6 818 137

Чао, Ангелкова и Борисов, чао, бетон, ние отиваме в Гърция

Последният случай с лъжите и шмекериите около „укрепващата стена“ на Шофьорския плаж край Алепу е поредният унищожител на желание да се почива на нашето море

Чао, Ангелкова и Борисов, чао, бетон, ние отиваме в Гърция
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Километрична опашка на Кулата. Хиляди българи чакат часове наред. Човек се чуди: какво кара млади и стари да се нареждат в колоната, незнайно за колко време. Не ги плашат горещините, без осигурена вода и медицински пункт наблизо.
Българските власти злорадстват: Измислиха гърците ограничения, нови формуляри, затвориха пунктовете (без Промахон) и мълчите. Упрекът е към българите. Рече го премиерът преди дни. Ангелкова повтаря ли повтаря, че се е погрижила за всичко и всичко е ОК.

Управниците или не схващат или имат нужда от медицинска помощ.

Много българи не желаят да почиват на българското „бетономорие“ и „говноморие“. Дори сега, когато плажовете са полупусти, а хотелите полупразни и може да се избира – пак не желаят. Дори мърморят: Да фалират дано! Което не е готино, защото хиляди българи дават всичко от себе си в този сектор и в 10-те процента от БВП. Но мутризирането на немалка част от туризма отблъсква с такава сила, че чакането на километрични опашки към Гърция се възприема като симпатично преживяване.

Последният случай с лъжите и шмекериите около „укрепващата стена“ на Шофьорския плаж край Алепу е поредният унищожител на желание да се почива на нашето море. Заграденият полуостров на Доган, с въоръжена охрана и изсипани в него неясни милиони дали привлича хората? Корупцията, включително и в туризма, привлича единствено мазохисти, авантюристи и професионални изследователи. Недовършените и изоставени хотели и сгради навеждат на единствената мисъл, че там са хвърлени крадени пари. Кои левчета, изкарани с пот на челото, денонощни усилия и много умения могат да се прежалят толкова лесно? А лошите пътища и недовършени или зле довършени магистрали?

Това отблъсква. Не толкова лошото обслужване, цените и съсипаната природа. Влияе и това, но не е решаващо. Бетонът, бетонираните глави и бетонираната корупция, която никой не понечва да разбие са истинската причина. Не го ли разбраха? А защо не им го кажем така, че да го разберат веднъж завинаги?

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 128 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Д-р Ох Боли

  45 124 Отговор
  Нали нямат пари и Мая чака годни бунтове.. как ходят в Гърция, а в заведенията няма къде да седнеш 😆

  Коментиран от #49, #104

 • 2 Гърция за бедни

  35 51 Отговор
  Турция руски турист 1000 долара бакшиш.

  Коментиран от #78

 • 3 Расо

  22 80 Отговор
  Преувеличавате.
 • 4 Този коментар е премахнат от модератор

 • 5 Ама ДАААА

  186 23 Отговор
  В Гърция хиляда пъти е по-добре!!! Не искаме бетон и ла.на!!!
 • 6 Недялко от пиш

  76 5 Отговор
  Щото няма кой брат, избягаха на вънка

 • 7 1122333

  170 18 Отговор
  Нека правителството почива на лайноморието начело с тиквуна, да им е широко и удобно, затова ние сме в Гърция
 • 8 Радио Ереван

  123 21 Отговор
  Ами като не искате да чакате......не чакайте Бойко Борисов да си подаде оставката.....Ами го свалете от власт и ще почивате на Черно море...

  Коментиран от #65, #136

 • 9 Buh-bay лайноморие

  147 8 Отговор
  Чудесна статия описваща реалността в абсурдистан. Получиха си го след толкова години,но има и още. Тези които за 1-ви път показаха 🖕 на бг.фирмаджии,мародери и спекула с цени и надценки НИКОГА няма да се върнат на лайноморието повече.

  Коментиран от #68

 • 10 НИКОГА ПОВЕЧЕ НА БГ ЧЕРНОМОРИЕ

  131 10 Отговор
  Фалит за всички хотелиери, рестораньори и концесионери, които не знаят как да привлекат и обслужат българските туристи. Който знае ще оцелее, но ще са малцина. Българина иска обслужване и уважение, а не дране. Който го приложи ще остане, който не, ФАЛИТ и марш.
 • 11 Я ...Я

  80 7 Отговор
  АКО ИМА НАЧИН ЩЕ НИ ИЗГОНЯТ ВСИЧКИ. И ТЕ ГО ПРАВЯТ ОТ 10 ГОД. КЪДЕ ЛИ НЕ БЯХМЕ:ИСПАНИЯ, ПОРТУГЕЙЗА, АЛИМАН, ИНГЛАТЕРА АУСТРИА, СУИСА. СВЯТ НИ СЕ ЗАВИ. НО ТЕ СА ТУК И СА ПАК СЪС ПЪТИ ПО БОГАТИ ОТ НАС.
 • 12 питащ

  86 5 Отговор
  нека ФРОГ да направят списък на собствениците на хотели и комплекси, големите ресторанти и дискотеки, ще разберем кои са приватизаторите и строителите, перачите и крадците ....... да почват да събарят !!!

  Коментиран от #101, #103

 • 13 Заминавайте

  22 91 Отговор
  Олита и хич не се връщайте! Без вас е по-добре!!! P. S. Трябва да декларирате и манджите в багажника!!!

  Коментиран от #105

 • 14 Този коментар е премахнат от модератор

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор

 • 16 Нито едно едно гръцко

  20 95 Отговор
  Село или град без солун няма пречиствателна станция, всичко се зауства в морето за да могат българските туристи и техните деца да локат гръцки ла,на донасита

  Коментиран от #31, #32, #60, #90

 • 17 Лол

  13 63 Отговор
  И гръко-комунистическата пропаганда отново пере мозъци.В Гърция ще ида до тоалетната след като съм изял една тава боб на фурна с праз лук.

  Коментиран от #133

 • 18 Не се научихте!

  102 8 Отговор
  Че не ми е важно, колко на опашка ще чакам,колко ще ми е трудно да вляза у Гърция!!!!Важното е ,че като съм там ще получа първокласно обслужване и почивка ,...за която си плащам!!!!!!А у нас ще ме гледат сърдито, ще ме покани,ще се гаврят, щото си оставям парите при тях все едно съм им задължен!!!Никога вече на Говноморието!
 • 19 Реалист

  99 5 Отговор
  В Германия 7 нощувки за ДВАМА възрастни в хотел ⭐⭐⭐⭐ + ол инклузив на черноморието = 350€ заедно с пътя ❗ Махаме да речем 100€ от общата сума и сега искам да попитам правителството от доказани престъпници защо няма подобни оферти в България И ЗА БЪЛГАРИ ??? Дали при подобни оферти тук в бг. желаещите за Гърция все още ще бъдат толкова много при все това,че неможе да става и дума за сравнение.
 • 20 Турист

  87 9 Отговор
  Трябва да си мазохист за да почиваш на нашето кафявоморие.Самата мисъл за това ме изпълва с отвращение.Не съм си намерил парите на пътя за да ги давам на мутри,нагли кръчмари и невъзпитан обслужващ песонал.Никога,ама никога на Българското Черноморие.

  Коментиран от #22

 • 21 Стефчо

  67 9 Отговор
  Никога не бих нагазил в фекаломорието. Не съм ходил от 1990 година и няма и да мина.
 • 22 Лол

  14 78 Отговор

  До коментар #20 от "Турист":

  Чудесно си изкарвам на Равда и се къпя в супер чиста вода.Равда ми е любимата, споко,няма навалица,джиткам си украинки и рускини и си ям сафридче.

  Коментиран от #27, #33, #50

 • 23 Този коментар е премахнат от модератор

 • 24 искам да извикам

  73 4 Отговор
  ЧАО СКАПАНА АЛЧНА МАФИО!!!
 • 25 Мързеливи поданици сме.

  63 10 Отговор
  Иначе щяхме да се опълчи на мафията. За нея в супер да фалират хотелите, те ще ги изкупят за 5 лева и после ще изкупят цели територии. Вие само гледайте. Те имат пари и винаги ще имат, докато перат. А ние винаги ще губим от територията си. Какво ще кажете да живеете в страна, където морето и планините са собственост на Доган? Харесва ли ви? Достатъчна ли е утехата да минем Кулата и да кажем, че всичко е точно? Протестът е на 16 Юли! Всички там ако някой го е ЕНЯ за БГ.

  Коментиран от #88

 • 26 Морски

  10 27 Отговор
  Аха.. Разбра се че фрогнюз са врагове и предатели за тая страна.... Манипулатори, които от няколко единични случая, оплюват цялото черноморие

  Коментиран от #99

 • 27 Турист

  38 6 Отговор

  До коментар #22 от "Лол":

  Да ти е сладко и наздраве.Намерил си ниша-кефи се.Аз има принципи-не живея в БГ и не съм почивал там от 15 гоини.

  Коментиран от #34

 • 28 Гърция 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  49 13 Отговор
  Да ми хвалиш лайноморието в комбинация със спекулата с цени и надценки на държавно ниво ➕ към това и озверелия бг.фирмаджия си е само по себе си извращение. Когато ,,изберете българското" стане символ на качество не на хартия,а в реалността в която живеем и българския продавач се научи,КАК да се отнася с клиенти,тогава може някой да размисли относно почивка тук. Дотогава 🖕 на родното лайноморие и мародерите. Не ми пука обичат ли ме византийците. Всъщност дори и яко да ни мразят паралелно с това получавам истинско качество за по-малко пари и добро отношение. Пък в къщи като се приберат ако ще и вуду кукла с моята снимка да дупчат,все ми е тая.

  Коментиран от #132

 • 29 Лол

  15 55 Отговор
  Най-яките изживявания са на нашето море.Спомени,любов колкото искаш, пиене,ядене,Свобода.Лумпените се задоволяват с някакви измислени забавления у гръцко,а монца се къпе гол на бедрум у басейна с адреналинките.Шушумигите са си шушумиги ,дали гръцко,дали у Бг.Понеже у Бг не се котират и бягат зад линията на врага да се правят на големата работа.Постни сърмииии
 • 30 Лол

  13 42 Отговор
  Яжте у гръцко и важното е да ви е спокоооойно хаххахахах шушляциии
 • 31 Не се излагай

  36 4 Отговор

  До коментар #16 от "Нито едно едно гръцко":

  В Гърция е забранено изсипването на километри около плажните ивици ... лично съм ги виждал да обикалят с цистерни по барове, ресторанти и навътре в кварталите. Хората с къщи там могат да ти обяснят как стоят нещата ,)
 • 32 Тъпо тролче

  42 5 Отговор

  До коментар #16 от "Нито едно едно гръцко":

  Да бе, Варненското езеро не е в Гърция! Таива глупости можеш да пробутваш не тези, които никога не са били в Гърция, но май такива не останаха и резултата е видим по опашките на КППтата и празните черноморски плажове.
 • 33 Ха ха ха ха ха ха

  41 7 Отговор

  До коментар #22 от "Лол":

  Даваййййй,повтаряййй като обезумял. Друго не ти остава,а може пък и дори да си повярваш. Само като плуваш затваряй устичката ,че да не свикнеш с био-материала. М/у другото не знаех,че бездомните кучета и котки ги наричаш рускини и украинки,но пък като ти е кеф,кой съм аз да те спирам.

  Коментиран от #35, #91

 • 34 Лол

  24 36 Отговор

  До коментар #27 от "Турист":

  И аз не живея в Бг ,обаче само като ми се отвори коридор,веднага изпадам на морето.Защото помня 2002 Несебър до 21 часа вечер по улиците не можеше да се ходи от тълпи,сега има по 5 човека.В дискотека РИО имаше по 3хил човека всяка вечер,купон на макс.Сега не е така,обаче на грък да дам пари,никога брат ми.За дожро и за лошо,както след брак.А не като мишките,сега е зле и бягат.Ми бори се бе ,приятел,изисквай да ти е добре.Друга Родина нямаме!

  Коментиран от #45

 • 35 Лол

  6 19 Отговор

  До коментар #33 от "Ха ха ха ха ха ха":

  Кви котки и кумета бе блясъчко мечтателника.В некви лирически отклонения ли изпаднА,смешен!
 • 36 Behemoth

  24 7 Отговор
  Абе де сте тръгнали като улави....села нямате ли?Вървете си прекопайте ,напръскайте...халтав народ, като премиера си ...все по пътищата...
 • 37 Варна

  13 42 Отговор
  Те от лайноморието както казвате ще спрат да плащат данъци и ще искат автономия и тогава всичките селяндури дето сега тичат към Гърция ще ровят в кофите за боклук.
 • 38 Лол

  17 58 Отговор
  Просто българите са станали едни предатели.Родоотстъпници и предатели.И се оправдават с некви бетони и какво ли не.Ма колкото и кинти да имаш зад граница,винаги ще си чужденец.А у Бг брат ми,спирам у първото село и от първата къща ми наливат 2литра домашна ракия за без пари.Е това е разликата,ама ще го разберете когато е късно.

  Коментиран от #43, #118

 • 39 Гост

  50 3 Отговор
  Еее а имаше време къде хотелиерите викаха българи не ни трябват от тях пари не изкарваме....
 • 40 Подобрява притока на кръв

  4 32 Отговор
  Абе селяци идвайте при НАС на морето .Хотелите са наши и на децата ни . Проумейте го!!ние сме ги присвоили с чесни пари!!и да ходите в Гърция все тая пак ни дават помощи,ха ха ха.😎😎😎😎😎

  Коментиран от #96

 • 41 Гост

  15 9 Отговор
  Лошото сега е , че наистина трябваше да подкрепиме българското черноморие. Но явно има за какво да мислят родните хотелиери и тем подобни защо се редят хората на опашка и отиват в Гърция. Или просто такъв си ни е манталитета аз съм си добре какво ме грее другите как са. Явно и от двете по малко.

  Коментиран от #74

 • 42 Подобрява притока на кръв

  3 17 Отговор
  Абе селяци не ви понасям при НАС на морето .Хотелите снаши и на децата ни . Проумейте го!!ние сме ги присвоили с чесни пари!!и да ходите в Гърция все тая пак ни дават помощи,ха ха ха.😎😎😎😎😎
 • 43 Тъпо тролче

  33 3 Отговор

  До коментар #38 от "Лол":

  Аре стига си тролил, а се замисли защо българина не почива на бетона? Защото тук ни карат да се чувстваме като чужденци. А що се отнася до предателите и родоотстъпниците, ние живеем и си плащаме данъците в БГ, може да почиваме в чужбина, но харчим пари които са обложени тук с данъци.
 • 44 Аз на майка Туркия ходя само

  5 14 Отговор
  Ако ли не там то си стоя дома
 • 45 Този коментар е премахнат от модератор

 • 46 Този коментар е премахнат от модератор

 • 47 ЗЛОБАТА

  14 17 Отговор
  е двигателя на българина, живее за да злобее, няма съпричаснност, емпатия, да не говорим за патриотизъм, да национализъм колкото искаш.
 • 48 Този коментар е премахнат от модератор

 • 49 Глупак

  32 3 Отговор

  До коментар #1 от "Д-р Ох Боли":

  В Гърция ти излиза по-евтино. Ти и герберскити мутри почивайте на ла.номорието.

  Коментиран от #131

 • 50 waterwet

  23 6 Отговор

  До коментар #22 от "Лол":

  В хотел "Орбита", кажи речи в Равда и за половин ден децата от къпане се дехидратираха. Спестете си глупостите. В Александрупулис, Аспровалта и Ставрос нямам притеснения за здравословното състояние на членовете на семейството си. А руснаците от около 2 години са кът.

  Коментиран от #79

 • 51 Чичо

  34 5 Отговор
  За последен път съм бил на нашето море през 2001 година. Оттогава - или на планина (в Родопите), но не в големите курорти, а в малките селца, или почивка 55+. Последната, колкото и да е невероятно, за една седмица на Майорка ми излиза колкото на нашето море, но разликата е огромна! А който е мазохист и харесва чалгата и бетона, да отива при нашите мутри - всеки има право на избор.

  Коментиран от #134

 • 52 Този коментар е премахнат от модератор

 • 53 Дядо поп

  18 1 Отговор
  Всичко се връща. Скоро идва Видов ден.
 • 54 ВАСИЛЕВА

  29 0 Отговор
  СТИГА С ТОВА МОРЕ ИМА И БАЛКАНИ В БЪЛГАРИЯ

  Коментиран от #56

 • 55 Фактъ

  29 3 Отговор
  Това е протест срещу това , корумпирано и вредно за България правителство , но Боко не схваща ! Българина знае как да накаже , когато иска и го прави , като удря туризма , тоест наказва мутрите на тази мафиотска власт . Пълен бойкот на всичко и протести , това заслужава хунтата.

  Коментиран от #66, #130

 • 56 Тъпо тролче

  21 1 Отговор

  До коментар #54 от "ВАСИЛЕВА":

  🤫 трай си за планините че и тях ще ни ги бетонират като морето.🤫
 • 57 стоян георгиев

  11 26 Отговор
  интересно ,дали собствениците на саита имат хотели в гърция?поредица от тенденциозни статии за българското и гръцкото море карат човек да мисли точно в тази посока.българите които ходят в гърция са две основни групи.първата са хора живеещи около гръцкото море.няма как от благоевград или петрич да не ходят на море в гърция ,което е много близо и удобно след новите магистрали.втората група са мрънкялниците.на тях всичко им пречи .те за сега ходят щото могат да мрънкят против българското море,но много скоро ще се отекчат и ще зареват против гръцкото.иначе ква е ситуацията.гръцкото море е всъщност от четири морета с огромна площ и възможности многократно надвишаващи тези на нашето море.само че в гърция е скъпо,скучно и местните определено имат исторически комплекси към българите,а през летния сезон е и зверски горещо.та всеки нека си избира къде да почива,но нека хора дето не ходят от години на нашето море да не плашат с мутри ,мръсотия и застрояване .щото ни едно не е вярно или поне не е по-различно от гърция.

  Коментиран от #100, #129

 • 58 Qwert

  14 9 Отговор
  “Хайде на моренце” Ако може - нито един софиянец да не стъпи по Черноморието - най добре. Писна ми от навлеци и хотелиери. Заради кого наглярите изляха бетона, заради Шопландия, аре на опашката на Кулата
 • 59 на лънчака бачкат 5 хотела

  27 1 Отговор
  кеф ти такса паркинг,такса чадър,такса шезлонг,такса подръжка,такса бетон на първа линия ,ТАКСА АКО МИНЕ ... Е НЕ МИНА
 • 60 666666

  9 0 Отговор

  До коментар #16 от "Нито едно едно гръцко":

  Всичко е на шахти за сведение.
 • 61 Заминавайте!

  8 26 Отговор
  Вземете си повечко парички, кренвирши и бисквити от Лидъл, гърците точат брадвата. Като се върнете да се похвалите колко платихте за едно кафе. Черноморието не е фалирвало и без вас пак няма да фалира.

  Коментиран от #63, #128

 • 62 Този коментар е премахнат от модератор

 • 63 стария тъговец преди 2800

  20 1 Отговор

  До коментар #61 от "Заминавайте!":

  години е казал- печалбата не идва от надценката а от доволния клиент.....
 • 64 Пешо

  18 2 Отговор
  С тези бетони и презастрояване си намразихме държавата,която с корупция и неспазване на закона ни докара до тук. Скоро ще ходим в Гърция,Сърбия и Румъния на ски.
 • 65 Малиновски

  3 1 Отговор

  До коментар #8 от "Радио Ереван":

  Да бе. Вярваш ли си ? Що не се пробваш за да ти се отбия.
 • 66 Офицер от бялята гвардия

  6 16 Отговор

  До коментар #55 от "Фактъ":

  Българина винаги се е самонаказвал, защото е тъп тарикат. "Мутрите" , сиреч собствениците на хотели няма да си понижат жизненото ниво. Просто по-малко пари ще постъэпят в бюджета като данъци и такси. И когато тия тарикати , които наказват този и онзи, решат да искат нещо от държавата, ще си охапят червените комунистически задници.
 • 67 НА СЛЪНЧАКА

  17 4 Отговор
  ТАКСА ЛИПСВАЩА ГОРАТА НАД СВ.ВЛАС ,ЧАДЪР И ШЕЗЛОГИ 68лв ,ТАКСА ПЪТЕКА РИЛСКИ ЕЗЕРА ,ТАКСА НАГЪНАТА МАГИСТРАЛА ,ТАКСА СКЪПИ ГОРИВА ,ТАКСА АКО МИНЕ ...Е НЕ МИНА

  Коментиран от #70

 • 68 Трапанация за монголоида Путин

  8 19 Отговор

  До коментар #9 от "Buh-bay лайноморие":

  Кротко с главните букви фърфалак. Нали знаеш: никога не казвай никога. Хотелите по морето пак ще са си пълни и ще си почиваме в тях. Изобщо не ме интересуват надутите селяни, дето с часове чакат кротко на границата и не смеят една дума да кажат срущу гърците. Ако нашите бяха въвели подобни ограничения щяха да посинеят от злоба. Никаква народопсихология. Още Иван Хаджийски е казал, че българинът е злобен, завистлив и не особено интелигентен. Още тогава е бил и чуждопоклонник. нищо не може да ме очуди. Всеки си заслужава дереджето и да бъде така добър да не търси вината в други.

  Коментиран от #76, #82, #93

 • 69 Николай

  7 13 Отговор
  Чао селения. И не се връщшайте.
 • 70 чамчо

  2 7 Отговор

  До коментар #67 от "НА СЛЪНЧАКА":

  Малко ти е . Ти какво , не работиш ли ? И всичко сдигурно ти е идеално. Аман от нафукани хейтъри.
 • 71 Този коментар е премахнат от модератор

 • 72 Генерал BUF

  9 30 Отговор
  Аз отивам с цялото си семейство и внуците в къща в Созопол. Повечето злобари говорите глупости. Пробвали ли сте да си запазите къща за лятото ? Опитайте се. Колкото до ГЕРБ, пак ще е първа сила и познайте кой ще е министър председател ? Свиквайте.

  Коментиран от #107, #126

 • 73 Истината не ви изнася

  2 0 Отговор
  Що го махте б е. ????????
 • 74 Този коментар е премахнат от модератор

 • 75 criminal

  15 3 Отговор
  Нееее напълно си го заслужават.......лижеха зад..ците на чуждите туристи а ние бяхме втора ръка хора в техните очи...........сега да си ги чакат тях............
 • 76 лично съм виждал в една

  4 3 Отговор

  До коментар #68 от "Трапанация за монголоида Путин":

  от големите хр.вериги как при рязане на слайс салам туй което падне на земята се зима и пакетира.По морето пипането на пари и гр.стока с ръце дори и в ръкавици е масово....
 • 77 До плюещите черноморието

  3 9 Отговор
  Я напишете кой от къде е,и с какво си вади хляба?

  Коментиран от #84

 • 78 Този коментар е премахнат от модератор

 • 79 Обективно

  0 0 Отговор

  До коментар #50 от "waterwet":

  Ами тя водата от басейна не става за пиене.
 • 80 миро

  18 6 Отговор
  яжте жаби и повръщайте селяндури, гнийте на бетономорието, кеф ми е,не стъпвам там.мутрите и чалгарите да пият цимент.грухайте бетон селяци, обичащи българското бетоморие.

  Коментиран от #94, #127

 • 81 сминдух

  9 9 Отговор
  на българското мутроморие,бих отишъл само да пусна шоколада във водата, за да им е кеф дезинтерно за мутри,чалгари,и селяндури.азиз да му го топне в устенцата кафявия шоколад на боко тиквата.

  Коментиран от #83

 • 82 Даскал

  5 8 Отговор

  До коментар #68 от "Трапанация за монголоида Путин":

  "българинът е злобен, завистлив и не особено интелигентен" Това определено си личи и от твоите коментари. "нищо не може да ме Очуди"!
 • 83 Пич

  8 13 Отговор

  До коментар #81 от "сминдух":

  Чалгарите по Черноморието , откъде идват- главно от Софето. Взимай си касетката с доматки и краставички, шпека и бързо към Кулата. Като чуете за Лозенец и Градина се нас...рате. Заради такива столичани спрях да ходя там. Ай само Корона да ми носите по морето. Марш.
 • 84 Убитака

  5 0 Отговор

  До коментар #77 от "До плюещите черноморието":

  Да ти кажем бре .с писане тука
 • 85 Катя

  18 15 Отговор
  В Гърция ходят най вече софиянци. Това е мода, стадният инстинкт, да покажеш после във фейса малко снимки, че и ти си бил на плаж в гръцко. Като другите. Няма да ставаш черната овца на стадото и да страниш от масовата мода.

  Коментиран от #108, #125

 • 86 Бай Стойчо

  14 14 Отговор
  Висете си часове на КПП-то, QR представете, всичко дайте от себе си, за да идете в прехвалената Гърция, за да задоволите капризите си.. а после се оплаквайте, че нема пари и "короната" е ударила бизнеса.. На добър път, чуждопоклонници !
 • 87 ДРУГИЯ ПЕТЪК НА УИКНД В ГЪРЦИЯ

  8 3 Отговор
  3 ЧАДЪР+ШЕЗЛОНГ+КАФЕ В ГЪРЦИЯ 12€ТАКСА ЗА КОЛА КАРАВАНА НА ДЕН ЗА КЪМПИНГ +ИЗПОЛЗВАНЕ НА БАНЯ И СТОЛОВА НА КЪМПИНГА
 • 88 антрашпиц

  4 1 Отговор

  До коментар #25 от "Мързеливи поданици сме.":

  Направо се уморих от рехави протести.Ще присъствам пак,но съм убеден ,че няма да сме много.
 • 89 Marinov

  7 13 Отговор
  Боже, спрете с тия пещерски истории и ексцентризъм! Навсякъде по света по крайбрежията усилено се строи и това да не се прави по нашето черноморие си е поредната груба грешка! Почиващите търсят не само хубави плажове a и Съвременни и Прекрасни Удобства за което е наложително и непрекъснато Строителство и Осъвременяване!! Които му харесва да ходи там, които не да ходи където иска но да се спира строителството по черноморието с някакви пещерни викове и ексцентризъм си е див цинизъм!!!

  Коментиран от #106

 • 90 Този коментар е премахнат от модератор

 • 91 12udar

  2 0 Отговор

  До коментар #33 от "Ха ха ха ха ха ха":

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 • 92 Светия

  2 1 Отговор
  Тя тая отдавна е за единственото заведение от затворен тип за жени находящо се в гр. Сливен То бива крадене и простотия ама толкова не бива Бог да пази България !
 • 93 Този коментар е премахнат от модератор

 • 94 12udar

  5 0 Отговор

  До коментар #80 от "миро":

  1500000000000000000000000000+++++
 • 95 Трябва да си много

  3 9 Отговор
  прост, ако си мислиш, че Борисов и Ангелкова са ти виновни за бетономорието.

  Коментиран от #97

 • 96 Честито лято

  10 0 Отговор

  До коментар #40 от "Подобрява притока на кръв":

  Яжте си бъркоча,пиите си бирата за 5 лева и се печете спокойно. Тази година е без помощ и пари от простите българи. Да опитате и нашите менюта," печен вятър и две филийки без хляб". До година, си преместете хотелите на Кавала и се научете да работите като гърците, ако не , ще питате къде серат гладните.. Ше ви стане мъчно за мутренската слава и Поршето. СИК,МАДЖО,ВИС, ОЧИ, НОС, ГЪРЛО, НАРКОТИЦИ НЯМА И ОТКАЧЕНИТЕ ГИ НЯМА. Хитрите българи, отдавна си преместиха хотелите на спокойствие, без мутри и нашарени сланини. А сега мафията, бийте си шамари барабар с Бойко и Вальо.
 • 97 на кой да се сърдя

  6 1 Отговор

  До коментар #95 от "Трябва да си много":

  Ами, кой управлява тази държава, 25 години,? Бойко, си беше в мафията и никога не е излизал от там, от 30 години. Ако не вярваш ,питай Минчо Вола?
 • 98 xxx

  1 4 Отговор
  И в Гърция се строи от родните мутри (инвеститори) вече...просто плажовете са повече
 • 99 свърши се далаверата без отговорност

  6 1 Отговор

  До коментар #26 от "Морски":

  Не бе пич,сравнявам на Доган пристанището с пенсията на мака ми! 250 МИЛИОНА ПРИСТАНИЩЕ И 175 ЛЕВА ПЕНСИЯ," ТОВА ЛИ Е ПРЕДАТЕЛСТВОТО", АКО И ТИ МИСЛИШ ТАКА, ВЕЧЕ СИ ПЪТНИК , ЩЕ ТЕ ОТСВИРЯ ТА И ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГНЕ. Досега, бяхте защитени от мутризацията, сега си гледайте Гешевизацията и кой ,както сака, и където сака.
 • 100 радев

  10 1 Отговор

  До коментар #57 от "стоян георгиев":

  Пътувам около 700 километра до Гърция.До остров Керкира са 1000 км.Сметките ти са грешни.Румънците и украинците пътуват още повече.Тихо спокойно точно каквото търся.

  Коментиран от #115

 • 101 Този коментар е премахнат от модератор

 • 102 варненец

  8 0 Отговор
  Има хора живеещи в Бургас и Варна но почиващи в Гърция.
 • 103 Този коментар е премахнат от модератор

 • 104 Професор Ох не боли

  5 0 Отговор

  До коментар #1 от "Д-р Ох Боли":

  Тези за Гръцко са от вашите хора, Гърбавите и те не искат вече в Бг.-то, лошо 😈, много лошо
 • 105 Мъдьо

  3 0 Отговор

  До коментар #13 от "Заминавайте":

  А ти декларирай чепа в дупарата си.
 • 106 Кондьо

  2 0 Отговор

  До коментар #89 от "Marinov":

  Що не се гръмнеш.
 • 107 Швейк

  3 0 Отговор

  До коментар #72 от "Генерал BUF":

  Женерале, май обичаш да те мандръсат.
 • 108 Иван

  6 1 Отговор

  До коментар #85 от "Катя":

  Ами не, да ти кажа. Не съм от София, но ходя там. И поразпитай колко хора от Южна България ходят на нашето море. Съотношението е 5 6ъм 3 в полза на Гърция, постарах се
 • 109 Една българка

  5 1 Отговор
  Случаят Алепу: Укрепването е с цел строителство, а не с цел спиране на свлачищни процеси. Демек, както казва една "видна" БГ ЛИЧНОСТ, ако не се строи там НЯМА НУЖДА ОТ УКРЕПВАЩА СТЕНА. Това е на кратко и простичко казано. Само се чудя, те ли мислят, че ни лъжат, ние ли се правим, че не разбираме. ЕТО НАПУК НА ТАКИВА ТЪПИ СЕЛСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ БЪЛГАРИТЕ ХОДИМ И ЩЕ ХОДИМ ДА ПОЧИВАМЕ В ГЪРЦИЯ, МАКАР И ДА ИМА ЗАТРУДНЕНИЯ СЪС СТИГАНЕТО ДО ТАМ :)

  Коментиран от #110

 • 110 Друга една Българка

  10 3 Отговор

  До коментар #109 от "Една българка":

  От коментарите е ясно, защо страната ни е последна в Европа и никога няма да се оправи. Ами вината е в самите нас. В другите страни хората отстояват своето и държат на родината. В любимата ви Гърция например, ако нещо не им харесва, хората се вдигат и затварят граници докато управлението им не клекне... А тук вместо да затворим границите докато не премахнат бетона в Алепу, ние бягаме от проблема в чужбина за по-лесно... и после викаме - алуу колко лошо е тук, и колко е хубаво там. Това е адски лицемерно, не се ли усещате?

  Коментиран от #112

 • 111 Зверо

  2 0 Отговор
  Докато туризма в България се държи от мутри, никой нема да иска да ходи на черноморието. Мутрата не разбира от туризъм и бизнес. Мутрата знае да дава рушвети, но не плаща подобаващо на служителите си.
 • 112 Онази първата

  3 1 Отговор

  До коментар #110 от "Друга една Българка":

  Сега ще ви кажа кое е лицемерие- да посрещнеш първите за тази година чуждестранни туристи с рози и подаръци, а българските такива да не са второ качество? Но ако не ви е известно да припомня, българинът не може да бъде единен, той е на принципа щом на мен ми е зле, нека и на комшията също. Никога не можем да се обединим като гърците и да защитаваме правата си като тях. Неудачен пример. Пък и печално известни са примерите на борците за природа в БГ. Като не става, не става, нашето е борба с вятърни мелници, уви.

  Коментиран от #114

 • 113 ААА

  8 0 Отговор
  Основният проблем на българският роден туризъм, се състои във това ,че е изграждан основно с "мръсните " свободни пари на самозабравилата ни се политическа , и икономическа върхушка . Тоест резултата от тези инвестиции , не е нещо, което да смути спокойният сън, на крадеца на национални блага, и той винаги има възможност да открадне пак. Туризма е любимо място за инвестиране на такива натрупани капитали . Ако живота , бизнеса ти , и бъдещето ти зависи само от един бизнес, който развиваш , тогава би бил много по-внимателен . Това е за жалост порочната система в България - Един върви напред с многото пари,скрива хоризонта, , гази , огражда, мачка , подкупва , и не му пука , и тези които се опитват със своите дребни силици да се борят. Както казва един приятел , за два часа , и една картечница , на точното място , могат да се променят , толкова много неща в държавата ,към по-добро , само ,че май никой не го иска . И другото тъжно обстоятелство е , че всеки лев минал през границата , се влива в конкурентна икономика , вдига стандарта ,заплатите и пенсионните фондове на нормално уредените държави , и където най-наблизо си похарчиш парите , то има и някакъв по-голям шанс те да се върнат обратно при теб , под една или друга форма . За съжаление -" Българското Послание " гласи - Всеки лев останал в България , влиза в едно пълно чекмедже затиснат от кюлчета злато .
 • 114 Друга една Българка

  5 1 Отговор

  До коментар #112 от "Онази първата":

  Нали това и за съм казала,че сме си виновни ние, след като не можем да направим нищо заедно. Но е по -лесно да избягаш някъде на чисто и постлано, отколкото да подредиш своята къщичка. Поне спрете да мрънкате, че лицемерието ви дразни много.
 • 115 стоян георгиев

  6 2 Отговор

  До коментар #100 от "радев":

  за кое ми са грешни сметките?че в гърция е скъпо,много топло и скучно ли?тва че пътуваш 700 км отделно те натоварва.както писах ваша си работа къде ходите,но не плюи по българското .тва е културата на глупавия човек да омаловажава своето за сметка на чуждото.наследство от соца когато никои нямаше нищо.сега всеки или поне всеки българин има по нещо,може да е малко в големия брои случаи ,но има.като плюете по българското реално плюете и по своето и себе си.няма да коментирам унижението на което се подлагате само и само да покажете колко е добре там за сметка на тук!

  Коментиран от #124

 • 116 Дидо

  0 1 Отговор
  Според Гугъл мапс в момента 06.07.2020 в 10:20 часа сутринта: София-Серес е 2:54 а Серес-София 2:46. Разлика - 8 минути. Толкова!
 • 117 Наблюдател

  1 0 Отговор
  "Управниците или не схващат или имат нужда от медицинска помощ." Не! България има спешна нужда тия да бъдат вкарани по затворите!
 • 118 Сабери сто литра

  1 0 Отговор

  До коментар #38 от "Лол":

  И ще ти намера някви алкохолици да я купат и ще делиме парите хаха
 • 119 На Алепуто

  1 0 Отговор
  Така и така гозастроиха нека си направят хотел хората че са седи грозно с тия полу бетонирани стаи.
 • 120 ахоихо

  1 0 Отговор
  Говноморието :))))))))Браво,авторе!Поздрав за Ангелкова,Борисов и сие с руската песничка "Говновоз".Да гледат си слушат в ютуб.
 • 121 Този коментар е премахнат от модератор

 • 122 Този коментар е премахнат от модератор

 • 123 Този коментар е премахнат от модератор

 • 124 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #115 от "стоян георгиев":

  Напълно си прав!
 • 125 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #85 от "Катя":

  Подкрепям!
 • 126 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #72 от "Генерал BUF":

  Браво, подкрепям!
 • 127 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #80 от "миро":

  Бери си лайката бе!
 • 128 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #61 от "Заминавайте!":

  Съгласен!
 • 129 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #57 от "стоян георгиев":

  Много точен коментар. Браво!

 • 130 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #55 от "Фактъ":

  Брато, идват избори, там ще се види.
 • 131 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #49 от "Глупак":

  Никът ти подхожда, щом говориш подобни небивалици.
 • 132 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #28 от "Гърция 🇬🇷🇬🇷🇬🇷":

  Не се притеснявай, наведените не ги мразят. Друго правят с тях.
 • 133 filo

  0 0 Отговор

  До коментар #17 от "Лол":

  Мисля, че си доста близо до истината. Освен това, смятам, че тук има няколко кондома с по няколко ника, платени естествено, за да плюят България и това е повече от ясно.
 • 134 бравос

  0 0 Отговор

  До коментар #51 от "Чичо":

  чиче защо говориш глупости...как може на Майорка да ти излиза като при нас....,само пътя ти е в пъти повече....,може да ти излиза същото но само на цифри - тука почивката може да ти струва 1000лв,там ще ти е пак 1000 но ЕВРО...има разлика...не говори глупости...,няма как да ти струва същото....иначе всеки щеше на Майорка
 • 135 Стоянка Танева

  2 0 Отговор
  Нещо сте се объркали ,нито Борисов ,нито Ангелкова са налели бетона по ерноморието.Сагата започна с НВ Мадридския тарикат и продължи по времето на ламята с 3те глави на Станишко Димитриевич ,които се хвалеха с големите инвестиции ,а всичко беше едно масово пране на пари в бетонирането на България. Да ви припомня първата мутренска инвестиция бе Робинзон на Мултигруп ,мястото което трябваше дса бъде запазено с възстановяване на един манастир - това бе планът на лошия Костов , НО Мултака се присламчи като победител в изборите и буквално за 1 година струпаха един набързо и некадърно направен хотелски комплекс. И от там се тръгна със сикаджии ,висаджии ,НДСВ и придружаващи тарикати ,ченгета и библиотекари .Да ви е честито.
 • 136 Свободна европа

  1 0 Отговор

  До коментар #8 от "Радио Ереван":

  Комунисти — приватезатори строят а виновни са правителството виж кои строи и на кои са хотелите по морето/наи-лесно се манипулира простия и неграмотен човвек/
 • 137 Сравнение

  1 0 Отговор
  УЗО 37 градуса Мастика 47, камани среду пясак ,приятно пътуване на чалгарите. Във Гърция има и хубаво но чалгарите немогат да си го позволят.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.