Last news in Fakti

23 Март, 2020 10:42 64 064 67

Коронавирусът е роден не в Китай, а в съзнанието на лудите господари на парите

  • валентин катасонов-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • сзо

Преди десет години е подготвен сценарият „Пандемична паника“, който се играе пред очите ни

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.
Материал от Поглед.инфо

Анализ на Валентин Катасонов

По отношение на коронавируса изглеждаше невъзможно да се намери отговор на въпроса кой го е създал и го е пуснал. Търсещите понякога не виждат какво се крие на видно място. Искам да предложа това, което се намира на най-видното място - в Интернет. Това е документ от преди десетина години: “Сценарии за бъдещето на технологиите и международното развитие” от Глобалната бизнес мрежа на Фондация Рокфелер от Май 2010 г.

Струва ми се, че този материал беше първият разкопан от известния антиглобалист, американски икономист и политолог от университета в Принстън Уилям Енгдал. На 10 март той публикува статията “Заключването - не е бъдещ сценарий: паника в пан-пандемично бъдеще?”. Енгдал прави сензационно изявление:

Преди десет години е подготвен сценарият „Пандемична паника“, който се играе пред очите ни. Документът излезе от недрата на две организации - Фондация Рокфелер и Глобалната бизнес мрежа. Повечето проекти на първата организация по един или друг начин са насочени към решаване на такива проблеми като оптимизиране на данъците на клана Рокфелер (благотворителният фонд е освободен от данъци), контрол на раждаемостта, намаляване на населението в света, деиндустриализация (под знамето на преход към „пост-индустриално общество“) и др. Наборът на тези задачи са определени от Римския клуб, създаден през 1968 г. от Дейвид Рокфелер и имащ за цел да доведе собствениците на пари към целта си - те трябва да станат господари на света (идеята за световно правителство).

Що се отнася до Глобалната бизнес мрежа, тя е основана от Питър Шварц, който се смята за един от най-уважаваните американски футуристи. Шварц си сътрудничи с Пентагона и подготви доклада за изменението на климата в Пентагона за 2004 г. за американските военни относно глобалните климатични промени.

Ще очертая накратко основните идеи на документа, на които Уилям Енгдал обърна внимание. Ето четири сценария за развитието на света след световната финансова и икономическа криза през 2007-2009 г. Първият от тях съвпада с това, което наблюдаваме днес; този сценарий се нарича “Заключване” в доклада. Останалите три в случая не заслужават внимание.

Ето откъс от доклада: „През 2012 г. избухва най-голямата пандемия, която светът чака много години. За разлика от свинския грип, този нов щам на грип, разпространен от диви гъски, е изключително опасен. Дори някои страни, които се подготвяха за появата на такава пандемия, бяха засегнати от болестта и в световен мащаб вирусът заразява около 20% от населението. 8 милиона загинаха през първите 7 месеца след появата на новия щам. И повечето от мъртвите са здрави млади хора ... "

Първо за несъответствията. Първо, пандемията започва 8 години по-късно. Второ, решиха да препишат не на диви гъски, а на прилепи. Трето, COVID-19 не убива предимно младите и здравите, а възрастните хора и тези с лошо здраве.

След публикуването на доклада през 2010 г. той вероятно беше доработван. Очевидно е решено, че младите и здравите все пак могат да бъдат полезни като евтина и високопродуктивна работна сила. И трябва да се отърват преди всичко от "баласта" - слабите, болни, възрастни хора. Това е днешната версия на малтусианската задкулисна политика, която на всяка цена се стреми да „оптимизира“ населението на света до 1 милиард.

Що се отнася до количествените показатели, съдържащи се в доклада (процентът на заразените и абсолютният брой на смъртните случаи), тогава можем да изчакаме края на юли (ако броим пандемията от началото на годината). Между другото, Доналд Тръмп казва така (и то много уверено): пандемията ще приключи през юли-август. След седем месеца ще "броим пилците". Някои експерти на СЗО предполагат, че COVID-19 може да засегне две трети от световното население. Германският канцлер Ангела Меркел предрече, че 70% от германското население ще бъде заразено с коронавирус. Мисля, че идва от същите тайни графици на операции като Тръмп.

Докладът говори за влиянието на вируса върху всички аспекти на обществения живот. По-конкретно, за икономиката: „Пандемията също има пагубно влияние върху икономиката: международното движение на хора спира, което отслабва индустрии като туризма и скъсва световните вериги на доставки. Дори на места обичайните шумни магазини и офис сгради са празни от месеци, без служители и клиенти. "

Освен това е посочено, че привично дремещата държава ще се събуди и ще започне активно да се бори с пандемията. И тя ще го направи грубо, нарушавайки обичайните представи за демокрация и права на човека: „По време на пандемия националните лидери по целия свят засилват своите правомощия и установяват най-строгите правила и ограничения - от задължителното носене на маски на лицето до проверка на температурата на тялото на входовете на обществени места, т.е. като гари и супермаркети. Дори след преминаването на пандемията този по-авторитарен контрол и надзор над гражданите и тяхната дейност остава и дори се засилва. За да се защитят от разпространението на все по-глобални проблеми - от пандемии и транснационален тероризъм до екологични кризи и нарастваща бедност, лидерите по света решават да управляват по-строго. "

В това описание, направено преди 10 години, ние, първо, виждаме какво се случва днес в почти всички държави без изключение: установяването на тоталитарен контрол, на места съпроводен с официалното въвеждане на извънредно положение (както в САЩ) и някъде и без такива формалности. Второ, може да изглежда, че след няколко месеца пандемията ще приключи и всичко ще продължи да бъде същото. От документа обаче следва, че няма да има връщане към предишния живот. Ще бъде обявено, че светът навлиза в период на ужасни заплахи (изменение на климата, международен тероризъм, вирусна пандемия, замърсяване на околната среда ...), така че трябва да забравим за демокрацията, свободата, правата на човека, на които се учи от десетилетия, да забравим за предишния стандарт на живот. Сигурността изисква жертви.

Докладът на Фондация Рокфелер и Глобалната бизнес мрежа подчерта, че Китай ще изпревари пандемията: „Оперативните поръчки и задължителната карантина от китайското правителство за всички граждани, както и незабавното и почти плътно затваряне на всички граници спаси милиони животи, като спря разпространението на вируса много по-рано, отколкото в други страни, и възстановяването от пандемията става много по-бързо. “

Пълно съвпадение с това, което виждаме днес!

Китай вече заяви, че е спрял разпространението на пандемията, че карантините бавно се премахват и до средата на годината икономическият живот на страната ще се възстанови напълно. ООН, СЗО и други международни организации силно препоръчват правителствата на други държави да изучават китайския опит, намеквайки, че най-важното в този опит е строгата дисциплина, твърдата власт и високата отговорност на всички. Имплицитно се загатва, че „китайският мравуняк“, ръководен от Китайската комунистическа партия, е най-жизнеспособният модел пред глобалните предизвикателства. Още днес идеята за „идеалния модел“ на държавата, която виждаме в романа на Джордж Оруел от 1984 г., се разпространява широко, от самия връх. Олдъс Хъксли нарече такова общество „Прекрасния нов свят“.

В „Прекрасния нов свят“ човек ще трябва да забрави не само за демокрацията и правата на човека, но и за познатите идеи за „пазарната икономика“. Ще бъде установен остър надзор не само над хората, но и над предприятията: „В развитите страни този засилен надзор приема различни форми: например, биометрични идентификатори за всички граждани и по-строга регулация на ключовите отрасли, чиято стабилност се счита за жизненоважна за националните интереси. В много развити страни насилственото сътрудничество с набор от нови правила и споразумения бавно, но стабилно възстановява както реда, така и най-важното - икономическия растеж. "

Авторите на доклада, за който говоря, смятат, че властите няма да имат особени проблеми: „В началото концепцията за по-контролиран свят е широко призната и одобрена. Гражданите с готовност предават част от своя суверенитет - и личния си живот - на по-патерналистични държави в замяна на по-голяма сигурност и стабилност. “ Не изключвам, че подобно доверие на авторите произтича от отчитането на опита на САЩ в борбата срещу „международния тероризъм“. След събитията от 11 септември 2001 г. в Америка беше приет “Патриотичния закон”, който лиши американците от много права и свободи, а гражданите реагираха „с разбиране” на тези мерки.

Ще измине известно време и гражданите ще се уморят от строгия контрол на”Големия брат”. Хората отново ще искат права, свободи, благополучие. Авторите на доклада предупреждават, че преходът към новия модел на обществото ще доведе до голямо претоварване както за нисшите, така и за горните слоеве. Придвижването към нов модел, отбелязва докладът, означава „по-строг държавен контрол отгоре надолу и по-авторитарно ръководство, с ограничени иновации и нарастваща съпротива от страна на гражданите“.

В заключение обръщам внимание на факта, че докладът и сценарият се появиха, когато прахът от финансовата и икономическа криза през 2007-2009 г. все още не се бе утаил. Собствениците на парите разбраха, че световният капитализъм не може да преживее подобни нови кризи. И следователно е необходимо да се започне принудителното преструктуриране на света въз основа на посткапиталистическия модел. И така се появи този сценарий на тежък, рискован, но спасителен за господарите на парите преход към нова робовладелческа система. Подготовката за началото на такъв преход продължи, но в края на миналата година имаше признаци, че нова глобална финансова и икономическа криза може да избухне точно сега. Невъзможно беше да се отлага. И от първите дни на 2020 г. започна операцията “Заключване” (известна още като Ковид-19).

Превод: В. Сергеев


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 147 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    131 16 Отговор
    Побърксха народа, корпорациите еврейски банките еврейски, правителствата еврейски, медиите еврейски, вашата м, ааа долна еврейска, и ние будалите само четем и плюе и нищо не правим, как може да вярвате на всичко, всяка година умират от инфекция 17 мил сега са се гугнсли 15 хиляди, кой и защо я поддържа тая паника

    Коментиран от #4, #6, #62

  • 2 Юрий

    92 10 Отговор
    Ами нищо чудно. Имаше един филм, как уличава важни фигури от властта на САЩ, като сатанисти. И потготвят почвата, за антихриста, който ще командва всички държави под един флаг.

    Коментиран от #20, #50

  • 3 Много малко хора на земята

    138 20 Отговор
    Знаят за какво става въпрос Дано поне тази статия да ви насочи в правилната насока да осъзнаете какво се случва и за разлика от нас на американците им е позволено да купуват оръжия
  • 4 Абе я

    34 117 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Недей да цоваш Евреите бе. Тва, че сте непрокопсаняци и не можете да се оправите в живота, и все някой ви виновен. Еврейте ли са виновни, че ганьо го мързи да работи, да усвоява еврофондове, да не краде, да търси правата си пред политици, а не да мрънка само.

    Коментиран от #44, #53, #54

  • 5 Насраха се да лъжат и злобеят москалите

    27 119 Отговор
    Типичен пример на долнопробно, конспиративна мислене у деградирал, алкохолизирани представител на Кочината на Злото и Лъжата.
    Накрая ще лъсне за секретната бройка на жертвите на Covid-19 в Русия и тогава ще ги питаме - вие изроди ли сте или да.

    Коментиран от #17, #51

  • 6 no name no face no number

    50 9 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Народа е алчен гледаа всеки себе си, така далече няма да стигнем,а а за борби и промени с този материал по света забрави.Ако някой някъде успее да обърне палачинката то ще е в Азия или Южна америка останалите са скрап
  • 7 Въпрос ?

    41 7 Отговор
    Опа разконспирираха ли ви ?
  • 8 Фактите говорят

    70 12 Отговор
    Всичко написано са факти
  • 9 Novus ordo seclorum

    21 49 Отговор
    Има конспирация, но не е тази! Как си представяте, трябвало да започне 2012 ,но започва 2020 ? 2012 , този план Путин го прецака! Никой не очакваше да си вземе Крим! Остави ги с пръст в уста! Относно жертвите! Трябвало да са младите, обаче изведнъж се оказа че са възрастните! Такива планове за по 10 години напред не се променят! Реализира се или се отменя! И последно, броя на жертвите! Автора предлага да чакаме до август за да му излезе бройката от плана, ако иска може и до 2030 да изчакам, ако умрелите до тогава ще паснат на стъкмистиката му! С две думи, шибайте се някъде с тия сценарии! Нито годината съвпада, нито профила на жертвите , нито броя! Всички знаем че има план, но като не ни е ясен си мълчим! Не се излагаме по сайтовете срещу заплащане!

    Коментиран от #13

  • 10 още

    2 2 Отговор
    https://vimeo.com/398610221
  • 11 Още в Китай като беше само

    78 9 Отговор
    Много хора започнаха да твърдят че вирусът е създаден да избива възрастни хора и такива които са болни независимо от възрастта им Явно Целта е наистина да останат само младите здрави нископлатени работници по целия свят такива съвпадения не съществуват Факт е че това се случва пред очите ни едно към едно
  • 12 Факти

    24 37 Отговор
    Абе този в статията, защо си гласи уж фактите, както му е изгодно. Тоя тва мислил, ония тва ускал, третия щял да прави евентуално еди какво си. И аз мога да нагода цял ферман. Пеимерно, че руснаците искат, да отслабят Западните икономики, и за това вируса е техен. Мога да си сглобя каквито си искам тези в тази насока. Аман от шарани....
  • 13 Иван

    77 13 Отговор

    До коментар #9 от "Novus ordo seclorum":

    Кое не ти е ясно ! Планът беше удар срещу Китай за да се срине икономиката му и да има и физически жертви. Но тъй като Китай е икономика номер едно в света с дисциплина и стабилни закони се оправи за норматив .
  • 14 Запознат

    15 25 Отговор
    Пълни глупости. Заговорите ако въобще се случат по плана са на дребно. Прочетете какво написа Насим Талеб в трите си книги които са на пазара и ще ви стане ясно какво става. На кратко никой не е наясно макар и да си дава вид, че е така. Достатъчни са финансовите кризи в близките 100 години като доказателство за да разберете комедията.

    Коментиран от #19

  • 15 gggw

    13 17 Отговор
    много ви се ще да е така, жирналя, ама не е
  • 16 Електрошок

    70 8 Отговор
    Масовата психоза и безкритичното приемане на информацията показа колко лесно можем да бъдем унищожени или докарани до състояние да се самоунищожим!Като младеж приемах с присмех теорията,че малка група хора може да управлява света.Сега се убедих,че е точно така!
  • 17 12 udar

    16 20 Отговор

    До коментар #5 от "Насраха се да лъжат и злобеят москалите":

    тъпотиите на Сорос.бг нямат край...!
  • 18 сдфр

    2 1 Отговор
    Виж:
    http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

    Коментиран от #26

  • 19 предимно прост

    9 13 Отговор

    До коментар #14 от "Запознат":

    Ти ли отворко си този,който е разбрал"комедията"?Ти откъде прогледна,мамин сладък,та разбра световните катаклизми от сто години!?От книжките,които ни препоръчваш и от "обективните" данни на цензурирана и поръчкова литература?А умник?

    Коментиран от #23

  • 20 Ами да

    20 5 Отговор

    До коментар #2 от "Юрий":

    Да филма разказва, за бохемската гора в Северна Калифорния. Има заснети влиятелни банкери, бизнеснени и влиятелни политици, как правят жертво приношения на бога им сова молох. Само че забравих как се казва документалния филм и дали го има все още. Защото предишния с уличаващи видео материали, за Джордж Буш в Вбокса беше изтрит.
  • 21 Иван

    13 30 Отговор
    Руската пропаганда ще върлува и в периоди на криза е най-доброто време за нея. Ясно, че тя вече не е предназначена само за обикновенния руснак, а цели много повече. Да сеят негативизъм в примитивния мозък на матреяла останал в БГ, онези 80%, може и вече да са 90+..пропагандата си казва думата..
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Запознат

    7 6 Отговор

    До коментар #19 от "предимно прост":

    Ха ха . Едни момченца с много пари се събрали някъде да си бъбрят. Смях. И на тях душичката е колкото едно руло тоалетна хартия.
  • 24 hmhmhm

    9 23 Отговор
    как можете да пишете за пари когато над четвърт милион са болни. от тази вирус. Починалите също са доста.

    Коментиран от #41

  • 25 стоян георгиев

    13 43 Отговор
    та ако някои е имал съмнение кои разпространява фалшиви новини вече е наясно.руснаците ги бълват ежедневно в индустриални количества!подобно на лади и панелки със същото качество!та другари няма известен вирусолог които да твърди различно нещо за коронавируса от тва че не е създаден по икзуствен път.тва обаче не пречи на руските тролове да натискат на лъжата ,повтаряики я .сега намесиха и рокфелер.само да поянся че фамилията рокфелер се занимава с дарителска и научна деиност в областа на заразните болести поне от 100 години.въпросната фамилия спасява безвъзмездно югозападна българия от маларията ,което местните комунисти удобно прикриват .
  • 26 E1234

    10 2 Отговор

    До коментар #18 от "сдфр":

    Сценарият на събитието 201
    Събитие 201 симулира огнище на нов зоонотичен коронавирус, предаван от прилепи на прасета на хора, който в крайна сметка става ефективно преносим от човек на човек, което води до тежка пандемия. Патогенът и заболяването, което причинява, се моделират до голяма степен при ТОРС, но е по-преносим в общността в хора с леки симптоми.

    Заболяването започва в свинефермите в Бразилия, в началото тихо и бавно, но след това започва да се разпространява по-бързо в здравните заведения. Когато започне да се разпространява ефективно от човек на човек в нискодоходните, гъсто опаковани квартали на някои от мегаполисите в Южна Америка, епидемията избухва. Първо се изнася с въздушно пътуване до Португалия, САЩ и Китай, а след това в много други страни. Въпреки че в началото някои страни са в състояние да го контролират, той продължава да се разпространява и въвежда отново и в крайна сметка никоя държава не може да поддържа контрол.

    Няма възможност ваксина да е налична през първата година. Има измислено антивирусно лекарство, което може да помогне на болните, но не значително да ограничи разпространението на болестта.

    Тъй като цялото човешко население е податливо, през първите месеци на пандемията кумулативният брой случаи нараства експоненциално, удвоявайки се всяка седмица. И с натрупването на случаите и смъртта икономическите и социалните последици стават все по-тежки.

    Сценарият завършва на 18-месечна точка със смъртта на

    Коментиран от #28

  • 27 Корона вирус

    6 19 Отговор
    От русия съм от русия !

    Коментиран от #29

  • 28 E1234

    12 0 Отговор

    До коментар #26 от "E1234":

    65 милиона. Пандемията започва да се забавя поради намаляването на броя на чувствителните хора. Пандемията ще продължи с известна скорост, докато няма ефективна ваксина или докато не бъдат изложени 80-90% от световното население. От този момент нататък вероятно това е ендемична детска болест.
  • 29 1234

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Корона вирус":

    Южна Америка
  • 30 Сатаната

    18 2 Отговор
    На днешно време да се редуцира населението на земята на 1-н милиард? На първо четене вариантите са два : ядрена война или природен катаклизъм.
  • 31 старото

    12 38 Отговор
    я да попитам и аз -защо в Русия почти няма коронавирус а по целия останал свят ИМА ??? Недейте забрвя ,че от руските БОКЛУЦИ може всичко да се очаква! Много е ПОДОЗРИТЕЛНО !!!

    Коментиран от #55

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Браво на Автора!

    38 7 Отговор
    Няма спор, че корона вируса е 100% изкуствен!!! Няколко месеца преди да се появи корона вируса, Кристалина Георгиева каза, че се задава световна икононическа криза. Ако не беше пуснат вируса, щеше да лъсне грозното лице на капиталистическата система и хората масово щяха да искат прогресивно вдигане на данъците за богатите и закриване на офшорните зони. Благодарение на корона вируса, това няма да се случи и богатите ще си отдъхнат! Факт е, че планетата има нужда от преструктуриране! Частният бизнес трябва да се премахне, защото не решава проблемите, А ГИ СЪЗДАВА! Частниците - кръчмари, търговци, сводници, дилъри, строители, хотелиери, шивачи, частни лекари и прочие паплач - не правят иновации!!!!!!!!! Истината е, че големите играчи (световните финансисти) използваха частните бизнесмени като НАЕМНИ УБИЙЦИ на ДЪРЖАВИТЕ и НАРОДИТЕ!!! Чрез частните бизнесмени държавите бяха обезкървени - ДДС и ДОД се източиха, работниците се докараха до просешка тояга, държавите задлъжняха с непосилни кредити, обществото също задлъжня с непосилни кредити, природата се унищожи, здравето на хората се унищожи, градовете бяха превърнати в "модерни" гета, престъпността се разгърна. Всичко това помогна на световните играчи да сложат ръка върху държавите. Сега следва затвърдяване на тази световна власт. Ппц няма лошо да има световна власт и дори това е най-доброто решение. Проблемът е как ще бъде прилагана тази световна власт, дали за един по-мирен и духовен свят, или за още по-консум

    Коментиран от #36, #65

  • 34 Браво на Автора! 2

    29 4 Отговор
    Проблемът е как ще бъде прилагана тази световна власт, дали за един по-мирен и духовен свят, или за още по-консуматорски и социопатен свят. Аз съм скептичен и не вярвам да са намисли нещо добро...НО се надявам да проявят хуманност и да създадат един нов свят, подобен на комунизма, но не баш копие - държавен бизнес, сигурност, шанс за умствено развитие (не за трупане на пачки), духовност, да се радваш на малките неща от живота, а не да си меркантилен и материалист!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Гост

    1 16 Отговор

    До коментар #33 от "Браво на Автора!":

    Мноо си заблуден!

    Коментиран от #38, #39

  • 37 С 2 думи руски трол

    8 14 Отговор
    Валентин Юревич Катасонов — професор в МГИМО, доктор на икономическите науки — известен като изследовател на задкулисните страни на световната финансова система. В своите книги той показва, кой и как реагира на финансовите потоци в света и главното — защо Русия, при множеството нерешени вътрешни проблеми, играе сега ролята на спонсор на Запада и прехвърля там милиарди долари.
    Според мнението на автора, могъщите банкерски кланове на Запада, на първо място Ротшилдите, отдавна са изработили собствена глобална финансова доктрина и правят всичко за това, че Русия неизменно да остава паричен и суровинен придатък на западната цивилизация.
  • 38 До 36

    23 4 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Нали средната класа беше гръбнака на обществото? Къде са сега мизерните търговци, кръчмари, частни лекари, хотелиери, строители и прочие паплач? Защо не помагат на държавата, а са застанали пред държавните гишета да просят за помощи от данъците на работниците? Нали те бяха умните и красивите и щяха да водят държавата към светлото бъдеще. Хайде, чакаме ги... ама те чакат държавата да им дава, защото се оказаха с осрани гъзища!

    Коментиран от #40

  • 39 До 36

    11 3 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Нали средната класа беше гръбнака на обществото? Къде са сега мизерните търговци, кръчмари, частни лекари, хотелиери, строители и прочие паплач? Защо не помагат на държавата, а са застанали пред държавните гишета да просят за помощи от данъците на работниците? Нали те бяха умните и красивите и щяха да водят държавата към светлото бъдеще. Хайде, чакаме ги... ама те чакат държавата да им дава, защото се оказаха с осрани гъзища!
  • 40 Гост

    15 4 Отговор

    До коментар #38 от "До 36":

    И ти си мноо заблуден! На автора браво за статията! Много точно и добре формулирана. Ама оня човечец от коментар 33 дето си мечтае за повече хуманизъм през новия световен ред и че не е било лошо световно правителство, което всъщност е на подобен принцип на комунистическия, е мноо заблуден.

    Коментиран от #42

  • 41 Статистика

    14 2 Отговор

    До коментар #24 от "hmhmhm":

    от началото на година до днес са умрели около 15 000 000 души. За същия период от време са умрели 15 000 души от коронавируса, или казано накратко - 0,001% от всички умрели. Айде почвайте да ревете.

    Коментиран от #45

  • 42 До 40

    8 5 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    Мечтай си тогава за капитализъм, национализъм и да те управлява СИК! Явно ти е много ниско нивото, щом не знаеш световното правителство какво означава. С малко думи : световно правителство означава КРАЙ на оръжейни, икономически и валутни войни! Едно евро вече няма да струва 2 лева! Край на спекулата със стоки, заплати, наеми, кредити - българският чистач ще взима колкото американския чистач, а не американски чистач да взима колкото български архитект! Има още много примери, но няма място за писане. Друг е въпроса кой ще прави световното правителство и за какво ще го използва! Монетата има две страни - лекарствата служат както за лечение, така и за убиване! Това че някой иска да използва световно правителство за световна диктатура, не означава, че идеята за световно правителство може да е само във вид на тирания! Освен това не съм казал Комунизъм, а подобие на комунизъм и посочих кои неща - държавен бизнес, сигурност, радваш се на малките неща (а те са най-ценни!!!)

    Коментиран от #58

  • 43 Хаха

    3 13 Отговор
    Анализът на Валетин Катасонов е като стария виц за шведския сексуален филм "Баба дава на войника".
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Док

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "Статистика":

    Обърка нещо сметките 15000:15000000=1:1000= 0,1% или един промил.

    Коментиран от #46

  • 46 Прав си

    0 2 Отговор

    До коментар #45 от "Док":

    сори.:)

    Коментиран от #59

  • 47 Бай Х.

    12 1 Отговор
    Прочетете за Римския клуб-основан през 1968 .......от г-н Рокфелер. Вижте какви са им целите, и кои са членовете на тази еврейска организация!

    Коментиран от #49

  • 48 сащисан

    9 1 Отговор
    Също да прочетат за това, че всички американски посланици биват обучавани от Съвета по външни отношения (Council on Foreign Relations), неправителствена организация, спонсорирана от семейство Рокфелер и сие (https://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations).
    Неправителствена организация обучава американските посланици как да служат на страната си, или може би на "благодетелите" си.
    Бившият американски посланик Джеймс Б. Уорлик, който се изявяваше като "губернатор" на България, също е част от CFR (Council on Foreign Relations)
  • 49 О не

    3 5 Отговор

    До коментар #47 от "Бай Х.":

    Да смешни сте вече. Уж тайни общества пък тайните им на всякъде на всеослушание. Все едно аз с днешна дата да постна "истински" документи за тайните на Владимир Путин вервайте ми знам му тайните планове а хахахахаха.
  • 50 Здрасти

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Юрий":

    Пишеш в гугал на латиница първата буква е главна пишеш Бунтар Непослушков влизаш в профила и намираш филма, за бохемската гора, и им гледаш сейра, какви са всъщност сатанисти, американските управляващи. За съжаление улучаващите филми за Джордж Буш ги трият моментално, като си измислят правила от тубата.
  • 51 Язе

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Насраха се да лъжат и злобеят москалите":

    Ако знаеш кой е Катасонов ще се срамуваш от себе си, този човек е имал блестяща кариера а сега е преподавател в най- елитното учебно заведение на Русия, бил е и преподавател University of California, Berkeley, работил е и в Световната Банка, ЦБ-Русия, Министерство на Финнасите на Русия и е противник на Путин. Този човек е най- добре запознат какво трябва да се прави, но е пенсионер .

    Коментиран от #57

  • 52 9894

    1 1 Отговор
    Ластици,ластици,ластици...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Алекс

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Абе я":

    Бъди благодарен, че са те спасили дедите ни иначе онези чалми щели д е. б. а. т не само прабабите и дедовците ти ми и тебе, мръсен вирус.
  • 55 Алекс

    11 2 Отговор

    До коментар #31 от "старото":

    Подозрителен си ти. Ако не бяха, както ги наричаш (руските бок луци) сега нямаше да пишеш на български. Бок лук, до лен.
  • 56 Матей

    10 1 Отговор
    Потресаващо,но логично.Защо тези неща не се споменават дори по тв.,радио и вестници,а денонощно и неуморно ни облъчват с коментари за вируса.Измамата скоро ще лъсне,такова беше първото ми впечатление,когато ония пендели се изтъпаниха да плямпат .
  • 57 Тизе

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Язе":

    Тизе знаеш, ама простият №5 не сака да знае, ами сака да лае. Щото е зло куче на верига и чака за коричка хляб.
  • 58 Да ама не

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "До 40":

    Ти мечтаеш да пуснеш голо, красиво и девствено русо момиче да мине босо през циганската махала в Столипиново и да остане света вода ненапита.

    Чичко Сталин не случайно се е борил не само с капиталистите, но и с левичарите. Той ако не беше наясно с такива мечтатели като теб, нямаше да създаде СССР и Световната социалистическа система, а щеше да възстанови империята на Чинзиз хан. Империята на Чингиз хан е била почти целият свят със своето световно правителство. Сага почти целият свят е със своето скрито (имплицитно) световно юдео-масонско и финансово-корпоративно правителство. Твоите мечти могат само да циментират неговото господство.

    Та девственото путе на красивата и руса гола девойка няма как по време на цялото й минаване през циганската махала да остане празно... Като смесиш бяло и черно не получаваш тъмно бяло, а мръсно бяло, мургаво...

    Чисто бялото е само от Бог. Не можеш да смесиш доброто и злото и да получиш добро. Този свят щеше да говори на един език, ако Бог беше решил така. Не човешкият, а Божият комунизъм е истинският, защото не е омърсен. Христос е спасителят и чистият комунист. Еврейският комунизъм на Маркс беше използван от евреите, които го замениха за пари.
  • 59 Реви без сори

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "Прав си":

    Защото проблемът не е в грешната ти сметка, а в грешното ти мислене. При моделиране на настоящата световна биотерористична атака, такива като теб са предвидени в ролята на полезните идиоти.
    Целта не е просто страх. Целта е по-висока: ликвидация на 14/15 от човечеството, човечеството, което им мърси планетата. Тяхната планета, не твоята. Биотерористичната атака с covid-19 е само поредното звено по веригата на геноцида.
  • 60 Който иска и може

    9 2 Отговор
    Ежедневните микроповедения от и в най-различни аспекти могат да се регистрират, натрупват и класифицират по най-различни аспекти. Това може да се прави както за конкретната личност,така и за партии,организации,етноси,религии и държави. Така могат да се предвидят натрупвания подсказващи предстоящи действия. Освен това минали предишни поведения могат да се екстраполират напред и в синтез с анализа на текущите поведения сравнително точно да подскажт кой какво е направил тайно сега или ще направи в бъдеще. Това е просто научен подход към информацията,а не омотаването в нея като в тюрлюгювеч. Та какви са миналите поведения на САЩ касаещи биотероризма - раздаваха заразени с едра шарка одеяла на индианците,донесоха и разсеяха колорадския бръмбър в Европа, посипаха навремето България с играчки-бомби, доставиха на японците десетилетна радиация, обезлесиха половин Виетнам с ейджънт ориндж, заразиха половин Сърбия с обеднен уран а по-късно сториха тез доставки и в Ирак...Който иска и може да си направи изводи.
  • 61 БРАВО

    5 2 Отговор
    за статията - сега ще видите един коронен номер ... пак
  • 62 Абе глупак

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Рокфелер не е евреин, а англосаксонски протестант. Евреите винаги са се стремели да оцелеят, а не върху световно господство и по-кадърна нация, където меритокрацията е верую на всички, няма.

    Коментиран от #63

  • 63 самуил

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Абе глупак":

    Рокфелер е евреин - ционист.
  • 64 П.Славейков

    0 0 Отговор
    До всички. Не народ а мърша.
  • 65 Под игото8575

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Браво на Автора!":

    Необходимо е да се разбере,че вирусът е създаден,за да се прокара ваксинирането на цялото население не от кой да е а от Гейтс,който финансира големи организации като МОЗ,фармацевтични компании ,частни лаборатории и др.Качеството на Гейтс-ваксини е съмнително и цели намаляване на населението до 15-20%до 2030.Другото нещо е, 5Gтехнология за която е доказано пагубното влияние върху човека .Там където са включени антените се наблюдава бум на атипична пневмония заради деленето на кислорода и неспособност на белият дроб да го възприема.И настъпва удушие.5Gподлага организма под действието на 100волтов ток 24 часа.Следва да се подготвим към това,че ще се започне "лов"на безсимптомните"онези,чийто организъм успява да се адаптира към 5Gи как го прави,ще отделят"изолират"болните от "вируса"в специални места,целта е да се отделят децата от родителите на които уж резултата е положителен,т.е. изфабрикувал,децата ще бъдат обявени за "СОБСТВЕННОСТ"на държавата под форма "ГРИЖА"за тях.Съдбата на тези деца е нова форма на живот,лишаване от възможност а да имат деца и чип,прикрепен към мозъчната кора,проекта на Ilon Muso.През следващите 80 години населението трябва да намалее до "златният"милиард,това означава ,че от 10 само един ще оцелее.
  • 66 Под игото

    0 0 Отговор
    ИЛОН МАСК ГРЕШНО ИЗПИСАНО ,ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ.
  • 67 няма значение

    0 0 Отговор
    И кво правим сега!