25 Април, 2020 08:10 25 223 165

Готвят ли гавра със столичани

  • паркове-
  • градинки-
  • софия

В неделя решават за отваряне на парковете и Витоша

Готвят ли гавра със столичани - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Столичани очакват с нетърпение решението за отварянето за разходки на градските паркове и планината Витоша. То трябва да бъде взето в неделя. И както подобава на страна, управлявана от оперативен щаб, това ще стане след провеждане на учение. То трябва да покаже как точно ще се провеждат и контролират разходките на домашните арестанти. Добрият премиер отново подчерта, че имаме най-либералните мерки в пандемията, в София не личи да има карантина, а софиянци могат да излизат безнаказано по 48 пъти на ден - я до аптека, я до магазин, я до банкомат, я до...където си искат. Ама хайде, щом и това не им стигало, ще помислим да ги пуснем и в парковете. Кметицата Фaндъкoвa я боляло за затворените дечица и имала план, но не искала да действа на своя глава, за да не я обвинят, че е причинала бум на зарезните. Щабът да си кажел.

Хубаво е, че се мисли, ама как ще го измислят накрая. От направените в петък откъслечни анонси лъха доста притеснително. От тях научихме, че позволените разходки ще бъдат само за родители с малки деца, в определени часове, по определени маршрути. Щели така да го измислят, че пленниците да вървят в една посока, без да идва никой срещу тях. Забраната за сядането на пейки остава, а децата трябва да забравят за ползването на площадките за спорт и игра.

Ако бъдат приети така поставените условия, то гледката от понеделник натам ще бъде наистина стъписваща. Лишените от свобода, които обикалят в кръг двора на затвора, поне знаят защо им се случва всичко това. Представете си в същата роля родители с деца. Еднопосочно. И ако кривне леко малкото от щабния маршрут, какво правим? Ще се наказваме ли? А какво означава всъщност понятието "малко дете"? Фиксираните часове за разходки предполагат още по-голямо струпване на хора. Точно това, което уж се цели да се избегне. Ясно е, че това се прави за по-лесен контрол, но какъв резултат ни чака. Ами планината? Евентуален "контрол" там би приличал на битка между партизани и стражари от 40-те години на миналия век. Пусни ги в планината и ходи ги гони.

Мислете, господа щабници и общинари. Мислете, но не се гаврете с и без друго измъчените хора.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 212 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    458 65 Отговор
    Абе,навсякьде вече в Европа отварят паркове и махат мерките..................само Боко и подлогите му се правят на............Ще умори хората за тия 10милиарда,дето ги чака

    Коментиран от #114, #135, #147, #149

  • 2 Чочо

    396 38 Отговор
    Не само Витоша всички паркове трябва да бъдат отворени.

    Коментиран от #116

  • 3 О, какво

    254 20 Отговор
    О, какво мислене ще падне.... .. В Италия за постепенно отпадане на мерките си измислиха щабове и комисийки с около 1000 членове и членки със заплатки стигащи до 130 000 € да мислят и работят денонощно как да си отвориш вратата на магазинчето за което са ти одрали кожата до кокала
  • 4 Стани да си легнеш

    95 366 Отговор
    А ти какво предлагаш авторе ,юруш на къпините ,и после олеле кметицата е виновна че ни пусна .Най лесно е да си чеша човек езика ,а защо не предложиш ти нещо нормално .

    Коментиран от #20, #28, #62, #97, #126, #164

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Божинов

    145 21 Отговор
    То по-добре да си млатим по улиците.
  • 7 Защо

    293 19 Отговор
    изобщо са затворени парковете и достъп до планината ? Лудост нечувана ! Кой си е сложил парафа под нея ?

    Коментиран от #121, #153

  • 8 Ае бе я си

    212 29 Отговор
    Само софия е важна, нали. Други градове под блокада в бг няма, а.

    Коментиран от #26, #154

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Митко

    247 10 Отговор
    Овцата цял живот се страхува от вълкът но накрая я изяжда чобанина.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Боже

    182 10 Отговор
    Какви циркаджии,какви артисти !
  • 13 С.С

    110 36 Отговор
    Ок,разбирам ги софиянци. На няколко кв. километра живеят огромна маса хора-не им достига пространство,въздух,движение. Но защо само те палят колите и газ извън пределите на столицата-нито добър пример дават,нито близките и роднините в провинцията пазят. Нека им отворят любимата Витоша,парковете,нека в радиус от 50км. около София да могат да имат право да се разхождат. Нито пловдивчани,варналии,бургазлии,русенци и боляри не ходят на "почивки" в други населени места без причина и с лъжливи декларации. След като претендират,че са най-номер едно,нека показват съпричастност към проблема с вируса. Сега някой ще каже-да,ама колко са истинските софиянци в София? Нали знаете-България не е само София! Имам странното усещане,че кризисния щаб се лута в тъмното кое да разреши и кое да забрани. А нещо,което е забранено,е най-сладко.

    Коментиран от #23, #131

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Продължение от #3

    129 8 Отговор
    Забравих да попитам някой знае ли какво трябва да правят гражданите с вече употребените маски и ръкавици.. Защото грижата на политиците се свежда до това да ни задължат да ходим с маски, после какво се случва с тях като някой може вече да са заразени Ще ми е интересно някой журналист да направи това запитване в щаба. Защото в Италия никой не знае.

    Коментиран от #18, #44

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мислещ

    104 4 Отговор

    До коментар #11 от "Карантино":

    И аз така. Ако човек иска, винаги ще намери достатъчно безопасен начин. Обаче не е там работата. Това, че ще намерим "вратички" не значи, че не трябва да ги притесняваме и да ае правим, че не извършват геноцид над народа.
  • 18 Карантино

    61 20 Отговор

    До коментар #15 от "Продължение от #3":

    Китайците ги бяха нахвърляли в окана и разни организации ги вадеха,също и тоалетните си запушиха с тях.Няма по-безмилостни и диви хора,ако въобще са хора,като се има предвид,че другите азиатци се обиждат,когато ги питаш дали не са китайци

    Коментиран от #27

  • 19 SAAB

    86 9 Отговор
    Кои столичани .......тия който си бяха на село ?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Барбата

    122 14 Отговор
    Софиянци, оставихте се на офчаря с зайчарника от Банкя да ви пасе. Ха сега наслаждавайте се.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 357

    96 5 Отговор

    До коментар #13 от "С.С":

    Какви софиянци бе човече? Това сте точно вие ,тръгнали по селата да садите градините. Айде стига с измислени обвинения.

    Коментиран от #52

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мария

    178 14 Отговор
    Този щаб има ли идея, че навсякъде мерките се премахват, само на тези издухани чички им се иска да е карантината вечна! Явно се чакат тези пари от ЕС, за да си гепи Вожда и Учителя, Бащицата на българите колкото му е кеф. Знаете ли колко му дреме за българите, изобщо не му пука за нас. Той е доказан социопат, което означава, че мисли само за себе си, другите нямат никакво значение за него. Приказките, че мисли за здравето на българите са редовното му театро!! Той е толкова с изврстено мислене и му доставя видимо удоволствие да се гаври с населението, да го тормози с идиотщините си! Болен си е и това е видимо. Надуват бройките от заразени за да удължи мъките ни и се наслаждава. Помните ли, изберете друг за да ви....фалира??????? За 11 години сме във фалит, както и да го гледаш! Спасител бил, Боже, не знам още колко ще издържим, но тръгне ли лаеината, тевбва да не му се дава да бяга за да се арестува и съди от Народен съд!!!!!

    Коментиран от #29, #31, #120

  • 26 Абсурдистанска реалност.

    73 24 Отговор

    До коментар #8 от "Ае бе я си":

    Само софия е важна,защото софия не е столица.
    Това е обособен град-държава.
    Когато се каже България,се има предвид единствено и само софия.
    Нищо друго не съществува.
    Блатото извън софия е само,за да храни града-държава софия.

    Коментиран от #90

  • 27 От тук

    97 5 Отговор

    До коментар #18 от "Карантино":

    От тук следва да си зададем въпроса що за вирус борим. След като знаем че в болниците въпросни отпадъци се третират по определен начин. Още едно доказателство за голямата измама и крадене на пари
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Абсурдистанска реалност.

    102 17 Отговор

    До коментар #25 от "Мария":

    Хубаво пишеш Мария,но бащицата ВЕЧЕ е избягал не и без помоща на посолството на фащ.
    Ако искаме тотална промяна към по-добро,1во трябва да се изрине американското посолство.
    ВЪН от Бг.!
    България е суверенна държава....поне на книга,а не васална такава спрямо фащ.
    Но всичко това разбира се няма да стане.
    Фащ ще продължат да се грижат за нашият геноцид и да потдържат това правителство на власт,което им изнася.
    Ние сме абсолютен двойник на латино държавите,които се контролират от структурите на държавна сигурност на фащ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 bsp bkp

    10 88 Отговор

    До коментар #25 от "Мария":

    приятно е да слушаш вой от бкп/бспеерасията
  • 32 Марио

    111 21 Отговор
    Всичко трябва да бъде отворено.Докога ще търпим Борисов да ни мами и да прави каквото си иска заедно с Мутафчийски.Стига с диктатурата.Старите хора се обездвижиха.Младити още повече, трябва да се отворят фитнеси, басейни и зали.Всичко трябва да отвори.Стига с този вирус.Това е пълна измама.Стига вече.

    Коментиран от #36, #58, #141

  • 33 Васил

    29 127 Отговор
    Кво отваряне абе вие луди ли сте всеки ден по 100 нови заразени а ще се се отварят паркове това е някакъв нов вид шизофрения.

    Коментиран от #35

  • 34 Коректен

    92 11 Отговор
    ЗАЕМИ ИМА ЗА ТЕГЛЕНЕ И КРАДЕНЕ, докато не се окраде където каквото може ще си стоите по къщите и ще мълчите.
  • 35 Марио

    97 21 Отговор

    До коментар #33 от "Васил":

    Ти луд ли си бе.Къде са тия заразени.Това е обикновен вирус.Спокой няма да се затриеш.Просто се правят повече тестове.Тия бройки Мутафчийски си ги измисля.

    Коментиран от #67, #160

  • 36 младитИ хора

    12 19 Отговор

    До коментар #32 от "Марио":

    ти требе да си КОРЕНЯК СофиИянИн

    Коментиран от #39

  • 37 Какво значи

    18 12 Отговор
    готвят ли гавра? Че то гаврата с тях е от 17.04., до 16.04. бяха противоепидемните мерки, това е.

    Коментиран от #53

  • 38 Друго мнение

    44 3 Отговор
    Интересно е как ще се задръсти всичко сега от изхвърлени маски и облекла с всякаква гняз!?
  • 39 Марио

    38 2 Отговор

    До коментар #36 от "младитИ хора":

    Просто пиша бързо, защото се ядосвам.Извинямам се за грешката, правилно ти е поправката.

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ваня

    22 92 Отговор
    До 33.Накрая един умен човек,поздравявам Ви!! Как може да искат децата да са по плащатките.??Не чува ли този народ колко хора умират.Короновируса не го е измислил Мутафчийски нито може да измисли броя на починалите.
  • 42 младитИ хора

    7 21 Отговор

    До коментар #39 от "Марио":

    Нищо лично правилнО ми е поправката

    Коментиран от #43, #89

  • 43 Марио

    45 5 Отговор

    До коментар #42 от "младитИ хора":

    Пич, не се заяждай.Кажи си мнението и готово.Когато човек пише бързо стават грешки.Пък и телефона понякога ги сменя буквите, незнам защо.
  • 44 Боже, какви овце!

    28 5 Отговор

    До коментар #15 от "Продължение от #3":

    Толкова са опасни, че трябва да се унищожават само с ядрен взрив! Няма страшно, оставяйте ги на балкона и чакайте включване!

    Коментиран от #60

  • 45 Иван

    19 72 Отговор
    Марио къде живееш??Значи нито чуваш нито четеш.В цял умират ,а ти говориш глупости че Борисов си измисля Ти без фитнес не можеш ли да живееш два месеца.Не бери грижа че пенсионерите са се обездвижи ли.

    Коментиран от #47

  • 46 ОАЕ

    68 9 Отговор
    Яжте фурми от ОАЕ. Отворете Витоша ! Икономиката рухна !!!
  • 47 Марио

    86 10 Отговор

    До коментар #45 от "Иван":

    Ти къде живееш?Колко ще го чакаме Борисов.Двата месеца минаха, той се готви за още 6.Умират хора с много заболявания, наднормено тегло и рак.Това е.И умират от болестите си, не от този грип.Замиселете се колко хора починаха на миналата година от обиквовен грип.Много са, но те починаха от украшение заради болестта си.А не само заради грипа
  • 48 Гост

    31 70 Отговор
    Като ви кажат стойте си в къщи било неприемливо, а като ви пуснат свободно да се разхождате тогава държавата не мислела и не предприемала мерки. Извода е един - вие сте ИДИОТИ.

    Коментиран от #92

  • 49 Обичам

    40 5 Отговор
    Печена тиква
  • 50 Николай Колев

    78 12 Отговор
    Т.нар. "Годжи Хирурго" на 26 март прогнозира, че пикът на епидемията ще е около Великден. Тези дни "доказва", че прогнозата му е "вярна", чертаейки пред мисирките апокалиптични картини за броя на заразените и умрелите, щото софиянци нарушили "карантината Му" и напуснали празниците. Само дето мълчи като комунист на разпит за броя на изследваните, например на 23 или 24 и по какъв повод са правени. "Свенливо" премълчава за нови огнища, възникнали заради "греховните" софиянци и прочие. Както биха казали старите хора: "Щабът едно си знае, едно си бае"!

    Коментиран от #51

  • 51 Марио

    79 10 Отговор

    До коментар #50 от "Николай Колев":

    Абсолютно прав си.Всеки път казват различно и всеки път пикът се забавя с 2-3 седмици, за да може да се удължава извънредното положение.
  • 52 С.С

    54 6 Отговор

    До коментар #23 от "357":

    По-полека, тигре. Не съм слава богу софиянец и не садя нищо никъде. Но това,което се вижда- 4 километрова колона на излизащи от София говори друго. Не обвинявам "новостоличаните",че ходят по селата си.Във всеки град има хора от село,които не са дошли от хубаво. Понякога те са по-хора,дори и от теб-неизвестни коментаторе!
  • 53 боцмана

    67 11 Отговор

    До коментар #37 от "Какво значи":

    Гаврата е много , много отдавна , още с учредяването на герб , съставена изцяло от недоволни и недооценени кадри от всички политически партии(това е тяхното мнение) , а иначе са си некадърници и ибрикчии закономерно изхвърлени или оставени без перспектива от партиите си.
  • 54 joro

    14 23 Отговор
    Първо трябва да дизинфектират Витоша яко с хлорна вар и после разходки а и всички насрани от кучета паркове.

    Коментиран от #55

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Жоро

    13 24 Отговор
    Ше се гаврят със селяните в софия които не са отишли на село два дена да разнесат и донесат грипа тука и селския грип да се кръстоше със софиския
  • 57 Тия са пълни глупаци

    66 10 Отговор
    Тия нeкaдърници ca oткaчeни. Ниe, възрacтнитe дa ce рaзбoлявaмe ли в къщи oт oбeздвижвaнe? Ocвeн тoвa чиcтият въздух в пaркa пaзи пo-дoбрe oт вируca oт мръcния пo улицитe или у дoмa.
  • 58 GBP

    18 25 Отговор

    До коментар #32 от "Марио":

    Колко жалко за България че всички разбиращи от политика работят като таксиметрови шофьори

    Коментиран от #64

  • 59 Независими кметове

    43 6 Отговор
    Всички кметове на големите градове имат план,но чакат Вожда да каже какво да стане защото са напълно независими,нищо не зависи от тях!
  • 60 Я... .....

    51 5 Отговор

    До коментар #44 от "Боже, какви овце!":

    Я една овца даже можела да пише и ме удостоила с отговор 😁, а за да питам има защо. Защото въпроса го зададе кмет в Италия. Тъй като отпадъците се събират разделено искаше да знае къде има хора под карантина, къде има починали от вирус и всичко в тази посока, защото такъв вид отпадъци трябвало да се обработват по специален начин. И след като никой неможа да каже адрес на горните нито болници, нито полиция, нито карабинери. Отговора им беше ами знаем от бюлетина, човек започва да се пита каде са. Улиците се зариват се маски, къде е вируса. В Италия нормално умирали по 1600 човека на ден, сега ме ужасяват с 400- 800 .. Освен че изчистиха атмосферата, пренастройват глобализма, удариха го на бизнес маски смятам че е дошло времето и да им бъдат свалени МАСКИТЕ.

    Коментиран от #68, #163

  • 61 Има една

    18 8 Отговор
    универсална рецепта,ще сменим ролите,вие драскачите ще казвате какво да правим, а от щаба и медицита ще обикалят в кръг!И тогава Кой ще пита дали сме държава!

    Коментиран от #66

  • 62 Гггг

    22 8 Отговор

    До коментар #4 от "Стани да си легнеш":

    Автора пита а не предлага. Ти като имаш предложения там в щаба или кметството иди и ги изложи. Както ми се струва си на хонорар значи ти се чува думата там.
  • 63 Зомбислав

    33 9 Отговор
    Народът е безкрайно тъпо стадо овце. И това му е много, трябва да целуват ръка на Вожда за неговата безкрайна доброта и грижа за стадото.
  • 64 Лайми

    33 6 Отговор

    До коментар #58 от "GBP":

    Като слушам лакърдиите на Баце и сравнявам с бакшишите, не е ясно кой е по умен, образован и знаещ.
  • 65 koko

    53 4 Отговор
    След като маските са задължителни и може да се ходи навсякъде по улиците и магазините пълна глупост е да е затворена Витоша, където има място хората да ходят на разстояние. Полицейска работа, толкова си могат!
  • 66 Неможе

    20 3 Отговор

    До коментар #61 от "Има една":

    Неможе да се получи защото фармацефтичните компании ще останат без дистрибутори
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Отоварям

    17 5 Отговор

    До коментар #60 от "Я... .....":

    Хирургичните маски имат дезинфектант. После след 24 часа вируса умира в околната среда.

    Това е и смисълът от карантината. Вируса да умре от глад. Но съвременният свят пълна карантина е невъзможна и си е развъдник на бацили. Писаха, че вече има тропически болести в България.
  • 69 Сосо лосо

    11 15 Отговор
    Отварят парковете, но трябвало да се РАЗХОЖДАШ вътре моля ти се!!! Вместо да си седна и да си ровя в телефона на някоя пейка, ще трябва да обикалям из парка и прав да ръся мозък в нета!А на децата, какви снимки да пусна във фейса? Как се разхождат?! Пълен абсурд!
  • 70 Режима ще провежда учение за

    24 7 Отговор
    посещение на паркове и градинки и същевременно ще организира “митинги” от чакащи данъкоплатци пред общините,чиито срок за подаване на данъчни декларации е в пик-а на пандемията,до 30.04.20 г.Много е “умен” министъра с един пръст чело!

    Коментиран от #76

  • 71 Пипи дългото чорапче

    24 5 Отговор
    Моля който е по възрастен от мен да ме запише за дете че да мога да излизам.
  • 72 Driving pleasure

    9 7 Отговор
    да мислят... кой бе? и с какво?
    шапкар и мислене са несъвместими понятия откакто свят светува!
  • 73 Аз аз

    45 4 Отговор
    Не искам да ходя на разходки, искам да работя и с честен труд да изкарвам прехраната си!!! След като не мога да крада и след като държавата не се грижи за народа си, (както други държави, които биват управлявани от явно по-умни хора), нека ме оставят да работя. Факт е че живата ни се превръща в работа само да насъщния ни, разходки и пътувания не можем нито да мислим, нито да мечтаем... С какви пари да пътуваме?!? С 600 лв/месечно???
  • 74 тъжен боко

    27 5 Отговор
    взе да ми пари под седалището и ща не ща разхлабвам мерките
  • 75 ТРОПЧО

    21 7 Отговор
    ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ##### НА ВХОДА НА БОРИСОВАТА ГРАДИНА ЗАСТАВА БОИКО ДЕ БОРИСОВ И ПРОПУЩА ПО ЕДИН ЧОВЕК НА ЧАС КАТО ИМ ПРОВЕРЯВА ЛИЧНИТЕ КАРТИ И ДЕКЛАРАЦИИТЕ НА ИЗХОДА ДРУГИЯ ВОИВОДА МУТТА ЧИИСКЕ ДА ИМ МЕРИ ТЕМПЕРАТУРАТА И ДА ИМ ДАВА НАПРАВЛЕНИЯ ЗА ПСИХИАТЪР ДАНЧЕТО МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ ДА ДИЗИН ЕКЦИРА ГРАДИНКАТА КРИСТАЛ А БЕ РАБОТА ЗА ВСИЧКИ ИМА ОТ СЪРЦЕ САМО ДА ИМ СЕ РАБОТИ ООО
  • 76 ТРОПЧО

    21 8 Отговор

    До коментар #70 от "Режима ще провежда учение за":

    СТРУПВАНЕ МОЖЕ САМО ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДАНАЦИ БОИКО РАЗРЕШАВА ЗА ДРУГО НЕ АААА КО СЕ РАЗЛИГАВИХТЕ ПАРИ МУ ТРЯБВАТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИИ КО СИ МИСЛИТЕ
  • 77 fakeTAXI

    17 37 Отговор
    чета коментарите, изводът е, че 98% oт населението на България е безвъзвратно затъпяло. в Италия и Испания има болници и персонал в тях, и им се случи това....какво остава за нас с нашите болници-курници, останали без персонал и тотално не подготвени? всичките, които много знаете и искате да ходите "натам-насам", после ще сте първите да ревете и обвинявате държавата, и скате помощ от държавата, иначе сега сте много смели и умни...този народ няма как да има друга съдба, освен да бъде дупката на Европа във всяко едно отношение. и няма как да има други управници, та те са точно като всички вас . хубав ден на всички.
  • 78 Един на над 40

    31 4 Отговор
    Аз съм дърт, но вътрешно съм едно непораснало дете. Ще отида на пързалките и ще се спускам само отгоре надолу, в една посока.
  • 79 Оригинал

    35 7 Отговор
    А ще се ходи през КПП.Сигурно и акт за раждане ще трябва да носят,и рулетка да се измерва разстоянието и с маршова песен от комунизма.Тоя вирус много важен,бе.Други болести няма ли да им отдадем почит?За почест...Много цинизъм и подигравка избива с тоя псевдовирус.
  • 80 Краси

    46 3 Отговор
    Българи,усещате ли как полееека изместват въпроса.Това,че сме затворници и държавата се срива,вече да не го коментираме,а да се караме дали да сме в парка,в кръг ли да вървиме,селяни срещу граждани,изобщо,разделяй и владей.
  • 81 Бизнесдама от Факултета

    38 5 Отговор
    Отдавам бебета с колички и деца до 5 годишна възраст под наем за разходка в парка, цени умерени, имам и кучета с каишки за разходка, обезпаразитени, послушни, ама да знаете че кучетата са по скъпи щот с тех ходите където искате и когато искате, а с децата само в определен час и под строй.
  • 82 Край

    32 3 Отговор
    С всеки се гаврят толкова колкото позволява.
  • 83 Край

    27 2 Отговор
    Вместо тези глупотевини да си дадат сметка че уплътняващото застояване на София и големите градове ги прави уязвими при епидемии. Тази нито е първата нито ще е последната.
    Бутат еднофамилна къща и в двора и сторят кооперация за 30 семейства. Това в рядко населената ни страна.
  • 84 Короба👑Морона🖕🙊

    31 2 Отговор
    🇧🇬Корона вирус Незнам дали има но Морона вирус има със сигурност (Морон на англ. Идиот)
  • 85 Марко

    8 10 Отговор
    Би било добре авторът първо да сложи една коронка на главицата си, а после да пише в този малоумен стил!
    Успех на Миленчо от село Ганево;)
  • 86 Тодор Живков

    29 7 Отговор
    Като всяко решение на Борисов (ГЕРБ просто е пришито към него) е необмислено, вредно и контра на народа. Да погледнем изказването дето било най-либерален. Ами нородът се хвърли през март да спазва указанията, надявайки се, че съдейства на управлението да се справи със заразата. След месец и половина (и по-рано) се разбра, че всъщност управляващите не правят нищо по въпроса. Няма масови тестове, не се изолират заразените, а просто са оставени да щъкат между нас и да ни заразяват. Муфтачиев ни уверяваше, че няма нужда от масови тестове, а сега почнаха по малко повече (1000 на ден не са достатъчни) и ой имало заразени. За целта не е нужно да си Витанов, за да разбереш, че ако правиш повече тестове, ще излязат повече заразени. Днес ни съобщиха, че имало регистрирани около 1200 случая, около 300 са в болница, Има и под 100 починали от усложнения. Какво правят останалите 800? Те лекуват ли се, просто си стоят в къщи и да става каквото ще с тях. Те срещат ли с други хора? Колко трае заразата на един човек, ако се е заразил на 20 март, не е в болница, не е починал - водили се излекуван? Борисов затова не отиде в НС да му задават въпроси, т.к. няма да се усложливи като на някои журналисти.

    Коментиран от #155

  • 87 ани

    13 24 Отговор
    Народът вече изкрейзи с темата за парковете .Само преди 2 месеца нека да си спомним как по цял ден седяха с колички в моловете ,как се правиха масово детски партита в моловете ,а парковете бяха отворени,но ,но там в моловете е престижно.Много обичаме да преиграваме и да се преструваме.Дали ще дишам въздух от балкона или ще седя в градинката на 20м от балкона то няма да поема повече кислород,смятам.А за възрастните ,които са пощуряли много е важно този кислород дали ще има кой да го усвои и как.
  • 88 предприемчива

    21 1 Отговор
    Давам под наем сравнително кротко 2-годишно. Цена - 20 лева на час. Изпращане само по Еконт с предварителен преглед.

    Коментиран от #96

  • 89 Минаващ

    4 3 Отговор

    До коментар #42 от "младитИ хора":

    Като си почнал, да си чувал за препинателни знаци?! Или правилата не се отнасят за теб?
  • 90 Нова

    31 3 Отговор

    До коментар #26 от "Абсурдистанска реалност.":

    Защо не си отидете по родните места! София не беше град държава, а. нормалнастолица за 8 мил. население. Не мога да ви разбера, защо се оплаквате? Моето семейство искрено завижда на тези, които имат родни места извън София, а ако имат и възможност да си изпратят децата там по хубаво няма Моите внуци вече 1,5 са затворени, а са само на 3 и 4 год. Някога също за виждах на децата, които всяко лято отиваха на село а аз сменя единия двор с този на баба и дядо в друг квартал.

    Коментиран от #95, #104, #159

  • 91 майтапчийски

    24 5 Отговор
    гаврата е със всички не само със столичани
  • 92 психоекспериментатор

    34 4 Отговор

    До коментар #48 от "Гост":

    Не, не сме ние идиоти, просто ти си глупав. Когато на власт са правителства, които не са избрани от народите, не се грижат за интересите на народа и нямат никакъв авторитет пред него (така е в цял свят, не само у нас), тогава се случва следното: каквото и да истърсят отгоре, хората не му вярват и го отричат. Най-нормалната реакция е като имаш работа с мошенник постоянно да тълкуваш истините му наопаки. Това е най-естествената реакция, няма парадокси, няма "идиоти". Нещо повече, тази реакция е много точен(недвусмислен) индикатор колко са легитимни правителствата. Елементарни, познати на всички от личен опит психолигични процеси. Наричат се "подозрителност". Подозрителния човек прави екстраполация на наличния си опит за да предвиди вероятен изход от ситуация, за която няма достатъчно информация. Лъган си, не си информиран, предполагаш и чакаш на тръни развръзката от действията си. Идиот е този, който вярва на доказани лъжци, дори да казват истината по случайност.

    Коментиран от #94

  • 93 готви

    7 10 Отговор
    се гавра с вас психочервени отрепки разчистват дървета от излишни клони
  • 94 Гост

    20 8 Отговор

    До коментар #92 от "психоекспериментатор":

    Това правителство го избраха негласуващите.
  • 95 Чата

    29 1 Отговор

    До коментар #90 от "Нова":

    Ако всички си отидат по родните места, кой ще управлява даржавата? В праламента няма да остане никой! Фандъчката ще е на картофената нива! Бойко ще се надпреварва с прасето кой ще излапа повече мас и суроватка! Мая - на черешата, Корнелия - на реката ще чепка вълна! Президента ще продава карпузи, дини, тъпеши и кауни на Цариградското шосе между Харманли и Любимец! Изобщо - ще бъде прекрасно!

    Коментиран от #107

  • 96 Бай Мънгал

    3 8 Отговор

    До коментар #88 от "предприемчива":

    Наема да бъде да те заредя с още едно - две?! Става ли?
  • 97 Ами

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Стани да си легнеш":

    ти точно това правиш-чешеш си езика.И нещо друго правиш на управляващите ама не ми се казва какво.
  • 98 Човек от село

    34 2 Отговор
    Скъпи сънародници,че има гавра с целия български народ съмнение няма. На село извънредното положение не се усеща толкова силно,защото си ходим свободно на всякъде и по полето и по планината и до общинските градове.При нас никой не носи маски,просто хората не се страхуват,нито от вирус,нито от полиция.Относно ковид-19 изводите си правете сами.Сравняват ни с най- засегнатите страни,а вижте Словения,Литва,Македония,Сърбия и др. като нашия брой заразени и мъртви съпоставени с Беларус ,също толкова умрели,но от 9500 заразени и без карантина.И накрая вижте,че няма нито един умрял високо поставен политик или много богат-в световен мащаб.Пожелавам Ви много здраве и не се плашете.
  • 99 Престъпление и наказание

    18 5 Отговор
    Оставка, съд, съд затвор .
    Нормалния ход на нещата за престъпници като бойко.
  • 100 Гост

    9 3 Отговор
    По Витоша еднопосочно майки с деца... А другите без деца да духат супата.
  • 101 Чата

    22 3 Отговор
    Знаят, че хората и без това ще излязат, и вече са излезли в това топло време! Правят се уж великодушни! Малък проблем ще е да обяснят как така няма строга изолация, а няма ,,пик" на заразата!?!? Стъкмистиката ще оправи нещата! По същия начин се оправят и изборните резултати! Сутринта - двама починали от вируса!!!! Единия - господин на достолепните 95 години с куп заболявания на тази възраст. Втория случай - жена на 73 с ,,карцином на белия дроб"! Пандемия тотал!
  • 102 Гост

    9 2 Отговор
    По Витоша еднопосочно майки с деца... А другите без деца да духат супата.

    Коментиран от #103

  • 103 Чата

    11 4 Отговор

    До коментар #102 от "Гост":

    Ха, така! Пусни сама майка с дете на 5 месеца из Витоша, а Кумчо Вълчо дебне в храстите! Както 2 месеца не е виждал крехко, ще стане една....! Ще съсипят природният парк и ще изгубят малките из деретата!
  • 104 Дишай дълбоко .

    9 5 Отговор

    До коментар #90 от "Нова":

    ,,Защо не си отидете по родните места! "
    Кои сме ,,ние" бе софиянски ?
    Аз съм си в родното място !
    Мен не ме мисли,а когато сядаш на критикуваш някого,вкл.на скорост и мозъка иначе само разпиляваш мозък и може някой да се подхлъзне.
  • 105 е то

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "soso":

    Няма особена разлика.
  • 106 софиянец

    20 5 Отговор
    Нямат право ДА ДИСКРИМИНИРАТ останалите софиянци, като пускат само децата.Бойкот на това решение.Това не само е подигравка, това е противозаконно.Да не говорим,че всички плащат данъци.Парковете не са право само на родителите с деца.Всички имат право на здраве,,слънце и движение.Абсолютно злоупотребяват с положението си в момента.

    Коментиран от #165

  • 107 Нова

    14 7 Отговор

    До коментар #95 от "Чата":

    Тогава какво искате и защо говорите против София пък всички се бутате да живеете тук! Аз съм доволна от карантината! Спокойствие, по улиците малко хора, малко коли, София преди пренаселванрто.
  • 108 ааа

    7 2 Отговор
    Команда "ГАЗ". .. който е ходил в казармата ...
  • 109 6246

    3 11 Отговор
    НЯМА КАК ДА ОТВОРЯТ ПАРКОВЕТЕ ЗА ДЕЦАТА ЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА НЕЩО ОТ ЧЕРНОБИЛ !
  • 110 Дървени философи

    10 6 Отговор
    Ясно е, че на хората не може да се угоди, но при положение, че е застрашен живота ни и комшиите в Турция, Гърция, Русия и др. не дават на хората да излизат на улицата дори, ние сме най-умните и най-учените.
  • 111 СПАСИТЕЛЯ

    4 9 Отговор
    ПОНЕ БЛАГОДЕРЕТЕ НА БОЙКО БЕ , ПЪК ПОСЛЕ ХОДЕТЕ НАВЪН
  • 112 мангалов

    7 2 Отговор
    За какво са ни тия разходки? Пълни глупости стойти си в къщи и това е.
  • 113 дедо

    8 1 Отговор
    Като ви чете човек си мисли, че сте 80 процента ог БГ. А като дойдат избори, се вижда, че едва 10 -на нещастника се упражняват в правопис.
    Дано поне да ви плащат редовно.
  • 114 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Да ги взима и да миряса вече сорелето.
  • 115 warlock

    4 6 Отговор
    Какви са тези призиви "мислете щабни генерали"? Той фуражката не може обувките да си върже, да мислел? Вместо да им ближете подметките, завършете статията си с "подавайте си оставките, продажници"! Мисирки мисирстват и толкова!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Приоритети

    6 16 Отговор
    Стига вече де, нима сме се справили с епидемията, та най-важното е дали има къде да се шляем?!! Отвсякъде се казва да се стои вкъщи,и не без основание, а се обсъжда как по-правилно да става размотаването.
  • 118 Кочо

    7 3 Отговор
    Децата - в парка, майките - на Витоша!
  • 119 БОКО РОКО

    9 5 Отговор
    ЗА 10 МИЛИАРДА И 4 МИЛИАРДА СУАП СДЕЛКА ЕТО ЗА ТОВА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 120 Лили

    12 9 Отговор

    До коментар #25 от "Мария":

    Ела на село, ходи по поляните, никой няма да те спре. Кой както си подреди живота. Да, вечно фалирали ще са мързеливите, некадърните, онези с живот на кредит, ония дето ако изкрат някой лев за деня ще ги профукат за цигари и алкохол. После друг им е виновен. Я Бойко, я Станойко за скъсаната им черга.

    Коментиран от #123, #125

  • 121 герп изроди

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "Защо":

    Парафа е на оня @род-министъра на смъртта-роднината на Горанов.А е сложен по заповед на @рода Борисов.
  • 122 Да но

    15 5 Отговор
    В нито една държава от ЕС парковете и планините не са били затваряни! Това е единствено в България.

    Коментиран от #142

  • 123 ха ха ха ха ха

    13 4 Отговор

    До коментар #120 от "Лили":

    Абре Лили,ми че България е фалирала ,това означава ли ,че българите са мързеливи? Само не ми казвай,че има хора с много пари в България.Да,има,НО от кражби.Това не ги прави работливии умни! Защо мислиш,че ЕС назначиха и главен прокурор на ЕС? Да намери откраднатите пари от Европейските данъкоплатци. И тия пари се оказват случайно в ..(според теб) НЕмързеливите;))))
  • 124 Николай

    13 4 Отговор
    Това беше най голямата глупост да затвориш паркове и спортни площадки. Трябваше да се контролират хората да не се събират на групи, но не и да се забраняват посещенията в парка или да забраниш на хората да спортуват.

    Коментиран от #143

  • 125 АА1

    7 2 Отговор

    До коментар #120 от "Лили":

    Ехааа...голямо порязване в коментара ти,Лили! Но много точен и логичен. Лека хвалба от мен на написаното от теб-браво!

    Коментиран от #136

  • 126 БББб

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Стани да си легнеш":

    Абе,не давай акъл,ами си чеши си задника да не го отнесеш.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 мухаха

    5 15 Отговор
    Другари не ви ли омръзна цял живот да чакате светлото бъдеще...! Вижте полицейския час в Сърбия и се радвайте че сте под вещото ръководство на Генерал Бойко Борисов!
  • 130 1984

    8 4 Отговор
    Всички трябва да не излизат! Вкъщи и смартфоните включени за да бъдат контролирани!
  • 131 Софиянец

    11 2 Отговор

    До коментар #13 от "С.С":

    Уважаеми тези които напуснаха София не са СОФИЯНЦИ,а СТОЛИЧАНИ
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Ян БиТурбо Бибиян

    11 3 Отговор
    ВЪПРОСА Е НЕ ГОТВЯТ ЛИ ГАВРА НА СТОЛИЧАНИ. А СТОЛИЧАНИ ГОТВЯТ ЛИ ГАВРА НА ТИКВАТА ЗА ИЗБОРИТЕ .
  • 134 Blackthorn

    9 3 Отговор
    Добре дошли в новия концлагер! Хора, който от вас може, бягайте от големите градове с близките си! Послушайте ме за да не ревете!
  • 135 SWEEDEN

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    шведското правителство не диктува на хората как да се предпазват. До 50 души могат да се събират заедно, ресторантите и кафенетата са отворени, На пресконференция в края на миналата седмица външната министърка Ан Линде обяви за „мит“ твърдението, че в Швеция животът продължавал да тече нормално. Тя каза, че част от шведското общество е със затихнали функции, много хора си стоят по домовете и вече не пътуват. Лена Халенгрен, министър на здравеопазването и социалното дело, също заяви, че е неоснователно разпространеното мнение за Швеция като държава, която действа по радикално различен начин в борбата срещу пандемията. Швеция направи само две неща по-различно: не затвори детски градини и училища и не задължи гражданите да си стоят по домовете. Министърката припомни, че правителството е отправило само препоръки към гражданите, което в крайна сметка дало добри резултати.
  • 136 Лили

    10 6 Отговор

    До коментар #125 от "АА1":

    Ежедневно има в селото, в което от пет години живея мъже, които от сутрин до вечер пият. Нищо не съградили, някои са без семейства. Работят каквото намерят. И всичко се изпива. Е, за тях ли да мисля? И не са от малцинствата. Тъй си живее българинът , примери много, с излишни претенции, на вересия , на кредит. Живеех в град, но съм сяла, копала, не съм се срамувала от това. Имах колеги, които ми се смееха на облеклото, сега им се смея аз. Пестила съм, имоти в най-
    големите ни градове, синът ми е лекар, съпругът ми работи още и не съм ревала, че нямам пари. Но и не съм живяла с кредити ули ползвала такива. А като писах за скъсаната черга, то пак е от глупостта на нашенеца. Няма пари за море, за екскурзийка, ама ще тегли кредит да си угоди на кефа... Е, ревете, няма да ви бърша сълзите, а ще ви сурвакам с дряновицата.

    Коментиран от #148

  • 137 Мдааа

    11 1 Отговор
    Народен човек е Борисов..пази народа ни...и най-вече пази клошарите да не преяждат и препиват...и дамите над 60 години да не забременяват...още сто години да живееш Бойко...50 от тях в ЦСЗ...а другите 50 в Токуда.
  • 138 Стига де

    11 0 Отговор
    Фандъка не може да направи нищо сама. Какво се прави на интересна! Каквото и кажат - това прави.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Морския

    13 2 Отговор
    Аз съм от Варна(градът със затворена морска градина) и гледам морето само на снимки.Чувал съм че морския въздух е полезен, но явно ръководството е на друго мнение.Егати филма, егати чудото.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 бай Шиле

    3 3 Отговор

    До коментар #124 от "Николай":

    А бе пич,много си отворен,но как ще коментираш умрелите в Италия?Обясни нещо за Испания,отворко.
  • 144 ДАДА

    11 3 Отговор
    СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС!
    В ПАРКОВЕТЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ КУЧЕТА, НО ДЕЦА - НЕ!
    ОТ КАК СВЯТ СВЕТУВА, ВИНАГИ НА БОЛНИТЕ ХОРА СА ПРЕПОРЪЧВАЛИ ПАРКОВЕТЕ ЗА РАЗХОДКА, ОСОБЕНО ПЛАНИНИТЕ, НО ДОЖИВЯХМЕ ДА ГЛЕДАМЕ, ЗАТВОРЕНИ ПАРКОВЕ. ПАРОДИЯ! ГАВРА!
  • 145 ivan

    4 1 Отговор
    Всички мрънкате а идвате в София.
  • 146 ivan

    3 3 Отговор
    Да сте чули АВСТРИЙЦИ НЕМЦИ ИТАЛИАНЦИ И ДРУГИ ДА МРЪНКАТ САМО ПРИДОШЛИТЕ СОФИЯНЦИ.Стойте си там от където сте.
  • 147 ivan

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Разликата е че 50 дни не излизаха
  • 148 Ivan

    2 2 Отговор

    До коментар #136 от "Лили":

    Един истински коментар.Благодаря.Много само мрънкат.
  • 149 Ясновидка

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    На КТП-тата се е допуснат полицейски произвол. Полицаите на КПП-тата тълкуват заповедите на Министъра на ЗО и на техният министър както си искат. Ако искат ще пуснат някого да премине, ако искат нама да го пуснат. Имаше някакво решение на НОЩ, че хората, които имат вили и градини извън пределите на СО ще се пускат през КПП-тата да ги обработват, за което трябва да вземат служебни бележки от кмета на населеното място където е имота им. Оказа се, че това съвсем не е така. Кметовете не издават такива служебни бележки, а искат да се направи регистрация за настоящ адрес, което е тъпо, защото, за да отидеш и работиш на вилата си един ден и след тона се връщаш на постоянния си адрес, трябва да се декларира, че това ти е настоящия адрес на който живееш. Всички тези недомислици могат да се решат с една по-смислена декларация в която вместо настоящ адрес да се пише на кой адрес отива пътуващия, каква собственост притежава на този адрес и колко време смята да остане там. Настоящият образец на декларация за пътуване, съставена от МВР е неясна и дава възможност за свободно тълкувание на съдържанието й от полицаите на КТП -така, кого да пускат, кого да връщат, а на тези които проверяват декларациите да определят кого да глобяват и кого да не глобяват.
  • 150 коко

    4 1 Отговор
    в определени часове, по определени маршрути майтап
  • 151 Ако трябва да бъда откровен

    13 1 Отговор
    Не сме спирали да ходим на Витоша и в Ловния парк до нас че даже и без маски както препоръча доцент Мангъров /Витоша е пълна с народ между другото/, виждаме че стоят някакви изпълняващи прости заповеди униформени физически лица/не мога и полицай да ги нарека щото акъла им колкото на врабче/, тръгнали да вардят Витоша от отклонили те се овце от кошарата, как се варди вода бе господа, тя винаги си намира пътя, акъл море, по 12 часа изкарват с някакви миризливи маски на уста, жал ми е за тия полицаи, винаги ги заобикаля е по някоя странична пътека, а те си висят като кияци на това слънце, ама нали имат за шефове умни хора от НОЩ, големи мъдрости да сътворяват, и пак да ви кажа всеки ден в България умират 250 човека и се раждат 200, и понеже не мога да смятам вие кажете колко умират в 80 милионна Франция, Германия, 60 молиона Италия, или в 350 милиона САЩ, този успяха с експеримента Бил Гейц и неговите господари Рептили от масонски те сатанински кръгове.

    Коментиран от #158

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 123

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Защо":

    Защото офис можеш да дезинфектираш, но вируса остава в хладно и влажно много по-дълго. За това изчакаха да се постопли.
  • 154 Търново

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ае бе я си":

    ами и в Търново искаме в парковете.
  • 155 Стоян

    2 0 Отговор

    До коментар #86 от "Тодор Живков":

    Един,който мисли!Браво!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Митко ВР

    5 1 Отговор
    Много добре написана статия! Браво на МиленГанев! Да уточня, че изобщо НЕ го познавам.
    Веки ден ходя на работа и изминавам 75 км до работното си място. Минавам през няколко населени места и виждам, че навсякъде хората си се разхождат, събират се на групи, не спазват така наречена "карантина". Защото знаят, като мен, че "въздух, слънце и вода" е най-добрият лек за всяко тяло!
  • 158 Митко ВР

    2 0 Отговор

    До коментар #151 от "Ако трябва да бъда откровен":

    Браво! Съгласен съм с теб!
    .... Ама много дълго изречение си напасал?! Сложи от време на време някоя точка или запетайка!
  • 159 Пипи дългото чорапче

    2 0 Отговор

    До коментар #90 от "Нова":

    Защото хората нямат работа.аводи няма,фабрики няма,земеделие няма и хора няма
  • 160 Jeep

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Марио":

    нищо нa cи измиcля - вcичко е по рaзчет, cпуcнaт от горе
  • 161 управление на риска

    2 0 Отговор
    има суша най общо казано и мерките са според сезона хората са станали много кекави и не живеят здравословно по принцип и за това не може да се предвиди кои възрастови групи и при какви условия са застрашени най много една ябълка на ден и все пак земята се върти
  • 162 Шаран БГ

    2 1 Отговор
    Естествено, че София е най, най, най- важна ! Там е 1/3 от природонаселението на РБ. И то най-качественото, най-доброто, най-добре платеното. Е-е-е-е, има и " роби на труда ", но те не могат да си "повдигнат челата", още по-малко да манифестират след 4 дни, защото големият СДС деец Евгени Бакърджиев гръмна Мавзилея. Бати Бойко и целият вирусен щаб къде ще се курдисат, за да ги приветстваме ? После: ако е забранено да се излиза от престолнината, никой не е забранил влизането на паричните потоци от цялата страна в София !! Нали си плащате данъците, вирусоносители ниедни !?!? А милиардите от Брюксел дали ще дойдат или не - никой от нас няма да разбере !!!
  • 163 СтрахливВид19

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Я... .....":

    Не са ти съвсем точни цифрите. В Италия средно на ден умират 1730 души, това е за миналата година статистиката. За тази година цифрата е 1600 средно на ден. На няколко стотин от тях не се разрешава близките да си ги погребат и ги дават по телевизорите с военни камиони, чували, зали, морги и други такива страшни неща, които нашия генерал Годжи цитатува всеки ден. И тия алчни магарета в бели престилки, които правят операции на здрави хора за да откраднат пари, опитват се да направят всеки стъпил в болница техен аботан и затриват повече хорица с грешни диагнози и неправилно лечение не само от корони вирусите(4 човека/ден) ами и от истински болести(293 човека/ден) сега да ми се показват по телевизорите преструвайки се на загрижени, да ме плашат и да искат да им ръкопляскам, докато си седя вкъщи унищожавайки имунната си система, която е единственото нещо способно да ме спаси да се озова при тях - не, благодаря! Щом ви действа добре - #стойте си вкъщи, но не си въобразявайте, че може да се скриете от силно заразен въздушно-капков вирус плъзнал навсякъде. Грижете се за здравето си и се пазете от тези магарета в бели престилки, че който се озове при тях - нещата не се развиват в негова полза.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Крали Марко

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "софиянец":

    Ей! Га само песове и кучкарки моеше да излазат- немаше ли ИСТИНСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ? А? Да ти направим дете ако си нефелен или мек ? ДЕЦАТА СА С ПРЕДИМСТВО ! ЯСНО?! То Годжи бей нали има кутре- можело за кучкари а за нормални люде -к..р Ядец Нито едва мисирка не му зададе този въпрос на жалките им брифинги. Ша го видиме другио пат кога вече има унуци ква песен ке пее Годжи бей