Last news in Fakti

15 Юли, 2020 20:30 17 285 85

Те го плюят, той си мисли, че вали - неадекватната реакция на Гешев

  • иван гешев-
  • герб-
  • делян пеевски-
  • дпс

Сега прокуратурата ще вади на медийната сергия "доказателства за държавна измяна"

Те го плюят, той си мисли, че вали - неадекватната реакция на Гешев - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вместо да се вслуша в гласа на протестиращите, които искат оставката му, или да схване намека, който идва от САЩ, г-н Гешев реши да отвори нов фронт, за да отклони за пореден път общественото внимание.

 

Горката българска прокуратура! Тя, а и лично главният прокурор Иван Гешев изглежда са жертви на пъклен план, на заплетена международна конспирация, в която вероломно участва дори американското посолство в България. Как иначе можем да си обясним изявлението на мисията в понеделник, в което дипломатично, но недвусмислено бе изразена подкрепа за протестите, обхванали страната?

Впрочем, нека прочетем какво точно казаха от САЩ: "Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона".

Нима тези думи се нуждаят от преводач, от специална интерпретация? Протестите в България са реакция тъкмо на факта, че - както показа опитът на г-н Иванов да дебаркира на брега пред летните сараи на д-р Доган, определени лица в продължение на години са над закона и това се случва под закрилата на държавата. Протестите са и израз на нетърпимост към двойния аршин на прокуратурата, която вместо да се позаинтересува от куриозни фигури като г-н Доган и г-н Пеевски, реши да атакува президентската институция, която през последните години се превърна в основен критик на модела ГЕРБ и модела ДПС.

Ако моят прочит на изявлението на посолството ви се вижда пристрастен, вижте какво написа журналистът Кристиян Оливър от авторитетното издание "Politico": той не само смята, че САЩ подкрепят протестите у нас, но отива и по-далеч, питайки защо политическите лидери в ЕС мълчат за случващото се в България.

Разбира се, това съучастническо мълчание е лесно обяснимо. Партньорите на министър-председателя Борисов в ЕНП имат нужда от него и, уви, особено много не ги интересува точно какви ги върши неговото управление. Но САЩ, а и лично посланик Херо Мустафа, показаха още през есента на 2019-а, че са притеснени от затлачената съдебна реформа в у нас, от зависимите медии и размерите на политическата корупция, която е най-лоялният съюзник на Кремъл в опитите на Русия да дестабилизира натовска България. 

Не такъв обаче е прочитът на Иван Гешев. Вместо критики от САЩ той видя/ или се престрои, че вижда признание за действията си. Главният прокурор дори благодари на американците в профила си в Туитър за "подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на прокуратурата". Както се казва в поговорката - те го плюят, той си мисли, че вали.

Вместо да се вслуша в гласа на протестиращите, които искат оставката му, или да схване намека, който идва от САЩ, г-н Гешев реши да отвори нов фронт, за да отклони за пореден път общественото внимание. Сега прокуратурата ще вади на медийната сергия "доказателства за държавна измяна", в която освен избягалия олигарх Васил Божков-Черепа били замесени и журналисти, а и политически фигури. Целта на г-н Гешев, разбира се е да дискредитира разрастващите се протести, като внуши, че те не са нищо повече освен акция на агитките на обвиняемия Божков.

Уважаеми г-н Гешев, дори и на протестите да има хора, на които г-н Божков е платил - а за момента Вие не сте предоставили никакви категорични доказателства за това, фактът е, че огромната част от хората са по улиците и площадите не заради партийна повеля, не заради някакви користни цели, а защото им писна от двойния аршин на българската Темида. Ясно е, че всякакви партийни и други фигури ще се опитат да яхнат, да употребят гнева на хората. Винаги има такива. Но тези, простете за израза, тарикати не правят протестите по-малко справедливи или по-малко автентични.

Няма дори да Ви питам защо - ако г-н Божков е толкова голям олигарх, едва сега прокуратурата се позаинтересува от него? Да не би защото вече е неудобен за преялата с власт симбиоза ГЕРБ-ДПС?

В допълнение към това Вие, г-н Гешев, направихте още по-рискован и странен плонж, като обвинявате за инспиратор на тези "противозаконни действия" и държавния глава. А е публична тайна, че основният грях на г-н Радев е в това, че показа, че за него Вие не сте подходящ за високия пост, който заемате.

Уважаеми г-н Гешев, вместо да се занимавате с конспиративни теории, манипулации и лов на вещици, дали не е време да се оттеглите? Все пак признат грях не е грях.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 194 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами то

    277 8 Отговор
    беше ясно, че каскета ще се опита да извърти в своя полза тъй нареченото плюене. Вмасто да си вземе бележка и да подаде оставка. Нямам думи. Милиционер прост.

    Коментиран от #24, #71

  • 2 Нагла мърша

    215 10 Отговор
    Престъпник!

    Коментиран от #59, #60, #61

  • 3 Антимилиционер

    180 11 Отговор
    Дали е вменяем?

    Коментиран от #27

  • 4 Айде

    175 9 Отговор
    Айде пътувай МУТРО!

    Коментиран от #40

  • 5 Поклон

    12 157 Отговор
    Слава на Гешев, Пеевски, Доган и Херо Мустафа.

    Коментиран от #74

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 КАСКЕТ

    168 10 Отговор
    ГЕШЕВ Е ПОЗОР , БОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОР!
    ГЕШЕВ ОКАЗВА НАТИСК НА ПРОКУРОРИ! КАКВО Е ТОВА! ТОВА Е СЧУПЕНА ДЪРЖАВА ДИКТАТОРЕ СЛЪНЦЕ ЖИВО БОЖЕСТВО БОРИСОФФФ С МНОГОТО ПАЧКИ!
  • 8 3.14К

    140 10 Отговор
    Чао и на каскетния вирус!
  • 9 Борислав

    140 9 Отговор
    Този и безочлив и безкрайно нагъл. Да подава оставка и да бъде раследван. И да се закрият специализираната прокуратура и съд, те са паразитни и подконтролни органи.
  • 10 Ученика

    99 7 Отговор
    Гешеф. ..Началника гледа отгоре...
  • 11 Катя

    113 5 Отговор
    Този или е меганагъл или ултрапрост...

    Коментиран от #58

  • 12 Директно:

    102 10 Отговор
    Наглата мутра, ВЪН!!!

    Коментиран от #65, #76

  • 13 Asdfg

    97 9 Отговор
    Гешев, спиш ли? След като си адвокат на ГЕРБ и ДПС, бъди поне мъж и подай веднага ОСТАВКА! Ако си П@@@@, трай си и се крий под каскета!
  • 14 Случаен

    25 49 Отговор
    Имам чувството че сащ организираха тия протести. Или така ще направят че техни марионетки да дойдат. Така или иначе сме прецакани освен ако не сме евроатлантици(тоест ан@лноподатливи)
  • 15 Този

    31 9 Отговор
    Е и двете
  • 16 Българин

    61 6 Отговор
    Всичко е много хубаво но като има избори всички да отидем и да гласува ме. За да съжалява ме после.

    Коментиран от #22

  • 17 Таня

    108 8 Отговор
    А защо изобщо беше избран,след като всички знаехме,какви ще ги върши и чий човек е? Не само Гешев,но цялата прокуратура е под шапката на Доган-Пеевски. Погледнете случаят Осемте джуджета! Това не е прокуратура,а ОПГ.
  • 18 Настъпената мотика

    89 8 Отговор
    Прав беше д-р Тони Филипов, че Борисов ще се хапе отзад, заради назначението на Гешев. Да се маха Иванчо!!!
  • 19 Bai nudals

    68 9 Отговор
    Оставка бе мутро,милиционерска.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пашата

    69 6 Отговор
    За тая длъжност толкова задници е облизал, че някакви си плюнки ли няма да преглътне.
  • 22 Bai nudals

    34 4 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Така е,трябва да се гласува.
  • 23 Phantom

    13 105 Отговор
    Радев, ти си боклук! Никога не си бил президент!
    Ще тънеш в мизерия и забрава - да знаеш!

    Коментиран от #25, #32

  • 24 Американците

    19 71 Отговор

    До коментар #1 от "Ами то":

    в момента са жертви на уж подобни справедливи протести. Идея си нямате какво искат да ви кажат. Футболни ултраси и пласьори на наркотици са смесени с мирно протестиращите. А като цяло ГЕРБ са прави в едно. През ноември, декември и през зимата ако не получим помощите от ЕС в държавата ще е пълен крах. Ще има масови протести, но ще са наистина от глад, безработица и безизходица, а не като сега заради кефа на Божков и Радев. А Борисов смята, че с оставки ще усмири младежите, кои с жълто, кои (с бело) около човките. Те го мразят без точно да знаят защо. И аз не го харесвам, но никого не мразя. Искам промяна, но съм сигурен, че промяната, на които се надяват някои от протестиращите(защото някои протестират за спорта или защото ги подстрекават и са платени) въобще няма да се случат. Напротив. В момента сривам е крехкото доверие на ЕС в държавността. Ще видите инвестиции на куково лято.Толкова поражения ще има от тези протести, че тъпотии те на Бойко и компания ще ви се струват незначителни. Радев не вижда по-далеч от носа си. Толкова е заслепен от жаждата за власт... Служебен кабинет при минимум приходи и максимум разходи в бюджета ще е кошмар. А при нестабилност във властта дали ще ни дадат обещаните помощи от ЕС?Не искали еврото хлапаците, искали силен български лев. 3/4 от протестиращите един гвоздей не са забили през живота си.

    Коментиран от #45, #47

  • 25 зззззззз

    29 3 Отговор

    До коментар #23 от "Phantom":

    плачи !

    Коментиран от #50

  • 26 Шопо

    50 6 Отговор
    Тоя че се окаже по-прост и от Данаил Кирилов...

    Коментиран от #79

  • 27 доктор

    45 5 Отговор

    До коментар #3 от "Антимилиционер":

    по-добре да е вменяем иначе може да отърве затвора
  • 28 Бай Георги

    42 7 Отговор
    Гешеф,такъф отврат прукорор ни сме имали от младини.Фащай си пътя и крона чао.....
  • 29 Няма срам

    46 5 Отговор
    Този е луд или се прави на луд не вижда ли че народа не го иска и продьлжава да се натиска за поста си да хваща тиквата и си ходят иначе народа няма да мирне докато не ги види в затвора и там е за хора

    Коментиран от #51

  • 30 Лошо е!

    46 6 Отговор
    Лошо е когато ди прост, ужасно прост. Ванчо доказа, че в такъв. Шишкан от Бате Буби, без да мисли влезе в президенството с група въоръжени маймюни. Ето резултата. Бащицата е на дузпата и всеки момент ще мунв бият. Трима от Хунтата отлетяха с цел укротяване на недоволните. Не мина. Бсщицата си къса опашката но хората му искат главата. Както и кухата кратуна на Ванчо. А Ванчо, нали е безмозъчен се е запънал като магаре на мост. Не се дава, не можа поне още 5 милиона франка са направи за да ги добави към другите 5 милиона които крие в Швейцарска банка. Какъв късмет Ванчо, точно започна лапачката и ще трябва да хвърляш кърпата. И кинти нема да има повече! Плачи Ванчо, плачи, то си е за плам!
  • 31 Б.Х.

    28 3 Отговор
    Заглавието казва всичко
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 eeeee

    35 3 Отговор
    Да сеосвободят всички прокурори, да се направи нова структура на прокуратурата и се проведат прозрачни конкурси с нови лица или такива с доказани професионални качества и задълбочени юридически познания! Със стари ...... се знае, какво не става!
  • 34 Последния Софиянец

    39 5 Отговор
    Гешев е позор ! Оставка и затвор!
  • 35 кой

    7 43 Отговор
    казва.че народът не го иска. Аз съм от народа и го искам. Не искам някой да говори от мое име.

    Коментиран от #42, #43, #46

  • 36 боже боже прибери си вересиите

    28 3 Отговор
    По правилно е : Те го плюят а той мисли че го ръсят за здраве.
  • 37 Нострадамус

    32 3 Отговор
    Гешев и Бойко и Господ не може да ги спаси. За туй бай Ставри ще им подари едно тесте карти да си поиграят Санта исе дъъъълги години.
  • 38 Розата

    28 3 Отговор
    АаАМАН ОТ ДЕ.БИЛИ! ОСТАВКА ,БЕ К.РЕТЕНИ!ОСТАВКА ИСКА НАРОДА. ИЗТИЧА ВИ ВРЕМЕТО!
  • 39 БАЙСТАВРАКИ

    31 4 Отговор
    ГЕШЕВ ЗАМИНАВАЙ ВЕДНАГА НА ВЕКИЛСКИ , БАЙ СТАВРИ ТЕ ЧАКА ЗАГОРЕЛ !
  • 40 Ели

    2 36 Отговор

    До коментар #4 от "Айде":

    Румен РЕШЕТНИКОВ НОВИЯ СПАСИТЕЛ НА БГ
  • 41 Диамантената ръка

    5 25 Отговор
    Ами ако тоя дето ще замести Гешев свали обвиненията срещу Божков, президентските секретари и Цветан Василев, какво правим? Или пък не ги свали, какво правим...?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 хаирлия

    13 2 Отговор

    До коментар #35 от "кой":

    ами вземи си го у вас
  • 44 Вазов

    27 3 Отговор
    С подобна интерпретация на текст, Гешев не би взел и матурата след 7-ми клас... Не мога да повярвам колко ограничено и нагло е това човече... Или както е казал поетът:"Пази, Боже, сляпо да прогледа!"
  • 45 Протестите

    21 3 Отговор

    До коментар #24 от "Американците":

    не са за ничии кеф, а са израз на волята на хората мутрите Боко и Каскета да влязат в Затвора за да платят за престъпленията си. След тях и останалите калинки ще сърбате това, което сте надробили. Бай Ставри ще ви отмери според заслугите.

    Коментиран от #48

  • 46 Ами какъв

    8 2 Отговор

    До коментар #35 от "кой":

    ви е проблема - като се искате, вземете се, любете се, кой ви пречи.
  • 47 Опа

    7 12 Отговор

    До коментар #24 от "Американците":

    Чудно ми е само малкия брой минуси. Аз ви сложих плюс и при това с удоволствие. Много точно са напишани нещата във статията но за жалост много малко хора ще я проумеят. А аз ще си позволя и една малка прогноза, дори и да се избере друго (ново) правителство било служебно или каквото и да е било друго само след 1 година същите тези който сега са на площада ще са пак там. Това вие ще го разберете но тези с жълтото и бялото,,,,, няма. Човек само трябва да се огледа кой хора се мотаят между протестиращи те.всякакви бивши велиция жадни за власт. Всичко това е едно дежавю да ние честито

    Коментиран от #55, #62

  • 48 Опа

    7 5 Отговор

    До коментар #45 от "Протестите":

    Точно така.на 100%та съм да ги осъдят. Но кой ще ги осъди? Съдий те избрани от сами те тях??? Сеетилии се!!!!
  • 49 Йордан

    19 3 Отговор
    Каскета вече е натрупал голям актив от престъпна дейност за отказ от правосъдие,разгласяване тайната на предварителното производство по закона за СРС-та и НПК,за неимуществени и имуществени вреди на неосъдени лица и т.н. За ортака му в МС не ми се говори!
  • 50 Phantom

    1 9 Отговор

    До коментар #25 от "зззззззз":

    Че защо да плача - пак ще си ги изберем :D
  • 51 Ясно ми е кого

    8 14 Отговор

    До коментар #29 от "Няма срам":

    не искате. Не ми е съвсем ясно защо точно сега са протестите. Заради приказките на Божков, шкафчета, Шехеразади и т. н. ли? 3 поредни пъти си го избирахте или не гласувате. Сега пак нямате идея кого искате. Най-обичате да мразите и грам да не мислите. Сложете 200 минуса и модераторите да ме блокират за пореден път. 80%от хората на възраст от 40 нагоре, които помнят миналото не искат протести сега, дори и да не харесват никак Бойко.Не може няколко хиляди безработни или работещи от къщи младежи да решават, че искат служебен кабинет по време на дълбока криза, а тези, които са гласували преди 3 години и нещо да нямат право на избор. Не може Божков от Дубай да определя съдбата на България. Не ми пука за Бойко и Гешев, но анархията и безвластието са по-голямо зло. Радев също трябва да е вън или от президентството или от протестите.Но много му се иска да по управлява. Любопитно ми е какъв служебен кабинет ще спретне с подсказва е и насоки от Божков.Много интересно би станало ако Радев е министър - председател и на него президент му оглави подобен протест, размахвайки юмрук. Сигурно като военен част от армията би изкарал срещу протестиращите. Въпреки, че Не желая злото на страната си иначе бих му го пожелал от все сърце. Да го видим колко ще е силен като трябва да угажда на всички и на бизнес, и на протестиращи, и на партньори от НАТО и ЕС. Особено сега в период на световна криза и растяща безработица заради коронавируса(измислен, преувеличени или съвсем реален е

    Коментиран от #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Сашо

    9 6 Отговор
    Така и не разбрах Радев защо подписа Гешев да стане главен прокурор.

    Коментиран от #78

  • 54 Борис

    9 3 Отговор
    Изключително нагъл човек про.т като милиционер
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Опа

    5 1 Отговор
    До този, изтрити я #55 #56 поне се научи как да псуваш така че да не те трият. Явно и това не можеш, камо ли да вникнеш в някой неща
  • 58 сезам

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Катя":

    то едното не пречи на другото
  • 59 Най големият

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Нагла мърша":

    Най големият БОКЛУК...... ПРЕСТЪПНИК.....НА БОЙКО ТИКВАТА МАШАТА ПОМИЯРИ НЕЩАСТНИИИИ
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бачо Киро

    11 1 Отговор

    До коментар #47 от "Опа":

    Няма лошо да са пак там - на площада. Всеки път, при който и да е, щом не управлява както трябва. Точно защото не са там всеки път, когато трябва, управляващите са прекрачили всякакви граници. Тридесет години никой ги не закача, с изключение на протестите срещу неудобните правителства за запада. Герб уж трябваше да са различни, но всичките идват от едно място, няма как да са различни... Трябва да има протести всеки път когато има проблем или гаф. До дупка. Иначе оправия никога няма да има, а ако не помагат протестите като израз на недоволство, следващото управляващите зная кое е. Трябва да разберат, че на хората им е дошло до гуша.
  • 63 Заешки водач

    8 0 Отговор
    Няма леви, няма десни - всичките сме бесни!

    Коментиран от #64

  • 64 Hoho Boho

    6 0 Отговор

    До коментар #63 от "Заешки водач":

    Няма леви, няма десни - всичките сме бесни!

    Точно в десятката! Браво!
  • 65 Шамара

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Директно:":

    За старшината ли говориш? Правилно вън на предателите!
  • 66 ванга

    4 9 Отговор
    гешеф ке изчисти българията от боклука, военния е национален предател, мафията ке падне ........
  • 67 Гешевт

    6 1 Отговор
    Знае се, че Гешевт е слуга на Пеевски и Борисов, защото по тяхно въздействие беше назначен от ВСС. Не случайно го назначиха да разследва КТБ, за да им замаскира далаверите и там, където техните "близки до сърцето им хора" си спасиха милионите с врътки и цесии, а спестявалите цял живот и трепали се от труд в чужбина, загубиха спестяванията си над 100 хиляди евро. Как тогава ще разседва ГЕРБ и ДПС? За всичко това предателство и за милиционерските си методи , рано или късно ще си получи заслуженото!
  • 68 ггггг

    2 6 Отговор
    гешев си е написал домашното. не го мислете . вижте вашия лозан и калпакчиев. панов до оня ден громеше партиите и правитеелството , но тук нямаше против. защо ? защото сте комунисти!
  • 69 бисмарк

    2 1 Отговор
    този от 6-7 дена е никой, каквото и да прави той е следващия - това е - само да не изяде шамарите на края

    Коментиран от #81

  • 70 ПСФ

    2 9 Отговор
    Няма като Радев друг даржавен глава в света който да подстрекава народа си да се бие по между си. Това е по лошо и от държавна измяна!
  • 71 Оракула от Делфи

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ами то":

    Иван Гешев е първия Главен Прокурор на България ,който поради
    поради липса на юридически знания ,достойно заслужи присъдата си, предател на Прокуратурата и прокурорските ценности в полза на" Догано- Пеевската -Борисова-Гешева" Мафия .
    Вероятността, е огромна ,да излежи присъда, за съдействие на кражби на държавни и европейски средства от споменатите бандити!
    Доказателствата са на лице а и свидетелите не са малко!
    Но нека и той, като всички, мине през дело, от рода на КТБ ...????
    Кой, ще му е прокурор ??????
    Знаем, че Петьо Еврото ще е защитник адвокат, на заподозрения в престъпление срещу държавата България и ЕО!
  • 72 Слави Славов

    2 1 Отговор
    Явно трябва да се приложи румънското ноу хау!Там имаше-няма не искам,няма недей!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 чекмедже 2

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Поклон":

    Гешеф отивай си..ако имаш виличка,копай си там и не ни занимавай с държавен преврат..има го само в прокурорски глави..Може пък ще ти пратят за консул в някоя африканска държава.,за добре несвършена работа.
  • 75 възпитаник

    1 1 Отговор
    хвърковатия каскет колко изгори до шивачево народна пара,че да свършиш работата на райония инспектор или да го съчетаеш да закараш гаджето на море
  • 76 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Директно:":

    А, не вън!!!! Вътре! В кауша!!!
  • 77 Гешев, с теб сме! БГ!

    2 3 Отговор
    КОЛЕГИ, НЕ БЪРКАЙТЕ ПРОКУРАТУРАТА СЪС СЪДА. ДНЕС ГЕШЕВ Е АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМ ПО ДВЕ ПРИЧИНИ: 1. САМО ТОЙ ОТ МАГИСТРАТИТЕ МОЖЕ ДА ИСКА ВРЪЩАНЕТО НА МИЛИАРДИТЕ ОТ КРАДЛИВИТЕ БОКЛУЦИ И БОКОЛУЦИ. 2. ПАК САМО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНАТА СПИРАЧКА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА НОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА МЕЖДУВЛАСТИЕ. КАКЪВТО И ДА ГО ИЗКАРВАТ, В МОМЕНТА ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ РАБОТЕЩ МАГИСТРАТ. СИГУРЕН ПОКАЗАТЕЛ ЗА ТОЗИ ФАКТ СА ПРОТЕСТИТЕ НА АДВОКАТИТЕ НА АЙДУЦИТЕ! "ПО ТОВА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!" - СВ.ПИСАНИЕ.
  • 78 Да еааа!

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Сашо":

    Ще разбереш!
  • 79 Разбира се

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Шопо":

    че е по-прост от Барни.
  • 80 щтракалка

    0 0 Отговор
    Кой, какво смятал! Дрън, та пляс. Искам още арести, на шуранайци от прехода. ОЛЕ
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гогата

    1 1 Отговор
    Мафията, не харесва правителството! Супер се кефя. Никакви оставки.

    Коментиран от #85

  • 83 ОТ ШПИОНСКАТА ЦЕНТРАЛА НА Р Р

    1 1 Отговор
    Кой го плюе? -Плюят го тези ,които е подгонил ,прецедента и подобни,които са в кюпа .НАРОДА ГО ПОДКРЕПЯ..Човека си гледа работата ,работи и лови престъпниците.Какво искате да прави -да паразитира като хвърчилото ли?Трудно се манипулира разумната част от хората ,с тея фрапиращи изрази-плюели го пък......ха ха ха ,много оригинално.Така че ,това е храна за такива като тебе ,и онези които са се зомбирали от изцепките на фигуранта.
  • 84 Жиков

    0 0 Отговор
    Господин Гешев,защо не проверите,законен ли е кея на Ахмед Доган?Защото не ви стиска,защото на мига ще ви падне главата.За такива,като вас народа казва-тепегьоз човек,ти го плюеш,той казва дъжд вали.
  • 85 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Гогата":

    Мафията е правителството + Прокуратурата + медиите на Прас

    Как Гешев не разследва къщата в Барселона, злоупотребите (кражбите) от еврофондовете, пачките и кюлчетата в шкафчето , на Доган сарая построен с пари от КТБ , заграбването на ТЕЦ Варна и шедрия студен резерв и така нататък и така нататък