70 509 214

Сам като куче в Банкя

Европейският егоизъм мачка егото на премиера Борисов

Сам като куче в Банкя
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Точно 10 години станаха, откакто премиерът Бойко Борисов се оплаква пред Цветанка Ризова в предаването "На 4 очи", което тогава вървеше по Нова телевизия: "Нямам приятели, по празници си седя в Бояна сам като куче и гледам футбол". Днес твърди, че е в Банкя, но пак може да каже, че седи сам като куче - дори с повече основание. Нещо подобно каза и в "Господарите на ефира" във вторник вечерта. Липсвали му разходките в нощна София.

Европейският триумф на Борисов, който за 10 години мина през три последователни мандата с малки прекъсвания, изглежда завърши. Твърдението е негово: "Не идват нови пари. Един път не идват, втори път няма бюджет на ЕС", оплака се той на 22 март пред журналисти в Министерския съвет. Четири дни по-късно, веднага след виртуалния Европейски съвет на 26 март, добави още по-мрачни тонове в европейската картина: "Аз накрая казах: Колеги, разболяват се хора, умират хора. Има ли лекарство – няма, има ли ваксина – няма. Има ли надежда – няма."

Как стана така, че човекът, когото в Европа посрещаха с отворени обятия и развързани кесии ("На тях им ги спират, на мен ми ги пускат"), започна да се чувства изоставен до степен да не вижда надежда?

Вината не е негова, нито на коронавируса

В новата обстановка излязоха наяве национални рефлекси, заради чието преодоляване от шест десетилетия тече изграждането на Европейския съюз. Мнозина вече се питат има ли такъв съюз и ако е останало нещо, докъде е демонтирана неговата конструкция?

В момента не съществува Шенгенската зона, защото се върнаха вътрешните граници. Хора не могат да ги преминават свободно заради карантинните мерки. Продължава движението на тирове по т.нар. зелени коридори, за да се запазят търговските и производствените връзки. От услугите са оцелели само дистанционните, а преливането на капитали е замръзнало, защото инвестиционният климат е смразяващ. Така от четирите свободи, които определят физиономията на обединена Европа - свободно движение на хора, стоки, услуги и капитали, е останала само една - движението на стоки, и то в намален обем и с много препятствия.

Европейският съюз се връща към своя първообраз - Общия пазар, който бе рудиментарна форма на много по-амбициозния европейски проект. Еврозоната оцелява, но фискалната солидарност се е изпарила. В сравнние с 2008-2009 г., когато трябваше да бъде спасявана Гърция от дълговата криза, както и да бъдат стабилизирани Португалия и Ирландия, сега не се забелязва амбиция за колективни действия. Почти не протягат ръка на Италия, чийто премиер Джузепе Конте изрече на 28 март най-неприятните думи по адрес на съюза: "ЕС може да изгуби основание за съществуването си". Той изрази огорчение от последния Европейски съвет, когато лидерите на 27-те държави се изпокараха и се разделиха след шестчасова видеовръзка без никакво споразумение, ако не се брои съгласието им да си дадат отсрочка.

Каква е разликата с кризата преди десет години?

Когато се говори за финанси, важни са числата. Гърция закъса заради дълг от около 300 млрд. евро, а на гърба на Италия тежи дълг от 2,3 трилиона евро (гръцкият плюс още 2000 млрд.). Числото е астрономическо, но само то не е достатъчно, за да обясни липсата на солидарност. Предишната криза бе чисто финансова и можеше да се преодолее чрез общ финансов стабилизиращ механизъм на еврозоната, какъвто бе създаден и продължава да съществува. Всички държави наляха пари в него и поеха допълнителни ангажименти съобразно дела си в капитала на Европейската централна банка. Но използването му днес изглежда невъзможно, защото кризата не е финансова, а е общоикономическа. Докато преди години няколко държави бяха закъсали, а други им помагаха, защото бяха техни кредитори или просто защото имаха по-добро финансово здраве и в техен интерес бе да стабилизират еврото, сега всички икономики закъсват, защото производственият сектор забавя темповете си и цели отрасли отпадат от активен икономически живот. Никъде няма убежище от кризата и всеки започва да пресмята с какви резерви разполага и за колко време ще му стигнат.

Джузепе Конте се надява на безвъзмездна помощ, а не на нови заеми макар и с преференциални условия от Европейския механизъм за стабилност. Испанският премиер Педро Санчес пръв заговори за европейски план "Маршал", когато на 23 март каза: "Това е симетрична криза, която засяга целия ЕС и на която, следователно, не може да бъде отговорено само на национално ниво. Трябва да открием европейски отговор". Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел хареса метафората, която препраща към следвоенното възстановяване на Европа чрез американския план "Маршал", и каза на 25 март - ден преди злополучната видеосреща на евролидерите, че "тече подготовка за приемане на стратегия със стимули като план "Маршал". Нищо подобно не се случи и терминът се върна в историята, откъдето дойде.

Евролидерите се препънаха о същия камък,

който успяха да заобиколят при дълговата криза - еврооблигациите. За да не изглежда, че се повтаря нещо отхвърлено, книжата бяха наречени коронаоблигации. Накратко, те са форма за споделяне на проблемите на най-закъсалите държави - главно от южния европейски сектор - с държавите от Севера, които финансово са по-консервативни и производствено са по-рентабилни. Те обичат да се определят като пестеливи държави, което е начин да укоряват "разсипниците", които им искат пари. Най-неотстъпчиви противници на коронаоблигациите са Германия и Нидерландия.

Подновяването на стар спор в още по-притеснителен момент доведе до резултата, който се чу и видя - отправяне на неучтиви думи по адрес на държавни ръководители. На Европейския съвет холандският финансов министър Вопке Хокстра поиска от Еврокомисията да разследва защо финансите на Испания и други страни от Южна Европа, пострадали най-тежко от епидемията, са останали без резерв, а настояват за спасителен финансов пакет от всички в ЕС. Отговорът дойде от португалския премиер Антониу Коща: "Такава реч е отвратителна в рамките на Европейския съюз, и това е думата - от-вра-ти-телна. Изказването показва абсолютна безчувственост и eдна повтаряща се низост, която напълно подкопава това, което представлява духът на Европейския съюз, и която е заплаха за бъдещето на Европейския съюз“.

В такава отровна среда Борисов не може да се надява,

че нечие сърце ще се трогне от чара му. Затова възложи на вицепремиера Томислав Дончев и финансовия министър Владислав Горанов да "изчегъртат" (думата е негова) каквото могат от оставащите еврофондове. Събраха се някакви 400-500 млн. евро. В контрабандата не видя никакъв резерв, въпреки че години наред обясняваше финансовите излишъци в бюджета точно с успешната си борба с нея. Въпросните излишъци се раздаваха на бърза ръка в края на всяка финансова година.

Сега премиерът е мрачен и напоследък не споменава нито дума за иначе многобройните си европейски приятели. "Слушам такива глупости - Европа дава по-малко пари. Не, Европа дава по-малко пари от предишния период, единственото, което разрешава, е на твой риск да вдигаш дълга, да вдигаш дефицита, но затова ще си платиш. Втори път, ако искаш да вземеш от европейските пари, спри дадена програма и я претрансформирай за борба с коронавируса".

И какво излиза - да спрем строителството на магистрали, за да има какво да ядем? Ако направи такъв завой, ще поднови дискусията с БСП за хранителните качества на асфалта. Затова избра по-простото решение - да вдигне дълга. България се засили да търси заеми за 10 млрд. лв., които разбира се, ще легнат върху следващото поколение, защото едва ли това правителство се готви да ги плати до края на мандата си.

Автор: Светослав Терзиев

Източник: "Сега"

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 170 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 просперитет

  216 28 Отговор
  Добре, че италианците си напечатаха 400млрд, та да имат да си плащат на лято за горенето на боклука.

  Коментиран от #191

 • 2 Хари

  521 106 Отговор
  Този тулум ни заби в нищото защото има мозък на канарче!!! Но желанието да властва и краде от всеки и всичко е неудържимо!!!!

  Коментиран от #117

 • 3 Барселонски пес

  343 71 Отговор
  На самотен остров с мис бикини по време на пандемия.
 • 4 кнаус 485

  429 82 Отговор
  За тиквата природните закони не важат,важно е да се показва по телевизията и да ръси глупости и да си дига имиджа...по неговото управление България все повече заприлича на кочина....допуснаха много грешки по тоя вирус....трябваше всички влизащи в страната да се тестуват и носителите на вируса до се изолират и лекуват,но тиквата си е тиква....

  Коментиран от #120

 • 5 Бойко Боклука

  329 80 Отговор
  Само гълчи като мисирка!

  Коментиран от #119

 • 6 Футболната топка и главата на тиквата

  315 71 Отговор
  имат еднакъв пълнеж вътре.

 • 7 Някой си

  398 65 Отговор
  Лапачката и усвояването са към края си.. Сега ше фърли пешкира и ни лук ял, ни еврофондове крал!

  Коментиран от #209

 • 8 Млад българин

  397 72 Отговор
  Тоя Ганьо ако спечели изборите и пак ни е премиер си хващам куфарите и напускам страната.

  Коментиран от #13, #19, #21, #118, #123, #136

 • 9 Този коментар е премахнат от модератор

 • 10 Загрижен

  360 67 Отговор
  Сега ние трябва да действаме. Оставка на борисов и шайката. Истинско разследване, присъда и дългогодишен затвор за тях. Ако не се случи в България ще има бунтове и въстания.

  Коментиран от #27, #97, #146, #192

 • 11 Q6k0

  312 63 Отговор
  Крадецът от с. Банкя е нещастен, защото до края на мандата е имал план да усвои едни милиарди, които е трябвало да разпредели между себе си, дон шиши и още няколко олигарха, а сега ще трябва да разчита на милиардите, които е усвоил до момента и е прехвърлил в офшорки. Явно трудно ще ги завещае на законната си дъщеря и на малкото си дете в Барселона.

  Коментиран от #122

 • 12 ГрУЮ

  304 39 Отговор
  Не може да чакаш някой да ти дава за черните ти очи. Трябва сами да се вземем в ръце за да оправим икономика и енергетика без да слушаме разни господари откъдето и да било. И паразити от рода на безплатни американски бази и др. подобни вън от България
 • 13 Цар и господар

  71 33 Отговор

  До коментар #8 от "Млад българин":

  Ако някога отвори границите..

  Коментиран от #124

 • 14 Този коментар е премахнат от модератор

 • 15 Иван

  206 37 Отговор
  Да влезе господин Калашников.
 • 16 Крис

  82 200 Отговор
  за кой ли път се убеждавам,че тука пишат само малолетни полу-идиоти

  Коментиран от #28, #29, #47, #51, #63, #69, #99, #128, #196

 • 17 Behemoth

  237 49 Отговор
  БАЦЕ се врътка според ситуацията ..много гъвкав екземпляр....накрая ще бъде почетен ПРЕМИЕР на Циганистан!
 • 18 Този коментар е премахнат от модератор

 • 19 ЗЕВС

  103 74 Отговор

  До коментар #8 от "Млад българин":

  Абе ти още ли си тука, тръгвай веднага. Сега е момента, търсят се сезонни работници.
 • 20 Иво

  60 100 Отговор
  Коментирате без да сте вникнали в статията, само си чешате езиците!
 • 21 Стрелата

  174 43 Отговор

  До коментар #8 от "Млад българин":

  Аз го направих преди 10 години жал ми за хорица та ама на такъв народ тъкъв тъпак гласувайте само за герб.
 • 22 Жоро

  140 33 Отговор
  ТРИ ПАПИ СА ГО ГАЛИЛИ ПО ТИКВАТА.!---ДА СЕ МОЛИ г-н МИХАЛЕВ ДА НЕ СПРЕ ДА ГО ГАЛИ...!!!!!
 • 23 Това не е

  67 93 Отговор
  статия за Премиера.Това е статия за нищоправенето и празни приказки ала друг ми е виновен.И на автора не му се отразява коронавируса и изолацията добре.

  Коментиран от #44

 • 24 ЗА ДОМАШНО ОТ КЪЩИ

  176 26 Отговор
  ДОКАТО Е САМ ДА ЗВЪННЕ НА ТРЪМП ДА ВЪРНЕ ДВАТА МИЛИАРДА ;ДА СЪЗДАДАТ ПРОГРАМА ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ И ГЛАСУВАНЕ ПО ЕДИН ПО ПОЩАТА,ДА ПРЕМАХНЕ ДДС ВЪРХУ ДАРЕНИЯ И ЛЕКАРСТВА ЗА ХРОНИЧНО БОЛНИ

  Коментиран от #115, #126

 • 25 Боко тъпото

  134 32 Отговор
  Офци спите ли? Щото аз си внасям боклук!
 • 26 Руси Динев

  238 37 Отговор
  Питам, защо ходи с такава огромна охрана? Нали е най-обичания премиер издигнал държавата ни до неземни висоти? Как премиерите на Дания или Холандия могат да пътуват в метрото без да се страхуват за живота си? Как могат да гледат съгражданите ди в очитеи да не се притесняват? Може, защото не крадат и лъжат, не ограбват народа си, не го предават и продават. Имат достойнство и чест, отговорност към тези които да гласували за тях. А премиера на Швеция е лекар. Оставил е премиерския пост и отишъл в болницата да работи!!! С този страхливец трепети от страх, спи енкапсула, заграден от кохорта гавази, защото знае колко мръсотии е извършил срещу народа си!

  Коментиран от #64

 • 27 Този коментар е премахнат от модератор

 • 28 dovolen

  71 31 Отговор

  До коментар #16 от "Крис":

  не полу а пълни идиоти
 • 29 предимно прост

  92 19 Отговор

  До коментар #16 от "Крис":

  Ами не чети бе,шебек!Аман от интеуектуалци!
 • 30 Мая

  29 135 Отговор
  Борисов като политик е гола вода , но като мъж е пич !!! Ако е самотен ще му правя компания !

  Коментиран от #143, #178, #184

 • 31 Торчето

  112 17 Отговор
  Не да влезе а да почне Господин Калашников.
 • 32 КАН КУБРАТ

  107 12 Отговор
  полицайте не да стоят по кръстовищата а да отидат при орките и стегнат положението КАЗАХ
 • 33 Анонимен

  189 25 Отговор
  Испанската прокуратура води разследване срещу него за пране на пари.Белгийския Мин председател се изказа че на България не трябва да се дават пари от ЕС че мафията ги прибира.КОЙ ще му даде пари като знае че пак ще ги откраднат.

  Коментиран от #132

 • 34 Този коментар е премахнат от модератор

 • 35 заката

  152 24 Отговор
  АБЕ НИЕ ПРЕДИ ТОЯ ВИРУС БЯХМЕ ЦЪФНАЛИ ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА БЕШЕ ЦВЕТЕ 40 БОЛНИЦИ Е ЗАКРИЛ БОРИСОВ И ПРОДЪЛЖАВА ЧЕСТИТО НА ВИРУСА
 • 36 доц Наумов

  128 22 Отговор
  с Бойко сме до тука разберете го бе хора без значение дали сте на лапачката или не моля ви разберете го
 • 37 Независим

  134 23 Отговор
  Много дълга статия,всичко това можеше по обобщено и сбито да се представи ,за да го прочетът повече хора.Накратко съдбата и на евросъюза и на бащицата почти е решена.Чакаме нови надежди

  Коментиран от #198

 • 38 Пръч

  37 122 Отговор
  Борисов е хитра лисица, и знае как да се измъкне от всякаква ситуация, всичко е премислил с няколко хода напред, тези от Сега може само да си пишат простотиите...

  Коментиран от #83, #175

 • 39 Електра

  59 159 Отговор
  Това обаче не прече на прецедента Радефф, да си получава огромната заплата от 12 000лв. и пенсия от 2 000лв. без да е свършил нищо добро за народа ни...

  Коментиран от #72

 • 40 И аз съм сама

  59 8 Отговор
  Дай да съ земим.....
 • 41 Ръмпези

  67 12 Отговор
  КАКТО БОРИСОВ И АЗ ОБИЧАМ БАРСЕЛОНА....Е ,ТОЙ НЕ ЧАК ТОЛКОВА....
 • 42 вирус да му праи ковпания

  106 22 Отговор
  Сам като куче в Банкя , но не толкова умен.

  Коментиран от #127

 • 43 izh

  55 96 Отговор
  Чета словоизлиянията на всякакви бивши партийни и профсъюзни секретари, лични състави. фуражки с петолъчки и на техните наследници - така наречения червен бизнес и почвам да се чудя дали тази държава има бъдеще? Иначе - простаци сте се родили - простаци ще си умрети.

  Коментиран от #90, #103, #189, #200

 • 44 Този коментар е премахнат от модератор

 • 45 Този коментар е премахнат от модератор

 • 46 Банкера

  119 13 Отговор

  До коментар #45 от "Банкера":

  продължение: Ето това е политиката на МВФ, неговата единствена цел е не спасяването, а плячкосването на бедните страни. Въпросът сега е какво ще продаваме? Костов разпродаде почти всичко. Всъщност, останало е известно количество държавна земя, а също могат да се отдадат на концесия пътищата. Разбира се - летищата. И може би - атомната енергетика. А като най-крайна мярка има още нещо - приватизация на данъчните постъпления. За да е сигурен МВФ, че ще си върне заемите. На ход е финалното заробване на България, с помощта на последния и генерал-губернатор - Бойко Борисов. После може да няма нужда дори от генерал-губернатор.
 • 47 Този коментар е премахнат от модератор

 • 48 Банкера

  54 9 Отговор
  Неразбирам, спазил съм правилата на сайта, а ми триете коментарите!

  Коментиран от #52

 • 49 Този коментар е премахнат от модератор

 • 50 Тошко

  23 79 Отговор
  Извода е: СЕЩ (Съединени Европейски Щати) България пак ще е извън, защото не пожелахме да сме в еврозоната! Ядрото на ЕС пак ще го бъде и ще е още по силно.
 • 51 Терминатор

  53 10 Отговор

  До коментар #16 от "Крис":

  Добре че има пълнолетни пълни идиоти, като теб за да го констатират
 • 52 безпартиен

  19 7 Отговор

  До коментар #48 от "Банкера":

  Разбираш,разбираш!!!
 • 53 тариката

  70 8 Отговор
  ами така е от време оно, южняците обичат фиести, сиести, сиртакита и пр. а ония на север имат инженери изобретатели и са дисциплинирани и бачкат, сега ко ?? да им плащат за охолния живот ли ??/
 • 54 Банкера

  94 19 Отговор
  Пробвам наново От 10 млрд. лв. заем, станаха 10 млрд. евро... Колко от вас знаят, че ГЕРБ вкара в проектозакона теглене на дълг от МВФ в размер на 10 млрд. ЕВРО. Тревожното в този законопроект е, че той предвижда шоков дълг на българските граждани от 10 млрд. ЕВРО не просто към международните финансови пазари, а към МВФ. Освен това изисква намесата на независимия регулатор БНБ като фискален агент по теглене на дълга от МВФ. Този вирус ще се окаже златен за МВФ. Над 90 държави търсят заеми, и ще се отплащат щедро с приватизация и концесии. И у нас е същото... Бойко Борисов откровено ни готви повторение на катастрофата от 1997 г., която доведе до сключване на заем с глобалния финансов тиранин. Това е вече официално - между "другото", между "двете четения", тихомълком, депутати от ГЕРБ са внесли поправка, която позволява не само теглене на нов заем от пазарите, но и от "международни финансови институции". Т.е. МВФ и СБ. Обстоятелството, че стигаме до МВФ малко не се връзва с бомбастиките, че ще влизаме в Еврозоната. Очевидно няма да влизаме, а всичко е лъжа и измама на фалиралото правителство на Борисов. Но да оставим това настрана. Помните ли какво стана при предния заем от МВФ? Така наречената "Костова приватизация" бе не само идея на Костов, но и изискана от МВФ. Трябваше за 3 години да разпродадем цялата държавна икономика. И какво се получава като разпродаваш бързо, а насреща има малко купувачи? Получава се срив в цените и разпродажба на безц

  Коментиран от #73, #210

 • 55 Банкера

  73 13 Отговор
  продължение... Получава се срив в цените и разпродажба на безценица. Ето това е политиката на МВФ, неговата единствена цел е не спасяването, а плячкосването на бедните страни. Въпросът сега е какво ще продаваме? Костов разпродаде почти всичко. Всъщност, останало е известно количество държавна земя, а също могат да се отдадат на концесия пътищата. Разбира се - летищата. И може би - атомната енергетика. А като най-крайна мярка има още нещо - приватизация на данъчните постъпления. За да е сигурен МВФ, че ще си върне заемите. На ход е финалното заробване на България, с помощта на последния и генерал-губернатор - Бойко Борисов. После може да няма нужда дори от генерал-губернатор.
 • 56 Този коментар е премахнат от модератор

 • 57 ччч

  39 13 Отговор
  Първо Господари на ефира не съществува от панти век и втора не обиждайте кучетата !!!!!!!!!!!
 • 58 Извинявам се...

  45 10 Отговор
  Ама недейте така ,, може да играе шах с кучето ,, или футбол...Аааа,, нека малко физически и умствено да се натоварва...
 • 59 ЗА ДОМАШНО

  88 15 Отговор
  ДОКАТО Е САМ ДА ПРОДАДЕ АВТОПАРКА НА ДЕПУТАТИТЕ ДА ОСТАВИ НА ПРЕЗИДЕНА НА, ШЕФ ПАРЛАМЕНТ И ДЖИПА НА ПРЕМИЕРА, ДА ЗВЪННЕ НА ТРЪМП ДА ВЪРНЕ ДВАТА МИЛИАРДА ;ДА СЪЗДАДАТ ПРОГРАМА ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ И ГЛАСУВАНЕ ПО ЕДИН ПО ПОЩАТА,ДА ПРЕМАХНЕ ДДС ВЪРХУ ДАРЕНИЯ И ЛЕКАРСТВА ЗА ХРОНИЧНО БОЛНИ
 • 60 Този коментар е премахнат от модератор

 • 61 Митев

  91 8 Отговор
  В тая наша държава така и не разбраха,че трябва да се оправяме сами и все чакат някой да ни оправи е оправиха ни Жельо Желев франкофона,Костов крадеца,Паси предателя и да не споменавам останалите предатели и ненаситна сган, много жалко още дълго ще се гърчи народа български....
 • 62 Този коментар е премахнат от модератор

 • 63 Този коментар е премахнат от модератор

 • 64 Коч

  22 27 Отговор

  До коментар #26 от "Руси Динев":

  Плевенския каунь има по - голяма охрана

  Коментиран от #107

 • 65 Този коментар е премахнат от модератор

 • 66 Св.опашка

  67 8 Отговор
  Когато човек охладнее не се страхува дори от тока. Сега е моментът докато е сам като куче да звънне на Тръмп и да иска да започне Америка да си плаща наемите за базите. Това би било глътка въздух за нашата малка и бедна страна.

  Коментиран от #110

 • 67 Тодор Живков

  87 14 Отговор
  Въпросът е какво е направил с толкова пари през тези десет години. Като теглим чертата и се оформя едно голямо нищо. Е, правил е - калпави магистрали, калпави тръбопроводи (този до Перник е показателен - много дадени пари, никакъв контрол, много откраднато и некачествен резултат), липса на напредък в образование, здравеопазване, армия, правосъдие и т.н. Не може вечно да ти дават, да ти казват, че не ги използваш както трябва и да се надяваш да продължат да ти дават. Така че, ако е сам в Банкя, то това е все пак добре. Много хора са сами в къщи от десетки години и с много по-малко пари.
 • 68 Една

  65 5 Отговор
  Всички от политиците които са окрали държавата и Еврофондовете било за Европейски програми било за апартаменти да върнат парите в хазната
 • 69 Сссс

  30 6 Отговор

  До коментар #16 от "Крис":

  Не се бой, ще пораснеш, няма да стоиш все малолетен, за другото обаче не знам дали ще се оправиш, най-вероятно не..
 • 70 Француза

  61 14 Отговор
  Сега Ти е скучно престъпнико във ЗАТВОРА ще Ти бъде комфортно.
 • 71 оня с коня

  29 26 Отговор
  Пак ли плюете по бат Бойко ве Главанаци такива!И е казано че НЕ ТРЯБВА да се пикае срещу вятъра,ама Кой ти слуша...:)
 • 72 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

  73 15 Отговор

  До коментар #39 от "Електра":

  ДA БE ДA УЖ РУCИТE ИЗЛЪГAХA ЗA БOРИC ДЖOНCЪН A ТO ВЗE ЧE CE OКAЗA CAМAТA ИCТИНA ЧE РИЖAВИЯ ПРAТИ ЛEКAРИ ЗA БOРИC. ПO-ГOЛEМИ ЛЪЖЦИ OТ ГEРБ И ШAЙКA НEМA. ДAЖE ВOЖДA ИМ БOЙКO БOРИCOВ E ДOКAЗAН ЛЪЖEЦ И OCЪДEН OТ БЪЛГAРCКИЯ CЪД. ДEЛOТO ЙOНЧEВA CРEЩУ БOЙКO БOРИCOВ.
 • 73 тиквун

  18 15 Отговор

  До коментар #54 от "Банкера":

  аве трол, ти си банкер колкото аз космонафт ..........

  Коментиран от #130

 • 74 Ще духате супата

  28 59 Отговор
  Комундета Запомнете Народа отново ще гласува против вас Мерзавци

  Коментиран от #163

 • 75 ВЪРНИ ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕ

  63 12 Отговор
  БОЙКО ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА ЗДРАВНА КАСА - 1,5 МЛРД. ЛЕВЧЕТА НАШИ ПАРИЧКИ
 • 76 ДОЛУ ЕС И НАТО

  62 10 Отговор
  Италия предупреждава: Европа може да не преживее епидемията С ТЕЗИ КРАДЦИОТ ЕС ........
 • 77 С.В.

  32 79 Отговор
  Ей,тъпаците и боклуците български не изчезнаха. Като кърлежите. Умници и плювачи,само това може българинът. Ако един от тези олигофрени го сложат на мястото на Борисов,само след 1 час вече ще е напълнил гащите. Ако всички драскачи тук мат акъл и кураж колкото Борисов,държавата щеше да процъфтява. Уви,българите са дефектен ген. А Радев крайно време е да изпълзи оттам от където го измъкна Кърмела. За нищо не става,само пречи и се скатава зад фустата на жена си и две смислени думи не може да каже.

  Коментиран от #101, #108, #179

 • 78 Този коментар е премахнат от модератор

 • 79 Сам кат куче друг път

  48 8 Отговор
  Има си Той една дама на сърцето и всяка вечер по скайпа е в нейната компания и на свързващото ги биологично звено в Барцелона.
 • 80 Този коментар е премахнат от модератор

 • 81 666

  61 8 Отговор
  г-н Борисов,не става само с европари и мачкане на дребния и среден бизнес,трябва друго, но Вие не го знаете и така ще си остане!!!
 • 82 Кукурнелия Леженинова

  34 29 Отговор
  Боже колко тъпи парчета са накацали по жицата! Това ли ми е електората ? Я се скрийте някъде и стойте мирни . Не ме излагайте повече! Айде ,че летим за Манхатън при синчето да му снесем некое милионче от наемите и субсидиите дето откраднахме
 • 83 Този коментар е премахнат от модератор

 • 84 ПЕТКОВ

  57 8 Отговор
  ОТГОВОР: НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН КИРКА С ЛОПАТА И ПАРЦЕЛ ОТ БОЙКОВИТЕ МАГИСТРАЛИ ДА КОПАЯТ АСФАЛТ ЗА ЗАКУСКА, ОБЕД И ВЕЧЕРЯ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ НАРОДА - НЯМА ПАРИ ДЕЙСТВАЙТЕ БРАТЯ !
 • 85 Този коментар е премахнат от модератор

 • 86 Свободен

  45 16 Отговор
  Наистина не знам какво още искате да се случи...хиляди жертви ли ? Хайде спрете се малоумни глупаци оставете хората да работят. След години ще се сещаме за хората от първа линия .....ще са герои !

  Коментиран от #145

 • 87 Този коментар е премахнат от модератор

 • 88 Те и да идват пари

  45 6 Отговор
  не стигат до народа потъват в кесиите на гробарите .

  Коментиран от #96

 • 89 Надблюдател

  19 50 Отговор
  Този автор вече от 10 години пророкува ,как ще "пада" Борисов! Даже и броеше колко бежанци трябва да "нахлуят", че да "разклати" кабинета!Явно работодателят му здраво е закъсал, щом плюят законно-избраното Правителство на лягане и ставане! Вестник "Сега" го четат сигурно само за служебно ползване, а скоро сигурно и в стен вестник ще се превърне! И през ум не му минава, че Борисов е на власт трети пореден мандат, и че е избран даже и през Служебно Правителство назначено от Радев! Все е тая, в България винаги ги е имало такива!

  Коментиран от #104

 • 90 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

  15 3 Отговор

  До коментар #43 от "izh":

  Ти пък си много умен щото....
 • 91 Този коментар е премахнат от модератор

 • 92 Пена

  39 5 Отговор
  Скоро ще го изоставят и тези,които сега му правят теманета.
 • 93 Али Раза

  21 6 Отговор
  Поскам салза за Боки...
 • 94 Бай хой

  15 4 Отговор
  Защо като? Ааааако верно за да не обидим кучетата.
 • 95 Кози крак

  16 38 Отговор
  А Румен Радев си има дЕса мерцедеса да го забавлява ама тя го слага под чехъл и жалкия с прякор в обществото Мунчо вие като вдовица за ....по телевизията
 • 96 Този коментар е премахнат от модератор

 • 97 Bai nudals

  51 6 Отговор

  До коментар #10 от "Загрижен":

  Трябва да върнат откраднатото.Всичко друго е без всякакъв смисъл. Още от искра Фидосова та на сам. Няма и час да ми стигне да изброявам крадците от герб,които с евтини номера за отстраняване от власт Боко прикри през годините.
 • 98 Bai nudals

  41 3 Отговор
  Когато върлуваше свинският грип през 2009г. Боко ги дрънкаше абсолютно същите приказки от Банкя.
 • 99 Този коментар е премахнат от модератор

 • 100 Аре стига

  29 4 Отговор
  ОСТАВКА - СЪС ЗАДНА ДАТА.
 • 101 Този коментар е премахнат от модератор

 • 102 Баба Вуна

  9 5 Отговор
  Предлагаме домашна тренировка кръгово йебанье за Долна част дупе бедра и корем дуанье под вода съветват подводничарите
 • 103 Ха ха

  31 5 Отговор

  До коментар #43 от "izh":

  Иже,много бръмчиш,но не вървиш.Тъпака си ти и го знаеш много добре .Поради липса на аргументи намесваш комунисти и партийни секретари,забравяйки за Боко,Цецка,Цъфтанчо,Мента,Лилиту и т.н.

  Коментиран от #109

 • 104 Bai nudals

  45 4 Отговор

  До коментар #89 от "Надблюдател":

  Кой го избра тоз бе ало. Превърна парламента в бардак да си плаща за коалиции и прочее. Кога му даде народа мнозинство на тоя бе. Тая дългата власт ще му разкаже играта сам се набалбука,че рестото щее много голямо за 10г.сещаш ли се.

  Коментиран от #156

 • 105 Този коментар е премахнат от модератор

 • 106 Георги

  12 45 Отговор
  Важен показател: Колкото по-добре си вършиш работата, толкова повече и по-активно враговете ти те плюят. Затова: Браво, Бойко, дерзай и продължавай в същия дух!

  Коментиран от #111, #121, #125

 • 107 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

  36 4 Отговор

  До коментар #64 от "Коч":

  Да това е вярно,Слави обаче си плаща сам...!!! А Тиквуний" народният любимец" използва държавни пари за това,както и Доган въпреки че е никакъв в момента,Пеевски...да ти изброявям ли още бре Мишок...???
 • 108 До СвършиВазелина

  42 11 Отговор

  До коментар #77 от "С.В.":

  Много тъпо парче си.Сравняваш Президента Радев с еднокнижника Винету.По акъл ли,по физика ли,по смелост ли?Гейберастите е време или да се самозапалвате или да поемате към Хамерика.Там онея с черните паламарки ви очакват,ибрикчии и гъзолизци .
 • 109 Tate

  11 4 Отговор

  До коментар #103 от "Ха ха":

  ЕЕ Те тиквениците са така,няма какво да каже !! До скоро въпросът, който бе символ за контраатака на ситуация, в която си притиснат, беше: – А вие защо си биете“ негрите“?
 • 110 Да де

  23 1 Отговор

  До коментар #66 от "Св.опашка":

  Тръмп вече научи ли български,че иначе незнам дали ще го разбере правилно.Да не помисли,че Боко още 8 хвърчила е готов да предплати.
 • 111 Преименуван

  20 1 Отговор

  До коментар #106 от "Георги":

  Г-н Георги, Вие не виждате явната действителност. Не сте от здраво мислещите хора, за съжаление! Дано си отворите очите по-скоро, да се осъзнаете и да сте пълноценен!!!
 • 112 Нерегистриран, гост

  13 2 Отговор
  Виж им дипломите и излишно да ви четем. Дори и приемем, без приемен влизаха. А и задочно висше, други в провинция си купиха, бб що да знае. А и на години на боко щерка, не визирам, все пак не за нея, а за 36 годишните. Влизаха 2002 бойче в свободни университети, право и сие и на следващата година срещу 5 хил. се прехвърляха, кой в сд, пд, а и оценките при кандидатстване, от добри математици отиваха в двойкаджии, имаше родители ходиха и се оправяха, а и лично една й казах наш роднина преподавател, и на следващата бе приета, но мама кхрве разведена13блок отвориха. И германия за доктор. А бабата на внучката не й се учи, но да завърши икономика, завърши с пафи на доктор от германия. Кой зн0ае му режат глава. За 30 години се нагледахме на наглост и днес са, а кой абтал мре самотен. Тарикатите вървят от 30 г и както казва един човече от едната крайност в дриугата, работил съм в комо, русия е огромна, много ми бе хубаво, а днес деца ми са в германия, лондон, разказваше, кога чакахме пред кат. Лека и спорна вирусна корона, но и там бог помилва тарикатите и бандите и ще има крадат кво произведе абтала и у тенджера милото ми петелче..
 • 113 Този коментар е премахнат от модератор

 • 114 дон чичо

  9 1 Отговор
  Ке ви ритна канчето! Никой не го чу! Сега се ослушвайте като патки в камъша...
 • 115 дон чичо

  6 2 Отговор

  До коментар #24 от "ЗА ДОМАШНО ОТ КЪЩИ":

  Плюс храни и учебници, 2 години гратис за нови фирми в България на лица от 26 години нагоре до 35,преференциално изкупуване на продукцията на същите ,важи само за български граждани живеещи в България!Другото е повече от същото...мерси
 • 116 незнайко

  27 4 Отговор
  И къде Ви заби този толум ? Нали точно Вие искахте да ходите свободно из Европа и да работите през лятото а да харчите парите в БЪЛГАРИЯ през зимата !!! Нали не Ви харесваше Социализма . Сега след 30 години Демокрация какво спечели ХАРИ ??? Такива хора като Вас никога няма да бъдат БЛАГОДАРНИ !!!
 • 117 незнайко

  4 1 Отговор

  До коментар #2 от "Хари":

  116 пост е за ВАС .
 • 118 Ново

  13 7 Отговор

  До коментар #8 от "Млад българин":

  Младеж ако беше кадърен до сега да те няма едно време настила ни държаха тук на границите стреляха а сега прав ти път
 • 119 Ново

  7 8 Отговор

  До коментар #5 от "Бойко Боклука":

  Налицо имаме умен президент и всички поумняхте и забравихте гладните години
 • 120 Видин

  7 21 Отговор

  До коментар #4 от "кнаус 485":

  Защо търсиш вината само в него какво свърши кауна освен на шипка да се качи
 • 121 Този коментар е премахнат от модератор

 • 122 Звваст

  8 14 Отговор

  До коментар #11 от "Q6k0":

  Боико ще ги остави на неговата дъщеря и внучета/и по твоите думи на дете от него / а кауна на кои ще ги остави като и жена и деца се отказаха от него само на деси и детето и / това е разликата/

  Коментиран от #141

 • 123 Този коментар е премахнат от модератор

 • 124 Този коментар е премахнат от модератор

 • 125 Този коментар е премахнат от модератор

 • 126 Телефонист

  8 3 Отговор

  До коментар #24 от "ЗА ДОМАШНО ОТ КЪЩИ":

  Тои звЪни и тръмпму отговаря но на кауна москва не отговаря
 • 127 По добре сам

  9 7 Отговор

  До коментар #42 от "вирус да му праи ковпания":

  Отколкото с бадженак в легло и чуждо дете да гледаш /а твоите да не знаеш къдеса/
 • 128 Този коментар е премахнат от модератор

 • 129 дон чичо

  15 2 Отговор
  Само куче в Банкя...
 • 130 Каунист

  7 16 Отговор

  До коментар #73 от "тиквун":

  Ти да ни си преватизатор от луканово или станишево време защото нямаш много мозък/те бсп такива избират/
 • 131 Тито

  15 5 Отговор
  Обади се на мустафата да си бъркате по дебелите дупки
 • 132 Ново

  9 19 Отговор

  До коментар #33 от "Анонимен":

  Откога всички от бсп научихте испански и четете тяхни вестници и забравихте българския които пише за народен съд за белене за лукановото правителство/а после кои го уби/ за виденовите дни/ банки фалираха чрез теглени на заеми специалист гечев/ за преватизацията/ тя беше по образец и знаете ли колко къщи има на българи в барселона та я намерих те хвала
 • 133 инчхай

  17 2 Отговор
  защо тъка бе наборе като секретар полицаите охраняваха жилището на цв.бориславова и пак сам
 • 134 Очакваше се

  4 9 Отговор
  Светослав Терзиев от "Сега" да каже и за десетте Камаза с дозиметри и химическа защита, които Путин изпрати в Италия. Защо ги е пропуснал?
 • 135 Анонимен

  4 13 Отговор
  Да ви имам проблемите. Целият свят гори.
 • 136 Ау,

  6 9 Отговор

  До коментар #8 от "Млад българин":

  Ко ши прайм без теб.Обаче ,като ти запари на дупето ,не се връщай. Стой си там да те факат
 • 137 Reptile

  11 21 Отговор
  Много ви ръчка тоз Бойко, ве, многооо! Това значи, че се справя чудесно! Браво Бойко!
 • 138 айдуци

  17 3 Отговор
  Уважаеми българи, докато ви облъчват с ежедневни пиар акции, управляващите ще продължават да крадат вашите пари. Използват кризата и страховете ви за далавери
 • 139 Bai nudals

  8 1 Отговор
  Ами ръчка на как няма. Ама контрата е сега в него. Оная наща Йончева такива доклади е дала на Кйовеши,че там в е.с мечки са си били.
 • 140 5282

  16 5 Отговор
  Искам да го видя сам като куче умрял в килията
 • 141 Bai nudals

  4 1 Отговор

  До коментар #122 от "Звваст":

  Ти на твойти кво ще оставиш ве клошар.
 • 142 АЛОООООО

  12 3 Отговор
  БОКОООО , КРЪГОМ НАЗАД И СИ ДАРИ МАРТЕНСКАТА ЗАПЛАТА БАЙ ОНЗИ
 • 143 Bai nudals

  8 3 Отговор

  До коментар #30 от "Мая":

  Платена ама нали. Той си плаща,точен е. Само трябва да се представиш добре. А и да не забравиш да му оставиш неговите40%че.
 • 144 КАЛИНКИ ГЕРБАВИ

  11 3 Отговор
  . Кирo Мaкeдoнeцa, кoйтo прoдaвaл бaници... и бил кaпaцитeт в cвoятa cи oблacт...дoшли двaмa нoвoдoшли при нeгo и гo пoпитaли „Бaй Кирe, дaй 20 лв. нa зaeм“ и тoй oтгoвoрил: „Co бaнкeрo cмe ce рaзбрaли oн дa нe прaви бaници, aз дa нe дaвaм пaри нa зaeм.“ Мнoгo e вaжнo хoрaтa, дoри знaeщитe, дoри чeтящитe, oбрaзoвaнитe дa нaмирaт кoмпeтeнтни хoрa, нa кoитo дa ce дoвeрят. Дa нaмирaт хoрa, кoитo ca cпeциaлиcти зa cвoятa oблacт, кoитo прaвят caмo тoвa и рaзбирaт caмo oт тoвa,

  Коментиран от #150

 • 145 Другия с коня

  11 20 Отговор

  До коментар #86 от "Свободен":

  Това,което направиха Бойко,Полиция,Лекари,Бизнесмени....Няма прецедент в България..Спасиха Народа.Остава в Историята на България.В учебниците по История.А на Бойко ще му издигнем паметник на местото на Паметника на Съветския Окупатор.Там е Борисовата градина.Там.....В Борисовата градина....Бойко Борисов....Голем си....Голям Българин....

  Коментиран от #148, #149, #166, #168, #181

 • 146 Наблюдател

  2 10 Отговор

  До коментар #10 от "Загрижен":

  И всичко добре. Кой да е след него. Много никаквици ще се наточат. Кое ще е по малкото зло поне?

  Коментиран от #151

 • 147 Този коментар е премахнат от модератор

 • 148 Този коментар е премахнат от модератор

 • 149 Tate

  10 1 Отговор

  До коментар #145 от "Другия с коня":

  Сладка ли е печената Тиква ???
 • 150 Много съм червен

  3 10 Отговор

  До коментар #144 от "КАЛИНКИ ГЕРБАВИ":

  Изпрати си поста на зеления чорап и импексовата тр-тка,може и да те разберат.Ама,надали

  Коментиран от #153

 • 151 Tate

  17 2 Отговор

  До коментар #146 от "Наблюдател":

  Пич избори до дупка !! Няма друго !! Докато не се появи свестен .Всички бивши на прокурор ,всички бъдещи проверени до 5 коляно!! Какво се лигавим ??Демокрация ЛИ ?? Мале как няма един като Австрииският "Ефрейтор" !!!!
 • 152 Този коментар е премахнат от модератор

 • 153 Tate

  6 1 Отговор

  До коментар #150 от "Много съм червен":

  Що не изпратиш езика си на Тиквоции да му вземеш автограф в кафевият салон!!

  Коментиран от #159, #169

 • 154 Този коментар е премахнат от модератор

 • 155 Алабализъм

  11 4 Отговор
  Кучетата лаят, а керванът пак си върви и като всичко утихне пак започваме строежа на магистралите и братските прегръдки.
 • 156 Льо-льо,

  5 5 Отговор

  До коментар #104 от "Bai nudals":

  Избраха го тия , които ще го оберат и за четвърти, и за пети път...! А помиярите нека си лаят, това им е работата!

  Коментиран от #164

 • 157 ТАКСА И В БАНКЯ

  3 0 Отговор
  Таксата е по пет евро за български граждани и десет евро за нидерландски и други граждани.

  Коментиран от #187

 • 158 Този коментар е премахнат от модератор

 • 159 Този коментар е премахнат от модератор

 • 160 Иванчо пенсионера

  8 1 Отговор
  Наистина доста трябва да се замислим,но толкова години ни караха само да сме послушни, иначе Белене че,видимо трудно мислим.В общи линии приемам доводите ви,но много са едностранни за тази ситуация в която сме.Не видях обаче, ние какво да правим за да останем живи и здрави всички и без повече жертви.При такава ситуация трябва да се слушат специалистите медици а правителството слава богу ги слуша и взема съответните мерки.Относно икономиката ако гледате телевизия ,виждате само за една година 1879 какво е направил българина.А какво направиха другарчета, директорите на заводите след като си ги присвоиха .С какво се отблагодариха на своята партия.Защо не предложихте "народен съд".Трябва да си помагаме и да се повече уважаваме.
 • 161 ?????!

  5 4 Отговор
  Нагли хора сте. Поогледайте се. Нито ни интересуват политици, децата им, внуците им, нито парите им, а топлите думи. Имали палати с крадено от народа, живей и радвай им се. Те не могат да се разберат горе и от тях страда народа, а не те. Целият свят гори. Важно е здравето, на първо място, а тук в бг не ни се вярва работещи да умрат. Ще умрат от запад, българи. Тадвайте се и се молете за страдащи и умиращи българи на запад. Но кой е виновен, вие, вашата алчност, и много простовати и кръгла нула. Виж на запад си държат за техните и не ги интересува за българите. И българите да не реват, при костов и сие цели семейства бяхме без работа. Да спрат да обикалят света, пушат, нали в квартала ги виждам, само за чукане мислят, разведоха се, обиколиха на целият град момичетата.. Гледайте си във вашите чинии алчни копелета, че да не напуснете от алчност по-напред от много скромни и честни некрадливи и лъжливи граждани
 • 162 САМ КАТО КУЧЕ

  8 4 Отговор
  КУЧЕТАТА В БАНКЯ СА ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА НО БОЙКО МИНАВА СТРАНИЧНО И НЕ ГО И ИНТЕРЕСИРА ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ
 • 163 karl hoker

  12 4 Отговор

  До коментар #74 от "Ще духате супата":

  200 000 цигански ( купени ) гласа + още толкова заблудени и очакващи чудеса от хора нехаещи за българите......" народа "....
 • 164 Bai nudals

  3 1 Отговор

  До коментар #156 от "Льо-льо,":

  Много плитка ти е мисълта,нещо не те разбрах,льольо.
 • 165 Фен

  3 6 Отговор
  Бате ,Бойко след карантината ела да видиш скъсания мокет в 73 училище, тук преди карантината ритаме редовно всяка неделя,след това нашите деца,а през седмицата учениците от училищито,нито на директор, нито на учител и родител му прави впечатление скъсаната изкуствена настилка,ако може нареди на кмета на община Триадица жк Гоце Делчев грСофия да положат нова настилка.

  Коментиран от #211

 • 166 Bai nudals

  6 4 Отговор

  До коментар #145 от "Другия с коня":

  Защо си мисля че Боко ще свърши като Стамболов,по същият жалък начин.
 • 167 Вл.Анастасов

  2 4 Отговор
  Тоя коментар е от три дни но не пречи да пишем 8 часа.А коментарите на на вестник Сега са ми ясни плюене до дупка!
 • 168 Мой

  4 10 Отговор

  До коментар #145 от "Другия с коня":

  Изпревари ме за паметника,но имаш от мен 1000000+++++++++++++++++++++++++++++Предлагам всички червени,зелени,лилави,милави да се включат в подписката за издигането на паметника на БАТ'БОЙКО.Защото ви спасява наср-ните задници.Колкото и да ви е гадно,смирете и изкажете благодарност по този начин.А,бъдете живи и здрави!!!

  Коментиран от #173

 • 169 Този коментар е премахнат от модератор

 • 170 Лошо

  5 4 Отговор
  Бойко ви го каза в три думи, няма ваксина, няма лекарство, няма пари. Оправяйте се! Ситуацията е наистина плачевна. Възможен е рестарт от 90 г. с всичките му преживявания.
 • 171 Ник

  3 3 Отговор
  Добре бе гледам повечето от вас тука сте разбирачи и плюете ,ами предложете вие нещо смислено тогава
 • 172 Мартеница

  0 0 Отговор
  ПФууууууу
 • 173 Този коментар е премахнат от модератор

 • 174 Този коментар е премахнат от модератор

 • 175 Усмивката

  13 1 Отговор

  До коментар #38 от "Пръч":

  Така е . Хитър селянин е. Отпреди месец , лично той е наредил тестове да не се правят.Границите да бъдат широко отворени. а опашките пред КАТ беха по километър. Ние овцете си мислехме че са обичайните простотии на институциите.....НЕ ..На Баце са били ,,идеите"
 • 176 Чики-Рики

  3 1 Отговор
  Ми то хубаво,че са Руснаците,та да намалят цените на природния газ и заедно с Китайците да помогнат на половината Свят в борбата с ,,короната,,,че само Сорос няма да оправи ,, шайкаджииските,, номера на , гуруто,, на ,,заемите,, и Българската монетарна система!
 • 177 До #106 от Георги

  4 2 Отговор
  Георги сто процента си някъкъв канцеларски плъх на хранилка при тъпото банкянско изчадие
 • 178 КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

  5 3 Отговор

  До коментар #30 от "Мая":

  Каквото и да правиш за теб къща във Барселона няма да има .
 • 179 Българин01

  1 0 Отговор

  До коментар #77 от "С.В.":

  Високо мнение имате за нещо много ниско. Или сте заклет трол.Избирай.
 • 180 Българин01

  1 1 Отговор
  Високо мнение имате за нещо много ниско. Или сте заклет трол.Избирай.
 • 181 Българин01

  3 0 Отговор

  До коментар #145 от "Другия с коня":

  Другия, гледай да на паднеш от магарето си след многото славославене и словоизлияния.
 • 182 Сам като куче в Банкя

  6 2 Отговор
  ДАНО Е С ПАСМИНАТА ГЕРБ В АДА! НЕ ЧЕ СА МУ ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ, НО ДА ИМА КОЙ ДА ПОЛАГА ГРИЖИ ЗА ОГЪНЯ, ПОД ПИЩНИЯ МУ ГАЗОВ ХЪБ....
 • 183 Пешо

  7 1 Отговор
  "Зaтoвa възлoжи нa вицeпрeмиeрa Тoмиcлaв Дoнчeв и финaнcoвия миниcтър Влaдиcлaв Гoрaнoв дa "изчeгъртaт" (думaтa e нeгoвa) кaквoтo мoгaт oт ocтaвaщитe eврoфoндoвe". Бойко,с чегъртане не става! Става с акъл. Такъв ,каквито посочените по горе нямат. Днес слушах изказването на бившият кмет на Габрово.Интересно с какво е заслужил поста вицепремиер и му е дадено правото да се разпорежда с еврофондовете?! Та днес въпросният Митко Палаузов се нахвърли с обидни думи към Румен Радев.Това е негово право. Но НЕ е негово право да обижда ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ! Идват лоши времена! Няма място за компромиси с Народът!И в твой интерес е ,г-н Министър Председател да махнеш тези негативни физиономии от правителството,барабар с г-н Швейк.Това ти е ходът,после ще бъде късно.Бъди здрав!
 • 184 не бързай още

  10 2 Отговор

  До коментар #30 от "Мая":

  И двете жени го натираха и сега е ката дърт бекярин....
 • 185 Този коментар е премахнат от модератор

 • 186 Този коментар е премахнат от модератор

 • 187 Tate

  2 0 Отговор

  До коментар #157 от "ТАКСА И В БАНКЯ":

  Чудно " ГЕРБЕРАСТИ"
 • 188 Гост@

  5 4 Отговор
  Бойко, ква предпочиташ, дебела, слаба, българка, французойка, драсни да ти пратим, че мъчно ни става за теб, а да допълня млада, стара, интеюигентна или проста готвачка, бяла или черно-жълта. Черното грозде казвт, че по сладко, но зависи от вкуса, а може би искаш и от балериниге на Трифонов, професор чалъков
 • 189 стрелец

  3 0 Отговор

  До коментар #43 от "izh":

  точно в целта
 • 190 Атанадова

  6 1 Отговор
  Борисов имате си магнолиите.Сега започват да цъфтят.
 • 191 доц. Мангъров да стане здравен министър

  7 1 Отговор

  До коментар #1 от "просперитет":

  Назад, назад, доцент Мангъров не мой да одиш подир мен, че у назе има страшна карантина не ти требе да я нарушиш че у назе има страшна карантина не ти требе да я нарушиш. Ке се престорам на Кантарджиев и пак при тебе ке дойдам, Ковид ке претрепем, пак при тебе ке дойдам под юргано ке ти се заврем. Ковид ке претрепем, пак при тебе ке дойдам под юргано ке ти се заврем. Назад, назад, доцент Мангъров не мой да одиш подир мен, че пред назе има КаПеПе високо не ке можеш да го прескочиш че у назе има КаПеПе високо не ке можеш да го прескочиш. Ке се престорам на Мутафчийски и пак при тебе ке дойдам, КаПеПе прескачам, пак при тебе ке дойдам, под юргано ке ти се заврем КаПеПе прескачам, пак при тебе ке дойдам, под юргано ке ти се завлем. Назад, назад, доцент Мангъров не мой да одиш подир мен, че у назе дойде Бойко Борисов джипа му не видиш ли отпред. че у назе дойде Бойко Борисов джипа му не видиш ли отпред. Ке се престорам на Ковид страшен и пак при тебе ке дойдам, Бойко ке уплашим с кашлица остра ке избега бръже надалеч.. Бойко ке уплашим с кашлица остра ке избега бръже надалеч. Милен Ганев
 • 192 Smael

  1 1 Отговор

  До коментар #10 от "Загрижен":

  Близнатия, самодоволен шопар и поета герджик нали обещаха разследване? Явно боко тиквата е изнесъл доста архив по време на секретарстането му. томата и антончо как ги накара да го държат за шлифера?
 • 193 Този коментар е премахнат от модератор

 • 194 Дърт Гербер

  7 5 Отговор
  Ние от ГЕРБ винаги търсим по-простото решение, съизмеримо с интелекта ни. Елементарно е: теглим 10 милиарда, гушкаме каквото успеем докато сме на власт, пък после ни дреме на патката кой и как ще се издължава. Умно, нали?.. Хахаха

  Коментиран от #199, #204

 • 195 Аз Варна

  8 1 Отговор
  Ами не бъди сам в Банкя-има решение-върни си Лилето Павлова и си я вземи.Тъкмо ще сте си лика-прилика такива тулумбести.Тъй де , двама,не повече-генерал Мутавчийски не дава да се събираме повече от двама души .
 • 196 СВЕЩ

  4 6 Отговор

  До коментар #16 от "Крис":

  ЗА МЕН СА ЗАВЪРШЕНИ ИДИОТИ - ЗА МАЛОЛЕТНИ НЕ ЗНАМ :))) ЦЯЛ ОТБОР ТРОЛОВЕ УДАРЕНИ ОТ КУРНЕЛИЯ ВИРОЗ - БКПВИД45.
 • 197 Блатен Асечки

  1 0 Отговор
  Черничкия мургав премиер .... направо ми се къса сърцето
 • 198 Bai nudals

  2 2 Отговор

  До коментар #37 от "Независим":

  Теб съм те разкрил! Ти си гербаджия,дет се мисли за много хитър. Обаче си разкрит,пу за мен.
 • 199 Bai nudals

  6 2 Отговор

  До коментар #194 от "Дърт Гербер":

  Ами вие от гирп,не разбрахте ли че ще платите цялата сметка на прехода. За вас метър няма да има.
 • 200 Bai nudals

  4 1 Отговор

  До коментар #43 от "izh":

  Елементарно,неграмотен си. Да Ний се знаем червени сме. А ти ?
 • 201 У жас

  1 0 Отговор
  Цйййй да ба ти и Мастия
 • 202 Бубу

  2 4 Отговор
  О Боже, загрижили се за Бойко че бил сам, при тези двама внука, а да тя курнелата не е сама, обградена е от вътрешните си врагове, около нея /по точно в америка на хиляди км./ кръжат деца и внуци, направо да и завидиш. Кое е семейството на избрания с немашинно гласуване случаен президент, покажете ми го вие дето сте загрижени за Бойко, защото аз не го виждам, освен един кон в къщата му. И каквито и дивотии да пишете тук и аз и вие много добре го знаете, че ако в сегашната ситуация беше на власт курнела и сие щяхме да сме сдали , просто не ми се ще да мисля. Те едно предложение направиха за противокризисните мерки и отново се видя докъде им стига акъла на такива като р. гечев. Та молете се на Бога и стискайте палци бат Бойко да издържи, ген.Мутафчийски, да издържи и всички ние заедно
 • 203 Пенсионер 200

  1 0 Отговор
  БОКОШЕСКУ ти си знаеш!
 • 204 karl hoker

  1 0 Отговор

  До коментар #194 от "Дърт Гербер":

  да.....интелект на клошар....начина ви на живот е съизмерим само със едни същества на планетата - ПАРАЗИТИТЕ...
 • 205 Светослав

  3 0 Отговор
  А къде е другия виден гербераст Гешеф, пак ли се прави на шериф из селата и разследва на баба Петка откраднатата кокошка?
 • 206 Аз аз

  3 2 Отговор
  Сам бил като куче, кучетата са най-прекрасните животинки, Борисов е продажник на България и българския народ! Няма душа, сърце и съвест!!!

  Коментиран от #208


 • 207 Давай Баце

  2 1 Отговор
  не си сам, в кучкарника като огладнеят другите псета, дето сега само те лаят, ако не ги обезпаразитиш овреме, ще почнат да те хапят и .е..
 • 208 ДО ДЕБИЛ 206 и др.

  0 1 Отговор

  До коментар #206 от "Аз аз":

  Когато си прост индивид, когато думите ти вървят преди мисълта (поради липса на такава), доказват що за неграмотни индивиди сте. Обуйте обувките на ББ, извинете неговият път, назначени сте поне на 1 от постовете, които е заемал, когато носите отговорност за цялата д-ва, ще имате право на обидни квалификации. В този труден за целият свят, да се занимавате с обидни квалификации и избивате комплексите си, преценете сами какви сте? Тези, които разграбиха, приватизираха и фалираха д-вата, са комунистите. Същите, които ограбиха спестяванията ви и пенсионният фонд. Във всяка бяла д-ва, щяха да ги бият с камъни, но не и в Б-Я, където вирее най-простото и неграмотно племе. И как искате да сте добре? Подобни хора няма как да оцелеят в живота и винаги някой ще им е виновен. Нямате право да се сравнявате с другите д-ви. Там имат силно европейско развитие, отговорни и най-важното, те са трудолюбиви. В Б-Я мнозина са изостанали в развитието си, за които важи "АЗ ИСКАМ..."! Както се казва "Няма ненаказано добро"! ББ е най-успешният бг премиер. С енергията и ентусиазмът, с които работи, всяка нормална личност съзнава, че умората е голяма и тази личност, също има нужда от уединение и почивка. Какво по-хубаво от това, да използваш свободното време за почивка и то необезпокояван от никого. А вие, каква отговорност носите в интерес на д-вата? Та вие не можете да носите отговорност за собственият си живот, какво остава за държавата! В Б-Я съществуват много паразити, които само
 • 209 ОТ МЕН

  1 0 Отговор

  До коментар #7 от "Някой си":

  Със сигурност използваш главата си, само като декоративно приложение към зад@ника. Дори не си заслужава човек да си губи времето с прост и неграмотен човек. Лично аз и с-вото ми, никога не сме били по-добре.
 • 210 ДО БАНКЕРА

  0 0 Отговор

  До коментар #54 от "Банкера":

  АКО ТИ СИ БАНКЕР, АЗ СЪМ САМОЛЕТ. НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ. Това, което пишеш не е истината. Толкова!
 • 211 ДО 166

  0 0 Отговор

  До коментар #165 от "Фен":

  Научете децата да пазят. Помолете за помощ от бюджетът на кметът ви. Стига сте искали. Държавата, това е народут, а този бюджет е от данъкоплатците. Всеки иска, като на циганска сватба. При тази световна пандемия, не е най-подходящият момент, да се занимават всички с вашият салоню
 • 212 Този коментар е премахнат от модератор

 • 213 Този коментар е премахнат от модератор

 • 214 Да е жив и здрав

  1 0 Отговор
  Него не го мислете!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.