД

    2 1 Отговор
    ТРЯБВА ДА ИМА ВТОРИ НАРОДЕН СЪД И ВСИЧКАТА ТАЗИ ГОРЕУПОМЕНАТА ОТ АВТОРА ПАСМИНА СЛЕДВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА И ВКАРАНА В БЕЛЕНЕ.ТРЯБВА ДА ИМА И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЗАГРАБЕНОТО ОТ НАРОДА ИМУЩЕСТВО.КАК МЕГА ЗАВОД АНТИБИОТИК РАЗГРАД,СТРОЕН ОТ НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ,С НАРОДНИ ПАРИ СЕ ОКАЗА В РЪЦЕТЕ НА ДОМУСЧИЕВ.КОЙ МУ ГО ДАДЕ И НА КАКВА СУМА И КОМИСИОННА?ТОЗИ ЗАВОД МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕЖДА МЕДИКАМЕНТИ И АНТИБИОТИЦИ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НА НИЩОЖНО НИСКИ ЦЕНИ.НО УВИ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ОТДАВНА УМРЯ.ЗАВЪДЪТ Е ОТНЕТ ОТ НАРОДА.НАРОДЪТ СЛЕДВА ОТНОВО ДА СИ ГО ЗАВОЮВА.ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ С ВСЕНАРОДНА РЕВОЛЮЦИЯ И ДИКТАТУРА НА НАРОДА!!!!НАРОДА ТРЯБВА СА СИ ВЗЕМЕ ОТНОВО ВЛАСТТА ЧРЕЗ РЕВОЛЮЦИЯ!!!

    Коментиран от #110

  • 109 Страничен наблюдател

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "боцмана":

    И кога ще е тоя ден.Смешник.
  • 110 Консерватор

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "ВТОРИ НАРОДЕН СЪД":

    За лекарствата питай Огнян червения възпитаник Донев.
  • 111 Наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "no name no face no number":

    Пита се кои са богатите мафиози.До един са бивши комунисти.И цялата икономика е в техни ръце.Вие си мечтайте за социализма и равенството.Ама само на книга.Червените олигарси, не щат и да чуят за социализма за който вие си мечтаете.И на тебе ти е ясно,ама са ти платили да сладки приказки за заблуда на малограмотния дърт електорат.И на заблудения по млад,който е слушал неграмотния си баща активист партиец от нисшия ешелон

    Коментиран от #112

  • 112 no name no face no number

    0 0 Отговор

    До коментар #111 от "Наблюдател":

    Никой не ми е платил г-не, това го мисля вярвам и защитавам, когато тенджерата под налягане преври и ако съм още жив може и да се срещнем
  • 113 Велика България

    2 0 Отговор
    Скапано управление - скапана армия. Радев е много прав, че нашите измекяри начело с тъпия банкянски боклук ще ни доведат до просешка тояга. Трябва да се обединим братя българи и да изметем завинаги тази пасмина. Да живее България!!