Last news in Fakti

29 Март, 2020 12:59 18 071 161

Не ни обиждайте, г-н Борисов!

  • людмила тончева-
  • коронавирус-
  • мерки коронавирус

Трудно е за всички, но вие ни разединявате. Слушайте по-често народа, господа. Ние не сме стадо, ние сме българи!

Не ни обиждайте, г-н Борисов! - 1
Стоп кадър: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Людмила Тончева във "Фейсбук"

Г- н Борисов, господа министри и други там съветници, имам няколко въпроса и малко информация за вас. Г- н Борисов, знаете ли, че България е разположена на площ от почти 111 000 кm2, има 28 областни града и представете си население 7,05 милиона ( преброяване от 2018, що годе актуално)!

София е столица и все пак е само 1 от тези 28 града! Сигурна съм , че сте чели тази информация, но явно трябва по-често да си я припомняте, защото когато застанете пред нас ( което в последните дни е почти ежедневно) личи, че ви убягва от съзнанието.
На вчерашният ви брифинг( 24.03.2020) изказванията ви бяха обидни, подигравателни, егоистични и...много е богат българският език, но точно сега ми е трудно да изброя всички прилагателни, които ми се иска.

Г-н Борисов, моля да ми отбележите на картата, в колко български града, ви е известно, че един готвач получава 5-6000 лв заплата? И не, не говоря за София а за останалите 27 областни градове.
Ще ви посъветвам, следващият път, в който застанете пред бедният български народ, да се съветвате по-добре, не с хора, които обслужват вашите интереси, а с такива, които обслужват интересите на народа!

Господин Горанов, не знам дали с вас сме в една и съща държава, но аз лично съм под карантина вече втора седмица, поправете ме ако греша, но последният ден в който работих беше 14.03. Как така при вас са само 3 дни, така ли го усетихте? Защото за бедните и обедняващи с всеки един ден все повече българи, се усеща вече като месец и не, защото ни е скучно, а защото вече броим левчетата, дали ще ни стигнат за хляб и до кога!

И как не ви е срам да сравните тези неработни дни с почивните дни между Коледа и Нова година?! Нима сте толкова слепи, че да смятате, че голяма част от българите почиват толкова много по тези празници? Как смятате, че малкият бизнес в България може да си позволи толкова почивни дни?
Прогледнете господа, отворете си очите и вижте, че бизнеса е в тежка ситуация и последното, което искаме да слушаме през екраните в домовете си е вашите обидни брътвежи!

Като съм останала у дома, без доход и като са ми останали в портмонето 30 лв, без да е ясно до кога , и като застанете вие пред мен на екрана и ми обясните, че трябва да платя осигуровките си, защото това видиш ли е за февруари, а аз ,трябва да сложа нещо на масата си, от къде мислите ще изскочат парите,да си ги нарисувам ли, ще стане ли? Мислите ли, че само аз съм в това положение? И хайде моля, пак ли ще се учим на средно аритметично? Какво ми обяснявате г-н Борисов,че българите имат спестени милиарди, нали знаете, че ако на 10 бедни има 1 милиардер, това прави 10 милионера!

Говорите и за прибиращите се българи от чужбина, прибирали се, защото тук е по-сигурно?! Сериозно?! Много искам да се срещна с хората, дето ви ги говорят тези неща. Хайде моля ви се, напънете се малко, не е толкова трудно. Отворете очи! Поразени сте господа, поразени сте от свещена слепота!

Хората се прибират, защото тук имат домове, за които няма да плащат наеми. И когато карантината отмине, какво ще се случи? Ще излезете ли пак пред нас, да ни обясните защо си тръгват?
Вчера с изказванията си, събудихте голям звяр в мен. Гняв! Много гняв изпитах към вас! И знаете ли, не съм само аз!
Трудно е за всички, но вие ни разединявате. Слушайте по-често народа, господа. Ние не сме стадо, ние сме българи!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 261 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дончев

    123 13 Отговор
    „Не можем да прогнозираме колко дълго ще продължи кризата, но щетите върху икономиката няма да се изчерпят с щетите по време на карантината. Те ще са по-големи след това, затова трябва да сме внимателни... Липсва отговор на основния въпрос – колко време ще продължи тази ситуация. Бихме допуснали, че е три месеца – по аналог с Китай, но няма гаранции, че това ще е така... Всичките ни действия са в режим на неяснота. Не знаем облика на това, срещу което се борим“, обясни той.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гостилничаря

    192 24 Отговор
    Само в Барселона някой не плаща наем....

    Коментиран от #18

  • 4 Като Дон Кихот....

    123 20 Отговор
    .... гробарите се борите с вятърните мелници.......или като Жан Клод ван дам в кървав спорт.......идиотизми на N-та степен.......Смятай !!! ако имате достъп до ядрени оръжия.....ще ни стопите по грешка....
  • 5 Фермер

    273 26 Отговор
    Браво,ама трябва всички да му го кажат.
    А тия мисирките само подготвени и одобрени въпроси задават.Страх ги е да не изхвърчат.Мълчат като пуйки

    Коментиран от #95, #151

  • 6 ГОНЗО

    235 21 Отговор
    Това е истината, за съжаление.
  • 7 Диктаторът от Банкя

    170 25 Отговор
    Аз съм нагъл, вие сте люхмани загова съм ви Вожд!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мирчев

    223 26 Отговор
    Бойко Борисов се готви за избори догодина. Просто е започнал кампанията си доста по-ранно! Сега е строг и жесток после ще раздаде пари на Столипиново и останалите утайки на обществото и ще си спечели отното
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Вирусът е пуснат от тези които държат

    134 23 Отговор
    ГЕРБ да управлява БГ, т. с. САЩ и ХЕРО МУСТАКА. Девизът им е "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ". ИСТИНАТА.
  • 12 умрелите нямат харчове

    35 237 Отговор
    Очевидно някой трябва да предложи (на уважаемата г-жа ,написла "писмото") добре платена и много интересна работа в някоя болница в Бергамо или в погребална агенция в Мадрид. Уверен съм ,че тя ще зареже всичко (което я превръща в "събудил се звяр") и ще се затича ,нали ?! Или .... (май-май) няма !

    Коментиран от #25, #33, #71, #145

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 S63 AMG

    159 14 Отговор
    Когато настъпи кризата през 2007г имаше един виц на политиците"Абе,тия си мислят,че сега е зле!".Българи,това е само началото.Като останат всички без левчета,те тогава ще стане купона.Гражданска война,атакуване на магазините и танкове по улиците.Скоро и във вашия град.

    Коментиран от #27, #119

  • 15 Цако

    171 14 Отговор
    Да много точно казано. Не вярвам, че Борисов знае какво в средно аритметично, а и няма кой да му каже защото лакейте около него не противоречат, а само слушкат и го възхваляват. Но рано или късно това ще свърши и тогава ние народа трябва да им дадем да разберат, че сме хора, а не дивашко племе. И да ги пратим там където им е мястото, в затвора

    Коментиран от #140

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Вирусът е пуснат от ФЛОТА на САЩ, по

    96 15 Отговор
    време на учението в Тихият океан, с цел сплашване на Китай, заради Тайван. По късно пак от Американски военни е пуснат в Италия, за сплашване на ЕС. Целта е срив на икономиките, а планът е след края на вируса сринатите икономики да вземат заеми по план МАРШАЛ 2 на САЩ, които ще раздадат напечатани пари без покритие, и взелите тези пари се заробват да обезпечат тези пари без покритие. България трябва да се опази от САЩ!!! Първото АРАБСКО племе се нарича АМУУРУ, произлизат от Африканската пустиня, племето на СЕТ(САТАНАТА - СИВИЯТ ВЪЛК - АШКАНИ) , племе с мъртвешко бяла кожа и червено-рижави коси, от тях произлизат и ЕВРЕИТЕ ЮДЕИ и АМЕРИКАНЦИТЕ, кланят се на ИЗПЕПЕЛЯВАЩИЯТ ОГЪН, не на Бога на светлината. САЩ = СЪЕДИНЕНИ АРАБСКИ ЩАТИ. Те са ХАСЕТИ истината, КОЯТО КРИЯТ. ОТ ТЯХ ПРОИЗЛИЗАТ ОСМАН ТУРКИТЕ, ХАЗЕТИ-ХАЗАРИТЕ - зависливи, ревниви, лоши, опасни. Българите трябва да се опазим от стоките от САЩ и Американците, които са ПРЕНОСИТЕЛИ на вируса. "0" пациент са Американски войници и граждани пътували по-света. НЕ КУПУВАЙТЕ АМЕРИКАНСКИ СТОКИ И НЕ СЕ СРЕЩАЙТЕ С АМЕРИКАНЦИ. Трябва да се спре АМЕРИКАНСКАТА ЛУДА КРАВА.
  • 18 КОРУМПИРАН ДАНЪЧЕН

    118 11 Отговор

    До коментар #3 от "Гостилничаря":

    Ааааа, не си прав.И тук-в София някой НЕ ПЛАЩА НАЕМ, и това е ПЪПЧИВИЯ МИНИСТЪР с РАЗВАЛЕНИТЕ ЗЪБИ. :-) Спестил си е около 350 000лв.от наем, и не е платил на хазната 10% около 35 000лв. "плосък" данък.
  • 19 вашето мнение

    120 12 Отговор
    Искам докато трае кризата, в знак на солидарност минетчийски, щаба и мс да не получават заплати. Нека покажат солидарност с хората.

    Коментиран от #126

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Фермер

    137 4 Отговор
    Ако съседа изяде 6 кюфтета а аз 0 заначи сме изяли по 3 и няма гладни
  • 23 Народа

    90 12 Отговор

    До коментар #10 от "Факти":

    Ами отивай при ПИКочите и мазният им собственик-крадеца неДОЕБАЛКО, бе ГЕЙберастко-КРАВАРСКА МИРИЗЛИВА ПОДЛОГО.
  • 24 САЩ най-долните и гнусни ПЛЕМЕНА!!!!

    91 6 Отговор
    Истината.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Фактъ

    83 7 Отговор

    До коментар #10 от "Факти":

    Ами , просто не влизай в този сайт , какъв ти е проблема ? Чети си Пеевски те медий , коментирай там , какво правиш тук ?
  • 27 Фермер

    51 4 Отговор

    До коментар #14 от "S63 AMG":

    Снощи гледах стрийм на живо как разграбват някакъв огромен магазин само че не разбрах къде се случва
  • 28 Господи помилуй...

    17 2 Отговор

    До коментар #21 от "Nadya":

    ... Амин ...
  • 29 еххххххх

    127 7 Отговор
    Искам да стисна ръката която е написала това произведение на искуството. И ако всичко не беше трагично щеше да е комично. Нямам думи. Знам че по време на предишната криза някои мои познати се самоубиха защото банките им взеха жилищата за не погасяване на заемите.
  • 30 Петров

    75 13 Отговор
    Някoй зaдaвa ли cи въпрocът кaквo вcъщнocт oзнaчaвa думaтa "диктaтурa"? Дe фaктo нямaмe вeчe пaрлaмeнт.Щeли дa глacувaт eлeктрoннo.Уж дa нe ce зaрaзявaт.Тoгaвa дa пoпитaм,дaли eднo тaкoвa eлeктрoннo глacувaнe нe мoжe дa бъдe "хaкнaтo",кaктo при eдни избoри? Нe ви ли звучи мaлкo кaтo книгa c двa cъвceм рaзлични прoчитa...oткъм глeднa тoчкa? Eднoтo e удoбнo,другoтo нe.Нe знaм зa вac,зa мeн дeмoкрaциятa трябвa дa вaжи зa вcичкo и вcички.Зaмиcлeтe ce кaквo e диктaтурa и кaквo нe!Рoдeни cтe cвoбoдни,бeз знaчeниe oт cтрoя кoгaтo e билo,a ceгa,чувcтвaтe ли ce cвoбoдни,чувcтвaтe ли дeмoкрaциятa? Къдe ca aдeквaтнитe мeрки,ocигурoвкитe ви,здрaвeoпaзвaнeтo ви,трудoвитe прaвa и прaвoтo ви cпoрeд Кoнcтитуциятa дa cтe хoрa? Или прeдпoчитaтe дa cтe рoби в дoмa cи,трeпeрeйки eжeминутнo зa cлeдвaщият cмъртeн cлучaй,oбявeн дaли зaрaди вируca или зaрaди зaмиcлeнитe cлeдвaщи рecтриктивни мeрки? Имa ли диктaтурa в нac или нe? Oтгoвoрeтe cи caми!

    Коментиран от #35

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Фермер

    91 8 Отговор
    Знаеме как се сформира партия ГЕРБ и кои я основаха.
  • 33 969

    82 8 Отговор

    До коментар #12 от "умрелите нямат харчове":

    Понякога е по-добре да замълчиш и да те помислят за глупав, повярвай ми. Няма нужда да разсейваш всякакви съмнения! Много си е права жената!

    Коментиран от #45

  • 34 ЯСНОВИДЕЦ ДО ЛЮДМИЛА ТОНЧЕВА

    22 145 Отговор
    Другарка ТОНЧЕВА, НЕ ПЛЮИ ПО Б. БОРИСОВ! МНОГО СИ НА ЗАД И МНОГО НА СТРАНИ ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА НАС БЪЛГАРИТЕ! НИКОИ НЕ ТЕ Е УПЪЛНМОЩИЛ ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИТЕ! ТИ СИ НИКОЯ! АКО НЕ ТИ ИЗНАСЯ НАСТОЯЩЕТО, СЛАГАИ СИ ПРИМКАТА НА ВРАТА И ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ! ВИЕ СОЦИДИОТИТЕ САСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА 65 Г И НЯМАТЕ ПРАВО НА ГЛАС! ОБРЕЧЕНО СТЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ! ЯСНО?

    Коментиран от #40, #51, #137

  • 35 вашето мнение

    76 9 Отговор

    До коментар #30 от "Петров":

    Според "експертите" от щаба ПИК-ът щял да е по Великден. Дават ли си сметка "експертите", че дедите ни са слагали главите си на дръвника, а не са продали вярата си? Само питам "експертите" ако "изчислят" тогава пика ще могат ли да понесът гнева на дедите ни?

    Коментиран от #41

  • 36 Иван Велев

    25 130 Отговор
    Страшно съм гневен на тази комунистическа подлога която е написала този неверен и пълен с лъжи коментар,разединител и лъжец е Пингвина-пингвинчето на Путин,и ако един човек неможе да изкара 15 дни на този свят то тогава как са га провили Българите през турско робство,те да не са чакали на държавата.В този труден момент ние българите трябва да дадем на държавата а не тя на нас-разбрахте ли червени кратуни прости,като пиявици сте се впили в зържавата.Данък печалба е 10%-няма толкова нисък данак в цял свят,само в офшорните зони,най ниския данък за недвижими имоти и коли.Отивайте при Путин като толкова го обичате но той вчера национализира 15% от всички офшорни влогове на всички фирми,ей така за добър ден,и за капак който иска да се изследва за коронавирус-1900 рубли да си плати

    Коментиран от #39, #47, #93, #147

  • 37 ДУЧЕТО като БУЧЕТО или обратно

    16 2 Отговор
    Се едно Няа СМИ.
  • 38 КралиМарко

    111 7 Отговор
    Малииии, ма тази девойка по мъж от мъжете излезе бре!!!
    Каква смелост - да каже на шефа , че не е прав, ей че мго ядосате, че му сринете имунитета ей?!Вие , че сте виновни , щото сте неблагодарни..Той Ви дава Заеми по 1500лв, ама ако си платите данъците/е то данъците за жилище, коли и такса сметЪ на некои са повече от половината на тая сума де/Дава заеми - на хората, нищо че са безработни и не се знае до кога ще са така!Абе, защо карантината важи за всеки в парка, а за тея на кризисниот Щаб и Прсконференцията..за мисирките, защо не важи!Кой ще ги глоби по 5иляди за струпване на едно место!Гледам вчера - едно дете дарило всичките си спестявания на лекарите в Добрич - дало си всичките 60лв!!!Жал му станало!!!Абе, ДЕпутатите,Министрите,Кметовете,Областните - Шефове на Агенции , зам .министри..зам,зам..калтикърци - КОГА ще останат БЕЗ ЗАПЛАТИ!?Или карантината важи за едни, а за други има бонуси - че са се изкривили от работа - да умуват между две конференции по медиите!?Олекватееее с тая демагогия , кой ще Ви уважава!!!Та значи това дете с 60лв - си дава всичките пари...и е хиляди пъти повече ЧОВЕК от всички Вас, взети заедно!!!А, помощ може да чакате само от Човеци...от другите само демагогия, оправдания и лъжи!Дела трябват - като на това дете - нека то да ни Води с примера на душата си.Жалка картинка...гротеска - от -до имитатори!!!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 динозавър

    73 9 Отговор

    До коментар #34 от "ЯСНОВИДЕЦ ДО ЛЮДМИЛА ТОНЧЕВА":

    Много си неграмотен. Безброй правописни грешки в 2-3 реда.
    Такива като тебе ни управляват, затова сме в това положение.
    Нали бяхме първенците в Европа...ама отзад напред...

    Коментиран от #120

  • 41 Петров

    29 2 Отговор

    До коментар #35 от "вашето мнение":

    С риск да прозвучи цинично или да бъда цензуриран,те също ще си поднесат главите,но не на дръвника и не да ги отсекат,а да им изпеем песента на Паша Христова "Повей ветре"!
  • 42 точно така

    47 4 Отговор

    До коментар #13 от "вашето мнение":

    Право куме у очи. Евала пич истината им кажи и нека да ги боли.
  • 43 До ясновидец

    56 7 Отговор
    Като те гледам какъв си неграмотник ,явно си от електората на боко винетуто...
  • 44 Geo

    87 5 Отговор
    Още по-лошо е отколкото тази дама казва. Сметката е че ако имаш един милиардер и 999 бедни средно излиза че имаш 1000 милионера но не е същото - огромна част от населението на България е бедно но това не се отнася за герберската мафия. Повечето хора живеят от заплата или пенсия до следващата.

    Същото е и със заплатите - повечето работят за под 1000 лева но герберски калинки има и на 32000 лева и средната заплата става голяма и тиквата се изтъпанчва и ви казва "какво се оплаквате средната заплата е такава".

    Сития не вярвал на гладния.

    Коментиран от #122

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 кратун

    5 60 Отговор
    людмилче, сланинка неси ли натрупала, ако беше, сега щеше да си режеш от нея натънко и да си пиеш водката .......
  • 47 Порно

    68 6 Отговор

    До коментар #36 от "Иван Велев":

    Ванка , дано ББ си е умил задните части , че като гледам колко хора ги целуват , си е направо опасно да не пламне друга зараза. А момичето е сбъркъло само в едно - не на 10 , а на поне 999 бедни ако имаме 1 милиардер , средно статистически имаме 1 000 милионера.
  • 48 Милен

    63 7 Отговор
    Напълно подкрепям гневът ви и продължавам да не разбирам едно...
    Как аджеба уж се опитваме да избягаме от синдрома "Бай Ганьо" , а толкова години подред си го избираме за началник?
    Хайде да си го признаем най-сетне - в България материала на 90% не става! Не революция, еволюция трябва!

    Коментиран от #52

  • 49 са остава да се гордеем щолко време го и

    41 10 Отговор
    зтърпяхме.Той отдавна ни е обидил , още когато са заковали на кабинета му табела '' Министър-председател на Република България''
  • 50 Чичо Тони

    55 5 Отговор
    Очевидно, г-жа Тончева за първи път е имала удоволствието (глупостта) да слуша излиянията на Б.Б.
  • 51 Бенковски

    42 10 Отговор

    До коментар #34 от "ЯСНОВИДЕЦ ДО ЛЮДМИЛА ТОНЧЕВА":

    Неграмотност, първо правопис, после изказване. Вие сте типичен представител на шайката около Тиквата. Ще има Априлско въстание и Народен съд!
  • 52 Бойчо

    38 6 Отговор

    До коментар #48 от "Милен":

    А някой вярва ли в резултатите от изборите?

    Коментиран от #53, #54, #89

  • 53 Всеки знае, че резултатите от изборите

    41 8 Отговор

    До коментар #52 от "Бойчо":

    през последните 10г. са фалшифицирани по схеми предоставени от САЩ на ББ и ГЕРБ.
  • 54 КралиМарко

    11 23 Отговор

    До коментар #52 от "Бойчо":

    Епа как да не ВЕРВАМЕ , язе им вервам, като на кризисниот щаб!!
    Щом казват , че има само 300 болни , значи тва е - две мнения нема!!!
    Кой смее да оспорва - ааааа, ще сеете Вие съмнение у ората!!!Вервам на Партията и на нейният Лидер - Другарят Борисов!!!
  • 55 НУ ПОГОДИ

    13 42 Отговор
    Гневни ще бъдете на Всяко Едно Правителство, което управлява ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА ИЛИ КОРОНАВИРУС. ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ НЯМА. НЯМА И ДА ИМА. Докато не измислят ваксината. Гневът няма да ви спаси.

    Коментиран от #152

  • 56 Romero

    43 9 Отговор
    Нещата вървят към настъпване на революционна ситуация!Бъдете сигурни,че ако не падне карантината до 15ти април ще стане страшно!Щом Борисов не разбира за какво става дума-жална му майка!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Петров

    58 5 Отговор
    Не ни обиждайте г-Борисов! Нашият народ притежава много повече мислещи хора,отколкото предполагате.Плюс всички принадлежащи ви партии/без да ги изброявам/,Вие си ги знаете,внезапно починаха,но не от вируса и така наречената опозиция.Липсата на адекватни решения пролича тотално.Всичките 240 в Парламента за пръв път показахте, че сте прочели поне един път логото на Парламента,а именно"Съединението прави силата".Съединихте се,сношихте се,и още много понятия,опорочаващи понятието "Слуги на народа",направихте така,че да Ви повярваме!Капитулирахте! Вече знаем колко струва Вашето доверие!С полицейщина и диктатура няма да ни уплашите,гърмяни зайци сме.Само имайте едно наум,идва гладът.А той е страшен,там политиката не важи.Няма да Ви опази ни полиция,ни армия.Прочетете малко история,българска,ние не се плашим от пушки и политикани,само искаме да живеем,ние и нашите деца!
  • 59 Световна манка

    8 3 Отговор
    Ний ще ви помогнем
  • 60 Слави

    46 5 Отговор
    Съгласен съм с написаното на 100%. Ами хайде и ние като сме българи и не сме стадо да престанем да им давеме ,,баницата" и да престанем на всички избори да си затваряме очите и с тяхните далавери и манипулации и фалшификации да им позволяваме да печелят изборите отново и отново. И с този гнусен и смешен рефрен-,,ако не е Борисов кой друг". Точно пък той е най-неподходящия. С годините се видя, че не е нито най-умния, нито най-способния. Точно като Живков ,,най-добрия селски тарикат". Май излиза, че тази порода в България най върви. В крайна сметка-,, всеки народ си заслужава управниците".

    Коментиран от #61, #67

  • 61 Слави пишат " - ", само защото в края

    32 6 Отговор

    До коментар #60 от "Слави":

    Намеси името на ТОДОР ЖИВКОВ. Бойко Борисов с нищо не може да се опре на другаря Живков. А относно теб СЛАВИ, ти с нищо не си по-различен от кумирът ББ.

    Коментиран от #68

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Петров

    29 5 Отговор

    До коментар #62 от "Да питам":

    Мога да дам и адреса и телефона си,стоя зад думите си! Не се страхувам да съм свободен.Не съм политически ангажиран и и никой не плаща за това,че имам мнение!

    Коментиран от #64

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Оня

    26 4 Отговор

    До коментар #60 от "Слави":

    ГЕРБ , БСП , ДПС и т.н. знаеш ли кога се обединяват ? Когато трябва да крадат МНОГОООО пари , и когато на сцената излезе някой , който ще им обърка сметките на всички!?!
  • 68 Българин

    7 25 Отговор

    До коментар #61 от "Слави пишат " - ", само защото в края":

    МАААРШШШ В СССР БЕ ТОШКО

    Коментиран от #160

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Не сме стадо!

    36 4 Отговор
    Народе ! Изстрадал и лъган какво ли не си видял и преживял. Докога шепа хора ще се подиграват с нас, тези който ги избираме да ни крадат и лъжат в очите. Време е за спасение! Дължим го на децата си и внуците си ! Иде българския гняв!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Петров

    34 3 Отговор
    Понеже не ползвам Фейс,а някои хора искат инфо за мен да я предадат на съответните служби,данните съм си ги дал.Не се страхувам.Роден съм свободен и ще умра такъв.Не съм герой,но не съм и г-н Никой,само съм Човек! Човек с права и задължения. Но,когато ми се смятат само задълженията и не ми се отчитат правата,смятам,че имам право на глас. Наивно,нали? Все пак съм българин,а не "платен" гласоподавател.Наистина здравето е най-важно,но никога не подценявайте свободата!

    Коментиран от #116

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Анонимна

    13 27 Отговор
    Много е лесно да критикувате, все нямате пари и сте много бедни,но всяко лято на българо-гръцката граница има километрични опашки от "бедни" българи,зимата- алпийските ски курорти са препълнени с нашенци,такива още не може да ги върнат от целия свят,където са в момента на почивка! За каква бедност на целокупния български народ говорим точно?!Аз,ако нямам пари не ходя на почивка в Гърция,Турция или по света и не ми обяснявайте,колко по-евтино е !Защото не е.Засрамете се и се замислете малко!Така сте пътували и по Живково време,нали?Спомняте ли си къде почивахте тогава?Щом ви харесва толкова комунизмът, изберете си отново БКП,т.е БСП да ви ръководи към светлите бъднини и в близост със Путиновата политика и не пишете глупости!

    Коментиран от #82, #88

  • 82 Петров

    28 5 Отговор

    До коментар #81 от "Анонимна":

    Без да искам да Ви обидя,но не целокупният народ почива в чужбина.Наистина има такива хора,но никога не слагайте всички под общ знаменател. Наистина монетата има две страни....но и истината също.Предлагам Ви да видите и другата страна,не само медийната и блестящата.Обобщенията за Вас!
  • 83 Коментар 1

    14 18 Отговор
    Людмила Тончева защо се сърдиш на Борисов и Горанов иди на трудовата борса там ще ти плащат ама колко е въпрос защото повечето работодатели осигуряват на минималния осигурителен праг а другото е кеш,а вие са
    мо търсите от държавата а мълчите за работодателите що се отнася за чужбина след като харесваш живота там защо не си отишла там да работиш
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Xa xa xa

    23 6 Отговор
    Г.борисов не е честно да си вдигате заплатите,хората нямат пари,нямате срам, то всичко се връща,
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Българин

    10 4 Отговор

    До коментар #81 от "Анонимна":

    МНОГО ТОЧНО ВСЕ ЕДНО АЗ СЪМ ГО ПИСАЛ

    Коментиран от #101

  • 89 Милен

    4 15 Отговор

    До коментар #52 от "Бойчо":

    На избори не вярвам, но вярвам на това, което виждам. Човекът си говори на хората на техния език и те си го разбират, че и му ръкопляскат даже...
  • 90 Аз съм беден

    10 3 Отговор
    Ма малък Тошко си купи самолет
  • 91 ани

    11 28 Отговор
    Г-о ,като не ти харесва редът у нас ,като си останала с 30 лев ,помисли си дали не си работила в сивата икономика ,какво си работила или само си си задоволявала жизнените си нужди .В МОМЕНТА НАБИРАТ РАБОТНИЦИ ЗА АНГЛИЯ ,ТАМ ЩЕ ТИ ОСИГУРЯТ И КВАРТИРА БЕЗ НАЕМ ,А МОЖЕ И ДРУГИ ЕКСТРИ .КАК НЕ СЕ ЗАСРАМИХТЕ ПО ВРЕМЕ НА ТАКИВА ТЕЖКИ ВРЕМЕНА ДА СЕ ИЗЯВЯВАТЕ КАТО ПИСАТЕЛКА!КАКВА СИ ТИ, ТА ДА ТЕ СЛУШАМЕ?

    Коментиран от #103, #104, #146, #148

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Велев велев

    22 9 Отговор

    До коментар #36 от "Иван Велев":

    Момче младо. Свали си розовите очила и прогледни.! Първо:стига с глупостите за комунистите-- в света никога и никаде не е имало нито комунизъм нито демокрация ама първо трябва да прочетеш малко за да разбереш. Второ: авторката е напълно права и след няколко месеца ще разбереш защо. Трето:и за данъците не си наясно но за това трябва повече четене и ще ми трябва доста време да ти обесня. Честно казано не съм сигурен дали ще разбереш защото си твърде предубеден което прави мисленето ти праволинейно.

    Коментиран от #100

  • 94 Наблюдател

    19 9 Отговор
    Борисов и компания освен че безброй пъти се доказаха като некадърни и лъжливи Самозабравили се напълно вече и като нагли и безочливи. Да му мислят обаче когато народа Огладнее....

    Коментиран от #99

  • 95 отговор на госпожа Тончева

    12 25 Отговор

    До коментар #5 от "Фермер":

    ГОСПОЖО ТОНЧЕВА ПРЕСТАНЕТЕ ДА МРЬНКАТЕ ,АМИ СИ СПАЗВАЙТЕ КАРАНТИНАТА ,А ЗА ТОВА ЧЕ СТЕ ОСТАНАЛА С 30 ЛЕВА В ДЖОБА СТЕ СИ ВИНОВНА ВШЕ ГОСПОЖО ,СЛЕД КАТО СТЕ РАБОТИЛИ ДО СЕГА И НЕ СТЕ УСПЕЛИ ДА СИ ЗАДЕЛИТЕ НЯКОЙ ЛЕВ ЕЙ ТАКА ЗА ТРУДНИ ДНИ НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН ЧОВЕК ОТГОВАРЯ САМ ЗА СЕБЕ ССИ НЕ ТРЯБВА ДА ЧАКА НА ДРУГИТЕ,ЖИВЕЛИ СТЕ СИ ЖИВОТА ,ДЕН ДА МИНЕ ДРУГ ДА ДОЙДЕ,И СЕГА БОРИСОВ ВИ Е ВИНОВЕН,И ДРУГИ ИМА ТАКИВА КАТО ВАС БЕЗОТГОВОРНИ КАТО ВАС,ЗАТОВА ЩЕ СИ СТОИТЕ И ЩЕ МЬЛЧИТЕ,НЯМА ДА СТРАДАТ ПОВЕЧЕТО ХОРА КОЙТО МИСЛЯТ ОТГОВОРНО ЗАРАДИ ВАС
  • 96 Софиянец

    13 12 Отговор
    Всички плюещи по Премиера спокойно могат да отидат да целунат Мун Чо и дЕса мерцедеса по задниците!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Керкеза

    9 11 Отговор
    Румен Радев е нулевия пациент
  • 99 До червените примати

    10 6 Отговор

    До коментар #94 от "Наблюдател":

    Тролик ако сега беше Бие Сие Пие на власт вече щеше да си кремиран
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Може да си прав

    15 3 Отговор

    До коментар #88 от "Българин":

    Може би си прав. Аз обаче не знам какво е лятото в Гърция защото не мога да си го позволя с моето семейство. А изкарвам добри пари според българските стандарти

    Коментиран от #113

  • 102 Геерги

    14 10 Отговор
    Госпожо кой ви упълномощил да говорите от наше име???За ваше сведение се върнаха над 110000 души да лекуват безплатно при случай.Който не работил ще остане без пари.Не берете грижа за нас .

    Коментиран от #141

  • 103 Читател

    6 6 Отговор

    До коментар #91 от "ани":

    Всеки си има право на мнение. По написаното от Вас, искам да коментирам. Тази госпожа не го е казала никъде. Тя го написала, така че няма как да я слушате или слушаме. Тука се чете и пише. Аудио и видео към написаното все още няма. Не е напреднал толкова нета.
  • 104 Ани ани

    14 0 Отговор

    До коментар #91 от "ани":

    Знаеш ли защо има толкова голям процент сива икономика в България? Защото от това имат полза всички държавни хора в министерски съвет и народно събрание. Този вид икономика е в основите на всяка голяма фирма закриля а от големите ни политици. В тези условия малкият и среден бизнес не може да оцелее ако е на "светло". За да разбереш това попитай всеки счетоводител защо е така. Ще ти обеснят подробно

    Коментиран от #150

  • 105 Петров

    13 6 Отговор
    Интересно,как изчезна коментара ми под номер 14 за същата статия! А той е:Брифингитe ca нужни eдин път днeвнo,зa дa cмe инфoрмирaни,a пaникaтa e нужнa нa влacт имaщитe.Диктaтурaтa e в хoд. Пaртиитe вeчe нямaт цвят. Вcички ce рaзтoпихa в мъглaтa. Нямa Пaрлaмeнт,имa eлeктрoннo пaрлaмeнтaрнo глacувaнe ,нo нe и избoрнo тaкoвa.Ocъзнaй ce нaрoдe,диктaтурaтa e в хoд,cлeдвaщaтa крaчкa e вaшa!
    Грешка човешка или...???

    Коментиран от #129

  • 106 пул

    9 9 Отговор
    Точно така ! Борисов и пасмината от ГРОБ живеят в друг свят и са се взели за божествени . Министър -предателят е за психиатрия ,а другите за затвор ! Само говорят и нищо не правят ! Стига със статистики и видео обсъждания с ЕС. никой не ни помага а искат от нас ,нали сме един за всички-всички за един ,ама друг път и с психясали ръководители сме за крематориумите !
  • 107 Казах ти

    15 2 Отговор

    До коментар #100 от "Сране":

    Праволинеен си. В България е имало гражданска война от 1918 до 1946г. В този период са избити хиляди българи от българи. Няма оправдание нито за ед ите нито за другите без значение дали се наричат комунисти, монархисти или фашисти. Прочети и за "демократите" във вранция, Белгия и Холандия колко навалица са избили без съд и присъда преди и след 1945г. Сега също ни избиват ама с бели ръкавици. Виж какво се случва с българската нация за последните 30г...прогледнете и вижте!!! Не бъдете предубеден!!!
  • 108 Тодор Живков

    10 3 Отговор
    Точно казано, но човек остава с усещането, че Борисов и Горанов са се загрижили за народа, но лошите съветници ги съветват да говорят лошо и да действат още по-лошо. Тях въобще ни ги е грижа за народа. Ако имаше такава, тя трябва бъде видима и когато няма криза. Преди кризата хората, които мизерстваха бяха около 40%, сега са над 50%. Наистина има хора, които живеят по-добре, но те далеч от едно истински проспериращо общество. Хиляди пъти е повдигана темата, но нищо не е направено. Сега разбира се ще ми се каже, че и БСП, ДПС, НДСВ, СДС не са направили нищо. Няма да сравнявам, но ще кажа, че това не оправдава Борисов, Горанов и т.н. Та какво ги вълнува тези господа? Ами такива неща като тръбата за Перник (три пъти по-скъпа, пет пъти по-некачествена), санирането - също, магистралите - също, дори метрото, където контролът е по-висок има сериозни пропуски. Та тези господа няма как да говорят по друг начин, т.к. нямат намерение да се променят. Те и не могат. Все пак да кажа, че и другите партии са на същото дередже. Има нюанси, но няма разлики.
  • 109 ЛИЛА

    5 19 Отговор
    СТАТИЯТА Е НА ЕДНА ПРОСТА ЖЕНА-КАК НЕ ТЕ Е СРАМ,ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОЛАГА СТРАХОТНИ УСИЛИЯ ДА СЕ СПРАВИ С ВИРУСА,СПРАВЯ СЕ ОТЛИЧНО.АКО БЕШЕ К.НИНОВА ИЛИ Р.РАДЕВ-КЪДЕ СА,ДАЛИ ЛИ СА ПАРИ ЗА ПОМО'И,ДОБРОВОЛЦИ-НЯМА,НЯМА И ДА ИМА,ЗАЩОТО СА НЕПРАВИЛНО СЛОЖЕНИ НА НЕПРАВИЛНО МЯСТО И В НЕПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ,ТАКА ЧЕ РАДВАЙТЕ СЕ ,ЧЕ БОЙКО ДВИЖИ НЕЩАТА,ИНАЧЕ СТАВАТЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ САМО.

    Коментиран от #110

  • 110 Ван дер Любе

    4 10 Отговор

    До коментар #109 от "ЛИЛА":

    Когато някой напише такава глупост винаги ми е интересно, кой му плаща, т.к. тук е очевидно плащането. Та дали това го е написал някой от сътрудниците на ПИК, Монитор или друг такъв източник. Дали Борисов е поръчал да го бранят по този начин. Дали са враговете на Борисов? Жалко, че не можем да научим.
  • 111 Dave Mustaine

    7 3 Отговор
    Symphony of Destruction преведено на български :
    Хващаш един смъртен
    и го поставяш под контрол.
    Наблюдаваш го как се превръща в Бог,
    наблюдаваш как главите на хората падат.


    Също като както вълшебната флейта
    изкарва плъховете по улиците,
    ние танцуваме като марионетки
    поклащайки се на Симфонията на унищожението.





    Действа като робот,
    чийто метален мозък корозира.
    Опитваш се да премериш пулса
    преди главата да експлодира.



    Също като както вълшебната флейта
    изкарва плъховете по улиците,
    ние танцуваме като марионетки
    поклащайки се на Симфонията на унищожението.



    Земята започва да тътне,
    Световните сили се предават.
    Воюващ за небето,
    миролюбивият човек се издига.



    Също като както вълшебната флейта
    изкарва плъховете по улиците,
    ние танцуваме като марионетки
    поклащайки се на Симфонията на унищожението
  • 112 Матей

    9 4 Отговор
    ГЕРБ БОли го райбера колко милиона българи ще закъсат в изкуствено създадената икономическа криза.Възмущението набира обороти,в изказвания се четат проклятия и ругатни все по-често,градусът на напрежението нараства.Политбюро на ГЕРБ злорадства--ще страдате,ще плащат и децата ви,тъй ви се пада,от много грижи ще ви затрием.И когато приключи олелията,ще са останали само връзкари на велможите и техните лакеи.
  • 113 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #101 от "Може да си прав":

    И аз незнам бил съм там зимата всичко беше по две и това по селата.В Европеиския съюз няма по евтино от тук

    Коментиран от #114, #115

  • 114 До " един българин"

    8 0 Отговор

    До коментар #113 от "Българин":

    Не е нужно да си арогантен. Повечето българи няма да се зарадват на тънкия ти сарказъм защото имат много по - важни ежедневни житейски проблеми. Животът е променлива. Понякога човек се смозабравя и тогава свалянето на земята е много болезнено.
  • 115 От Ком. 114

    3 1 Отговор

    До коментар #113 от "Българин":

    Все пак ти сложих плюс
  • 116 ХАРИ

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Петров":

    АДМИРАЦИЙ НЯМА НИЩО ПО ХУБАВО ОТ СВОБОДАТА ГОСПОДИН ПЕТРОВ
  • 117 123

    10 1 Отговор
    Ами целта е половината +пенсионери да бъдат затрити от вирусът а оставащите от икономическата криза в последствие. Така ще занулираме пенсионият фонд който откраднаха и ще усвоят парите от европа за борба с вирусът!
  • 118 Гарантирано от герб

    11 1 Отговор
    Стигнал коронавирусът до България и си казал, тука ГЕРБ се справят добре и без мене, и подминал.
  • 119 666

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "S63 AMG":

    Дай Боже,щото при нас 3 месеца са равни поне на 30 години!
  • 120 И аз да кажа

    2 6 Отговор

    До коментар #40 от "динозавър":

    Ще гледам да ви го изпиша правилно, щом само това забелязвате: Искаме ли да ни се извозва боклукът? Мисля-да. Искаме ли да получим помощ от болницата при нужда? Искаме ли да пазят границите ни от азиатци и африканци? Искаме ли да има полицейски патрули по селата и в градовете? Искаме ли да работят пощите?Искаме ли да имаме ток, вода и телефон? Е, добре- сега ли е моментът да не си плащаме, когато държавата се е напрегнала от извънредната ситуация? Мисля, че не. Поне онези, които не са затруднени. Поне пенсионерите с големите пенсии, защото има доста такива. И аз доскоро не знаех, мислех че само миньори, генерали и политици, а се оказа, че доста мрънкащи професори и БАН-аджии са се оттеглили на "заслужен отдих" (и Владко Живков, моля ви се, дето не е стъпил в БАН)! Та моля, помислете малко, като сте зинали да се оплаквате! Наистина не вярвам, че ние, дето сме преживяли купоните, галопиращата инфлация, зимата на 90-91ва, Виденовата зима ,режима на тока, не можем да се справим за месец-два на мускули! Несъмнено има хора в риск, но е лъжа, че всички измирали от глад заради ГЕРБ!

    Коментиран от #125

  • 121 4247

    13 0 Отговор
    Уважаема Госпожо Тончева. Животът ме е научил на това и никога те бъркам. Тези и верни и красиви мисли, могат да са продукт на красив ум - има такъв термин за сведение на духовния плебс. Аз си изработих друг подход - Наложих си да мисля,че всичко изречено от избраният премиер не се отнася за мен и не може да ме обижда - просто той не е моят премиер. Не е бил никога мой премиер - не съм гласувал за него и никога няма да бъде. Ще се събуди един ден премиер сам на себе си. Не му желая лошо - въпреки че ще бъсе втория български премиер, който ще има крайно нещастна лична съдба, не му желая и хубаво - нищо не му желая - за мен той не съшествува! За разлика от Вас. Приемете моите искренни уважения!
  • 122 Айде бе

    7 3 Отговор

    До коментар #44 от "Geo":

    Ама и на Мая Манолова дъщерята и зетът работят за немалко хиляди като експерти в държавни органи, назначени по времето на Орешарски, а и още доста червени дечица. И не блестят с особена грамотност, да Ви кажа...
  • 123 Next

    11 1 Отговор
    Ало, пожарната, каза ли ти го тази жена. Съд сигурност това е положението в България, а ти кратунчо говориш и виждаш това, което ти е удобно.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 :)123

    8 0 Отговор

    До коментар #120 от "И аз да кажа":

    Аа ти знаеш ли с какво облекло и маски работят лекарите? А знаеш ли че в нормалните държави се плаща безвъзвратно помощ на хората заради епидемията която многократно надхвърля много от пенсиите в българия, а знаеш ли колко научни разработки са направили в БАН , а знаеш ли че никъде няма таван на пенсиите? Я вдигни глава ипогледни по далече от носът и ако не помогне си прочети фактурата от топлофикация, енерго, газ и вик и кажи дали разбираш нещо от нея! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

    Коментиран от #127

  • 126 Ок.

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "вашето мнение":

    То ГЕРБ дават.ама ще ми е интересно БСП какво ще отдели.
  • 127 Уви

    0 4 Отговор

    До коментар #125 от ":)123":

    Така е,но защо е така.върни се назад във времето и се сети колко банки и колко фалити имаше по времето на големия икономист гечев

    Коментиран от #133

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 До петров

    7 0 Отговор

    До коментар #105 от "Петров":

    Подкрепям те. Това е "свобода на словото". Впрочем вече си имаме един чисто нов закон. Да ни е честита "демокрацията" тънко прокарана през идеята "хуманизъм". Само че след после тези които оцелеят ще се броят кой на кого е човек а останалите майка им жална.
  • 130 Факт

    8 0 Отговор
    "Сития на гладания не вярва".Защо,Г-жа Тончева,си мислите,че някой от изброените от Вас,ще Ви обърне внимание?Какво Ви дава основание да смятате,че тези лица мислят за "ближния си",за сънародниците си така,както Вие?-Аз твърдя,че Вие,аз и още около 4млн.жители на територията са излишно бреме и за Борисов,и за Горанов.Ние за тях не сме ХОРА.Ние сме досадници.
  • 131 Браво!!

    7 0 Отговор
    Адмирации...!
  • 132 gost

    10 0 Отговор
    ПРАВА СТЕ Г-ЖО ТОНЧЕВА! РЕСПЕКТ! ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ВАС, НО И ДА ДОПЪЛНЯ: ДА СИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ И ЗА МАФИЯТА, КОЯТО СЕ ВИХРИ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. НЯМА ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ДА ФУНКЦИОНИРА ЗА БАБАТА ИЛИ ДЯДОТО В ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ. ВИЖ ВСЧКИТЕ МАФИОТИ СИ ВЪРШАТ РАБОТА С ЕДНО ТЕЛЕФОНЧЕ САМО. ЕТО ЗАТОВА АЗ ПЪК НЕ ОСТАНАХ.
    РАЗЕДИНЯВАНЕТО - ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ! ТЕЗИ ХОРА КАТО ВЛИЗАТ В НС, МАЙ САМО НАДОЛУ ГЛЕДАТ. СТРАХ ГИ Е ОТ НАДПИСА ОТГОРЕ ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ. ИМАМЕ ПОВОД ДА СЕ ДЕЛИМ НА КАКВИ ЛИ НЕ НЕ САМО, НО И ВРАЖДИТЕ И "БЛАГОПОЖЕЛАНИЯТА" СА ОСОБЕНО ЖЕСТОКИ. СТРАХУВАМ СЕ, ЧЕ ДОРИ МОГАТ ДА СТАНАТ РЕАЛНОСТ ПРЕДВИД ОБСТАНОВКАТА. ВЕЧЕ ИМА СЕРИОЗНИ ИНДИКАЦИИ В ТАКАВА ПОСОКА.
  • 133 :) 123

    2 0 Отговор

    До коментар #127 от "Уви":

    Да. Прав си. От тогава много вода изтече но схемата за обедняване на народът остана! Гечев....така му бяха наредили отгоре.Гечев специализира икономика в Илинойския щатски универисет (1987 – 1988), Университета „Теймс Вели“ (1993) и Аризонския университет (1993).[1] През 1987 – 1991 година е секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност с псевдоним „Економов“
  • 134 Niki

    2 0 Отговор
    https://dnes.dir.bg/svyat/finansoviyat-ministar-na-hesen-se-samoubi-zaradi-pandemiyata-ot-koronavirusa

    ''Той работеше денем и нощем, за да помогне на фирмите и на работниците да се приспособят...''
  • 135 ????

    8 1 Отговор
    "Другарю-господин" Борисов, ПРОЧЕТОХ ТЕ ли, РАЗБРАХТЕ ли? Какво РАЗБРАХТЕ? НАРОДА ни вече НЕ е същият, ТОЙ ПОУМНЯ!!! НАРОДЕ????
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 :)) 123

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "ЯСНОВИДЕЦ ДО ЛЮДМИЛА ТОНЧЕВА":

    Ти не си Българин неграмотнико! НЯМАШ ПРАВО НА МНЕНИЕ! ОПРАВИ ГРАМАТИКАТА И ТОГАВА ПИШИ!
  • 138 Sts

    0 6 Отговор
    Чета коментари и се мая,как така ще се оправя.Ми няма щото всеки от всичко разбира и тук се спира.Ще намериш туй де търсиш само ако разкършиш!Търсиш вина я в бай Тошо ,я във Ванко Костов ,я в Батко борисов и що не търсиш вината в теб самия!
  • 139 ФИНЦИ

    5 0 Отговор
    ТОВА Е ПРОСТИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ И КВО ЧАКАМЕ НЕ ЗНАМ АМА НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ТЪРПИМ ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ НЕ СЕ СТРАХУВАИТЕ
  • 140 ФИНЦИ

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Цако":

    ДАНО ПО СКОРО ОТВОРЯТ ГРАННИЦИТЕ ДА СЕ ВРЪЩАМЕ В ЧУЖБИНА ТУКА Е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ
  • 141 :))) 123

    4 0 Отговор

    До коментар #102 от "Геерги":

    Да много хора се върнаха в БГ защото не се осигуряват в UK или други държави, или работят нелегално и се осигуряват МОЖЕБИ в БГ. При първа възможност те отново ще се МАХНАТ от страната! Така че БГ здравеопазването и превантивната медицина които са на последно място в Европа не са критерий за връщането на хората. Като допълнение и нашите ЗДАВНИ МЕЖДУНАРОДНИ КАРТИ НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ ЗАРАДИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Здравната ни система е пълен КРАХ!!!! Както и пенсионната. Парите ги няма!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 HohoBoho

    5 0 Отговор
    От началото на инзвънредното положение чувам: много ни хвалят... много сме постигнали благодарение на взетите мерки...
    А сегашната ситуация със заболелите е в резултат на нещата, които са се случили преди инзвънредното положение - вирусът има дълъг инкубационен период.
    Чак сега - на 14-ия ден можем да правим някакви изводи ...а и как си съсипахме икономиката
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 plovdiv

    6 1 Отговор

    До коментар #91 от "ани":

    Ани , да те ... , който те хване ...колко трябва да си проста и куха та да напишеш това , което си написала .....масово хората карат от заплата до заплата , и от пенсия до пенсия , поне 80% , да не говорим за кредити и тн , които трябва да се плащат пък ние не работим и нямаме доходи .......какво да ядем бе Ани , като не работим ........ако ти имаш има много хора , които вече си броят стотинките , но не се притеснявай и твоята врата ще разбият , като децата няма какво да ядат , пък ти си ги възхвалявай и щаба и мерките , скоро ще ти запари и на теб под краката , пламакът ще е голям и повсеместен ......ПО-СИЛНО ОТ ГЛАДА НЯМА......
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 ЗИКО

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "Ани ани":

    Глупости!
  • 151 Само Евродиков

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Фермер":

    Е стабилен и смел истински журналист другите с някой изключения не ща и да ги коментирам то такова подмазване такива въпроси сакън да не попитатнещо което е неудобно.За заплати и тн е забранено да се говори.
  • 152 Въпросът е

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "НУ ПОГОДИ":

    Защо не се помогне на хората с правилни мерки като например в големите държави финансова помощ не кредит и спиране на банките да искат вноски по кредити до като нещата не се оправят.На Какъв бизнес ще помагаш щом не ти пука за хората.Кое е по важно.
  • 153 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Муха да бе бръмнала - щяха да я чуят.... Вас - едва ли. Вие сте абсолютно права, но това са хора , да казваше баба ми - ПЕРДЕСЮС ! Живеят сред нас, не са нито прости, нито глупави ! Така им оттърва - така говорят ! Кой, и кога , че и как ще им потърси сметка за "родна реч , омайна сладка" Пука им, че им дреме, за Вашето и моето мнение. Защото сме демокрация ........
  • 154 Нов

    3 1 Отговор
    Браво госпожо.Аз мисля,че истинския ВИРУС за България е Боико Борисов (COVID 20)
  • 155 ДОСТОВЕРНА СТАТИЯ

    2 0 Отговор
    ЗА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И ПРОСТ АХА БАНКЯНСКИЯ ПУЖАРНИКЯР! НАИСТИНА СТИГА НИ НАТРАПВАЙТЕ ТОЗИ ИНДИВИД, ИЗКАЗАЛ ТОЛКОВА "БИСЕРИ" ПО АДРЕС НА НАРОДА СИ, ЧЕ С ПРАВО НАРОДЪТ НЕ ИСКА ДА ГО ВИЖДА И ЧУВА.
  • 156 НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Вчера с изказванията си, събудихте голям звяр в мен. Гняв! Много гняв изпитах към вас! И знаете ли, не съм само аз! В ПОДКРЕПА НА ГОСПОЖАТА КАЗВАМ, ЧЕ ГНЯВ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ НЕГАТИВНИ ЧУВСТВА СЪБУЖДАТЕ И У МЕН....
  • 157 SSss

    2 0 Отговор
    От сигурен източник знам,че тиквата е наредил на всички герберски калинки да се включат заедно със соросидите и да тролят по интернет.За това,ако сте забелязали,троловете са се увеличили от вчера.Първо да нахраня гнуусните тролове...Да ВЕПМайчина.Копувайте си билети още от сега посока краварника,защото скоро и парите и имотите ще ви вземем и ще ви изтребим до крак гнуусна пасмина.Скоро съвсем скоро и Путин ще ви изглежда като първолаче в сравнение с нашия гняв.Да Ви ЕПМайчина.
  • 158 чичо

    0 1 Отговор
    Людмилче,не виждаш по далече от носа си.
  • 159 потресена

    0 0 Отговор
    Наистина подценихте " материяла" господин Борисов и сие.
    Не всички сме прости и лишени от аналитичен ум.Госпожата има моята подкрепа.
  • 160 потресена

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Българин":

    а ти къде ще идеш в САЩ жалкар
  • 161 потресена

    0 0 Отговор
    а ти къде ще идеш в САЩ жалкар