8 Юли, 2020 13:01 9 957 40

Иван Бакалов пред 7/8ТВ: Борисов е с разстройство

  • иван бакалов-
  • доган-
  • бойко борисов

Имаше хора, които се обясняваха в любов на Тодор Живков. Това виждам и сега с Борисов, казва журналистът

Иван Бакалов пред 7/8ТВ: Борисов е с разстройство - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За съжаление много хора се чувстват собственици на части от крайбрежието. Не може да има частна собственост на морския бряг. Това е държавна собственост. Какво си мисли Доган?! Хората насрочиха в събота в 9 часа масово посещение на този плаж. И може няколко стотин души да отидат.
Това каза журналистът Иван Бакалов по  ТВ 7/8. Как ще ги спре Доган, с пушки ли? Възможно е тези хора да са били в НСО и после Доган да ги е взел на заплата. НСО пък отрече. Това е безобразие, да си загради плаж и да каже: „Няма да влизате тук“. Колкото може повече хора да отидат на Доган на плажа. Той не е негов. Този човек си мисли, че ще векува. Вместо душата да му се възвиси, той вижте какви Сараи прави.

Борисов се огъва под общественото мнение. Той от Мутафчийски зави към Мангъров. Утре може да се отметне.

Борисов има симпатизанти сред журналисти и репортерки. Още като главен секретар го превъзнасяха. Едни топ журналистки го превъзнасяха. Първа, трета, пета страница бяха с него. Има върли фенове сред интелигенцията. Актьора Мутафчиев е такъв. Те им дава сигурност като властови човек. Има искрени фенове и сред журналисти, гледат да клепат неговите противници. Това е супер гадно. Когато се появи критик на Борисов, го съсипват. Има и т. нар. клакьори, които при трудна ситуация излизат по списък. Може ли, излиза запис, на който се чува за Цвета Караянчева: проста, кърджалийска п…. Наеб… съм ги с 200 за европейски лидери. Има заплаха, че ще щял да изгори Елена Йонева.

Той еднолично решава това или онова. Излиза запис и снимки и в този момент, да излезеш да обясняваш как имаме късмет с Борисов и пасва на народопсихологията, значи или искрено си заблуден, или нямаш чувствителност, или си един от клакьорите. Има едни, които крякат непрекъснато. Но не е възможно в този момент да обясняваш колко е логично той да е лидер.

Харалан е в унизителната позиция на Харизанов. Той каза така: „Имаме късмет с Борисов“. Спомням си как Борисов се възмущаваше нямало овчари, а те тръгнали АйТи специалисти да стават.  Говорим за човек с биполярно разстройство.  

Имаше хора, които се обясняваха в любов на Тодор Живков. Това виждам и сега с Борисов.  Като им гледаш заглавията на вестниците, все едно са придатък на прокуратурата.

Относно разследването " Осемте джуджета", той обясни: "Това в България всеки знае, че се е случвало и продължава да се случва. Вярвам на Илия Златанов. Това години наред се е повтаряло с помощта на властта. Като ти водят дела 5 години, и ти си фирма, и си свършен като бизнес. Могат всичко да ти вземат. Сега е брутално. Само по подозрение си свършен. Как прокуратурата взима смартфона и дава на медиите снимки. Това не може да стане без съдия.  В смартфона има банкиране, лична кореспонденция, всичко. Откъде накъде?  Това са брутални неща. Подслушването на президента е брутално.

Някой е вдигнал мерника на Борисов. Тук не става дума за Божков. Чуждите медии цитираха, че президента следил с дрон спалнята на Борисов. Изправи се пред НС и каза, че Доган го поръчал да го убие. Този човек е с разстройство.

Те са изцяло лидерска партия, овладяла всичко в държавата. А всички министри, шефове са зависими от Борисов. Там ще настъпи разпадане. Едни ще отидат при Цветанов. Основната грижа на Борисов е, че втората партия е БСП. Основната му грижа е тя да се разпердушини. Струва ми се страшно с  икономическата кризата, която се задава. С наводнението пак им били виновни комунистите".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Белана

    29 3 Отговор
    Иванчо нема да ми правиш реклама сега де.
  • 2 гост

    17 44 Отговор
    а това рядко щастие кои е

    Коментиран от #20, #31, #32

  • 3 Грейс

    70 7 Отговор
    Късно е Бакалов за посещение на този плаж! Сега ли го разбраха? Ще ги пуснат да се налудуват и после ще бъде забравено. Когато го възхвалвваха като пазител на етническия мир не знаеха ли как ще присвоява?Е опази го!
  • 4 pepi 52

    24 84 Отговор
    иванчо бакалов,личи си как си дресиран от твоите възпитатели,това не се учи в университета,а пък разстройството си го имаш ти,преди срещу един враг, сега срещу друг, националсоциализма правилно ти говори в ушето как да клепаш враговете му! върви да се целуваш с божков и сие!

    Коментиран от #33

  • 5 кога ли

    28 52 Отговор
    Има някои верни неща. Дано не настъпи разпадът много бързо, защото в тази криза нямаме нужда от хаос, а не виждал нито Радев нито Цветанов като добри заместници. Единият е също толкова компрометиран и е действащ подмолно, другият доказа, че сляпо върви след Нинова и не му пука толкова за народа, а за политическите дивиденти.

    Коментиран от #11, #19

  • 6 В.В.П.

    71 17 Отговор
    Точно казано...Психопат ,егоцентрик стои на чело на държавата...ИМА ЯКИ КОМПРОМАТИ ...НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА ПРАВИ НЕЩО...РАДЕВ , АРЕСТУВАЙ ТАЯ ДИАРЕЯ.!!ТОВА Е ЗАПОВЕД!!
  • 7 АМОН

    86 11 Отговор
    Случилото се вчера показа грозната истина за това кой управлява България.
    Някой съмнява ли се, че ДОГАН и сега разпределя порциите в тази държава?!
    Чрез Влади Гранов който е член на ДПС , чрез дебелото момче което превърна България в ЧАСТНА държава , ДОГАН ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРАВИ ТОВА КОЕТО ПРАВЕШЕ И ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА БОРИСОВ НА ВЛАСТ.

    БОРИСОВ Е ИНСТРУМЕНТ В РЪЦЕТЕ НА ДОГАН И НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ШУТ КОЙТО НИ ЗАБАВЛЯВА С ПРОСТОТИИЕ СИ.
    В ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ Е ПЪЛНО С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДПС !!

    Време е да осъзнаем, че ОТНОВО СМЕ РОБСКА СТРАНА!

    Коментиран от #25, #34

  • 8 гост

    26 8 Отговор
    Айдее ,пишештите форумни мисирки се впуснаха в действие да заработят некоя стотинка.
  • 9 Според Блумбърг

    67 9 Отговор
    България е най корумпираната страна в Европа. Според мен не само в Европа. Срам ме е от това....
  • 10 Ели

    46 10 Отговор
    Хора до кога ще спите? Събодете се! Тази система ще ви унищожи ! Смяна е необходима. Хайде БЪЛГАРИ !
  • 11 Факт

    4 17 Отговор

    До коментар #5 от "кога ли":

    Епа да си беме седеле под македонско!
  • 12 Васил

    37 8 Отговор
    Нашият диктатор е на доизживяване не виждам разлика от диктатора в Северна Корея и двамата са един дол дренки

    Коментиран от #15

  • 13 Доктор Психологов

    10 34 Отговор
    Този човечец има нужда от дългосрочна изолация от Борисов. Обсесията му се е изострила до истерия. Ако все още има близки, нека му осигурят спокойна среда в някое красиво селце без достъп до новини.
    Примерно в Белица. При мечките танцьори.
  • 14 В.В.П.

    39 5 Отговор
    ДПС е напълно нелегална организация.. която цели да окраде вс и всички в България..Да се конфискуват имоти на политици,и най вече на Ахмед и Дилян.... ТОГАВА БИХ ПИВЯРВАЛ МАЛКО ВЪВ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА...ДАВАЙ ВАСКО,,С ТЕБЕ СЪМ. ДА ИЗЧИСТИМ КОЧИНАТА...ЗНАМ ,ЧЕ НЕ ТЕ Е СТРАХ ОТ ДОГАНА И ТЕЛЕТО...
  • 15 00000014

    32 6 Отговор

    До коментар #12 от "Васил":

    Ким мисли ЗА държавата си да вземе, а Бойко мисли ОТ държавата си да вземе.
  • 16 Новини

    8 27 Отговор
    Ха-ха и този се вземе на сериозно
  • 17 Кокич

    9 40 Отговор
    Иванчо, Иванчо, много си заблуден. Личи си комунистическото настроение у теб. Не разбра ли, че докато на комунистите се дава такава власт, България ще става и по-зле. Благодарете се на Бойко, няма по-добър от него!!!
  • 18 Прави ли ви впечатление

    32 5 Отговор
    удивителното овчедушие на дотук коментиралите?И защо не престанете да приемате желаното за действителност, че и да го персонифицирате- Бойко Борисов е една посредствена личност, който с нарцистична упоеност " открива" непрекъснато доказателства за своето величие. А клакьорите имат удобното ложе на личния просперитет - изяви по медии, професорски и доцентски титли... Как иначе човек без достатъчно образование щеще да се титулова " политически анализатор", а българският филолог - " социален антрополог" ? Жалка реалност в една достойна в миналото, но маргинална откъм морал днес държава.
  • 19 Гост

    17 4 Отговор

    До коментар #5 от "кога ли":

    Като говориш за криза,то хаоса от години,който го има и сега много видимо изплува на повърхността не показва ли,че всъщност разпада е тотален вече?
  • 20 Byg

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Никой , от евтините комитаджии ще да е , или си е просто едно рядко ......
  • 21 Иване в главата ти е

    7 26 Отговор
    пълен хаос,друсаш се от злоба от 10 год.душата ти покой няма.Много си смешен,че някои хора се обяснявали в любов на Борисов,ха,ха,ха ти да не ревнуваш бе , на тебе що никой не ти се обяснява,защото ни отблъскващ, защото си кофти човек за разлика от Борисов,1милион българи харесваме Борисов и е крайно време да си затворите човките ,записи с евра,кюлчета,пиищови,не става само мърсите околната среда
  • 22 Наблюдател

    7 9 Отговор
    "Основната грижа на Борисов е, че втората партия е БСП." Не, това е основна грижа и голям проблем на дясномислещите! А обобщено, огромен проблем за България! Докато същeствува тази ситуация ще си и остане най-корумпирана и бедна в ЕС!

    Коментиран от #23

  • 23 И така ще е

    8 6 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    докато БСП все още не е първа. Но и това ще стане.

    Коментиран от #38

  • 24 Фаро

    19 9 Отговор
    В началото познавах много харесващи фалоса на тиквата а сега са останали само двама на които им хлопа яко дъската.Мисля,че единия троли тук на сайта постоянно без хонорар ей така на инат
  • 25 Не само ДПС

    19 7 Отговор

    До коментар #7 от "АМОН":

    И Герб, и Герб освен ДПС.
    Вижте какви милиончета, кюлчета - добре си живуркат мутрите и мафиотите във власта и мисирките.

    Който лиже циреите на властта и цунка кунка на цар Мидас Бокович се къпе у милиони и златни вани.
    Знаете ли на колко бивши приятели им казах "сбогом" - без да знаят защо?
    Станаха подлоги на НДСВ, ДПС и ГЕРБ, и не са хора.
  • 26 9925

    6 20 Отговор
    Бакалов а такива като теб ги хванал як ЗАПЕК!!!

    Коментиран от #30

  • 27 Бен

    22 2 Отговор
    Всички да сме на плажа и всички да носим българското знаме и да направим целият плаж в знамена,да се види,че е на хороата а не на този фес!!!!
  • 28 Според мен

    18 3 Отговор
    А според мен всички трябва да са пред МС и НС , и ДНСК.
    Там се коват законите, там е нещастието на БГ народа.
  • 29 Behemoth

    18 3 Отговор
    Баце е луТ!
  • 30 прокопи

    5 10 Отговор

    До коментар #26 от "9925":

    а вие сте много "интелигентен", ха ха
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 357

    18 1 Отговор

    До коментар #7 от "АМОН":

    Отвратително е "българи" да са членове на турска партия наследница на измислена варварска държава която в миналото ни е клала 500 години и е намалила населението с 1/3 за 500 години.
  • 35 месара

    4 11 Отговор
    .бакалов , мозъка ти е с разстройство , и то силно !
  • 36 Само питам

    4 10 Отговор
    Бакалчо , първо се представи кой си ,що си .......и после по темата . Мисля че така е редно...
  • 37 Иван Минчев

    5 4 Отговор
    Бакалов защо си задаваш въпроси на които знаеш отговора .Питай твоята съдружка Моника Станишева ,съпруга на човека който се целуваше с ДПС ,носеше подаръци на Доган , Промотира Пеевски и розовите прашки. Нищо не е овладял Борисов , ако беше го овладял щеше да се разправи с Пеевски , който участва в пуча срещу правителството му и даже щеше да го гътне ако бе станал шеф на ДАНС.
  • 38 Сава Муткуров

    2 6 Отговор

    До коментар #23 от "И така ще е":

    С БСП напред - назад, до пълна победа над България и българския народ . пак ще трябва да режем вестници за кенефа.
  • 39 ВЕЧНО ЩЕ КРАДАТ

    6 0 Отговор
    СЪС И БЕЗ БАКАЛИ БОЙКО Е ПЪТНИК В НЕБИТИЕТО , ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕН НА ТРЕТИЯ ДЕН СЛУЧВАЛО СЕ Е ДВА ПЪТИ ,ДОРИ И ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ДА ДОЙДЕ ПАК С ЧЕКМЕДЖЕТО , ТОВА НЕ Е ВЕЧНО , ЛОШОТО Е ЧЕ ВЕЧНО КРАДЦИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ
  • 40 АЙДЕ НА ЕВКСИНОГРАД

    3 0 Отговор
    ТОЗИ БРЯГ ДЕТО АКОСТИРА БИВШИЯ МИНИСТЪР НЕ НА НАС А НА БОЙКО НЕ Е НА ДОГАН НО МАЛКО ПО НА КАМ САРАЯ ПОЧВА ДА Е НА ПРЕДАТЕЛЯ ДОГАН ----- ТАМ Е ПРОБЛЕМА , АМА ИМА ПРОБЛЕМ ТОГАВА И С ЕВКСИНОГРАД НЕКА ЛОДКАТА АКОСТИРА И ТАМ , ТАМ Е ОЩЕ ПО - ГОЛЯМ ПРОБЛЕМА - ЧИЙ Е ТОЗИ ПЛАЖ И МОЖЕ ЛИ ВСЕКИ ДА ЦАПА ПЯСЪКА НА БОГОИЗБРАНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ПАРАЗИТИ И КЪРЛЕЖИ !?