Last news in Fakti

12 Юли, 2020 15:19 39 565 121

Митът за гениалния Доган умря вчера

  • димитър стоянов-
  • ахмед доган

Вчера Доган трепереше, че някакви граждани могат да се разходят по общински път, каза разследващият журналист

Митът за гениалния Доган умря вчера - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Димитър Стоянов, фейсбук

Митът за гениалния Доган умря вчера! Соколът показа страх! Завря се, като мишка в своя сарай, който се превръща в негов затвор! Треперейки пред хора, които просто искат да упражнят конституционното си право да достигнат плажа пред сарая, който е изключителна държавна собственост! По път, който е публична общинска собственост.

Вчера Доган трепереше, че някакви граждани могат да се разходят по общински път, до държавен плаж (то други не съществуват де)! Призова над 5000 поддръжници на ДПС да го пазят. Изправи ДПС срещу закона! Естествено там бяха и онези, на които им "разпределя порциите". Те и жандармерията пречеха на гражданите да упражнят конституционните си права! Доган е умен? Само глупак може да направи това! На финала на тази жалка кръгова защита голяма част от електората му го псуваше люто на майка! Вчера митът за гения Доган умря в Росенец! Днес той се разлага върху камъните на плажа пред сарая и смърди!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 410 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Васил Левски

    801 23 Отговор
    Доган,не може да спре народа на България.
    Може да командва,каскета,🎃,и цялата паплач ,корумпирани политици но не и народа...

    Коментиран от #48, #64, #104

  • 3 Хаххахаххах

    414 15 Отговор
    Е ,ако сте вярвали в такъв мит досега си е ваш проблем.Явно сте силно вярващи миряни

    Коментиран от #54

  • 4 сектант

    155 13 Отговор

    До коментар #1 от "Да живее СИК":

    не знам на какви хапчета си, ама ако са спрели да ти плащат може да ти услужа с някой лев да ги пиеш, защото са мн добри, много се смях
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 дядо курти от село пиперково

    470 17 Отговор
    Къв дУган кви 5 лв,тоя агент на ДС трябва да си полежи старините в затвора,заедно с бойкУ и цялата паплач около него.
  • 7 Хаххахаххах

    58 146 Отговор
    Мите и ти ще се разтрепериш,ако ти се изсипят хиляда роми до входната ти врата.

    Коментиран от #17, #47

  • 8 винкело

    139 12 Отговор
    бацо е в хотел марион скопие

    Коментиран от #120

  • 9 Иво Андонов

    322 22 Отговор
    Народа трябваше да се събуди още преди 10години и да помете крадливата хунта,а не да спи и да се завива през глава.

    Коментиран от #14, #108

  • 10 Той

    311 7 Отговор
    ако не се страхува , ще ползва ли такава охрана , да не говорим , че струва над два милиона лева годишно на българските данъкоплатци , на които вчера той , с цялото си неуважение към тях , се показа по къси гащи !
  • 11 Я ...Я

    240 5 Отговор
    МИТ КАКВО Е ТУЙ? ДОГАН КОЙ Е ТОЙ? АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ВЯРВАЛ В ТОЗИ МИТ. МИСЛЯ, ЧЕ МНОГО ДРУГИ СЪЩО. СЪТРУДНИК ДС МАНИПУЛАТОР, КРАДЕЦ И( РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА ПОРЦИИ).ТО И ВИДА МУ ГО ИЗДАВА.
  • 12 баба гинка от женския пазар

    256 7 Отговор
    За всеки идва видов ден,и за доган ще дойде и за голямата КрАТуНа ще дойде,и за цецо апартамента ще дойде ,дето иска пак да става политик,че парите взеха да свършват ,и за шкембе войводата ще има възмездие,и за ортака му валери симеоноФ и не на последно място за бухалката на бойку и доган -големия тъп каскет...
  • 13 Гъдю Гъдев

    217 3 Отговор
    Когато се настани до София, пак сумати време имаше някакви скандали за някакво барбекю на открито на държавен терен. Махна го. Сега плаж, път и пристанище, то туй му е навик.
  • 14 Руски еничарин

    144 10 Отговор

    До коментар #9 от "Иво Андонов":

    А преди тези 10 г. кои бяха ? Пак същите с други артисти на сцената. Д(п)С са управлявали винаги.

    Коментиран от #21, #87

  • 15 костов

    142 4 Отговор
    БЪЛАРИНА Е МНОГО ТЪРПЕЛИВ НАРОД до сега несели знаеше доган колко СТРУВА НА ДЪРЖАВАТА НИ
  • 16 Питанка

    27 15 Отговор

    До коментар #1 от "Да живее СИК":

    Мурзилка провокатор ? :) Ама пък ти се и връзват .:)))
  • 17 хората бяха обикновени и мирни

    283 5 Отговор

    До коментар #7 от "Хаххахаххах":

    Българите нито бяха роми, нито му тропаха на вратата. Просто искаха да отидат на държавен плаж. И аз живея на морето и идват почиващи, но никой не ме охранява от тях. Ако не можеш да живееш с гражданите на една държава и викаш платена гвардия да те пази от най обикновени и невъоръжени хора , значи си признаваш че имаш ужасни грехове към тези граждани. Гузен негонен бяга.

    Коментиран от #101

  • 18 Хироши

    133 39 Отговор
    Дефакто всички знаят какво да говорят но като дойдат на власт: Всеки гледа да назначи свои хора на възлови места и всички много бързо започват да гледат повече към себе си отколкото към хората. В цялата държава аз виждам един достоен човека и това е ПРЕЗИДЕНТА. Кой ще дойде на власт да мисли за България и за Хората кой????

    Коментиран от #78, #114, #116

  • 19 Бедните турци берящи тутун с пот на чело

    224 6 Отговор
    видяха техния вожд в какъв замък живее.

    Коментиран от #24, #67

  • 20 габровец от варна

    139 9 Отговор
    Доган-гениален???? Е тва голям виц,добре че още го крепят от ДС.Иначе до сега ехееее....
  • 21 баба гинка от женския пазар

    103 9 Отговор

    До коментар #14 от "Руски еничарин":

    Именно,но всички знаем,че сикаджията е престъпник...Той не се вълнува от народа,той иска само да граби и да краде...
  • 22 Аз ви казах

    87 17 Отговор
    Великото ДС се оказа пълен смях и комунизма изкара толкова не заради техните „качества”, а заради добрата среда за развитие, мързела и натегаческата ни природа. ДС продължават с едни и същи методи завещани им от ГРУ, но народа вече оцелява в конкурентна отворена среда и не се връзва на железния юмрук. Все пак „светът е голям и спасение дебне от всякъде”!

    Коментиран от #106

  • 23 Някой си

    37 26 Отговор
    Дуги си покани гости да пият кафе, не за друго ами защото е тарикатче. Лека застраховчица. По- късно сигурно и Баце е наминал да пият по едно и да обсъдят ко'стаа! И ко' правим сив! Някаква такава е работата и протестите взеха да поувяхват лекичко. Дали не е умен Дуги ? А ми кажете сега!
  • 24 Те го

    83 4 Отговор

    До коментар #19 от "Бедните турци берящи тутун с пот на чело":

    знаят и го ненавиждат , знаят и за провокациите му към тях в затвора , поръчани му от ДС !
  • 25 Едно уплашено джудже

    120 3 Отговор
    заплашва цяла България с Косово.
    ПАТРИОТИТЕ МЪЛЧАТ
    Хората протестират.
    Власта се хваща като ,,удавник за сламка,,
    ,,Няма друга такава държава,,
  • 26 СНОП ДОГИ ДОГ

    133 2 Отговор
    Дога го подкрепиха не турци,а ромаляси.Всеки видя лицата им и акълът им затварящт се в бакнота от 10 лв пропита в лицемерие и продажност,и вързана с връвчица от кетапа за завършен пети клас.Карадаиъ дори не може да говори смислено,с акцент на калайджия катунар.
  • 27 Един от вас братя и сестри

    72 12 Отговор
    Такива политици не можем намери скоро !! Да са живи и здрави!! Бойко. Пеевски впрочем ВЕЛА ПЕЕВА дали има нещо общо? Доган това джуган ли е какво турско гнусотия, сик ,вик, чес нек, ной ковчега може би,вис боклуци че позволяваме и на децата им да наследява ограбеното!! Нсо бандити ,корупция ,мафия,групировки,ох Омръзна ми вие ги знаете всички ,полиция продажна ,цаца ,гешева,майорка, галев и, балева, банери, пленени,първанки,цветански,саксии, ох стига да ги сложим на мястото им!!убиха ни вече ние да ги СМАЧКАМЕ!!!
  • 28 ddn

    128 8 Отговор
    Доган винаги е бил мишка. Всички доносници на ДС са примитивни човечета. Кой нормален човек ще се съгласи да става примитивен доносник на която и да e политическа система. Само един приметивен и страхлив мишок би се чувствал горд да се захване с тази гнусна и вредна за обществото задача.
  • 29 Йордан

    146 4 Отговор
    Електоратът на Доган видя къде живее той и къде те.Това им стига! Видя се за чии “права на човека” и какви “свободи” се е “борил” и какъв “активен борец” е срещу комунизма.
  • 30 Читави

    119 4 Отговор
    и трудолюбиви турци нямаше ! Читавите турци работят , голяма част са на гурбет , а жените им гледат животни , или са нивите с тютюн и фастъци !

    Коментиран от #98

  • 31 Грейс

    84 2 Отговор
    За някой журналист или политик митът за Доган като гениален или като пазител на етническия мир може вчера да е умрял, но ако се бяха вслушва ли какво говорят хора тя, че отдавна нито го смятат за гениален нито пазител на ет мир, а само за алчен и преял с власт човек. Преди години така венцехвалеха лютвито, за правилния му български и витиевите речи.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 не мисля така

    128 10 Отговор
    Не зная за автора как гледа на всичко това,но аз след като изгледах видеото и ...признавам изпитах голяма унижение.Унижение и срам!
    Пристигналият автобус с мъже от Кърджали или не знам от къде си(турци) в Сарая....... долу жандармерия (българи) изпратена от министъра на МВР да охраня плажната ивица.Плажуващите (българи) напират да влизат,а жандармерията (също от българи) ги разгонва,дори просва по очи...мисля Хр.Иванов беше проснат,но може и да греша..А турците от горе от високото гледат и се смеят....Смеят се как българи проскат по очи други българи,затова,че тези други българи искат да стъпят на точно тази плажна ивица,която е държавна собственост ,уж!
    Това ако не е унизително,тогава какво е друго?
    Колкото до това ,дали Доган се разлага на скалите...
    Автора дали е наясно,че Доган в последните 10 години сложи ръка на всички икономически сектори в България? В това число и финансите на България е под контрола му.
    Когато целият бизнес е в ръцете ти,и само ако щракнеш с пръст и можеш да парализираш държавата...на това ли се вика "разлагане"? Много жалко за нас,но това е реалността.Останалото са си едни розови очила .....

    Коментиран от #77

  • 34 Sti

    44 10 Отговор
    Васил ще вкара хунтата и задкулисието в затвора, с доказателства - така е в демократичните страни, няма недосегаеми.
  • 35 Наблюдател

    45 1 Отговор
    Въпросната "митология" изработена от ДС е за меко казано наивници. Същото както се вижда продължава да си подържа кадрите.
  • 36 ddn

    39 3 Отговор
    Васил след като вкара хунтата в затвора се надявам последен той да затвори вратата на затвора.
  • 37 Мъка трови сетивата

    57 1 Отговор
    Т нар мит бе създаден от т нар "независими медии" .Те създадоха и т нар "патриоти""воеводи"и подобна паплач десарски издънки
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 За първи път

    30 2 Отговор
    НЕ ПОНАСЯТЕ ИСТИНАТА, ЦЕНЗОРИ!!!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 nagamoto

    74 1 Отговор
    По стечение на обстоятелствата във времето и някои мурафети на Доган той успя да постигне икономически висоти които малцина са имали възможност да докоснат.Раята в момента започва частично да се пробужда и за него настъпва дискомфорт.От постъпките българския народ зависи до кога ще търпи подобни кърлежи които ръководят и разпределят благата които са предназначени за целия народ.
  • 42 възпитаник

    68 2 Отговор
    и ще ми се оправдава пожарникаря с изпросените титли генерал от капитан и доктор на спорта от НСА защото е дал пари от джоба си за нова зала,а кьорав ли е какъв камънак е застлал сокола дето даваше порцийте върху пясъка за да не ходят плажуващи не вижда ли ипонтаджията кмета,областния всички са негови калинки,мисирки и толупи и не били мафия
  • 43 Доган показа че е

    105 5 Отговор
    в лицето на младежкото ДПС е създал военна структура, която може да мобилизира хиляди младежи и за по малко от 8 часа от южна и западна България да ги стовари на морето. Това е армия в тила на България. Някой знае ли с какво се занимават тези бойци, с какво се занимават, имат ли военна подготовка, имат ли оръжие. Имаме ли контрол над тези хора, службите блеят ли.

    Коментиран от #60

  • 44 ДОГАН И БОЙКО СА МОШЕТА

    63 6 Отговор
    В oгрoмния cи cтрaх прeмиeрът нa Бългaрия Бoйкo Бoриcoв зa пoрeдeн път зaигрa c eтничecкaтa кaртa. Cрaм и пoзoр зa нeгo и упрaвлeниeтo му. Aз, Ocмaн Oктaй, кaтo ocнoвaтeл и учрeдитeл нa ДПC, кaтo прeдcтaвитeл нa вcички турци и мюcюлмaни в Бългaрия, ги призoвaвaм дa зacтaнaт рaмo дo рaмo дo прoтecтирaщитe в цeнтърa нa Coфия и в т. нaр. лeтeн Caрaй нa Aхмeд Дoгaн в пaркa „Рoceнeц“.
  • 45 Притча

    34 3 Отговор
    В султанската градина откраднали златната ябълка. За да провери кой е най-алчният му служител султанът ги вкарал в градината и накарал всеки да си избере един плод. На излизане обаче двама гавази завирали плода в а..уса на служителя. Дошъл редът на Ахмед, който си избрал краставица. Охкал, пъшкал но по средата се разсмял. Гавазите го попитали защо се смее. Той отвърнал: Азминах леко, но след мене идва Бехчет с тиквата.
    П.С. Всяко съвпадение на имената е случайно.
  • 46 Кремълски шпионин

    38 9 Отговор
    Бате, тоя прост циган**н е висш интелект ? - смях ! Доган е нищо повече от американска агентура, която трябва да може да сметни колко ще получи от откраднатото.

    Коментиран от #59

  • 47 Румпелщилцхен

    48 3 Отговор

    До коментар #7 от "Хаххахаххах":

    Циганите дойдоха с автобуси да го пазят, другите бяха български граждани и отстояваха правата си пред крадците доганови.
  • 48 не му трябва народа а Прокурора

    61 2 Отговор

    До коментар #2 от "Васил Левски":

    Въпроса е да бъде съден и в затвора , ясно е, че не може този дъртак, но парите ти са при него , всеки месец.
    Ние плащаме годишно на Доган от студения резерв, 25000000 лева. Волтаиците са няколко милиона месечно =35000000милона , от две пера, тук не попадат 500 000 000 за язовирите, Фирмите Обръчи, дан дават, около 100 000 000 милиона, другите са за семки за чоплене още 50 000 000.
    Българино, иди и протестирай,че лошо ти се пише, на България от тези крадливи Чобани!!

    Коментиран от #50

  • 49 Ние, вие, те

    8 34 Отговор
    Умря мита за Доган, ама в твоята глава!

    Коментиран от #51

  • 50 тошко

    48 1 Отговор

    До коментар #48 от "не му трябва народа а Прокурора":

    Да бъде съден и в затвора ,конфискация на заграбеното и да бъде за пример на другите управляващи
  • 51 тошко

    45 0 Отговор

    До коментар #49 от "Ние, вие, те":

    Доган е история,да бъде съден той е враг на България
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Патето яки

    0 15 Отговор
    Още един разбирач
  • 54 Бреи бреи

    4 30 Отговор

    До коментар #3 от "Хаххахаххах":

    След като доган скасри фатмака не няма никои на плажа явно радев ще се скрие за месяц два
  • 55 Кински

    37 0 Отговор
    Гешев да вземе да ги разследва и двамата .Пеевски и Доган .но нали те ги назначиха как да стане.колкото разследваха Иван Костов ,Овчаров .Златев .Донев .Ковачки
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Българин

    6 43 Отговор
    Ганьовци завистливи, мързеливи, крадливи и ебливи! Оправете си държавата, Доган не ви е виновен!!! Един друг се ядете и като ви засърби между бузките се сещате за Доган, ДПС и турците!

    Коментиран от #68, #111

  • 59 един българин

    33 7 Отговор

    До коментар #46 от "Кремълски шпионин":

    Много лъжеш русофилче , Доган е точно агент на ДС и КГБ , предан Путинофил! Един от най-подлите доностници на комунистическата ДС в България , вкаран в затвора за да доносничи на ЦК на БКП !

    Коментиран от #89

  • 60 Алеко КАН

    19 12 Отговор

    До коментар #43 от "Доган показа че е":

    Стига лъжи и всяване на страхове в народа бре Путинофиле русофилски! Турците ги докара именно русофила комуноиден Доган - който е предан на Путин и пречи за утвържадаване на правовата държава и домокрация в България! АмАн от РРУСКИ ТРОЛОВЕ В ТОЯ САЙТ!!!

    Коментиран от #90

  • 61 баце

    28 3 Отговор
    Дори простите мутри знаят, че няма вечна далавера - догма в мутренския свят. Уви ББ, ДП и АД са го забравили.
  • 62 знаещ

    38 2 Отговор
    Рoceнeц caрaй e мнoгo вaжeн cтрaтeгичecки - дo дaнъчнитe cклaдoвe c гoривa - имa нaвигaциoннo oбoрудвaнe зaрaди ЮНAЙТEД ИНВECТМЪНТ AД къдeтo e упрaвлявaщ cъдружник Дeмир Дoгaн! Тoвa e публичнa инфoрмaция в Търгoвcкия Рeгиcтър!! Тoвa e причинaтa тaм дa имa caрaй и тaкaвa ceкрeтнocт!!

    Коментиран от #70

  • 63 йокин

    23 1 Отговор
    Не забравяйте,че и пазара,в Д-град-негов.
  • 64 Пешо

    7 14 Отговор

    До коментар #2 от "Васил Левски":

    Мтът за умни българи умря преди 70 години. Винаги българина се поддава на някой, който не е тук и чака да дойде да го ограби. За справка виж История на България. Другото, което го пишете е без значение, защото никой който знае историята на България, не пише такива коментари без влагане на грам факти, а само на митове и кръчмарски клюки.
  • 65 наш

    15 4 Отговор
    Какви 5000,не повече от 500 човека имаше.Как ги броите не мога да разбера
  • 66 О. Ч. З

    20 0 Отговор
    Хората може да са го спомен яли на майка защото са се усетил че са превикани от жалки те си съборетини да си пазят царя във двореца построен със тяхните пари. И после хората били подтикван към етническа агресия. Те ако изкаха можеха да блокират пътя на тези вътре и да не ги пуснат да излязат че един се мисли за велик. И на края господа и дами избиратели на ДПС пак гласувайте за ваща партия утре вие ще се чудите какво да ядете а те къде да ве викат да ги пазите
  • 67 Порно

    30 1 Отговор

    До коментар #19 от "Бедните турци берящи тутун с пот на чело":

    Там нямаше бедни турци , а само активисти , които са на порцион при Доган. Не живеят бедно.
  • 68 И ти си на

    35 3 Отговор

    До коментар #58 от "Българин":

    хранилка при Доган.Ако знаят БГ ПОМАЦИТЕ -как им вземате тютюна на 4.00лв.килограма .а го продавате за 10.00евро живи ще ви изядят.По -старите помнят .при бай тошо за какво работеха-вдигаха къщи на 3 -етажа .и по 3 нови лади в двора имаха и държавата се грижеше за тях. А сега ги заигравате с етнически мир .за да ги ограбвате .Работя с 20 турчета .нема по точни бачкатори от тях .разбираме се с една дума и се уважаваме .ама такива печълбари като вос само сипват масло в огъня. Вас АЛАХ ще ви съди и то строго.
  • 69 123

    15 3 Отговор
    Доган не е виновен, липсата на държваност и законност е. Причината е в изпълнителната и законоизпълнителната власт на България която има закони с няколко стандарта за различни хора. както е и с хората на президента Радев, закони има за всички други но за неговите хора законите не важат,това може да се каже и за Пеевски и други такива личности в България.А законоприлагането е по избор пбиокновенно ако не си от ГЕРБ за теб има много строг закон, ако си от ГЕРБ такъв за теб няма.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ke da

    9 7 Отговор
    Факти са платени руски ТРОЛОВЕ , триещи коментарите на всички които критикуват Доган и Русия!
  • 72 ke da

    10 5 Отговор
    Доган е агент на нашата ДС и руската КГБ !!!
  • 73 Тома неверни

    13 1 Отговор
    Дали са го псували люто на майка? А дано...
  • 74 един българин

    15 5 Отговор
    Българската ДС е създадена от Руските тайни служби след Руско-Турската война през 1978г - ФАКТ ! Влиянието на Русия през годините до 1917 година постепенно намалява! След ВОСР обаче се засилва особено около 1923 одина! След 1944 година КГБ буквално саздава нова българска държавана сигурност от заклети комунисти и долни доносници ! Тази комунистическа ДС 30 години правеше струваше така извъртя нещата щото да злепостави домокрацията в България и сегашното управление е само от нейни агенти Бойко , Каракачанов , Симеонов , Доган , както и не на последно място младият кадър Пеевски!

    Коментиран от #75, #91

  • 75 Алеко КАН

    13 1 Отговор

    До коментар #74 от "един българин":

    Когато разпуснем тази НЕ българска ДС , и наново създадем истинска независима от Руската /все още империя/ Държавна Сигурност - тогава тя ще отстоява народния интерес! Но дали това ще стане и кога - зависи само от Българския народ! Когато се научи да следи властта си ВСЕКИДНЕВНО , а не само веднъж на 4 или 10 години , с гласуване или протести! Правовата държава се отстоява ВСЕКИ ДЕН ОТ ВСЕКИ НЕЙН ЧЛЕН/ГРАЖДАНИН/ !!!
  • 76 Reinchard Heidrig

    13 4 Отговор
    Сега става ли ви ясно защо Путин е търпян от демократите, въпреки всичко. Ако не е Путин да вкара в релси такива като Ходорковски и останалите рано или късно ще се появят новите Ленин, Сталин, Феликс Едмундович. Кой ще е българския Путин е днес въпроса. Нещо не го виждам.

    Коментиран от #80

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Питащ

    5 11 Отговор

    До коментар #18 от "Хироши":

    Какво достойно има в една кукла на конци? Какво достойно има в някой, който се възползва от възмущението на хората по други въпроси, за да прикрие факта, че е привърнал българското президентство в резиденция на руското разузнаване.

    Коментиран от #97

  • 79 ХаХа

    5 4 Отговор

    До коментар #77 от "Професор":

    Какви са тия свободни съчинения по картинка, пък професор бил. Какви са тия неомарксистки държави на запад? По-скоро фалирала медицинска система на изток
  • 80 Питащ

    3 15 Отговор

    До коментар #76 от "Reinchard Heidrig":

    Туй ли е новата опорка? Не можем вече да скрием зависимостта на пРезидента Радев от Путин и сега ще обявим руския крал-слънце за гениален политик. Като като повечето опорки на пАсолството и тая издиша. Хородковски спрал, но приятелчетата си не спира. А с какво Сечин е по-стока от Хородковски?
  • 81 Азимути

    23 4 Отговор
    Гениален или не но той е истинския феодален господар - върховния паша в булгаристанския вилает. Пеевски е везир или нещо подобно. Правителството - гербери са само бутафория, камуфлаж, а Бройко е клоуна.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Депесар

    26 2 Отговор
    Жалко за всичките тези години който съм гласувал и тичал като луд за ДПС от 18годишен да сега ,партията работи основно за интересите на двама „човека” и 25 депутата и още по един двама на община...жалко.

    Коментиран от #107

  • 84 ГазоНосеЦ

    7 1 Отговор
    А мита за БОЖЕСТВЕНИЯ Бойко ?
  • 85 волен сидеров

    4 0 Отговор
    добър ден
  • 86 ИХУ

    2 0 Отговор
    СУПЕР ! Когато нещата и хората заемат истинските си места!
  • 87 Провинциалист

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Руски еничарин":

    С изключение на времето на Иван Костов, беше ги наврял в миша дупка, за което Костов плаща и до сега.
  • 88 Мусайбе Али

    5 1 Отговор
    Страх го е и от народа и от Ердоган които му е обещал куршума , затова е тази охрана доганчо ако отиде в Турция повече няма да се върне
  • 89 Ккл

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "един българин":

    Чу ли, че те търсят от психиатрията в Карлуково? Тичай, да не те хванат!
  • 90 Руски трол

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "Алеко КАН":

    Хах, пореднатапропаганда за наивници. Сега е момента, да посочиш поне един факт, в подкрепа на твърденията си.

    Коментиран от #103

  • 91 Ккл

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "един българин":

    Виж ти! Един вещ смешник. Драскаш едни и същи глупости. Елементарно и назадничаво. Измисли нещо ново иначе, няма да заработиш много.
  • 92 незнайко

    9 2 Отговор
    ОТЛИЧНА СТАТИЯ ! ТОЧНО В ЦЕЛТА ! "Държава" в държавата не може да има . Не напразно преди години искаха да го стрелят и от тогава се крие ! ДПС е създадена под ръководството на Турция за всява дразги в БЪЛГАРИЯ !!! Тази партия трябва да бъде УНИЩОЖЕНА !!!

    Коментиран от #102

  • 93 Цоко

    5 0 Отговор
    И на мен ми се струва доста оглупял. Явно парите не са за всеки.
  • 94 Цоко

    2 0 Отговор
    И на мен ми се струва доста оглупял. Явно парите не са за всеки.

    Коментиран от #99

  • 95 Цоко

    1 3 Отговор
    На мен пък ми се струва, че е помъдрял. Парите правят човека.

    Този коментар ще мине ли?
  • 96 Цоко

    5 2 Отговор
    Да живее Ахмет Доган!

    Това е проба, предишните коментари ми ги махнаха.
  • 97 Отговарящ

    4 6 Отговор

    До коментар #78 от "Питащ":

    Радев е най-достойният български политик. Руското разузнаване, не е изпаднало до там, че да си прави резиденция в българското президенство, където ежедневно гъмжи от агенти на гешев.
  • 98 Ами по тая логика

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Читави":

    - и дори е по-вярно - читави и трудолюбиви екскурзианти по герберски маршрут до София нямаше. Читавите работят, а тези тръгнали в работно време за 30 лева и безплатен билет да викат "Бойко, Бойко..." - ама слабичко беше, и те не си вярваха сами в спонтанността си...
  • 99 Доган направи това което може

    5 4 Отговор

    До коментар #94 от "Цоко":

    Не е малко! Времето му обаче отмина и той се оттегли. И Б.Борисов направи което може. Не е кой знае колко. Времето му отмина, но той не го разбира. И ще бъде изритан.

    Коментиран от #109

  • 100 Драги Димитър Стоянов

    3 3 Отговор
    Опитваш се да манипулираш, по-голяма част от твърденията ти са на принципа "Искам да е така, но не ме интересува как е". Къде в ситуацията имаше конфликт "ДПС -закон"? Вярно, ограждането на плаж не е по закона, но това е факт от доста отдавна и не е откритие на Доган. Къде си чул или видял някой от електората на Доган да го псува? 5000 ли бяха привържениците, как ги преброи - или на страха очите са големи? Ама това е нивото на онова, което се самоназовава "журналистика"...
  • 101 Не те охранява както и мен

    1 4 Отговор

    До коментар #17 от "хората бяха обикновени и мирни":

    Но на теб, както и на мен, не са ти вадили пистолет на публично място, нали? А че охраната е държавна - ами искай обяснение от тези, които са я разпоредили, не от охраняемия.
  • 102 Алеко КАН

    5 1 Отговор

    До коментар #92 от "незнайко":

    И ти си ченге доносник на ДС ! ДПС е създадено от комунистическата ДС/КГБ/ , като идеален инструмент на разединение и подмолно управление на българските граждани! Разделяй българи от български турци - и владей , кради , мародерствай в беззаконната държава! Плащат ви на такива като теб с крадени или кървави пари от мафията!!!
  • 103 Алеко КАН

    2 0 Отговор

    До коментар #90 от "Руски трол":

    На теб мога да ти покажа само един среден!
    На незнаещите хора показвам и обяснявам , и няма да спра докато всички прогледнат , а такива като теб оставим на непосилната борба със съвестта ви - тя ще ви излекува!
  • 104 ЪРП

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Васил Левски":

    ДОСТА ДОБРЕ КАЗАНО!!!!!!!!!!
    ФАКТ!!!!!!
  • 105 ЧОВЕК

    6 0 Отговор
    ДОГАН Е ТОЗИ, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЗАДАЧА ОТ ДС И КГБ, Е ДА РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!!!!!! ДА РАЗДЕЛЯ, КАКТО СЕ ВИДЯ, А НЕ ДА ОБЕДИНЯВА!!!!!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНО В ПОЛЗА НА РУСИЯ. КОЛКОТО ПО- СЛАБА Е БГ - ТОЛКОВА ПО- ЛЕСНО СЕ ОВЛАДЯВА. А ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ ОКОЛО ДОГАН СА ДИРЕКТНО ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОКУРОР КЬОВЕШИ!!!!!!!!! ТЕ ИЗТОЧВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ И ГИ НАСОЧВАТ КЪМ РУСИЯ, КОЯТО КАТО МНООООГО ГЛАДНА МЕЧКА ПОГЛЪЩА ВСИЧКО И ТОВА НЕ Й СТИГА. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВТОРИ КРИМ!!!!!! М И С Л Е Т Е.
  • 106 С извинение

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "Аз ви казах":

    Първо - отдавна няма ДС. 2. Ти май нямаш никаква представа какво е било и какви са били възможностите на ДС? Гледал си само по телевизора и си чел жълтини, но не си живял по онова време.
  • 107 Познат подход

    0 2 Отговор

    До коментар #83 от "Депесар":

    измислена някоя по-убедителна методика на внушения, тази не работи!
  • 108 Тони

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Иво Андонов":

    Абе пич ти какво искаш кой да те управлява искаш да замениш Бойко който е направил доста за този неблагодарен народ да замениш това управление с патриотите с хунтата на таушко Радев с Курнелия и Карадайъ тройна коалиция Орешарски 2. Епа народа тези нема да ги тарпи и един месец бе
  • 109 Коки

    2 4 Отговор

    До коментар #99 от "Доган направи това което може":

    Мога да ти кажа че Бойко е най успешния политик и разреши даста кризи за тези 11г и с емигрантите само с едно обаждане до Ердоган и той ги премести на Гръцката граница доведе водопровод от София До Перник да имат вода а сега Пернишкия кмет го плюва това е като рани куче да те лае поговорка да не говориме че ни вкара насекаде в Европа и колко пътища ви направи и пречиствателни станции по морето и какво ли още не от тези дето се гласят да го сметнат никой нищо няма да направи запомни ми думата
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 1914

    4 0 Отговор
    Както коментирах и преди, единственото нещо за което ме е яд е ,че на оня му засече пистолета!!!😡😡😡
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Bauman

    2 2 Отговор
    Ако не беше решимоста на д-р Доган и цар Симеон никой нямаше да види NATO и ЕU,понеже ганьовците с промити мозачета неискаха това и особенно каракачанката ,сега с обърнати и смъкнати гащи умирисват в друга посока и затова си има определение дуп....ци ....
  • 116 хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Хироши":

    Трябва да ти е ясно, че хората по площадите не дойдоха да защитават ЛИЧНО Р. радев, а самата президентска институция, като такава!
  • 117 Хайдут Петку

    1 1 Отговор
    На Калпавия Вулгарски.......Доган му пречел.
  • 118 Дядо

    1 0 Отговор
    В Историята на Българската държава преди унищожаването и от османските нашественици има един цар-Ивайло свинарят.....Той е бил поставен на тронът от.....Тогавашната ДС и така е Царувал,че след 2 години същите,които го издигат му отрязват главата .Когато няма поуки от Историята,тя Историята се повтаря..... В сегашно време Свинарят е пожарникар,а 2те г са над 10.За разлика от древността сега има нещо,като Съд!Драматургията на бг-Дявол е неповторима в своята Непредвидимост и прецизност!Възхитен съм от дълбочината на ДС-замисъла.Единственно Окървавяване на пиесата може да я вкара в друг сценарий,но драматурга на бг-обществен живот няма да допусне.Такава Красота,като Дворецът в Росенец само Много надарен може да създаде!Колкото до пожарникарят-премиер освен Винету е трябвало и на Библията да хвърли едно око....Петре,Петре докато първи петли пропеят 3 пъти ще се отречеш от мен.....Останете в добро здраве!
  • 119 НЕУТРАЛЕН

    2 0 Отговор
    ДОГАН ДОГАН ДОГАН ДОГАН............................................ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ. НИКОЙ НА НЕ Е ВЕЧЕН. КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ВСИЧКИТЕ " С А Р А И " НА ТОВА СЪЩЕСТВО КОГАТО ЕДИН ДЕН ТО СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ?
  • 120 Толуп Трети

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "винкело":

    Ами щото по- смел от него няма...
  • 121 Хаджиментов

    2 0 Отговор
    Никога не съм вярвал на мита, че дръндарския циганин е умен. Той е един от многото комикс-герои, изградени от бившата Държавна сигурност за да заблуждава овцете. Взе се, обаче много насериозно, повярва си, че е голямата работа, и върви по пътя на себподобните си. Съдбата му е ясна - ще бъде "отстрелян".