Last news in Fakti

23 Юли, 2020 16:36 11 968 111

Българското правителство изглежда все по-жалко

  • правителство-
  • промени-
  • оставки-
  • бойко борисов

Рокади по никое време в третото правителство на Борисов

Българското правителство изглежда все по-жалко - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Българското правителство изглежда все по-жалко. Обявените днес промени в кабинета ''Борисов 3'' са безсмислени по най-малко две причини. Първо, намираме се в края на мандата на това ужасяващо управление и тези козметични промени няма да доведат до абсолютна никаква промяна. Нито ресорните министерства ще променят начина си на работа във времето до изборите през пролетта на следващата година, нито като цяло правителствената политика ще стане по-добра. Не може. Не и с този министър-председател, не и с тези министри, не и с тежко компрометираната ПП ГЕРБ.

Второ, особено в случая на Владислав Горанов, промените са безкрайно закъснели. За проспиването на 700 млн. лева данъци от хазарт - умишлено или не, Горанов като принципал на Комисията по хазарта трябваше отдавна да бъде освободен от поста на министър на финансите, а след това и разследван от компетентните органи. Борисов обаче чака до последно, не му поиска оставката, когато трябваше, а я поиска в момент, когато бе принуден да жертва няколко човека в опит да изкара поне един мандат докрай.

Но липсата на каквото и да е съдържание в извършените промени в правителството далеч не се изчерпва само с изначалното им безсмислие.

Замина си Младен Маринов, за да дойде Христо Терзийски. Да, логично е политическото ръководство на МВР да носи отговорност за издънките на служителите му, но ако Борисов е истински възмутен от полицейското насилие в една от вечерите на протести в София, то защо той не поиска оставката и на цялото професионално ръководство на МВР, част от което е и въпросният Терзийски? Въпросът е риторичен. Настоящият ни премиер просто замазва, гърми бушони, а не търси съдържателна промяна.

Ако един ден в България има нормална власт, то българската полиция трябва да бъде радикално реформирана и променена откъм състав, защото вече твърде много случаи свидетелстват, че качественият потенциал в МВР е критично нисък на всички нива. 

Министерството на здравеопазването бива освободено от Кирил Ананиев, който не биваше изобщо да го оглавява, за да застане начело на финансовото министерство. На мястото на Ананиев, като министър на здравеопазването, застъпва проф. Костадин Ангелов, който досега е бил шеф на Александровска болница.

Тази промяна се прави, просто защото Борисов няма кой друг да изпрати начело на овакантеното от Горанов Министерство на финансите. Ананиев е сочен за добър бюджетар, а в късната есен предстои да се прави именно това - бюджет за 2021 г. В същото време, Костадин Ангелов, вярвайте, няма да извърши здравна реформа. И проблемът няма да е най-вече в него, а в министър-председателя, който три мандата не пожела, не прояви воля за реформа в българското здравеопазване. А такава е страшно необходима.

Отиде си и Николина Ангелкова, която търпя много подигравки по време на министерстването си в сферата на туризма. Всъщност, самата тя не е виновна, че не става. Още по-малко е виновна, че изобщо съществува толкова безсмисленото Министерство на туризма. Виновен е този, който е създал това излишно министерство. Същият го е поверил на комичната Ангелкова. 

Българският туризъм няма нужда от министерство, а от адекватна съвместна политика, дело на хората от бранша и държавата. Политика, която да задържи настоящите и да привлече нови ползватели на българския туристически продукт. Това съвсем спокойно би могло да се постигне със специализирана асоциация към Министерството на икономиката. Ангелкова бива заменена от Марияна Николова, която досега беше вицепремиер по икономическата и демографската политика. Завършилата право Николова разбира от туризъм горе-долу толкова, колкото и Ангелкова. Тоест, нищо. Или пък толкова, колкото Кирил Ананиев беше компетентен в сферата на здравеопазването. Тоест, пак нищо.

А промяната в споменатото Министерство на икономиката дори не заслужава коментар, защото то в момента е обезличено до максимална степен и ползата от него е нулева.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 142 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скалъпено набръже

    154 14 Отговор
    Изглежда като преди 11г, за този който има очи да види.

    Коментиран от #58, #90

  • 2 Маяма Престъпница

    37 275 Отговор
    жалки са платените лумпени на радков, маяма и черепа.
  • 3 Последния Софиянец

    19 67 Отговор
    По бе да!!!!?ха ха ха

    Коментиран от #15

  • 4 Майна

    164 8 Отговор
    ТАКА Е...
    ВСЕ ПО-ЖАЛКО...

    Коментиран от #98

  • 5 Тримата

    150 10 Отговор
    Умници и златното шкафче
  • 6 този

    173 8 Отговор
    Колкото и хореографии да мислиш е дошло време разделно, оставка, поне да няма павета по празните ви тикви!!
  • 7 qwe

    167 6 Отговор
    A! Ганьовците и правителство имали! Аз мислех че е сик-аджийска шайка отгоре
    Хайде на опашката за Хумана и с пионерската връзка да маршируваш бе Барба Ганьос!

    "Бойко,тикво празна, пак ли се насра?"
  • 8 Бойко наглият

    161 7 Отговор
    Правителството ?! Това си е ОПГ...Шайката на главния Престъпник Борисов...
  • 9 ДесА

    20 70 Отговор
    Само зелените чорапи, ще ви оправят!!!

    Коментиран от #51

  • 10 Жоро програмиста

    150 5 Отговор
    5 милиона лева за сайт на туризма на WordPress платформа която е безплатна, тема за 100 лева и пренаписани новини от предишния сайт.
    ПИСНА МИ ОТ ВАС ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДА ВИ ВИДЯ ГЪРБОВЕТЕ.

    Коментиран от #12

  • 11 Българина

    113 5 Отговор
    Само им вижте н@дриск@ните мутри на тия жалки и смешни крадци.
  • 12 qwe

    61 2 Отговор

    До коментар #10 от "Жоро програмиста":

    Колко струваше ФБ страницата им при Мирко Мършата? 80к лева?
  • 13 Последния Софиянец

    89 10 Отговор
    Спечелихме първата битка ,сега остава войната.Важното е че разбрахме свободните хора че не сме сами.

    Коментиран от #18

  • 14 АЗдрасти

    16 147 Отговор
    Жалки са тези,които всяка вечер крещят и правят безумия,защото не знаят какво искат,защото още си получават джобните от мама и тати,защото незнаят Как са гладували родителите им при комунизма,защото ако не бяхме в Европейския съюз,щяха да работи отстъпка на нивите на дядо си и да гледат Европа на снимка.

    Коментиран от #28, #32

  • 15 някои си

    7 31 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    го ве да.
  • 16 илия

    8 117 Отговор
    Доброто правителство на Борисов стана още по-добро с днешните промени. Велик държавник е Бойко, усеща ги нещата и иска всичките му министри да са отличници! Замириса на четвърти мандат.

    Коментиран от #27, #82

  • 17 То тук

    9 70 Отговор
    В България е най лесно да се критикува всеки разбира от всичко и дава акъл кой какъв бил и какво направил.А ти какво си направил в живота си първо това трябва да помислиш.
  • 18 Първият Селянин

    11 28 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    То и от време оно си ви имаше само че ви викахме "съединители" и не смеехте да парадирате....
  • 19 Фаро

    86 1 Отговор
    Излиза,че само от герб всички са подготвени,как да крадат,но не и,как да управляват
  • 20 Росен

    108 3 Отговор
    Владислав Горанов СТАРТИРА политическа кариера като член на ДПС
    Николинка Кобилкина Ангелкова стартира в централата на ДПС Кърджали като секретарка на РАМАДАН АТАЛАЙ 2рия по важност в ДПС
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Тулуп Гущеров

    81 5 Отговор
    Ние не искаме вожда,а той си къса по малко опашката.Екакво ще се промени без Ангелкова и Горанов.Главата трябва да си ходи.От него всичко произлиза.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Грейс

    69 4 Отговор
    Смениха Горанов и как вече ще искате разследване на некомпетеността му. Е наглата усмивка, с която се подиграваше, че сме искали с хеликоптер да хвърля пари сега ще е още по нагла, дори на изпроводяк и среден пръст ще покаже. Много сме жалки много.
  • 26 Симеон

    67 2 Отговор
    Отвращението от Борисов има много лица. Протестиращите са различни, а всеки опит да ги противопоставят – едни имали право, били по-автентични, а други не – това е косвена подкрепа за Борисов.
    И подкрепата за Борисов има много лица – ама кой ще дойде, ама ще дойдат комунистите, ама сега не е време, я ги виж тия протестиращи и т. н. Това е явна защита на Борисов на власт. Какви ли не мислители се изказаха в тоя дух – Михаил Неделчев, Харалани, Харизани, Огнянминчевци, професорки и професори, и т. н.
    Борисов трябва да си ходи, той е срам и обида за всеки българин да ни представлява като държава. Щом някои намират за неправилно протести да му искат оставката, те са неговите крепители, те също са срам за нацията.
  • 27 Де Факто

    56 3 Отговор

    До коментар #16 от "илия":

    Абе те и изританите днес министри до вчера бяха отличници, но днес учудващо на "отличниците" ТИКВЕНИ им бе бита ДУЗПАТА.Как ти се струва?!Много са добри, АМА МАРШ?! И крадеца Ананиев, който трябва да е в затвора, като останалите ГЕЙберстки 'айдуци стана фин. министър!!!!!!???????????
  • 28 Doni Brasko

    70 4 Отговор

    До коментар #14 от "АЗдрасти":

    Скрий се трол. Ти не си живял през комунизма. Комунизма може да беше всичко друго, но глад не е имало. Глада дойде в първите години на демокрацията, когато такива като тия клептомани дойдоха на власт
  • 29 Българин

    55 3 Отговор
    Че изглеждат жалко отстрани, изглеждат. Но още по-жалки са им опитите за замазване на очите. Сменят някакви бушони, които са се нагушили вече и пука им, че им дреме на тях. Господа управляващи, осъзнайте най-накрая и чуйте народа, който е над вас. Вие сами си го направихте това, като забравихте за хората и добруването на народа си и се самозабравихте в тази партия-империя, която неслучайно наричаме ГРОБ. Нито здравеопазването ви е наред, нито образованието, нито енергетиката, нито средните доходи, нито пътищата ни, нито институциите работят, нито регионалните политики за развитие, обезлюдихте България и особено северна. Да не говорим за усложнени закони и претрупване с административна бумащина, ако някой иска да направи нещо или ползва държавна услуга. Шуробаджинащина на всяко ниво и живот в паралелен свят. Всичко е с главата надолу и не както трябва. Едно красиво живуркане за вас, което приключи. Оставка и отиване към ВНС, за да пренаредим и подредим държавата си.
  • 30 оня с коня

    8 60 Отговор
    Тия които смятат Правителството за "жалко" могат спокойно да си съставят едно "Достойно правителство",което обаче за да започне да Функционира е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спечелването на Изборите ДОГОДИНА.А дотогава Недоволните от Борисов да не си хабят Силите по разни Протести,а да мобилизират Електората си - ПОВТАРЯМ -ЗА ДОГОДИНА!

    Коментиран от #33, #38

  • 31 ВАТМАН

    40 4 Отговор
    Ако не беше истина това правителство и действията му щяха да бъдат един страхотен виц.
  • 32 Йордан

    41 5 Отговор

    До коментар #14 от "АЗдрасти":

    Малко ти остана държавно корумпе,мутренско!
  • 33 🐷 Боко ТИКВАТА

    29 3 Отговор

    До коментар #30 от "оня с коня":

    Отивам си ОНЯааааа.Отивам си, ама ти благодаря, и мини да си вземеш като за последно трохите и кокалчето.
  • 34 Васил

    35 3 Отговор
    Трагедията на диктатора вече се играе трети сезон надявам се да е за последно.
  • 35 Въпрос

    38 1 Отговор
    Понеже все с Румъния ни слагат и ни вдигат. Питам аз, като ги гледам тези хубосници, някой може ли да ми обясни защо едни румънци, които бяха 2007 г. зад нас, сега са почти два пъти пред нас и те са със среден доход от 1050 евро, а ние сме се "замогнали" с огромната сума от 580? Как става аджеба тази работа? Прокуратура ли работеща имат, вкарани в затвора прегрешили управници ли имат, нещо от Европа повече им дават ли, по-як ЗОП ли имат, или са някакви неземни работяги, а ние се подпираме на тояга?
  • 36 БПФ

    34 3 Отговор
    Очевидно бойкоборисов е в паника - готов е да жертва всеки, само и само да се задържи - сграбчил кокъла !!!
  • 37 КУМЧО ВЪЛЧО

    26 5 Отговор
    ДОКАТО БОЙКО СЕ СЪВЕТВА С ТАКИВА КАТО ШКЕБЕ ВОЙВОДА И ВАЛЕРКАТА ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ А ЩЕ СТАВА ПО ЗЛЕ КАКВА КОАЛИЦИЯ С ТИЯ ПСЕ

    Коментиран от #48

  • 38 333

    25 5 Отговор

    До коментар #30 от "оня с коня":

    Никак не е задължително да е на изборите догодина. Подава оставка, и изборите стават тая година.
  • 39 волен сидеров

    23 5 Отговор
    ЕЙЙЙ НАГЛИ ДО ОТКАТ-ИСКАМЕ ИМ ОСТАВКАТА ,ТЕ СИ НАРЕЖДАТ ШАХМАТА И ТО С КОРЕМНИ ХИРУРЗИ
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Иванчо

    17 4 Отговор
    КАКВО СА КАЗАЛИ КОМУНИСТИТЕ КОГАТО ДОШЛИ НА ВЛАСТ И ОТ ЧИЕТО КОТИЛО Е БОКЦКО ТИ!КВ!УНА. ТА ТЕ КАЗАЛИ "НИЕ С ОР!Ъ!ЖИЕ И А!ТЕН!ТАТИ ДОИ!ДОХМЕ НА ВЛАСТ И САМО ТАКА МОЖЕ ДА СИ ОТИДЕМ". Добре са го казали и затова ще ги послушам. Занапред пра!тиза!нска во!йна с тези нахални, безпар!донни, нагли, крад!ливи, лъжл!иви, маз!ни, вм!ирис!ани и самозабравили се, че и НАЦИ!ОНАЛНИ ПЕДА!ТЕЛИ и аг!енти на чу!жди и враж!дебни нам държави...Да ги уредим с тените кам!ъни по техните глави ...да го насметем с активна под!ри!вна дейност, ат!ен!тати за първите Свине, Тикви, Хидроинженери, ДС-ари като ТИМ-аджиите и сродните им в републиката, МАС!ОН!ИТЕ, ТЕМ!ПЛИЕ!РИТЕ и сател!итните им та!йни мрежи и дру!жинки. Кои къде ги свари там да им го натов!ари. Нека Ви!нету види как народа в ролята на Ви!нету ще го раз!по!ри този МА!ЗЕН ШО!ПАР и вс!ичките му аве!рчета по ма!знота и тл!ъстина за наша сметка ма!ма им да!е!ба кому!нисти!чес!ка.
  • 43 Турист

    33 4 Отговор
    Бях на екскурзия в Будапеща, Братислава и Прага. ТОВА СА БИВШИ СТРАНИ ОТ СОЦА. Знаете ли ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ за какво иде реч. Прекрасна природа, перфектна инфраструктура, подземни и надземни паркинги. Не може да се види полиция по пътищата. Всичко е толкова красиво. С тези Държави бяхме във Варшавския договор. Хората са щастливи и МНОГО добре осигурени, но там нямат Бойко, Доган и Шиши, който да ги краде и да потъпкват Гражданските права и свобода. ОСТАВКА НА ГЕРБ ИСКА БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО. МУТРИ И КРАДЦИ ОТ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД НАСАМ ВЪН ОТ ВЛАСТТА.

    Коментиран от #53, #54, #81

  • 44 Питащ

    10 3 Отговор
    И кое е това достойно правителство, което не е жалко? Всички са престъпници. Тия тук са от колонизираните, очевидно ще си измият ръчичките с тях големите в света.
  • 45 мухаха

    8 20 Отговор
    Ще му духате супата на Бойко Борисов и на следващите избори...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ВЕЛА ПЕЕВА

    7 3 Отговор
    ТЕ СА МАЗОХИСТИ,ЩЕ ГИ ВРЪТКАМ В МОЙТА СПАЛНЯ
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Стратегически бързовар

    5 15 Отговор
    Публикувате само предубедени ,не отговарящи на действителността мнения ,насочени срещу правилното правителство !
    Също както адмирирате сбърканяците комунисти .
    Това правителство ще бъде още поне един мандат ! Както искате тъй го въртете!

    Коментиран от #55

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Стратегически бързовар

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Турист":

    Брусли ,те първи изритаха Кремль и приеха евроценностите

    Коментиран от #80

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Стратегически бързовар

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Главоча от Банкя":

    Щот нема рубли
  • 58 От 70г няма по добро управление в

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "скалъпено набръже":

    България.Най-успешно ни ръководи Партия Герб.
  • 59 ПСФ

    7 7 Отговор
    Празни магазини, ограничения за излизане в чужбина, вазможност за закупуване на жилище и кола след многогодишно чакане, првилигировани деца на борци против фашизма за влизане в университетите и по посолства и консуства в чужбина, всичко уреждане за всичко по втория начин, забрана за събирания, стачки и демонстрации, и още много други "пивилегии" от социализма протестиращите искат да ни натрапят а управляващите, без Цветан Цветанов са безсилни да се противопоставят на това!

    Коментиран от #60

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Стратегически бързовар

    4 12 Отговор
    Което прави протеста смешен в очите на цяла Европа ...дано Бойко ( тъпия,според протестърите ), някак да е замазал смешната гледка с някой майтап от рода : колеги ,те тренират усърдно ,не им се подигравайте. ...

    Коментиран от #73

  • 62 Стратегически бързовар

    5 10 Отговор
    Те ,колеги , иначе са прекрасни деца ...... Ама родителите им не струват
  • 63 найт

    3 8 Отговор
    Корнелия бърза за предсрочни избори за да си разчисти опозицията в собствената си партия все едно им е кой, ще управлява нали може ,да прехвърля отговорността на този който ,управлява за да скрие собствената си некадърност и некомпетентност за министър председател към властта която няма да получи та тя да излезе най, добрата опозиционерка която, разби безпрецедентно партията която, създадоха много съвестни хора без да мислят за собствената си облага . Тъй като ,много скоро ще я разкъсат като сварено кокошка като пир по време на чума отлагането за избор на председател на БСП само ще им изиграе лош автогол . Всеки ден в който Бойко Борисов управлява това е гибел за Корнелия и нейната клика която стои твърдо зад нея но вдаден момент ще я предаде без да им мигне окото като всеки председател на тази партия гилотината е готова и чака поредната глава на своя водач ( Корнелия ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 64 Стратегически бързовар

    5 6 Отговор
    Те ,колеги , иначе са прекрасни деца ...... Ама родителите им не струват
  • 65 Народът подкрепя Бойко Борисов

    15 22 Отговор
    Честит Четвърти Мандат!
    Все по-малко и по-малко протестиращи. Даже и 500 души няма днес. Платените протести от олигарси и мафиоти никога няма да успеят защото не са спонтанни а дирижирани и манипулирани и нямат масовост. Това е истината

    Нaй-мacoвият прoтecт oт преди седмица в Пeтък e cъбрaл eдвaм eдвaм 4000 души, a тoвa e 0,2 % oт живeeщитe в 2 милиoннa Coфия или 0.057 % oт бългaрcкият нaрoд. Прeз ocтaнaлитe дни прoтecтът в Coфия e oкoлo 2000 души кoeтo e 0,1% oт Coфия или 0,029% oт житeлитe нa cтрaнaтa. Фaкт дoкaзaн c прeбрoявaнe нa прoтecтирaщитe oт пaнoрaмни cнимки и видeo. Извoд: Прoтecтитe нямaт мacoвocт зaщoтo нямaт никaквa пoдкрeпa вcрeд oбщecтвoтo. Вмecтo дa привличaт cимпaтизaнти, учacтвaщитe пoнe 6-7 пaртии и движeния oтблъcквaт и oтврaщaвaт хoрaтa. Зaтoвa тe ca oбрeчeни нa прoвaл и избoритe кoгaтo и дa ca щe дoкaжaт тoвa. Тeзи прoтecти дe фaктo пoмaгaт нa упрaвлявaщитe пaртии дa увeличaт cимпaтизaнтитe cи и дa втвърдят eлeктoрaтът cи. Зaтoвa тaкивa прoтecти ca кaтo бумeрaнг зa тeзи кoитo ги oргaнизирaт и мoгaт дa дoвeдaт упрaвлявaщaтa кoaлиция дa cпeчeли пълнo мнoзинcтвo. Нo хoрa кaтo Хриcтo Ивaнoв, Мaя Мaнoлoвa, AБВ, Възрaждaнe , Бoeц, Вacил Бoжкoв и прoчиe нe рaзбирaт тoвa кaктo и нe рaзбирaт oт coциoлoгия и пcихoлoгия нa глacувaнeтo. Тaкa чe чecтитo нa упрaвлявaщитe. Тe мoгaт caмo дa ви блaгoдaрят зaтoвa.

    Коментиран от #71, #77

  • 66 Простата тиква

    9 5 Отговор
    Щял да прави ремонти на кабинета и опг-то си.По-добре да прави ремонт на ЦСЗ ,че го чакат с нетърпение, особено след еротичните кадри по корем.
  • 67 Веселяк

    14 4 Отговор
    Ох, успокоих се. Барни остава. Ще има кой да ни разсмива с олигофренията си.
  • 68 гост

    4 14 Отговор
    Бойко е велик!

    Коментиран от #69, #83

  • 69 Луи дьо Фюнес

    5 2 Отговор

    До коментар #68 от "гост":

    Комик.
  • 70 мислел съм си

    6 2 Отговор
    че само циганите не знаят кога да се спрат.
  • 71 Сънчо

    6 3 Отговор

    До коментар #65 от "Народът подкрепя Бойко Борисов":

    Заври си % в дивия и си легай.
  • 72 Го4о

    3 9 Отговор
    И факти се продаде на Черепа!
  • 73 Стратегически тъпомер

    6 1 Отговор

    До коментар #61 от "Стратегически бързовар":

    Ти направо ме счупи
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Със

    12 1 Отговор
    Със стари €урви нов бардак не се прави дори и това да е така нареченото народно събрание където едни клоуни убеждават Ганьо колко е зле постна пица ала-бала ама те нали са си добре карат джипки и праскат мисирките с кеф....справка боко тиквата
  • 77 урко

    12 2 Отговор

    До коментар #65 от "Народът подкрепя Бойко Борисов":

    Боко печели изборите с манипулации. Едната е фалшифициране на резултатите в изборните комисии. После оная шматка Мишо Константинов бута още едно рамо на всеки избор за гепаджиите. Естествено той си получава комисионната. Платени сигани администрацията и корпоративния вот на нашите хора спечелили общ. и европроекти и ето хоп Боко пак е на власт. При 30% процента гласували Боко е пак на власт 100 процентово.
  • 78 колеги ,казвам ви те са прекрасни деца

    4 1 Отговор
    Но майките им от доячка и предачка станаха баби на протестъри
  • 79 колеги ,казвам ви те са прекрасни деца

    5 1 Отговор
    И се наложи да разбутат куфарчетата
  • 80 Боби

    14 3 Отговор

    До коментар #54 от "Стратегически бързовар":

    Аз не мога да схвана каква е тая мода,че всички срещу шайката били комунисти,Севда ли така ви инструктира или вие сами си ги съчинявате?Разберете,цяла България ненавижда Тиквуций и шайката,а за комунистите никой не го боли.

    Коментиран от #84, #93

  • 81 Гошко

    9 5 Отговор

    До коментар #43 от "Турист":

    Питай хората там. Нито Орбан е цвете, нито Чехия е много напред. Спасява ги границата с Германия и Австрия. Попрочети малко! Ние не сме зле, българина харчи сериозни пари, щото има много сива икономика. Все пак подкрепям махането на уродливата сган управлявала 30 години. А дано ама?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Разберете

    5 12 Отговор

    До коментар #80 от "Боби":

    Да всички са комунисти всички на протеста са комунисти.Сто пъти питам и никой не отговаря - дайте предложение кой да ги смени и щв гласувам с двете ръце за тях.Нови необременени с политиката и корупцията НЯМА .Хората от Канада ,Австралия, Щатите ,Западна Европа , хора второ трето поколение , които живеят там...те трябва да дойдат, но няма да го направят.Защо искате да смените тикви за кратунки.Тук не е чак толкова зле.Много се оплакваме.Емигрантите идват да си правят зъбите тук и две седмици патрони....после пак робство.Оставете Баце на мира.Че е тиква тиква е, но поне прави нещо
  • 85 В.В.П.

    10 6 Отговор
    НАЙ ЖАЛКО Е ДА ТЕ ВОДИ ТИКВА, ВИНКЕЛ И ПЛОНДЕР ПАТРИОТ,,....ИЗВРАТЕНО Е,,. ПОВТАРЯМ,,, ИЗВРАТЕНО Е...200%...
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Санчо Панчо

    3 2 Отговор

    До коментар #87 от "don kihot":

    Дон Кихоте, ти нали си умствено увреден все гледаш да го изкажеш, да се разбере недостига в главата ти. По кротко я карай, тури малко мисъл в кухата кратуна. И овцата Севда се забавлява за твоя сметка. тя получава паренца, а ти подигравки.
  • 90 Страха за кокала е голям

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "скалъпено набръже":

    Ала Костов? Днес някой беше написал, че България, се управлява от, чужди интереси! Нима под Османско , сблъсъка на 3 Империи, не е е така! ОСМАНСКА- РУСКА И АВСТРО- УНГАРСКА!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Три стъпки

    8 3 Отговор
    за излизане от блатото в което ни вкара премиера и министрите му.
    Първа стъпка - Оставка на Борисов, правителството и бухалката им Гешев.

    Втора стъпка - да изчезнат от интернет пространството всички платени тролове на мафията, подкрепещи крадливото и корумпирано правителство сеещи злоба и омраза.

    Трета стъпка - Машинно и електронно гласуване и честни избори.
    След това нещата ще си потръгнат от самосебе си.

    Коментиран от #95

  • 93 Стратегически бързовар

    3 5 Отговор

    До коментар #80 от "Боби":

    То самото ти изразяване те определя автоматично на изкукуригал ,изтървал влака шумкарин !
  • 94 Ван дер Любе

    6 3 Отговор
    Борисов никога не е имал идея как се управлява, та сега ли. Още повече, че толкова е затънал в ..... че а е мръднал, а се е н....
    Представям си как ще разказва на съкилийниците как папи са го галили по тиквата, а той на свой ред разни посланички, дърти п... на еровопейско ниво и разни от кърджали. Езикът вече го е усвоил

    Коментиран от #96, #101

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Тримата глупаци

    5 2 Отговор
    Тези на снимката май са заедно за затвора. Борисов е таротра и другите ще му търкат гърба в затворническата баня
  • 98 СТАЛИН

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Авторът Здравков пак не разбрал нищо.....
  • 99 5y54y

    8 3 Отговор
    заедно да изметем недоразумението мухобойко
  • 100 Потрес!

    4 2 Отговор
    Борисов е като късния Живков. И той правеше рокади и комисии преди да падне. Но е неизбежно.

    Коментиран от #104

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Нане

    3 1 Отговор
    Сами ще се разпаднат. Народа ги ненавижда. Оставка и вън!

    Коментиран от #106

  • 104 Няма нищо по- страшно да си прост

    2 1 Отговор

    До коментар #100 от "Потрес!":

    И много да знаеш ,защото ти си точно от тези.1987,88 год. брата на Андрей Луканов се подвизаваше в Зимбабве и разказваше пред обикновените българи какъв нужник е Политбюро- интриги,мърсотии, ежби кой е по- по най,само дето очите не са си извадили от злоба,същото това което върша и в момента в БСП.Протестите на наивниците срещу Правителството обаче ще ги обедини една от целите е и тази ,всичко ще се забрави и започва старата песен на нов глас колко са загрижени за народа.Тоя филм сме го гледали
  • 105 То не изглежда

    1 2 Отговор
    жалко, него го няма. Изобщо го няма. Заменено е от мафията. Мафията управлява. Целта е само да се прибират пари. Парламента е Коза ностра. Щом успяхте да вдигнете хората няма много да изкарате.
  • 106 Подобре

    2 2 Отговор

    До коментар #103 от "Нане":

    Още три незавършени мандата на Бойко, околкото един започнат на фатмака и неговия партизански отряд, за диверсии.
  • 107 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Това не е правителство, това е обида!
  • 108 КРАДЦИ

    3 0 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 100% КРАДЦИ
  • 109 ДРЪЖТЕ ГИ

    3 0 Отговор
    РАДЕВ ДА ВКАРА В ЗАТВОРА И ТРИМАТА МОШЕННИЦИ !
  • 110 МАРОДЕРИ

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Игнат Раденков пред ФАКТИ: Грабежите в България са убийствени и непоносими
  • 111 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    ми кво да правиш след като америчка ги натриса!!!!ТЯ РАБОТИ ДОБРЕ с правителството на ББ!!!!!!НЕ ....НИЕ!!!!!