1 Май, 2020 13:01 16 459 70

Георги Марков: Ще има бунтове, ще падат правителства!

  • георги марков-
  • коронавирус-
  • мерки-
  • криза

След като отмине вирусът, ще дойде икономическият шок и след него политическият, убеден е депутатът

Георги Марков: Ще има бунтове, ще падат правителства! - 1
Снимка: БГНЕС

Интервю на Лора Борисова за "Епицентър"

По повод декларацията на 70 евролидери, че унгарският премиер Виктор Орбан е "вторият вирус в Европа", унгарофилът и депутат от ГЕРБ Георги Марков е написал отворено писмо до председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен. Вчера пък Европейката комисия излезе със становище, че извънредните мерки в Унгария не противоречат на европейското право и ценности. За коментар на ситуацията потърсихме отново г-н Марков. Ето какво каза той.

- Г-н Марков, наскоро в интервю за Епицентър.бг вие заявихте, че соросоидите са се подлудили, след което написахте и отворено писмо до г-жа Лайен. Коментарът ви сега, след официалната позиция на ЕК за Унгария?

- Поклон на Урсула фон дер Лайен! Когато оглави Комисията, тя заяви, че няма да има двойни стандарти и всички страни са под мониторинг. В прав текст каза, че т.н. „върховенство на правото” няма да бъде повече използвано като бухалка за отделни страни. А то се използваше многократно като бухалка срещу консервативните християнски правителства на Полша и Унгария.

- На какво се дължи смекчаването на тона на ЕК?

- Очевидно, Урсула се е запознала с фактите, че унгарският закон с нищо не противоречи на унгарската конституция и европейското законодателство. В Брюксел беше младата и чаровна министърката на правосъдието в Унгария Юдит Варга (с 3 деца, с 3 езика, чудесен футболист и чудесна цигуларка). Снощи в еврокомисията на официална пресконференция водена от Вяра Йоурова – зам.-председател на същата, призна, че извънредните мерки на унгарското правителство и парламент не противоречат на европейското право и ценности. Очевидно, упреците към Орбан от соросоидните неолиберални среди се оказаха фалшива новина. Затова казвам: Поклон на Урсула и срам за Туск!

- А какво срамно е направил Туск?

- Горкият, от доста време не е на себе си. По време, когато Европа е морга, той постави на дневен ред въпроса за изключване на Орбан от ЕНП, защото искал да въведе доживотно извънредно положение, което, както стана ясно от становището на ЕК, не е вярно. Но той надмина всякакви граници и безсрамно заяви в интервю за Шпигел, че в Унгария се възражда нацизма и че Виктор Орбан е новият Карл Шмит.

- Кой е този Карл Шмит?

- Той е бил професор по конституционно право в Германия и е приеман за идеолог на Хитлер, без да е членувал в партията му. До края на живота си (умира на 96 години) не се е отказал от фашистката си идеология.

- На какво се дължи това шокиращо сравнение на Орбан с фашистките идеолози?

- Тук в Унгария разправят, че Туск е започнал да „вдига чашката”, но не знам дали е вярно. Вярно е, обаче че той претърпя много тежка изборна загуба в Полша от партията на Качински „Право и справедливост”. За втори път тази партия спечели абсолютно мнозинство. Туск беше разгромен. В Полша Туск няма какво да работи, освен да стане учител по история. Управляващите дори настояваха да бъде разследван за безхаберие около разследването на самолетната катастрофа в Русия, при която загина президентът Качински. Аз пръв познах в България още миналата година по Нова тв в предаването на Мира Иванова, че той ще оглави ЕНП, понеже няма друго какво да работи, а трябваше да му намерят работа и затова го сложиха на този пост. Като председател на партията той е бесен, че Орбан и Качински са като братя. Но най-бесен е от меморандума, който Орбан изпрати на всички партии в ЕНП.

- Какво пише в този Меморандум?

- Известно е, че Туск не е десен политик, а е неолиберал. Орбан го обвини в Меморандума, че използва поста си, за да решава вътрешните си проблеми в Полша и кара депутатите на ЕНП да повдигат въпроса за съдебната реформа в страната. Впрочем, Качински иска да пенсионира съдиите на 65 години, някои от които са от времето на комунизма, а у нас и така ги пенсионират на тази възраст отпреди 15 години. Орбан иска дискусия в ЕНП за това, че между ЕНП и ПЕС няма разлика, те са като близнаци. ЕНП оредя, в строя му са социалдемократически партии като португалската „Неолиберали”, като скандинавските, а Меркел се е гушнала със социалистите вече трети мандат, Курц пък сега се гушна със зелените. Виктор напомня, че когато е бил в ръководството на ЕНП заедно с Мартенс, ЕНП е имала 270 евродепутати, а сега са 170, имала е 16 премиери, а сега са наполовина.

- Как ще свършат тези скандали в ЕНП?

- За претенциозните читатели на Епицентър.бг ще е интересно да научат, че френската, испанската и италианската десница в ЕНП се сплотиха около Орбан. Словенският премиер Янша отиде по-далеч и публично обвини Туск в безсрамие. Мисля, че унгарският премиер ще има подкрепата в ЕНП и на баварската партия „Християнсоциален съюз”. Ще чакаме да видим кой ще оглави партията на Меркел „Християндемократически съюз” в Германия, тъй като изборът на нов лидер вместо отиващата си Меркел беше отложен заради коронавируса. Но тъй или иначе ЕНП е в комична ситуация – любимецът на Кол и поканеният в ЕНП лично от Кол Виктор Орбан е гонен от Раданкъневци и Тусковци.

Сегашните неолиберални лидери много приличат на лидерите на социалистическите страни от 89-та година – не разбират, че ще си отидат. До такава степен са зомбирани, че дори не могат да разберат: външните атаки спрямо Орбан го правят още по-популярен в Унгария. Унгарците, за разлика от нас, не обичат отвън да ги учат какво да правят, затова по соц време селяните си имаха по 12 декара земя, а гражданите – малки магазинчета, празнуваха си официално Коледа и Великден, гледаха си „Котките”, „Куин” и Формула 1.

- В писмото си до Урсула фон дер Лайен вие говорите, че се е събрал доста голям гняв в Европа и може да има бунтове.

- Това за гнева го каза Макрон още преди чумата. Той каза, че идва краят на либерализма, че думата либерал е станала мръсна и затова я изхвърли от наименованието на АЛДЕ. Сега пък аз казвам, че гневът ще е на квадрат. След като отмине вирусът и хуманитарният и здравен въпрос минат на заден план, ще дойде икономическият шок и след него политическият. Няма как да не се поставят политически и юридически проблеми - кой допусна да се стигне дотук, тъй като природно бедствие не е имало. Европа и НАТО бяха неподготвени, а дори развитите западни държави доскоро нямаха маски и лъжеха, че не са необходими, просто защото нямат. Сега маските паднаха! Ще има бунтове, не знам дали ще почнат от Италия, Франция или Испания, но ще падат правителства. Гледах Рай Уно, ами, то 73% от италианците са обхванати от еврофобия и искат излизане от еврозоната. Джордия Мелони заяви, че се е обадила на премиера Конте и му е казала: „Ако и Италия излезе от ЕС, това ще е краят на съюза. Нашето оставане има цена. Поискай да ни я платят”.

- Накрая, ви питам нещо актуално. Снощи стана ясно, че Унгария разхлабва леко мерките от карантината.

- Да, но без столицата Будапеща и целия окръг. В провинцията ще работят сладкарници, ресторантчета, но само на открито – по тераси, градинки и т.н. Същото се отнася и за плажовете на открито. Ще се спазва и дистанция от 2,5 м. Ще трябва да се носят маски в градския транспорт и в магазините. Унгария засега стои добре – на 10 милиона население има 2775 заболели, като ¼ са в хосписите на Будапеща, които са общински. Орбан отправи упрек към кмета Карачони от опозицията, че искат да управляват държавата, а не могат да се справят с 2-3 хосписа. В понеделник ще чакаме икономическите мерки на Орбан, но отсега е ясно, че той няма да взима заеми.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опорна точка

    20 113 Отговор
    Ако визира Русия и Северна корея има голяма доза основание.

    Коментиран от #10, #13, #40, #51

  • 2 слаботоков

    122 14 Отговор
    Гоше, като те гледам май пак си забравил да си сложиш памперса! 😀
  • 3 Гост

    91 13 Отговор
    Николайчо.....хапчетата....време е,пак си ги пропуснал..
  • 4 Че ге

    141 17 Отговор
    Пъвото е бълггарското.сбогом на пп гроб.

    Коментиран от #39

  • 5 Гойко Митич

    149 20 Отговор
    Абе Георги и твоя човек Боко е в това число на падащите.Ко праим?

    Коментиран от #8

  • 6 дядо Койчо

    104 16 Отговор
    Наборе, абе що не бегаш у село да садиш кромпир и зеле а се занимаваш с глупости! То и аз съм изкуфял ама това твоето на нищо не прилича!
  • 7 ФЕН

    108 14 Отговор
    Да и ти носиш голяма вина на бунтовете на ли си полога на ББ на ти го хвалеше и ни убеждаваше ,че само ББ е достоен да краде и какво реши да ви подхвърли а раята само да работи и да си мълчи маи спре да те храни и търсиш съчувтсвие в електората а?
  • 8 Ами пак прескачаме

    86 11 Отговор

    До коментар #5 от "Гойко Митич":

    при силните на деня. Умее ги той, пакетчето застаряващо, тия работи - от ДС в СДС, после в ГЕРБ... май се е прицелил в,,,? Кажи си бе Гоше, Николайчо миличък...

    Коментиран от #20

  • 9 no name no face no number

    59 13 Отговор
    капитализма ще вземе да си отиде
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Майна

    39 11 Отговор
    А, така, Италия излизс, ще влезнем ние, нали се пънем с лакти да влезем в коридора.... Дамо така.... Може да ни вземат, и без това без имоти у Родино, ще ние уютно.... Прост народ сме ние.... И този, граничещ с.... Нямам думи, ще ни дава... Някакво виждане
  • 12 Asdfg

    83 8 Отговор
    Агент Николай, нали ти е ясно, че и Бочко ше го отнесе?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 На тая

    69 7 Отговор
    мазна фурнаджийска лопата не ѝ разбрах кое ѝ е "тук" и кое "там" , тъй като другаря казва "Тук , в Унгария...." , а е на яка хранилка като депутат от българските данъкоплатци ?! Кеси си в Унгария когато и колкото иска , на рождените си дни в "болнични" си празнува в Унгария ! На Ганьов гръб !
  • 15 ай сиктер бе

    63 6 Отговор
    Брей тоя на пръст и тамян мирише ама не пуска кокала!
  • 16 Албанска линейка тряа

    35 4 Отговор
    Да изнесе демагозите насаждащи фобии с цел прикриване на кражби льжи и фалшификации.
  • 17 Хахаха

    59 9 Отговор
    В прoвинциятa щe рaбoтят cлaдкaрници, рecтoрaнтчeтa, нo caмo нa oткритo – пo тeрacи, грaдинки и т.н. Cъщoтo ce oтнacя и зa плaжoвeтe нa oткритo. Щe ce cпaзвa и диcтaнция oт 2,5 м. Щe трябвa дa ce нocят мacки в грaдcкия трaнcпoрт и в мaгaзинитe. В пoнeдeлник щe чaкaмe икoнoмичecкитe мeрки нa Oрбaн, нo oтceгa e яcнo, чe тoй нямa дa взимa зaeми....щом Унгария обвиняват във фашизъм заради тия мерки наш Бойко вече трябва да е осъден в Хага и да чака газовата камера защото при нас с маски дори и вкъщи, заеми /откраднати/ 12 милиарда, за кафета и ресторанти забрави, градинки само ако си до 12г. или куче
  • 18 анализатор

    52 6 Отговор
    Агент "Николай" твоето мнение не ме интересува!
  • 19 шундурко

    42 4 Отговор
    АБЕ ТО Е ЯСНО ,ЧЕ НА КЬОР СОФРАТА БЯХМЕ МНОГО НОООО БАЦЕ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ,ПАРОЛАТА ЩЕ Е "ТОЙ САМ УПРАВЛЯВАШЕ ,АРЕ СЕГА САМ ...."
  • 20 ДГД

    45 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ами пак прескачаме":

    Бил е още и председател на партия "Ред, законност и справедливост", партията на Яне Янев!!!

    Коментиран от #65

  • 21 Преди

    51 3 Отговор
    да изберат Урсула фон дер Лайен , другарят от ДС не спираше да плюе по нея , а сега , като вече е избран "Поклон !" ѝ прави ! БКП школата в името на личния интерес !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Боьоуууу

    49 2 Отговор
    Спасих ви от коврид2019 не казахте едно мерси пуууу лош матриал
  • 24 Фурми сус Суджук

    52 4 Отговор
    Георги Николай Дантелов честит празник на труда бре комунист и агент на ДС сега виден лизач на Шайката.
  • 25 В.В.

    48 6 Отговор
    Чичко Георги,Леко си задръстен...Не ти чета недоразумения та...Кризи е имало,има,и ще има...Винаги...Правителствата ще се сменят...Това е нормално..В Демокрацията Само в САЩ от 240 г.управляват демократрепубликанци...И така..А Б.Б.ще се срине не заради некъв к19...Има други прегрешения... В името на демокрацията ,естаблишмента трябва да се сменя...Инак си е диктатура.. Всъщност ,не
    дочетох статията...Не ме интересува мнението .на празноглавци...
  • 26 Нова

    67 6 Отговор
    Марков, а бе на една възраст сме горе долу, ама сме живяли в паралелни светове! Кога са ти забранява ли да слушаш "Куин" и не само. И "Битълс", и "Юрая ХИП" И Ролинг стоунс' и" Металика", а пропуснах "АС|ДС. Колкото до Коледа и Великден пак си се празнуваха, ама не показно. Всяко дете си носеше яйце в училище и се чукахме. Хайде стига фалшива пропаганда!
  • 27 Бунтове в Бг-никога

    46 4 Отговор
    Бунтове ще има в други държава, в Бг няма да стане. Ние сме мишки и това при нас не може да стане. Защо не казахте "мерси" на Бочко, каскета и компания! Ей неблагодарен народ...
  • 28 Политически метаморфози

    44 5 Отговор
    Този очарователен унгарофил през 90-години скачаше в защита на либералните ценности, явно се е осъзнал и сега скача срещу дедо Сорос и компания. Ако прозре истината за Тиквуний ще е просветление.
  • 29 345

    44 7 Отговор
    Излиза нова песен Борисофф чао
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 123

    36 3 Отговор
    първо ша паднат комунягите от суджук барцелонската партия
  • 32 Тримата глупаци

    37 3 Отговор
    Подтотвя почва за ново политическо хамилионство. Плъховете първи напускат кораба.
  • 33 Наблюдател

    39 3 Отговор
    Жоро Тантелата, още от времето когато е бил дребен доносник на ДС е имал афинитет към диктаторите!

    Коментиран от #37

  • 34 Поемане на отговорност от правителството

    29 5 Отговор
    И ОСТАВКА Е ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЪТ. Наркомания, убийства, ПТП, кражби, корупция, изнасилвания всеки ден най-малко по 2-ва случая. Това правителство НЕ СЕ СПРАВЯ С ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД, СПРАВЕДЛИВОСТ и БЛАГОДЕНСТВИЕ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ОСТАВКА!!!
  • 35 Смях

    37 3 Отговор
    Питайте го този хубавелко, с неговата възраст какво търси в парламента.Да каже защо в България нямаме феноменален политик като Орбан.Всички са гъзолисци на хранилка.И съдя ли не беше и вЛевски беше някакъв. Трябва да се въведе възрастова граница за депутатите, такива изкуфяли старци нямат място там.Имаме толкова млади и кадърни кадри, но от такива кърлежи неможе да прогресират.Важното е да се продават банани и портокали по магазините,на друго майната му.

    Коментиран от #50

  • 36 Криеш името си страхливец

    37 4 Отговор
    Този индивид е бил агент на държавна сигурност на социалистическа България от 1971г. Само на 21 г., а със забележими успехи за НРБ! Агентурните МУ псевдоними са "Николай" и "Стефан"! Черпил е другарите си, за които е писал доноси на Гергьовден, Никулден и Стефановден! НЕ дочетох сегашните МУ виждания за живота, а ВИЕ?
  • 37 В .В.

    19 1 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    Да,да,, абсолютно .Точно
  • 38 м-р Костов

    32 1 Отговор
    Този за какво страда? И да падне правителството, той ще се ашладиса за новото.
    Опосум.
  • 39 Димитър

    19 30 Отговор

    До коментар #4 от "Че ге":

    Да кажем, че си прав и Герб загубят изборите догодина. Кой да управлява европейска България. Пак ли крадливите, некадърни и корумпирани социалисти комунисти. Та нали те вече ни управляваха над 60 години и я докараха до там, че в България има само олигарси и милионери от редиците на Бсп и Дс. Точно тези дето до обяд ще работят за себе си, а следобяд за руснаците тоест сиамските и кагабейски близнаци Бсп, Дс и Дпс. Нима искате това пак да се случи. Нима забравихте едноличното управление на Жан Виденов и неговата хиперинфлацията. Нима забравихте, че 16 банки дадоха фира а парите и спестяванията на хората бяха откраднати от кадрите на Бсп и Дс. Нали тогава министър на икономиката бе Румен Гечев обявен за агент на тоталитарната Дс служба, а сега като депутат от Бсп другаря Гечев дава акъл и критики наляво и надясно.

    Коментиран от #41, #45

  • 40 Б.Х.

    25 6 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    Теб да не са те насилвали руснаци и корейци. Само това пишеш с повод и без повод
  • 41 Щерю

    37 5 Отговор

    До коментар #39 от "Димитър":

    А какви са според теб сегашните управляващи от пп гроб.най долните утрепки от комунистите.вашия мил лидер комунист , лилито павлова внучка на комунист,цецка и тн.всички дъщери синове и внуци на комунисти там случайни на ръководни постове няма.много си заблуден
  • 42 Тошко

    6 2 Отговор
    Жълтопаветниците трябва да започнат да се размножават, защото са малко и така винаги ще си останат опозиция и крякащи напразно.
  • 43 ПЕНКО

    14 5 Отговор
    ЛИЧНОСТ-ПРОДАЛ; МОЗЪК ПРОДАЛ; ПУТКОДАТ;НАРОДО ПРОДАТ; ДС АДЖЕНТ;СЪДЛЯР -ОТ НИКОГО НЕ ИЗБРАН ; НИЩО НЕ ВЪРНАЛ НА ОТГЛЕДАЛИЯ ГО НАРОД ....- НО ПЛЯМПАНЕТО МУ В ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА Е 90% ВЯРНО -..." РОДЕН СЪМ В ДАНТЕЛИ - И ЗАКЪРМЕН С ЦИТРОНАДА " - КАЗВАШЕ ТОЙ !?!?!?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Малееее

    23 5 Отговор

    До коментар #39 от "Димитър":

    Много зомбита, тотално повредени. Дълъг коментар в който прозира опит да искараш боко и шайка десиденти. Какво си мислиш че ще мине,
  • 46 В.В.

    26 5 Отговор
    Арее,,,бегай у Унгария,,смотко ...Вземи и Б.Б. Завинаги!!!Не се нуждаем от празнодумци . Имаме нужда от бачкери...Капиши???
  • 47 Тошко

    7 20 Отговор
    Напред другари смело, да браним нашето Велико дело! Ха ха ха ха.... Смях в червените безредици

    Коментиран от #48, #54

  • 48 Добрият доктор Борисов

    34 1 Отговор

    До коментар #47 от "Тошко":

    Точно герб са баш комунисти, бивши партизани настоящи мутри
  • 49 Вервайте му

    15 2 Отговор
    Точно толко, колкото 2020 СДС е на "власт", а Г. Марков е премиер.
  • 50 Чочо

    14 1 Отговор

    До коментар #35 от "Смях":

    Много правилно, депутат, министър или каквато и да било длъжност в управлението на страната до 60 годиши и адиос.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 яяя

    23 1 Отговор

    До коментар #51 от "Виктор Орбан":

    Сорсоидите ги изгониха от Раша и Унгария и къде другаде да ходят, като и Тръмпи даже не ги иска....
  • 53 В.В.

    8 4 Отговор
    Избягах от режима на СДС ,1997,...Скитах по света, почувствах че помъдрявам...Работих яко...Докер, шлосер,заварчик,..всичко..което е измислил човека. Страшно е. Сам,изолиран,смазан, притиснат,изнемогващ,,унижен,,болен,здрав,,. Иии. Пожелавам на смотаните седесарчета да изпитат всичко това ,,и без драми ,плийз,, пикльовци. Хаха Днес съм спокоен и уверен . Без страх и съмнение. И съм сигурен ,че Вс е Ок ..Слабите и празноглавците. ..Гоо то хеллл....
  • 54 Tozi

    6 2 Отговор

    До коментар #47 от "Тошко":

    Е вие нали крадете в партизанска колона
  • 55 Агент Николай

    15 4 Отговор
    Пак изпълзя.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 въпрос

    18 0 Отговор
    Някой знае ли защо са забранени НПОта на Сорос в Израел ?
  • 58 блаблабла

    6 1 Отговор
    ОФФФФ И ТОЯ СЕ ВЪРТИ КАКТО МУ ДОЙДЕ ДО ВЧЕРА ГИ БОГОТВОРИ А СЕГА ОБРАТНОТО
  • 59 Ще има Марко и за теб ОСТАВКА ЩЕ ИМА

    8 2 Отговор
    Па за ГЕРБ да не говорим, есно е....
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ira

    5 0 Отговор
    Господин Доналд Туск се е загубил някъде в превода, или в някое стихче. Приятна работа, предобра заплата, многоприятни срещи, съвещания, събирания, брифинги, командировки, мисии... Питам се, тези чиновници ли са Ренесансовия европеец? Oрди папагали, назидателни и взискателни...
  • 62 Истината

    8 5 Отговор
    Статията е за Орбан и не е нужно да коментираме Марков. Орбан исторически е доказан антикомунист и борец срещу комунизма. Има куража да предприема твърди мерки в полза на народа си без да се съобразява с Брюксел, което не се харесва на някои подлоги, но се харесва от унгарския народ.
  • 63 епицентър е част от мисирките

    6 3 Отговор
    лъска имиджа на доган и бочко
  • 64 Дядо поп

    8 1 Отговор
    Фурнаджийска лопата.Довчера беше от сдс, а след това се домогна до гроб, за да си депутат и да пълниш гушата. По-добре млъкни, защото се вижда, че си доста изкукуригал.
  • 65 Демек -

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "ДГД":

    Всестранно или многостранно развита личност...
  • 66 Стефан

    9 4 Отговор
    Доноснико лишен си от разум, интелекта на хората е Европа е на ниво което ти не можеш да си представиш, там хората си извоюваха демокрацията, там профсъюзите извоюваха и добри заплати на работниците, там хората са чувствителни на тема лична свобода и не понасят някой дошъл от държава дето от страх е станал ДОНОСНИК на приятели си, на преподавателите си, на хората с които е ял и пил на една маса, а жалкият ти опит за анализ е направо гротеска за хората които имат МОРАЛ, не ти се получава, толкова си ограничен че наистина трябва да поумнееш за да го разбереш.

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 12и45

    0 0 Отговор
    Колко е жалко наши уж политици, чак и книги взеха да пишат за чужди политици.
  • 70 6789

    0 0 Отговор
    Не че го харесвам този но има нещо което видях в нета за него и принадлежността му към ДС в миналото. Роден е на 20/03/1950 а картончето му и всички други изложени документи са на негово име т.е. еднакви имена но картончето показва друга дата на раждане на агент Николай 20/07/1950. Интересно това грешка ли е? Не мисля. Иначе е нагъл и се мисли за голям демократ но не е. Вижда това което му се иска.