Last news in Fakti

17 Април, 2020 19:00 30 819 104

Счупен глупомер и унижение за цялата нация

  • фурми-
  • оае

След акция ”Фурми”: Триумфът по изгрев може да е поражение на залез

Коментар на Борис Петков за сайта "Фрогнюз"
Критериите за глупост и слугинаж са различни. Има обаче действия, които чупят глупомера и унижават цялата нация. Те успяват по невъобразим начин да обединят Дарвин, Ломброзо, акад. Павлов и Фройд. Само чуйте: Фурмите са много полезни, - казал карантинирания икономически министър Емил Караниколов на колега от „Биволъ“ по повод докарания от него самолет от ОАЕ, пълен с фурми, ръкавици, калцуни и маски.

Съотношение 1:5 в полза на фурмите. Плодовете на финиковата палма са вкусни и съдържат въглехидрати, захар, желязо, калий и фосфор. Но в продължение на няколко дни ни проглушихте ушите, каква величествена сделка сте направили! Фирми на Делян Пеевски и братя Ангелови заделили част от продукцията си – пилешко месо и млечни продукти, - и я предоставили на правителството, явно през Министерство на икономиката. Оттам тръгна пиара, че правим уникален бартер с Абу Даби: храни срещу медицинско оборудване и медикаменти. Хуманитарните мисии на ООН за Уганда и Судан ряпа да ядат. И какво излезе накрая? Напънала се планината и родила мишка…

На каквито хора заложиш – такива резултати получаваш. Заради тоновете фурми, полезните материали изгубиха значение. Голям шум – мижаво съдържание.

Не изостава и вътрешният министър Младен Маринов. Той пък пресметнал, че България е на първите места по свобода на словото. Сравнил ни с Дания, където били забранили информации за коронавируса.

Жалък човек е този пишман министър. В мрежата му се подиграха, че вероятно трите единици от 111-тото ни място в класацията по свобода на словото, той пресмята като три първи места. Толкова е нелепо, че вероятно е вярно…

Същият човек през 2018 г. – тъкмо беше турен за министър – заяви, че свободата на словото пречела на МВР да се бори с порнографията. А пък ние си мислехме, че неговата и на други босове във ведомството некадърност е причина. А то била свободата на словото. Ами забранете я най-после тази свобода, както горещо препоръча сподвижника на Пеевски в ДПС Йордан Цонев.

За сведение и на двамата Дания е на 5-то място в световната класация. И така е от години. Пак от години ние сме на дъното на Европа и на опашката в света.

Колкото и да обикаля премиерът с джипката, за да повдига духа на народа, спасявайки го лично от мигранти и вируси, с такива асистенти вдъхновеният му полет ще свърши под кривата круша… Триумфът по изгрев може да се превърне в поражение на залез, - казвали древните атиняни. Но кой ги слуша.

Дали пък някой не се е надявал с пилета и кашкавал да осигури връщането на Васил Божков? В Абу Даби явно не са схванали тънкия намек. Но пък пеевските медии се възторгваха до небесата. Милите, ще ядат фурми до Нова година поне.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 211 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гладни пичове

    415 13 Отговор
    Не щем фурми, дайте от суджуците!

    Коментиран от #99

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Веднага

    362 18 Отговор
    Герберския комсомол на амбразурата!
  • 5 Гост

    414 22 Отговор
    Tиквата сьвсем се ,,оля, с тия циркове.................Не може да осьзнае,че хората вече се ,,сьбудиха,, и не му се врьзват на лакардиите вече......скоро сьвсем ще се разбере

    Коментиран от #43, #94

  • 6 Хахаха

    256 18 Отговор
    ПР по време на чума или ПИР по време на чума? Отговорът няма значение. И двете ги правят по приитивен, рустикален и извратен начин. За което т.нар. народ им тегли една много сочна и продължителна ..... "благодарност".
  • 7 Boko Ta6unkov

    69 135 Отговор
    Тоя затвор където ни го организираха си е китайски Чернобил. Европа и САЩ трябва да си изтеглят производствата от тази комунистическа страна и да им се е*е майката на икономиката им, както се случи на останалия свят благодарение на тях. Да си правят пръчките за тяхно ползване с тяхна ОС и маркет, аз няма и лев повече да дам за нещо китайско за в бъдеще. :(

    Коментиран от #13, #17, #46

  • 8 Тито

    310 16 Отговор
    Пак гласуваите за тези продажни гербери.идва глад много глад българи.

    Коментиран от #58

  • 9 Обикновен човек

    161 60 Отговор
    Каквото и да измисли и да направи Бойко хората винаги ще си траят. Просто такъв е българския народ.

    Коментиран от #64

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Никой

    155 13 Отговор
    Щом не са им набутали фъшкии насреща, наачи направо са си интелекти и най- вероятно си и вярват. На таакива умствено увредени индивиди, това им е предела.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Последния софиянец

    226 8 Отговор
    Фурмите са за тестове. Ако не усещаш сладкото, значи си загубил вкус и си болен. Бърз тест. ХА ХА ХА!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Оня с жипката

    144 12 Отговор
    Сделка за милиарди! Не милиони,а милиарди ! Защото съм милиардерче!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ДЪРТИ КОСМАТИ ФУРМИ

    120 11 Отговор
    ВЗЕХ ГИ ДА ИМА КВО ДА ЯДЕТЕ../БОЙКУ/
  • 19 kromeo

    153 13 Отговор
    Дали фурмата няма да бъде новата световна валута? Според мен тандемът Борисов-Горанов е напипал рибата в мътната вода и скоро всички ще станем свидетели на нов световен ред в който България измества Китай и САЩ и превръща фурмата в най-скъпия и ценен ресурс на планетата земя!
  • 20 Ракия

    123 5 Отговор
    От тез фурми каква ракия ще станееее

    Коментиран от #29

  • 21 мерцедесче с 2222

    132 9 Отговор
    А как иначе министърче може да кара количка за 300-400 хил ?

    Коментиран от #66

  • 22 ФЕН

    179 8 Отговор
    Защо си мислите дарението от България към арабите са храни!!!
    Някога да сте видели да се охранява пратка хуманитарна и да се придрожава от министър и да лети специален самолет !!! За по възрасните ще се сетят ,че са гледали този филм. с камионите на БНБ към летището в началото на демокрацията

    Коментиран от #24

  • 23 парламента да се събира извънредно и

    141 8 Отговор
    Следва поредно окръжно , задължително ядене на фурми , кой не яде 10000 лв. глоба.
  • 24 Последния софиянец

    163 9 Отговор

    До коментар #22 от "ФЕН":

    Прав си. За да се жертва Караниколов да влезе под карантина за 14 дена пратката е била ценна. Ще бягат скоро и изнесоха хазната.

    Коментиран от #56

  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    76 5 Отговор
    сит на гладен не вярва капиталист министър политик емпатия не чуства
  • 26 Шоферите на маргините

    112 11 Отговор
    И марионетките на живков са днешните управници😂😂😂😂😂се едно на изборите сега в саш телохранителя на тръмп да заеме поста му😂😂😂😂😂😂а шофера на некои престъпник да стане министъра на милицията там😂😂😂😂😂а представителя на индианците демек дпс да извива ръцете на всеки и всичко там 😂😂😂😂😂
  • 27 Ввв

    82 11 Отговор
    Не народ,а мършааааа!!!
  • 28 Що,

    34 115 Отговор
    А вие представяте ли си колко маски биха били 13-те тона? Че една (една!!!) фурма тежи колкото пет маски. Направих експеримента, не си пиша за копейки! Кой ви е обещавал милиони маски? Дали са каквото могат да заделят, допълнили са с фурми, какво я разтягате тази дъвка цяла седмица? Или другата- че Мутафчийски не бил баш вирусолог- що, вие очаквате той лично ли да ви цери , ако се разболеете! Лечебница и оперативен щаб едно и също ли са? Аз пък предпочитам хирург, който има навик за оперативно мислене, а не някой, дето се взира в микроскопа и статистиките. Лично мнение, ама вие ми наслагайте минусите и ме обявете за трол, но пък може и да вникнете, кой знае?

    Коментиран от #31, #32

  • 29 Един

    33 6 Отговор

    До коментар #20 от "Ракия":

    Верно е правил съм,бих ти дал сто плюса
  • 30 Анонимен

    130 8 Отговор
    Във Фрогнюз има и друга статия В нея описват как прокурори и спецполицаи са ходили в ОАЕ срещнали се с Черепа сложили му белезници а полицаите там са го освободили и са натирили нашите обратно.Гешев много се хвалеше как щял да го докара но след тази случка млъкна за Божков.

    Коментиран от #55

  • 31 тъпи

    70 4 Отговор

    До коментар #28 от "Що,":

    Не , очакваме да разбира от епидемии , разпространяване , борба , овладяване и разни такива неща .
  • 32 любопитен

    85 4 Отговор

    До коментар #28 от "Що,":

    Абе ясно е, че маските и кълцуните са много леки, ама 12 тона фурми к'во шъ ги прайм бе брат?

    Коментиран от #33, #70, #86

  • 33 Анонимен

    88 2 Отговор

    До коментар #32 от "любопитен":

    КОЙ ще храни работниците на улицата във Варна където е пропаднала.Неговата фирма е ремонтирала булеварда за 150 милиона!!!

    Коментиран от #39

  • 34 Що,

    13 53 Отговор
    Повече от вас и мен, отделно останалите в щаба. Става въпрос за ръководене. Военна болница под негово управление прави много по-добро впечатление от преди.Е, аз нямам наблюдения за болница "Лозенец"!

    Коментиран от #38, #40

  • 35 Що,

    8 28 Отговор
    И аз ти писах плюс, съгласен съм. Ама нали според ориенталците празно не се връща?
  • 36 Гост

    81 7 Отговор
    караниколов, ШУТА НА ДЪРЖАВАТА
  • 37 гост

    98 11 Отговор
    Оставка за корумпираното правителство.
    Стига гереберо-комунизъм!
  • 38 00000014

    62 8 Отговор

    До коментар #34 от "Що,":

    Разбрахме, че си човек на Мутафчийски и очакваш отплата, достатъчно ли те разбрахме за възхода на военната болница?

    Коментиран от #41

  • 39 Що,

    14 50 Отговор

    До коментар #33 от "Анонимен":

    Чия фирма? Абе не искам да влизам в режим да защитавам, но тоя асфалт не са го положили върху дупка. Край морето има суфозия- водата отмива фините частици пясък в дълбочина. И да го трамбоваш, не се уплътнява толкова фино. От строителен инженер съм го чувал, някой ако разбира повече, да ни светне!

    Коментиран от #42

  • 40 или и ти не четеш като боци

    21 3 Отговор

    До коментар #34 от "Що,":

    Чел ли си ''Принципът на Питър'' на Лорънс Дж. Питър , просто питам.

    Коментиран от #45

  • 41 Що,

    22 25 Отговор

    До коментар #38 от "00000014":

    Просто пациент, нищо общо нямам с тази система и за първи път отидох във ВМА защото мислех, че нямам право, а ми е най-близо .Няколко услуги поисках, някои с направление, някои си платих и в сравнение с предишни места, оценката ми е супер. Вече политически въпрос ли е да останеш доволен?

    Коментиран от #44

  • 42 Анонимен

    61 3 Отговор

    До коментар #39 от "Що,":

    Е как на Кой. На Пеевски.1 метър струва 40 000 лв!!! За него парите за нас фурмите
  • 43 Домакин

    13 48 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Какво направи кауна от шипка няма вируст и какво докара от албания реотани първо погледнете се какво сте направили

    Коментиран от #65

  • 44 да ти помогна

    49 2 Отговор

    До коментар #41 от "Що,":

    Когато се отнася до болницата , не би трябвало да е политически , когато се отнася но Щаба , вече е политически.

    Коментиран от #48

  • 45 Що,

    11 3 Отговор

    До коментар #40 от "или и ти не четеш като боци":

    Не съм чел това или не си спомням, кажи накратко. Не се обиждам, нито ще захвана да се доказвам колко съм чел. Имам някакъв проблясък от "Физиците се шегуват", но... не . Кажи, или не издържам теста за вниманието ти?

    Коментиран от #47

  • 46 Бай Вуй

    29 4 Отговор

    До коментар #7 от "Boko Ta6unkov":

    Ами трябва да изхвърлиш тв, лаптопа,хладилника,смартфона.....жълтурите са замесени във всяко едно производство по света.Къде пряко,къде косвено,не можеш да го избегнеш.Нямаме избор.....освен в пещерата ,като в каменната ера.

    Коментиран от #53, #103

  • 47 потърси хем е забавно

    25 4 Отговор

    До коментар #45 от "Що,":

    Примерно :
    -работата се върши от хората, които още не са достигнали своето ниво на некомпетентност;
    -след известно време всяка позиция в дадена йерархия се заема от сътрудник, който е неспособен да си върши работата.

    Коментиран от #49, #51

  • 48 Що,

    10 22 Отговор

    До коментар #44 от "да ти помогна":

    Ами тъп съм, не схващам- когато някой се е справил добре с някаква мениджърска работа, според мен това е добра атестация за да му се възложи друга оперативна. Аз съм човек, който освен дядо опълченец нямам никой друг с униформа в семейството си и смятам свободата за най- важното благо. Но в непозната ситуация, те имат предписана (надявам се) методология за взимане на решение. По- добра ли щеше да е някоя мрънла от БАН с 8 диоптъра, научена да ходи по конгреси и симпозиуми?

    Коментиран от #52

  • 49 Що,

    3 12 Отговор

    До коментар #47 от "потърси хем е забавно":

    Верен ми е бил проблясъкът, ама и при Мърфи имаше подобни. И на края: " Мърфи е бил оптимист"
  • 50 оня с коня

    17 38 Отговор
    СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ за Редакцията на "Фрог нюз"/Жабешки новини в превод/ с песента "Най обиииичам луууди луди Жаби...",защото 24 часа в Денонощието БДИ за Поумняване на Всяка Българска единица с л.Карта!Това е за "Добро утро".И както "Фрога" дълбокомислено заключава че "Триумфът по Изгрев може да е Поражение по Залез",така и "Добървечера" за Медията е РАЗОЧАРОВАЩА,защото лъзва факта че са станали "дупе и гащи" с "Бивол".Всъщност няма нищо странно,след като Краставите магарета се надушват през 9 Баира,особено ако са чеда на една и съща Магарица,с Партизанското име "Русия"!Роптаят "Фрог" че БГ е на 111 място по Свобода на словото,но НЕ ОБЯСНЯВАТ ако това беше така КАК щяха да пишат подобни Слова...А представят ли си въпросните "Новинари" ако напишат подобни "Мнения" в "братска Русия" как НА МИНУТАТА ще нахълтат в Редакцията им едни хора с Маски/на цялото лице/ и надпис на гърбовете им "ОМОН" и КОЛКО БОЙ ще изядат в съответните Мазета на Службата?Да,знаят го отлично и затова не отиват в Русия,а си действат в България НА СПОКОЙСТВИЕ...защото ТАКА СА НАМЕРИЛИ!Въпросът е ДО КОГА?!
  • 51 Що,

    18 2 Отговор

    До коментар #47 от "потърси хем е забавно":

    Мерси! Смятам, че тези форуми са за размяна на идеи, а не за байряци и лозунги

    Коментиран от #67

  • 52 на тноу разположение съм

    52 7 Отговор

    До коментар #48 от "Що,":

    Глей сега пич , понеже си ми симпатичен , ще се потруся още малко. 2006 година е приет закон за бедствия и аварии , където всичко е описано в детайли , включително и структурата на Щаба , който трябва да поеме управлението в борбата с епидемия ли е , друго бедствие ли е . Та Боцко заобикаля удобно за него този закон и си назначава щаб да го съветва , без каквито и да е правомощия , въздух под налягане , този щаб се оглавява от лицето Мутафчиев , как и защо не ми е ясно. Дори не ми е ясно защо се разпростира със ''съвети'' извън кабинета му , да си седи там и да си го съветва , не да ми брои по телевизора некакви умрели , защото нещо смислено към хората не съм чул.

    Коментиран от #54

  • 53 И аз да кажа

    23 3 Отговор

    До коментар #46 от "Бай Вуй":

    Не съм съгласен- производствата могат поетапно и трябва да се върнат обратно на Запад и да впрегнат да бачкат всичкото емигрант, дето се замъкна там .Хем ще извървят еволюцията
  • 54 Що,

    46 2 Отговор

    До коментар #52 от "на тноу разположение съм":

    Моята професия е строително проектиране и във връзка с нея съм се срещал по неволя със службаши от разни комисии и агенции и впечатленията ми са, че са пълна скръб, включително нормативната уредба. Бившите курвета с дипломи- секретарки по министерствата, като позастаряха, станаха нормотворци и хармонизатори на законодателството с европейското; и окомплектовани с преводачки- също патки (прости ме Боже!) и с най-задръстените и пасивни хора от университетите и БАН скопосаха закончета, допълнени с правилници, прецизирани от окръжни и заповеди и настана все-парализиращ батак! Не ми е известно Баце наясно ли е, струва ми се, че той им има уважението и теоретично така трябва. Също само мога да предположа, че е така във всички сфери и то от над 25 години, не са само калинките, за жалост!
  • 55 И аз да кажа

    2 6 Отговор

    До коментар #30 от "Анонимен":

    И това радващо ли е според теб?
  • 56 Може би

    31 8 Отговор

    До коментар #24 от "Последния софиянец":

    Е огромна пратка оръжие. Затова и Боко ходи на инструктаж до посолството на САЩ.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дръвчо

    44 7 Отговор
    Незнам баба дали е яла фурми, незнам и аз дали ще ги ям, ама предлагам в бюфета на парламента да не предлагат друго. Само фурми, че да помнят врличавия подвиг и будната мисъл на това уникално правителство. Вече ясно какво са докарали, ама на мен ми е по-интересно колко изксраха с цял самолет. Митичния Катарски Фонд още буди любопитство в мислите ми. КТБ фалира. Ред е на НРБ. Дръжте се здраво, че излитаме със съдействието на отряд 28.
  • 61 викинг

    17 6 Отговор
    Израза трябва да бъде: Изкривил стрелката на тъпомера около ограничителя!
  • 62 Чичо Гощо

    28 6 Отговор
    С тия фурми ни се увеличава външния дълг, ще ни излезнат през носа, подигравката е подобаваща
  • 63 оцелял от турското робство

    23 7 Отговор
    Защо смениха менюто от банани на фурми? Не е честно при такова маймунско скачане по площадите в чест на БАНАНА.
  • 64 Маркиз дьо Отзад

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Обикновен човек":

    Правилно! Това е.
  • 65 оцелял от турското робство

    15 2 Отговор

    До коментар #43 от "Домакин":

    По неграмотността ще ги познаете.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Неженен

    10 0 Отговор

    До коментар #51 от "Що,":

    Търсиш съвет във форумите от безделници, а в къщи жена те ли съветва достатъчно?

    Коментиран от #83

  • 68 Положението

    30 8 Отговор
    Вече е НЕПОНОСИМО. НАРОДЕ ,ДО КОГА ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Същите

    18 3 Отговор

    До коментар #32 от "любопитен":

    Ги има в големите вериги на промоция. Сега може още да ги намалят и да ти ги продадат. Втория вариант е да се изсипят отново в махалите на кърлежите. Както белите едно време са давали стъклени накити за злато на индианци и негри + болестите си . А агнетата и пилетата са за Божков ,че нямало какво да яде там , в дългата си екскурзия . Да има и за представителни цели -работен обяд и вечеря.
  • 71 я па ти

    4 0 Отговор
    Ти ,кой си бе ,селски ?
  • 72 мухаха

    8 19 Отговор
    Мисля че с фурмите дойдоха и тестовете за ковид-19 които ни липсваха...ама на първосигналните, путинофили какво да обясняваш!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Джеймс Т. Кърк

    21 4 Отговор
    Има един булевард във Варна дето пропадна. Може да го запълним с фурми.

    Коментиран от #77

  • 75 Наблюдател

    22 3 Отговор
    Нека Тиквун си сложи една фурма в газо и да иде на изложба в Барселона
  • 76 Стоян Хлебаров

    0 7 Отговор
    Ще ви кажа какво разбрах от коментара на Борис Петков ,за сайта Фрог нюз: 1.Разбрах,че според него ,някой обединявал велики умове,за да докаже/пак според автора/,че Фрог нюз ,е цитирал глупотевината на Караниколов за фурмите! Не разбрах чия е глупотевината-на Фрог нюз,или на Караниколов...По нататък,Петков пише за свои мисли,уж излезли от Фрогнюз! Разбрах ,обаче,за главната мисъл и желание на Петков-да пришие Фрог нюз,от който получаваме достоверна информация....към Пеевите медии! Не защото мрази Пеевски,а защото знае кой го мрази,и иска да ги накара да го заобичат! Това разбрах-наистина е сложна журналистическата джунгла в борбата й за овладяване на масовото съзнание! И е простено на тези,които искат да объркат с пропагандата си,да разберат кой кум,кой сват и на кой булката брат!

    Коментиран от #96

  • 77 Лекар БГ

    15 2 Отговор

    До коментар #74 от "Джеймс Т. Кърк":

    Ще стигнат ли?Ама ако не,ще си внесем още.Закъде е България в кризата без фурми?!Традиционна наша храна.
    Той и Махатма Ганди на фурми е карал.....
    Но,да не изпадаме във ФУРМАлизъм.
    След реализацията на Големият/вече дефектясващ/Пернишки поток,за по-велика ФУРМАЛНА глупост не бях чел.
  • 78 Много шум за нещо естествено

    6 16 Отговор
    Вместо да се обединим в тази трудна ситуация ние само критикуваме. Медицинските материали натоварени в самолета са леки и останалата свободна част от него частните фирми са натоварили с каквото са преценили.

    Коментиран от #80

  • 79 Стефчу мухлясалия

    14 2 Отговор
    На каквито хора заложиш,такива са и ррзултатите-точен цитат...!
  • 80 мнрт

    10 5 Отговор

    До коментар #78 от "Много шум за нещо естествено":

    И според теб трябва да приемаме всичко, което вършите дори когато действията ви са срещу хората? Призоваваш към Стокхолмски синдром.

    Коментиран от #81

  • 81 ДО ДЕБИЛ $80

    8 17 Отговор

    До коментар #80 от "мнрт":

    Какъв синдром те гони? Българите сме най-безотговорното племе. Истините не ни харесват, но това е световен факт. Не е необходимо стресирани, само да спазваме законите и разпоредбите, в името на здравето. Толкова ли е Трудно. В много статии на английски пише, че чувалите са станали дефицитна стока, а ние тръгнахме Да пътуваме в този момент. Що за хора са тези, които не мислят за здравето на с-вата и близките си? Никой не може Да те спаси от собствената ти глупост. ББ казва истината. Притеснен е! Вслушвайте се в съветите му поне веднъж и не си ползвате главите, само за декоративно приложение към зад@ника!
  • 82 незнайко

    12 4 Отговор
    Европейска народна партия която е против народа си!!!
  • 83 Що,

    9 0 Отговор

    До коментар #67 от "Неженен":

    Не, просто смятам, че четири очи гледат по-добре от две и така- повече хора имат повече информация. Затова се дразня от лъжи или лозунги. Има хора с конкретни знания или наблюдения и е ценно да ги чуваме.
  • 84 БРАВО

    5 2 Отговор
    Фрог нюз! Браво!
  • 85 Сашо

    7 3 Отговор
    Абе толкова ли не разбирате-фурмите са най-новото лекарство срещу коронавирус. Не се подиграват с нас, а искрено и от душа ни помагат.
  • 86 Бтато

    9 1 Отговор

    До коментар #32 от "любопитен":

    Ще свари е ракийка с фурмите и после бартер за петрол от русия
  • 87 Любопитен

    10 2 Отговор
    Някой от герберасткия клуб по интереси и/или някой член на "Идиоти без граници" най-после ще каже ли нещо по въпроса? Защото аз лично се безпокоя дали за случилото се не е виновен Путин. А може би Тройната коалиция... Станишев или е най-близо до истината предположението, че са гласувалите за герберастите толкова години??? липсва ми и мнението на един каскет, изучаващ правните науки по Сталин и Вишински...
  • 88 filo

    3 2 Отговор
    Абе то и вие сте пишман журналисти, но този въпрос не го коментирате жабчета.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 тиквоча

    10 2 Отговор
    Охранявания самолет е закарал парите на черепа а фурмите на връщане са за дебелян.
  • 91 КОЧА

    8 1 Отговор
    РОМИТЕ ДА СЕ МАХАТ ОТ НАШАТА ДЪРДАВА ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ И ДА НЕ ЗНАЯТ МНОГО 0 ЩЕ ИМ СТАНЕ ТЯСНО .
  • 92 Ясен

    5 1 Отговор
    На Божков му се е дояло прясно българско месец.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ГрУЮ

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Ще се намерят т💩паци да го изберат пак
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Пантелей Самунов

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Стоян Хлебаров":

    Хлебаров, захлеби ли?
  • 97 илиян

    8 1 Отговор
    не знам за това ала е по важно следното. огледайте се във вашите домове колко от нещата са българско производство.това е отговора колко работим, колко работа имаме и защо сме последни.А за демокрацията народа съди по това което слага на масата!
    Така знам от моя баща и дядо
  • 98 волен сидеров

    3 0 Отговор
    ЖАЛКА РАБОТА-ОВЦЕ
  • 99 Е стига де

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гладни пичове":

    Ония там не ядат свинско от де да ти звмат суджуци
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 язък бе умна главо

    3 4 Отговор
    За автора-счупен глупомер,но той не знае с глупавия си мозък,че това се отнася за него.Защото едно са фурмите,а друго са договорите за друго по-нататък и защо трябва да знае,един прост последовател на фуражката с потника и импексовата бърсала!!!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 минаващ

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Бай Вуй":

    От изброените нямам нищо, произведено в Китай. А само дребни технически джаджи, на цена до 250 лева. Компромис, вършат работа.

    Коментиран от #104

  • 104 минаващ

    2 1 Отговор

    До коментар #103 от "минаващ":

    Аудио техниката ми е от Кореком, японска. Пералнята-Siemens, сделана в Германия, както и готварската печка. Естествено и колата и буса ми са немски-астра и спринтер. Който иска, да купува китайско. То работи до време.