Last news in Fakti

21 Юли, 2020 14:36 32 238 161

Слави Трифонов разсипа Бойко Борисов

  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • борисов 3

Телевизионерът и бъдещ политик обобщи голяма част от скандалите около премиера през последните години

Слави Трифонов разсипа Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В Брюксел беше договорен новият бюджет на Европейския съюз до 2027 година. Бюджетът ще бъде 1 трилион и 824 милиарда евро, като от тях 750 милиарда евро са за икономическо възстановяване на страните-членки от коронакризата. От тази обща сума, за България са отредени близо 29 милиарда евро за следващите 7 години.

Днес от Брюксел премиерът Борисов едва ли не каза, че той ги е спечелил тия милиарди и той ги носи на българския народ. И те са резултат от собствените му заслуги.

Първо, това абсолютно не е вярно. Защото с него и без него, тези пари са определени от ЕС за България.

И второ, достъпът до тези пари е обвързан с план за възстановяване и реформи, който липсва, както и, забележете - с върховенството на закона.

А вижте сега по какъв начин е свързан Бойко Борисов с върховенството на закона:

През 2011 г. вестник “Галерия” изнесе 4 разговора, записани със специални разузнавателни средства.
В тях се чува как Бойко Борисов нарежда на шефа на митниците Ваньо Танов да спре проверка на митничарите в складове на бизнесмена Мишо Бирата. “Хайде, прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не… Защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм обещал, че няма да го закачам - няма да го закачам”, казва Борисов.

Скандалът, свързан с търговия с влияние, става обществено известен с името “Ало, Ваньо”.
Прокурорът по делото за подслушването на Ваньо Танов не открива нарушение в разговора на шефа на Митниците с …“неустановено лице” и записите са унищожени.

Прокурорът е Пламен Георгиев, който впоследствие се издига до шеф на антикорупционната комисия КПКОНПИ с парламентарната подкрепа на ГЕРБ и Обединени патриоти, а днес е консул във Валенсия, назначен от неустановеното лице в записите.

В другите записи от същия период Бойко Борисов кадрува в митницата на Летище “София”, като иска там да бъде назначен негов приятел митничар, с когото играят футбол.

През 2013 г. са разпространени нови аудиозаписи с участието на Бойко Борисов, които са направени в неговата къща в Банкя.

В тези разговори земеделският министър Мирослав Найденов обяснява как се манипулират обществените поръчки в неговото министерство. От разговорите се разбира още, че делата в прокуратурата се контролират от политическата класа, към която изтича важна информация.
В този разговор софийският градски прокурор Николай Кокинов се обръща към Бойко Борисов с думите: “Забрави ма ти мене, забрави ме”.

А по адрес на главния прокурор Сотир Цацаров, Кокинов казва на Борисов: “Не ми се подсмихвай, ти си го избра”.

В разговора Бойко Борисов с циничен език обсъжда и прокурори: “Роман мое ли да си еб* Джамбазов или не мое? (…) Той си е манаф малко, така си обича Роман.”

Скандалът става обществено известен с името “Ти си го избра”.

През 2013 г. сайтът “Биволъ” публикува документи, според които през 1996 г. Бойко Борисов е вербуван от службата за борба с организираната престъпност като информатор с кодово име “Агент Буда”. Мотивът за вербуването са честите му контакти с оперативно интересни лица.
По-късно нов документ показва, че Бойко Борисов вече е разглеждан не като информатор, а като лице с “приоритетна престъпна ориентация”.

Скандалът става обществено известен с името “Досието Буда”.

През 2015 г. и 2016 г. е скандалът, който става обществено известен с името “Яневагейт” или “Двете каки”.

В изнесените от “Биволъ” записи на разговори между бившите съдийки Владимира Янева, Румяна Ченалова и адвокат Момчил Мондешки се говори най-вече за поисканото от премиера Борисов “опраскване” на Янева заради незаконното подслушване по аферата “Червей”. Тогава Янева е шеф на най-големия съд в България - Софийски градски съд.

В записите тримата участници посочват част от задкулисните обвързаности между изпълнителната и съдебната власт.

В специализираното звено “Антикорупция” обаче делото “Яневагейт” е прекратено от прокурор Димитър Франтишек - днес той е свързван с мрежата “Осемте джуджета” и е единствен кандидат за шеф на Апелативната спецпрокуратура.

В записите “Яневагейт” за пръв път се споменава и къщата в Барселона, свързвана с Бойко Борисов. В тях Янева казва за премиера: “Факт е, че към определени жени има и положително отношение. Сега има една, на която ѝ купи къща в Барселона за 1,5 млн. евро.”

Този скандал се актуализира тази година, когато испанският вестник “Ел Периодико” изнася информация, че покрай къщата в Барселона испанските власти разследват дали българският премиер Бойко Борисов участва в международна схема за пране на пари.
Скандалът става обществено известен като “Барселонагейт”.

През 2016 г. бившият банкер Цветан Василев обвинява Борисов, че върти бизнес с Делян Пеевски и намеква, че им е плащал комисионни, за да купи “Булгартабак” и “Виваком”. Василев твърди, че Борисов е получавал пари през Александър Сталийски. Борисов отрича твърденията на Василев, като заявява, че за 4 години е получил от него само една икона със сребърен обков.

Важен детайл е, че по време на управлението на Бойко Борисов голяма част от парите на държавните фирми са вкарани в банката на Цветан Василев - КТБ.

През 2020 г. бизнесменът Васил Божков твърди, че за 3 години е предал на Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов 67 млн. лв. за такса “помагане”. Борисов отрича твърденията на Божков, като заявява, че от него е получил единствено “една дълга пура”.

През 2019 г. избухва скандалът “Апартаментгейт”, свързан с най-висши представители от управлението на Борисов. Скандалът не подминава дори самият Борисов, който се оказва, че не е декларирал нова жилищна постройка в имота си в Банкя. Бойко Борисов признава, че живее там, но нарича постройката “зайчарник”.

През последните месеци излизат нови записи, в които Бойко Борисов нарича председателя на Парламента “проста кърджалийска *утка” и председателя на Конституционния съд - “братиньо”.
Освен това казва, че е “*бал с 200” няколко европейски лидери.

В записите отново има данни за нерегламентирани обвързаности със съдебната власт, както и за незаконна намеса на премиера в работата на уж независимите регулаторни органи.
Този месец гръмва и един от най-сериозните скандали - снимките и видеото с пачки от по 500 евро и кюлчета злато в чекмеджето в спалнята на Бойко Борисов. За разкош - върху чекмеджето стои личния пистолет на Борисов.

Това са само част от скандалите, в които е намесено името на Бойко Борисов.

Извън конкретните скандали, могат да бъдат направени и редица нелицеприятни изводи:

По време на управлението на Бойко Борисов България остава най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз и често води по тези показатели и пред страни, които не са членове на Съюза.

По време на управлението на Бойко Борисов България остава в челните позиции на всички негативни класации - за най-ниски заплати и пенсии, за най-ниска раждаемост, за най-висока смъртност, за най-лошо качество на живот, за най-мръсен въздух и други.

По време на управлението на Бойко Борисов България се срива до 111-о място в света по свобода на словото.

Значително се увеличава емиграцията.

Но пък се внасят и изгарят незаконно тонове боклук от Европа и Третия свят.

Бива унищожена голяма част от красивата българска природа - с незаконни ВЕИ-та или пък с “подпорни стени” по морето.

Построяват се магистрали и булеварди за милиарди левове, които обаче бързо се разпадат.
Биват регистрирани множество фалити на малки и средни предприятия.

Създава се лоша бизнес среда, вследствие на която инвестициите на българския бизнес в чужбина са повече от преките чужди инвестиции в България.

Изземват се бизнеси.

Десетки милиарди левове ДДС остават несъбрани. Продължават да потъват милиарди в нереализирани проекти като АЕЦ “Белене” и т.нар. “Балкански поток”.

Остават неразкрити множество поръчкови убийства.

Осъдени за убийства бягат през централния вход на Централния софийски затвор.

Наблюдава се тенденция за възвръщане на мутренските времена и на уличните саморазправи.

Наблюдава се разпад на доверието във всички институции.

В тенденция се превръща назначаването на “калинки” на висши държавни постове.

Парламентът се маргинализира до степен, че никой да не може да изиска присъствието на премиера във важни моменти, като гласуване на бюджета на републиката или гласуване на вот на недоверие.

Бюджетът се изготвя по начин, който дава възможност на премиера да борави с парите на данъкоплатците като със свои лични пари и така да си осигурява влияние.

Бива “опраскан” национален референдум, на който гласуват 3 милиона и половина български граждани.

И не на последно място - премиерът Бойко Борисов месеци наред всява паника сред населението по време на коронакризата, като заявява, че детските пързалки ще станат морги и ще дойдат хладилните камиони за трупове.

Освен това премиерът на няколко пъти си позволява да обижда свои сънародници, като ги определя като “лош човешки материал”, като “тулупи” или като “комунисти, които не са му дали да учи в чужбина.”

От по-ранен етап пък са следните думи на Бойко Борисов: “Българите са като кучетата - здраво трябва да се държат.”


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 291 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хххх

    112 350 Отговор
    Случайно слави да е от село

    Коментиран от #62, #85, #92

  • 2 111

    103 343 Отговор
    Слави кога ли е бил доволен от нещо?

    Коментиран от #84, #157

  • 3 бат Тонка

    376 54 Отговор
    Видяхме го "разсипването" като му отиде в предаването. Единия плямпаше колко е велик, другия го слушаше внимателно. Тогава трябваше да го "разсипва", а не сега да си драсна по социалните мрежи.

    Коментиран от #8, #24, #122

  • 4 Слави с нищо

    226 82 Отговор
    не е по-добър от Бойко. Елементарен и прост.В политиката няма да е стока със сигурност. Може да му прилича на шоу и донякъде май е, но когато е от другата страна ще запее други"песнички"
  • 5 вбф

    375 34 Отговор
    Слави, хубави анализи правиш, ама що не ги направи, когато ББ беше в студиото ти?

    Коментиран от #109, #111

  • 6 БойкУ БурисоФ

    161 38 Отговор
    Алоооо,гешеФ
    И.г...-слушам г-н премиер
    Б.б
    Тоя толуп слави да му повдигнеш едно обвинение в опг ,много ме дразни и не слуша..
    И.г..Разбраноо,съгласувахте ли го с дУган?
    Б.б
    Абе съгласувано е бе,действай..Довечера искам да го видя в новините с белезници.

    Коментиран от #9, #148

  • 7 Иван

    134 40 Отговор
    Евала бе чалгар
  • 8 вбф

    217 17 Отговор

    До коментар #3 от "бат Тонка":

    Не само го слушаше внимателно, а стоеше с НАВЕДЕНА ГЛАВА!!! За всеки зададен въпрос, казваше името на зрителя, който го задава. Така се разграничаваше от зрителските въпроси, сякаш казваше- не съм аз, то другите питат.

    Коментиран от #19

  • 9 Ъххххххъъъ

    18 9 Отговор

    До коментар #6 от "БойкУ БурисоФ":

    Теб сьс сигурност 🤪
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Обективно

    131 23 Отговор
    Добре ве Суфчо, защо не го пита повечето от тия неща, като ти кацна в студиото ???? Сега вече да питаш да не питаш все тая! Да не говорим, че ти самия се изживяваш, като някаква батка, мутра или подобно а си един обикновен хилав виолист, даже и виолист е спорно! Издишаш !
  • 12 Факт

    66 29 Отговор
    Не мое го барнат ББ, САЩ го пазят!

    Коментиран от #123

  • 13 Бацето от БКП

    104 25 Отговор
    От тия милиарди 21 са заем дето можеш го взе от МВФ 9 безвъздмезни и закриваме 2 та реактора, като сложиш и вноската в бюджета на ЕС, вече сме на загуба, важно е шкафа да е пълен
  • 14 герберче

    107 20 Отговор
    Тези пари са определени от ЕС за България ВЪПРЕКИ НЕГО.
  • 15 Весо Караманов

    58 39 Отговор
    Този кво се напъва не разбра ли, че е никой !

    Коментиран от #127

  • 16 АзАЗ

    97 31 Отговор
    Дори и заради само един от тези шокиращи скандали, всеки европейски лидер би подал оставка и би имал много сериозни проблеми със законоопазващите структури... Не и в България, тук Буда продължава да е премиер и да загробва бъдещето на цялата нация...
  • 17 Завоевателя

    36 25 Отговор
    Славчо и аз съм му дал 20милиона не само божков пиши и за менда не ме забравиш хайде теб да направим министър че ти спря кранчето откъде се научи пък ти на управленчество като си челгар и аз немога да разбера
  • 18 Как си Лиляно

    73 33 Отговор
    Да,,глупав народ ,гласувайте пак за гроб
  • 19 Ахил

    44 28 Отговор

    До коментар #8 от "вбф":

    Ами то такъв беше формата, зрителите да питат, а не Слави. Май щеше да е по-добре Слави да пита, но грешно решение са взели явно...
  • 20 Гост

    51 16 Отговор
    За върховенството на закона дето плямпаш нещо не си разбрал Слави. Под заглавието Слави разсипа Бойко както го разсипа като му беше гост пунтс мара отсякъде.....
  • 21 И кво

    42 8 Отговор
    Всички опорни точки събрани на едно място. Нищо ново.
  • 22 Завоевателяс

    41 22 Отговор
    Слави президент Слави президент С Луна вице
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ахил

    50 25 Отговор

    До коментар #3 от "бат Тонка":

    Е ти какво искаш? Както каза Слави да вземе една лопата и да го бие по главата ли? Можеше да бъде малко по твърд, но явно така е решил, всеки прави грешки и той каза, че е сбъркал да води така интервюто

    Коментиран от #137

  • 25 Завоевателя

    25 14 Отговор
    Или ти си по висока топка чалгар да вярно
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Завоевателя

    29 16 Отговор
    И дано най накрая я вземеш тая прословута градинка дето толкоеа драпаш за нея
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Завоевателя

    34 13 Отговор
    Жалка картинка
  • 30 5999

    39 30 Отговор
    факти. Изобщо не сте обективни лъжете преувеличавате броя на протестиращите. променяте изказванията. Изтривате коментари които не са против Борисов а оставяте несвързани брътвежи някои с толкова правописни грешки че не се разбират.Жалки сте
  • 31 Само питам

    52 33 Отговор
    Тоя скапан наркоман за къде се пъне? Ако влезе в парламента ще докаже теорията ми че сме народ от тъпаци.
  • 32 Гост

    46 26 Отговор
    Всичко това е вярно,даже е спестил доста неща...

    Коментиран от #47

  • 33 Браво Слави

    51 24 Отговор
    Браво за труда да извади тези факти на едно място! Късопаметниците е**ват майката на държавата. На кучетата трябва да им се поднася всекидневно, че те лаят на хаост.
  • 34 Хахахи

    42 14 Отговор
    Не разбираме, на Гърците 72мил. а на България толкова малко.🤔

    Коментиран от #35, #52

  • 35 Гост

    34 12 Отговор

    До коментар #34 от "Хахахи":

    И по-добре нали тия пари ние ще ги връщаме да не мислиш , че са даром? Айде свга виж дълга на Гърция какъв е и после виж нашия
  • 36 Имало едно време комунизъм

    40 19 Отговор
    Тебе кой те гледа? Който гласува за тоя чалгар със ограничени сценаристи просто ще подари на музикантите пари за нови инструменти...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Мнение

    43 22 Отговор
    Дълго време и аз си мислех, че Слави е предал до някъде народа, питайки леки въпроси Борисов, но след известно време изгледах интервюто отново, направих асоциация с други "дебати"(монолози) на тиквата и стигнах до извода, че и при Джей Лено да беше отишъл, пак щеше да си бръщолеви едни и същи глупости, без да може някой да му опонира!!!
  • 39 Гледам

    42 37 Отговор
    Много зли коментари против Слави...Особено от ГЕРБаджиите,които много ги е шубе,че може да са не само втора сила в парламента,но направо трета...Слави е допускал грешки,безспорно...Но дойде ли той на власт няма да се краде,както при Борисов.Аз избирам ”Има такъв народ”и това е не само избор,но и компромис...Перфектни няма и затова трябва да изберем някого що-годе свестен,който не е от компрометирания политически провал в сегашния парламент...

    Коментиран от #66

  • 40 jorj

    25 9 Отговор
    Червен лай----ет!!!!
  • 41 Някой си

    47 16 Отговор
    И учиндолския тарикат целуваше ръка и величаеше Боко, докато не му отказаха покупката на един имот в Лозенец.
    Много къса памет...
  • 42 Тяната

    46 17 Отговор
    Тоя чалгар кво се напъва,видяхме му интервюто преди време,голям патриот стана,смешник
  • 43 Дедо

    47 9 Отговор
    Славчо не може да разсипе никого отдавна. По-възрастните добре помним мутренските времена и чия подлога беше учиндолския.
  • 44 чичо

    39 10 Отговор
    Щото нема топки.А иска държава да управлява.То не е като да викаш на Ванката.
  • 45 беге демокрация

    26 20 Отговор
    по западно-европейски стандарти, Борисов си е изработил оставката поне 100 пъти, в тази държава няма народ и общество, за съжаление
  • 46 доктора

    28 13 Отговор
    Добре подредени мисли, не казвам доказани факти, защото не съм фен на Борисов. Допускам, че голяма част от тези предоставени твърдения са истина. Въпросът е при този наш манталитет, 75 години шуробаджанащина и пропартийно отъркване с очаквано облажване на субектите, какво би се променило, ако г-н Трифонов /известен с тоталитарното си управление на екипа / би допринесъл, ако свали тези и го направим Министър председател. Нима същият негов мутренски стил от 90те е по-различен или просто е гладен и е време той да се облажи с ДПС пак разбира се.
  • 47 А бе

    18 9 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    Това вярно ли е, което ми попада из коментарите? При гласуването на вота днес. Регистрирани 198, гласували 237. Ако и това е вярно -нямам думи.
  • 48 Славчу Стромбата

    24 9 Отговор
    Затова стероидите са вредни.Мишки започват да си мислят,че са Супермен.Славчу откакто се назоби и сложи татуировките превъртя централно.
  • 49 Петя

    37 28 Отговор
    Благодаря на Слави Трифонов,че обобщено представи истината за управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов.Защото ние,българите,понякога имаме къса памет за порочните практики и събития.И питам всички онези,които се нахвърлят върху Слави заради прословутото гостуване на господин Борисов в студиото му,дали някога са имали куража да кажат мнението си на публично място?Защото е лесно да бъдем смели и критични,скривайки се зад измислено име.И престанете да наричате Слави ,,чалгар'',защото той и бендът му направиха популярни революционните песни на Д.Чинтулов,които липсваха в учебниците!
  • 50 доктора

    29 7 Отговор
    Българи, Борисов е беда във вида на Бай..., но помислете, би трябвало да се е наситил вече от всичко споменато в статията, теоретично би бил по-скромен и внимателен, защото нищо не остава скрито. Но какво имаме, нови борци за нещо, но всъщност са гладни и искат да компенсират, ако им дадем шанс. КОЙ е този който би правил нещо различно от тези до сега. Според мен ниКОЙ. Но съм твърдо за премахването на шанса на ДПС и Амед с Шиши. Тук спор няма.
  • 51 Next

    31 25 Отговор
    Слави не е ограбил българския народ, ограби ви тиквата и компания,но щом предпочитате тиквата да ви лашка с 200, на пролет си го преизберете.
  • 52 доктора

    19 2 Отговор

    До коментар #34 от "Хахахи":

    Ами те са повече и по територия и по население и основно ги смачкаха разходите по миграцията. Иначе са по-умни и хитри от нас, винаги са били.
  • 53 Бойко

    20 12 Отговор
    Цитат от песен на Слави, отнасящ се до самия него: "Пе.ераст, (п)е.етаст а иска да е на власт*
  • 54 оня с коня

    27 27 Отговор
    Ще обърна внимание САМО на Точка Първа от пледоарията на Стригания:"С него и без него/ББ/ тези пари са определени за България от ЕС.Славе,Славе,тикво НЕВЧЕСАНА от години...АМ БЕЗ ХИЧ,както беше при Орешарски?Тия пари се дават ЛИЧНО на Борисов ЗА ЗАСЛУГИ към ЕС,защото под НЕГОВО РЪКОВОДСТВО БГ е Лоялен член както на ЕС,така и на НАТО,защото СЪУМЯВА да организира БГ като ОСТРОВ НА МИРА на Балканите!А КОЛКО МЛР. щеше да натовари Нинова ако беше на мястото на Борисов?НУЛА Славе,КРЪГЛА НУЛА защото ЕС НЕ ЩЕ КОМУНИКТИ НА ВЛАСТ и спира Еврофондовете им НЕМЕДЛЕНО!По нататък няма смис да се четат на Слави "Стомашните газове".
  • 55 Бойко

    17 8 Отговор
    Цитат от песен на Слави, отнасящ се до самия него: "Пе.ераст, (п)е.етаст а иска да е на власт*
  • 56 Никк

    17 12 Отговор
    Пичове, а дали ако беше питал тези неща в студиото, щяха да пуснат предаването да се излъчи?

    Коментиран от #125

  • 57 ION

    19 12 Отговор
    Всичко това е истина, но има народ които го търпи, кефи се на глупостите му, радва се на" подаянията" на ГЕРБ , на демогагията и всеки се спасява сам макар да иска и чака всеобщо избавление от статуквото.Тръгнаха протести, но власта ще направи всичко възможно да ги потуши използвайси всичките си ресурси в т.ч. и полиция, гонене на протестиращи от държавна работа и на техните близки, проверки от НАП и пр.Народа взе да се изправя, наведе ли се пак тежко му.
  • 58 Роза

    21 12 Отговор
    Слави,аз в тебе вярвах,а ти не можа да различиш истината от лъжата,специално за Бойко,може би, защото и той се бори за истина ,но от друг ъгъл,Ти само ела на неговото място и ще видиш, че имаш 15 извънбрачни деца и 3 къщи е Дубай,Истински съм разочарована от тебе,С голяма фенска истина за теб,
  • 59 Густо, майна!

    10 13 Отговор
    Ако питате Чекмеджан, ще каже, че се заяжфа пт злоба и завист за незначителни неща! В сравненияче с поробването на народа със следващата финансова рамка, в съотношение на грантове/заеми 1:3 направо са си "дребни" работи! За другите държави не само са повече финансите, а и съотношението е 1:1!
  • 60 Червен изрод

    26 12 Отговор
    Чалгарят пак напомня за себе си. Щото можем да забравим гадната му физиономия. че и сеи прави на велик. Това ще му остоне.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Хахаха

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хххх":

    Страно, че в България раждането на село се смята за дефект на личността , едва ли не.
    Че провинцията, селата в България е основа на вашата страна. Те са център на вашата култура, развитие и просперитет.

    Коментиран от #116

  • 63 Чалгаря

    29 9 Отговор
    да си затваря устата, защото помним, че беше личен приятел на Илия Павлов. очалгари поколения наред българи и допринесе активно за намаляване на мозъчните им клетки, за да може посредствени хора като теб да ги командорат. Намрази Бойко като те отряза за градинката, дотогава му лижеше задника

    Коментиран от #64

  • 64 Масон

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "Чалгаря":

    На Зъбчето му разтоковаха...
    После и племенникът му го разтокаваха в САЩ.
    Малко остана от тяхната фамилийка.
  • 65 аман от стари мераклии за власт

    22 5 Отговор
    Всичко ПРеписано от Слави е вярно, но той е последния човек, който може да се бори с тая корупция, защото е от същата мая. Още един Борисов не ни е нужен. За да се измъкнем от това дъно , на държавата и трябват честни и кадърни специалисти, а не шоумени.
  • 66 Така е всички

    16 17 Отговор

    До коментар #39 от "Гледам":

    Плюят Слави, никой не се поставя на негово място, дали биха могли и дума да обелят пред Толупа, ама така от страни много лесно да плямпат, а и никой не гледа какво казва Слави, всичко е истина ама кво го интересува истината овчия народ, важно е не истината а да омаскарим този който я казва, затова сте всички на това дередже, и си го заслужавате, прост народ слаба държава, нека още 💯 години мутрата да ви еве с 300,а на мен ми дреме, защото не зависят нито от вас нито от мутрата Борисов, местя го, че ми се схвана на тая страна 🎃🎃🎃😀
  • 67 Завоевателя

    19 3 Отговор
    Не само гербаджийте са против слави и всички който му помнят добрите приятелства с голяма част от покойните мутри ето ква телевизия направи когато нещата зависят само от него така ще е и с държавата сигурно е 100 процента но младите не помнят
  • 68 Лаик

    10 8 Отговор
    Няма как да искаме различен резултат а да правим едно също когато има избори.Все пак Слави ,и някой други движения и партии са разликата така, че има избор за всички.За върховенството на закона България-29 милярда Румъния-80 милярда

    Коментиран от #88

  • 69 Завоевателя

    8 2 Отговор
    Ми като не зависиш защо пък аз трябва да завися от теб и за какво се напъваш никой не е виновен на обрулената ни държава и то от кого обрулена тов който най много реват
  • 70 ЪРП

    16 13 Отговор
    ДОПЪЛВАМ СЛАВИ С ОЩЕ ДВЕ ЧУТООООВНИ "ЗАСЛУГИ" НА ТОЗИ "човек".............
    2016 ИЛИ 2017 Г. БЕШЕ, ТОЗИ ТИП "ИЗТЪРГУВА" ПРАВОТО НА БЪЛГАРИЯ, КОЕТО СЕ ПАДАШЕ ДА СТАНЕ НЕПОСТОЯНЕН ЧЛЕН НА НАЙ-ВЛИЯТЕЛНАТА СВЕТОВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ООН И "ПОДАРИ" ТОВА ПРАВО НА ПОЛША, СРЕЩУ ЕВЕНТУАЛНА ПОДКРЕПА НА ПОЛША ЗА ШЕНГЕН...!!!!!!!!! ЧУТОВНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО В НЕИЗМЕРИМ МАЩАБ!!!!!!!!!!
    И СЪЩИЯТ ТОЗИ ИНДИВИД, ИМА ОСНОВНАТА ЗАСЛУГА КАТО ПРЕЦАКА ЕДНА ВЛИЯТЕЛНА БЪЛГАРКА В СВЕТА И ДИРЕКТОР НА ЮНЕСКО - ИРИНА БОКОВА,....ПРЕЦАКА Я ДА ЗАЕМЕ ПОСТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЙ-ВЛИЯТЕЛНАТА СВЕТОВНА ОРГАНИЗАЦИЯ "ООН"!!!!!!!!!!!!
    ОТНОВО ПРЕСТЪПНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА "РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ" В НЕИЗМЕРИМИ МАЩАБИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 71 Завоевателя

    8 7 Отговор
    Ми стойте още пред парламента и къде ли не и ще видим и тия през кри макарон
  • 72 Завоевателя

    7 14 Отговор
    Малеее и за оон и ирина бокова и кво ли още не той е виновен и за коронавируса ама си трае само той го пусна да знаете
  • 73 Завоевателя

    4 8 Отговор
    Станали сме световна сила тоя човек цял свят върти на пръста си
  • 74 Завоевателя

    10 8 Отговор
    Бе аз предлагам Слави президент Божков мин председател Мая министър на финансите Курнелия на външната политик Христо Иванов на правосъдието Румен Петков на мвр и ще се оправим отвсякъде
  • 75 Гражданин

    9 12 Отговор
    Ех много злобни коментари това са тролове,казва ли истината а тя боли,истина ки е това което е ,_написал? Да? Да се научим да приемаме истината а тя боли?
  • 76 бай фидан

    19 9 Отговор
    браво бе слафчо ти си бил умно момче ставаш за министър на чавгата кака ти корни ще те вземе под крилото си дерзай
  • 77 А бе

    15 5 Отговор
    Файда от анализи и приказки няма. Толкова години далавери и всичко се потулва от калинките, мисирките и те си мълчат, всичко си върви по старому. Докато не се изринат мутрите от властта няма оправия.
  • 78 Завоевателя

    16 8 Отговор
    Както е боляло при управлението на БСП никога не ме е боляло така така че не ми говори за истини
  • 79 Завоевателя

    10 5 Отговор
    Всички викат мутрите вън а кои са те никой не казва .не ми се струва само Бб ИГ другите къде са не чувам или никой ги не знае РР дали и той не ги знаеили мутри вън мутри заповядайте
  • 80 Завоевателя

    14 3 Отговор
    Румен Ге4ев и Румен Петков могат много да разкажат за мутри има и други който могат да разказват хайде чакаме и да ги оринем всичките един да остане той стига
  • 81 йо хо хо

    9 5 Отговор
    бездетник!
  • 82 О,учиндолската мутра

    18 7 Отговор
    Сега са я изненадали с ехидн сурат и пак започва с назидателния тон да ни поучава и да отрича всичко направено от Борисов.Прав си мутро през тия 10 год всичко направено в България падаше от небесата.От дрънканиците ти никъде не видях да си драснал нещичко за кражби,а ако имаш задника покани ,Борислав Чаушев в предаването си с нотариалния акт за въпросната къща,за да прочетеш ама ти да прочетеш на чие име е тази къща,покани и момичето с детето и тя да потвърди мантрата дето я развяват. Само,че това няма да стане никога,защото ще ви лъснат лъжите на всички а друга мръсотии няма да имат такъв ефект.Опитахте с чекмеджета,пачки кюлчета ама всички разбрахме,че това е само загрявка за зомбирания електорат.МУТРА си отвсякъде,погреба всички мутри които се самоизтрепах,простак си отвсякъде,нагъл лъжец си отвсякъде,надарен си с невероятно умение да мразиш,което си е живо наказание,лишен си от елементарни качества за добър политик,на моменти приличаш на Волен Сидеров.Ще поживее и ще ти видим сеирите
  • 83 Тъп народ

    11 15 Отговор
    Нали се сещате че като премиерчето беше при Слави, Бтв-то го натисна да не задава неудобни въпроси. То и за това Слави се разкара от там.
  • 84 варна морето

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "111":

    благодарен е на гергов със сигурност
  • 85 А случайно ти да си от Банкя?! 💩

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "Хххх":

    Ей, гербераст, я да ходиш да цунеш десницата на Падишаха, че е време да се отчетеш за дейността си като платен редови трол! 🐷
  • 86 Кой ве

    9 9 Отговор
    Това да не е Учиндолеца, който мутрата от ВИС Георги Илиев опъна на една маса, после и брат му се изреди.

    Коментиран от #154

  • 87 ще граби

    8 7 Отговор
    сега крадеца боко ще ходи разсипан и ще краде пак !
  • 88 Аз съм реалист

    8 6 Отговор

    До коментар #68 от "Лаик":

    Не разбирам защо някои сравняват България с Румъния, ами те са 20 милиона, съпоставимо пропорционално, парите са едни и същи но нали овцете трябва да кажат нещо, ама разбират, не разбират, няма значение важно е всички лаици да блеят, особено герберсстите, да направят един фонд за подпомагане на мутрьо, като влезе в панделата да му пълнят шкафчето

    Коментиран от #90

  • 89 оффф

    10 4 Отговор
    Какво се радвате бре,това са заеми. За България само 7,7 млрд са безвъзмездни ,останалите близо 22 млрд трябва да връщате вие,децата ви,внуците и правнуците ви. За останалите държави от ЕС съотношението грантове; заеми е 50;50. Сметнете само за България какво е съотношението.

    Коментиран от #104, #149, #150

  • 90 оффф

    12 3 Отговор

    До коментар #88 от "Аз съм реалист":

    Гърция са 10 милиона и получиха 72 млрд. 50% от тях са безвъзмездни. Останалите 50% са заеми.
  • 91 до факти,сега,7/8тв,фрог,бивол

    14 4 Отговор
    в залата на гласуването на вота е имало 198депутата А ГЛАСУВАЛИТЕ 237,явно има плажуващи 39депутата
  • 92 Българин

    20 12 Отговор

    До коментар #1 от "Хххх":

    Учиндoлcкия чaлгaр e прякo oтгoвoрeн зa чaлгaлизaциятa и oпрocтaчвaнeтo нa eднo цялo пoкoлeниe бългaри ! Нямa тaкъв разсипник - нямa дa имa и прoшкa зa нeгo !

    Коментиран от #119

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 sbs

    16 11 Отговор
    КАТО ШОУМЕН ---СЕ ИЗЧЕРПА ---КАТО ПОЛИТИК СИ ИЗЧЕРПАН ПО РОЖДЕНИЕ ---ПО ДОБРЕ НЕ ХАРЧИ НАРОДНИ ПАРИ
  • 96 слабо

    12 11 Отговор
    трифоноф слабо. Много.
    А цитирането на сайтове за платена ДЖурналистика и компомати като галерия, афера, бивол, фрог и тн е проява много лош вкус.
  • 97 Петьо Петров

    14 5 Отговор
    От всички плюещи тук,някой изобщо направил ли си е труда да прочете програмата на "Има такъв народ"?Какво иска да промени Слави?Съмнявам се.Нима никой не иска субсидията да е максимум 1 лв,да има машинно и електронно гласуване,да са само 120 депутата,мажоритарно гласуване да може да избирате личности,а не спуснати партийни калинки и парашутисти,да има отчетено разделение на властите.
    Бил опростачил младото поколение.Не вие го опростачихте,гледайки речника ви и злобата която бълва на талази от вас.Децата не са си пускали сами телевизорите,а са се научили от вас,гледайки ви вечер седнали на ракийка да припявате на разни полуголи простакеси.Но колкото и да повтаряте тези мантрри,не може да се скрие страхът ви,че някой може да разчисти малко Авгиевите обори и много ще изпаднат от хранилката.
    Страхувайте се,това е ваше изконно право!
  • 98 РНТ

    10 11 Отговор
    Все едно слушам Корнелия Нинова....което никак не е добре...сори....
  • 99 То е ясно

    10 9 Отговор
    Славуца се беше оакъл,когато покани 🎃 .Оня го беше изнасилил в гримьорната преди предаването.За това беше увесил нос над бюрото,без да посмее да го погледне !
  • 100 Венци

    13 9 Отговор
    Cлaви нe ce прaви нa пaлячo, чe мнoгo cи ми яceн! Нaд 20г. рaзврaщaвaш вcички c глупocтитe cи пo вcички тeлeвизии, a ceгa cи ceднaл дa ce прaвиш нa интeрeceн! Caмo някoй зaблудeн мoжe дa пoдвeдeш!
  • 101 кадия

    8 2 Отговор
    обвинителния акт е респектиращо дълъг

    Коментиран от #124

  • 102 ОТАВКА НА ФИГУРАНТА С 12 бона заплата

    11 5 Отговор
    Ако ти беше министър председател ,СИГУРНО ЩЯХМЕ ДА ПОЛУЧИМ МНОГО ПОВЕЧЕ ,АМА ТЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ,КАК НЕ СМЕ ЗНАЕЛИ,ЩЕХМЕ ДА ТЕ ИЗБЕРЕМ БЕЕЕЕЕ?????
    А БЕ ЛЕЛЕПУТ ,ЩО ТЕ НЕМА ПРИ СТАЧКУВАЩИТЕ ,БЕ..ИДИ ДА СМЕНИШ МАЛКО ПРИЯТЕЛКАТА ТИ СЕСТРА ГАЛЕВА ,ЧЕ Я ЗАБОЛЕХА РЪЦЕТЕ ДА БИЕ ПО ЦЕЛ ДЕН ТЪПАНА,НАЙ-НОВАТА ѝ ПРОФЕСИЯ ТЪПАНАРКА..Айде оди ,за там ставаш перфектно, там ти е мястото.
  • 103 RRR

    8 9 Отговор
    Абе разбирачи, вие какво очаквахте Слави да направи на интервюто с Бойко - да вземе една бухалка и да го смаже ли ? Но така сме ние - все чакаме някой друг да ни оправи или свърши нещо вместо нас. Като сте толкова големи надъхляци - излезте на улицата!

    Коментиран от #151

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 гост

    7 9 Отговор
    Не харесвам Слави, обаче е казал истини.
  • 107 ъъъъъ

    8 3 Отговор
    това не е от слави .толкова дълга реч без псувни ? - не вярвам.

    Коментиран от #117

  • 108 До Ххх

    1 2 Отговор
    Случайно женати ДАЯ Въртят на шиш,един отпред един в задния двор.Трети път колегата...🤩
  • 109 Джони

    13 11 Отговор

    До коментар #5 от "вбф":

    С. Трифонов чалгаря след като цитира олигарси като Божков и банкера крадец на банка Ктб Цветан Василев е стигнал дъното на доносите. А за прословутите пачки от банкноти от 500 Евро и златото е най глупавия монтаж и лъжа, по простата причина, че тези банкноти от 500 Евро са спрени от употреба. Измислете нещо по истинско и оригинално. Стига с тези кагабейски номера. Лично Борисов заяви публично, че които успее да докаже с документи, че къщата в Барселона е негова, то той ще я подари на този с документите, тоест доказателства. Не съм фен на Борисов, но не обичам тъпи кагабейски номера. А за тези 29 милиарда евра за България които ще дойдат безвъзмездно и той има заслуги защото се е пазарил и борил до края. Борисов има два безспорни успехи от международен план. Вкарването на България в Евро зоната и банковия съюз. Сега другарите умират от яд, че няма да могат да въртят далавери с банките и тн. А другия успех е успешните преговори в рамката на страните от Ес, както и договорената сума от премиера Борисов от 29 милиарда евра и още 200 милиона евра за изостаналите райони в България. Така, че чалгарче Слави по кротко с лъжите и манипулацийте. Гледай си чалгата и милионите и не се занимавай с това което не разбираш. Само с оплюване политика не се прави

    Коментиран от #121

  • 110 кака ти

    12 6 Отговор
    Хей ти отворко много си чел бе тъпунген!Кой каквото казал чул и измислил сега ти повтаряш!Слави от теб по долно,просто и дръгливо животно няма това ще ти кажа!Погледни себе си чалгаджия,дрога и мутро всеизвестна,как те плюят и какво говорят за теб хората!Ти опростачи много млади хора показа им най пошлото,научи ги на бунтове и протести! И продължаваш да правиш отвратителни скечове и клипове! Ти отдавна си залязъл мухал и никъде нищо от теб не става!Колкото и да злобеете и да се напъвате такива ще си останете!Разядени,озлобени,охулени,изтощени,омаскарени,вмирисани партенки!Това сте вие Слави ти и твоето подкрепление ляво стоящите отрепки! Ти Учиндолски прът и Плевенски мингиш!
  • 111 Дядото

    8 8 Отговор

    До коментар #5 от "вбф":

    Слави чалгаря цитира тези които са за затвора олигарсите с многото пари начело с В. Божков черепа, Братя Бобокови и крадеца беглец от банка Ктб Цветан Василев. По отношение на къщата в Барселона той много ясно каза, които представи писмени доказателства, че е негова ще я подари на този човек. А за пачките със банкноти от 500 стотин Евро и златото. На тази глупава постановка и лъжа би трябвало някой другари да знаят, че тези 500 стотинови банкноти са спрени от употреба. Не съм фен на Борисов, но ми Писна ми от тъпи кагабейски номера. Чалгарче Слави занимавай се с любимата си чалга и си харчи милионите, и не се занимавай с неща които изобщо не разбираш. Още не си дорасъл да даваш някаква принос като политик. Само с оплюване политика не се прави, заминавай при Мая Манолова галева и двамата се скрийте в далечен Сибир да не разваляте българите с простотийте и лъжите които ръсите на поразия.
  • 112 баджо

    7 2 Отговор
    Намирисва ми на чалгия хахаха
  • 113 Анонимен

    5 4 Отговор
    И както се започва със записите от коя си година стана ясно,че Бойко постоянно е бил следен и тук въпросът е от кого?
    От години му се дава по малко да разбере,че се знае какво прави и въпреки това той до сега не спира да доказва,че злоупотребява със служебното си положение,а това законно ли е?
    Къде е върховенството на закона?
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Да си селянин

    5 2 Отговор
    е диагноза. Не месторождението е проблемът му, а манталитетът. На първо място е стремежът му да избие комплексарщината си като доминира над някого или група хора например Ку-Ку бенд, както и над цяла нация. Селянинът, понеже е лишен от истинските ценности, постоянно се стреми да натрупа пари и материални ресурси. Но понеже душата му, ако я има, не се нуждае от тях, той става все по-алчен и безогледен да трупа богатства, смятайки, че по този начин ще компенсира дефицитите си.Резултатът е,че той става все по-беден в душата си. Най-страшно е, когато селянинът се докопа до властта, защото - поне той така смята - изчезват всякакви пречки, за да удовлетвори алчността си и да смири виещия в него селски комплекс за духовна нищета. Всуе. Не можеш да излъжеш никого, дори себе си. Защото и в библията е казано - не можеш да служиш едновременно на двама господари - на Бог и на Мамона.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Повече от ясно е

    10 3 Отговор

    До коментар #107 от "ъъъъъ":

    че учиндолецът няма литературен ресурс да изпише този пасквил, но за тази цел има цял отбор сценаристи, които са на заплата при него. То тъй и тъй скучаят в негледаемата им кабеларка, току спретнат някой скучен материал, който е преразказ на чужди мнения, а те си въобразяват, че откриват топлата вода. Те не могат да стоплят, че Трифонов и компания са безвъзвратно закъснели, освен факта и че са абсолютно недостойни за истинската политика. Не, че в България е имало някога такава. Само че народът се събуди от будната си кома и няма как за пореден път бъде вкаран в подобен филм на халюцинациите.
  • 118 чичо

    3 1 Отговор
    Бива ли така бе мафиотски мутри,да объркате Слави,който милиарди е налял в България- с Борисов.
  • 119 Мъка

    5 4 Отговор

    До коментар #92 от "Българин":

    Какъв е смисъла, да цитираш нещо което превърнахте в клише. Толкова ли нямате нещо в главите си, че да можете да изкажете собствено мнение. А да и редовно виждам всички "мразещи чалга" как се разцепват с нея на маса. От омраза я скъсват направо.
  • 120 MGewehr

    7 2 Отговор
    "Слави Трифонов разсипа Бойко Борисов"

    И на какво го расипа, на "сантасе" ли? Поне да беше на ШАХ!
  • 121 Мъка

    3 3 Отговор

    До коментар #109 от "Джони":

    Джонка, що не изпиеш едно кафе, а си седнал да плещиш недоразумения. И не хич не си фен на ББ. Нямаше смисъл да се хабиш да ни казваш.
  • 122 2722

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "бат Тонка":

    Много точно казано! Слави загуби моя интерес с онези слаби интервюта с Борисов и Цацаров. Видя се, че или няма капацитета да им опонира или го държат с нещо и не смее да пита. И в двата случая е негоден да пребори мафията.
  • 123 3347

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Факт":

    Точно сащ не го пазят.
  • 124 Тошко Йорданов

    5 1 Отговор

    До коментар #101 от "кадия":

    Преписани и редактирани мнения на анализатори от сайтовете.
  • 125 Ми тогава да не го вика.

    5 4 Отговор

    До коментар #56 от "Никк":

    Къв беше смисълът да вика биби - да си направи шоуто? Ми - напраи си го - кво от това. Сега кво - иска да си направи шоуто в политиката? Бездарно шоу.
  • 126 Патерицата

    8 3 Отговор
    Ха сега тичай на площада нали хората сами стачкуват без всякаква подкрепа от партии. Щом си ербап иди ги подкрепи. Нали си против системата и статуквото. Ама си куц кон на Шиши. Не можа да ти мине номера и да подведеш хората.
  • 127 Котарак

    5 5 Отговор

    До коментар #15 от "Весо Караманов":

    Този никой може да се окаже трета или четвърта политическа сила, колкото и да ти е неприятно.

    Коментиран от #135

  • 128 Чума

    8 5 Отговор
    Слави е един 60 годишен дъртак! По слаб шоумен е от Бойко Борисов! Особено в последно време!
  • 129 Славчооооо

    4 4 Отговор
    Защо те няма на протестите,палячооооооо!И ти си един ибрикчия като шчембе въйводъ и далавери шмионов....Знаем те!
  • 130 444

    10 3 Отговор
    Говори ли с ФАКТИ само обаче , колкото и да го мразите и оплювате ???
    ФАКТ !!!
    КОЕ от написаното НЕ Е ТАКА ?
    Пламенчо терасата ? Изведнъж как го скриха, ФАКТ !?
    Как изскочиха на над милион граждани данните от НАП ? ! ФАКТ !
    Как се дават заповеди по телефоните Не барай , тоя и оня ? !
    ФАКТ !
    Карай, той народа НАШ има 500 Годишен стаж !!!!!!!!!
    Който не помни историята си няма бъдеще !!!!!!!!!!
  • 131 бай Ставри

    7 4 Отговор
    ако Бойко е тиква то слави е кратуна - е изберете
  • 132 бай Ставри

    5 5 Отговор
    преди 10 год.живеехме по зле -това да го знаеш кратуно празна
  • 133 античалга

    7 3 Отговор
    Ти ли бе чалгар и наркоман смотан ще ни опрявяш..,забрави как се овърташе и скимтеше като кученце около Илия Павлов,докато бе жив,за да ти подхвърлят някое кокълче...
  • 134 2loop

    4 1 Отговор
    Вярно си е, тая държава още 100 години ще е в калта на европата
  • 135 Само питам

    1 4 Отговор

    До коментар #127 от "Котарак":

    Така ли сте се договорили с баце?
  • 136 xvm

    5 3 Отговор
    ББ му беше кумир на Слави за хората с къса памет и след като ББ като кмет на София не му даде градинката срещу Японския х-л се получи плюенето и омразата на Славчо срещу ББ !
  • 137 Запознат

    3 7 Отговор

    До коментар #24 от "Ахил":

    Това "интервю" беше поръчково - бб си четеше въпросчетата и си плещеше глупостите, а чалгарят мънкаше и стъпваше като в панички от страх. Не разбрахте ли, че тогава бацуня и чалгуня сключиха сделка с пари да вземат изборите и после да продължат мафиотската власт заедно с дпсето.
  • 138 gost

    2 4 Отговор
    Ако следваме логиката на дългия стигаме до следното заключение: по времето на Борисов Слави просперира, направи голям рейтинг и дори си създаде партийка. Следователно е свързан с Борисов?

    Коментиран от #142

  • 139 Българин

    5 2 Отговор
    СРАМ СРАМ ЗА ВСИЧКИ НАС ЧЕ ТАКЪВ ИНДИВИД Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА.
  • 140 Браво на Трифонов за смелоста ДА ГОВОРИ

    5 2 Отговор
    Ние го чуваме,но какво от това.
    Докато спечели власта или докато дойдат избори,
    срещу него и сценаристите му вече ще има достатъчно компромати,които биха разочаровали хората.
    Това е българската ДС-днес и занапред-все ще е така.
    Успех на Слави.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Мъка

    0 0 Отговор

    До коментар #138 от "gost":

    Недай боже да имаме твоята логика и добре, че нямаме тази участ. Такова наказание не бих пожелал никому.
  • 143 БАРС

    2 2 Отговор
    Ако тоя го изберете то ситуацията ще стане още по лоша нещо като Украина и там шоу мен управлява.Ф защо не каже как е забогатял той.За Бойко вече разбрахме.То че свестен нама да се намери кой да управлява България то няма но да се помолим по малко да кръде и да мисли повечко за вдигане на стандарта хората да имат сигурност в лицето на полицията и в работата
  • 144 Богатов

    1 0 Отговор
    Като отчитам градиента на коментарите /-/ ... Слави скоро няма да сътвори статия за себе си " Слави Трифонов разсипа Бойко Борисов "
  • 145 Борисов

    3 0 Отговор
    На Румъния 80млрд.,на България,малко по малко.Как ги договориха?!
  • 146 Богатов

    2 1 Отговор
    По вота на коментарите заглавието на статията трябва да гласи:
    Бойко Борисов разсипа Слави Трифонов
  • 147 възпитаник

    3 0 Отговор
    оставка,съд и затвор за ШАЙКАТА и ХУНТАТА мафиоти м------
  • 148 Ръмун радъф

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "БойкУ БурисоФ":

    Не ми пипаи простия «чувяк» че кои ще ми подкрепи слави толкова ли ти я акъла че помниш от 2011год кажи от 1990год за илия павлов
  • 149 350 млр от 1870 млр

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "оффф":

    350 от 1870 не е 1:1, но простата кратуна пробва да блесне. Така се заработват копейки.
  • 150 350

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "оффф":

    Слави да те вземе веднага за министър на финансите. Немедленно, да не те изтърве.
  • 151 Иво

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "RRR":

    Много мирише покрай тебе, не ми се слиза.
  • 152 В е л и к и я

    3 2 Отговор
    Този чалгар се прави че много се е загрижил за България ама кой знае и той кви врътки прави с приходите си само и само да не плаща данъци на нашата хазна от която пенсионерите взимат пенсии ... !
  • 153 Хууууубаво се насъбира помията

    0 0 Отговор
    И тогава ,,хууууубаво,,ни я поливат на главата ,защо винаги се допуща това. !?
  • 154 блаблабла

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "Кой ве":

    ти си бил там на масата та и тебе ли - та да знаеш
  • 155 България

    1 2 Отговор
    Сладури,ако седнем да пишем можем да изкараме и Исус Христос не толкова праведен!Дали ако седнем да връщаме времето назад можем да опраскаме всеки!

    Коментиран от #158

  • 156 СКОРПИОН

    0 1 Отговор
    До №1 ! Да, брато, той си е чистокръвен селендур! Абе, чалгар 7/8- ми, да ляга и да си брои сам! Човек който няма дикция, политически качества, а за дипломация, да не говорим, че ще се разсмея! Този ли чалгар 7/8-ми ще разсипе г-н Борисов : Смях в залата! Да си гледа тъпана и чалгата и да не хваща голямата лъжица, която не е за неговата уста! До кога, драги сънародници, ще избираме тъпани да ни управляват?! После ревем, че другите са ни виновни! ДО КОГА!!! СКОРПИОН!
  • 157 СКОРПИОН

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "111":

    До № 2! Кой е той, че да го пита някой, дали е доволен или не?! Чалга 7 / 8 - ми! " Тъпан бие, гайда ручи... , лудо младо само мълчи...!". Давай Българийо, на едно място тъпчи! После плачи, че другите са ти виновни! Време е, събуди се, отвори очи, прогреса е напред, към образованието, път към светлината!!! СКОРПИОН!
  • 158 СКОРПИОН

    0 0 Отговор

    До коментар #155 от "България":

    До №155! Сладур, не се пиши на умник, и най- важното е да не богохулстваш, червен плъх, безбожник!!! СКОРПИОН!
  • 159 Маината ви на всички

    0 0 Отговор
    Този човек толкова много го защитавахте хвалехте го а сега като влезна в политиката започнахте да го плюете.Това е доказателство че и вие понякога не знаете какво искате.Незнам за Трифонов тои е нов .Но вие какво данеби да защитавате нашия скъп премиер знам едно нещо в тази Държава има зло и тои се казва Боико Борисов.А до Слави Трифонов не се закачаите със човека тои е новак нищо нее направил докато Борисов си играе със вас и както гледам успява тои да нее по добър така че стига сте дрънкали глупости.
  • 160 Зодия лъв

    0 1 Отговор
    Защо мразите толкова Слави Трифонов защото покани Борисов в шоуто си.Така всеки знае че Борисов беше в шоуто му и защо Слави не го попита за обстановката в България а само мълчеше а Борисов само си говореше има няколко причини Това все пак е премиера на България много е лесно да лаеш но когато застанат пред теп е друго това беше все пак Боико Борисов Слави просто се оплаши хвана го страх.Сигорен съм чее искал да го пита много неща но ако го беше направил с предаването му беше краи и не само предаването му Борисов щеше да го накара да съжалява че сее родил
    Но все пак сигорно пак муе казал нещо и затова вече нее и в БТВ а сега е във някакъв си измислен 7\8 тиви.Така че не обвинявайте човека всеки прави грешки тои просто си беше беспомощен неможе да каже нищо Борисов може да е глупак изрот и тн но все пак е премиера на България Слави неможеше да каже нищо не го сравнявайте със Борисов човека просто си беше оплашен това е.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.