13 949 123

Истината, Радев!

Не тази истина с която сам определи служителите от НСО като "професионалисти с достойнство и чест" на празника им, дни преди случаят в "Росенец"

Истината, Радев!
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Николай Марков, фейсбук:

Дадох кредит на доверие на президента Румен Радев, заради обявената война на мафията. Никога не съм казвал, че му вярвам! За това трябва време и преки доказателства.

Следвам собствен протокол и ще го правя докрай, верен на принципи, не на въображнието си. Радев обеща, че след приключване на "вътрешната проверка" по случая Росенец и поруганото българско знаме, тази проверка ще бъде оповестена заради големия обществен интерес. Не го направи! Нещо повече подписа преди дни президентски указ за назначаване на поредната калинка-физкултурник за изпълняващ длъжността началник на НСО.Случайност? Освен това укриха на тайно място служителя, който поруга българското знаме, срещу когото още няма повдигнато дори обвинение по НК. Случайност?

Уважаеми Радев,

Това не е игра и ако днес си на върха на вълната, утре ще бъде късно за поредните приказки под политическия шипков храст. Обявихте война на мафията и затова получихте обществена подкрепа, но оттук нататък следва дълъг път на себедоказване и никак лек. С дребни трикове няма да стане, защото гражданите се събудиха и няма да допуснат да бъдете напазаруван от самата мафия на значително по-висока цена, само заради днешната ви подкрепа. Истината, Радев! Всички очакваме истината! Цялата истина.

Не тази истина с която сам определи служителите от НСО като "професионалисти с достойнство и чест" на празника им, дни преди случаят в "Росенец". Това не беше истина и всички видяха, че е гнусна лъжа. Поредната. Истината е с грозно лице и не Президента на РБ трябва да я крие от гражданите. Лош ход! Това е груба ваша грешка и бъдеща тежка имиджова криза!

Очаквам незабавно публично обявяване на резултатите от проверката в НСО и наказателните последствия за офицерите от случая "Росенец". В противен случай ще приема, че вие Радев сте същата маша в ръцете на Доган, както и самия Борисов! Очаквам еднозначни и публични дейстивия, които да ме разубедят по категоричен начин!!! И не само мен.

Това вече не е игра, Радев. И ще свърши бързо.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 152 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Бай Кокич

  281 245 Отговор
  Радев може да е всякакъв но поне уважава народа си и иска да промени държавата.За разлика от Боко и неговите тъпи тупули дето не се наядоха 10 години.

  Коментиран от #33, #35, #37, #43, #48, #55, #68, #83

 • 2 эие

  249 322 Отговор
  най некадърния президент до сега

  Коментиран от #25, #28, #98, #104

 • 3 Техпарка

  12 65 Отговор
  Дан се е разотишал вече че скоро тангентаъа ще е езеро в средната лента
 • 4 elgrande

  11 43 Отговор
  +++++++++×100
 • 5 Един

  220 194 Отговор
  От фърчило президент не става!!!

  Коментиран от #19, #56, #63

 • 6 Доган

  90 41 Отговор
  Аз управлявам НСО.

  Коментиран от #44, #59


 • 7 Я... Я

  108 61 Отговор
  ЕИ МАРКОВ ДА НЕ МИНА НА ДРУГИЯ БРЯГ. ИТИ ЯКО СИ СЕ НАТОКАЛ.
 • 8 Този коментар е премахнат от модератор

 • 9 Марков сбъркал си адреса

  158 96 Отговор
  Службата е на пълно подчинение на Борисов. Защо не искаш от него името на служителя и наказание ? Кой го прати на Росенец - Борисов или Радев ?

  Коментиран от #86

 • 10 Дельо Хайдутин

  111 16 Отговор
  Доган като кръстника дон Корлеоне държи НСО чрез услуги.
 • 11 Майна

  138 118 Отговор
  МАРКОВ, Я СЕ СКРИЙ!! ЗАБРАВИ И ТИ ДУВАРА НА КОЙТО ВИСЕШЕ!!! ПРЕЗИДЕНТА НЯМА ТАКИВА ПРАВОМОЩИЯ!!! РЕСПЕКТ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА!!!
 • 12 Този коментар е премахнат от модератор

 • 13 Тато из Правец

  78 83 Отговор
  Поредният агент-провокатор на ГЕРБ ! Добре заплатен с кюлчета и €€€€€€€€€€
 • 14 Един

  71 48 Отговор
  Тоя Никито докато ближеше задници си мълчеше а сега като се е нагушил като патица много смел нещо.Егати тулупа.
 • 15 Истината

  63 55 Отговор
  Е, че автора е изгонен от системата. Истината е, че повечето от лицата на протеста са такива.. Изгонени, не реализирани, отпаднали, не успели.... Справка.. Всеки един от тях
 • 16 Завист ли съзирам

  60 84 Отговор
  Кой сте вие, господине, че да искате от Президента оперативни дейности, на които той няма право, нито е задължен да върши? И на какво се дължат грознете квалификации срещу новоназначения ИД началник на НСО? Вероятно физкултурниците , както го наричате в желанието си да го уязвите, а чрез него - и Президента, са второ качество хора и каквото и да са завършили и специализирали, си остават такива? А желанието Ви за публично обявяване на резултатите от една такава проверка е разбираемо - но в тези структури не всичко се обявява публично - не само у нас. Впрочем - обвинението "маша на Доган" не разпалва ли етническо противопоставяне? Ахмед Доган е почетен лидер на законна българска партия - можете да се обърнете към решение на Конституционния съд по този въпрос. А че служителите от НСО са професионалисти с достойнство и чест не е "гнусна лъжа" - ако не беше така, кой от висшите структури на властта би се съгласил с присъствието им като физическа охрана около себе си? Да цитирам ли българската поговорка за стадото и ...?
 • 17 Псевдоним

  82 61 Отговор
  Каква е точно вината на Радев, че се опитва отчаяно да представи държавата в добра светлина ли? И се опитва да спаси малко от сринатата ни репутация ли? Убеден съм, че в НСО работят и много почтени служители, но и те стават жертви на управляващата хунта.

  Коментиран от #24, #67

 • 18 Мъка

  96 72 Отговор
  Няма ли най накрая Полицията да спре издевателствата на шепата гамени блокиращи хората да се придвижват свободно? Протестърите да не забравят че техните права не бива да отнемат от моите

  Коментиран от #76, #89, #121

 • 19 Ат фърчило

  43 44 Отговор

  До коментар #5 от "Един":

  - да, но от летец - става. Иваче мафията би си кротувала, а сега квичи.

  Коментиран от #100, #101

 • 20 Прост народ слаба държава

  76 62 Отговор
  Глад мори президента,а времето му изтича
 • 21 Другия с коня

  82 51 Отговор
  Не може един Президент да провокира Престъпление и да е Съучастник в него...! В Наказателния кодекс е ясно посочено, че "Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения, блокира пътища и ТРАНСПОРТА, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години

  Коментиран от #80

 • 22 9559

  47 43 Отговор
  Радев е пръднал у кофата.
 • 23 Хаджиментов

  97 68 Отговор
  Радев е маша на Нинова, която също е част от мафията. Просто е от друг клан. Така, че той лъже още от първия миг, в който обяви уж война на мафията. Отделно, призова към безредици и за оставката на Гешев след ареста на двамата му сътрудници. Което си е чист политически чадър и опит за пречена на прокуратурата да изпълнява работата си. Или е глупав и не разбира какво става в държавата или е двуличен. Изберете каквото ви харесва. И в двата случая трябва да си ходи.

  Коментиран от #79

 • 24 Истината

  95 64 Отговор

  До коментар #17 от "Псевдоним":

  Вината на Радев ли.... Че размахва юмруци все едно се взема за Че Гевара Вината е, че излиза извън правомощията си Вината е, че дума не обели за съветниците си Вината е, че се взе много насериозно Вината е, че жена му обикаля битиците с коли на НСО И най голямата му вина, ама тя дори не е негова, че е едно голямо НЕДОРАЗУМЕНИЕ
 • 25 Шуши

  40 30 Отговор

  До коментар #2 от "эие":

  Искаме си плевенка че е мекичка

  Коментиран от #40

 • 26 Лустрация

  62 40 Отговор
  С фатмаци промяна не се прави. Лустрацияяяяяя лустрация му е майката.

  Коментиран от #32, #36

 • 27 Прост народ слаба държава

  68 67 Отговор
  Плевнелиев в пъти по добре от тази грешка на природата радев

  Коментиран от #92

 • 28 Бацо от БКП

  56 31 Отговор

  До коментар #2 от "эие":

  Като е толкова лош що не избрахте Цура апартаментска или плевнята за втори мандат

  Коментиран от #107

 • 29 Гумен Крадев

  30 28 Отговор
  Публикувано във факти.бг: В противен случай ще приема, че вие Радев сте същата маша в ръцете на Доган, както и самия Борисов! - разкри ме!!
 • 30 А така

  29 43 Отговор
  Марков,така те уважавам.Браво!
 • 31 недоразумението

  67 53 Отговор
  радев се оказа един прост селю с голямо его ...... пази боже сляпо да прогледа !!!
 • 32 Проверката

  45 9 Отговор

  До коментар #26 от "Лустрация":

  я върши военна прокуратура,познайте на кого е подчинена тя ?!Марков въпросите към Гешев?
 • 33 РАСО

  11 12 Отговор

  До коментар #1 от "Бай Кокич":

  ...ти луд ли си ? И едните и другите са маскари,които според нагласата на народната маса са едни или други.....обречени сме българите да си имаме такива .....
 • 34 А така

  50 31 Отговор
  Марков,забелязваш ли,че откакто вдигна юмрука и надроби кашата Радев се покри?Знаеш защо, щото му обясниха да не си позволява много,че да не му прашясат пагоните.
 • 35 Как не

  58 39 Отговор

  До коментар #1 от "Бай Кокич":

  Радев е кукла на конци. Той прави каквото му наредят. А промените, които иска са по поговорката "Облекъл се Илия, погледнал се и пак в тия. "
 • 36 Бивш

  18 7 Отговор

  До коментар #26 от "Лустрация":

  "На празника им преди случая "Росенец"".Само,че празника на НСО е на 12 септември,а случая,около месец.
 • 37 СТАЛИН

  7 5 Отговор

  До коментар #1 от "Бай Кокич":

  КГОВОРИШ БЕЗ ДА МИСЛИШ.....!?
 • 38 Бат Токо

  51 35 Отговор
  Вярно от Тоя шапкар по слаб президент сме нямали. ( КАУН )
 • 39 STI

  37 41 Отговор
  На драскача-критик на президента само да напомня: 1. Президентът не повдига обвинения, 2. Вероятно повечето служители в НСО са професионалисти - това е казал и не е излъгал досега! Всички лъжи идват от борисов и гешев - нека драскачът-критик не поставя президента на една плоскост с двете мутри!

  Коментиран от #45

 • 40 Европеец

  50 32 Отговор

  До коментар #25 от "Шуши":

  Вие руските лакеи викахте на Плевневлиев чехлю. Без никакво основание. Неговата жена въобще не се появяваше в политиката. Сега с льотчика, чиято жена кадрува в президентството, се оказа още по-дълбоко под чехъла. Ама се правите на разсеяни.
 • 41 Минувач

  32 6 Отговор
  Не е било лошо преди да се напише горния материал да се прочетат правомощията на Президентската институция... Същата е зачената в Конституцията с основната но не явна цел за за отклоняване вниманието на гражданите от Изпълнителната власт. За съжаление тази цел продължава да работи.
 • 42 Karosel

  43 32 Отговор
  Клепоухят редник си мисли, че това е игра на "Апаши и стражари" от неговото детство. Играе фалшивият стражар, който пази апаша (Божков). Стана за смях и на пазачите в ЦСЗ!
 • 43 Кой68

  41 24 Отговор

  До коментар #1 от "Бай Кокич":

  Да ...Радев уважава "народа" и му казва това което иска да чуе този народ.Но автора на статията зададе уместни и правилни въпроси към "обединителя"на народа Български...Отговор ясен дали ще има?
 • 44 Гост

  3 1 Отговор

  До коментар #6 от "Доган":

  Ти кажи кво НЕ управляваш😄
 • 45 Гражданин

  40 12 Отговор

  До коментар #39 от "STI":

  Да, цял народ ги видя какви професионалисти са. Колко професионално захвърлиха българското знаме на боклука. Гледахме и как професионално разхождат президентшата по бутици в насрещното движение. А като напомняш на другите пообразовай се малко. Президентът има право да сезира институциите. Не го е правил никога до сега при толкова далавери в държавата. Защо?
 • 46 Василева

  34 5 Отговор
  Защо когато Доган управляваше в коалиция с БСП(Беров,Станишев,Орешарски) не беше превзел държавата,а сега когато не е в управлението я е превзел?Почня едно изказване на Доган в Сърница,заради което гласувах за ГЕРБ.Не мислех да гласувам.
 • 47 Физиотерапевт

  20 22 Отговор
  Марков,ти къде беше досега бе мен?Видя,че Сахера се разклати и се наду като гнойна пъпка.И няма туй-онуй,направо на президента скачаш.Мъж си!
 • 48 Да - кое не разбра.

  5 2 Отговор

  До коментар #1 от "Бай Кокич":

  Да!Да!Да!Да!Да!
 • 49 герберобунак

  28 37 Отговор
  С Вас сме господин президент! МУТРИ ВЪН!
 • 50 КРАДЕЦ

  20 7 Отговор
  В ЗАТВОРА МУТРО
 • 51 ха ха

  38 24 Отговор
  Истината е..... че Радко е просто една мутра.
 • 52 Пешо

  39 20 Отговор
  Др. Радев покрива всички гафове на НСО и на всички служители в президентството. Това ли е "бореца" срещу мафията!? А не е ли това шапката на мафията.

  Коментиран от #57

 • 53 Шапкар

  14 23 Отговор
  Радев е най-добрият президент...поне знае да маршерува...!!
 • 54 Дедо ви

  22 21 Отговор
  Какво искаш от президента? Да бъде като Плевню, или да имитира "майката"? Жалко е когато някои "специалисти" търсят виновни за личните провали на друго място, а не в себе си. Няма да си нито първи, нито последен ибрикчия - знаеш на кого - на битата карта с чекмеджета!
 • 55 без име

  21 20 Отговор

  До коментар #1 от "Бай Кокич":

  Бай Кокич, Радев е от едната мафия ,Борисов от другата. Двете мафий в момента се карат.И ти искаш да кажеш,че мафията на Радев уважава народа ,за разлика от мафията на Борисов ?

  Коментиран от #93

 • 56 Иван4о И

  18 13 Отговор

  До коментар #5 от "Един":

  Радев е комунист (член БКП). ББ - също, като и Плевнелиев + още . . БКП управлява Б-я 45 год. + поне още 25. Сега ще се избият двамата от БКП (РР и ББ), но който и да победи, ще управлява пак БКП със сменено име. ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
 • 57 Гост

  22 15 Отговор

  До коментар #52 от "Пешо":

  Ааааа, сетихте ли се най- после кой е голямата мутра?Кой е куклата на конци, кой е предателя разединител?
 • 58 Всеки си има мнение

  10 0 Отговор
  То не е задължително за другите
 • 59 Този коментар е премахнат от модератор

 • 60 Всъщност

  14 5 Отговор
  Кой е този Николай Марков?!?
 • 61 БРЦК

  14 5 Отговор
  Всичко е за нацията Българска . Никой не по голям от НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ . НАВЕДЕТЕ ГЛАВИ политици НАРОДА ГОВОРИ СЕГА
 • 62 така така

  25 16 Отговор
  РАДЕВ!!! ЩЕ ОТГОВАРЯШ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!! И ЗА СИСТЕМНО НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА!!
 • 63 Бай Стою касапина

  12 3 Отговор

  До коментар #5 от "Един":

  Може да се каже и по-точно. От всяка върба свирка не става!
 • 64 пфуй че гадост

  21 9 Отговор
  явно алкохолът и дрогата са размътили безвъзвратно и остатъците от мозъчни клетки - след като виждате през розови очила и приемате желаното за реалност! а какво ще стане, като Борисов отново печели изборите - пак ли ще излезете? направо плачете за водните оръдия...
 • 65 Ха-ха

  22 12 Отговор
  Радев се покрива от дни

  Коментиран от #72

 • 66 Хайде

  16 7 Отговор
  Радев щее като Кулимбииския бивш президент
 • 67 Ончо

  27 14 Отговор

  До коментар #17 от "Псевдоним":

  Ами някои хора като вземат едни корейски за да висят като сополи пред президенството и чакат ФАТМАКА да ги поздрави с юмрук ....стават слепи за истината ...нека само си припомним ...кой подписа за грипените,макар да няма право на това, кой назначи жена си за писар и и даде служебен апартамент без да плаща наем ,кой се обади на командира на ВВС и го склонява към саботиране на съда,кой прикрива и не се разграничава от собствените си съветници уличени в откровен рекет на бизнесмени....КОЙ

  Коментиран от #69

 • 68 Радев е червен, отвън и от вътре

  20 9 Отговор

  До коментар #1 от "Бай Кокич":

  Не вярвам,че може да е всякакъв ! Който е гласувал за него няма такова желание. Никой не искал Радев да е разделител с юмрук. Идва момент, когато махалото сменя посоката. Тогава пРезидента кой път ще хване ? Прокуратурата и Съдебната власт забавят, но не забравят.
 • 69 Кой, кой,кой - Радев, той е !

  24 13 Отговор

  До коментар #67 от "Ончо":

  Обича да е на гребена на вълната или да е в облаците ! Празна глава не потъва, като шамандура.
 • 70 Николайчу айде като

  10 9 Отговор
  ти каже Радев истината отиди и при Боку да я искаш. За чекмеджетата и за други неща.
 • 71 za poreden pat

  3 3 Отговор
  vi kazvam vsi4ki politici sa mar6i i bokluci....bez zna4enie ot cveta im....naroda niama nujda ot tiah....
 • 72 Учи си словото за временното правителств

  17 8 Отговор

  До коментар #65 от "Ха-ха":

  Шият му костюм за избори от Русия. Задължително да има Екселбанти, а на реверите извезани сърп , и чук .
 • 73 Всеки

  23 11 Отговор
  българин, служил в казармата да си отговори на въпроса: "Вярвате ли на бившите си командири?". Тогава си отговорете и на въпроса-паразит като Радев искате ли да ви управлява?

  Коментиран от #75

 • 74 йокин

  7 8 Отговор
  Значи,бай кокич,сега е ред,на Радев да се наяде.
 • 75 любопитен

  1 7 Отговор

  До коментар #73 от "Всеки":

  Анкетата в Карлуково ли я е провеждаш?
 • 76 ke da

  10 12 Отговор

  До коментар #18 от "Мъка":

  На държавната/днес мафиотска/ хранилка си ти Тролче , затова толкова ти пречат протестите! НО не ти пречат беззаконията на хунтата смачкаща всеки инако мислещ гражданин - срещу които протестират будните/мислещи самостоятелно , не чрез предварително смляни опорки/ ХОРА!!
 • 77 Президент

  17 11 Отговор
  Този президент на една част от Българите не е виновен че е ТЪП, тъй се е родил. Но питам - къде скриха първата дама......
 • 78 Гост s3

  16 7 Отговор
  Роя е по голям мишок и от Бойко.... Вервайте му..
 • 79 един българин

  13 17 Отговор

  До коментар #23 от "Хаджиментов":

  Единствено него Президента не сте "прегърнали" в мафиотските си обятия , затова толкоз ви пречи ! Пречи на Тоталитаризма който почети сте наложили на територията с "народа" , изключая само Президента и няколко малки истински опозиционни извън парламентарни партии!

  Коментиран от #102

 • 80 А НЕ НЕ

  17 9 Отговор

  До коментар #21 от "Другия с коня":

  А може ББ ,Гроб ,ДПС и Патроти да си крадат и това не е в никакъв случай престъпление , а само "лек недостатък" ! Аман от поданици , на мафията!

  Коментиран от #88

 • 81 дявола

  13 5 Отговор
  И него го пързалят по диневи кори пък той си мисли че са го качили на кънки
 • 82 Този коментар е премахнат от модератор

 • 83 деса

  18 9 Отговор

  До коментар #1 от "Бай Кокич":

  Уважава само своите интереси и тези на мафиота божков. Нямама президент , а марионетка.
 • 84 ТОЧКАТА

  7 5 Отговор
  и над президента грее слънцето на козяк....
 • 85 айсиктирев

  6 17 Отговор
  кво се пените кой е по по най, и радев и боко са зависими от други хора но радев поне казва истини а боко само лъжи а е и по-крадлив така че ясно е кой е по-малкото зло
 • 86 чичо

  0 2 Отговор

  До коментар #9 от "Марков сбъркал си адреса":

  Радев
 • 87 Ops

  12 14 Отговор
  Оставка Радев, веднага До23.59 най-късно глупако
 • 88 Опс

  11 7 Отговор

  До коментар #80 от "А НЕ НЕ":

  Забравяш Радев, нинова, манолова ,иванов и др глууупаци
 • 89 чичо

  12 6 Отговор

  До коментар #18 от "Мъка":

  Е,МЪКО,пак съм аз,чичо ти.Значи не случайно съм ти набивал/ла ъкъл.Казвах ли ти,в 21 век разумните водят цивилизовани разговори за по-добър живот,а не борба и кръв,като престъпника Радев и както ти философстваше преди.Дето се вика,достойнството на по-умния е да научи по-глупавия.Радвам се за теб,разбрал,или по-точно-разбрала,си какво е реалния живот-е поне се надявам.И да знаеш,аз чета не само статията,но и това което хората коментират,без значение дали ми харесва или не.Те си имат мнение и го споделят за да бъде прочетено.Иначе как си,биваш ли?
 • 90 Людмила Илиева

  5 5 Отговор
  Господин Марков, вие се компрометирате с подобен род изказвания. И Вие ли сте един от тези, които задкулисието е внедрило и подготвило за следващия тур? Съжалявам, но вече не ви вярвам!
 • 91 1944

  6 4 Отговор
  руската амбасада да си прибира боклука от родината ни. баце , резидента , пикаещия във фонтани румен , курнела, простата кърджалиска патка , цвинокио , нафандъчената даскалка по руски , хидросопола - с еднопосочен билет за колима.
 • 92 Този коментар е премахнат от модератор

 • 93 Офицер от запаса

  9 9 Отговор

  До коментар #55 от "без име":

  Каква мафия,бе Безимен Провокатор.Радев от юноша е под пагон,което означава дисциина,самоконтрол,патриотизъм и висока лична отговорност.Повярвай ми,завършил съм 3 военни учебни заведения,познавам хората от строя.Изминал е трънливия път от селско момче до командващ ВВС,сърцат смелчага,на пръсти се броят пилотите в света,които изпълняват"кобрата на Пугачов".С широки интереси в това число и в сферата на изкуството.Уравновесен,лаконичен и убедителен.Сравненията с предишните президенти са безсмислени и даже обидни.Е и аз не одобрявам втората му съпруа,по скоро авторитарното й излъчване, намаля интуитивно рейтинга му за съжаление,но като че ли се коригира напоследък.И все пак за Радев гласуваха 1 милион повече избиратели,отколкото за сладкодумния и очарователен за бабетата мафиот Боко.

  Коментиран от #96, #105

 • 94 Какво знаме бе

  12 5 Отговор
  Какъв росенец. Арестуваха висш офицер от нсо, като ръководител на група за мокри поръчки. фатмака, ни чул, ни видял, се обявява за борец срещу мафията. Нямам думи. Ще намеря още няколко. Назначава любовницата си на две длъжности на държавната хранилка. фатмака се обявява за най-голямия борец срещу корупцията. Нямам думи. Май ще намеря още няколко. партизанският му отряд за диверсии и саботажи (ДС) върти далавери с "бизнасмени", спира метрото, блокира магистрали, към построяването, на които няма никавъв принос. фатмака, обаче се обявява за най-голямия защитник на демокрацията. Взеха да ми идват още думи. Светът се тресе от непозната пандемия, обаче фатмака призовава лумпените, като него, които не са направили нищо през скапания си животец, да се събират на протест, за да спаси жалкия си болшевишки г*з. Май имам още много думи...
 • 95 Май май

  14 6 Отговор
  Хората гласуваха за него защото беше нова неизвестна личност ,то излезе един прос шапкар
 • 96 Овенен

  7 4 Отговор

  До коментар #93 от "Офицер от запаса":

  Така наричаше баща си една моя съученичка баща си генерал от вашите. Ако се беше опитал да звършиш един семестър във "ВМЕИ ленин", едната ти молекула мозък, щеше да експлодира. 09.09.2018г. БНТ интервюира демонстранти, защо харесват датата. Един човечец каза буквално следното: Преди 9-ти баща ми беше ратай и пасеше кравите на чорбаджиите. След това той стана някакъв в армията. Ти познаваш ли се в тази история. Няма значение, аз те познавам тебе и фатмака.
 • 97 България изчезва от картата

  10 0 Отговор
  Докато лудите се налудуват а умните се наумуват и името българин ще изчезне .👍 Кой каквото сам си направи никой не може да му направи . САМОУБИВАМЕ се 👍
 • 98 Нннн

  5 3 Отговор

  До коментар #2 от "эие":

  Най невежото ко пеле, дало коментар тука - до сега и то за Най Достойният Президент на Р. Б
 • 99 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  0 1 Отговор
  Няма истини ,няма протестиращи . Намирисва на поредната МАНИПОЛАЦИЯ 🧳терминал 2 единствения изход 🧳🧳🧳🧳🧳🧳👁️🧳🧳🧳👍👍👍👍👍🧳🧳🧳🧳🧳🧳🧳🧳🤫🧐👁️
 • 100 Този коментар е премахнат от модератор

 • 101 Този коментар е премахнат от модератор

 • 102 чичо

  4 4 Отговор

  До коментар #79 от "един българин":

  Ти в коя България живееш?Всичката мафия от прехода е при него.
 • 103 Яяя

  6 3 Отговор
  радев е доен лъжец , скоро ще е в панделата
 • 104 Nemess

  5 3 Отговор

  До коментар #2 от "эие":

  Плевника няма кои да го бие по некадърност и некомпетентност. Той ще си остане като най некъдърния президент не само в България но май и в света. Гарантирано от ГЕРП

  Коментиран от #110

 • 105 Хаджиментов

  10 6 Отговор

  До коментар #93 от "Офицер от запаса":

  1. За ГЕРБ гласуваха над 2 милиона избиратели! 2. Може да изпълнява каквото си иска Радев и да е супер пилот, но това не значи, че става за политик. Вече 3 години доказва, че разбира от политика малко по-малко отколкото от санскритски. Твоите суперлативи стават за характеристика от партийната организация за постъпване на работа но не доказват никакви умения и качества за тази работа. Политика не е нужно да прави кобри и коремни, а съвсем други неща, а там Радев е безкрайно далеч от висшия пилотаж. Така, че всяка жаба да си знае гьола. Политиците се отглеждат, а не се спускат с парашут по решение на председателя на БСП.

  Коментиран от #108

 • 106 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

  6 7 Отговор
  Марков, ти или си некомпетентен, или си злонамерен! Президентът няма никакви изпълнителни правомощия по конституция за съжаление. както се видя ясно досега премиерът Борисов винаги си измива ръцете с него като твърди, че президентът бил подписал това, президентът бил подписал онова. НСО е формално на подчинение на президента, защото на него само му се предлага да подпише, а решенията ги взима правителството. Същото бе и в случая с избирането на Иван Гешев за главен прокурор. Президентът наложи вето, а после Висшият съдебен съвет, който е изцяло на подчинение на Борисов го преизбра с пълно мнозинство. След което президентът бе принуден да подпише указа за назначаването на Гешев, защото ако не го бе сторил всички герберски подлоги щяха да започнат да викат един през друг, че той саботира и действа антиконституционно. Така, че Марков, като пишеш подобни недобронамерени към президента забележки, недей да разчиташ на това, че всички са неграмотни и не знаят как точно стоят нещата. !

  Коментиран от #119

 • 107 Ами защото

  8 5 Отговор

  До коментар #28 от "Бацо от БКП":

  никой не е предполагал, че е толкова надъхан, жаден за власт комплексар.Кой беше чувал за него въобще преди...

  Коментиран от #111

 • 108 Горо

  7 4 Отговор

  До коментар #105 от "Хаджиментов":

  И как според теб се отглеждат политици? Като се назначават в структурите на ГЕРБ на тлъста заплата и заедно с това им върви бизнеса с осигурени от вожда Винету обществени поръчки? Да не говорим за осигурената срещу много милиони политическа подкрепа на ВМРО, НФСБ, Атака, Воля и ДПС! Именно срещу този мафиотски и корумпиран модел въстана народът! ОСТАВКА!

  Коментиран от #115

 • 109 chi

  3 3 Отговор
  Направо къртиш! С Борисов и Гешев се оправи сега и Радев захапа...
 • 110 Плевнелиев беше

  7 4 Отговор

  До коментар #104 от "Nemess":

  прекалено краен русофоб.И направи няколко гафа. Но Радев е много по-неадекватен.Твърде авторитарен, жаден за власт и прокарващ чужди интереси. По изказ прилича на помполит... А е и популист, в най-лошия смисъл на думата...

  Коментиран от #112

 • 111 Горо

  5 6 Отговор

  До коментар #107 от "Ами защото":

  А кой изобщо бе чувал за твоето любимо Баце, преди генерал Бриго Аспарухов да го извади от структурите на СИК и да го направи главен секретар на МВР? Докато президентът Радев има дълга кариера на способен и честен офицер от ВВС!
 • 112 Горо

  2 2 Отговор

  До коментар #110 от "Плевнелиев беше":

  Много свободно, но за съжаление клеветнически, боравиш с понятия, които явно малко разбираш! Какво е "помполит"?: "Институцията на помполитите (помощник–капитани по политическата част) беше творение на диктатурата. Някой трябваше да бди непрекъснато над моряците и да ги предпазва от разлагащото влияние на буржоазния свят. Някой трябваше да следи всяка дума, всеки жест на екипажа, да прогонва еретичните мисли и да укрепва вярата им в превъзходството на социализма. Някой трябваше да трови ежедневния живот на хората и те дори на хиляди километри от България, да усещат дългата ръка на партията и на политическата полиция." Това е цитат от книгата на Иван Евтимов "Sociologia del mare", откъс от главата "Помполитът".
 • 113 копи пейст

  10 2 Отговор
  Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”
 • 114 Byg

  9 4 Отговор
  Фигуранта ли ви изпълва с достойнство , куклата на решетников и червените маймуни ли е независим , много сте далеч от истината. Никаква оставка на правителството , и Гешев , всичко започнато по мачкането на мастити олигарси и влизането в Европейския съюз , приемането закони като личния фалит и абсолютната давност , когато държавата най накрая вече влиза в ралята си , някакви тримам глупаци слуги на бандюгите , и платения троляк искат пак да дръпнат ръчната , да ама не.
 • 115 Хаджиментов

  4 1 Отговор

  До коментар #108 от "Горо":

  Отглеждат се като започнат да се занимават с политика от най-ниски нива и постепенно научават занаята, придобиват опит и знания и вървят нагоре. На Зашите политици не знаят да говорят, а на запад политиците дори изучават риторика. Един от проблемите на изминалите 30 години у нас е, че в политиката се залагаше на можещи да говорят (литератори, преводачи и просто лалащи) и на популярни имена (артисти, спортисти и т.н.). Те привличаха избирателите, а решенията се взимаха от хора, които никой никога не е избирал. - Кой мислиш, че взима решенията как да гласува ДПС? Не е ли Доган за който никой не е гласувал? - За Пеевски да стане шеф на ДАНС кой взе решението всички от БСП да гласуват ЗА? Самите депутати или висшия съвет на БСП, който е на Позитано и за когото никой не е гласувал? - За ГЕРБ и патриотите - не са ли това вождовете на партиите? Яасно е, че една шепа хора, зад които стоят могъщи икономически интереси си управляват, а другите са масовка.

  Коментиран от #116


 • 116 Горо

  2 1 Отговор

  До коментар #115 от "Хаджиментов":

  Напълно се прав в това изложение. У нас тъй наречената "правопропорционална избирателна система" е много вредна, тъй като не само парцелира и противопоставя обществото на множество партии, но и позволява съществуването на вождизма и оттук на авторитаризма, по чиято философия действа съответната политическа партия. Това е добре, ако начело на партията стои високообразована и обществено реномирана личност с напредничаво мислене, но ако стои ограничена и цинична личност като Борисов, Каракачанов, Симеонов, Сидеров, Марешки или пък Доган, развитието на страната придобива откровено клиентелистки и мафиотски характер поради изграждането на вертикални структури, които са пуснали трайни и мощни корени не само в политиката, но и в икономиката. Ето защо този порочен модел трябва да бъде коренно променен!

  Коментиран от #117, #122

 • 117 Хаджиментов

  3 0 Отговор

  До коментар #116 от "Горо":

  Така е, но с обикновени избори и смяна на Иванчо с Драганчо това няма как да стане. Затова е нужно ВНС и исканията на протестиращите да са за това. Всички днешни политици, дори Радев са продукт на тази вредна система, която позволява политиците да контролират и съдебната власт в добавка на корумпираността и. С тази система въпрос на малко време е да се появи нов Доган, нов Пеевски, нов ББ, нова Нинова и т.н.
 • 118 ultra

  3 2 Отговор
  Ако радефф ще ми е алтернативата - НЕ, МЕРСИ!

  Коментиран от #120

 • 119 Така е няма

  0 1 Отговор

  До коментар #106 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

  Но има информация "ИСТИНАТА"която може да измете Мафията която създаде Мутрите и тези с които искат да ги сменят да ги наречем ХАКЕРИТЕ . Модерните технологии вече знаят всичко за всеки и как да го смачка и унизи . Аз подкрепям "ИСТИНАТА" Защото тя е единствения логичен ИЗХОД 👍👁️🤭
 • 120 Хаджиментов

  2 2 Отговор

  До коментар #118 от "ultra":

  Това, което искат протестиращите и катуните е точно това - Радев да вземе всичката власт без избори, без парламент, без коректив. Част от тях дори не го съзнават. Ето и как ще стане: - ББ дава оставка. - Радев назначава служебно правителство, което ще е изцяло от послушковци. Предишното му правителство беше наредено от ДПС, а това ще го подреди БСП. - Служебното правителство ще трябва да организира изборите, но няма да може, защото по закон трябва да се гласува с машини, а тях ги няма. Закона няма да може да се промени, защото няма да има Парламент. - Когато дойдат изборите, няма да има партия, която да има мнозинство за да формира кабинет. Ще се наложи широка коалиция, която по-вероятно няма да се състои, което ще доведе до нови избори. Така може да си караме и години, а през цялото това време Радев ще управлява чрез неговото си правителство.

  Коментиран от #123

 • 121 Този коментар е премахнат от модератор

 • 122 Ходи си мутро

  1 0 Отговор

  До коментар #116 от "Горо":

  Браво, Горо! Чудесни коментари! Но толупите не могат да четат, камо ли и да се съгласят с теб! Били построили и финансирали всичко в държавата! Били единствената алтернатива и само те имали право да решават бъдещето! Айде бе! Този път, толупи, няма да мине! Народа иска ОСТАВКА на порочната система, не само Тиквата да си ходи. Това трябва да разберете! И БСП, Радев и всеки, който се опита да яхне народното недоволство ще го отнесе!
 • 123 Ходи си мутро

  1 1 Отговор

  До коментар #120 от "Хаджиментов":

  Никой не иска това! Вслушайте се в гласовете от протестите и тогава ръсете глупости! Еднолично?! Нима това не е приоритет на Тулупа? Кой решава кого да махне и да вкара в играта ЕДНОЛИЧНО? Партия ГЕРБ (дори не са националсоциалисти) или самозабравилият се и простоват лидер? Мислете, преди да пишете...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.