Last news in Fakti

10 Юли, 2020 16:00 14 157 265

Нима Доган управлява България?

  • иван гешев-
  • данаил кирилов-
  • ахмед доган

Реакциите на Данаил Кирилов и Иван Гешев относно акцията на Христо Иванов бяха трагикомични. Нима правосъдният министър и главният прокурор са адвокати на ДПС?

Нима Доган управлява България? - 1
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Петър Чолаков:

Правосъдният министър Данаил Кирилов отново блесна. Вместо да отговори по същество и с аргументи на значимите въпроси, които постави опитът на Христо Иванов да посети т.нар. "лятна резиденция” на Ахмед Доган, г-н Кирилов заложи на една странна публикация в социалните мрежи. Един ненужен и несполучлив опит за оригиналничене и средношколски закачки по тема, която предполага сериозна дискусия. Трагикомична бе и реакцията на главния прокурор Иван Гешев. На него не му се занимавало "с Октомврийската революция".

А темата, която отбягват и Кирилов, и Гешев, е крещяща: защо един полуостров на стабилността като че ли е взел на абордаж цялата държава.

Въпросите, които чакат отговор

Ето и въпросите, по които се мълчи: защо НСО продължава да охранява почетния председател на ДПС Ахмед Доган? Каква е реалната власт на този човек, който формално се оттегли от активна политическа дейност преди години? Каква е и реалната власт на Делян Пеевски, който на теория е само един "обикновен" депутат? Кой е разпоредил охраната на г-н Доган и г-н Пеевски, при положение че президентът Румен Радев заяви, че това е станало по настояване на Министерския съвет, а собствените му правомощия спрямо НСО са силно редуцирани след законодателните промени през 2015 година? Чия, ако не държавна, е собствеността на бреговата ивица на нос Чукалята в парка "Росенец", южно от Бургас? Кой и защо забранява достъпа на граждани до тази територия? Каква е връзката между Лукойл и г-н Доган/ДПС? Как се преплитат техните интереси? Има ли руски "анклави" в България? С какви средства е построена "резиденцията" на почетния председател на ДПС, верни ли са твърденията, че това са "лоши кредити от фалиралата КТБ, префинансирани в ПИБ", както пише сайтът за разследваща журналистика "Биволъ"?

Г-н Кирилов, и г-н Гешев - любими герои на колажи и карикатури в социалните мрежи (първият често е сравняван с Барни Ръбъл, а вторият - с мрачния сталински прокурор Андрей Вишински), явно не желаят да отговорят на тези неудобни питания. Вместо това г-н Кирилов засяга политическата тема на деня в статус в профила си във Фейсбук, в стил "вижте ме - след две големи ставам бая словоохотлив, развързва ми се езикът и си казвам какво ми е на душата". Следват закачки с Христо Иванов. Вместо да се погледне леко смутен в огледалото, правосъдният министър припомня на смаяната публика други анимационни герои като Спондж Боб и инспектор Дюдю.

А какво да кажем за "продължението", направено днес от Иван Гешев! Гумената лодка на Христо Иванов не била Аврора, резиденцията не била Зимният дворец, прокуратурата нямало да бъде "въвличана в дребни политически игрички", не му се занимавало с Октомврийска революция. Нима сигналите за погазване на законите са "игрички"? Дали Кирилов и Гешев - както се казваше в "онзи запис" - не се правят по навик на луди?

Не сте забавни, господа. Ще прощавате, но никой не желае да чете и слуша "вицовете" Ви. Шегите Ви "увисват" особено силно във въздуха, ако само си припомним контекста.

Като не издигнахте свой кандидат за поста главен прокурор, Вие г-н Кирилов, представител на ГЕРБ, практически дадохте зелена светлина на Иван Гешев. А за него отдавна упорито се твърди, че е близък тъкмо до ДПС.

Нещо повече. На заседанието на ВСС, на което бе прегласувана кандидатурата на г-н Гешев, след като президентът практически го изпрати на "поправителен", Вие, господа, се държахте скандално. Тогава заформихте ad hoc дует и отправихте остри нападки към Атанаска Дишева и Олга Керелска, представителки на съдийската квота във ВСС, които "дръзнаха" да изразят съмнения в професионализма на г-н Гешев. Въпреки че повече от 170 съдии от цялата страна след това поискаха от Вас публично да се извините заради поведението си, Вие не го направихте.

Тезата за партньорство между ГЕРБ и ДПС

С опита си да неглижирате въпросите около "лятната резиденция" на Ахмед Доган, Вие, господа - съзнателно или не - потвърждавате тезата за партньорство между ГЕРБ и ДПС.

Г-н Гешев, г-н Кирилов, да не би да сте адвокати на ДПС? Да не би Ахмед Доган да е същинският министър-председател на България?

Вие, господа, и управляващите изобщо трябва да вземат сериозно отношение по поставените въпроси колкото се може по-скоро. Не защото ги задава един опозиционен политик, а защото дължите отговорите на българските данъкоплатци и избиратели. Увъртанията само засилват усещането, че в България има пародия на държавност и карикатура на институции.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    55 1 Отговор
    Ами явно той и група идиоти. Не виждам други.

    Коментиран от #5

  • 2 Борислав

    105 1 Отговор
    Този министър напълно олицетворява цялата ни съдебна власт, пълен палячо и пионко. Той навярно пита за разрешение да отиде до толетна. Позор!!!
  • 3 Последния Софиянец

    114 5 Отговор
    Доган взривяваше влакове с майки с деца,а сега ни управлява.Народе!!!!

    Коментиран от #15

  • 4 Веган

    72 0 Отговор
    Направо сте трагични ,жалки, смешни и супер нагли.как може този народ да ви трае.
  • 5 Дельо Хайдутин

    78 1 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Идиотите сме ние че ги търпим.
  • 6 Румбата с дрона

    66 0 Отговор
    Доган, Пеевски... са свински черва, а шефът (търбухаът) е Дон БудаБоко...
  • 7 НИМА ДОГАН

    33 0 Отговор
    ЕМИ ДОГАН НЕ Е АСАН..И ТИ СА ПРАВИШ НА ОТКАЧАЛКА...ОСТАВКА НА ВСИЧКИ И В КАУША...
  • 8 Захари Стоянов

    8 15 Отговор
    Не Доган, а Ердоган. Колко пъти трябва да обяснявам.
  • 9 Дам

    11 0 Отговор
    О, да и то от десетилетия :)
  • 10 БГ МАФИЯ В МС

    45 2 Отговор
    КУКЛОВОДА Е ПЕЕВСКИ, КОНСЕЛИЕРИ Е ГЕШТАПО, БОЙКО КУКЛА НА КОНЦИ , ДОГАН Е ПАРАВАН. МАФИОТСКИТЕ ЧЕРВА СЕ РАЗПЛИТАТ. ТАМ ВЛИЗА И МАРЕШКИ.
  • 11 Тато из Правец

    42 4 Отговор
    Доган е атентаторът от гара Буново, когато загинаха 67 жени,деца и старци !!!
  • 12 Asdfg

    26 1 Отговор
    Хахахаха, тези от дойче зеле, защо се правят на ударени?
  • 13 вннннннн

    23 1 Отговор
    Два дни четох реакцията на хората в профила на Барни във фейса`danail.kirilov.7`...Ама доста добре беше нахранен....
    Господин Чолаков, махнете "НИМА" от въпросите и ще излязат веднага отговорите....
  • 14 Истината

    37 2 Отговор
    Добър ден...Гешев е подлога и послушко
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Доган е резидентът на КГБ в българия

    17 7 Отговор
    Има ли неразбрали?

    Коментиран от #19

  • 17 Доган е слуга на

    25 3 Отговор
    Любен Гоцев.
  • 18 Айде бе

    4 29 Отговор
    Майките с деца ги взриви ДС на България, Видно е от делото по случая. То няма как да се изтрие :)
  • 19 Антимилиционер

    5 9 Отговор

    До коментар #16 от "Доган е резидентът на КГБ в българия":

    Разбрахме, че в главата ти има тоалетна хартия.

    Коментиран от #21

  • 20 Дойче веле са прай на

    13 3 Отговор
    ощипано.....То чак сега ли прозря действителността....
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пълна пародия

    25 1 Отговор
    Пародия на изпълнителна власт, пародия на съдебна власт, пародия на медии, ПАРОДИЯ на държава!
  • 23 Гошо

    5 0 Отговор
    А не бе, баница !
  • 24 Объркано Атлантиче

    13 1 Отговор
    Откак турция си купи руски ракети, целия атлантическо- грантаджийски слугинаж рипна. Иначе 30 години си трайкаха, а ако в Сирия турция воюваше вместо да търгова с Русия, атлантиците и досега щяха да си трайкат...и нямаше да ви казват кой управлява страната.
  • 25 Дооан Соколев

    11 0 Отговор
    Мислех да се пенсионирам, но не ме оставяте на мира. На стари години пак ме карате да работя. Ще ви ставам президент!
  • 26 Господин Гешев,

    17 0 Отговор
    време е за оставка, защо се дърпате? Хайде, чакаме.

    Коментиран от #28

  • 27 колчо

    6 4 Отговор
    доган е руски агент който живее на руска територия и корумпира десетилетия държавицата ни ,благодарности на 'братушките'...
  • 28 Не стига оставката

    12 0 Отговор

    До коментар #26 от "Господин Гешев,":

    искаме го в затвора!
  • 29 Тиквата

    4 0 Отговор
    Ми да, даже му лъскам ... обувките
  • 30 Гост

    3 0 Отговор
    Ми да! Те са тъпички и изпълняват без да се замислят.
  • 31 Доколянов

    7 0 Отговор
    герб започна с калинка илиева пожарникарова и ще свърши с иван гешев.
  • 32 антрашпиц

    1 0 Отговор
    Да управлява я,и то с кеф и охота.И то не от сега-с с подкрепата на бсп и герб ..ко да говорим повече,а има ли смисъл?
  • 33 НЕУТРАЛЕН

    3 0 Отговор
    ОТ 30 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АМА ТО ЕРДОГАН -ДОГАН .....СТРАШНА ОХРАНА ПО ВОДА ВЪЗДУХ И ЗЕМЯ. НИЩО ЧУДНО АКО ТОЯ Е ЗАГРАДИЛ НЯКОЯ ПЛОЩ И НА ДРУГА ГАЛАКТИКА
  • 34 НЕУТРАЛЕН

    0 0 Отговор
    МОЖЕ ДА ИМА И НЯКОЙ ДРУГ САРАЙ. ИНТЕРЕСНО........ КАК ЛИ ЩЕ СЪЖИТЕЛСТВА С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ? ЗНАЕ ЛИ СЕ? МОЖЕ И ДА МОЖЕ - С НЯКОЙ АЛФ ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ КОМЕНТАР 33
  • 35 Мартин

    1 3 Отговор
    Г-н Петър Чолаков, да не сте адвокат на Христо Иванов и Иво Прокопиев? Много едностранно представяте своята теза, в подкрепа само на уж Демократична България, която се опитва да свали демократично избрано правителство с... протести!
  • 36 Тони

    2 0 Отговор
    Сами си се закопаха. Гешев, Горанов, Шехерезада, Барни и най-вече Боич със нощното шкафче
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Мартин

    1 0 Отговор
    По-добре Доган отколкото подсъдим псевдо-олигарх като Иво Прокопиев, който не обича да дава пари, а само да прибира!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Vanessaicomy

    0 0 Отговор


    100 TANE MAGNUM DONDURMA YEMEKMukbang Asmr
  • 45 EloiseTut

    0 0 Отговор


    Bayern Munich hứa hẹn sẽ du đấu tại Việt Nam - Juventus bất ngờ 'để ý' đến Văn Hậu
  • 46 DeloresCow

    0 0 Отговор


    Ruthugeetham 28th July 2020 Full Episode 71 ETV Plus
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Sandraanasy

    0 0 Отговор


    Finish This Gumball to Win $250
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 PhyllisHoobe

    0 0 Отговор


    IPhone 12 Pro Max Clone Unboxing
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ChongChimb

    0 0 Отговор


    WЕ‚asny warsztat z siЕ‚owniД…
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Amandahoale

    0 0 Отговор


    ПОВТОРЯЕМ ЕДУ ИЗ ФИЛЬМОВ / СЭНДВИЧ (СЕРИАЛ ДРУЗЬЯ) ПИТТ КОЛА (ГРАВИТИ ФОЛЗ) / ВАТРУШКИ(КАРЛСОН)
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.