Last news in Fakti

1 Юни, 2020 15:59 4 382 19

Цацаров и Фандъкова се подиграха с Борисов от... любов

  • бойко борисов-
  • цацаров-
  • фандъкова-
  • цветанов

Пропагандата е важна част от политиката. Фалшивата пропаганда обаче разкрива истината за държавното управление

Цацаров и Фандъкова се подиграха с Борисов от... любов - 1
Снимка: Спаси София
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Франц Кафка има една забележителна мисъл, че ”Всичко, дори и лъжата, служи на истината. Защото сенките не могат да закрият слънцето. Нещо подобно се получава със странната признателност, демонстрирана от близки до премиера Борисов хора, стигнали благодарение на него до сияйни кариерни висоти.

Шефът на КПКОНПИ Сотир Цацаров, който е наясно, че заемането на този пост без благословията на лидера на ГЕРБ е химера, онзи ден отчете работата на антикорупционния орган. В доклада отсъстваше думата „Апартаметгейт“. „Годишният доклад на антикорупционната комисия не е вестник или информационен сайт, за да бъдат описвани в него скандали като "Апартаментгейт" или терасата на Пламен Георгиев“. Това рече г-н Цацаров от трибуната на НС. От прокуратурата му удариха рамо със съобщение, че проверката на ултра луксозния апартамент на Цветан Цветанов не открила нищо незаконно.

Какво следва?

Цветан Цветанов трябва да бъде възстановен като втория човек в ГЕРБ, председател на парламентарната група на партията, председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност, председател на предизборния щаб и т.н. и т.н. Редно би било Борисов да му се извини и овъзмезди за понесените политико-морални щети.

Цецка Цачева, милата, и тя трябва да се върне като министър на правосъдието, а Дани Кирилов-Барни Ръбъл да се окаже отново депутат.

А горкият Пламен Георгиев-Пацо Терасата? Той бе заточен чак във Валенсия, вместо да участва в надпреварата за главен прокурор, например. Да не би да е имало заговор срещу него, за да стане Иван Гешев обвинител №1, а Цацаров да му седне в стола? На такова прилича…

Йорданка Фандъкова и тя удари по премиерския авторитет. В подредената фотоизложба "Спортът в София през годините" Бойко Борисов се появи в мащабно фото като футболист. С екип на Нова тв, когато тя още не бе на Кирил Домусчиев… Изложбата ще бъде открита на 2 юни – Ден в памет на загиналите за България – току до НДК. Фандъкова със сигурност е искала да се хареса на Борисов, но вместо това предизвика цунами от подигравки в мрежата. Случайно ли го направи? Или от глупост?

По същата логика Борисов би могъл да се появи в редичката и на художниците (имаше такова идиотско предложение преди години), защото нарисува схемка на Южен поток, подари я на Жан-Клод Юнкер и той си я закачи в кабинета.

Да го сложим и до Андре Ленотр, кралският архитект, създал паркове-шедьоври в Париж, защото отглежда магнолии в Банкя?

Да му поставим портрета и сред водещите медици, защото на един от брифингите каза: „Аз като добър доктор не мога да предпиша такава рецепта…“.

Пропагандата е важна част от политиката. Фалшивата пропаганда обаче разкрива истината за държавното управление. Казали са го класиците.

Фрог нюз

П.П. Понеже действието се развива в България, ето какво ще стане. Цветанов и останалите няма да си потърсят правата по съдебен път, защото знаят с какви пари са пазарували и живеят като арабски шейхове. Но ще дрънчат, че са невинни, жертви на общественото мнение и гадните медии, които заблудили Борисов.

Фандъкова ще открие изложбата, а фотото с Борисов ще радва когото трябва. Фандъкова не я интересува народа, а шефът на народа. Иначе още щеше да е даскалица.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JERONIMO

    73 1 Отговор
    Комиците от ГЕРБ направиха държавата на Цирк!
  • 2 Браво

    62 0 Отговор
    Добро попадение. Тя глупостта, както и алчността, ходи сред хората.

    Коментиран от #19

  • 3 фотошоп

    47 0 Отговор
    Фотошопа е играл яко! Скрили са едни патрави крака и голямо туловище.
  • 4 фотошоп

    27 0 Отговор
    Фотошопа е играл яко! Скрили са едни патрави крака и голямо туловище.
  • 5 мислител

    50 1 Отговор
    Борисов прави реклама с тениска на Нова ТВ, това означава , ли че е собственик на Нова ТВ с подставено лице Домусчиеви?
  • 6 Пунта Мара

    41 0 Отговор
    От кога слагачеството се определя като "любов"?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шоко

    28 1 Отговор
    Подлизурковци и мазници , това са активистите на ГЕРБ !
  • 9 поцинкована кофа

    18 0 Отговор
    на другата снимка мис бЕкини ли е? Колко романтично. Браво лельо фандъчке
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 На кратуни и цаци

    10 1 Отговор
    Всеки ден "управниците" ни доказват че живеем в пълна ....коч ина !!!

    Коментиран от #17

  • 13 Усмивката

    8 0 Отговор
    Добър коментар и още по добро заключение. Народа пак ще лапа мухи
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Написаното от теб

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТИНАТА":

    е в унисон със снимката на Великия футболист/ медик, строителен инженер, икономист и каквото там се сетите/. Време е обаче да ви подскажат някои нови идеи, защото рефренът за националните катастрофи е изтъркан и несъстоятелен. По " онова" време Народна Република България е космическа страна, сред водещите в света в областта на електрониката, доказано морска страна/ сега е извън списъка/, а жизненото равнище на населението е сред първите 30 в света според ООН. Сега цъфти и вързваме под цъфналите ГЕРБ .
  • 17 ХХХ

    1 6 Отговор

    До коментар #12 от "На кратуни и цаци":

    Който е образован, има добра професия, ще се реализира и ще получава и добро възнаграждение. Има възможност и за фирма, за да работиш за себе си и сам да определяш възнаграждението си. Който е неграмотен, без добра професия и прост, цял живот ще си бъде беден. Нищо даром не идва. За да получаваш, трябва и да се трудиш. К. ИМПЕКСОВА и Р. ГЕЧЕВ, лесно разпределят чуждите пари, за които нямат принос и не носят отговорност. Истината с приватизацията и банковият фалит, не са забравени. Само власт и пари, са им в главите, а деб@илите и простите, техният тръмплин. А те са доказали успешно разграбване, приватизиране и фалит на д-вата. Забравихте ли, кои откраднаха спестяванията и пенсионният фонд? Забравихте ли, как подложиха на геноцид бг народ, по времето на Чернобил? Забравихте ли, кои станаха милионери, след разграбването и приватизацията: комунистите, доносниците и техните производни, олигарсите? Забеавихте ли за раздаването на куфарчетата? Вие, които ги подкрепяте, получихте ли по 1 куфарче?Вълкът и в овча кожа, си остава вълк. Във всяка друга д-ва, биха ги били с камъни и никога не биха гласували за тях. Нямат място в НС, а в затвора. Те трябва да отговарят за разграбването. Кредитните им милионери да не се спотайват, а да върнат парите на народа.
  • 18 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Управлението на ГЕРБ начело с вожда им 1-а задълбочаваща се гротеска със силни нюанси във фарса...
  • 19 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Да бяха сложили снимка на фелтфебела как прави коремни на лоста «това рядко изпълненте»