6 873 37

Ще стане ли ваксината от коронавируса начин за унищожаване на човечеството

Кои са новите задачи на световния елит, чието изпълнение ще бъде покрито от булото на борбата с коронавируса?

Ще стане ли ваксината от коронавируса начин за унищожаване на човечеството
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.
Материал от Поглед.инфо

Коментар на Валентин Катасонов
От моя гледна точка глобалната загриженост, провокирана от такова явление като пандемията от коронавирус, е продължение на плана за изпълнение на задачите на глобалния елит, който беше формулиран навремето в докладите на Римския клуб. Цялото разнообразие от тези задачи може да бъде сведено до четири точки:

1) намаляване на населението на Земята, довеждането му до "оптималното" ниво от 1 милиард души;

2) деиндустриализация на икономиката („изграждане на пост-индустриално общество“);

3) ерозия на държавния суверенитет;

4) създаване, върху останките от националните държави, на световното правителство, предназначено за пряк контрол на световното население.

На пръв поглед мерките, предприети от властите на отделните държави за борба с коронавируса, обръщат процеса на глобализация на 180 градуса. Това може да се нарече изолационизъм, но такъв „изолационизъм“ се установява само за определен период.

Кои са новите задачи на световния елит, чието изпълнение ще бъде покрито от булото на борбата с коронавируса? Една от тях е да се сложи край на либерализма, който е засаден в света през последните десетилетия. Разговорите за правата и свободите на човека започнаха постепенно да секват след събитията от 11 септември 2001 г. Драматичният спектакъл, озаглавен „Атаката на терористите срещу кулите на Международния търговски център в Ню Йорк“, стана отправна точка за организиране на „борбата с международния тероризъм“ в Америка и по света. Започнатата пандемия цели да продължи и завърши процеса на ограничаване на остатъците от демокрация и свобода, стартиран на 11 септември 2001 г. Никой от гражданите не трябва да бъде сигурен, че не е носител и жертва на коронавируса. Властите, за да гарантират "щастието и сигурността" на обществото, трябва да действат въз основа на презумпцията, че всеки гражданин носи вируса убиец. Населението ще бъде поставено под тотален контрол.

На първо място контрол над здравето. Въвеждането на задължителни редовни анализи и тестове. Консолидиране на цялата медицинска информация за дадено лице в централизирана база данни. С помощта на тази информация човек ще бъде разпределен в една или друга група (ще функционира система за социално оценяване, подобна на тази, създадена в Китай).

Второ, контрол върху движението. Възможно е да се въведат ограничения и забрани за придвижване не само през границата, но и в рамките на страната.

Трето, контрол върху човешките контакти с други хора.

Четвърто, контрол върху поведението на човек по време на работа и в свободното му време от работа, включително получаване на информация за това какво човек яде, какво му е любимо, какви предмети докосва.

В помощ за контрола над човека ще бъдат поставените навсякъде камери за наблюдение и микрофони. В допълнение към традиционните технически качества, ще се използват различни джаджи, „умни вещи“ (коли, хладилници, други домакински уреди и т.н.), термични изображения, дронове, дори микрочипове, имплантирани в човешкото тяло. „Коронавирусният аргумент“ може да направи имплантирането на микрочипове задължително, властите ще се стремят към 100% покритие на населението с това техническо средство за контрол.

Важен компонент от антивирусната политика трябва да бъде „ефективна изолация“.

На първо място, доброволната самоизолация на човек, всеки съзнателен член на обществото трябва да се скрие в своето убежище.

Второ, принудителна изолация или принудителна карантина.

Трето, принудителна изолация на нарушителите на карантина. Затворът ще бъде най-доброто училище за тези, които не искат да живеят според законите на извънредното положение. Международната изолация също ще бъде норма. Влизането и излизането от страната ще бъде силно ограничено. Може би дори по-строго, отколкото по едно време в Съветския съюз.

Ще се появи и профилактика на вирусните пандемии. Тя ще включва две основни точки.

Първо, младите хора ще се учат активно на "Основи на безопасния живот" (ОБЖ). Почти сигурно след настоящата пандемия-истерия, ОБЖ ще се превърне в основен предмет. В негово име преподаването на родния език, литературата и математика ще бъде орязано. На учениците ще бъде разказвано за вирусите, ще се преподава световната история на пандемиите, ще им се налагат практически умения за изолиране от външния свят.

Второ, ваксините ще се използват за профилактика. Свикнали сме с това, че ваксините са доброволни. А в обществото на ерата на коронавируса те ще станат задължителни.

И тогава се обръщам към основното. Създаването и производството на ваксини сега е под контрола на световния елит. Известно е също, че ваксините и ваксинациите са разработени в лаборатории, които са спонсорирани и финансирани от Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Милиардерът Бил Гейтс, когото познавахме като основател на “Майкрософт”, днес почти вече не е свързан с компютърния бизнес. Сега той действа като "обществена фигура", която е "загрижена за здравето на световното население" и че има твърде много хора на планетата. Още през миналата година се появиха материали, че „Бил Гейтс финансира възможността за нови пандемии в света“. И за да се намали световното население до един "златен" милиард, може да не се използва проектирания коронавирус, а "противоотровата" от него, съответната ваксина.

Според информацията, която имам, глобалният елит преди разчиташе на вируси със селективно действие. Нещо като етническо оръжие, убиващо „чуждите” и заобикалящо „своите“. За вирусите като средство за унищожаване на "нежеланите" отдавна мечтаят хора като принц Филип (известен още като херцог на Единбург). Той е съпругът на кралицата на Великобритания, който навършва 99 години през 2020 г., известен е като пламенен защитник на идеите на така наречения зелен фашизъм. Принцът много обича дивата природа и мрази човечеството, което според него заплашва тази природа. През 1981-1996г Принц Филип е президент на Световния фонд за природата. Той дори написа книга, в която признава, че по време на следващото си „прераждане (британският принц наистина вярва в това) би искал да се превърне във вирус убиец, който да унищожи по-голямата част от населението на света. Естествено, принцът знае точно кой е „нежелан“ и кой трябва да бъде унищожен. Съществува обаче риск вирусът убиец да се върне към тези, които обичат „дивата природа“ и не обичат „дивото“ човечество.

Не вярвам във версията, че коронавирусът е създаден като оръжие за директно унищожаване на човечеството. Но напълно вярвам, че ваксината за този вирус вече съществува и скоро ще изскочи като дяволче от кутия, представена като спасител на човечеството. Трябва да се унищожат седем "излишни" милиарда души, след което на планетата ще остане "оптималният милиард", изчислени от мъдреците на Римския клуб.

И тогава трябва да дойде финалната сцена на предпоследния акт от световната история. Държавните граници, създали илюзията за суверенитет и изолационизъм, ще бъдат премахнати за една нощ. Крилата на световната история ще паднат, на сцената ще се появи световното правителство. А под него - световен затвор от множество корпуси и камери, създадени под знамето на борбата с коронавируса. Ще дойде нов световен ред, „по-съвършен“ от това, което Джордж Оруел показа на хората в антиутопията „1984“.

И защо предпоследният акт? - ще попита читателят. Да, защото последният акт на спектакъла, наречен „световна история“, ще бъде пристигането на Антихриста, който ще седне на стола на ръководителя на световното правителство, като изиска жителите на световния затвор да го почитат като бог. Трагичните сцени от последния акт са представени в последната книга на Писанието, в Откровението на Йоан Богослов (Апокалипсис).

... Това е моето есе в духа на антиутопията - може да плаши, но тази антиутопия е писана, за да служи като предупреждение. Антиутопията е най-лошото възможно развитие на историята, но не трябва да я изхвърляме от сметките.

Превод: В. Сергеев

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 50 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Този коментар е премахнат от модератор

 • 2 Хахаха

  14 55 Отговор
  Стига с тези русопутински фалшиви новини. Още през 2015 италианската телевизия RAI-3 е правила документален филм за разработката на ковид в лабораториите на Ухан. Китайците много подробно казват как искат вмъкнат гени от един вид вирус на друг! Русия сама падна в капана на лъжите си. Нали имаха ваксина и лекарства, а сега всички вкупом бягат от Москва. Путин ги изпревари. Вече се прокрадват данни, че над 20000 хиляди са заразени и над 10000 са умрели.
 • 3 Този коментар е премахнат от модератор

 • 4 хибридчик

  30 17 Отговор
  И аз бих написал същото! Браво на Катасонов!
 • 5 Въпрос

  17 30 Отговор
  Само питам - не се ли хвалеше fakti.bg, че е най-четената медия в България. И трябва ли това да става с редовно публикуване на подобни конспирационни теории, предсказания на Ванга и други подобни. Вярно е, че се претендира за свобода на мнението, но подобни "размишления" не са новини или информация.
 • 6 Усмивката

  24 8 Отговор
  А за Тиквуций нещо не пише ли там.

 • 7 Ganiu tzarvula

  6 21 Отговор
  po golima glupost moje da se pishe,no fantaziata na tozi e mnogo bedna,kato na ogranichen umstveno individ.Pandemii vinagi e imalo,vinagi ste ima!Tehnologiite sa zatova da sa v pomost.
 • 8 Електрошок

  28 7 Отговор
  Осъвременена версия на "Протоколи на ционските мъдреци".Неопровергани от историята!

  Коментиран от #20

 • 9 мани мани

  31 9 Отговор
  вирус с 3% смъртност не може да направи нищо друго освен да вкарва държавите в нови дългове къмто еврейската пасмина! тургайте ми и сипвайте +++ :) закоту съм гладен
 • 10 Ganiu tzarvula

  3 7 Отговор

  До коментар #3 от "2726":

  Kakvo usvoyavane,kakva izmama be?V bg se kradat milioni i miliardi ,ti za chetvurt milion,lv. pitash!Nali bugarinat e mnogo inteligenten i umen!?Sto nisto ne pravi?Sto go kradat mutri,i zavurshili pomosto uchiliste hora???
 • 11 Монгола

  20 5 Отговор
  Капиталистите достъчно са се нагушили и според тях логично да искат световно господство и вечен живот! Само че, трилогията,, Игрите на глада" са само една измислица и ще им бъде доста трудно да си осъществят плана.

  Коментиран от #36

 • 12 Философа

  11 12 Отговор
  Трета световна е в разгара си!
 • 13 Тост

  16 20 Отговор
  Взехте да пускате всичкия интернет боклук тук.... Егати сайта измислен....
 • 14 Фридман

  12 6 Отговор
  Преди всичко това да се случи краварските щати ще се делят на части с вътрешна война!
 • 15 no name no face no number

  15 2 Отговор
  Отдавна се мъчат по този въпрос онези, но не ще успеят. Последната им усмивка ще бъде тъжна
 • 16 Електрошок

  26 6 Отговор
  Това,което пише Катасонов се потвърждава от Френската революция насам.В много западни страни темата е табу,а напоследък цензорният натиск е навсякъде.Един голям българин-Никола Николов има няколко книги на тази тема.Очаквам скоро да изчезнат от нета.
 • 17 Този коментар е премахнат от модератор

 • 18 Ферхунд

  1 6 Отговор
  Човече как можа да се филмираш толкова не знам
 • 19 Я напишете хриси и светланка

  2 2 Отговор
  Как прекарват изолацията😂😂😂😂че се затъжих за тех а лозанова на кои остров се е заврела😂😂😂😂😂
 • 20 Артишок

  7 7 Отговор

  До коментар #8 от "Електрошок":

  Осъвременен кратък преразказ от поредния полуидиот от кгб. Има една книжка фантастика " Часът на бика" та там е разказано бъдещето чрез алегория. Много интересна книжка уж за деца. Както и всяка книжка с приказки.

  Коментиран от #22

 • 21 О хо хо

  4 2 Отговор
  Природата бързо ще се разправи с този Джънк Акъл. Оставете го на Природата.
 • 22 Електрошок

  17 2 Отговор

  До коментар #20 от "Артишок":

  Подобни бяха коментарите на комунистическите подлоги,когато интервюто на Кеворкян с академик Амосов предизвика шок сред управниците!Тогава той естествено беше обвинен в "западно влияние".Катасонов е доктор на икономическите науки,публицист и преди всичко ЧОВЕК!Жалко и смешно е едно форумно мекотело да го нарича агент на кгб и полуидиот!От случая с Амосов до сега болуците не са изчезнали,даже и нищо ново не са измислили.

  Коментиран от #29

 • 23 Новият Световен ред !

  16 5 Отговор
  МНОГО е писано за Новият Световен ред !!! Във Библията също пише за този момент,защото гледах и документален филм !!! ТРЯБВА да си имаме едно на ум !!!
 • 24 Morgoth

  9 15 Отговор
  След като паднахте толкова ниско, за да разпространявате конспиративни теории, очаквам следващата статия да е доказателство, че земята е плоска. И разбира се да не забравяме кемтрейлсовете! Май трябва да спра да чета простотиите, които се публикуват тук.

  Коментиран от #25

 • 25 Тъжен

  4 2 Отговор

  До коментар #24 от "Morgoth":

  Много ше ни липсваш!
 • 26 Кочината на Злото издъхва в зловоние

  5 7 Отговор
  Браво на Факти, че ни запознава с престъпните халюцинации и провокации на изродите от северо-азиатската, човеконенавистна гадост и уродливите ѝ гнусни словоблудци. Така и последният идиот обладан от путинофилия и русоробия ще се отврати от тая гадост.
 • 27 Човек

  2 2 Отговор
  Ужас!
 • 28 никой

  5 1 Отговор
  Това го има и в пророчествата на Нострадамус. За пандемията е предупредил много точно и е казал, че всичко е в ръцете на хората. От тях зависи да се справят с проблема. Антихриста още не е роден. Ще се роди, ще създаде много проблеми. Светът ще се управлява от "разум без сетива" след много години(изкуственият интелект). Няма да сме свидетели на това. Но след управлението му хората ще се осъзнаят. Ще настъпи Армагедон, мъртвите ще възкръснат и ще потърсят сметка от всички гадове, които искат да унищожат човечеството.
 • 29 Артишок

  5 3 Отговор

  До коментар #22 от "Електрошок":

  Заблуден си. Амосов ми е преподавал доста преди да дойде при агент Димитър. Сещаш ли се къде? Няма теория произлязла от " великата" страна и/ или разпространявана от техен човек да не е плод на някой от спец отделите. Няма. Ех заблудени, заблудени люде.

 • 30 1001 нощ

  2 3 Отговор
  май много американски фантастики е гледал ....
 • 31 Нищо де

  9 1 Отговор
  като ви накарат да се чипирате за "ваше добро", да не пропуснете да кажете, че това е конспиративна теория...:))
 • 32 Този коментар е премахнат от модератор

 • 33 Електрошок

  6 3 Отговор
  Ганчо не може да излезне от филма русофили и русофоби,агенти и кочини!И най-смешното е,че тази истерия идва от държавата,последна в Европа и с най-висока смъртност.Катасонов пише за едно развитие на човечеството,базирайки се не на конспиративни теории,а на факти!
 • 34 МЪДЮ ТЪПУНГЕРА

  1 8 Отговор
  БРАТЛЕ ТАКАВА СТАТИЯ МОЖЕ ДА НАПИШЕ САМО ЧОВЕК С НАГОРЕЩЕНА СВЕЩ В ДИРНИКА!!
 • 35 До коментар -34:

  2 0 Отговор
  Прочети за Никола Николов в Гугъл и какви книги е написал !!!!
 • 36 ДЕДО ВИ КРАЧУН

  2 0 Отговор

  До коментар #11 от "Монгола":

  СЪЩО КАТО БУЙКО ,ТОЛКОВА СЕ Е НАГУШИЛ ЧЕ ИСКА ВЕЧНО ДА УПРАВЛЯВА ДЕБИЛИТЕ.
 • 37 незнайко

  1 0 Отговор
  ВСИЧКО НАПИСАНО Е САМАТА ИСТИНА . МАЛКО СА ХОРАТА КОИТО ВЯРВАТ В ТОВА .Невярващите ще са тези, които ще помагат всячески това да се СЛУЧИ !!! Процеса е стартиран !!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.