31 Юли, 2020 09:54 11 263 67

Хайде, поне бъдете мъже!

  • валерия велева-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • протест-
  • оставка-
  • правителство-
  • томислав дончев

Сякаш в ГЕРБ живеят по други морални закони, имат друга ценностна система, която позволява каруцарския език, вулгарното отношение, псувните дори и към жените, отказа да поемеш отговорност и да се извиниш

Хайде, поне бъдете мъже! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Възможно е да сме водили подобен разговор по телефона... Лично аз не си спомням да беше с толкова епитети и толкова цветен”, така го заусука тази вечер вицепремиерът Томислав Дончев, попитан за скандалния запис, в който гласът на премиера в разговор с него сипе вулгаризми и ругатни по адрес на президента на републиката.

И този самоотвержен Дончев, това интелектуалното гуру на правителството, Гьоте на изпълнителната власт, се оказа най-обикновена шушумига, която няма доблест да признае: Да, водихме такъв разговор, беше напрегната обстановката, премиерът беше ядосан, аз не му реагирах, защото така си говорим по мъжки... Или каквото и ще да измисли, но да се държи достойно.

Поне като мъж, защото като управленци достойнството на всички от властта вече е в канавката.

И само те не го разбират!

Борисов също трябваше да признае автентичността на поредния запис - да каже, че е бил афектирран, да се извини за неподходящия речник към държавнния глава, към пилотите, да заяви, че го уважава като противник, но той е бил заблуден в оценките си по казуса с горивата. И с това щеше да приключи темата. Пак щеше да има тежки имиджови щети, но поне като мъж щеше да покаже достойно поведение.

А сега – и двамата с Дончев се ошмугват като страхливци, които се крият в царевичака и си мислят, че ще им се размине. В същото време Борисов омайно ни разказва приказки как „никога не си е позволил да обижда, защото "майка ми с една люта чушка ходеше и ако кажа глупост, веднага ме налютява". Е, Бог да я прости, но ако майка му беше чула този запис, какво щеше да прави с чушката? (Извинявам се, че споменавам човек, когото не познавам.)

Срамно!

Унизително!

Отвратително!

Ами, ако беше чула записа с „нежното” му отношение към председателя на парламента? И тогава Борисов не намери истинско мъжество публично да се извини, както изисква доброто възпитание, налагано и без люти чушки. Придърпването, свойското гушкане и цункване по главата пред тв камерите на Председателя на Българския парламент е по-унизително дори от оценката за нея, че е ПКП.

А най-смайващото е, че самата Караянчева с нищо не показа, че се е почувствала засегната нито от факта, че е ПКП, нито от това, че  публично се държат с нея като с момиче от улицата. В цялата тази сцена беше унижена държавността, но никой в ГЕРБ не го осмисли. От този момент всяка нейна санкция, натискайки звънеца в парламента срещу какъвто и да е език от парламентарната трибуна, няма никакво значение! Защото Караянчева сама позволи да подритват в прахоляка на политическия вулгаризъм нейното лично човешко достойнство. И сега предизвиква смях и подигравки, когато прави забележка на някого, който нарекъл премиера с умилителното определение„мишка”.

Сякаш в ГЕРБ живеят по други морални закони, имат друга ценностна система, която позволява каруцарския език, вулгарното отношение, псувните дори и към жените, отказ да поемеш отговорност и да се ИЗВИНИШ. И ако тази простащина се случваше в някаква приятелска компания, ще кажем – това си е тяхна работа, така са ги (не) възпитали. Но това отвратително поведение е между хора на върха на държавата, където срам и отговорност очевидно няма.

Не е мъжко и това шикалкавене с проверката на автентичността за записите? За цялата държава е ясно чий глас се чува? Кого лъжат? Тази лъжа и измама във властта, трупана с години, изкара младите на площадите. Това е взривяващо техния мироглед. Новите млади искат почтеност, искат интелигентно управление, не искат да слушат просташки език, не искат чалгата да бъде норма на поведение, не искат повече животът им да се случва по правилата, наложени от загубилите всякакъв свян управници. Те не са тулупи, нито са простаци, които се оправят с един ..., по думите на Борисов.

Много правителства са идвали и са си отивали, проваляйки се малко или много с политиката си.

Но правителството на ГЕРБ ще е единственото, на което ще се лепнат цинизмите и псувните, като аргумент на битката им с противниците.

Страната ни е била подлагана на много критики отвън, но никога досега в 30 годишната ни демократична история България не е получавала оценката „Държава като кочина", както се случи сега, по време на третия кабинет на Бориов (репортаж на немската ARD, който информира за снимките от спалнята на премиера с банкноти от 500 евро и пистолет до главата му - б.а.)

И за нито един министър-председател американското Politico не е направило извода: „Кризата с корупцията в България „сложи въжето” на премиера“, както го стори за Борисов. 

И още нещо за мъжеството - Борисов изглежда вече е загубил връзка с реалността, защото като че ли не си дава сметка, че е записван и подслушван от своите, не от други. Не от дронове. Че неговите са го прецакали, унижавайки мъжкото му достойнство. Че има натрупана банка със записи и снимки от неговия личен и обществен живот, които някой е правил с цел един ден да използва този архив срещу него. И този някой е под крилото му.

Премиерът трябва да си даде сметка, че е обграден от предатели. И това едва ли е само Цветан Цветанов, на когото в ГЕРБ искат сега да прехвърлят и тази вина. Цветанов няма да обикаля с телефон спалнята на премиера и да се рови в чаршафите му. Ченгето Борисов, който е израснал със службите, се оказа прецакан най-тежко от службите. Защото не са го опазили или не са му показали как да се пази ефективно. Едно е да си препасал пистолета, друго е да опазиш интимното в живота си, което е най-уязвимо.  

След записите и снимките, които излязоха, Борисов вече няма контрол нито върху личния си живот, нито върху контактите си, няма контрол и върху най-близките хора около себе си. Защото е предаден отвътре. И няма никакво значение, че пистолетът е до главата му. Не го е опазил.

Иска се мъжество да признаеш и това. И да реагираш адекватно. А не да си мислиш, че като отбягваш темата, тя не съществува. Да ставаш за смях на цял свят и да правиш цялата държава за смях.

Най-странното е, че комуникативният Борисов е загубил рефлексията за адекватната комуникативност. Той обикаля с джипката като гламав из държавата и си говори сам в нея, за да избяга от истината за себе си. И това го виждат всички. Паническите му ходове издават страх, объркване, неадекватност. Борисов е взривен отвътре и няма опора, с която да се изправи. Той не владее достатъчно собственото си правителство, не владее партията си, не владее дори вече присъствието си във властта. Това зависи от други сили, които в един момент, когато решат, просто ще натиснат копччето. Той знае това и се опитва да намери верния път за спасение. И не го намира. Защото закъсня. Ужасно закъсня, обладан от чувството за собственото си величие, което е погубващо за всеки управник. Силният му инстинкт, който винаги го е спасявал досега, вече му изневерява.

За нас като общество е смущаващо, че един от най-пазените мъже в държавата е осветен като в Биг Брадър и той се оказва безсилен да се справи с теча на информация около себе си. А пък за него е ужасяващо да живее в тази реалност на коварство.

Ясно е, че това няма да спре. И че до изборите целият Борисов ще светне отвътре. Че това ще доунижощи образа и имижда му – няма съмнение!

Но това е удар и върху реномето на България.

За това е нужна истината.

Трябва мъжество – всичко на масата!  

Ако все още мъжеството го има в държавата...

Автор: Валерия Велева

Източник: "Епицентър"


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 112 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 criminal

    155 10 Отговор
    Те не са мъже, а про..и .утки..............
  • 3 Тази напуска

    114 11 Отговор
    ... потъващия кораб.

    Коментиран от #64

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СЕВЕРОЗАПАДА

    32 79 Отговор
    НА ТАЯ ВСЕ МЪЖЕ НЕ И СТИГАТ! ДА ИДВА ПРИ НАС, ЗА ДА СЕ НАСИТИ!!!

    Коментиран от #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Последния Софиянец

    120 7 Отговор
    Толкова са нагли че даже не отричат.
  • 8 БОРИСОВ В ЗАТВОРА

    102 7 Отговор
    ТОМИ В СЪСЕДНА КИЛИЯ
  • 9 русенец

    98 14 Отговор
    И Велева се понадигна от нафталина. Добре си живеят някои хора, ориентират се правилно и своевременно!
  • 10 аве жена

    90 4 Отговор
    Ти къде си израстнала,на Марс ли?Че то туй си е мила родна картинка.Да псуваш жени,въобще хора.Те таквиз са ги избрали,и ПКП-то,и Тиквоня,проЗти като тях!ОСТАВКА!
  • 11 селянка

    26 71 Отговор
    Валерия Велева на времето не спря да сипи лъжи за Иван Костов! Комунистка проста.

    Коментиран от #31

  • 12 четящ

    88 9 Отговор
    борисов няма полезен ход.. никакъв.. знае, че го чака разследване и съд... затова бави, но няма да е задълго!
  • 13 Случаен

    77 6 Отговор
    Много добре казано,но управляващите като са гьон врати и умствени инвалиди трябва някой да я преведе на техният каруцар език,че сам слънцето каза за себе си и привържениците му къде какво се набива.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бесен

    15 48 Отговор
    Журналистите понякога сте най големите шушумиги, с приятели какви ли мръсотии си говорите дано някой ви запише и ви пусне на всеослушание
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 СТАЛИН

    49 16 Отговор
    И Велева се пребоядиса! Прави се на обидена моралистка...! Отврат сте драскачи от групата на иво инджев..!
  • 18 Истината боли много....

    54 5 Отговор
    В държава управлявана от ПКП и прости нагли и крадливи послушковци на ДС и полицейската мафия какво да се очаква?Срама е за всички граждани на България,че позволяваме най долната утайка от обществото да ни управлява и унищожава като народ и Държава....Жалко за народа от жалки и хленчещи отпадъци!Последната ни Надежда е само в хората на барикадата срещу долната управляваща зган....
  • 19 Извън закон

    35 9 Отговор
    Браво добра статия !!! Оправлява се с интерес а не със страх г-н Главен )) RIP Жоро !!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Актуална Антена

    28 3 Отговор
    Томиту у суратя мяза на бсйонуевата главичка на Бою.ОСТАВКА
  • 23 Мой

    41 5 Отговор
    Не може да признае нищо, защото трябва да признае и за другите разговори, а те за криминални.
  • 24 МОИС КОЕН

    11 64 Отговор
    И Левски е псувал поганците! И е мъж та дрънка ! Бойко псува отрепки като Велева. И е много мъж ! А тя е ....!
  • 25 Fate

    43 10 Отговор
    Придворната месирка Велева май се подготвя да смени господаря
  • 26 слънчо

    19 5 Отговор
    Аз като ви цуна и на всички ше ви мине...кажете само къде ви боли та да ви цуна...
  • 27 Антон

    40 9 Отговор
    Винаги съм смятал, че ГЕРБ е една обикновена сбирщина от подлизурковци и нагаждачи около фигурата на ББ. Обаче самият ББ, според мен въобще не притежава интелекта необходим да стане това, което е в момента. Следователно, той е чужда разработка. Искам да кажа, че чужди сили го направиха това, което е сега, и явно пак чужди сили искат да се отърват от него. Защо, не знам. Знам, че е съвършенно ненормално да се подвизават снимки и записи на министър-председателят на Република България - какъвто и да е той! Притеснявам се, че някой, някъде си прави каквото си поиска със страната ни.
    Днес е ББ, ами утре - дай Боже - ще дойде някой честен и отговорен човек, ами че те и на него ще му спретнат такъв цирк.
    И не ми казвайте, че търпението на народа свършило! Народа си го избираше този простак три мандата поред. Като нищо ще си го избере пак. И тогаз кво прайм!?

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 БОЮ ЕВРОТО

    40 4 Отговор
    ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
  • 30 тиквата с еврото

    35 7 Отговор

    До коментар #27 от "Антон":

    Антоне , Бойко тиквата е политически труп и той го знае.

    Коментиран от #44

  • 31 1027

    42 6 Отговор

    До коментар #11 от "селянка":

    За Костов има една единствена лъжа и тя е, че е бил полезен за България. Всичко останало е истина!
  • 32 Ученика

    29 3 Отговор
    Обувай пантофките и припкай при Султана!
    Може да му вземеш още едно "бомбастично" интервю...
  • 33 Тая мисирка

    44 3 Отговор
    Тая мисирка явно гледа да се забрави времето когато се търкаше в Доган. То е вярно, че по нашите ширини само две неща са на световно ниво - киселото мляко и предателите !!!
  • 34 Варелия Валерианова

    29 3 Отговор
    30 години "демократична" история?!?
    Просто след поредната кражба с източването на язовира в Перник, пожарникарския шланг съвсем пресъхна, омекна и увисна.
  • 35 7735

    40 4 Отговор
    ЗАЩО ЧАК СЕГА Г–ЖО ВЕЛЕВА СИ ОТВОРИХТЕ ОЧИТЕ?10 ГОДИНИ ЛИ ВИ ТРЯБВАХА????ПРЕЗ ТЕЗИ 10 ГОДИНИ , ВИЕ И ВАШИТЕ КОЛЕГИ КЪДЕ БЯХТЕ?ДА НЕ БИ ВСИЧКО ТОВА ДА Е ОТ ВЧЕРА???? ЖАЛКО Е ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ МНОГО ВАШИ КОЛЕГИ ОЩЕ НЕ СА ИЗБРАЛИ:ИНТЕРЕСА НА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ИЛИ ХРАНИЛКАТА НА МАФИЯТА!!!!
  • 36 JEFF

    38 1 Отговор
    Много е гъвкава, но е права . Не ми харесват хора, които преди боготворяха Борисов и ГЕРБ , а сега ни убеждават колко са против тях. Добрият журналист трябва да е проницателен и предвиждащ събитията, а не да хвали този, който плаща повече.
  • 37 dsсса

    26 2 Отговор
    Има една единствена причина, поради която името на фотографа (фотографката) не излиза наяве. И това е, че там се крие ужасна тайна. Някои споменават Кети Кюхова, която през 2017-та му е чистила дома, но тайната може да бъде и по-зловеща.

    Коментиран от #40

  • 38 Мнение

    10 26 Отговор
    Всеки , дори и президент или премиер, може в частен разговор да си говори както си иска.Никой няма право да се меси в личното пространство на другите.Всеки с.ре или е.е и не е приятно в тези три дейности да бъде подслушван или филмиран, както и докато спи.
    Много трябва да си проЗД , за да се кефиш , как някой го снимал или записал Бойко.И кво, пожелавам на всички вас, които одобрявате подобни простотии , да ви видим скоро във Факти или в др.електронни издания , трябва да открият нова рубрика:забавни записчета на зли българчета.
    Който не може да се бори с легални средства , да си седи на задника и да не злорадства

    Коментиран от #45

  • 39 1-20

    12 6 Отговор
    Няма ли кой да изтупа този стар червен килим?
  • 40 Жужа

    7 6 Отговор

    До коментар #37 от "dsсса":

    Тя не беше ли чистила и при тебе?
    Явно , като е чистила, ти е позатрила харддиска в главата

    Коментиран от #42

  • 41 Баба

    14 8 Отговор
    Най-нормално при такава "народна обич", да излезе този който е правил записите и да каже: Аз направих записите и в тяхната достоверност отговарям с името си" Това е истината Велева.
  • 42 dsсса

    6 3 Отговор

    До коментар #40 от "Жужа":

    Може и да е чистила при и мене. Само че аз нямам властта да организирам онова, което се случи с нея и онова, което обявиха властите. А ако все пак имам такава възможност, значи съм човек от властта и трябва да си ходя заедно с всички около мен!
  • 43 Даааа

    30 0 Отговор
    Написано правилно. Но самата Велева е виновна за настоящото положение в България. Тя превъзнасяше почти всички управляващи, а сега се учудва.
  • 44 Антон

    11 5 Отговор

    До коментар #30 от "тиквата с еврото":

    Дай Боже! Но важният въпрос е: кой ще го замести?
    Има ли в политическата ни действителност люде достойни, неопетнени и лидери? И ако има, ще се чуе ли гласът им?

    Коментиран от #60

  • 45 хамсал

    10 1 Отговор

    До коментар #38 от "Мнение":

    Когато в един разговор се решават и коментират държавни дела и хората свързани с тях, не може да го обявиш за частен! Няма частен, няма личен! Това не може ли да го разберете?!
  • 46 Еклектик

    17 2 Отговор
    Статията е вярна и това не подлежи на коментар. Коментари обаче са нужни, когато чаршафите на благоприличието и почтеността ги размахват кадри като Мадам В. Мадам, чиято кариера и щедри финансови приходи дълги години бяха обвързани със солено-горчивия вкус в устата, оставян от честото физическо и медийно-политическо осмукване на скъсената тръба на един завършил философия Хидроинженер. Иначе посланията са верни. Човекът, който ги отправя обаче, е от същата камарила. На духащите за облаги. Духащи буквално и преносно.
  • 47 Ха ха

    14 2 Отговор
    Всички отдавна знаят че Борисов е кутка, но Дончев се опитваше да гради някакъв имидж. Всичко се срина поради шикалкавенето мо за разговора, така че той вече е една проста габровска кутка.
  • 48 Момокът ТОМИ

    9 1 Отговор
    Не е псувал президента ! Мен и Кутка Караянчева псуваше !!!
  • 49 Баба

    3 4 Отговор
    Най-нормално при такава "народна обич", да излезе този който е правил записите и да каже: Аз направих записите и в тяхната достоверност отговарям с името си" Това е истината Велева.
  • 50 Реалист

    5 3 Отговор
    Точно пък тази говори за МОРАЛ! Всеки може да е вулгарен, всеки може да имитира всеки, а някои са доста талантливи! Дали е Ненчо Балабанов , Краси Рядков или друг герой - това е все едно! Важно е поръчителят кой е?
  • 51 prozd

    1 0 Отговор
    и аз така мислиа.браво.
  • 52 Дълбоко Виждащ

    0 0 Отговор
    НЕ Срами Името-Дончев!
  • 53 Наблюдател

    5 1 Отговор
    Съчетанието ГЕРБ и Морал са нещо като съчетанието дървено желязо ......ако някой е виждал такова!

    Коментиран от #62

  • 54 МОЛИ

    10 0 Отговор
    ИМА ДУМАТА МАДАМ В.,КАКТО Я НАРЕЧЕ ЕДИН ПОЛИТИК ,С КОЙТО СЕ РАЗХОЖДАШЕ ПО БОЯНСКИТЕ САРАИ.Г-ЖО ВЕЛЕВА НЕ СТЕ ТОЛКОВА МОРАЛНА ЗА КАКВАТО СЕ ПРЕДСТАВЯТЕ.НИТО ТОЛКОВА ПОЧТЕНА.ЗА ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМЕ.ТО СЕ ВИДЯ В ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ЗА БЪДНИ ВЕЧЕР.КЪЩАТА ВИ ПРИЛИЧА НА ТАЗИ НА ЦАР КИРО.НИЩО ЛИЧНО!!!
  • 55 софиянка

    4 3 Отговор
    Браво,Валерия! Право в целта!

    Коментиран от #59

  • 56 Русе

    12 0 Отговор
    Валерия, Валерия, нямаш очи да критикуваш! Ти, която си подлога на Доган!!!! Хубава баница му правиш, казват....
  • 57 телефонист

    4 2 Отговор
    Мадам . за да обидиш някого е нужно да го кажеш на всеослушание - публично или в лицето на човека . Личните разговори са неприкосновени и в тях можеш да изразяваш отношение по всякакъв начин. Ако разговорите по телефона на всички българи бяха публични ,вече нямаше да има необиден и ненапсуван човек в България.
  • 58 Цоню Паламарката

    7 0 Отговор
    Мадам В , така е в бардака. Ти си знаеш
  • 59 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "софиянка":

    ..........да-а-а, климактериумът не прощава.
  • 60 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 11 Отговор

    До коментар #44 от "Антон":

    Нещо сте налучкали в "дълбокомисления" си постинг. Руcия aктивирa cвoитe "cпящи клeтки". Миниcтър прeдceдaтeл нa БЪЛГAРИЯ в пeриoдa 1950-1956 г. e пoлкoвник oт НКВД c пceвдoним Cпaртaк. Cтaвa въпрoc зa caтрaпa - вълкo чeрвeнкoв. Зa бaй тoшo нe знaм, нo тeзи прeди нeгo, кoмуниcтичecки миниcтър прeдceдaтeли, дo eдин ca oфицeри oт Лубянкa... Цялaтa ни държaвнa cтруктурa e oкупирaнa oт руcкитe \"cпящи клeтки\", eдинcтвeнo гeн. Б. Бoриcoв уcпя дa прoбиe oгрaничeниятa c хитрocт, зaщoтo гo пoдцeнихa интeлeктуaлнo нeгo, a и БЪЛГAРCКИЯТ НAРOД e умeн и мъдър. Ocвeн тoвa, чecтнo кaзaнo имaхмe нeвeрoятeн шaнc c Гoрбaчoв и Eлцин, a мoжe би и Гocпoд e Бългaрин, чe хвaткaтa ce oхлaби и бързo Бългaрия пoe глъткa въздух.... Да-а-а, интерконекторната газова връзка с Гърция е фактор, а не само журналистическа новина!!!
    Cдeлкaтa зa F-16 бeшe нaиcтинa пoврaтeн и рeшитeлeн мoмeнт зa Бългaрия ! Ceгa вeчe кoмунягитe и руcoфилитe щe зaпoчнaт дa уceщaт чe Бългaрия e зaвинaги чacт oт EC и НAТO и ocнoвния врaг e Руcия ! Тeжки врeмeнa идвaт зa руcкитe пoдлoги в Бългaрия ...
  • 61 Бачо Киро

    4 1 Отговор
    Какво достойнство, храброст и мъжкарство очаква тази жена от човек, на който прякорът му е "прани гащи"...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 факт

    3 0 Отговор
    питайте и жена му ще ви каже колко е мъж?
  • 64 Не ще

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тази напуска":

    вече да Му го лапа.
  • 65 гост

    5 0 Отговор
    Направо съм потресен.Жената която омеси баница и я занесе в хола на премиера в Банкя,жената близка до Доган,винаги в центъра на събитията.Уважаемата мадам В.Жената написала покъртителният разказ от борда на самолетът с който Борисов я заведе в САЩ.Тогава тя го боготвореше.Велева не мога да те позная.Ти си една от най-адаптивните журналисти.Старата школа.Щом пишеш подобни статии значи наистина с Борисов и ГЕРБ е свършено.
  • 66 3333

    2 0 Отговор
    Размазваща статия. Велева не беше ли един от най големите поддръжници на Бойковото правителство? Това че не са мъже много ясно беше казано от улицата: "Бойко Ковро ".
  • 67 даскал Генчо

    0 0 Отговор
    НИКОГА НЕ СЪМ ВИ БИЛ ФЕН ГОСПОЖО ВЕЛЕВА, НО СЛЕД ТОВА КОЕТО СТЕ НАПИСАЛИ ВИ СМЯТАМ ЗА ЧЕСТЕН ЧОВЕК И ВИ СВАЛЯМ ШАПКА. МАЛКО ОТ ВАШИТЕ КОЛЕГИ БИХА НАПИСАЛИ ТОВА. НО ТОВА НЕ СТАВА ЗАЩОТО СА НА ХРАНИЛКАТА И СА БЕЗДАРНИЦИ. БРАВО.