Last news in Fakti

27 Март, 2020 11:01 29 721 204

Програмата на Nova и bTV ме притеснява

  • btv-
  • nova

Разбира се, не цялата, а части, които обаче са извънредно важни

Програмата на Nova и bTV ме притеснява - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В разгара на битката с коронавируса в Европа и по целия свят, дори малко закъснели, вече започнаха да циркулират всякакви антиевропейски пропагандни тези, в частност обвинения към Европейския съюз, че не правел нищо, за да ни спаси от коронавируса. Абсолютна лъжа, тъй като и снощи министър-председателят на България Бойко Борисов поясни, че в условията на тази криза правителството ни активно ползва европейски средства за всевъзможни разходи.

За мое огромно съжаление утре, в хора на проруските несъстоятелни, но за съжаление въздействащи на населението тези ще се включи и Нова телевизия, давайки думата на проф. Андрей Пантев, известен със симпатиите си към Русия. В промото на ''Ничия земя'' Пантев говори за крах на идеята за Европейската общност. Знам, много им се иска. Но вярвам, че няма да стане. Въпросът е защо в европейска и натовска България, една от двете ни най-големи телевизии дава превес на антиевропейската реторика? Защо, Nova? Защо ме призовавате и да напрягам своя слух, за да слушам мъдреца според вас?

Ако противопоставяте две мнения - добре, разбира се. А и вие имате право да правите каквото пожелаете, но и ние като зрители имаме право да задаваме въпроси и да се възмущаваме. Нали? Защо в този толкова тежък момент за страните от ЕС не се опита да се говори за консолидация, за едно рефрешване на Съюза, от което той безспорно има нужда, защото не е перфектен? Уви, изкарвате напред, вероятно доволните, отдавнашни предвестители на смъртта на идеята за Европейската общност.

Всъщност, вие какво очаквахте да направят ЕС и институциите му? Да излязат с телата си и да се бият с вируса ли? Няма как, защото на това е способен само един, сещате се кой. Този, който вместо хуманитарна помощ, изпрати на Италия военни и разузнавачи. Не го твърдя аз, а медии в Италия. Сигурно обаче и те са на заплата на Сорос?

В същото време, пак като недоволен зрител ще кажа, че пък от bTV, ''НепознатиТЕ'', за утре ни подготвят документален филм, в който активно ще става въпрос за..., нарекли са я Червената принцеса, Людмила Живкова. И това 30 години, след като слава Богу частично сме се отървали от оня пагубен строй. Частично казвам, защото и днес ни управляват наследниците и слугите на ''червените'' номенклатурчици, но все пак в малко по-различни условия от ония, злокобните след 9.09.1944 г.

Ако имахте повече чест и демократични пориви у себе си, вероятно щяхте да се сетите да направите филм с няколко епизода за чудовищните престъпления на комунизма - в България и по света. Но, както казах, ако имахте.

Съчетавайки избора на двете ни големи телевизии - връщане назад с носталгични филми за фигури от комунистическия режим и проруски тези, при мисълта за хипотетичната цел на тези мероприятия, на нас хората с прогресивна мисъл и демократичен дух остава много горчив вкус в устата.

П.П. Ако пък търсите актуалност, бе възможно да поднесете на зрителите истината за диктатурата в Китай, дори и само в контекста на коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 227 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нов Световен Ред

    297 156 Отговор
    ЕС е изпята песен още от 2012г. Тоя вирус им дойде като Преизподнята. базе прибира последните европарици и после няма да чуете за него. Кочинката ще я цепат половината за падишаха, другата половина за Православния пакт. Половина Маке за компенсация и те така.

    Коментиран от #53, #59, #131, #154, #201, #203

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Аааааа

    80 11 Отговор
    Няма ли някой да иззсследва въздуха
  • 5 Цако

    279 62 Отговор
    Я се скрий бе гъзоблизец. На крив ... и вълната му пречи.
  • 6 Критичен

    95 263 Отговор
    във факти основно се подвизават червени русофили и се плюе постоянно по ББ и ЕС, така че неса само нова и бтв .......

    Коментиран от #19, #45

  • 7 ехааа

    261 38 Отговор
    Eхааа, колко евроатлантически звучи.......да ама не ми харесва, а сигурно и на всички останали дето го четат!

    Коментиран от #24

  • 8 Браво

    68 233 Отговор
    Силно и вярно. Браво!
  • 9 в очакваане на Годо

    303 40 Отговор
    Не БТВ и НОВА,а президента Макрон говори вчера,че ЕС ще се разпадне!

    Коментиран от #65

  • 10 az #Победа75

    245 20 Отговор
    Колко забавно, доживяхме либерални демократи, да зоват за налагане на цензора? :))
  • 11 Dido d

    257 26 Отговор
    Петър Здравков-комсомолски секретар на новото време. Браво-заслужи си сребърниците!
  • 12 9689

    234 38 Отговор
    Още един глупак.ЕС е спукан балон.Европейският парламент е нещо от което нищо не зависи.Ръководителите са пълна скръб.Щом взимат пример от нашата недоучила мутра.........

    Коментиран от #107

  • 13 Рошко

    80 10 Отговор
    Аз изобщо не го гледам, лъжа повтаряне 100 пъти се приема за истина, 90 %коронс та корона
  • 14 Хахаха

    148 17 Отговор
    Някои са необучаеми...
    Значи, ако нещо написа един вестник в Италия, без назован източтик, това е истина и е аргумент. Ако в България по някаква медия казаха нещо, което не допада на писача, то това е не е исхиня и трябва да ке забрани. Шизо?
  • 15 Рошко

    66 14 Отговор
    Вече взеха да ми липсват санкций те, войните, за корупция стачки никой не говори
  • 16 някой

    154 24 Отговор
    Авторе,и ние гледаме визортеле бе, какви европейски средства ползваш че не е ясно? Има позволение да се ползват средствата по оперативни програми за други цели..нищо повече до момента.

    Коментиран от #20

  • 17 12 udar

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "az #Победа75":

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Коментиран от #72

  • 18 EU BG

    5 16 Отговор

    До коментар #2 от "Townboy":

    АМИ КОИ ДРУГИ ВА БРАД
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 12 udar

    13 6 Отговор

    До коментар #16 от "някой":

    1500000000000000000000000000000000000+

    Коментиран от #75

  • 21 Луд

    47 1 Отговор
    А кои са ТЕ ,почти цял свят с бори с корона вируса ,но кои са Те и кои са тези ТЕ.
  • 22 Много големи претенции

    160 23 Отговор
    има този автор, а е господин НИКОЙ. Скудоумно е и е обидно за читателите в 5 реда статия тип "Тюрлюгювеч" да минеш през Андрей Пантев, Людмила Живкова, Социализма, Китай, ЕС , 09-09-1944 г. и още да не казвам от къде... Изключително лековато и несериозно. Тези личности, държави, структури, събития и пр. са вселени недостъпни за такива автори а и за доста по-големи анализатори- политически.
  • 23 Ххх

    43 79 Отговор
    Изглежда, че автора на статията има нужда от известно опресняване на паметта, относно това, какво е излъчвано по БВТ на тема репресиите на комунизма. А ако той смята, че по водещите телевизии през ден трябва да се излъчват филми на тази тема, съвсем не споделям мнението му. Много им се ще на такива като него да заменят бившият червен тоталитаризъм с друг, син, пронатовски. И много им е мъка, ако нещата не са точно по американската рецепта.
    Откъс от филма на БТВ ,,Репортерите” ,,Убитите бащи на България”, в който за пръв път се споменава ужасният обощаващ факт от комунистическия режим в България, докарал страната до истинска катастрофа.
    От 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. БКП и ДС репресират под различна форма над 300 000 българи, елита на народа. В тази цифра влизат убитите без съд и присъда след 9 септември 1944 г., осъдените и разстреляните от ,,Народния съд” от декември 1944 г. до април 1945 г., избитите по най-зверски начин в затворите и лагерите, разстреляните при опит да избягат през границата на страната, изселените и малтретираните. Цифрите изумяват с мащабите си за малка България. БКП успява да унищожи и смаже повече хора, отколкото загиналите в Българската армия по време на Първата световна война от 1915 г. до 1918 г., и повече хора, отколкото турският аскер и башибузуците избиват при потушаването на Априлското въстание през 1876 г.- 30 000 души.
    Червеният терор лишава за десетилетия напред България от интелекта й. Това е интелектуале

    Коментиран от #143

  • 24 рогачев

    32 86 Отговор

    До коментар #7 от "ехааа":

    от италия, руските военни да минат през българия да я прочистят от евроатлантиците, мечтата на цуцащите от русия тролове !!
  • 25 Сатаната

    116 4 Отговор
    Аз да не гледам някои други БНТ, БТВ и Нова, че и в трите е такова нагаждане и лизане на управлението, че отвръщава.
  • 26 А защо

    34 4 Отговор
    Не пускат фатастични филми
  • 27 ГейкоИнджеф

    79 6 Отговор
    Кво става с "Зелената сделка" ша има ли прави краставици!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Зорница

    170 17 Отговор
    Какви антиевропейски пропагандни тези, бе авторе??!!!??
    Слепи ли сме да видим, че реално, Е.С. се превърна в последните 10-12 години в истински СССР.Все ни обещават светлото бъдеще,все излизат статистики колко добре живеем,все икономически ръст и забогатяване на населението ни, а България се превръща в пустиня,където вилнеят "интегрираните" ни братчеди...Това че, народът става все по-беден и унижен,се вижда вече и от самолет.Плюс тези безумни евро-атлантически ценности-които превръщат хората в дебили...
    Резултатът е същият като при соца--ВСЕ СИ ЧАКАМЕ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ......

    Коментиран от #61

  • 30 Руските

    28 73 Отговор
    мекерета се разшаваха , но сгрешихме 89година, че не постъпихме , като съседите !
  • 31 Реалист

    153 15 Отговор
    Написаното не е нито силно, нито вярно. Основната дилема не е русофилството. Набийте си го в главите хейтъри. Въпроса е в недъзите на ЕС. А те са много. Ние доказано сме най, най , най бедни, болни, застаряващи, корумпирани, неграмотни, ...Абе третия свят , а това ЕС ги устройва. Защо ли ? Имаме само правото да пътуваме , за да сме ефтината им раб ръка. Стига напъни в защита. Това е реалността, а русофилството няма нищо общо. Петьо, млад си мойто момче и лесно се манипулираш ( ако не си платен от Сорос).
  • 32 Geo

    140 21 Отговор
    Каква е тази соросодна помия която публикувате. Като стигнах до това:

    - давайки думата на проф. Андрей Пантев, известен със симпатиите си към Русия.

    Според соросоидчетата само на тези които имат симпатия към САЩ и Сорос ли трябва да се дава думата. Че преди 1989 година нямаше такава цензура каквато искат те да наложат. За това ли толкова напъвате да борите "фалшивите новини".

    Но народа взе да се осъзнава и вижда какво става - в общия съюз всеки се спасява поединично, най-големия им "приятел" САЩ им налага санкции и сега си затвори границите и също ги изостави а в същото време "враговете" Русия и Китай помагат.

    В България има доста поговорки за такива случаи:
    - приятел в нужда се познава
    - не ме слушай какво ти говоря, а гледай какви ги върша
    - при такива приятели врагове не ми трябват
  • 33 ГруЮ

    96 11 Отговор
    ...“ нас хората с прогресивна мисъл и демократичен дух ”. Защо такъв тип хора като автора, непрекъснато се опитват да ни натрисат личната си истина като общо вселенска такава?
  • 34 разбирач

    76 7 Отговор
    Прост слагач, ГРОБ най-много да открадне нещо - като дават, що сме на минус! Това е домокрация - гледай други телевизии или предавания.
  • 35 данъкоплатец

    27 51 Отговор
    А мен ме притеснява Кошлуковия курник, който ме облъчва с разни милиционерски, съветски и руски филми. Това някакъв филиал на БКП/КГБ ли е.
  • 36 Еее

    101 13 Отговор
    До автора: Ти можеш да вярваш,че Европа ще се оправи, но Русия и Китай действат. Неолибералната Европа издиша, а такива като теб ще са първиет надупили се на изтока като му дойде времето :)
  • 37 Хрис

    65 6 Отговор
    Авторчето да иде при Боко и с него заедно да се скарат на италианския и испански премиери които отхвърлиха за калючителната декларация на ЕС, егати и комунистите.
  • 38 коминтерн

    12 36 Отговор
    Под комунистическо робство сме.

    Коментиран от #58

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 8888

    83 5 Отговор
    До Петър Здравков след като не искаш да гледаш този канал премести на други на който ще ръкопяскаш не ни казвай какво да правим от такива като теб ни омръдна да ни учат какво да гледаме и какво не.
  • 41 Генерал

    106 15 Отговор
    А стига,бе, не е за вярване!
    След 30 години либераст соросоидите с комунистите все още се оправдават, за своята брутална некадърност. Вече съм сигурен, че и след 100 г. пак комунистите ще са виновни.
    Въпрос:
    Защо комунистите след най-голямата война(ВСВ) в светя, не се оправдаха с фашистите, ами запретнаха ръкави и от изостанала аграрна страна с репарации, с едностранчиво развита икономика, с примитивно и разпокъсано селско стопанство и без тежка промишленост превърнаха България в развита промишлено-аграрна страна със съвременно съоръжена промишленост и високо-добивно кооперативно селско стопанство?!?

    Коментиран от #42, #48, #56

  • 42 ГруЮ

    58 6 Отговор

    До коментар #41 от "Генерал":

    Защото, както мъдро е казал народът: “ На крива ракета - космосът и пречи”.
  • 43 123456

    53 4 Отговор
    Е па не гледай телевизия и готово.Гледай "Том и Джери" или "Ну погоди", което ти харесва повече!
  • 44 Антисоросоид

    85 9 Отговор
    Този измислен автор от групата на сороскитегендартролове се притеснявал за проруски настроените а не за борбата с коронавируса ! Абе защо давате трибуна на такиванещастници да се испускат тук ?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 заката

    65 6 Отговор
    Абе пацоранковци гледах вчера в Италия защо свалят знамената на ЕС в градовете и качат Руски абе тия нещо подлуднаха ли какво става бе
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Geo

    72 11 Отговор

    До коментар #41 от "Генерал":

    Е те либерастите се трябва с нещо да оправдаят собствената си некадърност и тоталното ограбване на народа и геноцида към него.

    - И за това комунистите са виновни - макар че няма комунисти вече 30 години нито в България и нито в Русия, но тихичко премълчават факта че почти всички либерасти са бивши комунисти и ДС.

    - После Русия е виновна обаче и те не могат ти каза с какво точно е виновна да сме в сегашното плачевно състояние обаче САЩ изобщо не са виновни макар че те постоянно се месят във вътрешните ни работи и спират проекти от които можехме поне малко да живнем.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ф о о

    28 7 Отговор
    В България е пълно с поданници , които имат трудности с живота и с удоволствие биха разрушили за пореден път държавната постройка. Да почнем Нти път отначало. После пък ще псува другата половина. и така докато си губим времето държавността върви към заличаване.
  • 51 Джими

    30 1 Отговор
    Тоа па се запритеснявал!?
  • 52 бахо

    46 7 Отговор
    Мдаа,усвояват се едни средста,уж лекуване и т.н.Само,че се крадат,като за последно.Последно десет.Той БиБи най-добре знае.А Пантев,че е прав и ще излезе прав-ЕС си заминава,туто финито.Край с паричките.АМ ко ш'прайм ся,а?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Испания

    45 1 Отговор
    Какво стана с консула ни във Валенсия? Пратиха го на почивка пък виж какво стана.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Пич

    6 17 Отговор

    До коментар #41 от "Генерал":

    Тотално си изтрещял, да знаеш.
  • 57 ЕсЕсЕс

    54 7 Отговор
    Петър Здравков, чий вмирисан задник излиза с тая статия, плужек нещастен !?
  • 58 Реалист

    46 5 Отговор

    До коментар #38 от "коминтерн":

    Не, драги/а/. Под капиталистическо робство сме. Чети Оруел. Ще го разбереш като ти сложат чипа за финал. А сега продължавай да вярваш в светлото демократично бъдеще.
  • 59 Ввв

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Нов Световен Ред":

    И като се събуди,чаршафът мокър!!!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Госта

    16 2 Отговор

    До коментар #29 от "Зорница":

    Това ти е проблемът,чакаш,чакаш....прост народ,слаба държава!!?
  • 62 До Петьо Здравков

    43 3 Отговор
    Авторе, напразно се хабиш! Повече ще популяризираш евроидеята, ако отидеш в Бергамо. Като не си лекар, нали можеш да бършеш дръжките на вратите в болниците с дезинфектант.
  • 63 Гост

    14 55 Отговор
    Мда,като гледам колко прост е народът,четейки коментарите,разбирам защо Бълхария винаги е последна,гледали били на изток,смяххх!Ми ходете там бе лоботомици,чий го дирите в ЕС,нали е много лош?!Айде марш при Путя и жълтурите от Китай!Ама само устите са ви големи и задните части разбира се!!!

    Коментиран от #74, #91

  • 64 карамфила

    26 6 Отговор
    путьоздравкоф,ти вече си готов да смениш редник мутафчийски само дали ще ти намерят толкова малък генералски мундир?
  • 65 Петьо Здравков

    8 23 Отговор

    До коментар #9 от "в очакваане на Годо":

    Макрон е мурзилка! Учителката му (която го е осиновила) е комунистка! Всяка вечер го изпитва върху Капиталът на Маркс.
  • 66 МИХАЙЛОВ

    43 6 Отговор
    ...ТОЯ "АВТОР" СЪС СИГУРНОСТ
    САМ НЕ СИ ВЯРВА
    НА ТОВА КОЕТО Е НАПИСАЛ...,
    ...И СИГУРНО ДАЖЕ МНОГО
    МУ Е БИЛО СМЕШНО
    ДОКАТО Е ПИШЕЛ
    ГЛУПОСТ ВРЪЗ ГЛУПОСТ...
    ...ТАКИВА ЗАСУКАНИ ПРОСТОТИИ
    И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ
    ПРОПАГАНДИ....
    НА КОИТО ВЕЧЕ
    И ЗЕЦАТА В ШЕСТИ КЛАС
    НЕ ВЯРВАТ И НЕ СЕ ВРЪЗВАТ...
    ....СМЕШНО МУ Е БИЛО
    КАКВИ ТЪПОТИИ ТРЯБВА
    ДА ИЗМИСЛЯ И ПИШЕ
    ЗА ДА СИ ПОЛУЧИ ХОНОРАРА
    ОТ ЧИФУТСКАТА СМРАД ШОРОШ...
    ...ТАКА КАКТО НА СТУДЕНТИТЕ
    ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА
    ИМ БЕШЕ ЗАБАВНО И СМЕШНО
    ДОКАТО В ЗАКЛЮЧЕНИЯТА
    НА ДИПЛОМНИТЕ СИ РАБОТИ
    БЯХА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА НАПИШАТ,
    ЧЕ ВСИЧКИ УСПЕХИ
    СЕ ПОСТИГНАТИ
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА БКП
    И ЛИЧНО НА ШЕФА НА БКП
    ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ...
    ...Е СЕГА ЯВНО НЯКОИ КЕЛЕШИ И ТЪПУНГЕРИ
    ЗАРАБОТВАТ
    МНОГО МАНГИЗИ
    КАТО ПИШАТ ЧЕ
    ВСИЧКИ "УСПЕХИ"
    СЕ ДЪЛЖАТ НА
    ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ "ЦЕННОСТИ",
    САЩ - ИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ...
    ....И ГЕЙПАРАДИТЕ
    И ЩАСТЛИВИТЕ СВИНЕ, КОКОШКИ
    ..... И МИСИРКИ...
    И НАЙ- ВЕЧЕ НА МАФИОТСКАТА
    ХУНТА - ГЕРБ
    И ЛИЧНО НА НЕЙНИЯ ШЕФ -
    - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ....
  • 67 ванко

    44 6 Отговор
    Изглежда вирусът засяга и мозъчната дейност,а авторът Петър Здравков е вече доста заразен,но няма да падам на неговото ниво и да му предлагам карантина
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Петко

    53 6 Отговор
    Петре, в Италия не отиват европейски медици, които да заменят поне частично италианските си колеги. Европа не изпраща специализирани военни от ЯХБЗ на помощ. Идват китайци, руснаци и кубински, медици и военни.
    По Европейските телевизии им броят мъртвите и дават колони камиони пълни с ковчези
    Имах големи очаквания за ЕС и за солидарността м-у държавите в труден момент. Руснаци, Китайци и Кубинци се опитват да помогнат а ЕС дава пари за ковчези.

    Коментиран от #82, #86

  • 71 ргтхй

    9 37 Отговор
    Ама който иска да си ходи в раша, само че такива не съм видел.

    Коментиран от #85, #200

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Антисоросоид

    34 6 Отговор
    До кога ше стои тази сороска статия тук ? Колко еи платиха от сороското НПО америка забългария за да качите и държите тук това л...о ?
  • 74 123

    14 5 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    Много, много си прав за съжаление. Хапят ги щъркелите много яко. Няма да може да се оправи тая държава, хората са тотално объркани.

    Коментиран от #94

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Епа да

    1 19 Отговор
    ЕС се разпада и се превръща в Германоевропейски протекторат и размазва мераците на хамериканските и на руските отрепки
  • 81 Николай

    37 5 Отговор
    Странно защо, аз не гледам точно тези телевизии, но сам стигам до изводите за импотентността на Европейския съюз. Ясно е, че предишното му наименование Европейска икономическа общност е много по-точно понятие. Това е съюз за прокарване на икономически и търговски интереси. Да сте чули нещо за европейска здравна служба или за мерки за здравето на човека? Аз не съм. Така че стига рев за европейската бюрокрация. Тя ще си просъществува и без ходатайството на автора на статията.
  • 82 Самуил

    7 40 Отговор

    До коментар #70 от "Петко":

    Това е категорична лъжа. Има няколко десетки американски лекари в Бергамо, само че те нямат нужда от афиш. Германците, от своя страна, също изпратиха хуманитарна помощ на Италия. Руснаците изпратиха военни, не знам в какво точно се състои помощта им. Евала на кубинските и китайските лекари.

    Коментиран от #88

  • 83 гост

    9 36 Отговор
    Стига сте плюли ЕС. Добре, че беше той, че да има къде да работят хората и да си изхранват семействата. Ако не беше ЕС, досега да сме с хванали за гушите. Малоумници.

    Коментиран от #89

  • 84 Garrincha

    17 1 Отговор
    Петър, плет плете,
    през пет плета преплита :
    - Плети, Петре, плети,
    през пет плета, преплитай !

    Коментиран от #152

  • 85 Оня

    9 21 Отговор

    До коментар #71 от "ргтхй":

    Как бе , знаеш ли колко е хубаво в раша! НаШте кумунистЕ се прехласват по путьова раша , докато мечтаят да идат в загниващия капитализъм !
  • 86 Ванчо

    1 7 Отговор

    До коментар #70 от "Петко":

    А и кво викаш, европейски медици да идат в Европа, тъй ли ? Тва е извънредно умно решение
  • 87 Станно

    35 4 Отговор
    Преди няколко дни една вечер от 19:00 до 21:00 Нова телевизия даде думата в студиото на новините на няколко министри. Те обясняваха и се хвалеха какво прави правителството, как си взаимодействаме с европейските институции … Даже не излъчиха предвиденото по програма предаване от 20:00 за да могат два часа в най - гледаното време да се изказват министрите.
    Интересно защо тогава не се възмути автора на тази статия, че не се дава думата на друго мнение?
  • 88 Еееееее

    9 26 Отговор

    До коментар #82 от "Самуил":

    браво бе, малко обективност да прочете човек. тука повечето са си въобразили, че ЕС е някакъв социален съюз
  • 89 Ами

    4 24 Отговор

    До коментар #83 от "гост":

    България отдавна нямаше да съществува ако не беше ЕС, щеше да е доста по-добре, ако нямаше толкова крадци и мошенници в парламента
  • 90 Bgжжжжжж

    21 4 Отговор
    2 Скрий се бе Европедал!!!!
  • 91 Защо е така?

    6 19 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    Българите просто са развили " Шведски синдром" по отношение на Русия.

    Коментиран от #168

  • 92 някой си

    34 2 Отговор
    Няма как да ми хареса статията. Аз специално си правя изводи за "действията" на ЕК и ЕС въз основа на това, че Италия и Испания са на практика изоставени. Правя си изводите не само заради коронавируса, а и по отношение на това, че Гърция също беше изоставена при оказания мигрантски натиск. Много мога да пиша, ама тези примери са достатъчни. И въпросът не е дали си русофил или фоб, а въпросът е : Какво реално се прави! Държавите са изоставени да се оправят сами. Ами тогава, за чий ... е необходим този "съюз"?
  • 93 Gen Gurko

    31 3 Отговор
    Соросоидите и НПО-джиите се затревожиха за грантовете си и да не им се търси сметка. Да ЕС не само че не правеше нищо ами и дори пречеше и пречи на тези страни, които бързо се ориентираха какво да правят. Това образование управлявано от лица неизбирани от никого и подвластно на юрисдикции над националните, в които на съдиите се плаща от рептила Сорос няма бъдеще в този си хермафродитен вид. Дори и сега хората страдат и мрат в разгара, а те бълнуват за зелени проекти, което показва не само колко не са в час , ами са даже и вредни.
  • 94 Абсолютно

    15 1 Отговор

    До коментар #74 от "123":

    слабохарактерни примати, те собствено мнение нямат тия, по им изнася някой по-настоятелен да изрази мнение, а те само да викат ,,да,, или ,,не,, а на някои даже им плащат за да викат ,,да,, или ,,не,, а последните са на по-долно стъпало и от проститутките
  • 95 Чичо Доктор

    6 23 Отговор
    Болшевизмът е по заразен от Ковид 19 Характерното при него е че поразява Простаците и Малоумниците и лечение няма

    Коментиран от #111, #130, #135

  • 96 АнтиЕС

    29 3 Отговор
    Абе смут,ти къде чу,че ЕС дава нещо за БГ??? Като снощи един журналист попита ББ колко дава ЕС и той отговори " НИЩО"!!!
  • 97 Бесен Язовец

    20 7 Отговор
    Притеснил се бил плешивия мишок за ЕС!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Европчо

    28 4 Отговор
    В Прехваления Европеиски съюз всяка страна се капсулира и затвори границите си ,никой на никой не помага и после искате да обясните че сме едно цяло :) Аха забравих ние приемаме да горим тяхния БОКЛУК значи им помагаме :)
  • 100 Кире

    10 3 Отговор
    Ей, говньо, ти си един лайньо. Не си купувал, а са те турили да продаваш.
  • 101 ТОДОР СТОЯНОВ

    22 0 Отговор
    ИМА И ДРУГИ ОСВЕН БОРИСОВ, МЕРКЕЛ И РАЗНИ ШУШЛЯЦИ, КОИТО ПЪК НА МЕН МИ ПИСНА ДА СЛУШАМ ПО НОВА И БТВ!ГЛЕЙ СЯ МАЙНА, ВЗЕМАШ ДИСТАНЦИЙКАТА, ПУСКАШ СИ "ДИСКАВЪРИ', "ТВ-1000" ИЛИ КВОТО ИСКАШ ДРУГО И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ, ДАЖЕ ЗА КОРОНИ НЯМА ДА ЧУЕШ НИЩО И ЗА КАРАНТИИ...ОППАА КАРАНТИНИ ;-)))
  • 102 Новият Световен ред ! !!!

    18 2 Отговор
    За да се промени нещо в положителна насока за ВСИЧКИ хора по света -ТОВА е да се срутят досегашните схеми на БАНКИТЕ,на големите корпорации,компании и ВСИЧКИ,които работят против свободата на словото,на човека !!!Но това ще стане,ако всички хора имат много ВИСОКО самосъзнание,достойнство,чест,морал,интелект,....!!!!!
  • 103 Боки даи милион евро бе

    6 1 Отговор
    Да си оправа живота
  • 104 Четете !!!

    6 2 Отговор
    Четете книгите на Никола Николов !!! Той отваря очите на хората !!!
  • 105 Гошо

    19 4 Отговор
    За какъв превес говорим. Ако по-голямата част от населението е проруско, то нормално е в същата пропорция да са и тезите, излъчвани по телевизията. Но не са, Много рядко чувам критики към ЕС, а каканиженията на за европейските ценности, европейската солидарност и прочее не спират,
  • 106 животновъд

    29 3 Отговор
    Петърчо,не чувстваш ли байчовото че още имаш мляко около устата за да коментираш години в които е живял вероятно дядо ти? А да си самолепиш етикети и да лепиш и на други хора е най-малко непочтенно! Твърде си млад да си вменяваш ролята на съдник! Или си продажник(най-вероятно) пишещ за пари!
  • 107 DA DA

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "9689":

    Pone sgradite na Evro Parlamenta sa golemi i ako ne za drugo, to moje da gi izpolzvame kato Polevi Bolnitsi :))
  • 108 tapanar40

    22 1 Отговор
    Петърчо,никой не те кара насила да гледаш професора по телевизиите.И на мен не ми харесва да се излъчват нови на турски,затова и не гледам БНТ.
  • 109 Tanak Namek

    2 3 Отговор
    Dobre e izpratila bradska Rusia razuznavachi na Italia. Tova e bilo tanak namek ot strana na Putin c tsel da namekne na italiantsite-jabari da po-razuznaiat malko OTKADE idva ''virusat'' I dali naistina neshtata sa takiva kakvito se opisvat I kakvito izglejdat. Da obache Jabarite ne samo, che ne sa shvanali nameka, no sa i NEBLAGODARNI. A za hrana si imat pari. Pone zasega.
  • 110 охо бохо

    22 3 Отговор
    Поредният натегач ! Нахъсан за кариера и някой лев . Няма значение от НПО, Сорос или европрограма . Високопарно, елементарно и вече досадно съставена реч пълна с хвалебствия за великия ЕС и предупреждения за опасната Русия ! С подобни лозунги няма да се спре организирания от САЩ разпад на ЕС, защото самите западни европейци подпомагат това ! Кои се справиха или се справят в момента сравнително успешно с COVID 19 ? Тези, които пратиха помощ на трагично закъсалата Италия - Китай, Русия и Куба ! "Ужасните" комунисти !
  • 111 Стефан

    6 1 Отговор

    До коментар #95 от "Чичо Доктор":

    Заразен си с спин а в момента и с коронавирус ! Твоята е изпята. Напиши си завещанието
  • 112 Динко

    27 3 Отговор
    Много слаба статия, написана от силно зависим младеж, напъващ се за някой пост или евро-хранилка. Аз например също имам забележки към двете водещи телевизии, но за липсата на европейско кино, руско кино, азиатско кино, предавания за култура и т.н. Всъщност ясно се видя кои държави помогнаха на европейска Италия - Китай, Русия, Куба... Евросъюзът просто затвори границите...
  • 113 още един льольо

    14 2 Отговор
    Пешо , това си е лично твоя гледна точка , не се пренапъвай на евроатлантическа вълна.
  • 114 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    НОВА или БТВ всичко е интереси шнтереса клати феса
  • 115 Оня Строй

    16 2 Отговор
    Оня строй си беше за тогава. Така можем да се връщаме още по-назад и да се вайкаме и за по-предишни строеве! Да гледаме към бъдещето. Щем или не, и Русия е част от него!
  • 116 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    изследваите въздуха
  • 117 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    на крива ракета космоса е крив
  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    всяка коза на свой крак
  • 119 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    управляват ни олигарси мутри
  • 120 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 1 Отговор
    според мен господин ДОМУСЧИЕВ никога н ее бил болен от корона вирус прави си само реклама

    Коментиран от #134

  • 121 Кой68

    18 2 Отговор
    И аз съм притеснен от тази откровенно манипулативна статия.EU доказа че трудно и много мудно взема решения в тази ситуация/това какво е?/.Държава като България неможе да взима и налага мерки и да действа без одобрение от Бпюксел/иначе санкций?/.Просто неможем да сме самостоятелни.Загубваме своята идентичност и култура.Брюксел без САЩ е беззъб,а американците затвориха границите си и спряха полетите си за /от Европа.EU и икономически е.зависим от американците.И тия евро ценности?
  • 122 До автора Здравков

    17 0 Отговор
    Г-н Здравков много добре плюете телевизиите, но защо не бъдете още малко по-смел - хайде напъните се - престрашете се де, кажете че в тъй любимото правителство на господина Борисов има един вицепремиер, нарича се Каракачанов, който когато и да се появи по TV-то винаги казва, че ЕС нищо не помага - там са едни евро чиновници и т.н. Същата финна персона и непопулист е назначила в ВМА любимия ви професор, доктор, генерал Мутафчиев за шеф на болницата. Не казвам, че не го харесвам последния, но с оглед ментора му имам не 1, а 10 на ум. Така че пре мъдри ми господин Здравков напъните се още и бъдете малко по-смел и по-малко повърхностен.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 До автора Здравков

    13 2 Отговор
    И в допълнение уважаеми господин Здравков, защо Вие не зададете въпроса на гражданина за европейско развитие на България господин Борисов, в качеството си на прим. министър, защо търпи за вице прим. министър господина Каракачанов, който оспорва най-люто необходимостта от европейското развитие на България.
  • 125 tapanar40

    6 2 Отговор
    Идиота модератор,защо ми изтри поста бе,тапанар?На кого се слагаш?

    Коментиран от #198

  • 126 Анонимен

    17 0 Отговор
    Господин Здравков,
    Ти нормален ли си???!!!
    Какъв ти е проблема с Русия!!!
    Ти знаеш ли кой е еврокомисаря по ...здравеопазване! Тякой знае ли без да търси в Интернет.Поредната калинка тип Кристалинка на Европа.Обяснявай го на Испаниь и Италия.
  • 127 evropeec

    0 5 Отговор
    pantev e nay obiknoven ruski pomiar i spored men toy ne e nikakav akademik a chervena magoretka na koiato se plashta za da plue po evropa no az sam siguren che na tozi Pantev DORI I DOLNITE MU GASHTI SA ZAPADNI GNUS ME E OT TAKIVA MALOUMNICI I NAZNACHENI OT DARGAVNA SIGURNOST AKADEMICI

    Коментиран от #133

  • 128 Гошо

    0 12 Отговор
    И за какво ви виновен ЕС ? Че чакате някой да ви даде ? Че не можете да си подредите държавата ? Държавен капитализъм тип Русия , зависеща от газ и петрол ? Бащица ? Малоумници !
  • 129 Трудовакъ

    21 0 Отговор
    Значи на професор Пантев не можело да се дава думата, защото имал симпатии към Русия, а на такива като автора на тази статия трябва да гледаме като на извор на истината от последна инстанция? Явно е, че този човек се е самозабравил или живее в някакво друго измерение. Статията е написана в стила на отдавна отминали времена - на пещерния антикомунизъм, на маккартизма и първобитната русофобия. Отвратителна смрад!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 evropeec

    0 7 Отговор

    До коментар #1 от "Нов Световен Ред":

    a tvoiata vmirisana parvobitna rusia li shte e badeshteto be nenormalnik v momenta v rusia vilnee nay obiknoven rusofashizam

    Коментиран от #132

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 месар

    11 0 Отговор
    на това соросоидно цигане петърчо го чакат изненади в тъмното ...
  • 137 Аман от Потърчета

    17 0 Отговор
    Ми щото Петкане, никой не попита народът иска ли в ЕС, и най-вече в НАТО.
    Защото Петкане ти плащат, за да пишеш глупости.
    Защото такива като теб Петкане щяха да са в девета глуха, по времето на соца, където ти е мястото.
    На Сульо Пульо, Петкане "тази псевдодемокрация" - с коефициент под 90 даде възможност да се изявява като пръв говорител на Републиката, вместо да пасе овцете като теб, или най-много шофьор на ЗИЛ, тръгнало акъл да дава що е туй социум и какво е била Живкова.

    Нито знаеш какво е комунизъм, нито знаеш какво е демокрация - и двете не си ги виждал на живо, еле пък диктатура, с кеэ бих ти ударил 5 бамбукови пръчки по дъто, да ви доде акъло у щуравото главе.

    Това, което построи социализма, не може да го боядисате бре....

    Най-мразим да ми дават акъл, очилати, мазни безработни соросоидчета стил изпотен Потърчо.

    Коментиран от #184

  • 138 ежко

    18 0 Отговор
    Мъка Здравков, мъка.....Мнение без покритие, размишления ж какво вярваш и искаш, но фактите са други!Когато влязохме в ЕС и НАТО нямаше референдум.За толкова жизнено важни решения нямаше референдум!Сега години по-късно, след като българина добре се запозна какво е това ЕС и НАТО -дайте да наравим един референдум!Ако гласуването е "за" ЕС и НАТО , вече ще можете с основание да твърдите, че сте прави.Ако обаче не е?Кво правим тогава?
    А референдум нямаше и няма да има, защото добре знаете,че резултата моье и да не е такъв какъвто ви устройва.
    Как се нарича когато малцинството управлява мнозинството?Нарияа се диктатура,Здравков!Независимо на кого служи и какви цели изпълнява, "Демократе".....

    Коментиран от #185

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ужас

    10 1 Отговор
    ТОЗИ ОСЪЗНАВА ЛИ КОЛКО Е ЗАТЛАЧЕН.
  • 142 Макаренко

    11 1 Отговор

    До коментар #139 от "baihui":

    Тоз сутрин 2 декара копане на компири, на обяд - сто лицеви опори, двеста коремни преси, 5 километра тичане, в почивката плетене на две куки чорапи 30 звездички на ден,вечер - учене -за какво служи дистанционното на тиливизора, за лека нощ 5 удара с обич към ближния за дезинфекция на мозъка, да го отървем от соровируса, чрез който си храни семейството.

    Коментиран от #165, #172

  • 143 Георгие

    20 4 Отговор

    До коментар #23 от "Ххх":

    Много лъжи, събрани на едно. Кой ги измисли тези 300000.Аз съм жив свидетел на това време. Това са пълни глупости.
  • 144 П.Пенев

    19 3 Отговор
    На такива "многознайковци"като автора може да му кажа една народна мъдрост."От зелена тиква семе не искам".И на проф.Пантев момченце не можеш се опря и на малкия му пръст!Айде чупка!
  • 145 666666

    18 3 Отговор
    Още един гладник на хранилка при ГРОБ почна да пише
  • 146 Истината

    4 20 Отговор
    Всички руски долнопробни хибридници са се мобилизирали да плюят по ЕС и да хвалят гнусната руска кочина.

    Коментиран от #150, #186

  • 147 сноу

    14 0 Отговор
    Пешо пръдлето тоя път покрай пъзнята е изтървал и доста фекалии ,на всичко отгоре по детски редки...Какви ги бъркочиш бе Питрано като селски бозаджия ,та си сложил и едни очила, да те вземем за прочел по-вече от една книга..
  • 148 Възмутен

    18 3 Отговор
    Ей Пикльо, вземи прочети една книга на професора Пантев и тогава си пъни малкото мозъчни гънки. Аман от редакторски несретници.

    Коментиран от #149

  • 149 Истината

    6 14 Отговор

    До коментар #148 от "Възмутен":

    Пантев е дърта руска подлога, от най мръсните!

    Коментиран от #151, #187

  • 150 съвет

    7 2 Отговор

    До коментар #146 от "Истината":

    Открехваш се и може да "настинеш" .
  • 151 щеви е м

    8 0 Отговор

    До коментар #149 от "Истината":

    Немат право на думасороскитегендаре
  • 152 Подпри Петре ЕС-плета..., че падна Петре

    7 0 Отговор

    До коментар #84 от "Garrincha":

    ...плета!
  • 153 Розата

    10 1 Отговор
    ПУТИН Е ВЕЛИК!А ВИЙ,ВИЙ СТЕ И.Д.ИО.ТИ,е казал великият Х.Ботев.
  • 154 kayzer

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Нов Световен Ред":

    Защо всички неосигурени в западна Европа се прибират в така наречената от Вас кочина
  • 155 Иф1944

    13 1 Отговор
    Отворковци,Путин и тук ще мине на бял кон.А вие ще бъдете в Белене!Доживот,без право на замяна.
  • 156 Всички комунисти на Сатурн

    2 13 Отговор
    “ЕС се разпада” - само в мокрите сънища на смрадливите ватници и рублофилски мекерета !
  • 157 14444

    10 0 Отговор
    Гешев,прибери ония от Гробарския щаб.Без маски и без гънки в мозъка.За тях няма ли карантина?Или само за РАЯТА?
  • 158 Санитар

    10 1 Отговор
    ЕС Е РАКОВО ОБРАЗУВАНИЕ,ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ?ЗА БАЦЕ Е ЯСНО ЧЕ НЕ Е РАЗБРАЛ.С ВИНЕТУ НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕ.ВИЖ ОТ ЛОКУМ И ШЕРБЕТ РАЗБИРА.
  • 159 Розата

    8 4 Отговор
    Алоо,русофобските тролчета,що изведнъж млъкнахте?Или от Масква ви туриха сливи в устата?
  • 160 селянин 1

    7 1 Отговор
    Я не ги гледам..гледам 7/8,а за десерт-ОРТ,РТР,НТВ,ТНТ и СТС....
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Минувач

    9 0 Отговор
    Малко ви е карантината и диктатурата.Малко ви е.Ама ще ви питам какво ще стане след месец.Когато всички ще са на улицата.
  • 163 Розата

    7 0 Отговор
    Мълчанието на Стадото,наречено българи!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Дани

    13 0 Отговор
    Евроатлантиците са както и ЛГБТИ - колкото и права да имат- все са им малко. Ами нека се чуят и други гледни точки. Не сте само вие в тази държава!
  • 167 МАНГО

    18 1 Отговор
    Защо ли пък да не вземат да пуснат едно филмче как са избивани индианците? Или как са превозвани африканците за роби? Или пък къде е хвърлена първата атомна бомба? Или как се "присъства" във Виетнам? Или как се правят "цветни" ревоюции? Или как се свалят законно избрани Президенти на чужди държави? Аман от т.нар. "демокрация"! Не казвам че в предишния строй всичко беше О.К. Но пък днешния Капитализъм все повече ни връща в едни времена, коита са наричани Средновековие! Тогава, когато човешкото същество е било единствено и само средство на малцина избрани да живеят в лукс.
  • 168 Стокхолм

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "Защо е така?":

    До " Шведски синдром"

    Май е Финландски синдромът
  • 169 Балконский

    9 0 Отговор
    Защо някакви нещастници постоянно трябва да правят душевни полюции
  • 170 Цирк

    12 1 Отговор
    Това прилича на абсолютно платена жълта статия иначе тия не ги гледам само евроком и Сашо Диков,В.Береану това са хората които гоборят истината!
  • 171 Бай Тошо

    7 0 Отговор
    Стоянчо, имах санаториуми за празноглавци като теб, Белене, Ловеч...
  • 172 СавеЦка USsR

    10 0 Отговор

    До коментар #142 от "Макаренко":

    Добра програма си измислил за сороспиите ама кога ще им остане време да ходят на църква да си изповядат греховете като най големия от тях е че предават националния интерес.
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Селяндура

    10 1 Отговор
    Браво, браво господине! Хубаво ли ти е, а дано ти мине...
  • 175 Колю тъпото*

    10 2 Отговор
    Ееех, мъка Стуянчо, мъка... Не си ми интересен, скучен си ама за центове човек какво ли не прави
  • 176 четящ

    12 2 Отговор
    от написаното в статията всички , които я прочетоха ЗАТЪПЯХА! автора явно има сериозни проблеми в семейството или в това , че няма семейство .Вероятно е имал тежко детство. Моля те не пиши повече а танцувай в гейбар.
  • 177 Червени боклуци.

    2 8 Отговор
    Вийте червени боклуци, скимтете...
  • 178 123

    0 11 Отговор
    Добре си го написал приятелю, само че на този сайт не очаквай похвални коментари, всички които коментират тука са друга класа българи, живели са в друга България, знаят най-добре, разпознават "истината" още от първия коментар и не търпят критика просто защото двете им мозъчни гънки са толкова притъпени от тъпота че не могат да работят в паралел!

    Коментиран от #182

  • 179 Чичо

    9 0 Отговор
    За съжаление, общоевропейската държава умря преди да стане реалност! Краят на това недоносче е все по-очевиден. А прави ли ви впечатление ръста в стойността на британския паунд само за няколко седмици след излизането им от ЕС, независимо от "коронната" криза! Та, независимо от полюциите на Мутрагеньо и лизачески статийки като тая..... ЕС е вече смъртник!
  • 180 коцола

    8 0 Отговор
    Горкото авторче било много възмутено,а не се ли възмути че мито една от националните медии не излъчиха за оказаната руска помощ в Италия,май възмутените сте само ти,плевню,и про американския ла стампа,а най красноречиви са действията на италианските граждани,демонтиращи европейското знаме,и издигащи руски знамена на тяхно място,как мислиш авторчето те май не са възмутени,че и руски песни пеят!
  • 181 124

    9 0 Отговор
    А мен ме възмущава непоказването на помощта от Русия, пристигането на кубинските лекари, помощта от Китай. Те не съществуват за тези телевизии. Да не говорим, че се канят само хора от управляесщите
  • 182 Въпросче

    5 0 Отговор

    До коментар #178 от "123":

    Ти от коя класа българи си ? От класата на 🐑🐑🐑🐑🐑 ли ? Овчето блеене няма да спаси гейският Евросъюз !
  • 183 ABV

    5 0 Отговор
    Вашия любим и велик ББ поне 10 пъти го чух да казва, че ЕС не ни дава никакви пари за борба с корона вируса!! Нито една мисирка или мисирок не успори твърдението на ББ. Когато се казва истината виновна е телевизията ?
  • 184 Много точно!

    2 2 Отговор

    До коментар #137 от "Аман от Потърчета":

    Евала!++++

    Коментиран от #196

  • 185 Много точно!

    2 0 Отговор

    До коментар #138 от "ежко":

    +++++++!
  • 186 Пургатив

    5 0 Отговор

    До коментар #146 от "Истината":

    Май реалността така ви перна през лицето, че ви изпари ентусиазма. Бозавата статия на горната непотребна твар показва пълна липса на вдъхновение. Време е да си помислите за по-вдъхновяваща работа, че да си оправите здравето
  • 187 Пургатив

    2 0 Отговор

    До коментар #149 от "Истината":

    Чаша вода на гладно сутрин помага срещу запек. Пробвай, че да не вземеш да гръмнеш
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 ВЪЗМУТЕН

    4 0 Отговор
    КАКЪВ СИ ТИ БЕ , ЧЕ ДА МИ КАЗВАШ КАК ДА МИСЛЯ ? ТИ В АМЕРИКА ЛИ СИ СЕ РОДИЛ , БЕ ? АМЕРИКА ЛИ ТЕ ЕОСВОБОЖДАВАЛА МНОГОКРАТНО ОТ РОБСТВО И ЗАЩИТАВАЛА ВЪВ ВОЙНИ , БЕ ?
    АКО ТУРЦИЯ РЕШИ ДА НИ ЗАВЛАДЯВА , АМЕРИКА ЛИ ЩЕ ТИ ПРОДАЖНОТО Д..Е , БЕ , С.......О ?
  • 190 Стайков

    3 0 Отговор
    Авторът да са погледне фактите. Италия бе зарязана, да се оправя сама. На помощ ѝ се притекоха страни извън Евросъюза - Китай, Русия и Куба. Нещо повече, Чехиа им отне тестовете, ипратени от Китай, под предлог, че са контрабанда. Щатите също около 50000 теста. Нима Испания не се гърчи сама. Евросъюзът се превърна в камуфлаж. Много приказки, но прекалена бюрокрация и мудност в изпълнение на решенията.
  • 191 111

    1 0 Отговор
    Евроком тв- другото е постановка
  • 192 Льокрем

    1 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето. За такива като автора на този материал през 1871 година Христо Ботев написва "Смешен плач".
  • 193 мария

    0 0 Отговор
    Много правилно.затова и много не ги гледаме.
  • 194 gabar

    0 0 Отговор
    Усеща се, че този господин Никой, е пропит от злоба спрямо хора, които са на светлинни години, като образование, почтеност и мисалъл.Явно е изпаднал аутсадер и сега търси индулгенции, и то политически.И ако такива ,като него минаваха примерто през 80-Те години,то сега 40 години по-къно няма кой да им обръща внимание.Човекът иска да трупа дидиденти,но времето е друго.Той живее в друг свой свят.
  • 195 Бойко Борисов

    0 0 Отговор
    Ако не е ЕУ до седмица закриваме държавата.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "ргтхй":

    Не може всеки да е едноклетъчно!Помисли малко-тези заклинания ги прави на битака!
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 вирус

    0 0 Отговор
    Смятам, че прекаляват и двете телевизии с непрекъснатото повтаряне за вируса. Не стига че ни стесират от всички страни , а те допълнително нагнетяват обстановката. И тези водещи говорят все едно че всеки момент идва края на света. ЗАБЕЛЕЖКА - МОЛЯ ВИ НЕ ПРЕКЪСВАЙТЕ ПО ЗНАЕЩИТЕ ОТ ВАС С ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ И ДЪЛБОКИ НЕСВЪРЗАНИ СЛОВОИЗЛИЯНИЕ. НА БРИФИНГИТЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЗАДАВАТЕ ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ ПОВТАРЯНИ НЕКОЛКОКРАТНО. МОЛЯ ВИ ЧЕТЕТЕ ДОСТАТЪЧНО СЕ ПИШЕ ПО ВЪПРОСА И СТИГА СТЕ ГЛЕДАЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ И ТАБЛЕТИТЕ СИ . НЕ МОЖЕЛИ ДА ЗАПОМНИТЕ ТРИ ИЗРЕЧЕНИЯ.
  • 203 Вили

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Нов Световен Ред":

    Колкото си прав, толкова да си здрав.
  • 204 Вече не издържам

    0 0 Отговор
    Цял ден се менкат по телевизиите разни политици , журналисти , че и г-н Борисов като вземе думата не спира. Омръзнахте на хората. Ние не сме по- тъпи от вас. Разбираме всичко , дори и това , което вие не искате да разберем. Спрете най-после. Като мисирки сте / това не е моя мисъл , а на премиера /. Не стига през деня , ами и от 20 часа , когато сме решили , че ще си починем от тях и ще се развлечем с някой филм, цъфнат извънредно пак. Тази вечер премиерът ни известява за еврозоната. Уж каза , че и народа трябва да е съгласен . И кога ни пита ? Решават шепа хора какъв да бъде живота на цял народ. Това не е ли диктатура ? И тези журналисти..... нямам думи - все едни и същи въпроси. И само празни приказки.