19 Юли, 2020 09:58 61 985 295

Оставката на Борисов и Гешев вече е въпрос на формалност

  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • оставка

И за нас важат думите, които Чърчил едно време е отправил към Америка: че тя намира верния път веднага, щом преди това е опитала всички останали варианти

Оставката на Борисов и Гешев вече е въпрос на формалност - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едно време цар Борис III пророчески се е шегувал, че недостатъкът на всяка дикататура е, че свършва внезапно. И наистина, колкото повече властта си въобразява, че е създала идеалните условия за своето съществуване, появата на някакво случайно и дребно събитие е достатъчно тя да бъде пометена от пиадестала, на който сама се е поставила.

Българите обаче притежаваме своеобразен път на историческо развитие. До голяма степен и за нас важат думите, които Чърчил едно време е отправил към Америка: че тя намира верния път веднага, щом преди това е опитала всички останали варианти. И при нас не е случайно, че по време на Междусъюзническата война ни се налага да воюваме едновременно с всичките си съседи, че по време на Втората световна война, в периода 8 септември-28 октомври 1944 г. сме се намирали едновременно в състояние на война и с Германия, и със САЩ, СССР и Великобритания, че след промените от 1989 г. единствено ние от Източна Европа оставихме комунистическата партия на власт, а в началото на XXI в избрахме бившия си монарх за премиер. Точно към тази поредица трябва да причислим и факта, че на два поредни пъти преизбираме Бойко Борисов за премиер. 

Днес обаче е важно, че разполагаме с шанса да поправим грешката си. Парадоксално, той ни бе предоставен от двете лица на статуквото - Борисов и Гешев. Тяхната самозабрава прерасна в банална глупост, до степен да разтърси дори нашето летаргично общество. Да държиш шкафчето си пълно с валута и злато, да дрънкаш пиянската по телефона, при положение, че за доста разузнавания не представлява никакъв проблем да подслушват комуникациите ти от централите си в София, да си осигурил свободен достъп на аверите и компаньонките си в апартамента си, е признак на пълна властова самозабрава. И на този фон главният прокурор продължава да се прави, че нищо притеснително не се е случило. Но побърза да изпрати тежко въоръжена полиция в президентството. И за капак, неадекватното поведение на силовите структури край "Росенец" направиха съществуващата власт нетърпима за всичките си противници. И им предостави обща база за взаимодействие - оставката на премиера и главния прокурор.

Взривът се оказа достатъчно силен, за да лиши и Борисов и Гешев от всяка легитимност. Бъдещата им оставка вече е въпрос на формалност. Първата реакция на двамата бе да заемат кръгова отбрана. И да разчитат, че чрез стари номера и лафове ще успокоят обстановката. Премиерът започна смирено да ни обяснява как нещо сме се объркали. И колко несправедливо е подобно отношение на фона на добрините, които е направило управлението му. Особено бе поразен от държанието на десницата. Та нали той изпълнявал нейната програма. А в допълнение изпрати отчаяни сигнали за подкрепа и към външните играчи. Не може да си обясни поведението на Вашингтон и Москва, след като на първата столица харизахме 3 млрд. лева за стари изтребители, а заради втората заровихме 2 млрд. лева в изграждането на "Турски поток".

Гешев пък се отдаде отново на лов на селски апаши, неглижирайки протестите срещу собствената си персона. С което само доказа за пореден път пълната си неспособност да изпълнява ролята на публична личност. Скоро обаче ще му се наложи да се изживява не само като прокурор N1, но и като обществен враг със същия номер.

След първоначалното стъписване, продължило 2-3 дни, герберската пропагандна машина се окопити и премина в контранастъпление. Започна да облъчва медийното пространство с всякакви небивалици, с надеждата все нещо да хване дикиш. То не бе, че Радев искал дикататура, след това Демократична България и ДПС бяха „сгодени“, накрая набутаха всичките си противници в ново ОФ, на принципа, че като се лъже, хубаво е да е на едро, пък и няма да стават за смях, излагайки едновременно различни версии, които взаимно се изключват. 

Втората им защитна теза вкара в оборот прословутата стабилност. Борисов видите ли, бил готов веднага да си тръгне от "Дондуков" 1, ама щяло да се счупи държавата. А истината е точно обратната. Каквото и управление да дойде след ГЕРБ (стига да не е пак начело с Борисов), дори то да се посвети само на създаването на корупционни и манипулационни схеми, пак ще са му нужни години, за да достигне висините на днешната власт. 

Всяко друго правителство означава спасителна глътка свеж въздух за обществото ни. Която ще позволи да си припомним какво означава нормално управление, начело на което стои човек, който не е патологичен лъжец и крадец.

Това е и най-големият кошамар за Борисов и ГЕРБ. Дори минималното нормализиране на ситуацията в България ще означава смъртна присъда за политическото им бъдеще. Всяко оттласкване от днешната действителност ще намалява въздействието на политическия опиум, с които те предозираха обществения ни организъм, за да бъде възприемана властта им като нещо нормално. 

Отделно, личи си и страхът, който ги е обзел. Особено лидерът. Той най-добре знае какви ги е вършил, какви врагове си е създал и за какво може да бъде преследван. По съдебен и извънсъдебен път. Без реалната власт в ръцете си той ще се чувства физически застрашен от своите врагове и морално малтретиран от обществото. Кошмарно бъдеще, което никаква валута и злато в чекмеджетата не може да подслади.

Днешният протест може да не доведе до падането на кабинета, но той се превърна в разделителна линия, спрямо която трябва да се определи всеки един политически субект. И този разлом ще покаже докъде са стигнали пипалата на ГЕРБ в политиката и извън нея. 

Управляващите вече получиха подкрепата на волейболната федерация. Но ако това е куриоз, сравним с докарването на един тир прасета пред Народното събрание при протестите от зимата на 2013 г., много по-обезпокоителна е позицията на синдикатите и работодателите. Те също побързаха да се наредят сред кохортата на защитниците на статуквото. Все едно не става въпрос за едно управление, което се е специализирало в рекета и кражбата на чужди бизнеси и е възможно най-антисоциалното в рамките на целия Европейски съюз.

Още по- абсурдна е ситуацията с малкия коалиционен партьор - Патриотчетата. На тях наистина им хареса да играят ролята на жабата, варена на бавен огън. Срещу още 6-7 месеца власт, те пожертваха политическото си бъдеще. И човек си задава въпроса само за глупост и алчност ли става въпрос или са намесени други силни зависимости. Да пропуснеш шанс като днешния и наместо да свалиш Борисов, да заемаш позицията на по-голям защитник на управлението, отколкото са самите гербери, е признак на пълна личностна и организационна деградация. 

Не Патриотчетата обаче ще спасят кабинета. Те са мюретата, които трябва да забавят хода на кризата, с надеждата да се появи „черния лебед“.  Я разгарянето на епидемията да всее нов страх у хората, я протестите да се изчерпят, а току- виж избухнал нов скандал, способен да затъмни случващото се на площада. Засега властта е принудена да играе „на дребно“, но сигурно вече се отработва стратегия за мащабно отвличане на вниманието на хората. Без това тя няма как да довърши мандата си. 

Но ние все още се намираме във фазата, когато инициативата е в ръцете на гражданския протест. И никакви увещания за радикални промени на Министерския съвет не могат сами по себе си да успокоят обстановката. Те само задълбочават раздразнението в обществото. Показателен е случаят с обявените оставки на Горанов, Караниколов и Маринов. Нескопосаната политическа маневра даде обратни резултати на първоначално преследваните и засили масовото убеждение, че Борисов е контролиран от същите сили, на които служат и гореспоменатите трима министри.

Да се стои на власт с цената на всичко не е някаква новост за географските ни ширини, дори може да се каже, че е традиция. Костов, Станишев и царя изкараха докрай мандата си, но на цената на пълното изчерпване на кредита си на политическо доверие. Сега и Борисов е изправен пред същата дилема.

Да продължи да управлява, в условията на висока обществено-политическо конфронтация ще означава да се изправи едновременно пред риска от загуба на електорална подкрепа и радикално дискредитиране на собствения си образ. Вече хвалбите на обкръжението му, пък и собствената му автореклама, завучи все по- нелепо, до степен на абсурдност.

Продължи ли процесът, махалото на нагласите неминуемо ще отиде в другия край. Където Борисов ще бъде еднозначно определян като интрумент на задкулисието и символ на корупцията и некадърността. Което ще предопредели не просто неговото бъдеще, но и прочита на нашето минало от последните десет години.

И това е голямото предизвикателство пред обществото ни. Да направи реален прочит на случилото му се по време на герберския режим и на тази база да си изведе някакви поуки. Нещо, което ще е равнозначно на политическа революция. От каквато отчаяно се нуждаем.

Коментарът на Георги Георгиев е публикуван в Гласове


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 442 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    674 86 Отговор
    блестящ коментар

    Коментиран от #151, #152, #165, #177, #268, #294

  • 2 Мишоци

    160 640 Отговор
    Не бъркайте мечтите с реалност.Ще чакате до следващите избори от тогава ще види кой кого.

    Коментиран от #84, #119, #159, #160, #172, #218, #226, #228, #249

  • 3 Гост

    593 78 Отговор
    Боцко е прост на г*з, без бой нищо няма да даде. Тия като него трее да го биеш докато шават.

    Коментиран от #233

  • 4 Йордан

    671 115 Отговор
    Утре, 7.00 часа пред Народното събрание! Всички. Да покажем, че сме достоен народ. Аз ще съм там!

    Коментиран от #117, #225, #231

  • 5 Само

    542 72 Отговор
    напред ! Ни крачка назад !!!
  • 6 121221212

    428 63 Отговор
    и пак гледа нагло...
  • 7 Хаххахаххах

    103 409 Отговор
    Само в болните бесепарски глави обаче.

    Коментиран от #51, #230

  • 8 Последния Софиянец

    521 46 Отговор
    Политиците трябва да се страхуват от народа,а не обратното.Народа почна да усеща силата си.

    Коментиран от #183

  • 9 Ivan

    528 71 Отговор
    Когато хиляди хора в Гърция и Румъния протестираха срещу правителствата си, на нас българите ни се подиграваха, че спим. Сега показахме какво можем. Всички чужди медии пишат за нас. Понеделник, 7 часа, пред НС!

    Коментиран от #11, #61

  • 10 До 2

    428 64 Отговор
    Скрий се мишко или ела дъвечера на протеста! Може и утре когато започне Масовото неподчинение и кажи, че защитаваш Банкянския болник!!! Краят ви идва крадци и предатели!!! После всеки ще сърба това което си е надробил.

    Коментиран от #269

  • 11 Хаххахаххах

    57 227 Отговор

    До коментар #9 от "Ivan":

    Никой не пише за вас,повярвай ми.

    Коментиран от #13, #17, #20, #81

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Kris51

    264 56 Отговор

    До коментар #11 от "Хаххахаххах":

    "Пари нема", както стана ясно последните дни. Герберастките тролове да не са почнали вече да пишат безплатно? Или още има известен ресурс в чекмеджетата?
  • 14 ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ

    321 69 Отговор
    БОРИСОВ Е ЛЕШ! ВМИРИСАНА!!! ТОЙ ВЕЧЕ ХОДИ КАТО МЪРТВЕЦ!!! ОТ КОЙ ДА СЕ ПАЗИ?! ОТ ДОГАН И СВИНЕВСКИ? ОТ ХОРАТА ПО ПЛОЩАДИТЕ?! ИТ ХЕРОМУСТАФА?! ОТ меркел, туск, Рюте, ишиаса??!!! НАВСЯКЪДЕ СЕ Е ОСРАЛ!!! ПАЗИ СЕ ОТ СЯНКАТА СИ....КЪСНО Е ..ИДЕ КРАЯТ!!!
  • 15 Обявявам Награда

    112 365 Отговор
    Обявявам награда за всеки който успее да докаже че поне на един от протестите пред триъгълника на властта през тези 10 дни е имало над 2000 човека. Можете да използвате видео или снимка и да преброите собственоръчно или с помощта на програма или киноматографски способ. Защото много лъжи, митове и легенди, и манипулации се изписаха по медиите. Но истината е че протестът в София никога не е надминавал 2000 души. Факт.

    Коментиран от #23, #24, #32, #36

  • 16 Европейците не дадоха пари на Бойко

    295 61 Отговор
    защото и те знаят, че е мутра и ще ги отклони към чекмеджето, а няма да идат по предназначение.
    Всички от Европа са му виждали снимките.
    Как не го е срам да се показва там...

    Коментиран от #77

  • 17 Ivan

    249 58 Отговор

    До коментар #11 от "Хаххахаххах":

    Много си жалък. Явно не можеш да четеш. ВСИЧКИ западни медии пишат за нас. Чети, ограмоти се. Въпреки че искам много от един гербаджия.

    Коментиран от #25

  • 18 Протестите отминават

    86 344 Отговор
    Протестите до седмица вече ще ги няма. И без това те не са никакви протести а са само едва 2000 души в София и под 1000 за всички останали градове. Хората са събрани от кол и въже от различни формации. всичко останало са лъжи и манипулации че имало десетки хиляди. Достоверната бройка е между 2000-3000 за цялата страна преброени ръчно и със софтуерна програма за разпознаване. Протестите нямат сила и енергия и достатъчна масовост и затова няма да доведат до нищо съществено и ще приключат до една седмица или ще останат символични.

    Коментиран от #28, #30, #90

  • 19 ГОРСКИ

    271 70 Отговор
    Борисов да си подава оставката и после директно във съда,а партията му ще последва СДС БСП И ЦАРСКАТА партия!!!! На България и трябва нови хора не опетнени !!!!!

    Коментиран от #110

  • 20 ИНДИПЕНДЪНТ

    270 67 Отговор

    До коментар #11 от "Хаххахаххах":

    " 85 хиляди са по улиците на София, скандирайки срещу корумпираният премиер на България, Борисов! Те искат оставката у на главният прокурор Гешев" 18.07.2020 г.

    Коментиран от #27

  • 21 Много търпяхме този крадец!!!

    251 52 Отговор
    Той ще прави всичко за да няма Служрбно правителство защото Метлата ще бъде жестока на съучадтниците и длугите които да му съдействали в разрухара и ограбвснето нс България!!!

    Коментиран от #102, #104

  • 22 Някой си

    205 44 Отговор
    Много добре казано!
    Поздравления за автора!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Виж бе

    312 55 Отговор

    До коментар #15 от "Обявявам Награда":

    Виж клиповете в интернет от птичи поглед и ще разбереш за какво става въпрос. В четвъртък и петък със сигурност бяха между 60 000 и 100 000 човека. Докато огромното множество достигаше Двореца, колоната още вървеше по "Граф Игнатиев". Разбирам, че за гербаджийски слуга като теб, това е тежко. Но е факт.

    Коментиран от #125, #270

  • 25 Хаххахаххах

    77 293 Отговор

    До коментар #17 от "Ivan":

    Не съм гербаджия,просто не съм промит мозък като теб-да крещя на площада като облъчен с неадекватни искания.В сезона за море и почивки немате ли си друга работа?Разбирам,че сте абсолютните безделници повечето там

    Коментиран от #33, #74, #194, #241

  • 26 До 18

    232 55 Отговор
    Ела довечера или по-добре утре пред НС и ни кажи, че сме от кол и въже! Ела плъхчо да събираш зъбите си по жълтите павета. А чене ще ти подари Шкафчев за слугинажа.

    Коментиран от #29

  • 27 Хаххахаххах

    72 263 Отговор

    До коментар #20 от "ИНДИПЕНДЪНТ":

    Утре ще са 18 милиона на протеста,а в други ден 20милиона.О'колко сте значими само.Цял свят вас гледа хахаха феновете на Румбата фигуранта и арменецо Бабикян бравоо

    Коментиран от #35

  • 28 Слушай

    190 47 Отговор

    До коментар #18 от "Протестите отминават":

    Индипендънт: 85 хиляди са по улиците на София.

    Коментиран от #148

  • 29 Хаххахаххах

    34 129 Отговор

    До коментар #26 от "До 18":

    Ай колко си страшеннн.Брус Ли на младини просто хаха
  • 30 пешо

    178 34 Отговор

    До коментар #18 от "Протестите отминават":

    прЕател,нещо си се объркал,това е ПРОТЕСТ за бъдещето на България,а не сбирка на фенове на Уефски или чорБарите!
  • 31 На оружие братя

    204 46 Отговор
    Долу мутрата премиер и каскета фигурант!
  • 32 Последния Софиянец

    157 39 Отговор

    До коментар #15 от "Обявявам Награда":

    Давай наградата.Имам десетки видеа.И не само на площада в триъгълника.По околните улици и площади има още десет по толкова.
  • 33 Ivan

    184 47 Отговор

    До коментар #25 от "Хаххахаххах":

    Ако смяташ, че научната работа в СУ е безделничество, значи съм безделник. Но поне не стоя в дома си като плъх, а правя нещо за страната. Ти си драскай, скрит в дупката си, жалък страхливецо.

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Последния Софиянец

    143 28 Отговор

    До коментар #27 от "Хаххахаххах":

    Ами един свободен човек се равнява на десет роби като тебе.

    Коментиран от #40

  • 36 Просто статистика

    164 37 Отговор

    До коментар #15 от "Обявявам Награда":

    Иди на сайта на МВР и виж какво пише там. На 18.07 е имало 85000 протестиращи.
    Хайде давай кинтите!
  • 37 Антон Кутев-депутат БСП

    59 99 Отговор
    "Отдавна твърдя,че социализмът има нещо общо със СПИН.Предимно се предава по наследство или по полов път." Бухахахаха
  • 38 Хаххахаххах

    47 128 Отговор

    До коментар #33 от "Ivan":

    Господ ни опазил от текива научни работници...Те у СУ вече ги приемат от кол и вЪже с тройка.

    Коментиран от #43

  • 39 usa out

    101 31 Отговор
    Значи, уговорката с Борисов е, плащаме като поп предварително 3 млрд. лева за стари изтребители, за да можем да градим за 2 млрд. лева "Турски поток". И когато 3-те млрд. лева за стари изтребители са вече преведени, Борисов трябва да си иде, за да се спре "Турски поток".
  • 40 Хаххахаххах

    37 96 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    Най-добрия роб е този като теб,който си мисли,че е свободен.
  • 41 поздравления

    20 116 Отговор
    Много точно. Но мисля и този път Борисов ще се спаси. Мафията е много голяма, ще го спаси..

    Коментиран от #73

  • 42 Иван

    129 41 Отговор
    Боико ти позор за всички Българи
  • 43 Ivan

    107 26 Отговор

    До коментар #38 от "Хаххахаххах":

    Сега да, но когато аз влязох преди 14 години имаше много сериозна цедка. Да не говорим, че за да станеш докторант, както направих аз, трябваше да минеш през много тежък конкурс на три нива. А за защитата на докторската дисертация има петчленно жури. Разбирам, че за теб това е космос, но да ти обясня :)

    Коментиран от #44, #47, #49, #63, #64, #116

  • 44 ВАТМАН

    122 22 Отговор

    До коментар #43 от "Ivan":

    Иване,не се хаби с тоя трол повтарящ думите на Мутрата като папагал.
  • 45 Иван

    21 60 Отговор
    Мислете за туризма стига са се давали помощи на социално слаби индивиди
    Лято слънце море

    Коментиран от #175

  • 46 електорална 1

    134 28 Отговор
    Аз не протестирам само срещу борисов и Гешев, а срещу всички които са били и са във властта. Срещу закулисието, срещу измамите, срещу корупционните практики в разпределянето на еврофондовете. Срещу двойните стандарти на правозащитните органи. Срещу дискриминационната данъчна политика и политиката на толериране на големи слоеве от населението, които живеят по собствени правила и не внасят данъци и осигуровки. А Президентът е тъкмо обединител на народа.
  • 47 Хахахахахаа

    39 87 Отговор

    До коментар #43 от "Ivan":

    Братленце имам 2 висши:Екология и ооазване на околната среда" и "Инженерен дизайн ".Не ме впечатляваш.А склонността ти към персонални обиди говори достатъчно. Научния...земи се успокой.

    Коментиран от #52, #128

  • 48 Хохохо

    39 64 Отговор
    Според автора Ф-16 са стари изтребители-хахаха.Ами защо Прецидента-грипена избърза и отиде в САЩ преди Борисов да си присвой заслуги пред Тръмп,да се поздрави с него за успешната сделка и да изяви желание за още такива и подобни сделки между БГ и САЩ?Същия си преписваше заслуги заразговори с Путин относно Турски поток и заслугите му.А между другото за Росенец и Доган-Как Доган които е толкова пазен и крит въпреки,че се знаеше за протеста беше останал на Росенец и даже се показа за снимка с Карадарлъ?Как след като и защитниците на Доган и протестиращи пяха заедно българския химн не забелязаха хвърлените знаме след посещението на Хр.Иванов,а няколко дни след протеста там и след почистването един подсъдим бургазлия го намира захвърлено и го носи на протеста в София?
  • 49 Хаххахаххах

    24 44 Отговор

    До коментар #43 от "Ivan":

    Иване,иване има разлика между това да знаеш и да разбираш.

    Коментиран от #56

  • 50 Кирил

    67 8 Отговор
    Толкова глупости за да се каже че следващите пак щяло да са същите.Пропуснал е че има лошо,обаче има и по лошо.А за това кой ще дойде си има избори.Бели хора сме,авторът ни е сбъркал с африканци.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ivan

    70 16 Отговор

    До коментар #47 от "Хахахахахаа":

    Абе, пак лъжеш. Ти не можеш да пишеш правилно, бе пич. Къде си ги завършил? В Габон?

    Коментиран от #65

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 NikNay

    57 91 Отговор
    Вие протестиращите искате оставката на човека с пачките? Той управлява България от 15 години, като през това време няколко пъти си подава оставката когато му я поискате и народът пак го избира след няколко месеца! Защо го избира народът? Защото не само чекмеджетата на нощните шкафчета, ами и шкафчетата са му пълни с пачки и гардеробите и секциите са му пълни с пачки, и мазетата и банките и няма къде да ги слага, затова народът го избира! Българският народ е мъдър народ въпреки, че на първо четене изглежда като най-простият народ на планетата, но народът никога няма да избере някой гольо от протестите без пачки за да почне и той да си пълни шкафчетата с пачки! Така че, приятни протести ви пожелава народът и e винаги готов за нови избори и за издигане отново на човека с пачките! България не желае да бъде управлявана от човек без пачки защото е брала ядове вече от такива, а и това не са вашите пачки драги протестиращи, а пачките взети от народните изедници! Вашите пачки ще си ги търсите в Дубай и Белград след края на протестите!

    Коментиран от #71

  • 55 Ю Кортес

    51 72 Отговор
    Предсрочни за президент
  • 56 Иван

    47 38 Отговор

    До коментар #49 от "Хаххахаххах":

    Тиквата ви го каза: Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме.

    Коментиран от #60

  • 57 Киро Велев

    47 91 Отговор
    Я стига ГЛУПОСТИ, шепа нищоправци и безхаберници ще свалят законно избирано правителство , голяма част от тях даже не знаят къде да гласуват ! ЖУРНАЛИСТИТЕ ПИТАЙТЕ ГИ КОЙ КЪДЕ Е ГЛАСУВАЛ !
  • 58 Консултант

    74 22 Отговор
    Добре платени двойно и тройно/веднъж като чиновници,друг път като членове на управкяващи органи,трети път като платени кадри на партията/вече доста време усилено се стремят да ни втълпят,че на улицата има няколко стотин неподготвени млади хора,които не казват какво ще правят след оставката.На тези говирители искам да кажа,че са противни,навити часовници,които извън мястото което заемат в момента ще бъдат на борсата.Те вече са толкова придвидими,че като ги видя изключвам звука.Човек трябва да има достойнство.Не може цял жувот да е наведен.Ако те така са решили за себе си,нека не ни го навират в очите.Не ни интересуват.Децата на България,взели живта в ръцете си тук или в чужбина трябва да бъдат чути.Всички отиграни схеми:на братовчедите,на селските,на клановете по места,на мутрите,на открадналите бъдещето на децата ни, създадени с корупциячирбаджии, на пиарките,на тръгналите с един кат дрехи на гърба 90-та година,събудии се сега в холивудски имения ,кейове,тецове, холдинги и т .н трябва да отидат в битието след като минат през ,,майор Векилски,,.Всички трябва да подкрепим младите.А тази хунта трябва да си ходи.

    Коментиран от #86

  • 59 Чегевара

    49 25 Отговор
    Може ли някой да посочи коя е партията на протестите или поне платформата.За сега,известна е само платформата на Йоло Денев, .....да се върне бог Тангра....
  • 60 Хаххахаххах

    24 39 Отговор

    До коментар #56 от "Иван":

    Ванка,ако си толкова умен,що не си реализиран? Явно някъде нещо ти куца.

    Коментиран от #69

  • 61 Тони

    39 40 Отговор

    До коментар #9 от "Ivan":

    Утре като се събудиш до жена ти ще има мигрант.Пари няма да има,пълен хаос,държавата пропада !Ето това ще видиш,като се събудиш.А мигрантите от Турция ще маршируват пред вас!
  • 62 гост

    62 5 Отговор
    Каквото сами си направят , друг не може да им го направи. Вината за протестите и нетърпимостта към тези е изцяло тяхна. Трябва да се мете наред, не само в ГЕРБ.
  • 63 Йо хо хо

    34 16 Отговор

    До коментар #43 от "Ivan":

    Точно преди 14 години не беше нужно даже връзки и успех,а кеш.Стига писа глупости.Я кажи тогава като работиш за красива България какво си направил,какво си постигнал,твой проект?То познавам мнения го с тебе образование работещи за благото на България на държавна издръжка или усвояването на европейска пара,които като отидат на работа първата им мисъл е -колко много време ще клатят като кълки на стола до обедната почивка.
  • 64 Ехааа

    19 22 Отговор

    До коментар #43 от "Ivan":

    Цедката колко лева ти струваше или във валута плати . НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕЧЕ ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО !
  • 65 Хаххахаххах

    17 33 Отговор

    До коментар #52 от "Ivan":

    Ванка,защо не си реализиран като си толкова умен?Явно нещо ти липсва

    Коментиран от #153

  • 66 Панов

    43 11 Отговор
    Вместо да чупят и рушат,не могат ли просто да идат и да гласуват.Тези работи така стават,с чупене,няма как да се гради общество.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ААААХАХААА...ГОШЕЕЕЕ, ГОШЕ....У

    41 28 Отговор
    КРАТУНАТА ТИ СЕЛСКА ЦАРИ.. НЕВЕРОЯТЕН ХАОС! ТАЗИ МЕНТАЛНА ДИАРИЯ Е ПОДХОДЯЩА ЕДИНСТВЕНО ЗА ПОЗИТАНО-САРАЙСКИТЕ...Г ЕЙ-СОАРЕТА!😂
    ЩЕ ТИ ГО КАЖА ПРОСТО ЗА ДА МОЖЕШ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ,...С ЧЕРВЕНАТА ПОЗИТАНО-САРАЙСКА КРАДЛИВА ОЛИГАРХИЯ И ФАТМАКО-ШПИОНСКА ИЗ МЕТ Е... СВЪРШЕНО!!
    СЛЕДВАТ АРЕСТИ,СЪД И ЗАТВОР!!😂
    К🍌Р ЗА БКП-БСП-ДПС-ДС-ДЕЕЕБЪ

    Коментиран от #80

  • 69 Ivan

    30 34 Отговор

    До коментар #60 от "Хаххахаххах":

    А ти откъде знаеш, че не съм реализиран? Естествено, че не се казвам Иван. И съм публична личност, но не искам да се легитимирам тук.

    Коментиран от #75

  • 70 Алеко КАН

    47 22 Отговор
    Този път не ще спрем до оставката на хунтата/като през 89-90г/ , а и до техният СЪД И ПРИСЪДА като в правова и демократична държава със свобода на словото!И най-важното - ще направим законови промени за гарантиране на демократичен/народен/ гарантирано справедлив избирателен закон и пряк избор на основни фигури в правната/съдебна/ система - гарантиращи справедлива правова защита за всеки гражданин/човек от народа/ ! Законите еднакви за всички!
  • 71 Хохохо

    26 44 Отговор

    До коментар #54 от "NikNay":

    Не 15 години,направо 30 г. той управлява,а преди това даже 45 г. пак той беше.Поне се информирайте,вземайте пример от Радев рецитира и се показва когато е научил това ,което трябва да каже наизуст за да не се излага и за да го мислите за интелигентен,начетен и образован.
  • 72 ВАТМАН

    45 23 Отговор
    Герерастията много се възмущава на кражбите на БСП преди 10-15 години,но е много толерантна с кражбите на Тиквата.Няма как да стане.
  • 73 Калина

    45 56 Отговор

    До коментар #41 от "поздравления":

    Борисов ще се спаси, защото НЕ мафията, а НИЕ - обикновените българи го поддържаме! Защото може да НЕ Е всичко идеално, но НИЕ ПРЕЖИВЯХМЕ И ВИДЯХМЕ управленията и на другите - С ДС, ДСБ. ДПС, БСП, Царя....А сега РАДЕВ обединява най- лошото за България и иска ДА НИ ГО НАТРЕСЕ!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Хаххахаххах

    17 26 Отговор

    До коментар #69 от "Ivan":

    Не ти ли омръзна да си правиш самореклама?А аз съм олигарх
  • 76 ke da

    26 7 Отговор

    До коментар #67 от "Георги Георгиев":

    Браво Геца - златни ти уста! Руснаците имат много недостатъци/ние не по-малко/ - но едно им признавам смели и куражлии са , НО има и много повече от нас да БОРЯТ тяхната тоталитарна хунта ! Нашата е все още с плитки корени , тяхната ес корени чак от 1917г !!!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Шопо

    37 30 Отговор
    Да, този ще падне, но на власт ще дойдат мекеретата на руската мафия, ще крадат като за световно ище пишат всичко на сметката на Мутрата. И ще ни изхвърлят от ЕС. Е тогава вече ще ще си такова мамата. Ще станат пенсиите по 10 евро и заплатите по 20.

    Коментиран от #79, #88, #100, #197

  • 79 ВАТМАН

    45 16 Отговор

    До коментар #78 от "Шопо":

    И какъв е извода от твоите разсъждения?Да оставим Мутрата да си пълни чекмеджетата?

    Коментиран от #92

  • 80 ke da

    21 16 Отговор

    До коментар #68 от "ААААХАХААА...ГОШЕЕЕЕ, ГОШЕ....У":

    СЪД и ЗАТВОР - ще има само за твоите спонсори тайни - сегашните управляващи от Мафията , както и теб не ще пропуснем , ако и да мислиш , че си невидим зад ника ти "ха ха ха аааа" !!!
  • 81 Луд Камионджия

    35 15 Отговор

    До коментар #11 от "Хаххахаххах":

    Тека ли ви каза вожда? В U-Bahna/метрото/в Берлин постоянно се излъчват кадри от протестите в България

    Коментиран от #121

  • 82 ВАТМАН

    44 20 Отговор
    Трябва да изметем Мутрата.Така ще дадем знак на всички/БСП,ДПС,ДСБ,ГЕРБ,ДБ и др/ че НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ.
  • 83 Начо

    35 15 Отговор
    Ма дали....или надай се к.ре на пияна жена...Тия като не гласуват,как,с чупене и палене ли ще стават нещата.....Били против Пеевски...и аз съм против Пеевски,обаче него избирателите го пращат в парламента.Мунчо и той бил ужким против Пеевски,аве чоджум,когато Доган ти наля 340 000 гласа що тогава не каза че си против Шиши.Кого лъжеш сега...или по навик,както си лъгал години наред семейството си,жена си и децата си.

    Коментиран от #87, #101, #149

  • 84 Потрес

    38 20 Отговор

    До коментар #2 от "Мишоци":

    Кого наричаш ти мишоци?! Една мутропитешка думка доказа цялата статия. Самозабравили сте се и ще ви разпръснем като прах в полето! Хващай си парцалките и хващай към бърлогата от където си изпълзяло! Много се надявате вие да синорганизирате изборите, но не! Мафията няма да провежда нови псевдо-избори! Точка! А, да не забравя, ще уволним за един месец всички тотални калинки и ще ви пратим на борсата!
  • 85 Порно

    44 20 Отговор
    Пропускате , че на срещата в Брюксел само около бацето се заформи скандал. Просто западните лидери не са забравили , как ги псува , че ги е е.ал с 200. И сега ще го отнесе цялата държава , демек всички ние.
  • 86 Хохохо

    27 30 Отговор

    До коментар #58 от "Консултант":

    А не ги ли гледа и не ги ли чу младите от протеста поканени в Божков ТВ?Струва ми се,че след тяхното гостуване протеста намаля.Спонтанно излезналите и не платени се прибраха.Останаха "чистите " "не платени " "неподкупни" Бабикян,Хаджигенов,Мая, Зарков даже и Румен Петков го нямаше/може да е отишъл почивните дни да препикае черноморието/
  • 87 Шшшшт

    36 19 Отговор

    До коментар #83 от "Начо":

    Я да млъкваш чокундур! Избиратели и платени избиратели са тотално различни неща! Край на вашата магиотска структура! Връшайте крадените пари!
  • 88 Все пак

    29 19 Отговор

    До коментар #78 от "Шопо":

    Да ти припомня, че не при Борисов влязохме в ЕС. Бъди спокоен, няма да излезем. Когато ЕС се разпадне, ние последни ще си тръгнем. Помни ми думата!

    Коментиран от #143

  • 89 авс

    27 32 Отговор
    Добре, диктатурата си отива щом това не е демокрация. Но каква демокрация ще наложите (ще заповядате гусоин генерал, извените пожалуйста, товариш генерал), руска, турска, азиатска, африканска или ромска? Най ни допада последната, че си я знаем.

    Коментиран от #91

  • 90 Бър

    38 22 Отговор

    До коментар #18 от "Протестите отминават":

    Бъркаш яко пич, бях на протестите и тряа ти кажа че енергията която се завихря там е като енергията на вулкан преди да изригне, много скоро ще имаме промяна в тази малка и бедна държавичка.

    Коментиран от #93

  • 91 Ще видиш

    7 14 Отговор

    До коментар #89 от "авс":

    Ше видиш през решетките ма затвора!
  • 92 Ю Кортес

    26 27 Отговор

    До коментар #79 от "ВАТМАН":

    Тези неща се решават на избори.Така е по белите държави.Изборите са април.Вместо да рушат и палят,защо просто не идат и гласуват.Защото това и само това е начина.

    Коментиран от #94, #97, #99

  • 93 Не му отговаряй

    20 13 Отговор

    До коментар #90 от "Бър":

    Не отговаряй въобще на платената калинка на Севда смотлата! Остави ги да бленуват за кюлчета!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Next

    37 8 Отговор
    Ние народа настояваме за щателна ревизия на всички властимащи лумпени злоупотребили с поста който заемат. Съд и ефективни присъди за всички корумпирани политици общ. съветници, кметове........

    Коментиран от #105, #122

  • 96 Начо

    34 16 Отговор
    Отново...когато Пеевски и Доган му наляха 340 000 гласа на фатмака,тогава бяха ли мутри или станаха мутри от преди 2 седмици.
  • 97 ВАТМАН

    38 22 Отговор

    До коментар #92 от "Ю Кортес":

    В белите държави когато има видео от спалнята на премиера с пистолет и нялоко милиона евро в чекмеджето той си подава ОСТАВКАТА и после на избори....предсрочни.Защитниците на МАФИЯТА са национални предатели.

    Коментиран от #108, #114, #115

  • 98 До Георги Георгиев

    38 24 Отговор

    До коментар #67 от "Георги Георгиев":

    Признавате, че в Русия е диктатурата на Путин и е опасно за живота на протестиращите! А искате ТУК да наложите същото - Радев и МУТРИТЕ: Мая Галевата, Божков, ДСБ с Иванов, на когото са отнети дори адвокатските права и Гнома, а и Слави Чалгата, и Костя Копейкин, и Боец..
    ПИТАМ ВИ ЗА КОГО РАЗЧИСТВАТЕ ВЛАСТТА?Дайте един свестен, ама няма! Който пренебрегва народната воля е ДИКТАТОР! А народната воля е друга, не е волята на РАдев и РАдевица и ПО КОНСТИТУЦИЯ ще се преброим на избори! За да мога и АЗ да дам своя глас - една обикновена учителка от Шумен! Другото е ТЕРОРЪТ НА РАДЕВ! И мутрите, неговите бухалки и спонсори!

    Коментиран от #107, #220, #222

  • 99 Потрес

    27 8 Отговор

    До коментар #92 от "Ю Кортес":

    Нотмалните държави не се управляват от мафия!
  • 100 Алеко КАН

    31 20 Отговор

    До коментар #78 от "Шопо":

    Не няма да дойде никоя мафия нито руска нито американска , ЗАЩОТО ще променим законите за гарантирано справедлив вот на избиране/мажоритарно-пропорционален/ на парламент/120ч/ , президент/разширени права/ , реформа в съдебната система гарантираща еднакво за всички спазване на закона , достъпна за всеки правна защита!!! Свобода на словото гарантирано чрез пряк избор на шефове на всички държавни/обществени/ медии! И непрекъснато "дишане във врата" на всяка власт - осъществявано от народа/гражданските сдружения/ !!!
  • 101 6493

    22 10 Отговор

    До коментар #83 от "Начо":

    Хр.Иванов пие кафе пред хотел Берлин,ходи на Росенец ама не му прави впечатление,че депутата Пеевски не влиза,не ходи на работа в Парламента.Относно НСО януари заедно с Цонев Пеевски внесе проекто закон охраната от НСО да се плаща от ползващите.Та се чудя сега ,защо ги нападат Доган и Пеевски,като те сами преди време не ги искаха -дали от липсата на доверие в НСО,вероятността да има предатели,фотографи там?
  • 102 И аз да кажа

    25 22 Отговор

    До коментар #21 от "Много търпяхме този крадец!!!":

    Не, глу.ако- защото при служебно правителство няма Народно събрание и нищо не може да се решава. Кой ще приеме бюджета? Как ще се приемат извънредни мерки, ако потрябва? А ако Ердоган пусне емигрантите, примерно? Или ако пандемията на нагази ( както си го заслужихме с тия крещящи сборища, впрочем) сериозно както в Сърбия?

    Коментиран от #109

  • 103 Пако

    13 14 Отговор
    Не само увещания за радикални промени,мисля
    че,ще включат и “смъртоносния”Covid-19 в
    стратегията си,и не случайно вчера умната китка
    от Кърджали ни спомена(м/у другото) ,че с падането на правителството ще се попречи на
    приемането на “важни”закони за Covid-19
    Затова,мисля че скритите сили управляващи света,няма да позволят това да стане.
    Може да стане,само ако излезем с криваците!!
    И в допълнение да кажа-Нека не мислим че,
    сваляйки Борисов от власт, ще ни се размине
    задължителното “лечение”или ваксиниране както
    го наричат,който и да дойде на власт ще бъде принуден да следва инструкциите....
  • 104 И аз да кажа

    18 14 Отговор

    До коментар #21 от "Много търпяхме този крадец!!!":

    Не, глу.ако- защото при служебно правителство няма Народно събрание и нищо не може да се решава. Кой ще приеме бюджета? Как ще се приемат извънредни мерки, ако потрябва? А ако Ердоган пусне емигрантите, примерно? Или ако пандемията на нагази ( както си го заслужихме с тия крещящи сборища, впрочем) сериозно както в Сърбия?

    Коментиран от #113

  • 105 Панов

    24 16 Отговор

    До коментар #95 от "Next":

    Кой ще прави ревизията,предлагам корниприватизацията,костинбродската мая,пикаещия по фонтаните и за цвят един 45 годишен гей акостирал на плажа

    Коментиран от #111

  • 106 Метла

    22 16 Отговор
    Метла за мафията! Метла за шайката!
  • 107 ВАТМАН

    25 20 Отговор

    До коментар #98 от "До Георги Георгиев":

    Колко още искате да оставим Мутрата да пълни чекмеджетата?Колко още бизнеси да вземат джуджетата?

    Коментиран от #129, #130, #146

  • 108 Хохохо

    15 5 Отговор

    До коментар #97 от "ВАТМАН":

    Особено,когато селски хакер е установил по сянката,че е снимано от жена с ГРИВНА на ръката и даже я познал коя е.Сигурно е и по цвета на очите й .
  • 109 Добре де,изАка

    7 1 Отговор

    До коментар #102 от "И аз да кажа":

    глупавото си мнение....

    Коментиран от #161

  • 110 С.В.

    23 18 Отговор

    До коментар #19 от "ГОРСКИ":

    Къде са тези свестни хора. Като ви чета коментарите за нищо не ставате а точно такива като вас празнуват държавата в момент в който има пандемия и в цял свят. Къде в друга държава профани такива искат оставки в такъв тежък за света момент. Ако такива са свестните хора като такива като теб,скоро България ще изчезне от ареста.

    Коментиран от #214

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ВАТМАН

    22 18 Отговор
    Имаме за Председател на НС една проста кърдалийска ..тка.Бойко го каза ,а не аз.Какво ви трябва повече?Доволни сте?
  • 113 Женя

    22 19 Отговор

    До коментар #104 от "И аз да кажа":

    Няма как да им го набиеш в главите,че с оставка на Бойко и правителството няма как да има промяна.Впрочем ще има-крадците ще са други и те не са толкова отстъпчиви и толерантни като Бойко.Ще усетят разликата от протести и искания при Бойко и същите при тях.Не си уволняват министри ,защото има пребити полицай и един протестиращ симулант ,на които му мина всичко по-бързо от на куче.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Катя Петкова

    19 18 Отговор

    До коментар #97 от "ВАТМАН":

    Ватмане, май наистина си по прост и от маймуна, да не обиждам ватманите. Нали лъсна истината, някой влязъл ТАЙНО, АКО НЕ СИСЕ РАЗБРАЛ и той може да ти сложи всичко в чекмеджето! Ако вляза във вас и докато те няма сложа труп в гардероба ти, ТИ СИ УБИЕЦ! Ха, ха...не си бе, ама си многоНАИВЕН И ПРОСТ или си от тези дето ПРИПИКВАТ за власта и режисират сценарии за ГЛУПАЦИТЕ, ТА ДА ГИ ИЗКАРАТ НА УЛИЦАТА!

    Коментиран от #120

  • 116 Айде бе

    11 19 Отговор

    До коментар #43 от "Ivan":

    Хайде по- леко, и други сме с научни степени. Впрочем Бойко Борисов също. Така че папагалите, които повтарят за еднокнижието могат да се гръмнат. Той не го казва и според мен е възприел народняшко говорене, защото вижда колко е подкрепата за градската десница и колко хора наричат "тато" и се умиляват от правешкият неграмотник.

    Коментиран от #123

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Хотелиер

    25 11 Отговор
    А на Корнелия за хотела кой ще разкаже?

    Коментиран от #124, #133

  • 119 XXXXXXX

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "Мишоци":

    ТИ АКО ИСКАШ ЧАКАЙ. АЗ, ОБАЧЕ НЯМАМ ТАКОВА НАМЕРЕНИЕ
  • 120 ВАТМАН

    18 16 Отговор

    До коментар #115 от "Катя Петкова":

    Мило Кате,само да ми обясниш как ще взезеш в Бояна с няколко кила злато и милион евра и пистолет...и това няколко пъти?Смешни сте.

    Коментиран от #136

  • 121 Фейк

    20 12 Отговор

    До коментар #81 от "Луд Камионджия":

    Ами дават,когато в цял свят има мерки заради коронавируса само в БГ все още не са загряло за какво става въпрос.Кгато целия свят се е свила и чака последствията от икономическата криза бедните те българи не им пука.Едни се разхождат из София други се редят на опашки по границите за летни почивки.Кой ще пусне след още някоя седмица Ганьо в държава си,когато народа му е с маски и мерки,а Ганьо невярващия си вее гащите спокойно?
  • 122 Моля

    3 8 Отговор

    До коментар #95 от "Next":

    Не говорете в множествено число от някакъв Ник,нали сте много смел.Ама на думи в факти.
  • 123 XXXXXXX

    4 3 Отговор

    До коментар #116 от "Айде бе":

    ИНАЧЕ Е СТРАШЕН ИНТЕЛЕКТ

    Коментиран от #166

  • 124 Седящият Бик

    22 12 Отговор

    До коментар #118 от "Хотелиер":

    Супер герберастко е да обвиняваш опозицията в корупция...просташко и нагло е.

    Коментиран от #131

  • 125 Хахаха

    3 9 Отговор

    До коментар #24 от "Виж бе":

    Смехотворни Фантазии
  • 126 Ernesto Guevara

    21 18 Отговор
    Няма как в 2020г премиер да ни е човек който не знае английски.
  • 127 3255

    26 13 Отговор
    Само да попитам,защо като излезне нещо за Бойко не доказано с години се натрапва,а когато е за някой от БСП или ДПС повече не се споменава.Христо Бисеров,къщите за гости на Йончева,Карадаелъ и други другари,наскоро разговора между един другар от БСП и Божков,другаря го изкараха БСП от парламента,скриха го и свърши-нищо?Колко още други подобни случаи има,но ги прикриват бързо и не са споменавани никога повече.
  • 128 Ха ха

    11 4 Отговор

    До коментар #47 от "Хахахахахаа":

    То едни висши,всеки с IQ под средното няма да има проблем да ги завърши.Само трябва да седи на лекции.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Гласоподавател

    21 8 Отговор

    До коментар #107 от "ВАТМАН":

    Ватмане, права е Катя Петкова, МНОГО СИ ПРОСТ! Най ми хареса, че си от тези дето припикват за власт/много точно казано от нея/, като нетърпеливи улични псета вдигате крак и ОПИКАВАТЕ всичко около вас! Ужас! Смрад!
    Първо режисирате сценарии, после се промъквате , не като, а КРАДЦИ и накрая набеждавате човека. Ама кой е с поръчката..Кой е поръчителят? А кажи! Като си много отворен! Радев ли, Божков ли, ДСБ ли, или БОЕЦ екстремистите? То си личи, ГЛУПАКО, кой стои зад това! ТИ КАТО СИ ПРОСТ, НЕ МИСЛИ ЧЕ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ КАТО ТЕБ!
  • 131 3256

    21 4 Отговор

    До коментар #124 от "Седящият Бик":

    Няма как викаш в опозицията да има скандали и корупция,а факта,че го потвърди главния снабдител на Парламента с 30 фирми Кирил Добрев и частен ЕЕЦ на язовира ,които снабдява с вода Перник и останаха без вода?
  • 132 Точната бройка на протеста

    23 16 Отговор
    Най-големият протест в триъгълника на властта е от Петък и е бил от едва 4100 души, според преброяване от панорамна снимка. Това е нищожно малък за град в който живеят и работят над 2 милиона души.
    Blitz.bg
  • 133 Чума

    18 12 Отговор

    До коментар #118 от "Хотелиер":

    Кажи за хотела на Корнелия! Корнелия очевидно не е проблем и както се очертава - няма да бъде! Проблем е за герберюгите в БСП - Гербов, Миков и подобни! И ако не искаш повече БСП да е фактор - сега е момента! Когато са разнебитени и не знаят кой им е председателя! Оставка на Борисов - БСП с 10 депутата на следващи избори!

    Коментиран от #142

  • 134 Лекар БГ

    19 8 Отговор
    Искрено се надявам,оставките им да са формалност.Или въпрос на време. Не може повече да се живее в България така.
    След толкова проспани години,има воля и енергия за промяна.Трябва обаче да се промени и моделът.Промени в Конституцията.Нов обществен договор.А това ще стане само през"счупването "на сегашната мутро-олигархична Държава.
  • 135 Byg

    20 13 Отговор
    Има избори , не искам групичка протестиращи и шайката около червените маймуни,президента и черепа да ми решават съдбата. Протестите са част от демокрацията но не трябва да се превръщат в инструмент - бухалка в ръцете на цялата сволач погната от закона.
  • 136 Катя Петкова

    13 11 Отговор

    До коментар #120 от "ВАТМАН":

    Ватмане, наистина си прост! Тая да не е влязла законно, който я е пуснал, не я е пребъркал! Ако е искала и труп можеше да вкара...та ГАМЕНИ като теб да разправят, че Борисов яде хора! И Радев също, да не пропусна, с вдигнат юмрук щеше да вика „човекоядците вън” Смрадливи смешници!
  • 137 Вврно

    19 8 Отговор
    Наистина блестящ коментар.Дано народът не се поддава на манипулации и да се осъзнае. И най после да измете тези алчни и крадливи долни престъпници и твхните корумпирани поддръжмици.
  • 138 Чук и Гек

    15 12 Отговор
    Едри тикви, прости тикви!
    Как не ви е малко грях!?
    Даржавата опропастихте
    и доведохте до крах!

    Пълна спалня със евраци
    с проститутки и със грях!
    На матрака проснат Баци
    обзет от паника и от страх....!
  • 139 Баце

    20 16 Отговор
    колкото и да е откраднал за три мандата не може да се мери с БСП. Онези краднаха 60г. и пак не им стигна. Единствено Баце посмя да натисне мутрите и олигарсите и те сега му го връщат. Показаха някакво шкафче и олеле. Що не покажете именията и палатите на БСП и на червените олигарси? Да не говориме за банковите сметки. Покажете им хотелите в Гърция. Във всеки един град 85% от бизнесмените са рожби на БКП и БСП. За мен това е истината. Ще направите голяма грешка като протестирате срещу Бойко. Ще видите как лекичко БСП -то ще ви хлъзнат и ще ви пуснат по пързалката.

    Коментиран от #176

  • 140 Гражданин

    18 9 Отговор
    Трудно ще стане за Велико народно събрание, каза по БНР, Неделя 150, юриста, Благовест Пунев, бивш конституционен съдия. Вярвам, нищо че не го познавам, но отзивите за него са положителни съм чувал. Много начетен. Тук в чата, не можем да разберем, а той обстойно обясни, а те са независими юристите, пине нашите са независими. Весел и спокоен ден. Аз съм против протестите. Чух кво каза..
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Хохохо

    18 12 Отговор

    До коментар #133 от "Чума":

    И следва първа политическа сила ДПС,след като пишете ,че няма кой не иска ска ГЕРБ,БСП с 10 депутата.Щр ни управлява коалиция ДПС,БСП ,Слави, и още един златен пръст между ДъБъ и Мая.Да стягам багажа,а пък ако си мислите и че младите протестиращи в момента студенти в чужбина ще се върнат-бадявайте се.След тях направо дайте цялата власт на БХК и адвокат Хаджигенов Президент,бат Сали министър на енергетиката,цар Киро на икономиката ,Динко от Ямбол на туризма,,за соц.минстър някой от телефонна те измамници,които Гешев арестува и вече новини с измамени пенсионери и деца няма.

    Коментиран от #203, #210

  • 143 Шопо

    10 12 Отговор

    До коментар #88 от "Все пак":

    Вкараха ни в ЕС за да се свържат с Турция. А сега Турция е аут. Ние вече сме бреме и ако вкараме руснаците ще ни изхвърлят за назидание на такива като Унгария и Полша.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Фигуранта

    7 9 Отговор
    Грешката на Борис е ,че не е пуснал хитлер да ни изчисти от цигани и комунисти.А грешката на следващите е,че пуснаха царя да си замине с влак натоварен със златото на БГ.Помните Романови, с пришити диаманти в корените.И сега в Русия никой не смее да си поиска наследствени земи
    А нашия цървул не се спира пред нищо.
  • 146 Георги Георгиев до ВАТМАН

    23 15 Отговор

    До коментар #107 от "ВАТМАН":

    Вие сте екстремист, използвате недоволството на народа, за да докарате диктатура!
    Благоговеете пред Путин и искате затова да дадете цялата власт на Радев и то по нечестен път , с 4000 на улицата, повечето от които ще си отидат в чужбина. С ЛЪЖИ, С ИЗМАМА, С НАСИЛИЕ ДА СЕ ДОКОПАТЕ ДО ВЛАСТТА!
    В едно обвинявам Борисов, че е много мек с вас!
    А заради това страдаме ние - българите, които работим и крепим държавата. Не мога спокойно да отида и да се върна от работа - вие ми блокирвате пътя, вие зарязявате хората с безотговорното си отношение към пандемията, вие замърсявате площадите и улиците ни - след „честните и умните” остават фасове, шишета, боклуци, които пак с нашите пари, трябва да изчистят!'Язък, че идват от чужбина, там пазят, защото ги глобавят, а в България серат по площадите! НЕ ИСКАМ ТАКИВА КАТО ТЯХ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ!
  • 147 СССР

    4 15 Отговор
    Да живее БКП.
  • 148 Byg

    15 11 Отговор

    До коментар #28 от "Слушай":

    Не повече от 5 хиляди , ти виждал ли си 85 хиляди на едно място , направо се осират тия мисирки,толкова са неадекватни и лъжливи , само и само да вдигат рейтинг , елементаряги , обиждат ни смятат ни за ептен прости

    Коментиран от #186

  • 149 Много точно

    3 4 Отговор

    До коментар #83 от "Начо":

    Браво, момче!
  • 150 Сатъра

    17 14 Отговор
    Кому са нужни тея дълги статий. Затвор и пълна конфискация на имуществото и на Борисов и на Гешев и обкръжението им

    Коментиран от #237

  • 151 Николай

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Направж пращи от мозък. Цял ден можем да съчиняваме по преживяното. Факти че Гешев се отнася много сериозно към обещанията си.
  • 152 Николай

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Направо пращи от мозък. Цял ден можем да съчиняваме по преживяното. Факти че Гешев се отнася много сериозно към обещанията си.

    Коментиран от #173

  • 153 Сиганин

    3 4 Отговор

    До коментар #65 от "Хаххахаххах":

    От кога в научните среди се говори ,БЕ ПИЧ, той завършил много образования ама за нищо не става умен човек пък тръгмал да тр.оли
  • 154 Fury

    17 18 Отговор
    Изключително манипулативна статия. Б. Б ще бъде избран отново, надявам се иначе жална ни майка. Всички претенденти минаха през хранилката. Но този път тази тълпа, която протестира мина всякакви граници или иначе казано съвсем нагло подкрепят извършителите на престъпления а същевремнно уж се борели за даконност. Простотия до шия. И само да ви кажа не превителството ще ме принуди да се махна от тази държава а непоносимоста ми към местното население което с поведението си показва ме на ниво ум се равнява с австралопитеците.

    Коментиран от #158

  • 155 Има едни голями сърдит момчета

    10 6 Отговор
    Те го създадоха и те ще го съборят, бившите пенсионирани генерали и полковници, бяха 3ма,Нанка почина, да не мислите, че при Семерджиев бяха унищожени архимити на МВР и ДС, просто бяха селектирани и прибрани, те са в голями те сърдити на Бойко момчета, те го създадоха, те ще му "вземат главата" Протестите работят в същата посока, крайния резултат ЩЕЕ Падане на Борисов, и всичко На вързано около него!!!!!!,
  • 156 ТОВА МИ ХАРЕСА!

    16 19 Отговор
    Най-големият протест в триъгълника на властта е от Петък и е бил от едва 4100 души, според преброяване от панорамна снимка. Това е нищожно малък за град в който живеят и работят над 2 милиона души. Blitz.bg
    Хората са разумни, видяха кои са ТАМ!
    БСП, Румен петков, Да България, Възраждане, Боец, Мая Манолова и за съжаление студенти и българи от чужбина, на които Слави чалгата от години промива мозъците! Тази армия от лумпени, комунисти и русофили я води Радев!
    ЖАЛКА КАРТИНКА!

    Коментиран от #163

  • 157 Гост

    19 5 Отговор
    Вярно направи много Борисов през тези години,направи много пари с поставените фирми на ДПС и ГЕРБ,които не пропуснаха възможността къде що има държавна поръчка да прилапат всички пари от българите за тях.
    Явно не случайно някой е казал-Докато има държава и данъци винаги ще има какво да се краде.
  • 158 Анонимен

    10 1 Отговор

    До коментар #154 от "Fury":

    Където и да отидеш намираш това,което носиш в себе си.
    Вероятно ще си привлечеш това,което те дразни и не приемаш в себе си,като другите ти го показват само.Законите създават едно ментално колективно съзнание на всеки един народ и чрез тях хората са като стадо,засилва се недостига и така масата има съзнание на жертва.
    Навсякъде като е недоволен човек от управляващите излиза да протестира и да им покаже,че е жертва и иска промяна,но не от народа да се промени,а от овчаря на стадото.
    Жертвата понеже мисли и възприема света като несправедлив и лош,с това нейно убеждение ще си привлича постоянно тарикати и за това от години шепа тарикати доят стадо от балъци.
    Проста психология е всичко това и много добре работи.
  • 159 хахаха

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Мишоци":

    що говориш клекнал и загледан в члена на герб-изправисе и се огледай
  • 160 И какво от това?

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мишоци":

    Ами нищо. Просто написване на самолюбието на един човек и неговото обкръжение. Я да ми кажете- ако една проста - п- тка получи висок пост, тя по-малко проста ли става или по- малко еди какво си? Ако един очевидно неуспешен премиер изпълни мандата си, той - премиерът - по- успешен ли става? Отговорът е в мястото на България сред другите страни . Незавидно...
  • 161 И аз да кажа

    5 4 Отговор

    До коментар #109 от "Добре де,изАка":

    И така ли ми опонираш? Това, троловете, нали гоните бройка и повтаряте опорки, не ви остава време да измислите аргументи! Дадох си труда да разгледам къде изобилстват обидните думи и закани - с голяма преднина са анти- правителствените и протестърските изявления

    Коментиран от #164

  • 162 мокаря

    6 12 Отговор
    добре борисов сам си е виновен де с деиствия де с беэдеиствия но гешев не трябва да подава оставка эащо ли ами кого ще сложем някои политкоректен кон с капаци които го е страх от олигарси и политически партии ех ганио ганио

    Коментиран от #169

  • 163 Пак лъжеш и се опитваш да манипулираш

    12 2 Отговор

    До коментар #156 от "ТОВА МИ ХАРЕСА!":

    Значи тази панорамна снимка е оригинал, а снимките от спалнята на Борисов - менте? Впрочем- но колко автобуса от ЦЯЛА България се равняват тези 4100? Ами на 100. Дори и с пари, на възторга от поредната победа /ах!/ на Борисов нямаше толкова. Защо ли?
  • 164 Разбира се,

    8 6 Отговор

    До коментар #161 от "И аз да кажа":

    " проста пу-ка" и аз съм ги е-ал тези евролидери" не са обидни думи. А закани пък НИКОГА На е отправял Нашият Любим Премиер... Ало, Танов...
  • 165 Кенеди

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Гербаджиите, ББ, ЦАЦАРОВ , ГЕШЕВ арест ще намерим прокурор за това
  • 166 И аз да кажа

    7 8 Отговор

    До коментар #123 от "XXXXXXX":

    Ами вероятно- доста добре се е справил и при соца, и в мутренския период, и сега. Да не мислиш, че е лесно да балансираш между Турция, Щатите и Русия,и Европа? Да преглъщаш изцепките на македонците и на трите чу.и- Нинова, Йончева и Манолова? Аз много пъти щях да изгубя и търпение и добър тон
  • 167 Панайотова

    8 7 Отговор
    Питам нормалните хора,каквато се мисля и аз:разхвърля те ли парите си,колкото много или много малко да са,по цялата си къща,а и ценните си не кюлчета,а парички,махмудийки и др.,къта ни от баби и критика дълбоко в скрин овес и изваждани в специални случаи.Мисълта ми е,че ние българите ,няма как да вярваме на евтини постановки и аранжировки!!Много ни подценявате!
  • 168 МИШОК

    3 2 Отговор
    Не са ли ти казвали да не говориш с пълни уста.
  • 169 Гешев е неудачен избор -

    9 3 Отговор

    До коментар #162 от "мокаря":

    а и се оказа, че юридически неособено вещ. Например - отнемането на лиценза на "Еврофутбол". Кой ще плаща сега пропуснатите ползи от това незаконно действие? Ние - с пари, а не е ли справедливо инициаторът да бъде отстранен, защото - веднъж некомпетентен - ...?
  • 170 Българин

    8 8 Отговор
    АВТОРЪТ. Е НИСКОЧЕЛИЯТ "БОЕЦ", КОЙТО СЕ БОРИ ЗА МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО И ЗА ПАРЧЕ ОТ БАНИЦАТА НАРЕЧЕНА ЕВРО ФОНДОВЕ!!! МИЛИТЕ МЛАДИ И НАИВНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ПАК ЩЕ БЪДАТ УПОТРЕБЕНИ!!! ХОРА, НЕ ХОДЕТЕ ЗА ГЪБИ НА ИЗБОРИТЕ, А НАПРАВЕТЕ 90%УЧАСТИЕ КАТО ФРАНСЕТАТА И ТИКВАТА ЩЕ ПАДНЕ,А БСП И ДПС НЯМА ДА ВЛЯЗАТ С ПОВЕЧЕ ОТ 10 ЧОВЕКА В НС!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОДКУПИ 2МЛН. БЪКГАРИ!!!
  • 171 По 100 тояги на голо

    9 0 Отговор
    И при бай Ставри.
  • 172 МИШОК

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мишоци":

    Не са ли ти казвали да не говориш с пълни уста.
  • 173 Няма нищо

    1 1 Отговор

    До коментар #152 от "Николай":

    по- страшно ат активната посредственост. Искате ли примери?
  • 174 РЕАЛИСТ БАЛКАНСКИ

    6 10 Отговор
    Ураааааааа...... Вечна дружба....
    БСП, Да България, РУМЕН РАДЕВ, Възраждане, Славчо Трифонов.... А пък ДПС е вечно, то ще ви е бонус.

    Коментиран от #178

  • 175 Аре стига ,ма!

    9 0 Отговор

    До коментар #45 от "Иван":

    Лято ,слънце ,море,бетон ,ла..а, мутри ,дрога, отвратително обслужване ,лоша храна и за капак - скъпо.
  • 176 През онези 60 години

    14 6 Отговор

    До коментар #139 от "Баце":

    НРБългария беше сред първите 30 страни в света по жизнен стандарт. За десетина години гербаджийство Република България е сред първите по корупция и сред последните по благосъстояние. Мантрата " Преди. се крадеше повече" е опит да се прикрие некадърността на настоящите.

    Коментиран от #192, #209

  • 177 Джони

    15 10 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    В статията има една голяма лъжа. Не може управленията на руската партия Бсп на : Луканов, Беров, Попов, Жан Виденов, Симеон, Станишев и орешарски да се сравняват по грабеж с Борисов. Само при едно личното управление на Бсп и Жан Виденов 15 банки дадоха фира, а спестяванията на хората бяха ограбени от банките, като на 100 % те бяха притежавани или контролирани от кадрите на Бсп и Дс. Хиперинфлацията достигна чудовищни размери като един долар стигна цената от 3500 лева. Така, че по кротко го давайте другари. Не се увличай те с манипулативните лъжи.
  • 178 1234

    6 5 Отговор

    До коментар #174 от "РЕАЛИСТ БАЛКАНСКИ":

    Няма що орел, рак и щука ще управляват нататък! Направи добро, до не видиш добро. Боже пази България!
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Антоанета Петрова

    10 2 Отговор
    Докато не се промени Конституцията и докато няма нито един начело с Костов в затвора- трудно ще бъде да се изкорени 30г. модел на управление и последиците от него.
  • 181 Реалист

    11 6 Отговор
    Хора нито крачка на зад.... Цял свят нас гледа...
    Баба Ванга каза..... Само от нас българите зависи дали България ще бъде опазена..... Бойко народа се събуди....

    Коментиран от #265

  • 182 Данъкоплатец

    8 2 Отговор
    30 години стигат. ..Искаме демократични избори. ..Без избираеми места и праг на преференции
  • 183 чичо

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Никой от никого не трябва да се страхува.Ти явно си взел много присърце думите на Радев,че си мафиотска мутра.
  • 184 Шофер

    5 1 Отговор
    Докато не се измени изборния кодекс мафията винаги ще е на власт .образувателен ценз,данъчен ,даже и убииците имат право на глас и лудите в лудницата ,за какви избори изабщо говиорите бе прости

    Коментиран от #205

  • 185 Бат Рамбо

    11 6 Отговор
    Та...викаш ,авторче,чекмеджета с евраци и кюлчета на рояци,а...
    Честно да ти кажа,вече съм се нагледал на какво ли не...И през "оня",великия период,га бехме "сила",да се таковаме у силата,и през новото време,дето само си мислиме че е ново...Ма да ти кажа,сега по ме кефи...Нагледал съм се на комунистически зими с имена на комунистически премиери,и не ми се преживяват пак,ама ич значи...
    Нагледал съм се на милиционери които ме смляха от бой,щото съм бил със скъсани дънки,дълга коса и елек ушит от старите джинси на чичо ми.Нагледал съм се на партийни лозунги които трябваше да влачиме по манифестациите пред мумифицирани и полуживи партийни фигури,лекинко махащи с ръка(полуживите де...) гаче мухи са ги налетели...Нагледал съм се на открити листове(знаете ли какво е това,келешчета???) когато трябва да се прибереш и да изпратиш близък човек,прелетял си половината свят ама местната милиция не дава,щото,видиш ли може да шпионираш в полза на империалистите...А знаете ли какво е бордеро,а??? Това е една хартийка ,която богатите български граждани получаваха срещу скромната сума от 1500 лева(при средна заплата 120),та тая хартийка те удостоверяваше че след 15-20години,ако си жив и здрав,ще може евентуално,казвам евентуално да си вземеш "Жигули" или пък ако си връзкар с някое партийно величие-"Лада"...Ама какво толкова,БКП величията с "Мерцедесите"тип пура,пак добре че и това разрешаваха...И още мноооого такива примери и примерчета ама...нещо ме хвана мързела да пиша
  • 186 Sonny

    8 6 Отговор

    До коментар #148 от "Byg":

    МВР казва 85 000 бе приятел. Е, и аз не бях виждал толкова хора на едно място, но в четвъртък и петък видях.
  • 187 Музиканта

    11 7 Отговор
    България беше разрушена до кота нула ,борисов ли даде заводите на весела лечева и тя да ги нареже за скраб ,или импексова дето се изкарва девствена в кражбите ами кремиковци борисв ли го даде за 2 лева ,мишоците дето викат незнаят нищо
  • 188 Диамантената ръка

    10 9 Отговор
    Мантрата, че каквото и да дойде след Борисов все ще е по-добре, или е наивност, или откровен опит за манипулация. Може и да е по-добре, но може и по-зле. Може и да е същото. Тоя филм го гледаме вече 30г.
  • 189 НАРОДЕН СЪД

    8 2 Отговор
    В Белене.
  • 190 Ооо

    11 5 Отговор
    Знаете че началниците не разрешават на Тиквата да напусне поста докато не Унищожи ДЪРЖАВАТА със спиране на всички енергийни проекти ! Той ВЕЧЕ Е СВАЛЕН НО Пазете го като Тодор Живков !
    Тиквата ЩЕ БЯГА ! Дръжте го !!!!! По води ,гори и самолети !!!!! ДРЪЖТЕ БАНДИТА !Б.Б
  • 191 Летто

    10 5 Отговор
    Тиквата ЩЕ БЯГА ! Дръжте го !!!!! По води ,гори и самолети !!!!! ДРЪЖТЕ БАНДИТА !Б.Б

    ГОТВЯТ БЯГСТВАТА СИ !
  • 192 Иван Иванов

    8 2 Отговор

    До коментар #176 от "През онези 60 години":

    Я провери колко заеми сме взимали от СССР. И колко от тях сме върнали? Нека да казваме всичко както е било.
  • 193 Docenta

    12 12 Отговор
    Браво на Гешев удари с бухалката си право в дупето на предателя Рублен Радев и политическия му антураж .Съд и затвор за русофилските палячовци
  • 194 шиши

    5 5 Отговор

    До коментар #25 от "Хаххахаххах":

    Безделник е бил тоя , дето е заредил на м@йка ти фурната , без извинение !
  • 195 Чнг

    10 6 Отговор
    Що за прост човек си , да се лигавиш и да подържаш ШАЙКАТА.Или не сте прости а сте от крадците и сега ви е страх от народният гняв.
  • 196 Атанасова

    11 5 Отговор
    То всичко добре, ами после за кого ще гласуваме. Един лидер не виждам на хоризонта.
  • 197 po-znaesht

    7 3 Отговор

    До коментар #78 от "Шопо":

    Наивник си!!Щели да дойдат мекеретата на руската мафия??Ами те са тука,неграмотнико сляп,и ВЕЧЕ СА ИЗКУПИЛИ ПОЛОВИНАТА НИ ЧЕРНОМОРИЕ И ЗИМНИТЕ НИ КУРОРТИ!! А за другите им фирми и дейности НИЩО НЕ ЗНАЕШ-ЗАПОЧВАЙКИ ОТ ЛУКОЙЛ И ГАЗПРОМ!! И кой ги е спирал досега?Никой,дори и Бойко !
  • 198 абе цървул червен

    6 2 Отговор
    знаеш ли какво каза Любо Пенев навремето новия пандиз дето го правят е за вас отрепки руски
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Антикомунист

    3 3 Отговор
    Тя тая като беше премиер направи "чудеса", сега като няма кой пак нея да изберем.
  • 201 ЧИБАГО МУТРИ

    11 9 Отговор
    Оставката на КРАДЕЦА Борисов и МЕКЕРЕТО МУ Гешев вече е въпрос на формалност
  • 202 ЦЕГАНСКИ ГЛАСОВЕ

    6 6 Отговор
    НЕ ВКАРАМЕ ЛИ БОКО ЗАД РЕШЕТКИТЕ , УТРЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ПАК ЗА НЕГО С БИРА И КЕБАПЧЕТА
  • 203 787

    4 7 Отговор

    До коментар #142 от "Хохохо":

    Прав ти път гербер!

    Коментиран от #212, #221

  • 204 соци

    0 3 Отговор
    Само заради черупката, пак ще гласувам за тях, независимо за какво се кандидатират! Ха ха ха
  • 205 гоЗ

    12 2 Отговор

    До коментар #184 от "Шофер":

    А кой изменя в последните години изборния кодекс? -Мая Манолова и като председател на съставена специално за нея комисия с преобладаващи членове от БСП и ДПС правиха промени, като Омбусманка протестира срещу направените от нея промени и направи други, които бяха приети и сега Мая отново протестира за промени а каквото е променила е отишло към батака както и промените ,който направи и внесе за майките на деца инвалиди и въпреки че ГЕРБ ги предупредиха че с тези промени ще си навредят
  • 206 Антикомунист

    13 3 Отговор
    До Бат Рамбо. Наборе тъпи млади глави не увират.Сега си мислят че са борци за справедливост, няма такава, използват ги много умело червените,псевдо десните ,уж либерали и какъв ли не още боклук но засега е това. Проблема е че като цяло сме доста проста и завистлива нация все някои друг е виновен че живеем зле а че ни мързи и нищо не умеем не го виждаме.

    Коментиран от #211

  • 207 Голям Турр.....

    11 3 Отговор
    Дано този път мафията и олигархията в България не победи правителството.
    Много пари които са отивали при тях от хазарт, газ, контрабанда бяха спрени и насочени към хазната и хората /50% поевтина газ. /Но Божков ще победи май. Колко жалко. Който и да дойде на влогт със сигурност ще е агент на сатана /някой безбожник /и ще продължим да се върти в омагьосанания кръг на ада. Жалко за тези по площадите. Ще бъдат излъгани както всички които бяха там от 1989г до сега.
  • 208 One

    8 3 Отговор

    До коментар #67 от "Георги Георгиев":

    Говори за себе си някои хора не искат вашата промяна след изборите пак ще си говорим
  • 209 6666

    9 1 Отговор

    До коментар #176 от "През онези 60 години":

    Беше защото другарите не позволяваха друга информация Защото българина щеше да се осъзнае че е под поредното робство
  • 210 One

    5 0 Отговор

    До коментар #142 от "Хохохо":

    Не се хаби те не могат та разбра. Ша разберат ама късно
  • 211 Грък

    5 0 Отговор

    До коментар #206 от "Антикомунист":

    Радвам се на умни коментари
  • 212 6876

    4 2 Отговор

    До коментар #203 от "787":

    Аз пътя си го знам ама ще чакаш на някой ъгъл да ти подхвърли някоя стотинка някой богаташ от етноса. Защото като няма кой да пълни ограбения пенсионен фонд и 200 лв. пенсия ще ти е мечта.И не за да ти ограбят пенсията от етноса ще те разширяват отзад, а за да ти купят баничка.
  • 213 gosho

    3 2 Отговор
    vsichki koito ne mogat da izchakat redovni izbori prez mart do proletta she izrevat pak za protesti.ma togava radev ako e na vlast shte deistva kato putin
  • 214 ГОРСКИ

    4 3 Отговор

    До коментар #110 от "С.В.":

    Свършва вашата ера на кражбите и лъжите!!!
  • 215 1234578

    4 4 Отговор
    Бойко Борисов = Пламен Орешарски

    СЛЕДОВАТЕЛНО ГЕРБ = БСП


    Не е все едно, кой ще управлява след Бойко Борисов.
    Бойко Борисов, произлиза от същите среди, от които и Пламен Орешарски. Което означава, че управление на БСП-Нинова, ще е същото като управление на ГЕРБ-Борисов.
  • 216 Снн

    4 6 Отговор
    Каквото и да правите комунизъм в България няма да има .Само простака РР ще си отиде като дрисня

    Коментиран от #219, #223

  • 217 Хмм

    2 1 Отговор
    Ахх кога ли ще видя статия с такова заглаваие в раздел "България", а не в раздел "Мнение"... Все така тайничко се надявам всяка сутрин като се събудя и отворя факти.бг да видя нещо от този сорт. ЗА ОСТАВКА - официализирано!
  • 218 Чук

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мишоци":

    Смажи тиква, направи добро!
  • 219 Ха ха

    1 3 Отговор

    До коментар #216 от "Снн":

    Тъпа тиква с каскет си май а???? С изтрих език!
  • 220 МОИС КОЕН, български демократ

    1 0 Отговор

    До коментар #98 от "До Георги Георгиев":

    БРАВО !!! Има и мислещи българи!!!
  • 221 ИСТИНАТА

    8 9 Отговор

    До коментар #203 от "787":

    Некомпетентен коментар, от неграмотен паразит. Никой не се замисля, че комунизмът се завръща, начело с опасният за националната сигурност за Б-Я и работещ против интересите на държавата. Накратко: Нищо не правещият Резидент прави служебно правителство с мин.председател, вечният кариерист Бойко Рашков , приватизаторката К. Импексова ликува, поставя си свои хора и в прокуратурата. Унищожават се документите, уличаващи го него в предателство, на олигарсите Цв. Василев, Прокопиев, Банев и т.н. С помощта на В. Божков съставя временният кабинет. Започват изтегляне на Б-Я от ЕС и НАТО и Б-Я ще се върне в 90-те. Олигарсите ще се върнат на бял кон, а вие си оставате отново употребени и под властта, на тези, които разграбиха, приватизираха, откраднаха спестяванията и пенсионният фонд. Границите се затварят и Б-Я увехва, като празни гащи на простор. Е, честито пенсионери, дебили и тем подобни. Сбогувайте се с мечтата за швейцарски пенсии. Ще се задоволите с рублите, които за нищо не стават. . След 1г., ще изревете на умряло, но вече няма да има кой да изведе Б-Я от поредното разграбване и фалит. А след това, накъде ...?

    Коментиран от #239

  • 222 МОИС КОЕН, български демократ

    3 0 Отговор

    До коментар #98 от "До Георги Георгиев":

    БРАВО !!! Има и мислещи българи!!!
  • 223 Хммм

    7 3 Отговор

    До коментар #216 от "Снн":

    Никой не говори за комунизъм,а за този модел на управление,който е вреден и трябва да бъде унищожен. При този модел на управление под дегизеровката на "свободен пазар" се промъква смесена икономика,или сливането на бизнеса с държавата или наричан още икономически фашизъм.Онова,което не е държавно управлявано е отстъпено на близки частни играчи и е тотално зависимо от политически силните на деня. Това не е пазар.Това е икономически фашизъм. Или още олигархична диктатура.
    Този модел на управление нанесе огромни щети на светът и България .В България на него се дължи раждането на олигархия и прилежащата й политическа мафия скрила гнездо във всички партии-от първата БСП до последната Герб,станала управляваща класа в България,която разграби и унищожи икономиката и държавата.
  • 224 Антикомунист

    7 4 Отговор
    До#215 не е така момче, на 68г съм и знам добре преди ,89г.как много хора въпреки че бяха против комунистите ставаха членове на БКП или принудително или ако не си член не можеш да се реализираш в живота.Така че някой е бил член на БКП не го прави комунист.И мен ме натискаха но партийния секретар беше жена на мой приятел че се оттървах.
  • 225 Мекодонски манаф

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Йордан":

    А аз, при жена ти!
  • 226 Дидо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мишоци":

    Не ги закачай бе човече,те са късопаметни .
    Само пресметни какъв е процентът.
    Той е такъв за цяла България.
  • 227 Кокошкар

    4 0 Отговор
    Аз, като опитен животновъд, зная че гладна кокошка просо сънува.
  • 228 Том Дон

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "Мишоци":

    На следващите избори Герб с 73 депутати ОП с 23 и воля 13 Демократична България 17/20,Да България няма са влезнат в коалиция с Герб и Герб ще направи коалиция с ДПС или Бсп това е краят на Герб.Всеки влезнал в коалиция с Герб загива те са партиини канибали,ДПС им изсмукват соковете и ги разпределят на порции със задкулисието
  • 229 Атака

    8 1 Отговор
    . Толкова уличен език и просташка арогантност в определени постове, че не си заслужава нито да се четат, нито да им се отговаря. Шарена пръдня на празноглавци.
  • 230 М.Петров

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хаххахаххах":

    Тук не става въпрос за БСП, а за демократичните свободомислещи хора. Явно ти не си от тях.
  • 231 ДО ДЕБ@ИЛЪТ ЙОРДАНЧО

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Йордан":

    След това ще те питам, накъде? Когато усетите дебелият, ще бъде късно. Отново ще отпиете от горчивата вода. Тогава няма да има кой да стабилизира д-вата, защото вие сте едни неблагодарни паразити. Срамувам се от вас. Олигархът В. Божков правилно каза "Най се кефим, когато на масата се каже "Тичай на там и те тичат"; "Трябва да има размирици и те започват". Най-опасното е, че вие не вникнахте в най-важното. Радев припозна себе си, когато се установиха военни д-ти, с гриф "строго секретно" в президентството, получаване на финансов % от боклука, за който се установи, че е бизнес на Бобокови. Ето защо, Гешев му е враг. Това е главният прокурор, който трябваше на Б-Я. Подпука олигарсите, което искахме да се случи. С какво се различава Резиденти от народната маса? Кой е казал, че е недосегаем, когато има доказателства, че работи против интересите на Б-Я. Този човек е опасен за националната сигурност на Б-Я, но когато го осъзнаете, ще бъде късно. Кой ще плати тогава цената, за народната глупост? Пенсионерите, чийто пенсионен фонд, беше ограбен или младите, които са на площада? Цената ще е много по-голяма и ще я платим всички ние, децата, внуците и пра внуците ни. Не е важно дали ще си пишете плюсове или минуси. Това ще бъде тъжната истина.
  • 232 инчхай

    8 4 Отговор
    оставка и следващите да направят ревизия и затвор за мафията
  • 233 ДО 3

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Коментар на прост и неграмотен човек. Внимавай, какво си пожелавам. С ББ или не, ти ще си безгръбначен паразит, прост и неграмотен, до края на жалкият ти живот.
  • 234 ПАНДЕЛОВ

    4 3 Отговор
    ОСТАВКАТА Е ФОРМАЛНОСТ НО ЗАТВОРА Е НАЛОЖИТЕЛЕН !

    Коментиран от #238

  • 235 БАТЕ БОЙКО

    3 1 Отговор
    НИ НАПРАВИ МИЛИОНЕРИ
  • 236 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор
    Управлението на кабинета Борисов не е диктатура а законно избран от народа! Диктатура имаше преди1989г. Който иска да управлява да спечели изборите и да покаже какво може. Явно Борисов може повече след като го преизбиран народа.
  • 237 чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #150 от "Сатъра":

    ЗАЩО?
  • 238 чичо

    11 2 Отговор

    До коментар #234 от "ПАНДЕЛОВ":

    Съгласен съм.Радев без да носи никаква отговорност извърши няколко престъпления.Мисли колко щяха да са ако беше на Борисов на мястото.
  • 239 1234

    11 1 Отговор

    До коментар #221 от "ИСТИНАТА":

    Кой да разбере! Това били "умни и образовани" ! Един умен човек анализира и ве отговаря като кифла- няма значение кой, само да не е Бойко! Протеста в Германия - 5 човека!може би децата на комунистите! Но телевизията??? Тя трябва да е неутрална!!!
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 19.07.2020

    2 6 Отговор

    До коментар #25 от "Хаххахаххах":

    До като има такива глупаци като тебе ще бьдем ограбвани и льгани той си е оправил внуците и неродените правнуци а ти лапаймухите и му потвьрждавай
  • 242 КУРнинов

    9 1 Отговор
    КОИ СТЕ ВИЕ ОТ ГЛАСОВЕ БЕ? НЕЩАСТНИЦИ!
  • 243 ОХРИДСКИ

    14 3 Отговор
    ГЕРБ не трябва да абдикира от властта. Борисов е наи-успешният български политик в последните 30 години. А колкото до коментара на Г. Георгиев -давам оценка среден три. Лъжи . Двусмислици . Интригантство. Русофилство . Антиевропеизъм. Авнтиамериканизъм Комунизъм . Фашизъм. Това намерих в него.
  • 244 gegata

    1 4 Отговор
    Убаво , ама , ней си . Е , ще дойдат новите /огледал се Илия /, и като запрескача икономиката нагоре нагоре , та виж Т. Колев /извинявай , че те споменавам /, извикал сполай Ви НАРОДЕ изпреварихте Америка! По - добре е да бързаме бавно , да осмисляме деиствията и решеният си , а не да вървим сляпо подир овчарчето - защото то може да се окаже лъжливо!!! Тогава , кой ще ни е виновен? Едно по едно! Избори достатъчно отдалечени във времето за да опознаем достатъчно добре ,кой - кой е в политиката и пределно откровен ли е с нас -Изберателя ? Ще се оттегли ли от политиката ако не изпълнява приоритетите ,които са небходими за просперитета на дъжавата ,ще има ли чуваемост - допитване ? Ще се прилагат ли правилата на 5-те пръста в политиката и икономиката ? ОТКРИТОСТ и ЯСНОТА !!!

    Коментиран от #256

  • 245 Ташак

    7 3 Отговор
    е такъв коментар. Комунистите ли ще властват!?😂😂😂
  • 246 Ганьо

    2 3 Отговор
    Всички са маскари!
  • 247 НАРОДЕН СЪД

    2 5 Отговор
    В Белене 1 отряд
  • 248 Пешо

    8 4 Отговор
    Червената сган никога няма да спечелят изборите. Гешев ще вкара всички спонсори на БКП в арестите. Преврата е обречен.
  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Матей

    7 3 Отговор
    Забележително,трудно може да се добави нещо.И все пак мафията няма да остане безучастен зрител на ескалиращите протести,какви опити ще направи за спасение на положението си.Защото твърде много хора се опълчват срещу тях и статуквото,твърде много потърпевши,някои драматично пострадали и без никаква увереност за живота си занапред.Оспорването на властта едно на ръка,но идва ред и непризнаването на богатствата,натрупани с престъпна дейност,това вещае много по-дълбока социална революция и това е не по-малко важно от смяната на властта,трябва да се смени системата.

    Коментиран от #254

  • 251 Шуши

    3 7 Отговор
    Бойко е просто пожарникарче, което ще бъде заменено с друго просто ченге.
  • 252 Поданик

    4 6 Отговор
    Абе, имам чувството,че напоследък герберастите мобилизираха много празноглави тролове да им подпират и аплодират престъпленията, като публикуват лозунги след всяка статия. Дайте им по една по-голяма свирка да я надуят толкова силно, че да ги чуе чак Баце от Брюксел.

    Коментиран от #253

  • 253 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #252 от "Поданик":

    Кажи кои са престъпленията, че ние виждаме само успехи.
  • 254 Ха ха ха ха ха ха ха

    3 4 Отговор

    До коментар #250 от "Матей":

    Като чуя "статуквото или зад кулисието" ми става ясно колко сте умни....

    Коментиран от #255

  • 255 Хммм

    1 1 Отговор

    До коментар #254 от "Ха ха ха ха ха ха ха":

    Сега ако може и да кажеш, съответно да се обосновеш, кое в коментара на коментирашият под ник "Матей" е глупост. Хайде да те видим колко си умен.

    Коментиран от #258

  • 256 чичо

    3 2 Отговор

    До коментар #244 от "gegata":

    Прав си ама утре младите като се върнат в жужбината кой ще се разхожда вечер по ладината.
  • 257 ама как

    3 0 Отговор
    да има масовос на протестите,като там не се знае за какво се протестира.Явяват се политици които миришат на мухъл,даже и лупи се появи.Корона вируса накара много твари да изпълзят.Младежите намериха място за срещи и изяви,други със затворени бизнеси заради пандемията.Не чух да се протестира за работа за заплати.Мен не ме интересува кой ще управлява,стига да може да изпълни това.
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 чичо

    2 0 Отговор
    Модера я пак прочети какво съм написал.Защо го триеш,никого с нищо не съм обидил.
  • 260 Ооо

    3 4 Отговор
    Интересното е КЪДЕ СКРИ ПАЧКИТЕ И ЗЛАТОТО И Накъде ще бяга ???
    По въздух ,през гората с торбата или по-вода?
    Може и от Брюсел да сие сърмите !!!

    ПАЗЕТЕ ТАЯ БАНДИТСКА МУТРА --Така както той Пазеше Тодор Живков .

    Коментиран от #266

  • 261 БЪЛГАРИН

    2 2 Отговор
    В Белене
  • 262 Чеушеско

    2 3 Отговор
    На разтрел.КАЗАХ.
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 дедо от Сирищник

    6 2 Отговор
    ИМПИЙЧМЪНЪТ Е ВЪПРОС НА ФОРМАЛНОСТ .... ББ НИТО СТЕ ГО ИЗБИРАЛИ НИТО НАЗНАЧАВАЛИ ЗА ДА МУ ИСКАТЕ ОСТАВКАТА ... МНОГО СТЕ ЗЛЕ С ТЪРКУВАНЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА ...

    Коментиран от #272

  • 265 Zina

    3 6 Отговор

    До коментар #181 от "Реалист":

    Да ама Баба Ванга е рекла Бойко ще оправи България.
  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Гласовете Ви Чувам

    3 3 Отговор
    Пучове не! Няма да направим кефа на Черепа , на Радев и на останалите мародери ,мутри ,олигарси и ченгета.
  • 268 Олга Курникова

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Каза Котарака ,който скърцаше зъби против Дачков преди години. Ама и Дачков нали се продаде за 2 жълти сребърника . Сигурно е пил от оная руската отрова ,която променя съзнанието.
  • 269 Стефо Шопа

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "До 2":

    Масово неподчинение ли . Черепа ли ви плаща .

    Коментиран от #293

  • 270 Лайко Кучев

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "Виж бе":

    Oбявявaм нaгрaдa зa вceки кoйтo уcпee дa дoкaжe чe пoнe нa eдин oт прoтecтитe прeд триъгълникa нa влacттa прeз тeзи 10 дни e имaлo нaд 4100 чoвeкa. Мoжeтe дa изпoлзвaтe видeo или cнимкa и дa прeбрoитe coбcтвeнoръчнo или c пoмoщтa нa прoгрaмa или кинoмaтoгрaфcки cпocoб. Зaщoтo мнoгo лъжи, митoвe и лeгeнди, и мaнипулaции ce изпиcaхa пo мeдиитe. Нo иcтинaтa e чe прoтecтът в Coфия никoгa нe e нaдминaвaл 4100 души. Фaкт.
  • 271 Марио Ангелов

    3 4 Отговор
    Всички тръпнем от нетърпение ,кога ще падне хунтата!
  • 272 Страничен наблюдател

    1 1 Отговор

    До коментар #264 от "дедо от Сирищник":

    Те,не са я чели.А и да бяха,полза нямаше да има.Щото го няма член Първи.
  • 273 Тоти

    2 3 Отговор
    От комунист, власт се взима само по един начин надлежно описан от другаря Сталин!Есть человек,Есть проблеми,Нет человек,Нет проблеми!

    Коментиран от #276

  • 274 Цепя герберунги

    1 3 Отговор
    ...и после при мен.
  • 275 НАЙ БОГАТИЯ ЩЕ Е ПРИ ШЕЙХОВЕТЕ

    2 5 Отговор
    ХУНТАТА СЕ НАКРАДЕ , ВЪПРОСА Е БОКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ КЪМ ДУБАЙ С НАТОВАРЕНИЯ С ЕВРАЦИ САМОЛЕТ ?
  • 276 Искаш да кажеш от гербераст,

    2 4 Отговор

    До коментар #273 от "Тоти":

    защото комунисти отдавна няма! Те останаха в историята, но за сметка на тях герберунгелите ги наследиха достойно и с още по-диктаторски и тоталитарни методи и прийоми! Защото герберът е пребоядисан модерен комунист - лъжлив, крадлив, безочлив и нагъл до безобразие! Хубавото в този случай е, че всяко начало има своят дългоочакван и неизбежен край! 👽
  • 277 МАЛКИЯ ЧЕРЕП ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

    6 5 Отговор
    ИСКА ВИ СЕ,НО НЯМА ДА ВИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА.
    ПО ВЕРОЯТНО Е НИЕ ДА СВАЛИМ ПРЕЗИДЕНРА ПРЕДАТЕЛ , МЕТЕЖНИК,ОТКОЛКОТО ВИЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!
  • 278 ОСТАВКА И СЪД ЗА ПРЕЦЕДЕНТА

    7 1 Отговор
    МЕТЕЖНИКА ФИГУРАТВ,ИЗДИГНАТИЯ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРОМИЛИНЕРИ ЧРЕЗ ПРЕСТЪПНТА БСП ,ДА ПОДАВА ОСТАВКА ....
    АКО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ ИДВАМЕ И ИЗХВЪРЛИМЕ ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ОТ ПРЕЗИДЕНТСВОТО,ШПИОНИРАЛ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА.
    ТОЯ Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БГ..ПРЕЗИДЕНТ ,ПРЕВЪРНАЛ ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ШПИОНСКА ЦЕНТРАЛА..ИМА ЛИ ДРУГА ДАРЖАВА С ТАКОВА ЧУДО ,КОЕТО ПРАВИ МЕТЕЖИ ЗА ДА СПАСЯВА МУТРОМИЛИОНЕРИ.. ТОВА Е НЕЧУВАНО. ТАКИВА МЕТЕЖИ НА ПРЕЗИДЕТИ СА СЕ СЛУЧВАЛИ ЕДИНСТВЕНО В АФРИКА ,НО НА РАСОВА ОСНОВА..ТОЗИ МАЛОУМНИК НИ ПРИНИЗИ ДО АФРИКАНСКИТЕ ДЪРЖАЛВИ..НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ ,НА ПРОТЕСТИ ЗА СВАЛЯНЕ НА ФИГУРАНТА ОТ ВЛАСТ И СЪД ЗА НАЦ.ПРЕДАТЕЛСТВО.
  • 279 ОСТАВКА И СЪД ЗА ПРЕЦЕДЕНТА

    5 2 Отговор
    МЕТЕЖНИКА ФИГУРАНТ,ИЗДИГНАТИЯ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРОМИЛИНЕРИ ЧРЕЗ ПРЕСТЪПНТА БСП ,ДА ПОДАВА ОСТАВКА ....
    АКО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ ИДВАМЕ И ИЗХВЪРЛЯМЕ ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ОТ ПРЕЗИДЕНТСВОТО,ШПИОНИРАЛ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА.
    ТОЯ Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БГ..ПРЕЗИДЕНТ ,ПРЕВЪРНАЛ ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ШПИОНСКА ЦЕНТРАЛА..ИМА ЛИ ДРУГА ДАРЖАВА С ТАКОВА ЧУДО ,КОЕТО ПРАВИ МЕТЕЖИ ЗА ДА СПАСЯВА МУТРОМИЛИОНЕРИ.. ТОВА Е НЕЧУВАНО. ТАКИВА МЕТЕЖИ НА ПРЕЗИДЕТИ СА СЕ СЛУЧВАЛИ ЕДИНСТВЕНО В АФРИКА ,НО НА РАСОВА ОСНОВА..ТОЗИ МАЛОУМНИК НИ ПРИНИЗИ ДО АФРИКАНСКИТЕ ДЪРЖАЛВИ..НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ ,НА ПРОТЕСТИ ЗА СВАЛЯНЕ НА ФИГУРАНТА ОТ ВЛАСТ И СЪД ЗА НАЦ.ПРЕДАТЕЛСТВО.
  • 280 Федеро

    3 2 Отговор
    Борисов и хунтата изчакват,играят си с нервите на народа.За тях думата "народ"означава "овце".Те нямат и най-малката представа,че вътре в тоя народ ври и кипи от хищници,защото хората по природа не са овце а хищници,които във всеки момент могат да се превърнат в зверове,каквито в природата няма.Подавайте оставка тъпи парчета и ни спестете публично да ви линчуваме,защото сме изкарали и децата
  • 281 Глупак

    1 2 Отговор
    Глупости на квадрат!Просто го уволниха началниците зад океана.
    Бог знае какво са намислили?
    Мокрите сънища за демокрацията свършват с изпотяване и отвити крачета.
  • 282 Аз съм си

    0 2 Отговор
    Много добър и точен коментар. И все пак боко се мисли за незаменим, което ще му изиграе лоша шега. Сам ще св унищожи. А неговите авери ще го загърбят когато го вкарат в съда. Просто ще пропеят без да искат,за да се спасят или да получат по-малйи пресъди. Само един да почне да пее и всичко пропада.
    И ЩЕ СТАНЕ, СЪС СИГУРНОСТ. В ДОПЪЛНВНИЕ БОЖКОВ ЩЕ СИПИ МНОГО БЕНЗИН В ОГЪНЯ И ЩЕ ИЗГОРЯТ ЖЕСТОКО. ТАКА МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ. А ДАНО. ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА.
  • 283 1234

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Точно към тази поредица трябва да причислим и факта, че на два поредни пъти преизбираме Бойко Борисов за премиер."
    Поредния "гуру" дето се прави на умник! А бе, тъпако, след като по-толямата част от избирателите са гласували за ГЕРБ, ти ли си най-големият умник - да обявиш това за грешка?
    Като си толкова "умен" кажи, кой да дойде на тяхно място?
  • 284 ПОЛИЦАИ РАЗВЪРТЕТЕ ПАЛКИТЕ

    5 1 Отговор
    НИКАКВА ОСТАВКА!!!НЯМА ДА СЛУШАМЕ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСИ,ПОЛИЦАИТЕ ДА ГИ НАЛАГАТ ЯКО ,ИМА ИЗБОРИ,ТОГАВА ЩЕ СЕ РЕШИ
  • 285 шофер

    2 0 Отговор
    така ли една медия не подкрепи борисов ,един не дадоха по телевизията да каже нещо положително .по това си личи колко са мафиотски медиите в България ,и се командват от дубаи
  • 286 1122

    0 1 Отговор
    нъм №15.ОТ КЪДЕ ПАРИ ЗА НАГРАДАТА БЕ,И ТИ ЛИ СИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ?Остаби си парите за тебе,щото като падне Борисов,няма да има повече.
  • 287 Хаджиментов

    4 0 Отговор
    Искащите оставки нямат политически аргументи, нямат програма, нямат визия за бъдещето, нямат подготвени кадри, нямат идеи, нямат нищо. Гола вода са, но са експерти в компроматите и клатенето на държавата.
    Извинете, но на нас в управлението ни трябват хора подготвени, интелигентни, с визия за бъдещето, идеи и програми, а не майстори на компромати и организиране на протести и безрвдици.

    Коментиран от #289

  • 288 пенсионер

    2 1 Отговор
    Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА !!!!! Защото Народа винаги го избира със над 1 000 000 гласа. Защото вижда . че БГ не е била по-богата от 681-ва год....и бг не са живели по-добре !!! ...ПЕНСИОНЕР на почивка в Гърция - това го чувахме само за БЕЛИТЕ СТРАНИ....а сега и у нас !!! ЗАТОВА ГЕРБ до гроб + 40 дни след това !
  • 289 123

    1 0 Отговор

    До коментар #287 от "Хаджиментов":

    Много вярно. Какви претенции без покритие. Отговарят като кифли - важното е ББ да падне, но кой след това, ами не е важно, важното е да сринем държавата!пък за Гешев, ами той е само от 6 месеца и има толкова действия, но нали не се върза на детския сценарий за Бойко, а отиде в президентството, и имало за какво. Затова ли не е добър? Защото каза че няма недосегаеми? Нали това искахме?

    Коментиран от #292

  • 290 Инженер Стрезов

    4 0 Отговор
    Aлoo oтрoвнитe , квo бeшe ..... тръгнeтe cи c дoбрo. Щe плaшитe хoрaтa , a инaчe Щaбa ви плaшeл . Тримaтa нeприятници , cтeгнeтe cи куфaритe и прaвo при гурутo ви Чeрeпухин , aкo нe при мaлкoтo Чeрeпчe - фaтмaкa c юмручeтo. Рoт Фрoнт , Вeнceрeмoc: Ceрeмoc ,ceрeмoc ....... Зaкривaйтe циркa и cи прибирaйтe гьoбeлcoвия кaмиoн плaтфoрмa. Пуcкaйтe cи Икeбaнaтa и cи вaдeтe курушницитe oт нoca. Хaйдe бe .Щe ми рaзвaлятe пoчивкaтa нa гръцкoтo чeрнoмoриe.........
  • 291 Готин

    1 0 Отговор
    Правителства си отиват, мафията остава. Кашата в главите ни става все по гъста.
  • 292 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #289 от "123":

    Гешев стана неудобен когато влезе в президенството и хвана двама от хорта на Радев. Исканията за оставката му тръгнаха тогава, което си е натиск и опит за слагане на политически чадър от президеента върху двама разследвани.
  • 293 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #269 от "Стефо Шопа":

    И другарят Путин.
  • 294 Димитър

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Първата лъжа в тази статия дали сме 2,2 милиарда лева за чисто нови мулти функционални изтребители Ф-16, а не 3 милиарда лева за стари изтребители. Втората лъжа тежко въоръжена полиция влиза в президенството, а всъщност това е бюрото на прокуратурата влезнала за законен обиск. Няма как другаря Радев да не е казал като шеф на Нсо (с оръжие) внимавайте идват на обиск. Съвсем естествено е прокуратурата да влезне за законен обиск, още повече, че е имала предостатъчно законно основание двама обвинени и арестувани президентски съветници. Другарите трябва да свикват с мисълта, че не са недосегаеми и над закона. Без значение дали това е другаря президент Радев Решетников с обвинените и арестувани президентски съветници. Напротив постъпката на прокуратурата с този обиск в президенството е похвална. Предсрочни избори не трябва да има, защото те обслужват интересите на другаря президент Радев, които със служебното правителство ще подготви почвата за спечелването на изборите от руската партия Бсп, Дс и Дпс. А доволни от предсрочните избори ще остане арестуваната олигархия, а именно: братя Бобокови, Баневи, Арабаджиеви, Божков, алкохолния олигарх Миню Стайков и избягалия крадец на банка Ктб Цветан Василев. На всичките тези крадливи олигарси ще бъдат прекратени делата и Кремъл с помощта на Бсп и Радев ще ни стъпи на шията. Мястото на арестуваните олигарси с повдигнати обвинения е в затвора, а имуществото им конфискувано от държавата.
  • 295 Мето

    0 1 Отговор
    Никакви оставки на г- н Борисов или Гешев.
    Оставка само на подмолния хитрец Горанов.