14 Юли, 2020 11:10 37 602 174

Леле, какви ги туитна Гешев...

  • иван гешев-
  • туитър-
  • сащ

Докато умните се наумуват, главният прокурор си присвои подкрепата на САЩ

Леле, какви ги туитна Гешев... - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Късно снощи от посолството на САЩ излязоха с кратък коментар за случващото се по площадите у нас.

Припомняме съдържанието му:

"Прaвoтo нa мирнo cъбирaнe e ocнoвнa дeмoкрaтичнa цeннocт. Дeмoнcтрaциитe и прoтecтитe ca знaк зa цвeтущo и жизнeнo грaждaнcкo oбщecтвo. Мирнитe прoтecти ca игрaли ключoвa рoля в 244-гoдишнaтa дeмoкрaция нa Cъeдинeнитe щaти. Вcякa нaция зacлужaвa cъдeбнa cиcтeмa, кoятo e нaдпaртийнa и пoдвлacтнa нa върхoвeнcтвoтo нa зaкoнa. Ниe пoдкрeпямe бългaрcкия нaрoд в cтрeмeжa му зa пoвишaвaнe нa дoвeриeтo в дeмoкрaтичнaтa cиcтeмa и нacърчaвaнe нa върхoвeнcтвoтo нa зaкoнa в Бългaрия. Никoй нe e нaд зaкoнa".

И докато всички започнаха да се чудят, какво ли са искали да кажат хората на Херо Мустафа, наистина ли оставят съдбата на премиера на волята на народа, или има някаква уловка, главният прокурор Иван Гешев - главен персонаж от исканията на протестиращите, взе че туитна. Както знаем, наследникът на "Ти си го избра" отскоро се радва на нова придобивка - чисто нов профил в Туитър.

И такова го туитна, че наистина изуми тези, които продължаваха да се чудят, снели ли са доверието Щатите от Бойко и ако да, какво предстои.

Ето какво впрочем пусна Гешев:

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!".

А сега, де...Гешев изтълкува американския коментар като подкрепа за прокуратурата, докато площадите гърмят "Гешев е позор". Изтълкува го светкавично, прагматично и категорично. Нищо ново под слънцето. Докато умните се наумуват, знаете какво се случва.

Остава да разберем, как ще се реализира заканата-обещание на Гешев за днес, с която завършва туитът му. Ще арестува някой измежду Борисов, Пеевски или Горанов. Или ще посегне на някой минал между капките периферен олигарх, дядо от Катунци с двеста литра контрабандна керацуда или провалил се ало-измамник. А дали няма това да са организаторите на протеста в София от "отровното трио" или директно някой измежду президента, Нинова, Манолова, Слави Трифонов, Костадин Костадинов...Защо не пък някой журналист от малкото останали "маргинални" сайтове, дръзнали да се усъмнят в божествения произход на каскета му.

Защо не, с подкрепата на американското посолство, в която явно вярва, Гешев е способен на неподозирани геройства.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 275 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да им е ясно на някои хора

    516 16 Отговор
    Хората подкрепиха правото на протест на народа и искането му за справедливост и достоен живот! Това става с премахването на корупцията, некадърността и бандитизма.

    Коментиран от #33, #58, #171

  • 2 Недосегаемите с Кевин Костнер

    340 20 Отговор
    В главните роли:Гешеф

    Коментиран от #70

  • 3 ЯнБе ТурбоПиян

    294 19 Отговор
    И този излезе Подай Гъзец... Няма да се оправим никога...

    Коментиран от #78

  • 4 КАРЕНИН

    463 14 Отговор
    КАКТО Е КАЗАЛ АЙНЩАЙН САМО ГЛУПОСТТА Е БЕЗГРАНИЧНА !

    Коментиран от #142

  • 5 голям сеир

    449 22 Отговор
    имаме си невменяем прокурор :)))
  • 6 Kris51

    401 15 Отговор
    Иван Каренин е истински титан на мисълта. Как извлече тази подкрепа за прокуратурата от изявлението на американското посолство, е повод за дълбок размисъл за интелектуалните процеси, течащи под каскета.

    Коментиран от #73, #89

  • 7 кнаус 485

    302 26 Отговор
    не знам какво е присвоил,но незабавна оставка и на Гешев,ако е истински мъж....

    Коментиран от #91, #112, #113

  • 8 Днес

    343 20 Отговор
    Каскета ще арестува ББ, а след това и себе си за членство в ОПГ.
  • 9 Фатмака си отива..завинаги!

    74 249 Отговор
    Черепа,Мустака,Хитлер, Импекса,Милиончева....ЗАТВОР!

    Коментиран от #27

  • 10 Мили Боже

    168 12 Отговор
    Типично за потомците на БКП , връткат се със силните цели десетилетия наред , според персонален интерес !
  • 11 съдия

    306 22 Отговор
    Ще ни залее с нова помия от подслушвания, гарнирани с внушения за чутовен заговор срещу демокрацията. А онези, които не "заговорничат", а неприкрито безчинстват -за тях даже не смее да им изрече името . ПОЗОР СИ, Гешеф,ПОЗОР !! Маай се заедно с пасмината, на която служиш ! И вземи със себе си Сийка и останалите слуги на мафията, дето ги беше събрал зад себе си оня ден!
  • 12 Антон

    264 20 Отговор
    Тоя Гешев е пълен тъпак, ДПС така му викат

    Коментиран от #26

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Hmmm

    128 77 Отговор
    Зад бойко е ЕС, зад Гешев Сащ, зад Радев Русия...само интересите на България НИКОЙ не брани :/
  • 15 ех къде е Божков да организира една лота

    127 10 Отговор
    рийка сега.Гешо люто им се закани на хамериканците , само да им не изтараши посолството , че още не са ни доставили F16-ските , 8 броя , да се браним.
  • 16 50 хиляди души в София викат

    218 22 Отговор
    гешеффффф е позор,като има толкова голяма подкрепа от американското посолство да излезе между хората едва ли ще го линчуват но също така едва ли ще може да даде адекватни отговори на въпросите на хората, като му гледам интелекта няма кой знае каква разлика с онезо зад колоните които налагат човек с белезници .

    Коментиран от #137, #146

  • 17 АААХАХАААААА..РАЗБИРА СЕ,ЧЕ..

    45 196 Отговор
    НИКОЙ НЕ Е НАД..ЗАКОНА!!!
    ОЩЕ ПО-МАЛКО..ЧЕРЕПА, РУСКИЯТ ШПИОНИН И ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ ОТ ДС НА БКП!
  • 18 Аладин

    165 10 Отговор
    Сигурно са хванали Шехерезада да мъкне някой сак с пачки по пет'стин лилави. То тоя замък за милион иска още толкова за обзавеждане. Нормално.
  • 19 аравидерчи

    165 9 Отговор
    Явно от Американското посолство трябва да се изразяват по ясно и категорично. Ако се налага , даже и поименно . Много хора си четат текста като свободно съчинение и ставаме още по смешни на американците , че и на останалия западен свят.
  • 20 Туит

    201 11 Отговор
    На САЩ трябва да име ясно, че вече България не е нито Руска губврния, нищо 51 щат! Тук е България! Гешев се опозори! Не му е била нужна ничия подкрепа за да си върши работата, за която всички ние данълоплатците плащаме! Само с някакви театрални постановки ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА МИНЕ! Хората излязоха на улиците. Сега не е зима. Няма лесно да се приберат без резултати, а те са: оставка на хунтата, затвор за Доган/Пеевски, оставка на Гешев, и нови избори! Да се мага цялата партийно-олигархична мафия! Затвори имаме достатъчно, пък който оцелее там!

    Коментиран от #28, #148, #156

  • 21 Каскет

    153 12 Отговор
    Днес ще покажа че няма никой над закона и ще се арестувам сам
  • 22 Да бе

    103 4 Отговор
    Те американците трева пасат ?!
  • 23 Behemoth

    115 11 Отговор
    Гешеф ще свърши зле!Също като оня Баш Гешев!

    Коментиран от #32, #115

  • 24 Бай хой

    94 18 Отговор
    Айде спрете се с това върховенство на закона и тем подобни празни думи. Почти никъде няма такова нещо камо ли у нас. Времето на възпитаниците на комунизма свършва, до 10 години властта ще е в ръцете на демократично възпитаните хора и тогава ще видим кой кого. Аз съм скептичен за нашето бъдеще понеже много българи се възпитават да уредят себе си и семвйството си пък после каквото стане. Когато държавната администрация получи шанс да работи нормално, без натиск и зависимости тогава ние ще тръгнем напред. Служител съм на родно министерство и виждам нихилизма на колегите си които се вълнуват да си запазят поста и/или да добият определвни облаги. Когато човек с 10 г стаж получава 1500 лв чиста заплата а е на експертна позиция, взимайки важни решения, то той винаги ще бъде податлива за 500+ лева да прекрачва законите и нормите. Убеден съм че ако средната заплата у нас беше 3-4000 лева ситуацията ще е коренно различна. Бедността и липсата на сигурност водят хората към неправилни,неморални решения. Колкото до бизнеса, ами те са свикнали да търсят 'човек' който да им свърши работата и за тях е угодна тази ситуация, до момента в който не могат или не знаят как да платят на конкретния чиновник,експерт и тн. Тогава реват по медии а по едрите риби бягат зад граница и постват у фейса.

    Коментиран от #29, #149

  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    89 18 Отговор
    герб вън олигарсите в затвора
  • 26 ЗАЩО

    53 1 Отговор

    До коментар #12 от "Антон":

    ТИ МНОГО ЛИ ОБИЧАШ ДПС ТА ИМ СЕ РАДВАШ?
  • 27 Шопо

    67 17 Отговор

    До коментар #9 от "Фатмака си отива..завинаги!":

    Остави ги тия, ами си търси друга работа - че като се смарангяса Тиквата, яко ша мреш от глад!
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    82 9 Отговор

    До коментар #20 от "Туит":

    БЪЛГАРИЯ СЪБУ ДИ СЕ

    Коментиран от #54

  • 29 Потрес

    103 2 Отговор

    До коментар #24 от "Бай хой":

    Шматко, някои твои колеги ги видяхме преди дни в Урануполи с чисто нова GL classe 2020 модел. Даже хората от ресторанта ни казаха какви ли заплати взимат българските чиновници в министерствата... за всички вас изпити за квалификация! За всички вас тотална цедка! И който не е лафърен, а прост шмекер си отива в канала! Само да добавя, че вие чиновниците не разчитате на заплати, а на огромни бонуси помпроекти! Не плащате данъци и осигуривки! Живеете на наш гръб! Не ми плачи с фалшиви сълзи!

    Коментиран от #40, #46, #56

  • 30 Върховенство

    83 6 Отговор
    на наглостта е да правиш американците на улави , както и българските граждани ! Всеки човек има достойнство , което трябва да се УВАЖАВА!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Поправка

    20 7 Отговор

    До коментар #23 от "Behemoth":

    Онзи баш се казваше ГешОв
  • 33 Ухоооки

    27 110 Отговор

    До коментар #1 от "Да да им е ясно на някои хора":

    Да ок а корупцията на Радев и шаиката около него❓да❓❓❓❓❓😠❓❓❓❓❓Справедлив за всички няма премиер няма президент Радев замириса всеки ден излизат доказателства. А за снимките на Борисов всеки може монтаж да направи не смятам за толкова глупав Борисов да даржи вЧекмеже пачки злато всеки би ги дал на близки дори и в чуждестранни банки и никога никой няма да разбере отностно Радев. Достатъчно доказателства има за това са МУ и протестите но кои гроб копае сам пада в него 😉😃😃😃😃😃😃😃😉😉😉😉😉😉

    Коментиран от #42, #100, #107

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Глас народен

    29 95 Отговор
    МАЧКАЙ ГЕШЕВ...НАРЕД ПО ДОМОВА КНИГА...РАЗМАЖИ ГИ...!!
    вСИЧКИ ПРИ БАЙ СТАВРИ....!!

    Коментиран от #118

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Янко

    114 8 Отговор
    До господин Каскета ,хората ще ви повярват тогава когато се заемете с Маджо,хората на Къро и Таки, Маргините, Б.Борисов, Ц.Цветанов,ПЕЕВСКИ,ДУГАН и тяхната пасмина.
  • 38 Абе

    81 7 Отговор
    Да не вземат да арестуват главния прокурор, та тогава ще е цирк на циркове те.

    Коментиран от #141

  • 39 Пешо

    48 4 Отговор
    Браво МОДЕРАТОРЧЕТО е от нашите, трие неудобните коментари, ЦЕНЗУРАААААА. 111 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО Е ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ.
  • 40 Хайде да

    14 55 Отговор

    До коментар #29 от "Потрес":

    Гост ли си не си ли ммммм незнам но че си платен коментатор се вижда. Всички неуспешни политици протестират защо❓❓❓❓❓❓Защтото кокала е сладак искат пак власта огладняха
  • 41 възпитаник

    79 11 Отговор
    каскет трябва да си платиш заради кметицата на младост

    Коментиран от #119, #153

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 гост

    63 7 Отговор
    Отчаяние ли е това? Те го плюят то си мисли, че дъжд вали!
  • 44 Каренин е идиот

    98 12 Отговор
    САЩ НЕ подкрепиха парламента, НЕ подкрепиха правителството, НЕ подкрепиха Президента, НЕ подкрепиха Тулупа, НЕ подкрепиха Каскета, ПОДКРЕПИХА НАРОДА, които иска ОСТАВКИ за да тръгне по пътя на възстановяване на демокрацията. Няма ли кой да го обясни на тъпия милиционер с каскет
  • 45 БРАВО

    23 107 Отговор
    БРАВО Г- Н ГЕШЕВ!!!!!!!! ДА СТЕ ЖИВ И ЗДРАВ!!!!! АМЕРИКА И НОРМАЛНА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС!!!!! ДОЛУ РУСКИТЕ ХЕЙТЪРИ!!!!! ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!!!!!

    Коментиран от #75

  • 46 Ти ли бе

    14 29 Отговор

    До коментар #29 от "Потрес":

    Май и ти искаш да караш S Класа но с тези платени коментатори скоро няма да изкараш парипки но все пак надеждата умира последна пиши пиши😃😃😃
  • 47 Хайде да

    14 34 Отговор
    Гост ли си не си ли ммммм незнам но че си платен коментатор се вижда. Всички неуспешни политици протестират защо❓❓❓❓❓❓Защтото кокала е сладак искат пак власта огладняха
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ухоооки

    11 58 Отговор

    До коментар #42 от "Абе":

    Има начин за всико ти какво ми защитаваш Радев който работи под командването на Радева вдики са еднакви
  • 50 Диверсант

    69 11 Отговор
    Ще повярвам на поредната мутра в правото и някакъв закон когато видя чекмеджето със сейко както нещастната ИВАНЧЕВА. Догаде им стигна цинизма, една жена шепа кокали да я разкарват и показват като циганин с мечка и цигулка. И З Р О Д И
  • 51 Факт

    53 4 Отговор
    Милиционерска мисъл?
  • 52 baho

    66 8 Отговор
    -Гешев!
    -АЗ!
    -Бегом,марш!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Здрасти

    10 5 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Еи малко закъснение си тук пиши пиши пиши, 😉🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂24 ч си в коментари
  • 55 хитрият Мавруди

    68 7 Отговор
    Какво ще каже Херо Мустафа след като преди малко излезе от Министерския съвет. ББ гледаше като натровен с риба.

    Коментиран от #72

  • 56 Бай Хой

    59 4 Отговор

    До коментар #29 от "Потрес":

    Има колеги с нови рав 4-ки, с класи не съм виждал, но сигурно си ги карат в свободното време. Аз точно това казвам, че целта в живота на моите колеги в министерството е да достигнат тези, които са овластени днес и да карат и те С класа. Те нямат цел да са в помощ на обществото. А това че ти ми плащаш заплатата ще ти кажа само едно - аз и достойните служители като мен, вършим страшно много работа на пук на ситуацията, на пук на платени и препоръчани бизнеси и проекти, на пук на селяни които ми крещят в лицето, защото така съм възпитан и научен. Ако теб драги те пусна в моя кабинет, ще избягаш с 300 макс след седмица. И не не се жалвам ами казвам това което виждам. Пример - при нас идват заявления за участие в определени проекти и грантове, около 90 % от кандидатите го правят по надлежния ред, НО останалите 10% го правят по телефон през началството и биват третирани с приоритет. И ако схемата им хареса т.е. успеят да напипат слабото място на някой проект, подставените фирми се увеличават рязко. И тук не става дума за Борисов, Гешев , Нинова и т.н. тук става дума за държавни служители които са в министерството от 20 години, които ще бъдат там и след борисов, и след нинова, и след слави трифонов. Т.е. на тези "чиновници" им е през оная работа на кого ще се дупят, щом капе мед и за тях. Това е големият проблем за мен, липсата на достойнство и желание за общо благо у тези хора.

    Коментиран от #71

  • 57 България над всичко

    57 5 Отговор
    1). Оставка на Гешев незабавно, вихри се като башибозук, само ятагана му липсва. Ако беше толкова смел да погне далаверите на Герб.
    2). Оставка на Данаил Кирилов съдебния министър
  • 58 оооооооооо

    30 2 Отговор

    До коментар #1 от "Да да им е ясно на някои хора":

    Пич, нека не забравяме и ДИРЕКТНАТА подкрепа за разследване на 8-те джудженца... Абе с кеф да четеш новини-като в турски сериал е. Не че гледам някой, но са ми натрапвали понякога. Баби...знаеш как е!
  • 59 ИСТИНА

    61 7 Отговор
    ТOЗИ OЩE ЛИ CE ПРAВИ НA ЛУД?

    CНOЩИ AМEРИКAНCКИЯ ПOCЛAНИК В ПРAВ ТEКCТ ИМ КAЗA НA ПРOТECТИРAЩИТE, ЧE E C ТЯХ И ПOДКРEПЯ ТEХНИТE ИCКAНИЯ, A ТE CA:

    OCТAВКA НA ПРAВИТEЛCТВOТO И ГEШEВ, ВEЛИКO НAРOДНO CЪБРAНИE, ПРOМЯНA НA КOНCТИТУЦИЯТA И РEВИЗИЯ НA ПOCЛEДНИТE 10 ГOД. НA ВCИЧКИ ИНCТИТУЦИИ, Т.E. РECТAРТ НA ДЪРЖAВAТA!

    КРAЙ!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ИСТИНА

    71 5 Отговор
    ГРEШEВ,

    CТИГA CИ КРEЩЯЛ КAТO CEЛCКИ ГЛAШAТAЙ!

    ПРECТЪПЛEНИE E ТOВA КOEТO CИ ИЗВЪРШИЛ В ПРEЗИДEНТCТВOТO, ЗAЩO - ЗAЩOТO ТOВA, КOEТO ИЗКAРВAШ КAТO "ДOКУМEНТИ", ЧE CИ ВЗEЛ OТ КAБИНEТИТE НA CЪВEТНИЦИТE /ВИДЯХ ГИ ПУБЛИКУВAНИ OТ ТEБ В ДИР.БГ НA 13.07.2020Г0/ ИЛИ CEКРEТAРИТE НA ПРEЗИДEНТA CA ИЗДAДEНИ ИЛИ ЗA ИЛИ OТ ПРOКУРAТУРAТA! ТOГAВA ТEЗИ ДOКУМEНТИ КAК CТИГНAХA В ПРEЗИДEНТCТВOТO - ВИE НE МOЖEТE ДA CE ДИШAТE, КРAКA ЛИ ИМAХA ИЛИ ВИE ПРИ OБИCКA ГИ ПOДХВЪРЛИХТE ТAМ, OCВEН ТOВA ТEЗИ ДOКУМEНТИ-РEЗИЛ НЯМAТ НИКAКЪВ ГРИФ ЗA ФOРМA НA CEКРEТНOCТ, Т.E. НЯМAТ ТAКAВA CТOЙНOCТ ЗA КAКВAТO ВИE ПAРAДИРAТE.

    ГРEШEВ,
    ТРЪГНAХТE CРEЩУ ПРEЗИДEНТA C НOМEРAТA, КOИТO ИЗВЪРШИХТE CРEЩУ КМEТИЦAТA НA МЛAДOCТ В COФИЯ, НO НOМEРAТA ВИ НE МИНAВAТ ПРИ ПРEЗИДEНТA! ЗA ЗAТВOР CТE, CAМO ЗAРAДИ ТOЗИ CЛУЧAЙ! НAРOДA НИКOГA НЯМA ДA ВИ ПРOCТИ ТOВA! ТИ ГРEШEВ НE CИ НAД ЗAКOНA, ЗAПOМНИ!

    Коментиран от #147

  • 62 независим

    58 6 Отговор
    Гешев, много те стяга тоя каскет та си изтрещал напълно, като по тази безумен начин си мислиш, че успееш да заблудиш народа, американският посланник, или който е да било !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Позор и смях едновременно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Гешев, като се правиш на батман хайде да те видим да направиш нещо за установяването на известните ни на всички факти на корупция около Доган и Пеевски, или си мислиш, че с Черепа ще успееш да ни заблудиш, че си борец за правда ????????????????????????
  • 63 ОТВРАТ ОТ ЛАКЕЙТЕ

    33 8 Отговор
    МНОГО ВЧЕРАШНИ ЗАЩИТНИЦИ НА МАФИЯТА И МАФИОТА БОЙКО ,ДНЕС СА ПРЕБОЯДИСАНИ И СТАВАТ ВЪРЛИ НАПАДАТЕЛИ СРЕЩУ БУДАТА МУТРЕВ . ТА И ГЕШЕВ НЕ ИЗОСТАВА. ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ СТЕ. БОКЛУЦИ И УТАЙКИ КАТО АРМЯН БИБИКЯН. ПРАВЯТ ВЕЧЕ СПИСЪК НА БОРЦИТЕ СРЕЩУ БОЙКО , СПИСЪК НА НОВИТЕ ДЕСИДЕНТИ.
  • 64 вввввввввв

    30 4 Отговор
    "Кенгуру в прокуратурата, или когато абсурдът стане нетърпим"
    Прочетете това в Дойче зеле...
    За мен сега се води война на невидимия фронт между ЕС и Уса на територията на БГ.
  • 65 Така

    42 6 Отговор
    Въображението че е подкрепен от САЩ, издава шаблонното мутренско мислене на бойковия слуга Гешевт! Такава простотия е срам не само за него, защото така той посрамва и цялата прокуратура. Този псевдо главен прокурор се показа и като диктатор, който се поставя над закона , като е поискал от подчинените си прокурори да се подписват за оставката и на Президента! Един неправилно, незаконно и несправедливо назначен угодник и слуга на Бойко, се опитва да си присвои справедливостта!
  • 66 Българка

    46 5 Отговор
    ТОЙ НАЛИ В ЗАПИСА С БОЙКО, КАЗАЛ,ЧЕ ОБИЧА ДА СЕ ПРАВИ НА ЛУД. ВЪН ТОВА ПОЗОРИЩЕ!
  • 67 Бат Гечо

    48 9 Отговор
    Затвор за този прокурор -гангстер! Слуга на злото!
  • 68 Геро Найденов

    32 4 Отговор
    Ха...
    Гешев си спечели във Twitter около 20на последователи-хейтъри. Той все повече консолидира мнение срещу себе си а най вероятно някой друг или друга пише постовете му :) Което е жалко и смешно :)
  • 69 Бачо Киро

    38 5 Отговор
    Който е чел туитовете на Гешев знае, че всичките са абсолютно неадекватни.
  • 70 Възмутен от Мустафа

    31 10 Отговор

    До коментар #2 от "Недосегаемите с Кевин Костнер":

    Това е вмешателство, на САЩ ,във вътрешните работи на България,
    България не е Венецуела или Чили!
    Дипломат- Мустафа ,прави ужасен фал, след като набеди Миталов за най-корумпирания Българин!
    Това ясно показва ,че изказването и относно българската корупция е без компетенция , пошло
    и глупаво.
    Не вярвам да оцелее на поста си ако Джо Байдън спечели?
    "Украйна гейт" е доста ясно , доказателство!
  • 71 Да бе

    13 0 Отговор

    До коментар #56 от "Бай Хой":

    Просто правилата ще са други и до там!
  • 72 гггггг

    23 1 Отговор

    До коментар #55 от "хитрият Мавруди":

    Херокулес ще рече че е било само усещане за корупция... Да не искаш да даде номерата на сметките по островите. Лаик! В геши е ИНВЕСТИРАНО ПАРИ И ВРЕМЕ... Требва да кажеш че е руски агент от 1-во ниво за да има раздвижване...
  • 73 КОЙ е

    20 3 Отговор

    До коментар #6 от "Kris51":

    КОЙ е Иван Каренин - На Анна мужик или колхозник най-редови? КОЙ КОЙ?
  • 74 Санчо

    44 4 Отговор
    Смешен, по-смешен, най-смешен..., Гешев! "Дай на глупака власт, да те научи на акъл" е казал народът - справка: Бойко Тиквата, Цецо Пъпеша, Гешефт Каскета, Дани Кирлилов Тъпото, Цвета Кърджалийската П... Народе, докога ще ги търпим?

    Коментиран от #121, #122

  • 75 Густо, майна!

    15 2 Отговор

    До коментар #45 от "БРАВО":

    Специален поздрав с песента "теро-реро"!
  • 76 аг08

    34 5 Отговор
    Гештапо и твоят край ще дойде!И хитлер се е мислил за Бог!
  • 77 Наблюдател

    29 4 Отговор
    Актулния Български вариант "Вишински с каскет" просто се подигра с американците!
  • 78 чекмедже 2

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "ЯнБе ТурбоПиян":

    Сигурно ще арестува трио - Пойко Безбройко Парисоф, Дуган от ДуПеСе и Пуевски...друго ще е цирк,само да не атакува пак президенството с танкове или хеликоптери..
  • 79 Driving pleasure

    29 4 Отговор
    Наглостта не може да те спаси Каскет!! Каквото и да туутваш и колкото и да се натягаш!
  • 80 фурми 2020г

    22 4 Отговор
    прел фурми...друго не виждам при прокурора..губи мисъл човека..
  • 81 Тодор

    28 7 Отговор
    Ама този май наистина е изперкал вече,сякаш не живее в България а в свой измислен свят...виртуален:)
  • 82 Mnogoznaiko

    30 2 Отговор
    Айнщай е казал:
    Две неща на света са безгранични. Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен.
    Проблема не е оставката. Тия неща се случват навсякъде по света. Проблема е , че нищо не следва след оставката и всичко се забравя. Ако някой от вас не си плати данъците , само ще му спрат фирмата да работи или ? Ако спрете неправилно , няма ли да ви глобят и да си платите солено. Разбирате какво се опитвам да обясня. Няма адекватни последващи действия. Вие сами си отговорете защо ?
    Рибата се вмирисва от към главата. Докато народа величае човека , който не работи и кара мерцедес , а не съседа си с образование , семейство и деца. НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ. Сбъркана ни е ценностната система ( НЕ НА ВСИЧКИ) :-)
  • 83 ПакСъмАз

    24 4 Отговор
    Човека не е виновен. Той пробва и минава. Виновни са хората , които търпят всичко това. Така , че не се сърдете на този или онзи. Сами сме си виновни. Както се пишеше на един плакат едно време " Вие си го избрахте"
    :-)
  • 84 Грейс

    28 7 Отговор
    Нахлупи си касета така че да не те виждаме и марш от прокуродтването. Може да имаш инструкции от САЩ,, но трудно ще ги изпълниш, освен цета им да е била шут в г.. А на Боко! С него обаче си отиваш и ти!
  • 85 zevs

    28 7 Отговор
    ТОЗИ гешев,КАСКЕТ,НАИСТИНА Е МНОГО ТЪП.ГЛАДНА КОКОШКА-ПРОСО СЪНУВА.ОСТАВКА!!!
  • 86 Румеоло

    27 4 Отговор
    Абе Боклуко...ФИНАЛ БЕ БОКЛУКО....ФИНАЛ....И ЗАТВОР...
  • 87 ПЕНКО

    8 30 Отговор
    НА БЪЛГАРСКИЯТ "ПЛОЩАД" 5-10 ХИЛЯДИ СИ ПРАВЯТ ХЕПЪНИНГ - ЧАСТ ОТ ТЯХ ЗА ПО 50 ЛВ. ! 10 000 ПО 50 ЛВ. Е 500 000 ЛВ. НА МИТИНГ -ХЕПЪНИНГ --- 15 МИЛИОНА НА МЕСЕЦ ---30 МИЛ. ЗА ДВА МЕСЕЦА !!! БОЖКОВ Е С КОНТРОЛ НАД НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЛВ. !?!?
  • 88 Стоян Чонов

    13 6 Отговор
    Aз прeдлaгaм cлeднoтo:
    Aкo лицaтa Пeeвcки ,Дoгaн ,Гeшeв и Бoжкoв ca глacувaли зa кaндидaтa нa Бoриcoв зa Прeзидeнт , Прaвитeлcтвoтo дa cи пoдaдe ocтaвкaтa .
    Aкo тeзи лицa ca глacувaли зa Рaдeв , тo Рaдeв дa cи пoдaдe ocтaвкaтa. Миcля ,чe e cпрaвeдливo.
  • 89 Гост

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "Kris51":

    Гешев не казва нищо ново. Той си е осигурил безрезервна подкрепа на партньорски те служби при инструктажа на който бешев САЩ заедно с Цацаров веднага след избирането им на сегашните им длъжности като единствените и незаменими кандидати. Вероятно партньорски те служби да са им подсказани от къде да започнат благородната си дейност на ползу роду, след като веднага след завръщането си от САЩ, Гешев насочи цялото си внимание към сградата на Дондуков 2.
  • 90 Гешев с каскета

    18 3 Отговор
    Майстор съм на минета!!!
  • 91 никой

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "кнаус 485":

    ....но дали е МЪЖ ......
  • 92 Фон Браун

    19 9 Отговор
    Под каскета има две гънки,най много !

    Коментиран от #132

  • 93 любопитен

    16 6 Отговор
    Какъв вдъхновяващ и мъдър поглед има тази личност ........... творец .
    Какво ли ще стане с него , когато ГОСПОДАРЯТ му слезе от политическата сцена и се запилее някъде като Васко Черепа ?
  • 94 Надя

    20 7 Отговор
    Без изненади: божков се сдоби с 19 обвинение, извадиха записи, според които черепа плаща протестите и извършва държавен преврат... враговете са същите, погнаха огнян стефанов! Бивол обяви, че записите са манипулирани! Ако това се потвърди означава че прокуратурата подхвърля фалшификати, а това всички знаем какво означава...
  • 95 инчхай

    16 5 Отговор
    като не може да мисли каскета това е,и чакаме да пита боко откъде са еврата и златото,а той ни занимава с кокошкарски боклуци обучен мафиот е
  • 96 Евала

    22 8 Отговор
    Гешев!!! Чул ли си нещо за тимаджиите?????? Тия тримата от Варна където рекетират наред!! И Бойко им даде е електро разпределението в североизточна България!!! И техни момчета минаваха да, съветисват" всички да са им клиенти!!! Ана ти гешев едва ли си чул за тия!!! Ти си много над тия дребни неща!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #170

  • 97 Срам

    19 7 Отговор
    Оставка за. Каскета и затвор
  • 98 Евала

    19 5 Отговор
    Кандидатура за главен прокурор само една!!!!! И скед тази наглкст!!! Гешев говори за честност!!!!!!! Ей гологлав наглец и безсрамник !!!!
  • 99 Българин

    11 20 Отговор
    Гешев ПРЕЗИДЕНТ !!!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 До гл. редактор Ганев

    1 9 Отговор
    Алоо, г-н Ганев! То е хубаво да включите и вашия глас в общото възмущение, но някак си всичко започва да прилича на глупава олелия с махленски привкус. Ще ви обясня глупостите, които вършите. Каква е целта - да се свали правителството като политически чадър на корупцията и разрухата, нали така? Другият,според вас, чадър (за който силно се съмнявам ) е прокуратурата, а не съдебната система като цяло. А както на цялото общество е известно, основният чадър ( за който вие услужливо си траете) е парламента. И какво излиза от цялата гюрултия - че оня Борисов наистина е прав - бутат се устоите на държавата. На сте някой пубер да не знаете, че изходът на война на няколко фронта е много съмнителен. Искаме тиква на земята, ами да се концентрираме върху тази основна задача. Прокуратурата трябва да функционира такава, каквато е - после, след кризата ще мислим за реформи. За сега всичко е Булюбулю.
  • 102 инчхай

    18 2 Отговор
    каскет кога ще кажеш нещо за златото и пачките евра в чекмеджето там е по интересно от къде дойдоха от Барселона ли от братчеда Ради или от Божков кажи бе гешефт
  • 103 КОЧА

    8 18 Отговор
    БРАВО ГЕШЕВ БРАВО БОЙКО - НИЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СМЕ СЪС ВАС ДОКРАЯ НА ЖИВОТА СИ .............................
  • 104 КОЧА

    10 4 Отговор
    ТАКА СЕ ПРАВИ СТАБИЛНА ДЪРЖАВА СЪС ГЛОБИ И ЗАКОНИ - ВЗЕМИ ОТ БОГАТИЯ - КРАДЕЦА И ДАЙ НА БЕДНИЯ - СИРОМАХА ............................................
  • 105 КОЧА

    8 14 Отговор
    БОЙ ЗА НЕДОВОЛНИТЕ - КОМУНИСТИ НЕ МОЖЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ВЕЧЕ А СЕГА НАКЪДЕ ..................................................
  • 106 Ram

    17 3 Отговор
    Длъжността “Главен прокурор” да се премахне незабавно!
    Велико Народно Събрание!

    Коментиран от #123

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 ТУИТКИ

    17 5 Отговор
    ГЕШЕВ ДА ГО ТУИТНАТ В АНАДОЛА ПРИ МАНАФИТЕ , СИЧКИТЕ ДА ГО ТУИТНАТ ИЗ ОДЗАДЕ !
  • 109 АРЕ У ЛЕВО БЕ

    13 5 Отговор
    КОЙ ГИ СЪЧИНИ ТИЯ ЗАПИСИ НА ОНЯ ГЛАМАР ЧЕРЕПА ---- ЕФЕКТА ПАК Е СРЕЩУ ТИКВАТА ТИКВЕНА -------------- ПЛАТЕНИ НЕПЛАТЕНИ , БОКО ДА СИ ВЪРВИ ДЕТ СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА !
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Яверт

    17 1 Отговор
    Въобще не се чудим какво иска да каже Херо Мустафа. Явно САЩ са намерили заместник. Внимавайте българи какво избирате на изборите.
  • 112 ares

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "кнаус 485":

    ако ти си истински мъж излез с името си .Какво се криеш като п...а
  • 113 ares

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "кнаус 485":

    Ако ти си истински мъж с главно Ж излез с истинското си име.Какво се криеш като П...а
  • 114 Кико

    9 2 Отговор
    Гешеф кажи нещо за спинкането и еврото другото не е интересно кои какво си говори
  • 115 ares

    3 10 Отговор

    До коментар #23 от "Behemoth":

    Ти май не знаеш оня Гешев кой е и че заслужава медал за работата си.
  • 116 КОСЬО

    7 21 Отговор
    БОРИСОВ И ГЕШЕВ СА НАЙ-ДОБРОТО,КОЕТО СЕ Е СЛУЧВАЛО НА РОДИНАТА И НАРОДА НИ,ХВАЛА!

    Коментиран от #140

  • 117 Бобо

    5 12 Отговор
    Кауни,мауни Кунчо ,мунчо Деса меса,всички за сибир.тук нямате място.гулаг ви зове комуната мръсни
  • 118 ares

    0 8 Отговор

    До коментар #35 от "Глас народен":

    Браво само така.
  • 119 ares

    2 14 Отговор

    До коментар #41 от "възпитаник":

    Какво намериха в багажника на крадливата кметица.
  • 120 Коля

    9 1 Отговор
    1976 7 в бл град имаше Иван Гешев работеше във окръжния съет къ социалните беше ЧВЕК ГОЛЯМ ЧОВЕК А НЕ ГЕШЕФТАР както.....
  • 121 ares

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "Санчо":

    Май ще ходиш при брат Ставри.
  • 122 ares

    2 9 Отговор

    До коментар #74 от "Санчо":

    Ти понеже си много умен стоиш в панелката и пишеш глупости а те като по глупави си харчат парите и ти посочват среден пръст.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Го4о

    14 2 Отговор
    Цялата банда комуно-анархисти е разкрита, очакваме масови арести за тези изроди!
  • 125 Ива

    18 2 Отговор
    Колко голям идиот и корумпе на мутрата от СИК Бойко Борисов трябва да си , за да паднеш на нивото на мафията като гл прокурор и да си техен лакей ? Вие знаете отговора българи и затова сте на улицата ! Шапки долу пред народа !
  • 126 АЗ ГЕШЕФТ

    17 2 Отговор
    СИЧКО ГОВОРИМ И ПЛЯМПАМЕ АМА ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО ДО ПРАСЕТО МЪЛЧИМ
  • 127 Сотир Цацаров

    10 1 Отговор
    Предадох ти поста да седиш мирен не да обиждаш
  • 128 Иван Адаш

    9 1 Отговор
    Леле Ване какви ги забърка
  • 129 Иван Форд

    2 11 Отговор
    Ванка защо така направи вярна че и президента сгафи но защо му падаш на нивото
  • 130 Теодор Рузвелт

    7 0 Отговор
    Леле направо се хванах за главата
  • 131 Уилям Трафт

    2 1 Отговор
    прав си Тео така е и аз се хванах за главата
  • 132 Ленин

    4 1 Отговор

    До коментар #92 от "Фон Браун":

    Да две са едната е от удар по главата а втората е сянка на първата.
  • 133 кольо

    7 17 Отговор
    НИКОЙ НЕ Е НАД ЗАКОНА!!!!!НИКОЙ НЕ Е НАД ЗАКОНА!!!!
    БРАВО ГЕШЕВ !!БРАВО ГЕШЕВ!!НАЙ–ПОСЛЕ ИСТИНСКИЯ СМЕЛИЯ ПРОКОРОР НА БГ..ЗАПОЧНА ГИ ЕДИН ПО ЕДИН И ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА КВИЧАТ.ОНЯ В ПРЕЗИОДЕНСТВОТО И ТОЙ СЕ СТРЕСНА ,ИНАЧЕ БИ ЛИ ИЗЛЯЗЪЛ С ВДИГНАТ ЮМРУК,КАТО ИМАМ ПРЕДВИД КАКЪВ МЪРЗЕЛ ,НЕСКУПОСАН ПАРАЗТ Е „И НЕ СТАВА ЗА НИЩО.
  • 134 888

    14 1 Отговор
    Кучето на властта с леприконски уши явно продължава да бъде обучавано- най-вече с потупване по муцуната. Господарите му ще го употребят по предназначение- като мокра кърпичка
  • 135 НАРОДЕН СЪД

    9 1 Отговор
    Както Чеушеско.
  • 136 koly

    5 18 Отговор
    След тези записи, БСП е вече история, а разлагащия се политически труп в Президентството чака да го погребат в Кремъл!
  • 137 стоян

    2 14 Отговор

    До коментар #16 от "50 хиляди души в София викат":

    До 16 ком =За вас кумунистите е позор =ама за нас дето мразим кумунисти е герой прокурор Гешев
  • 138 чавдар

    14 0 Отговор
    тоя по тъп и от тиквата
  • 139 доброволец

    9 0 Отговор
    Майката на простотията е бременна постоянно
  • 140 Чекмеджар

    7 0 Отговор

    До коментар #116 от "КОСЬО":

    Сигнал до Каскета......
    Ама ей го купувача, плащача и подбудителя на протестите бре, кошарвай го........
    https://segabg/touche/tush-07-10-2020
  • 141 Пада влада

    8 0 Отговор

    До коментар #38 от "Абе":

    Поздрав за бай ТУЛУП....и Гошефф
    ПАДА ВЛАДА (Властта пада)
    ..........
    https://m.youtube.com/watch?feature=emb_err_woyt&v=3_7fYTObkrw
    ........
    "Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона."

    Гошефф.....чуваш ли американците....И не чети като дявола евангелието, на тебе ти думат!!!!!!
  • 142 Неделчева

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "КАРЕНИН":

    Да така е .Справка БСП и Корнелия.
  • 143 Стефан

    9 2 Отговор
    Не е лесно да си ПРОСТАК !
  • 144 Светослав

    7 2 Отговор
    Не е толкова тъп , на тъп се прави Каренин.


    САЩ никога не са подкрепяли Борисов , той им е ясен от самото начало какъв е и що е , как влезе в политиката и така нататък. Ако е имало заблудени то е в ЕС
  • 145 скитника

    5 2 Отговор
    Защо само плюете човека, вместо да му помогнете - да разчисти България.
    Примерно, може да му дадете идеята, т.е. основателни подозрения за заговор срещу държавата: май скоро ходи някой в Дубай - уж да маски за корона вируса, а пък се върна с фурми ли... с кюлчета ли....
  • 146 да бе

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "50 хиляди души в София викат":

    50 000= 1000 лумпена
  • 147 Гешев

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "ИСТИНА":

    Всеки има право на мнение.
  • 148 5383

    2 7 Отговор

    До коментар #20 от "Туит":

    Хората от протеста да се замислят какво ще ядат зимата защото Бошков се е подсигурил а те ще духат супата.Улицата храни временно.
  • 149 Един човек

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Бай хой":

    Колкото и да е средната заплата, ако няма правила резултатът ще е същият. Правилата трябва да се спазват и да има контрол, същото важи и за законите, какво от това че ги има ако не се спазват...
    Това което българите искат е законите да са едакви за всички и да бъдат спазвани от всички, но това до което съм се докоснал до момента с български структури е някакъв ужас, тези хора искат и бъдат само с вилата на вратът и ако нещо премърдат да бъдат понатиснати със същата вила да не могат да си вземат въздух под водата, и каго си подат главата пак да си вземат въздух.
    Много трудно се прави бизнес с българи, все нещо гледат да те прекарат, да не си платят, да минат тънко, това е засъжаление българинът! Българин съм по рождение, но вече са ми чужди тези тарикатлъци, опитвам се да дам предимство на български фирми и да купуваме тяхна продукция, но българското си стои в тях...
    Единственият начин да се променим е да има страдание, като си изстрадаме и изпалтим тарикътлъците достатъчно то ще имаме промяна.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 3659

    1 5 Отговор

    До коментар #41 от "възпитаник":

    еврата на кметицата ми изглеждат по-истински от чекмеджето.
  • 154 5598

    5 6 Отговор
    Какъв срам и позор,да отидеш на протест организиран от ген.сека на БКП.
  • 155 Гост 1

    9 4 Отговор
    Тоя селски каскет, ако бе роден преди години, най вероятно щеше да бъде директор на затвора в Белене.По отвратителен прокурор едва ли можем да намерим!Да се маха,за да не го махне народната любов!
  • 156 Гост като гост

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Туит":

    Бих ги пратил в Белене
    Ще го изремонтират до де са живи
  • 157 хахаха

    12 1 Отговор
    КАСКЕТ НЕМА ДА МИНЕ НОМЕРА ДА ЗНАЙШ
  • 158 хехехехе

    8 1 Отговор
    АЙ СЕГА СИМЕОНОВСКИ НОМЕРА АМА НЕ ЛОВЯТ ДЕКИШ
  • 159 цецо апартамента

    11 2 Отговор
    Айде бе каскет,кога ще се арестуваш?
  • 160 Мордекай

    3 7 Отговор
    Закона е конституцията , по конституция президента няма никакво право да се меси на прокуратурата и да и оказва натиск. Така че с призива за спазване на закона подкрепят Гешев в усилията му да нарита бандюгите и дават жълт картон на радеф. Колкото до протестите казва както и в момента в САЩ протестират , така и тука така и в цяла Европа това е нормално , това е демокрацията , но едва ли казва щом 0,42% от хората са недоволни от правителството , то тогава трябва ново. По скоро е обратното , логиката води до обратното , мирни протести не означава пуч , има избори ако си по кадърен ще се класира , ама с 0,42% няма да влезеш в парламента
  • 161 Валентин

    4 3 Отговор
    Оставка и затвор за крадците от герб
  • 162 Валентин

    5 3 Отговор
    Баце бръкни в нощното шкафче и дай на Народа ,че заради алчноста ви гладува.Никой не ви обича няма как да мишкувате повече дойде време да платите за всичко
  • 163 НА ГЕШЕФТАРА

    3 1 Отговор
    СМЕТКИТЕ СА МУ ПЪЛНИ В ЧУЖБИНА. ..ШВЕЙЦАРИЯ. .ВАХАМИ. .ПОСОЛСТВОТО НА США ПРЕВЕЖДА КЕШ ВСЕКИ ДЕН НА НЕГОВОТО ИМЕ. ..КОИТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКА. ТА. ...АМИН
  • 164 НАЧИНАЕЩ ПОЛИТИК ЛИ Е РУМЕН РАДЕВ

    3 9 Отговор
    С БОЙКО И ГЕШЕВ НАПРЕД И НАГОРЕ,ГЕРБ СЕ СПРАВЯ ДОБРЕ,И С КРИЗАТА,ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ ДОБРЕ,А РУМЕН РАДЕВ НЕ МУ Е МЯСТОТО В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

    Коментиран от #169

  • 165 Разум

    3 2 Отговор
    УСА използваше лакеите на ГЕРБ, сега вече се изчиства от тях, за да не бъде свързана с техните безчинства. Иначе УСА направи доста поразии за милиарди на България (газта, петрола, атомната центарала).
  • 166 Стив Вай вай вай

    0 0 Отговор
    Ще атакува ли директно Бойко и Делян - хората , които го СЛОЖИХА на този пост ? Ако го направи , но истински , а не само формално, тогава може и да повярват в искрените му намерения !
  • 167 Тати

    2 0 Отговор
    Христо Иванов си прави безплатен ПР с тези постановки.
  • 168 Гешев

    4 1 Отговор
    Интересно защо Гешев не извади запис как Божков дава пари всеки месец на Бойко, а се занимава с някакъв треторазряден комунист, от който нищо не зависи и по никакъв начин не е накърнил интересите на българските граждани. Някой да протестира срещу Паунов?
  • 169 Симеонов

    3 0 Отговор

    До коментар #164 от "НАЧИНАЕЩ ПОЛИТИК ЛИ Е РУМЕН РАДЕВ":

    Докарайте си пак утката Плевнелиев, та да ни се подиграва цял свят
  • 170 Зрител

    0 0 Отговор

    До коментар #96 от "Евала":

    Евала, само ти не си разбрал Еон чие е било.
  • 171 Яверт

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Да да им е ясно на някои хора":

    Нищо не си разбрал. "Хората" от САЩ провеждат политика. Те не казаха кой е лошия. Бойко ли? Радев ли? Гешев ли? "хората" от Сащ си търсят новата подлога. Тях не ги интересува корупцията в България.
  • 172 Слави Славов

    2 1 Отговор
    Не му забелязвайте на Гешевтара,не виждате ли,че го гони истерията и страха ,че може да изгуби така желаната си службица така бързо!Ще му се потърси и на него сметка,за какъвто и да се мисли!
  • 173 каскет

    1 1 Отговор
    Гешев е Позор....Оставка и Затвор
  • 174 Пенсионер

    2 0 Отговор
    ФАКТИ, заглавието звучи като да е писано от тинейджър, за тинейджър. Изобщо последния месец-на 180%.Гоните рейтинг?