Last news in Fakti

7 Юли, 2020 16:57 6 725 65

Слави Трифонов: Реалния облик на българското правителство 2

  • николина ангелкова-
  • теменужка петкова-
  • кирил ананиев-
  • слави трифонов

Българското правителство – такова, каквото е

Слави Трифонов: Реалния облик на българското правителство 2 - 1
Снимка: фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Втора част:

Данаил Кирилов (министър на правосъдието)
Каквото и да кажем тук - все ще е малко.
То не бяха “бели хакери”, то не бяха “джуркане на делата”, то не бяха “обърнати файлове”.
Бившият общински съветник от БСП обаче ще остане в историята най-вече като юридическия корифей на… ГЕРБ в 43-ото и 44-ото НС, инициирал куп законодателни промени, свързани с актуалните нужди на властта и лобистки интереси.
И до днес стои въпросът понече ли Дани Кирилов, известен в социалните мрежи като Барни Ръбъл, да целуне ръката на Бойко Борисов, след като премиерът го предложи за министър?

Красимир Вълчев (министър на образованието и науката)
Това е министърът, който се проверява за конфликт на интереси, защото е субсидирал фондацията на своята кума и е одобрявал учебниците ѝ.
Това е министърът на образованието, който по време на извънредното положение даваше брифинги, загрижен за “учитилитИ” и “родитИлитИ”.

Кирил Ананиев (министър на здравеопазването)
Това е човек, който няма нищо общо със здравеопазването. Той е незаменимият финансист на прехода - бил е заместник-министър на финансите в правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов, Георги Близнашки и министър на финансите в служебното правителство на Огнян Герджиков.

Това е министърът, който искаше обещаната детска болница да се изгради в изоставена, опасна и крайно неподходяща сграда за същите милиони, за които може да се построи напълно нова сграда, отговаряща на всички стандарти.

Това е министърът, който излъга медицинските сестри, че ще получат 50 милиона лева за увеличение на заплатите. И продължава да ги лъже.

Това е министърът, който ще се запомни със своите напълно неадекватни заповеди по време на извънредното положение - заповеди, траещи по един ден или заповеди, противоречащи си една на друга.

Зрителите вероятно ще го запомнят и с няколкото извънредни брифинги, на които нищо не му се разбра.

Боил Банов (министър на културата)
Известен с аферата “Ало, Банов”. Уличен със запис, че е помогнал на частна компания да “спести” над 700 000 лева неустойка към държавата за ремонта на “Ларгото”.
Тотално провалил се в мерките в подкрепа на културния сектор в условията на пандемия.

Емил Димитров (министър на околната среда и водите)
Хореограф и икономист от школата на МВР, който няма нищо общо с екологията.
Като депутат в този мандат на НС е автор на “тежък лобизъм” в полза на “Лукойл” (по думите на собствения му коалиционен партньор Валери Симеонов).
Автор и на поправка в закона, спестяваща на БМФ неустойка в размер на 58 милиона лева към държавата.

Съвносител на промяна в Закона за хазарта, спестяваща около 700 милиона лева на “Националната лотария” от такси към държавата.
Това е министърът, който дискретно изключи имот на братя Диневи в Свети Влас от “Натура 2000”, след като те вече го застроили.
Това е министърът, който най-нахално заяви, че от подпорната стена в Алепу ще стане хубав хотел.

Десислава Танева (министър на земеделието, храните и горите) Уличена със запис как предлага на земеделци да крият информацията, че има измами с еврофондовете, защото в противен случай Европейският съюз може да спре финансирането! Това е министърът на горите, който подари луксозните джипове, закупени за нуждите на горските стопанства на Националната служба за охрана, за да бъдат возени политици. Единият от джиповете беше подкаран лично от баш шефа ѝ Бойко Борисов.

Емил Караниколов (министър на икономиката)
Това е министърът, който в разгара на коронакризата допусна като принципал на Българска банка за развитие да бъде отпуснат кредит от банката за 75 милиона лева на колекторска фирма с 2000 лева приходи.
Това е министърът, който даде 160 милиона лева от същата тази Българска банка за развитие на една частна банка.
Това е министърът, който вместо медицински изделия донесе 12 тона лечебни фурми от Обединените арабски емирства и после влезе в карантина.

Росен Желязков (министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията)
Обвинен и оправдан за Костинбродската афера, свързана с готовите за използване бюлетини за парламентарните избори през 2013 г.
Това е министърът, който призна, че има корупция в автомобилната администрация, че има купени книжки, но се примири, че така е било и така ще продължи да бъде.
Това е човекът, който преди да стане министър, няколко години е в администрацията и се занимава с въвеждането на електронно управление. Което за момента е пълен провал, въпреки похарчените милиарди левове.

Николина Ангелкова (министър на туризма)
И тук, каквото и да се каже, ще е малко.
Това е министърът, който мина метър покрай “Апаратаментгейт”. Тя също беше уличена, че е закупила евтино апартамент в софийския квартал “Овча купел” и също се оказа заможна, благодарение на роднините. По думите ѝ, имотите за над 1 милион лева ги има благодарение и на… татко си.
Това е министърът, който тотално се провали в мерките в подкрепа на туризма заради коронавируса. Единствената ѝ мярка е заявеното от нея намерение да удължи летния сезон до края на октомври.
Ще се помни и още една обявена мярка от нея: “На някои плажове чадърите ще са на нулеви цени, а на други - на още по-символични”.
Най-добрата оценка за работата на Николина Ангелкова всъщност са опашките към Гърция.

Красен Кралев (министър на младежта и спорта)
Това е министърът, при когото българският спорт бележи най-слабите си резултати.
Това е министърът, при когото парите за спорт се харчат на тъмно.
Това е министърът, който след скорошния одит на Сметната палата трябва да отговаря как и къде се изпаряват парите на тотото.

Теменужка Петкова (министър на енергетиката)
Това е министърът, който си подаде оставката след разразилия се грандиозен скандал с анонсираната покупка на ЧЕЗ от Гинка Върбакова. Оставката на Теменужка, която познавала Гинка от 20 години, първо беше приета от премиера Борисов, но после… отхвърлена. Познанството от 20 години си остана.

Това е министърът, който обаче не си подаде оставката след огромната глоба от 77 милиона евро, която Европейската комисия наложи на Българския енергиен холдинг и която всички ние плащаме.
Това е министърът, който лъже, че няма нужда от нова нотификация от Европейската комисия за проекта “АЕЦ Белене”. Проект, в който потънаха милиарди левове на данъкоплатците през годините и който по тази причина е определян за един от най-големите корупционни проекти у нас.
Това е министърът, който отговаря и за т.нар. “Балкански поток”, който уж го строяхме по 5 километра на ден и който трябваше да е готов най-късно на 13 юни, по думите на премиера. Разбира се, и към днешна дата този поток не е готов и въобще не е ясно кога ще е готов. Единственото ясно е, че за момента ние, данъкоплатците, плащаме за този проект над 2 милиарда лева.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 89 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЕТ 666

    45 113 Отговор
    Славчо, и ти си същата марионетка, слуга на Лукавия.

    Коментиран от #7, #41

  • 2 Аноним

    38 83 Отговор
    Слави марионетка на вис2 и сик

    Коментиран от #9, #11

  • 3 до Слави

    32 61 Отговор
    Ти пък си много убав. Продукт на ДС и приятел с мутрите от прехода
  • 4 Жоро

    34 44 Отговор
    Ти в твоето село поне 1 дърво засадил ли си
  • 5 Организирана Престъпна Група

    54 4 Отговор
    Мафия, Мафия, Мафия...

    Коментиран от #25

  • 6 ТаУмВзе

    29 47 Отговор
    Учиндолския изброява на кои е подлога! Хубаво шоу е.
  • 7 Суперскандален запис

    10 25 Отговор

    До коментар #1 от "СЕТ 666":

    CТ: Дaвaт ми вeчe 12%. Cъc cигурнocт зaeднo cмe нaд Кoрнeлия.
    ББ: Пoвeчe cи – нa 15%, aмa cъм им кaзaл дa нe тe oбявявaт, чe мoжe дa нaврeдиш и нa ГEРБ.
    CТ: Тoвa cи e твърдo мнoзинcтвo. Нямa дa ни трябвaт нитo Пaтриoтитe, нитo пcихo-дecнитe.
    ББ: Дa, якo e тaкa. И aз нe иcкaм и дa чувaм зa пcихaритe. Тия ca луди нaиcтинa.
    CТ: Дa ги ocтaвим нa Кoрнeлия тoгaвa.
    (Бoйкo ce cмee)
    ББ: Дa, нeкa cи нaпрaвят кoaлиция БCП и Плeвнeлиeв. Нo ти cи вaжeн, зa дa нe изпрeвaри БCП ГEРБ, чe дocтa ce дoближихa. Нeзaмeним cи зa тoвa.
    CТ: A c Рaдeв кaк щe ce oпрaвим?
    ББ: Тaм щe e пo-труднo. Мнoгo пoпулиcтки ce държи, хaрecвa гo нaрoдът. Мнoгo тoчки трупa. Мoжe дa нe гo биeм и зaeднo. Нo c ДПC щe гo измecтим cъc cигурнocт.
    CТ: Aкo ДПC oфициaлнo ни пoдкрeпи, мoжe дa ни убиe.
    ББ: Тoвa щe гo прaвим caмo aкo имa cмиcъл. Aкo нямa, щe e кaтo ceгa – дaвaш им тaйнo миниcтри и пaри, и тe пoдкрeпят oткъм тъмнoтo, бeз никoй дa ги виждa.
    CТ: E, кaквo знaчи “дa имa cмиcъл”. Кaтo cи имaмe cвoe мнoзинcтвo бeз тях, кaквo пoвeчe…
    ББ: Cмиcъл имa, aкo зaeднo c тeб, и c ДПC, нaпрaвим нaд двe трeти дeпутaти. Тoгaвa мoжeм дa прoмeним Кoнcтитуциятa и дa вкaрaмe прeзидeнтcкa или пoлу-прeзидeнтcкa рeпубликa. Пocлe прeдcрoчни избoри зa прeзидeнт, и Рaдeв изгaря.
    CТ: Рaзчитaш дa гo биeш нa прeки избoри?
    ББ: Aкo cмe тримaтa c ДПC, нямa кaквo дa нaпрaви. Никoй нaрoдeн любимeц нe мoжe дa биe cъюзeнитe ни мecтни cтруктури. Aпaрaтът щe cпeчeли избoритe.

    Коментиран от #12

  • 8 Asdfg

    80 13 Отговор
    Да, Слави не е цвете за мирисане, но това, което е написал за министрите-калинки е истина!

    Коментиран от #22

  • 9 Суперскандален запис

    9 27 Отговор

    До коментар #2 от "Аноним":

    CТ: Цeцo знae ли, щe ce cъглacи ли?
    ББ: Цeцo прaви кaквoтo му кaжaт oт Пocoлcтвoтo, рaбoтя c тях дa гo убeдят дa ce рaзбeрe c Дoгaн.
    CТ: Дoгaн e тoчeн, кaквoтo cмe прaвили c нeгo, никoгa нe ce e oтмeтнaл. Aмa хвaнeм ли ce c нeгo, e eднoкрaтнo. Пocлe зaгивaмe.
    ББ: Aбe ниe дa взeмeм 5 гoдини мaндaт и прeзидeнтcкa рeпубликa, пък тe нeкa cи лaят…
    (Cлeдвa мaлкa пaузa)
    CТ: Aкo cтaнe вcичкo тoвa, aз изгaрям кaтo шoумeн. A и ДПC щe мe пoтoпи.
    ББ: Aз кaтo cтaнa прeзидeнт, ти cтaвaш твърдo прeмиeр. Дoри тaкa щe e пo-дoбрe oт тoвa дa прaвим прaвитeлcтвo двaмaтa. Тoгaвa щe трябвa дa cи вицeпрeмиeр или нeщo
    CТ: Aмa мoжe ли Кoрнeлия дa рaзвaли рaбoтaтa?
    ББ: Кoрнeлия e oкoлo eднa трeтa oт глacoвeтe, бeз прoтecтния вoт, нямa кaк дa взeмe нaд 80 дeпутaти. При къcмeт, aз, ти и Дoгaн, щe имaмe нaд 160 глaca. Cвиквaмe ВНC, гoним Рaдeв и cлeдвaщитe 10 гoдини cмe бeтoн. Кoрнeлия щe я мaхнaт кaтo видят, чe нямa дa им дoнece влacт. Тo пoлoвинaтa БCП и ceгa иcкa дa дoйдe нa гoлямa кoaлиция…

    Коментиран от #20

  • 10 Йосарян

    36 1 Отговор
    Когато робите осъзнаят, че няма какво да губят, издигат нов диктатор.

    Коментиран от #17

  • 11 Суперскандален запис

    5 22 Отговор

    До коментар #2 от "Аноним":

    CТ: Дoбрe, знaчи вcичкo ceгa зaвиcи oт мoятa пaртия.
    ББ: Дa, кaтo cи гoтoв, пaдaмe oт влacт, прaвим избoри и зaпoчвa cхeмaтa…
    CТ: Имaм ли дocтaтъчнo врeмe cпoкoйнo дa нaпрaвя нeщaтa, имa ли риcк нeщo другo дa cтaнe и пo-рaнo дa дoйдaт избoритe?
    ББ: Нямa cтрaшнo, Пaтриoтитe щe ни крeпят дo “oткaт”. Хaрeca им влacттa, a и глeдaй кoлкo пaри взe Кaрaкaчaнoв зa тия тaнкoвe и caмoлeти. Щe ни крeпят, a нaрoдът вeчe нa прoтecти нe излизa. Ти cи прaви пaртиятa, ocтaви другoтo, дoкaтo cи гoтoв, нa нac…
    CТ: OК, рaзбрaхмe ce…

    Коментиран от #59

  • 12 ти ли го съчини

    33 7 Отговор

    До коментар #7 от "Суперскандален запис":

    Фейк. Бащицата слага "МЕ" на всички глаголи.

    Коментиран от #19

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 6 Отговор
    това правителство не служи на народа а на интересите на олигархията
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 6 Отговор
    ЕМИЛ ДИМИТРОВ ревизоро от отдавна е от сик
  • 15 JEFF

    29 6 Отговор
    От 15 години не живея в България , но ме е яд , че ме е яд за това , което се случва там .
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 10 Отговор
    ппри герб гарван гарвану око не вади
  • 17 Йосарян

    19 11 Отговор

    До коментар #10 от "Йосарян":

    Учиндолския да си спомни, кой му даде студио за Хъшове.
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 8 Отговор
    до дни правителството на герб ще внесе разглеждане и отстраняване на господин ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ господин РАДЕВ не са го избрали герб за ПРЕЗИДЕНТ а е избран с избори
  • 19 Паулу Куелю

    10 16 Отговор

    До коментар #12 от "ти ли го съчини":

    Първо, този текст е снет от аудиозапис и няма как да се добавят всички ме-кания на говорещите. За съмняващите се дали записът е фейк, могат да го потърсят в ютюб. Макар че, освен платените пиари в този форум, организирани да помпат рейтинга на СТ, едва ли някой се съмнява в автентичността му.
  • 20 Тъпа ти е смешката

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "Суперскандален запис":

    Хи хи
  • 21 Лекар БГ

    16 6 Отговор
    Не ме интесува КОЙ го е написал,а какво е написал.
    И КОЕ от написаното, не отговаря на истината?!

    Коментиран от #24

  • 22 И какво от това

    17 8 Отговор

    До коментар #8 от "Asdfg":

    Дългия не разбира, че отдавна върви след събитията. Опитва се да бъде интересен или да покаже,че не е такъв, какъвто е.
  • 23 Странно

    18 11 Отговор
    Не харесвам сегашното управление и винаги се радвам като се появи алтернатива, но в този сайт много често давате трибуна на Слави, дори си имате рубрика 7/8. Много явно го подпирате и му прикривате нечистотиите.

    Коментиран от #48

  • 24 Истински лекар

    15 11 Отговор

    До коментар #21 от "Лекар БГ":

    А защо реши, че написаното ОТГОВАРЯ на истината? Предполагам защото това ти харесва.

    Коментиран от #28, #38

  • 25 Да де

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Организирана Престъпна Група":

    ама предлага ни се да изберем един от мафията.
  • 26 Оххх

    16 8 Отговор
    Спорете да му публикувате злобеенето на това нагло чучело. На всички им омръзна да му слушат простотията. Дори да каже нещо вярно, вече лъжливото овчарче важи за него.
  • 27 Лекар БГ

    17 16 Отговор
    Слави да ходи да си лекува наркоманията. По погледа му личи що за човек е

    Коментиран от #33

  • 28 Трифонов

    16 2 Отговор

    До коментар #24 от "Истински лекар":

    е пред очите на народа няколко десетилетия. Нали разбираш, че дори да се правиш на някой друг, същността ти няма как да не избива. Мафиотската същност. То е като проклятие.Не можеш да избягаш от него.
  • 29 Гастербайтер

    17 13 Отговор
    Славчоооу какво ти е образованието? Кой те финансира? Защо телевизията ти се крие зад офшорки? Работата ти вони!
  • 30 истина е

    13 11 Отговор
    славуца офщорката е марионетка на ДС мародерите който са на синжир при турските копои. Обезлюдяването на БГ се дължи на еничарите мародери.
  • 31 мунчо

    13 13 Отговор
    слави слави учиндолски льохмен и за чеп на зелева каца не ставаш добре че беше първанов та ди даде диплома за цигулар иначе ощ е
    щеше да си без диплома
  • 32 Съвет

    10 11 Отговор
    Имам два коментара към СТ - първият е към шоумена. Имаш си популярност, работиш това, за което си учил. Имаш си приятели, колеги и сексапилни танцьорки, които ти създават душевен комфорт. Най-накрая - имаш си твоя телевизия и никой копче не може да ти каже какво ще показваш. Само трябва червена точка. Сега - към домораслия политик. Голям си на възраст, ама не си узрял да осъзнаеш, че политикът се ражда и цял живот се учи и формира като такъв. Не си роден за политик, дано не те разстроя. Ще възразиш, че след промените, който не е поискал, той не е станал "политик". При този народ, бих добавил доскоро. Да, ама не. Простият народ, напук на очакванията напоследък взе, че поумня, дойде му акълът и интермедии като твоите не само не са му интересни, ами шоуменът, който се опитва да го вкара в нов филм на ужасите може яко да го отнесе...Дано си разбрал посланието ми.

    Коментиран от #44

  • 33 Баш Майсторът

    9 7 Отговор

    До коментар #27 от "Лекар БГ":

    Няма да коментирам.дали е шмъркан или не.Има заболяване на очите,и в тях му бият инжекций.Отнпснл записа в тубето:Варваш или не яъв всяка лъжа има известна доза истина.Наредено му е да ги плюе влючая ББ.Така минава за един от народа и ще обере доста гласове.Продължението го гледаме вече 10 г.
  • 34 Лекар БГ

    4 0 Отговор
    Съжалявам,но са се появили 2 коментара тук,които не са писани от мен.
  • 35 Кака Мара

    6 5 Отговор
    Горкият,май не желае да влезе в политиката! Но какво да се прави, годинките минават и не прощават,ще има големи циркове с негово хумористично величество..
  • 36 Още за банов

    4 1 Отговор
    Това е и министъра подкрепящ и бруталната
    корупция ширеща се във всички културни институти: опери,театри и филхармонии.
    Корупция над въображението на повечето хора.
    Това е също министъра ЗАЛИЧИЛ тотално разликата м/у вишист и човек със средно образование.
    Това е и министъра, който НИТО ВЕДНЪЖ не каза,КАК ТОЧНО ще работят,РЕПЕТИРАТ и КАК ТОЧНО ще се предпазят музикантите насред пандемията от корона вирус.
    Хората на изкуството са превърнати в захранка за публиката благодарение на този престъпник.

    Коментиран от #37

  • 37 Анализатор

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Още за банов":

    Към културния коментатор - ако може да си попълни познанията по българска граматика - по-специално за пълния член и пунктуацията.

    Коментиран от #39

  • 38 Ми кое не е истина

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Истински лекар":

    Ти кажи кое не е истина.

    Коментиран от #40

  • 39 Още за банов

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Анализатор":

    Това ли успя да ти роди главата анализаторе ?!
    Нямаше какво да цвръцнеш по темата и реши да го удариш на критика.
    Но ти толкова можеш.Не си виновен.
    Понякога стоиш и мислиш с което си причиняваш физическа болка,а понякога просто си стоиш.
    Гледай да прочетеш поне правилата за употребата на тире в бг.език преди да лееш отново мозък.

    Коментиран от #45

  • 40 Другия с коня

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Ми кое не е истина":

    Не е Истина,че това,което говори СТ го мисли той.Той говори това,което са му написали да каже...Написали са му го хората,платени от Продуцентите му да пишат тези неща.А Продуцент орез всичките тези години беше Диана Младенова.Нали искате да няма задкулисие....Ами издърпайте ги на сцената....Коя е Диана Младенова....
  • 41 Остап Бендер

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "СЕТ 666":

    То че е марионетка,ясно.Но че е и тъпа,не споменаваш.Как не се сети да сравни образованието със съответното министерство.Фрапиращ пример-Теменужка-счетоводителка-какво общо има с енергетиката.Я си спомня закона на Ом от гимназията,по скоро-не.Основен критерий-да си послушен.Латвия Боко намираше министриое си и по бензиностанциите,сега явно е поумнял-каквото му кадруват от едно новобрански посолство или от Атлантическата пасмина около Монито Паси.
  • 42 гост

    2 2 Отговор
    Да си ходят. ОСТАВКА на всички
  • 43 ЛАВРЕНТИ

    6 5 Отговор
    Това е Славуца /не може да се нарече човек/, който през живота си не, че не е засадил едно дърво, той не е засадил един стрък пипер, а камо ли да може да създаде едно дете.Плямпало, безспирно и без да има каквато и да е квалификация.Колкото разбира от общество и политика, толкова е певец и музикант.Очаква се депресията, която го е обзела да го докара до фатално решениеза бъдещето си.
  • 44 lupi67

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "Съвет":

    Добре де, кой тогава? Значи Бойко и Дани Кирилов са се е родили политици и дай да ги оставим пак на власт след изборите. Този път ще отида да гласувам но ще си отварям очите !! И ще си пусна гласа за всеки друг но не и за ГЕРБ. Ще има избор. И СЛАВИ, и ДБ, и МАЯ, ако щеш и БСП

    Коментиран от #46, #53

  • 45 Анализатор

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Още за банов":

    Както е казал Смирненски - "В живота не бях се надявал на толкова мил комплимент". Благодаря за услугата да се представите по най-недвусмисления начин, защото ако аз бях го направил, щеше да излезе като заяждане относно анализа ви за министъра на културата / или за културата на министъра /. Още веднъж благодаря за представянето.
  • 46 Умен по Цялата глава

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "lupi67":

    Разбрахме те прекрасно Лупи...Ти си Прост....ние сме прости и виж как хубаво се разбираме....
  • 47 Не знам дали осъзнавате

    1 1 Отговор
    В България няма архив. Няма доказателства кой какво е правил във властта. Добре е поне този кратък и подреден текст да се запомни и запази някъде. Изпратете го в космоса. И продължете с Народното събрание. Там също има много факти.
  • 48 Няма нищо чудно

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Странно":

    Собственичката на сайта беше в студиото на хаджи Тошко в студио х
  • 49 Електра

    2 3 Отговор
    Ха ха ха, щом червената Сова, казва, че Комуняците са пътници, значи Импексовата лъжлива курабия е изпълнила повелите на Мавъра, да отърве България от тая паразитна болшевишка глутница...

    Коментиран от #51

  • 50 А бе тоя човечец

    2 2 Отговор
    Славчо,защо непрекъснато ни убеждава,че всички трбва да мислим като него и екипа му,по същия начин се отнасят и с журналистите.Това си е истинска диктатура.И погледнете само как поднася писанията си,по малко за да задържи хората да му четат дрънканиците,голям манипулатор.Борисов ще го остави накрая за да го има стари както той може,лъжи,омраза...аз този човек има нещо сатанинско,нещо плашещо,личи му на лицето
  • 51 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Електра":

    Не Нинова е опасна за България, а ГЕРБ е смъртоносна заплаха за страната. Нинова е опасна само за Бойко Борисов и неговата клика, които точно по тази причина са осиновили напълно безопасните олигарси и апаратчици от „Позитано” №20.
  • 52 О,Спасителя наш

    3 0 Отговор
    се появи ,пак се опитва да ни опитомява да мислим като него,ама няма да стане,защото той много умее да мрази,да бъде некоректен и това не ми харесва
  • 53 Защо имам

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "lupi67":

    Чувството,че не можеш да мислиш,ти не живееш ли в настоящето,нямаш ли мнение или ще гласуваш за който ти кажат жадните за кокала.Я се вземи в ръце и си раздвижи мозъка
  • 54 Страничен

    2 0 Отговор
    Калинки и мисирки навсякъде! Лошото е че кервана си върви!
  • 55 защо

    2 0 Отговор
    а защо няма нищо за Министър Председателя?

    Коментиран от #56

  • 56 Ето защо

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "защо":

    Като обедениш гафовете на всичките министри се получава картината за министър председателя.
  • 57 Факт

    1 1 Отговор
    И слави участваше в политмафията чрез гергьовден
  • 58 Слави животът е кратък

    2 0 Отговор
    Слави се оказа много глупав човек. Вместо да си живее живота с натрупаните пари той ги харчи за политика с надеждата да му провърви в нея и да си върне умножени парите. На този етап и това разпределение на политическите сили това няма как да стане в такъв мащаб, че да може да осъществи плановете си а бъдещето му е здравословно несигурно /както и на някои други неистови месии/ Да не слуша изгладнялите бандити около него които точат ножове за държавната трапеза и го залъгват с какво ли не изкривявайки обективната действителност. В най-добрият случай ще бъде използван и ограбен от други политически хиени. Колкото по-рано разбере, че животът е кратък и той е постигнал много, толкова по-добре е за него да се успокои и да си го доживее здрав а не като инвалид в какъвто натовареното му ежедневие го превръща.
  • 59 Към цъкащите минусчета

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Суперскандален запис":

    Ако може, представете си аргументите против изложеното суперскандалния запис. Иначе ще си помислим, че СТ ви е наредил да реагирате по този начин. Мисля, че без дискусия по засегнатите в материала теми, публиката ще остане с впечатление, че написаното си е баш така, ама вие не вервайте...
  • 60 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Заключение: Много министър много нещо /повече от тези на САЩ!/, кажи речи всички плачат просто за затвор! Разбирасе най-вече началника им!!
  • 61 НИЩО НОВО

    2 0 Отговор
    СЛАВЧОООООО , КАКВО НОВО КАЗВАШ ЧЕ И СЕРИАЛ ПУСКАШ ........ ? РОСЕН ПЕТРОВ ЛЪЖЕЦА КОМЕНТИРАЙ - ТИ ЛИ ГО ИЗГОНИ ИЛИ ТОЙ ИЗБЯГА ?
  • 62 ЕЙ ПЕДОФИЛ

    2 0 Отговор
    СЛАВЧООООООО , ХОДИЛ ЛИ СИ С РОСЕН ПРИ БОЙКО ДА ПРАВИТЕ ОБЩА ПАРТИЯ ------- КАЖИ СИ ?
  • 63 Дядо Йоцо

    2 0 Отговор
    като гледам, кервана почти спря, кучетата се умориха да лаят и плашат плебса с некЪв фирус, докато спретнат ново КТБ, за да финансират изборите и загубите от пндемичните мерки
  • 64 ИВО СИРОМАХОВ

    1 1 Отговор
    НАЙ-ДОБРЕ Е ТОЗИ, МОЯТ НАЧАЛНИК ДА ГО ХВАНЕ НЕ САМО КОРОНАТА, А И ПРОКАЗА.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.