Last news in Fakti

13 Август, 2020 21:30 7 516 105

Истини и лъжи за Джордж Сорос на рождения му ден

  • джордж сорос-
  • отворено общество-
  • виктор орбан

Той е лидерът на тайно световно общество и финасира световна мрежа от журналисти, граждански активисти или правозащитници, които в действителност са негови агенти

Истини и лъжи за Джордж Сорос на рождения му ден - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едва ли има друг съвременник, за когото се разказват повече небивалици: искал да напълни Европа с мюсюлмани и да ограби идентичността на местните народи, а влиятелни политици по цял свят били всъщност негови марионетки.

 

Той е лидерът на тайно световно общество и финасира световна мрежа от журналисти, граждански активисти или правозащитници, които в действителност са негови агенти. Превърнал е в свои марионетки влиятелни политици по цял свят. Целта му е подмяна на културната и национална идентичност на цели народи и поробването на цели държави, за да се превърнат в негови лихвени васали. И още: милиони хора по света са жертва на неговите борсови спекулации, а сега той планира и подмяна на християнското население на Европа с мюсюлмански мигранти.

Ако още се чудите за кого става дума: това, е американският милиардер и филантроп от унгарско-еврейски произход Джордж Сорос, който днес (12 август) навършва 90 години. Чрез основаната от него фондация  „Отворено общество“, от средата на 1980-те години до днес той е инвестирал милиарди долари за насърчаване на демокрацията и за проекти в образованието. С което си спечели и много врагове в цял свят.

Те се боят от Сорос и "соросоидите"

В цяла Източна Европа за мнозина Сорос е една от най-омразните фигури. Нерядко политици от управлението го сочат като враг на обществото. Такъв е например случаят със сегашните протести в България: там националистите, които са коалиционен партньор на премиера Бойко Борисов, обвиниха милиардера-филантроп, че е организирал масовото народно недоволство, заляло страната през последните седмици.

Но нито един политик не е пристъпил толкова граници в нападките си срещу Сорос, колкото някогашният стипендиант на неговата фондация Виктор Орбан. През юни унгарският премиер обвини Сорос  в заговор срещу Унгария. А последните проучвания сочат, че мнозинството унгарци вярват на Орбан. Повечето хора в страната смятат Сорос за  негативна фигура, която се опитва да навреди на Унгария - и вярват искрено на лъжите и измислиците, които се тиражират по адрес на милиардера.

Един пример: преди парламентарните избори в Унгария през 2018 година две трети от унгарските избиратели бяха убедени, че Джордж Сорос ще се включи в надпреварата със своя партия, носеща неговото име. А такава партия никога не е съществувала, нито пък Сорос някога през живота си е участвал в избори в Унгария.

И още измишльотини за Сорос

Една от най-често срещаните легенди за Сорос е „нацистки колаборационист“. Джордж Сорос е роден на 12 август 1930 година в заможно еврейско семейство от Будапеща, което оцелява в Холокоста, само защото успява да се снабди с фалшиви документи и да се укрие. Медии, които са близки до управляващите в Унгария, често пишат за „спекуланта-колаборационист на нацистите“, причинил много нещастия на други евреи. А истината е доста по-различна: на 14-годишна възраст Сорос е изпратен в семейството на чиновник от земеделското министерство, прикрит като негов кръщелник. Въпросният служител е отговарял също и за инвентаризацията на конфискувано еврейско имущество. В интервю за СиБиЕс през 1998 година Сорос признава този факт, но дава да се разбере, че по някакъв начин не е помагал на своя мним кръстник в тази негова дейност.

Преди повече от половин век Джордж Сорос открива начин да забогатее от високорискови борсови спекулации. Най-големият му успех е вид валутна спекулация покрай срива на британския паунд през 1992 година, когато за кратко време успява да спечели близо един милиард долара. В тази връзка в Унгария, и лично премиерът Виктор Орбан, обвиняват Сорос, че бил спекулант, който е причинил нещастия на милиони други хора.

Всъщност британският паунд се срути на 16 септември 1992 в резутат от сложни политически, социални и икономически противоречия, възникнали много преди Сорос да се намеси в играта. Самият той в годините след това постепенно се превърна в един от най-сериозните критици на съвременния финансов капитализъм и вече настоява за строга регулация на финансовите пазари.

В средата на 1980-те години Сорос подкрепи антикомунистическата опозиция в Унгария и основа първата си фондация „Отворено общество“. Тъй като тя подкрепя и много неправителствени и правозащитни организации, чиято задача е да упражняват контрол над действията на правителствата и да посочват проблемите в обществото, много управляващи определят Сорос като „водач на тайно общество“, който при нужда мобилизира световната си „мрежа от агенти“, за да напада националните правителства. Същото твърди и унгарският премиер Орбан, който е бил стипендиант на „Отворено общество“, подобно на много други негови съпартийци от „Фидес“.

План за подмяна на християнското население

Във връзка с бежанската криза в Европа унгарското правителство вменява на Сорос пъклен план: да вкара в Европа милиони мюсюлмани и по този начин да подмени християнското население на Стария континент. Премиерът Орбан, например, нарича това „Плана Сорос“ и вече проведе няколко „общонационални консултации" по темата.

Обвиненията тръгват от една статия по повод на кризата с бежанците от септември 2015 година, в която Сорос се обявява за контролиран и честен прием на до 1 милион бежанци годишно. По-късно той ревизира бройката на 300 хиляди годишно, като същевременно се обяви и за по-надеждна охрана на външните граници на ЕС – нещо, за което настоява и самият Виктор Орбан.

Детайлите в "Плана Сорос", на който правителството на Орбан често се позовава, са чиста измислица: по-меки наказания за престъпници-мигранти, десетки хиляди евро помощи за бежанци или насилствено заселване на Европа с мигранти. Всичко това са безпочвени твърдения, които Сорос никога не е формулирал. 


Поставете оценка:
Оценка 2 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    62 14 Отговор
    е един от властелините на планетата,недосегаем!

    Коментиран от #7

  • 2 Дедо Пенс

    107 9 Отговор
    Светът не е видял нищо добро от евреите...

    Коментиран от #22, #58

  • 3 Миролюб Бенатов

    83 4 Отговор
    Айде стига му толкова, дърт прилеп
  • 4 Рошко

    78 7 Отговор
    Включително и вие сте соросоидна медия
  • 5 Шайба

    77 8 Отговор
    Жалко само,че статията не е на хартиен вестник и не може човек да си избърше дупето с нея.
  • 6 ужас

    70 5 Отговор
    Дойче веле празнуват рождения ден на Сорос.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Джипсизациа

    66 15 Отговор
    Планът на Сорос за България се развива по-добре от очакваното. Първата държава с ромско население. Ромите при бойково време си удвойха размера.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 абг

    30 2 Отговор
    Как се е смумил тоя висш слуга на мафията, хайде време вече стана.
  • 11 Последния Софиянец

    6 53 Отговор
    Сорос е Велик. Както и Бойкикев!
    Слава на Либерализма!
  • 12 Бриго Бичкията

    38 4 Отговор
    Никой не знае какво му е на Джорджи в главата. На 90 години, най вероятно е останал алцхаймера.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Сделано в СССР

    12 45 Отговор
    Страшилището на всички диктатори . :))) Ако не беше той , не знам с какво щяха да оправдават некадърноста си

    Коментиран от #60

  • 15 Ами

    13 50 Отговор
    Най-некадърните нации се управляват от диктатори,като Орбан,От мутри като Борисов,И от ченгета като Путин!Къде другаде можеш да чуеш небивалици!!Сорос бил такъв ,онакъв и се отклонява вниманието от кражбите и измамите!!

    Коментиран от #62

  • 16 Criminal

    55 1 Отговор
    Четете литература, не слушайте чалга и евро-атлантически глупости............това ще ни убие като нация.............

    Коментиран от #45

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 По сложно е

    45 0 Отговор
    Всички гореописани идеи просто произтичат от концепцията за Отворено общество. Концепцията е дело на Карл Попър - пак .вреин. Въобще евре.те винаги се занимават със социален инженеринг - и Маркс,и Троцки,и Ленин,и културните марксисти,и джендърката Джудит Бътлър. Джаба Хатянина просто придвижва някои от идеите на Попър,курлтурните марксисти и Бътлър друг набор от подобни идеи. Тоя дърт прилеп и просто една от трансмисиите.

    Коментиран от #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Голем смях

    7 19 Отговор

    До коментар #2 от "Дедо Пенс":

    Напротив.Христос е евреин.

    Коментиран от #56

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бесен Язовец

    31 3 Отговор
    Дано му е последния рожден ден!
  • 25 Социалният инженеринг

    0 19 Отговор

    До коментар #20 от "По сложно е":

    Не е за всяка уста лъжица!!!Що в славянския свят е невъзможен!?Що всички други народи и от най-рошото могат да извлекат най-добрите поуки,а в славянството и най-доброто се скапва като гнили круши!?
  • 26 Банкянския карагьозчия

    9 10 Отговор
    Пропуснали сте най важното ,дьорд шорош подкрепя само леви партии,най вече бивши комунисти или отрочета на комунистическия интернационал
  • 27 Аааъъъ

    53 0 Отговор
    Този унгарски евреин е толкова готин, че и Унгария и Израел са му забранили да стъпва на тяхна територия... А те го познават най-добре!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Язе

    17 2 Отговор
    Не, че нещо но имаше и интервю с Воденичаров. Той е бил на обучение при Сорос и му е гостувал лично. Човека се е запознал основно със семейството на Сорос и с методите на обучение и в момента когато му е светнало за какво иде реч, веднага се е изнесъл обратно в БГ. Обаче Кошлука е останал, Орбан също. И тука няма конспирация всичко си е истина
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Перо

    13 2 Отговор
    в БГ се казва,че за покойник се говори или добро,или нищо.Ако тоя пукне ще се напия,
    не от мъка!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Criminal

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "Criminal":

    Тук съм у туркия, чакам отговор , или мама те приспинка...........
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Gen Gurko

    12 0 Отговор
    Никакви измишлъотини, а истаина е това което се разказва за евреина спекулант. Да раздава награбеното на бедните и да се кае за службата си за германците.
  • 53 Фен

    20 3 Отговор
    Един е Сорос, и Дойче Веле е неговият пророк!
  • 54 малко смешно

    21 1 Отговор
    не можах да разбера за какво му е на тоя да прави всичките тия работи ??? така като го гледам на външен вид скоро червеите ще пируват , ще има ли време за всичките тия работи ??? да контролира, да вреди, да управлява, да подменя. за такова начинание са нужни векове! освен да е психично болен и обкръжението му да се прави, че не забелязва.
  • 55 другарят

    30 4 Отговор
    Платена Соросоидна статия и публикувана от местни продажни помияри! Сорос не само е сътрудничел на нацистите в Унгария, а е бил член на нацистка банда за погроми над евреи, като така е скривал еврейският си произход! Вероятно не само е грабил други евреи, а и убивал! Преди години в едно интервю този изрод казва следното за това..."Това беше начина да се спася тогава и смятам че правилно съм постъпил"..Значи този болен мозък си е внушил, че неговият животец е по-важен от живота на останалите евреи! В тази гнусна статия тук, не се споменава, че дори Израел е забранил влизането му в страната!
  • 56 Ми да

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Голем смях":

    Исус е всъщност отцепник(маверик) отцепил се от юдаизма и прповядвал редактирана версия на Тора ли е, Талмуд ли е не знам, но се твърди, че е говорил на арамейски език(от групата на семитските езици) т.е. няма как да не е бил евреин

    Коментиран от #61, #103

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Светът видя най-доброто от евреите

    3 12 Отговор

    До коментар #2 от "Дедо Пенс":

    Исус Христос !
    Нека ви припомня, дами и господа,че Бог ги избра за свой народ . Явно е видял нещо повече в тях :)
    Мир ви желая!
  • 59 Факт

    11 1 Отговор
    Дойче зеле е част от информационната мрежа на евреите ционисти чиито виден представителе и Шорош.
  • 60 айде бе

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "Сделано в СССР":

    Тръмп диктатор ли е,та обвинява Сорос? И събират подписка за изгонването му от щатите М? В Европа -Макрон,Орбан...и те ли са диктатори?
  • 61 Забележително е

    5 9 Отговор

    До коментар #56 от "Ми да":

    Как хора които никога не са чели библията , смело говорят за материя която изобщо не познават. За да сме най точни, Исус е римлянин . По негово време Израел е под римско робство. Роден ли си на територията на рим си римски поданик.

    Коментиран от #66, #84

  • 62 айде бе

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Ами":

    Че Мерекл също е ченге от Щази.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Паля свещ

    3 0 Отговор
    да му отпразнувам рождения ден.
  • 65 Руски еничарин

    1 4 Отговор
    Сорос - последната сламка на непрокопсаника !
  • 66 KKKK

    10 1 Отговор

    До коментар #61 от "Забележително е":

    Не е римлянин. Римлянин означава римски гражданин, а тази привилегия са имали само жителите на град Рим и някои отделни провинции на по-късен етап. Но не и района на Христос. Отделно от това на всеки чеченец му казват чеченец, а не гражданин на руската федерация нали? По-важно е, че е чеченец. Останалото са административни подробности подлежащи на промяна.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Засега

    4 9 Отговор
    е сложил ръка и на БСП чрез Корнелия Нинова. Чиито син е бил на съответната издръжка в университета в Бъркли. Годишната такса е 60 000 долара или четвърт милион за 4 години. Той е добър математик наистина, но в Бъркли не дават стипендии на чужденци. Остава въпросът кой му е плащал. Може да се предположи ако се види симбиозата на Корнелия с Христо Иванов от Демократична България /твърдо соросоидна/.
  • 69 ИСТИНАТА

    12 0 Отговор
    Този е адско изчадие!
  • 70 лъжа

    18 0 Отговор
    Най-голямата лъжа е, че е филантроп !
  • 71 ИСТИНАТА

    13 0 Отговор
    Работи за унищожаването на бялата раса - демек нас!
  • 72 ИСТИНАТА

    13 0 Отговор
    Използва парите си за развращаване на децата!
  • 73 ИСТИНАТА

    15 0 Отговор
    Създал е фондация за унищожение на семейството!
  • 74 ИСТИНАТА

    10 0 Отговор
    Храни и дойче веле, храни и най-некадърните джурналисти в страната, като Иван Бедров, Огнян Стефанов и др. парцали дето не стават за нищо!
  • 75 ИСТИНАТА

    12 0 Отговор
    Синът му е мазен, дребен пед ал... и живее с кюнец
  • 76 Емил

    12 0 Отговор
    Скоро и той ще си иде и нищо няма да занесе от другата страна!
  • 77 ИСТИНАТА

    8 1 Отговор
    За никого не е направил нищо добро, всички е използвал за собствени облаги - този унищожи Европа!
  • 78 ИСТИНАТА

    11 0 Отговор
    Никога не е успявал да направи голям пробив в Източна Европа!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ИСТИНАТА

    7 0 Отговор
    Подпомага унищожаването на нормалното земеделие и финансира отглеждането на опиум и марихуана!
  • 81 ИСТИНАТА

    7 0 Отговор
    Когат патакса - все ще е късно!

    Дано е по-скоро!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Kiko

    12 0 Отговор
    А защо никой не казва нищо, за нашия стипендиант на Сорос-Емил Кошлуков.Как американски гражданин,какъвто е този американски агент е директор на национална телевизия.И до слабо умните патриоти(псевдо)...ако Сорос имаше нещо общо с протестите и демокрацията,то БНТ щеше да излъчва денонощно протестите..Да ама не.Кошлуков е продажник,за разлика от В.Орбан.
  • 84 сигурно си от Герб

    9 1 Отговор

    До коментар #61 от "Забележително е":

    Мноого си плосък и сигурно си от Герб ,за да ръсиш такива бисери.По твойта логика,Ботев,Левски,Караджата и т.н.са Турци.Тъъпоъгълник
  • 85 СКОРПИОН

    12 0 Отговор
    сорос не е човек а ГАД
  • 86 Тото

    6 0 Отговор
    Тоя боклук на времето е възпрепятствал развитието на алтернативната медицина,като е задължил училищата да изучават само фармация чрез своите фондове за финансиране
  • 87 Тиквун

    3 1 Отговор
    Това е моят татко...търъдъдъъъъънннннн
  • 88 сори сорос

    17 0 Отговор
    Ха, медията на сорос прави реклама на сорос.
    И да ви светна...
    Схемата работи с много пари, по следния начин:
    - наливаш много пари в НПО
    - тя успява да убеди властите да приемат и облекат в законови рамки някои политики
    - после, парите започват да идват от бюджета, където се е загнездила съответната организация. Т.е. - от местното население гостоприемник на паразитиращата НПО
    - НПО вече може да се самоиздържа и освобождава от разходи спонсора
    - ако не може... спира да съществува, като всяко неуспешно бизнес начинание
    - в дългосрочен план, спонсора има хора на место, които да помогнат за други големи проекти и да избият първоначалната инвестиция.
    - дори и да не се избие - един мултимилиардер може да си позволи а и няма какво друго да прави с пари, които не може сам да изхарчи.
    ------
    И така, впуска се в инвестиране в полето на социалното инженерство. Там печалбите може да са невероятни:
    - формиране на цели поколения от потребители....
    -------
    Забележете основната цел и важното:
    - спонсора/ спонсорите зад кадър формират и направляват общество, със собствените му средства (след първоначалната инвестиция), а не самото общество !!
    Това е много важно и говори за ..... клинична смърт на демокрацията.
    Вследствие НПО и лобистки вируси- паразити.
  • 89 сори сорос

    17 0 Отговор
    Всъщност, това не са неправителствени организации, а филиали на глобалисткия интернационал. Сороските организации са в около 140 страни, като се ръководят централно и изпълняват политически задачи, вербуват политици и съдии, наемат платени комисари за да извършват диверсия в съответните страни и да установяват външен контрол върху правителствата и вътрешната политика. Трудно можем да си представим по-голяма външна намеса във вътрешните работи на тези страни.
  • 90 ФАКТ

    15 0 Отговор
    Къса памет ,дами и господа ! Тоя рептил сам заяви,че е дал едни милиони за преврата в БГ,когато Жан беше премиер ! За него било интересно,как парите промиват мозъци.За него играта с човешката слабост е хоби !
  • 91 нннннннн

    6 0 Отговор
    Дано му е последният...
  • 92 Банго васил

    0 13 Отговор
    Сорос е велик
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ели Оригинал

    9 0 Отговор
    Азиатската криза е с негово съучастие. Не написахте и за обвиненията на Конгресмени САЩ - включително и евреи, за финансовите спекулации, обиските в Израел на офисите му, и че е "персона нон грата" тъй като е финансирал както терористични групировки, така и израелски националисти.

    Сорос е колаборационист на нацистите, и оправданието му пред САЩ медии, е че трябвал да оцелее е ужасяващо, по време когато християни и католици спасяваха сънародниците му с риск за живота си, вклч. БГ.

    Не писахте нищо и за Виденов, единственият политик изгонил Сорос, МВФ и СБ от БГ, Сорос му извъртя номера с финансовата криза един долар - 4 хиляди лева, както и продоволствената - денят след вътрешнопартияният преврат - Костов, Доган, бащата на Кирил Добрев - изведнъж магазините в БГ се пълнят, дотогава е имало нареждане храната да се изхвърля и да не стига до магазините.

    И тук въпросът е: не кой е Сорос, всички знаем, че е борсов спекулант, печелещ от страданието на хората, а кой стои зад Сорос.
    Моята хипотеза е нацистките капитали след ВСВ, на избягалия Борман и др.
    Чипирането на хората, следенето им, е нацистки проект при ВСВ е било с номера на затворниците,сега чипове с номера имплантирани в хората.
  • 95 Лустрация

    4 0 Отговор
    Марксист Троцкист-Комунист
  • 96 Мдааа

    6 0 Отговор
    Паднах от смях като прочетох официялната версия за тоя хитлерист Дьорн Щайн - Сорос в Уикипедия. Значи според сащисаните тоя нацист се е родил през 1930. Дали е така 😀кой ще ми каже, след като е главен интендант на 4 концлагера Аушвиц от 1939 до 1945. Значи според сащисаните на 14 години е станал главен интендант на всички коцлагери Аушвиц, а баща му е бил коменданта на Аушвиц, стрнанно за татето на Дьорн са "забравили" ПАК, да пишат.
    Цццц, не лъжат тия в Уикито, само "малко".
    .

    Що ли имам усещане че ще ме цензурират.
    Е разбира се за благото на демокрацията ще ме цензурират ОТНОВО.
  • 97 Джин

    1 4 Отговор
    Умен е много.Има и други на неговото ниво,но той действа.Уважавам го.
  • 98 Чао

    4 0 Отговор
    Това беше последния рожден ден на Сорос. Скоро ще се пресели в отвъдното. Чао

    Коментиран от #100

  • 99 ха ха ха

    5 1 Отговор
    Самият факт, че някои медии доста му четкат имиджа тия дни, ми говори, че точно той финансира протестите!
  • 100 Дай Боже

    2 0 Отговор

    До коментар #98 от "Чао":

    АМИН!
  • 101 Разум

    7 0 Отговор
    Бeзмилocтнитe aтaки нa Coрocoиди и джeндъри, cрeщу вcичкo, кoeтo мoжe дa ce oпрeдeли зa рacизъм e глaвнaтa причинa зa прeвзeмaнeтo нa зaпaднитe държaви oт нe-Eврoпeйци.

    Това е факт!
  • 102 Гост

    0 0 Отговор
    Е, щом Дойче Веле казва......
  • 103 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Ми да":

    Талмуда е създаден къде 300г след Христос. Тора е писана доста преди него, но в нея са само част от нещата. Тя носи старият завет. Христос носи новият.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Анонимен

    0 0 Отговор
    Интересното е, че Сорос е съгласен със всички нападки срещу него, а вие тук го оправдавате и казвате, че са измислица. Значи той казва да така е, аз съм лош, а вие се опитвате да опровергаете него, пожелавам ви да изчезнете, като медия, банда недоносени олигофрени.