Last news in Fakti

6 Август, 2020 16:00 5 354 72

Военни пилоти искат извинение от Бойко Борисов за обидни квалификации

  • протест-
  • военни летци

Кои са „прости летци“ се пита в обръщение до министър-председателя

Военни пилоти искат извинение от Бойко Борисов за обидни квалификации - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Или разграничаване от публикувания в медиите запис на разговора му с Томислав Дончев, в който отправя изключително обидни квалификации не само към държавния глава – президента Румен Радев, включително и като военен пилот, а така също и към българските военни летци. Кои са „прости летци“ питат в обръщение до министър-председателя Бойко Борисов 17 военни пилоти?

„Тези, които изпълниха стотици рисковани операции за оказване на помощ на населението при стихийни бедствия, инциденти и злополуки.

Тези, които спасиха стотици човешки животи, рискувайки собствения си такъв, за хора изпаднали в беда. Тези, които и в днешни дни са на своя пост и въпреки недостатъчната ресурсна осигуреност, отново с огромен риск за живота си, достойно изпълняват своя дълг“, са част от въпросите.

Сред авторите на обръщението са достойни български военни пилоти генералите Михо Михов, Стефан Петров, Спас Спасов, Иван Парапунов, Златко Златев, Калчо Танев, Иван Дочев и Васил Димитров, полковниците Димитър Димитров, Методи Николов, Любчо Стоилов, Евгени Белкинов, проф. Иван Симеонов, проф. Павел Пенев, Георги Георгиев и подполковниците Димитър Йосифов и Васил Хубенов, пише още Otbrana.com

Ето цялото обръщение на летците:

ОБРЪЩЕНИЕ

КЪМ ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ

ОТ ВЕТЕРАНИ ВОЕННИ ЛЕТЦИ

Във връзка с публикуван в медиите запис на разговор между г-н Бойко Борисов и г-н Томислав Дончев, в който г-н Бойко Борисов отправя изключително обидни квалификации не само към държавния глава – Президента Румен Радев, включително и като военен пилот, а така също и към българските военни летци, изразяваме нашето най-остро възмущение.

Г-н Борисов, „прости летци“ ли са?:

· Първите български летци, използвали самолета като бойно средство за първи път в историята на военната авиация - поручиците Симеон Петров, Радул Милков, Продан Таракчиев, Христо Топракчиев

· Към „простите летци“ ли се отнася поручик Асен Йорданов, който след завършване на летателната си кариера през Първата световна война, е активен участник като инженер в конструирането на самолетите „Боинг“ в САЩ и автор на международно признатия буквар на авиацията „ Вашите криле“?

· Тези, които браниха небето над София срещу англо-американските бомбардировки през Втората световна война.

· Тези, които денонощно носеха бойни дежурства за охрана на въздушното пространство на България.

· Първите български летци, летяли в Космоса -генералите Георги Иванов и Александър Александров, допринесли нашата страна да е шестата държава в света със свои космонавти.

· Тези, които изпълниха стотици рисковани операции за оказване на помощ на населението при стихийни бедствия, инциденти и злополуки.

· Тези, които спасиха стотици човешки животи, рискувайки собствения си такъв, за хора изпаднали в беда.

· Тези, които и в днешни дни са на своя пост и въпреки недостатъчната ресурсна осигуреност, отново с огромен риск за живота си, достойно изпълняват своя дълг.

· Тези, които заплатиха с живота си тяхната отдаденост към професията военен пилот, тяхната любов към Родината и чувство за дълг.

· „Прости летци“ ли са бившите президенти: на САЩ – Дж. Буш старши и Дж. Буш младши; на Египет – Хосни Мубарак; на Сирия- Хафез Асад; на Израел –Езер Вайцман и др. Всички те са военни пилоти, каквато е професията и на българския президент.

· Световноизвестният френски писател и пилот Антоан дьо Сент- Егзюпери.

Относно опита да ни противопоставяте на нашите колеги и приятели от гражданската авиация на принципа „ кой повече е летец и кой по-малко“ , искаме да Ви кажем, че няма да успеете. Ние сме от едно семейство – това на пилотите. Независимо дали сме военни или граждански такива.

Всеки един от нас е обучен да изпълнява това, за което е назначен с отговорността, че сме упражнявали една от най-рисковите професии - тази на военния летец.

Ние знаем Вашето отношение към ВВС на Р. България- нееднократно сте го изразявали и то, за съжаление, в редица случаи е неоправдано негативно (изказванията Ви след катастрофата край Разлог с военен хеликоптер при гасене на горски пожар, след катастрофата на хеликоптер от състава на ВМС). Всеки има право на мнение, но страшното е когато министър-председателят, който носи пряка отговорност за осигуряване на отбранителните способности на страната, има такива разбирания за ВВС на държавата.

Относно образованието ни, за Ваше сведение всички „прости летци“ след 1964 г. са с висше образование по специалност- „летец- инженер“ за ВВС и приравнена гражданска квалификация „авиационен инженер“.

Настояваме за незабавно разследване достоверността на този запис.

Призоваваме г-н Томислав Дончев да каже, ако има чест и достойнство на мъж, истината по въпроса. Не допускаме, че паметта му е толкова къса, все пак той е образован и интелигентен човек.

И ако този разговор се окаже истина и не се разграничите от него, то възможното Ви действие е само едно- хилядите хора на протестите ви го казаха!

p.s Ако Ви е необходима повече информация за професията „военен летец“ (а то е очевидно), Председателят на Комисията по отбрана в Народното събрание – генерал Константин Попов е от парламентарната група на ГЕРБ, който е военен летец, може да Ви я предостави.

Ветерани военни летци:

1. о.з бриг. ген. Стефан Петров

2. о.з. генерал Михо Михов

3. о.з. бриг. ген Спас Спасов

4. о.з. ген. майор Иван Парапунов

5. о.з. полк. Димитър Димитров

6. о.з. ген. майор Калчо Танев

7. о.з. ген. майор Златко Златев

8. о.з. полк. Методи Николов

9. о.з. бриг. ген. Васил Димитров

10. о.з. полк. Любчо Стоилов

11. о.з. ген. майор Иван Дочев

12. о.з. полк. Евгени Белкинов

13. о.з. полк. проф. Иван Симеонов

14. о.з. полк. проф. Павел Пенев

15. о.з. полк. Георги Георгиев

16. о.з. подп. Димитър Йосифов

17. о.з. подп. Васил Хубенов


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Цеков

    114 8 Отговор
    Абе друго си е да си Кофопомпаджи и мутро-крадец с каруцирски език.
    Сложен отвсякъде.

    Коментиран от #71

  • 2 Псевдоним

    91 5 Отговор
    Ако имахме армия като хората, щяха да направят няколко лупинга над къщата му в Банкя/докато полива магнолиите/ и после да му снимат физиономията за първа страница на вестниците.

    Коментиран от #33

  • 3 Емил

    20 143 Отговор
    Всяко стадо си има мърша! Какво да правим като вашето стадо е заразено от русофилия и най-болната овца стана пРезидент!?

    Коментиран от #9, #24

  • 4 ТОВА

    12 47 Отговор
    СА ИЗМИШЛЬОТИНИ
  • 5 Гаргамел

    66 6 Отговор
    вдигайте бараките и няколко кръгчета над МС докато не излезе да се извини лично барабар с натрапения ви ресорен министър
  • 6 456

    65 6 Отговор
    Тулупи,баце е прочел Винету!Верно прескачал е страниците,но за сметка на това е гледал филма много пъти.

    Коментиран от #35, #46

  • 7 Емил

    11 77 Отговор
    Вижте ги, че се подписват по руски - о.з.!

    Коментиран от #18, #30, #65

  • 8 да де

    73 5 Отговор
    Тъжното е, че тулупа гордеещ се с простотията си никога няма да схване, че простия не е роден да лети.
  • 9 Гаргамел

    41 7 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    вече на няколко пъти пипа, писнА ми...аз съм отчвлен русофоб, ама краен...ОБАЧЕ по каква причина това недоразумение трябва да продължава да е МП?

    Коментиран от #16

  • 10 Генералът

    61 9 Отговор
    Та той не може и пожарникарски маркуч да държи, та ще се мери с пилоти. Прос, прос, не знам до къде.
  • 11 РЪМПЕЗИ

    46 8 Отговор
    ЕДИН СЪВЕТ...ИЗКАРАЙТЕ НЯКОЯ ВЕЧЕР ЕДИН ДВА ИЗТРЕБИТЕЛА И МИНЕТЕ ТАКА НА ДВА ТРИ МЕТРА НАД КЪЩАТА В БАНКЯ ТОЧНО КОГАТО СИ ВЕЧЕРЯ, СЛАДКО СЛАДКО....
  • 12 Националист

    23 8 Отговор
    И заплатите ви да доста високи, да не се наложи актуализация

    Коментиран от #26

  • 13 Не стига че са на Държавна хранилка

    12 33 Отговор
    Ами и ревът!!!! Ужас, Ай шъ въ, в 20 те заплати
  • 14 Истина ви казвам

    13 34 Отговор
    Не стига че сме ви поръчали истински самолети ами слушате мунчо , пълни ви главите с глупости

    Коментиран от #70

  • 15 ПЕНКО

    16 54 Отговор
    ВСЕКИ ЕДИН ШОФЬОР НА ТИР /ХИЛЯДИ/ ИМА ДЕСЕТ ПЪТИ ПО -ТЕЖКА РАБОТА ОТ ВАШАТА- ФРЪКЛЬОВЦИ- И ТО В ПОЛЗА НА НАРОД И РОДИНА !!!!!!!!!! ТУРЦИЯ ИМА -600 ИСТРЕБИТЕЛЯ ...ГЪРЦИЯ 250 КАКВИ СТЕ ВИЕ- С 40 ЧАСА РАБОТА ГОДИШНО И ПРЕТЕНЦИИ !?+!/ БЕЗ
    НАСРЕЩНО ДВИЖЕНИЕ -КАТ И МАТ И УМОРА И ГЛАД И МИЗЕРИЯ / Е .АХ ВИИ КОП ЕЛЕТАТА МРЪ СНИ КАТО РУМЕН -ГУМЕН ?!?

    Коментиран от #67, #68

  • 16 Емил

    8 41 Отговор

    До коментар #9 от "Гаргамел":

    За това, че е недоразумение Б.Б. си прав, ама е ЕДИНСТВЕНИЯТ досега, който подгони русофилистиците и незаконно забогателите кадри на КГБ и ГРУ в България! Кой друг ще продължи това дело - Иванов, Славчо, Нинова...?!
  • 17 Алф

    8 32 Отговор
    И шофьорите на самолети се събудиха? С големите пенсии на 40 години.
  • 18 00000014

    44 4 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    Това са офицери от запаса! А филмът "Тримата от запаса" е за такива като тебе и крадливият ти идол. "Резервисти" смешна и измислена дума от педеристи!

    Коментиран от #23

  • 19 Перо

    39 2 Отговор
    След като военните летци са “прости”,защо тиквата си назначи за шеф на комисията по национална сигурност в парламента “прост” летец,въпреки че той излезе мекотело и е срам за честта на пагона.
  • 20 Кафяво червен трол

    5 28 Отговор
    Оз звучи ми като озверял , прибирайки си фърчилото няма голяма полза от вас
  • 21 Минувач

    43 3 Отговор
    Летците не си струва да се обиждат от 1 двукрак кърлеж! Да не падат на неговото ниво! Лицето Бойко Методиев Борисов е просто обида за нацията! Топ Лъжеца на ЕС и основен координатор на грабежа и корупцията в България! Да не се обиждат от 1 потенциален жител на Централния затвор! Евентуaлни претенции към същия могат да имат само от Психиятрията....
  • 22 qwe

    34 2 Отговор
    Пилоти...били искали извинение от ...тлъст мутро-пожарникар(канцеларист).
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
    Колкото е "каратист" Тиквус Имбецилус, толкова е и "пожарникар", толкова е и министър. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
    Дебел мутро-фигурант!

    Я малко гръбнак покажете! Все едно от Мунчо да искате извинение!
  • 23 Гоце

    8 17 Отговор

    До коментар #18 от "00000014":

    Всички членове на БКП ,с раздавани чинове за доноси

    Коментиран от #36, #48, #49

  • 24 АААААА

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    https://fakti.bg/life/499222-plastichen-hirurg-zapochna-da-operira-dashterite-si-na-10-g-i-eto-kak-izglejdat-te-dnes-snimki

    ЕТО ТИ МАЛКО "АМЕРИКАНЩИНА",АКО НЕ СИ СИ НАПРАВИЛ,БЪРЗО ДА СИ СПРЕТНЕШ ЕДНА ГОЛЯМА ИНТЕРВЕНЦИЯ НА ТЪМНАТА ТОЧКА....ЩАСТЛИВ ЩЕ СИ
  • 25 1234

    20 2 Отговор
    Всъщност целия народ иска извиние, защото не сме прости и не ни е лесно, журналистуте искат изеинение за мисирките и така... Тъй като извинение няма да получи никой, да не забравите да излезете на протеста и да гласувате на изборите.

    Коментиран от #29

  • 26 пилоти да нужни а не войводи

    16 4 Отговор

    До коментар #12 от "Националист":

    Ам че статни и ти пилот бе пишман войводо, та да вземаш голяма заплата. Но войводите най -обичат министерско кресло и не им стиска да са пилоти.
  • 27 Вова

    5 18 Отговор
    С пет летателни часа станал генерал
  • 28 Айхман

    26 2 Отговор
    Господа военни и граждански пилоти.Не очаквайте извинения от Борисов.В неговия примитивен характер няма такива похвати.

    Коментиран от #31, #53

  • 29 Един Българин

    15 4 Отговор

    До коментар #25 от "1234":

    Един другар в народното събрание каза че 80% от българите били дебили що не искахте извинение
  • 30 емил зола

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    една умна или поне читава дума не си написал досега.но явно толкова са ти възможностите
  • 31 Националист

    7 12 Отговор

    До коментар #28 от "Айхман":

    Тези който са се подписали не са господа те са си останали другари
  • 32 kritika

    7 3 Отговор
    a tozi tulup napravo se nasra ostavka
  • 33 ако имахме армия

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Псевдоним":

    трябваше отдавна да е взела властта от ръцете на престъпниците и да я даде в ръцете на победителите след като проведе честни избори. Армията е последен страж на държавността, а нейно задължение по конституция трябва да бъде изземане на властта със сила от продажни и корумпирани правителства, които работят срещу народа.
  • 34 @@@

    8 11 Отговор
    Всички са с пенсия таван над хиляда лева.Всички са се намърдали по фирми и дружества така че нямат право на глас.Взели са максималното от държавата.
  • 35 456

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "456":

    Ей, избери си друг ник. Това е моят.
    КЪДЕТО СВЪРШВА УСТАВА ТАМ ЗАПОЧВА ВВС.
    Браво истински Мъже.
  • 36 xaxa

    10 2 Отговор

    До коментар #23 от "Гоце":

    Хахахахахахахаха! Само това ли успя да измислиш бе гербераст-комунист? "членове на БКП, които били с подарени чинове за доноси?" ААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
    Доносниците си остават доносници, тоест такива мишки като теб!
    Да не се бъркат с оперативните им агенти, нито пък с армията. Само на мишка като теб не са й ясни нещата а? Ти си от категория "доносници"... защото мижитурките там са били. Тоест около поне 20% от населението (вие плъховете сте малко повече ама не всеки плъх е бил доносник все пак). Хахахахахахахахаха!
    бЕгай да лижеш зад*ника на вожда бе доносник!
  • 37 Маркуч пожарникарски

    26 2 Отговор
    Роденият да пълзи не може да лети. Без коментар.
    Респект, господа Пилоти
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Hoho Boho

    21 1 Отговор
    От мутра, която се гордее, че е прост не може да очаквате извинение
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 someone

    11 1 Отговор
    ами така е в мафията ,колкото по първичен и тъп толкова по-голям си в очите им, там не се ценят хора с ум и квалификация , сложните техники и операции са им толкова чужди и противни неща.
  • 42 чичо

    6 20 Отговор
    Момчета и аз съм офицер и ваш бивш колега.Не съм от ГЕРБ.Кое не разбрахте-за Радев става въпрос.Но има поговорка- гузен,не гонен бяга, и имам само един въпрос.Трябва ли да си мисля,че Борисов е прав и за вас?Познавам някои от вас и знам,че знаят какви ги върши Радев,но много искрено се надявам да не сте гузни.

    Коментиран от #43

  • 43 456

    16 2 Отговор

    До коментар #42 от "чичо":

    Ти НЕ СИ от ВВС.
    Трол - това си ти.

    Коментиран от #44

  • 44 чичо

    6 8 Отговор

    До коментар #43 от "456":

    .о.з. подп.Георги Е.Георгиев военен летец,пенсионер.
  • 45 Шопо

    9 2 Отговор
    Пичове,нямате проблем!!! Ниско над Банкя и две-три бомби у магнолията.
  • 46 Содом

    17 2 Отговор

    До коментар #6 от "456":

    Прочел е заглавието Винету и до там. Прочел е заглавието на една книга,а не самата книга.

    Коментиран от #51

  • 47 ПЕНКО

    4 15 Отговор
    ФРЪКЛЬОВЦИ-ФРЪКЛЬОЦИ -ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА -- "НЕБЕСНИ ГЕРОИ "-НА НИКОГО ОТ КОИТО- НЕ ИМ Е ВЗЕТА КНИЖКАТА -ТА ДА ОСТЕНЕ БАЗ ХЛЯБ -- САМО ФАЛИПРЪЦКОВЩИНА - НАЧЕЛО С КЛЮНЕСТИЯ - КА УН - ПИП ОНЬ !!!!!!!!!
  • 48 РЕАЛИСТ

    12 1 Отговор

    До коментар #23 от "Гоце":

    От изброените офицери по горе няма нито един доносник, но единствено Бойко е доказан доносник с псевдоним " Буда" . Издавал е аверите си с които е рекетирал в СИК, за да не го пипа полицията.
  • 49 РЕАЛИСТ

    15 1 Отговор

    До коментар #23 от "Гоце":

    Пропуснах да се аргументирам, защо офицерите не може да са доносници. Имаше заповед, такива да не се подбират от служители на МНО и МВР. А ти можеш да си измисляш, колкото искаш. За това ти плащат, може би.
  • 50 Ето ме

    18 1 Отговор
    Поклон пред тези, които са полагали клетва, в чието съдържание се включват изразите "За отечеството ..." и "с цената на Живота си ..."
  • 51 чичо

    0 6 Отговор

    До коментар #46 от "Содом":

    Ти сигурно си му държал фенера.
  • 52 Хаджиментов

    4 14 Отговор
    В частен разговор всеки може да си говори всичко.
    Интересно какво би излязло ако се публикуват частни разговори на Радев, Нинова, подписалите писмото и всички протестиращи заради записите....
  • 53 Хаджиментов

    4 10 Отговор

    До коментар #28 от "Айхман":

    За какво да се извинява, не разбрах?!?!? За нещо споделено в частен разговор?

    Коментиран от #64

  • 54 ....

    10 5 Отговор
    Прав е наистина са прости летци... те ако имаха грам мозъка или жал за държавата щяха отдавна да му пратят една честитка въздух-земя докато си поспинква с пачките в резиденция
  • 55 Петьо Петров

    16 1 Отговор
    Няма недостойни професии,има недостойни хора.Ако мислите,че Борисов е достоен министър-председател,защитавайте го,това говори само за нивото ви на интелект.Чета,че използвате различни опорки,и то все еднотипни,явно дотолкова стига речника ви.Не съм видял досега нито един аргументиран довод,защо правителството трябва да остане.Ще се счупи държавата ли?Ами 2 месеца по време на карантината как работи.Сега един месец са отпуска,но сме си още живи.Нима сте толкова заслепени от своя идол,че не виждате как отдавна държавата е счупена?Помислете малко с тези глави,никога не е излишно!

    Коментиран от #56

  • 56 gosho

    0 8 Отговор

    До коментар #55 от "Петьо Петров":

    ya supostavi upravlenieto pri videnov,dohodite,pri stanishev sus batko i bratko i sprenite evro subsidii,togava imashe li opashki za more v gurtciya ,kato govorite za krajbi dayte konkretni dokazatelstva

    Коментиран от #57

  • 57 СРАМ

    18 1 Отговор

    До коментар #56 от "gosho":

    А ти драги, който се срамуваш от кирилицата, сравни царуването на Крум, който е режел ръцете на крадците и царуването на Бойко, който той и цередворците му крадат и със зад.ника си. Станаха милиардери от дрането на кожата на бедния българин, най бедния в Европа, потопи в нечувана мизерия нашите бащи и майки с пенсии по 100 евро.

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Льотчик

    4 10 Отговор
    То всичкото генерал Ве ,много обидени ,много помагали ,каде бе шарлатани заплатаджии ,по една шапка пари полети по един на месец 20-30 заплати пенсии генералски ,и от кого ни пазите от вас самите ли.Ми било трудно ,на другите да не им лесно
  • 60 Шаран БГ

    8 2 Отговор
    Оставете го - не си заслужава времето и нервите , които ще похабите! Той трябва де срещне човек на улицата да му пада на колене и да иска прошка ! Кого не обиди, кого не обруга? Някои ги компенсира с огромни месечни заплати....... А обикновения българин ....? Той го няма за човек. Че едни военни пилоти ли .......? Те не са завършили Академията в Симеоново !
  • 61 Сиганин

    3 8 Отговор
    Льотчик генерал тий летял три пъти в реални военни действия не участвал ама генерал .Щот опърдял ген щабна академия аи сикти.р
  • 62 стоян

    2 7 Отговор
    имаме 10 самолета от тях 5 летят и 10 червени генерала =по един генерал на самолет=смях
  • 63 ПСФ

    1 5 Отговор
    Колко пари от бюджета бяха дадени за хубави модерни самолети и колко от тях бяха потрошени от гламавщина? През какви трудности мина правителството, само и само да вземе най хубавото, чисто нови Ф-16, без да има вашата подкрепа. И защо всички си мълчахте за вината на Румен Радев за катастрофата с "Кугара" в открито море на датата втори юни? Не може той, с безразличие да подминава превърналото се в традиция издухване на шапките на матросите, чрез зависване на хеликоптера на опасно малка височина над присъстващият там военен кораб и да не прецени, че това е крайно потенциално опасно. В качеството си на професионалист и командващ авиацията, той е можел да забрани това и да избегне катастрофата, която в последствие се случи. Де факто, това е втората катастрофа с хеликоптер на същото място.
    Първата е през шесетте години, на същата дата и по същата причина, а именно, трудност във визуалното определяне на височината над водната повърхност.
    Съществува мнение, че Българите не могат да се самоуправляват. Ами, ако за този случай нямаше съществуваш вече пример, можеше по някакъв начин да се търсят оправдания, а сега? Феликс Дзерински е казал, "че точното и безпрекословно изпъление на служебните задължения в мирни дни, това също е героизъм." Явно тук не може да се говори за подобно спазване.
    Жалко за загиналия пилот и за народа, който трябва да изплати тая загуба, а и да изтърпи липсващия здрав разум на този човек!
    Не може да си върховен главнокомандващ и да застра
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ПросТ

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    Не чета коментари на неграмотници , но на някои не им е ясно, че това е официално звание на офицерите от запаса. Аман от "разбирачи"!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 сулю и пулю

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "ПЕНКО":

    са качват на тировете и мачкат невинни по пътищата а там Горе не е за сулювци......
  • 68 Бай Манчо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "ПЕНКО":

    ЦЪРВУЛ
  • 69 НЕКАДЪРНИЦИИИИИ

    1 0 Отговор
    БОЙКО НЕ Е ГОСПОДИН А ПРОС ДРУГАР НА ГЕШЕВ ГЕРГОВ И ОСТАНАЛАТА ЧЕРВЕНА СГАН ОТ РЕСТЪПНИЦИ
  • 70 Оооо

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Истина ви казвам":

    Платили сме самолети ама няма Гаранция да дойдат Скоро,,,
  • 71 Гошко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пламен Цеков":

    Той толупа така мисли за всеки един, било то цивилен или униформен.
  • 72 пешо

    1 0 Отговор
    Като гледам какво говори и какво прави,явно е чел Винету,ама е гледал Оцеола(без да обиждам бат Гойко).Утре и за моряците ще каже същото.