15 Юли, 2020 14:25 25 496 111

Бриго, прибери го!

  • бойко борисов-
  • харизма-
  • бриго аспарухов

Батерията с "неустоимата харизма" на Борисов се изхаби, гледаме финала на Живков

Бриго, прибери го! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Винaги cъм пoдкрeпял прoтecтирaщитe. Нo нe знaм кaк ще прeoдoлeeм кризaтa, кoятo ce зaдaвa. Бългaрия e eдинcтвeнaтa, кoятo cмятa, чe кoрoнaвируcът e изчeзнaл. Caмo у нac никoй нитo вярвa, нитo cпaзвa мeркитe...Мъчнo ми e зa пoлицaитe, зa нeвиннo бититe хoрa. Взривявaт ce бoмби в хoрaтa и цeлтa e дa ce oкървaвявa прoтecтa. Зaщoтo знaят, видя ли кръв нa улицaтa - вeднaгa тръгвaм. Много съм разочарован. Не съм очаквал всичко да е в такива мащаби“.

Това е изявление, послание, монолог, откровение или както искате го наречете, на премиера от днешното заседание на Министерския съвет.

Преди 31 години в края на управлението си кумирът на настоящия ни министър председател, Тодор Живков, бе заявил:

"Сега за нас всеки ден, всеки час, навсякъде има материал за митинговата демокрация. Жалко, че аз не съм млад да развея байряка на митинговата демокрация. Вече съм на години и няма да ми стигнат силите", каза в навечерието на завесата на политическата си кариера, управлявалият 35 години страната ни фактор от Правец.

Повярвайте ми, ако не беше юли 2020 г., Борисов дори би оглавил протестите срещу себе си, точно както Живков би развял байряка на "митинговата демокрация", ако бе по-млад. За да остане на власт, както го е правил и преди.

Няма никакъв смисъл да коментираме грамадата от глупости, която изтърси в пряко предаване от Министерския съвет реалният държавен глава. На всички беше ясно, че коронавирусът ще бъде използван като коз за стабилизация на разклатеното управление и изкарване на мандата, а народът ще отнесе калая заради "неверието си" в най-святото през последните месеци - пандемията. В същото време премиерът симпатизирал на протестиращите. Аман бе, Бойко! Не сме идиоти.

Печалната истина е, че харизмата приключи. Батерията на Борисов падна. И презареждане не се очаква - нито отвътре, нито от невнятно ухилените западни лидери.

Легендата разказва, че преди близо 20 години генерал Бригадир Аспарухов харесал Бойко при едно посещение на руския комунистически лидер Генадий Зюганов при новоизбрания български президент Георги Първанов. Борисов просто охранявал госта от Русия. Но споделил с бившия шеф на разузнаването ни, че искал да се връща в МВР. Същото МВР, заради което се отказа от комунистическата си партийна книжка. Скоро след това генералът, изключително близък до завърналия се на родната сцена като премиер Симеон Втори, лансирал пред сина на Борис Трети кандидатурата на Борисов за главен секретар на МВР.

Впрочем, Бриго Аспарухов никога не е отричал всичко това и в годините, когато обществената нетърпимост към настоящия премиер бе по-уталожена, разузнавачът дори изтъкваше заслугата си за озоваването на момчето от Банкя на червения килим.

Г-н Аспарухов, ако наистина вие по някаква причина сте лансирал младежа-охранител във високите етажи на властта, опитайте да го убедите, че вече няма смисъл да упорства. Всичко си има край. Успокойте го, че се е записал в историята. Там е завинаги. Няма как да го забравим.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 201 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герб асан

    84 551 Отговор
    Само партия Герб и Борисов щени спасят!Дръж се апостоле Борисов ще спечелим тази битка долу руската хунта бог да пащи Борисов

    Коментиран от #17, #22, #58, #73, #93

  • 2 Усен

    60 459 Отговор
    Бойко Борисов и Герб построиха 3000 училища,543 болници,3400 км магистрали,3210 км дп линии,12 летища,32 пристанища

    Коментиран от #8, #9, #13, #15, #18, #26, #48, #53

  • 3 МАРКОВ НИКОЛАЙ

    396 24 Отговор
    Държава в която босът на мафията в качеството си на държавен управник си говори с председателя на Конституционния съд на „братиньо“ я пиши заличена! От корупция.
    Голямата недоизказана истина е, че ЕНП /Европейската народна партия/ с всичките си ключови фигури в управлението на целия Европейския съюз подкрепя мафиотското правителство на България вече три мандата, защото партия ГЕРБ е член на ЕНП. Има и други.
    Срам за вас европейци! Срам за цяла Европа!
    ––––––––––––––––––––––––––
    Като лоялен гражданин на ЕС призовавам ОЛАФ и всички контролни органи на съюза да разкрият информацията която отдавна притежават за престъпното управление на България, ограбените от европейските фондове милиарди евро и корумпираните от българските ОПГ европейски политици и експерти включени в мафиотската структура.
    Десните политически сили у нас направиха груба грешка с десетгодишната скрита подкрепа на една мафиотска власт, като с това допуснаха да се дискредитира същността на демокрацията и да бъде възприемана от всички граждани като състояние на мафиотско управление на държавата. Безконтролно и безнаказано!
    –––––––––––––––––––––––––МАФИЯТА има свое лице и всички граждани изричат името му по изпълнените с хора площади. Само Прокуратурата „не знае“ лицата на организираната полтическа престъпност и структурата на тази тъмна власт на дълбоката държава. Постоянни публични и скрити екзекуции, грабеж на бизнеси, липса на каквато и да е съдебна защита, пълен полицейски произвол, ар

    Коментиран от #34, #35, #68

  • 4 Ей го на

    226 12 Отговор
    "сладур" , ръсещ милиони за хотели у Гърция !

    Коментиран от #43

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Някой си

    251 13 Отговор
    А бе дали Бриго, дали Оня от горе, а бе някой да го прибере тоя "строител" бееее......

    Коментиран от #63

  • 7 Хубаво ми става

    190 11 Отговор
    Бацун, бацун, бацун си заминава
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 00000014

    192 7 Отговор

    До коментар #2 от "Усен":

    Бойко Борисов и Герб и Марс ще колонизира, и на марсианците магистрали ще построи ....
  • 10 Последния Софиянец

    243 22 Отговор
    Бойко е изкопаемо от деветдесетте години.Не може да разбере какво искат младите от площада.Те живеят в нета и карат електрически тротинетки,а той им говори за комунисти, етнически мир и запален Партиен дом.Все едно им говори за нашествието на хуните и пожара на Нерон в Рим.Трябва по млад и модерен министър председател.
  • 11 1234

    167 16 Отговор
    Намекват му силно че трябва да емигрира, но неще! Краят му няма да е щастлив, не знам дали го осъзнава, с нахалството си вдигна високо топката и може дори да го отстрелят буквално

    Коментиран от #16

  • 12 България

    38 197 Отговор
    Бойко не се отказвай, изненадай ги, този път стоиш докрай,. Идат избори, който иска има право на избор за кой да гласува, дотогава разумът казва Бойко да седи. Не бива да има хаос.

    Коментиран от #14, #105

  • 13 За един прЕател

    155 11 Отговор

    До коментар #2 от "Усен":

    Може ли фа кажеш кои са тези 3000 фабрики? Понеже вчера бяха 3500, днес 3000. Да не се окажат 00
  • 14 Тц тц тц

    121 9 Отговор

    До коментар #12 от "България":

    Ми не! Не става! Оставка батиньо
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Анонимен

    123 3 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    Не случайно има една приказка-Само празният житен клас е вирнат.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Факт

    106 7 Отговор

    До коментар #2 от "Усен":

    А колко намалиха българското население!?
  • 19 Червен имбецил

    21 101 Отговор
    Бойко играе тази игра вече повече от 10 години, пак ще реват и червени и сини и всякакви..чакам с нетърпение този момент, когато излезе на пресконференцията след вота и всички дето го плюят го слушат осрани до уши...
  • 20 Българина

    105 10 Отговор
    Според БМБ това е поредния монтаж. Аз само питам, как за 10 г не излезе един монтаж за 27 други МП? Или българите са най добрите монтажисти, или БМБ е най корумпирания от всички и измамите му са толкова много, че можеш да ги записваш всеки ден без да си даваш зор. По скоро е второто.

    Коментиран от #103

  • 21 ленчето с кремчето в ръце

    98 16 Отговор
    БАЦУНЕЕЕЕЕ,БАЦУНЕЕЕЕ ПЪТНИКО НЕ СВИДЕН ,ПЪТНИКО НЕ НАШ ВЗЕМАЙ ТЪПАТА КЪРЖАЛИЙСКА КУТКА ,КОТЕТО ЗАХАРИЕВА БЕН ГОРАНОВ ТЪРПИН,ОНОВА ОТ МЕЗОЗОЯ И БЕЖ ДА ВИ НЯМА
  • 22 Че Гевара Софийски

    87 7 Отговор

    До коментар #1 от "Герб асан":

    Първо:" Хунтата", която ви лепнах ,въобще няма нищо с Русия и вие го знаете много добре!
    Второ: Да, нека се държи Борисов ,здраво за удавниците ,те яко дърпат надолу ,когато панически, искат да изплуват нагоре!
    И последно: Кораба потъва с часове, Капитана, ако има такъв, трябва да спаси първо пасажерите , а не себе си!
    Който, и където намери жилетка да я слага и скача, от Борисов
    спасителни жилетки не очаквайте , те са за Хунтата.
  • 23 Behemoth

    65 9 Отговор
    Сега минах по мегдана.....ама как сладко си хапваха по кръчмите едни левенти от МВр ту облякани с ризи и костуми...на друго място от областната администрация,от кметството....ушите им плющяха чак...

    Коментиран от #31

  • 24 Мони

    17 79 Отговор
    Стой си, Бойко. Трябва да пазиш хората
  • 25 Размисли

    53 2 Отговор
    Имаше един Цв.Цветков и Бр. Аспарухов и Г. Първанов. Да къде е Първанов и позицията му.
  • 26 Усен

    36 5 Отговор

    До коментар #2 от "Усен":

    Исках да кажа най Тошо ги построи тия работи, без магистралите де 😂
  • 27 Тиквата

    64 8 Отговор
    Бригадир Аспарухов добре, а Румен Петков къде го забравихте. Ако не беше той, още щях да набивам крак на пожарникарският плац.
  • 28 Ще му предложа друго предположение

    64 12 Отговор
    Хората не ги интересува че има вирус, защото ибез вирус живях на ръба на нормалното. Малко преди срив, с короната е ясно че ще става по-зле. Когато знаеш че е било зле, че е станало по-зле и че няма изгледи това да се промени, какво остава? Това е вид самоубийствена реакция, хората по-добре да не се палят, по-добре е да протестират. Последна надежда. Да си подаде оставката! За да не убива надеждите на хората!
  • 29 Чичо

    51 3 Отговор
    Една поправка към автора, преди 20 години Президент беше Стоянов, Първанов беше все още лидер на БСП
  • 30 Коев

    111 14 Отговор
    Едва ли има някой който да вярва на премиера Борисов! За което той си е виновен колкото и да не иска да си го признае. А той от поне 15 години живее в един сюрреалистичен свят, заобиколен от кохорти нискочели слуги. През последните 2 години се вживя в ролята на VIP фактор в ЕС, съвсем загуби предства, че е премиер на държава в която отдавна страда народ около 7 милиона. Не знам дали е от самозабрава, нисък интелект, загуба на реалността или пълен слугунаж на силните от ЕС и САЩ? Явно има заболяване поради което парите ограбени от Българския народ му се струваха малко, алчността и параноята растяха неудържимо, безконтролно, което го превърна в най-онразния човек у нас. Започна да изнудва бизнеса още при Б 1, което стана основен елемент на властването му. А информацията за просташките му изпълнения заливаше страната, но той игнорираше всичко. За да няма коректив, заобиколи се ,с верни и полуграмотни лица, подбрани по незнайни критерии, управлението му се превърна в гротеска а иконимиката и бизнеса затънаха. Оказа се, че резерв няма, бюджета изчезнал незнайно къде, когато изигра театъра с вируса. Днес плаши, какво ни чака, идва зима и криза, все едно не сме в криза поне от 5 години. Ето защо да бъде премахнат след което съден задължително, заедно със всички асистирали му в огрсбването на българите!!

    Коментиран от #91

  • 31 Берекет

    41 6 Отговор

    До коментар #23 от "Behemoth":

    Благоденствие викаш, хапват от щедрата ръка на Божеството !
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 И пак

    40 4 Отговор
    Все това слушаме 10 години. Запецнали сте нещо.
  • 34 Аскер

    9 38 Отговор

    До коментар #3 от "МАРКОВ НИКОЛАЙ":

    Защо след като има този запис не излезе с името си /има съд ще реши/ами се крие като радев след снимки комиси имитатор на глас сега и игральные филям ще покажите вместо това покажете програмата след протеста хората са на море и се интерисуват защо «тримата глупаци»не кажат какво искат

    Коментиран от #40

  • 35 асад

    49 6 Отговор

    До коментар #3 от "МАРКОВ НИКОЛАЙ":

    Какви ОЛАФ-и и други там разследващи органи на ЕС,като нашият Бай Ганьо така си е оплел кошничката,че е невъзможно да го хванат в крачка,а и не си мислете,че не е давал и на някого от баш бюрократите в Брюксел.Всичко е така изпипано,че доказателства няма.Единствено Боко ,защото не блести с много акъл,а и е безгранично алчен,ще се свали от власт заради издънките си в последната година.Подведе го и надменността му и самоуверенността,че ще е вечен.
  • 36 !??...

    51 5 Отговор
    "Взривявaт ce бoмби в хoрaтa..."

    Бомби?! Взривяват се, ама в кухата ти кратуна, и кънтежът сигурно е непоносимо оглушителен.
  • 37 Излагаме се

    43 5 Отговор
    Бриго, айде махайте го тоя прост човек.

    Коментиран от #41

  • 38 Атина Палада

    49 8 Отговор
    Аз като жена, никога не съм намирала в Борисов харизма.Не знам къде я виждат някои тази харизма у Борисов.

    Коментиран от #71

  • 39 Ало Ганев,на Борисов

    11 43 Отговор
    И Герба и короната,и знамето чудесно му подхождат,защото е истински българин,но интересно защо си забравил да сложиш фатмака с юмрука.Да ви у връстниците долни,безродници
  • 40 ха ха ха ха ха

    35 8 Отговор

    До коментар #34 от "Аскер":

    Герб 10 години управляват без програма;)))) Никога не са имали програма.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Kris51

    32 6 Отговор
    И машинното гласуване включи като аргумент, че не бива да има предсрочни избори. Нямало да има готовност дотогава. Като че ли някой си прави илюзии, че ще има през пролетта. Пак ще измислят нещо. То при толкова раздаване на милиони тук и там къде ти пари за машини, а и не им изнася. Може да не спечелят "убедително".
  • 43 чекмедже 2

    28 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ей го на":

    Пойко Безбройкоф ПарисоФ..,КОЙ КАТО НЕГО..и внуци има, не са избягали,тук са в България..а 2млн.българи изнесоха са в чужбина, не имали късмет да бъдат ръководени от бойковота дружина, не го оценили..най вече калинките му,безбройни,хвърчащи по цялата държава..като мухи без глави.
  • 44 пак ббб

    34 4 Отговор
    Какво искате от Капо ди тути капи... намерете в гугъл "Гербаджии целуват ръка на Борисов"...ха ха ха ...ето какво същество ни управлява
  • 45 инчхай

    29 5 Отговор
    евро ревизия по всички европроекти и затвор на ШАЙКАТА
  • 46 Сандо

    25 5 Отговор
    Авторе,вместо да ни разказваш легенди и намесваш Тодор Живков,да беше се поровил в едни показания на един бандит,казани на също така прословут процес в Шумен.Само ще напомня :босовете събраха едни 300000 долара,с които купиха на Борисов мястото главен секретар на МВР.За годините от този процес не съм чул някой да ги е опровергал.
  • 47 Гостенка

    30 3 Отговор
    Бриго, дали може да каже как стана така че докато ББ беше начело на МВР в България бяха елиминирани над 200 лица занимаващи се със съмнителен бизнес и нито едно от тези убийства не беше разкрито. Имаше ли чадър над килърите отгоре или килърите си бяха на щат при ББ

    Коментиран от #77

  • 48 Котарак

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Усен":

    Чакай бе! Пристанищата са 35. Забравяш Пазарджик, Смолян и Дупница
  • 49 Не думай

    38 5 Отговор
    Голяма част от българите не сме излизали от тежката финансова криза, потънали сме в заеми, но пак оцеляваме. Турците са ни клали 500г ни пак сме оцелели, византийците 2века пак робство но пак сме оцелели. Не се притеснявай и без теб знаем как да живеем, поне това научихме през последните 30г.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Батко

    32 3 Отговор
    Ние сме държава на над 1340 г официална история и поне още бая години неофициална. Винаги ще ни има дори и тебе да те няма, научени сме да оцеляваме не се притеснявай.
  • 52 ОСТАВКА

    35 10 Отговор
    ГЕШЕВ Е ПОЗОР , БОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОР.
    МУТРИ ВЪН! ОСТАВКА!

    Коментиран от #65

  • 53 И още още

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "Усен":

    Забрави най-важното, ибрици ибрици ибрици. Той, единствения, всемогъщия шаман , говорещ директно с Господ Бог.
    Аман Бойко. Амин България!
  • 54 Весо Аптекаря

    5 3 Отговор
    Първите два поста са 100% от Факти и шараните налапаха

    Коментиран от #57

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Густо, майна!

    17 6 Отговор
    Свинявам се, ама пак не разбрах... Хората не вярват че съществува коронавирус, или вярватче е отминал?! А относно България- май започва да се възстановява и да оздравява от "Толупвирус"! Държа обаче да добавя, че с агонията, предстояща на "Толупвирус", е възможно сме свидетели на драпане, драскане,хапане, циврене и мятане, както е характерно за всеки толуп, преди да се навири!
  • 61 данъкоплатец

    24 4 Отговор
    номера с етническата криза не мина, остаря, номера с вируса продължава, очакват ни тежки месеци зимата, да ама само нас обикновените хора, не чух никакви мерки за спасение от кризата, като да се намалят заплатите на 240-те, да се спрът субсидиите на партиите, да се приеме прогресивния данък за богаташите олигарси и политици, пак популизъм и раздаване на милиони за гласове !!!
  • 62 НИКОЙ НЕ СЕ Е ЗАБЛУЖДАВАЛ

    21 4 Отговор
    ЧЕ БАЙКО Е ПОСОЧЕН ТОЧНО ОТ ДЪРЖАМНА СИГУРНОСТ / ДАЛИ БРИГО ИЛИ ДРУГ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ/. И ВЪПРОСЪТ ЗА ЕДИН МИЛИОН ДОЛАРА Е: ЗАЩО ТОЧНО ТЕ И ЗАЩО ТОЧНО СЕГА ИСКАТ ДА ГО МАХАТ????? НО НЕ ВЯРВАМ НЯКОЙ ТУК ВЪОБЩЕ ДА МИСЛИ.
  • 63 Кой драсна клечката,КОЙ каза на мафията

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "Някой си":

    Кой насъска криминалните елементи,футболни банди,дрогирани от София, срещу власта и за какво мижаво заплащане ? Не бяха ли същите и срещу ,,белия автобус" на БСП/ДПС/АТАКА.

    Коментиран от #64

  • 64 Кой ще поеме политическата отговорност?

    17 23 Отговор

    До коментар #63 от "Кой драсна клечката,КОЙ каза на мафията":

    Радев стига го увърта а си кажи ! Кой те командва? Ти не си политик ! В това тежко време,тежка есен и зима в тая пандемия искаш ЦЯЛАТА ВЛАСТ ! ОСЪЗНАЙ СЕ! ИМАШ ВРЕМЕ! ПРИБЕРИ СИ ХУЛИГАНИТЕ ОТ УЛИЦИТЕ НА София. Ти ги подкрепяш,но утре по теб ще хвърлят стъклени бутилки! Часовника неумолимо цъка на мандата..
  • 65 Много ядосан на фатмака

    7 9 Отговор

    До коментар #52 от "ОСТАВКА":

    Трима от Мутрите ги осветиха при фатмака. Ще има ли смелост ,,Той" да ги уволни за да отидат на Съд, или ще ги награди като изстрадали в името на бъдещето на страната?
  • 66 Боби

    7 2 Отговор
    Боко може да се насере но няма да се изложи.
  • 67 moni

    5 7 Отговор
    много сте глупави, просто лош материал сте за жалост на България
  • 68 Стоян Чонов

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "МАРКОВ НИКОЛАЙ":

    Аз предлагам следното:
    Ако лицата Пеевски ,Доган ,Гешев и Божков са гласували за кандидата на Борисов за Президент , Правителството да си подаде оставката .
    Ако тези лица са гласували за Радев , то Радев да си подаде оставката. Мисля ,че е справедливо.

    Коментиран от #95

  • 69 moni

    9 16 Отговор
    дръж се Бойко с теб сме, пак ще спечелим, не измряха ли вече тия комунисти бе?30 год, чакаме
  • 70 мони

    0 3 Отговор
    това "бриго" какво се явява? никаква идея
  • 71 moni

    9 1 Отговор

    До коментар #38 от "Атина Палада":

    търсете си сексуални фетиши на друго място, тук става въпрос за по сериозни неща, касае се за управление на държавата
  • 72 мони

    2 2 Отговор
    финала на живков беше 2009 година
  • 73 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Герб асан":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 74 Един обикновен човек

    16 4 Отговор
    НЕ подкрепям никого, ама кой ще дойде след него ? Какво търсим ?

    Коментиран от #75

  • 75 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 7 Отговор

    До коментар #74 от "Един обикновен човек":

    Питай ген. Решетников
  • 76 Лорд Геизи

    8 11 Отговор
    Дръж се Бойчиии, Боко президент!!Пак ще те изберем и да те свалят !!😍
  • 77 Бяха

    5 0 Отговор

    До коментар #47 от "Гостенка":

    Ескадроните на смърта от службите
  • 78 НАРОДЕН СЪД

    6 2 Отговор
    Чрез разтрел
  • 79 vasik atanasova

    8 1 Отговор
    щом по хубости ги избират и харизма
    да бяха сложели едни МАНЕКЕН за министър председател
  • 80 Пропадна

    13 3 Отговор
    герберски тролове не разбрахте ли че пари няма да вземете . Дядя тиква и крадливата и лъжлива партия си отиде .
  • 81 Първан

    10 1 Отговор
    Най големия грях в живота на Бригадир Аспарухов.
  • 82 Първан

    8 2 Отговор
    Бриго,отиди при Дедо Поп,поискай да ти прости греха ,че лансира Борисов.
  • 83 Бонев

    4 1 Отговор
    Само ми кажете,кой ви показа повече плюсове по време на управлението си и ще се съглася със цялото ви "оплюване" и "жлъч"?!
  • 84 ДИВИ РАЗКАЗИ

    14 2 Отговор
    БОЙКО ТИКВАТА КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ГО ИЗБИРАТ ЗА ДА ГО СВАЛЯТ СЛЕД ТОВА , МАЙ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ ПРАВИМЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ СЪС СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ ЩОТО ТОЙ ПАК ЩЕ ИСКА ДА ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТО ! ПАК ЛИ ЩЕ ГО ИЗБИРАМЕ ?
  • 85 бабаяга

    3 0 Отговор
    Няма легитимни генерали в Бг.

    Коментиран от #86

  • 86 бригадир

    4 3 Отговор

    До коментар #85 от "бабаяга":

    Как да няма бе. Аз бригадир какво съм. Аз изпълнявам, каквото ми кажат другарите от москва. Имам дори нови фенове. Зет ми светльо витков. "глас народен" дърпа 1% - супер. краси москов от З- не знам какво си, и той с нас.

    Коментиран от #87

  • 87 Проутестър

    1 2 Отговор

    До коментар #86 от "бригадир":

    И звезди керемдчиев е против магистралите. Подкрепете го.
    Никакви магистрали повече.

    Коментиран от #96

  • 88 Джомолунгма

    14 3 Отговор
    Бат Бойко е БОГ ! Той развява високо и гордо знамето на ПРОСТАЩИНАТА , а на него е извезан като герб , лицето на бай Ганьо !
  • 89 Колко пари

    3 0 Отговор
    Присвои бригадирът, та го изритаха от ТКЗС-то?
  • 90 Gost

    5 4 Отговор
    Няма начин! Ще почерпя като изчезне тоз Бай Ганьо!
  • 91 Yamaha M1

    6 9 Отговор

    До коментар #30 от "Коев":

    Я кажи точно теб и тия дето протестирате кво точно Ви ограби г-н Борисов,че нещо не се сещам,

    Коментиран от #97

  • 92 Ван дер Любе

    9 2 Отговор
    Психично болен. Интересно към коя партия ще се пришият такива като Дончев, Фандъкова, Ръбъла и други след края на ГЕРБ? Дали ще отидат при Цветанов?
  • 93 Бивш левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Герб асан":

    Ашколсун Асане, евалла.
  • 94 митница Олтоманци

    4 7 Отговор
    ДРУГАРИ , КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ , КОЛКОТО И МИЛИАРДА РУБЛИ ДА ВИ ПРАТЯТ ОТ МАСКВА И ДИРХАМИ ОТ ДУБАЙ , ПРЕВРАТ НЯМА ДА НАПРАВИТЕ И КОМУНИЗъМА НЕМА ДА СЕ ВЪРНЕ У БГ. - ТО ....
  • 95 Вотът

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Стоян Чонов":

    Глупости пишеш, вота е таен по презумция и няма как да се разбере кой за кого какво.
  • 96 бригадир

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "Проутестър":

    Така е, притрябвали са ни. Ще ходим по козите пътеки и ще крадем кашкавал от мандрите. Като се запечем, както казва свобода бъчварова, ще му мислим.
  • 97 Бъдещето

    6 1 Отговор

    До коментар #91 от "Yamaha M1":

    на децата ни ограби и нашето настояще с несбъднати планове за благоденствие, демокрация, достойни старини , качествено образование и медицински грижи. Превърна ни в туристи, които не могат да се завърнат в родината си понеже са евро-аргати и заложници на кредитната политика за ограбване на нацията от чужди корпорации.

    Коментиран от #99, #100

  • 98 ПАТРИОТ

    4 2 Отговор
    Рано рано гербавите калинки са заели позиция пред компютрите и цъкат ли цъкат минуси на анти-БОКОВИ постове.Не се впечатлявам и ни най-малко щото обществото ни се събуди и тотално изхвърли на политическото бунище цялата група на МИСИРКИТЕ, ТУЛУПИТЕ и ТЪПИТЕ КЪРДЖАЛИИСКИ П-ТКИ.Имаме уникален шанс да рестартираме държавата и сме длъжни да го сторим.Здраве, късмет и успехи на всички родолюбци.Протести до окончателна и безвъзвратна победа на истината професионализма и демокрацията във всички сфери на обществено-политическия ни живот.
  • 99 Yamaha M1

    1 3 Отговор

    До коментар #97 от "Бъдещето":

    Г-н Борисов да не ти е майка,та да ти образова децата!
  • 100 Yamaha M1

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Бъдещето":

    Туристи те направиха ония червените от 90 те години, знаеш кой са ...
  • 101 Димитър Дончев

    3 1 Отговор
    Късно, много късно!Правилен ход,но изигран пного късно!Този ход бе много силен и единствен преди изпращането на икономическият му министър в дубай!Ходът бе силен и след пристигането на същият от страната на пустинния вятър!Този ход спасяваше партията при 1вият есемес където се заговори за финанс министърат горанов!СЕга мандалото хлопна!Партията е тотално изгубена!Колкото повече се бави с предаването толкова по смешен става!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Йо Несбьо

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Българина":

    Аз съм обикновен човек от България, който живее в чужбина в момента. Мога да те уверя, че има страшно много доносници, които гледат да блеснат именно с поредния донос. Скарахме се с едни съседи, живеещи отдолу. Записи, говорене зад гърба, откровени клевети. Отидеш на работа, там слушаш същите глупости от разни провокатори, които ти подхвърлят нещо подслушано, но поради правилата се сещаш, че няма как да го пипнеш - ще те изгонят, ще се занимаваш с полиция, съдилища. От стреса се разболях и започнах да говоря насън. Това също се хвърля във фирмата, за да ме унижават. Колегите ти се хилят малоумно, но никога не интересува, че това всъщност е психически тормоз и унижаване на индивида. Сменяш квартира, сменяш фирма - навсякъде простотията продължава с пълна сила. Някой да не си признае, че той доносници?! Бойко Борисов е записван по същия начин. Това са прийомите на доносниците. Ти просто не си попаднал на хора, които действат по този начин. Няма никакво значение, че си обикновен човек без криминално досие. Репутацията ти може да бъде съсипана за рекордно кратко време и никого това няма да заинтересува.
  • 104 Родени да управляват

    4 1 Отговор
    Не знаехме, че имало и такива, "родени да управляват" и те случайно са в ГЕРБ, какво съвпадение, какво щастие с тези специално родени с мисия да оправляват!!!!! Смях, смях!!!
  • 105 Този път

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "България":

    Изненадата за тиквата е неговия цербер - псето с каскета. Най верния му помияр го качи на пързалката в стремежа си да унищожи президента.

    Коментиран от #106

  • 106 Стягай чамаданите за Сибир

    1 3 Отговор

    До коментар #105 от "Този път":

    Този път народа ще ви размаже на изборите Герб ще получат пълно мнозинство

    Коментиран от #110

  • 107 СЕРИОЗНО

    1 0 Отговор
    Дясното е плутокрация, дълбоката държава, скрита зад маската демокрация. КАПИТАЛИЗЪМ, БУРЖОАЗНА ДИКТАТУРА, ЧОРБАДЖИЙСКА ДИКТАТУРа. Дясното е философия и власт на чорбаджиите.Унгарската и пражката революции, бяха започнати от комунисти неевреи срещу болшевици евреи. 10 ноември и другите преврати по него време, бяха пълна победа на евреите в ком партиите, в съглашение с евреите от атлантическата империя. Опиянени от парите и жадни за пари и сила власт. 'La Morale Dell'Immorale'
  • 108 Бранимира

    0 0 Отговор
    Пандемията да е "най-святото" през последните месеци?!? Печатна грешка????
  • 109 Някой

    1 0 Отговор
    Тъпи червени тролове и техните слуги.Власт се взема с избори.Разбрах те ли.Избори.Идете на избори спечелете ги и управлявате.Мандата е 4 години.Ясно.Всичко друго е анархия.Ама вие ще спечелите избори на кукуво лято.
  • 110 протестирам

    0 1 Отговор

    До коментар #106 от "Стягай чамаданите за Сибир":

    Защото, трябва да ми дават пари, за да си пазарувам, каквото си поискам. Тия няма да го направят. Другаря радев е моята надежда.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.