Last news in Fakti

23 Август, 2020 17:45 35 897 296

България умира, идиоти такива

  • протест-
  • корупция-
  • оставка-
  • емил василев

Никакъв друг изход няма за горката ни държава и изтерзания ни народ, освен оставка на цялото това котило, тази криминална шайка, която ни доведе до там да ни е срам да си гледаме децата в очите и дори да не искаме да създаваме следващо поколение

България умира, идиоти такива - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тотална деморализация и криминализация на нацията с последващ разпад на държавността. Това е състоянието на България в момента. Няма чиновник от портиера до директора, който да не е вкаран в някаква схема за кражби и рушвети. Бацетата създадоха един особен манталитет на държавните органи - да тормозят гражданите и фирмите и да действат като частни организации на издръжка на данъкоплатеца. Бизнесмените са много добре наясно, защото го понасят на собствен гръб, как всевъзможните органи и органчета ги засипват с проверки и им измислят нарушения с една единствена цел - рушвет или глоба - изберете сами.

Безчет са примерите от собствената ми адвокатска практика, когато след отказ да им платят рушвет чиновниците пишат акт за фабрикувано административно нарушение с последващо наказателно постановление. Тяхната логика е елементарна и проста, като върховния им началник - премиерът: ако ни платите рушвет, добре, ако не ни платите ние пак ще си го вземем под формата на ДМС-допълнително материално стимулиране, средствата за което идват от събраните глоби.

Поставени пред тази дилема, бизнесмените са принудени или да се корумпират, заедно с чиновниците, или да плащат глоби, които са напълно измислени и фабрикувани. Слава Богу, има почтени съдии все още, които отменят този държавен рекет, но колцина имат смелост да обжалват и да влизат в "конфликт" с чиновническата мафия? Мнозина предпочитат да си платят тази повсеместна "такса спокойствие", за да им е мирна главата. Но за кратко... Идва на проверка следващият чиновник и всичко се повтаря отначало.

Лъжа е, нагла лъжа, че данъчното бреме в България било ниско. Защото никой не отчита неофициалното данъчно бреме, което частният бизнес плаща под форма на рушвети. Наскоро мой близък, който работи в администрацията ми сподели, че само през миналата година три пъти /!/ са били водени на почивка в луксозни пет-зведни хотели на държавна издръжка. Цялата им служба! Чиновникът и той е притиснат да влиза в описаната схема, защото в противен случай системата го изхвърля като непригоден за държавна служба. Или папкаш, слушкаш, рекетираш и гласуваш за Баце или отиваш... къде? На Терминал 2, естествено.

Така порочният кръг на деморализация се затваря - нито частният бизнес, нито почтените чиновници /ако изобщо са останали такива/ имат сили да се противопоставят на това аморално и престъпно статукво, издигнато в ранг на държавна политика. На този фон глупакът, който управлява страна предлага нова конституция. Позор! И за децата в детските градини стана ясно, че темата за конституцията е подхвърлена на обществото, за да се избегне решаването на истинските проблеми на страната - на първо място това е корупцията, като майка на престъпността и бедността. Цялото ни общество е тежко деморализирано и криминализирано и това е достигнало до всички нива на държавно управление. Вместо този истински дебат, който да има за цел как да се измъкнем от лапите на бедността и корупцията, мутроченгесарите ни вкарват в измислени дебати, като например трябва ли лъвът на герба да е с корона и ни убеждават как разделянето на ВСС ще доведе до независима съдебна власт.

Никакъв друг изход няма за горката ни държава и изтерзания ни народ, освен оставка на цялото това котило, тази криминална шайка, която ни доведе до там да ни е срам да си гледаме децата в очите и дори да не искаме да създаваме следващо поколение. България умира, идиоти такива. Как не ви е срам? Оставка!

Емил Василев, адвокат по антимонополно, медийно и авторско право, народен представител в
41 Народно събрание


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 328 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    726 117 Отговор
    Истински Държавник е Адвокат Емил Василев с точен анализ!

    Коментиран от #2, #38, #51, #283

  • 2 Подкрепям

    655 75 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Експертен коментар на бившия народен представител! Един от малкото които бяха в парламента и запазили своите принципи,честност и морал.

    Коментиран от #115, #116, #190

  • 3 Кочо

    128 274 Отговор
    Ето за това комунистите на фъжето

    Коментиран от #113, #173

  • 4 Да да

    448 47 Отговор
    БКП = БСП , СДС , ДПС , НДСВ , ГЕРБ , ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ .ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО И РАБОТЕХА ЗА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ. МОРАЛ И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА ТРЯБВА.

    Коментиран от #119, #120

  • 5 Пийте по една малка домашна ракия

    136 70 Отговор
    вечер, за здраве и спокоен сън.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Да да

    313 20 Отговор
    1 ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА . 2 НЕ ЗАВИСИМА ПРОКУРАТУРА. 3 СВОБОДНА КОНКУРЕНЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ( ОТ ГЛАВНИЯТ АРХИТЕКТ ДО ПОРТИЕРЪТ И ЧИСТАЧКАТА ) 4 БУДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ( НЕ ПРИМИРИМО КЪМ ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА И КОРУПЦИЯТА, ОТ МИНИСТЪРА ДО ДИРЕКТОРКАТА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА ) 5 ПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯТ И СРЕДЕН БИЗНЕС 6 ИНВЕСТИЦИЙ В ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА.

    Коментиран от #117, #124, #196

  • 8 И тоя

    107 400 Отговор
    Мазен адвокат колко ли душици е разплакал и се е нагушил.Като много знае да поведе тълпата от рибарските палатки.

    Коментиран от #22, #121

  • 9 Да да

    304 36 Отговор
    И ДИСТАНЦИОННО И МАШИННО ГЛАСУВАНЕ. ИСЧИСТВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ ОТ 800 000 МЪРТВИ ДУШИ ГОТОВИ ЗА МАШИНАЦИИ НА ИЗБОРИТЕ. КОЛКОТО ЛИЧНИ КАРТИ ТОЛКОВА ИЗБИРАТЕЛИ. ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ 75 - 85 % . БУДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО Е ГАРАНЦИЯ ЗА РАЗВИТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА .ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. МЛАДИТЕ НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ИЗЛЪЖАТ И ВАС. НА БЪЛГАРИЯ МЯСТОТО Е ПРИ РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ. ОТВОЮВАЙТЕ СИ БЪДЕЩЕТО. БЕЗРАЗЛИЧИЕТО ХРАНИ БЕЗЗАКОНИЕТО.

    Коментиран от #106, #204

  • 10 ЗОМАН

    96 146 Отговор
    Забрана на Прест'ъпната , АНТИ-БЪЛГАРСКА СЕ'КТА- БКП: БСП-ДПС-ДС-СОРО'СП'ИИ е единственият Шанс за спасение на България

    Коментиран от #57, #142

  • 11 Протестиращ за по добър живот

    313 56 Отговор
    Напълно съм съгласен с господин адвоката!!!! Един от уважаваните професионалисти в своята област и също така и общественик
  • 12 Да да

    249 33 Отговор
    1. Оставка 2. Върховенство на закона. 3. Прозрачни избори. 4. Реална конкуренция. Всичко това ще доведе до достоен живот ( висок стандарт ) 850 лв минимална пенсия и 1200 лв минимална заплата. Реалната конкуренция ражда високо и качествено производство.

    Коментиран от #17, #50, #197

  • 13 Стойко

    231 31 Отговор
    Напълно е прав! ФИЧ-МИЧ,рейтинги , всеки може да почувства по джоба си положението на държавата.
  • 14 Гост

    143 40 Отговор
    Адвокат го е казал, доста по-умен от БАЦЕТО...КОШМАРА НА РАДЕВ И Герб Завинаги, Жоровци и секви миризливи тролове.

    Коментиран от #21

  • 15 измряха ли глупаците

    81 91 Отговор
    След 9-ти 1944 чекистите са избили почти всички от предишната власт/така се сменя власт по света/.От тогава до сега да се е случвало нещо подобно?
    Логично е да са същите на власт от тогава.Това,че са се пребоядисали не означава,че са други!
    Такъв беше сценария на интернационала,назначиха капиталисти чекисти да грабят и трепят народа за да се пролетаризира и да построят куманизъма.Но на чекистите ролята им хареса и Ниновица седи и дреме в чакалнята.

    Коментиран от #30, #63, #79, #219

  • 16 НАИСТИНА БЪЛГАРИЯ УМИРА

    251 43 Отговор
    С ТОВА КРАДЛИВО УПРАВЛЕНИЕ! НАПЪЛНО ТОЧЕН И АБСОЛЮТНО ПРАВ!

    Коментиран от #20

  • 17 ДААААА,..БЕ

    73 143 Отговор

    До коментар #12 от "Да да":

    Викаш, Европейски заплати ама с... Руски Фатмаци-шпиони и Бкп-Олигарси😂

    Коментиран от #28

  • 18 777

    39 135 Отговор
    България няма да липсва на никого !

    Коментиран от #96

  • 19 БЛИЦ и ПИК

    60 76 Отговор
    Браво на колегите от " ФАКТИ"!! По- големи ЦЕНЗОРИ и от нас се оказаха!! Трият поголовно критиците на Боко Простака и шайката му!!
  • 20 Никога ПредиБългария не е била ТОЛКОВА

    37 132 Отговор

    До коментар #16 от "НАИСТИНА БЪЛГАРИЯ УМИРА":

    ДОБРЕ, Су-льо

    Коментиран от #32

  • 21 Ха ха

    25 43 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Тоя си ник Гост пише под още 6 имена във всяка новина пише по 3 коментара с под различни никове.Явно е много развинтен

    Коментиран от #26, #192

  • 22 Doni Brasko

    97 27 Отговор

    До коментар #8 от "И тоя":

    Моето момче не отклонявай въпроса. Той е професионалист не мръсник като теб

    Коментиран от #29

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Какъвто създателя

    84 15 Отговор
    На "партията", такива са и последователите МУ!
  • 25 Другия с коня

    41 124 Отговор
    Ти какво Произвеждаш,адвокате....Какво произведе като БВП....
  • 26 Бъчваров

    114 35 Отговор

    До коментар #21 от "Ха ха":

    Само вие герберски гюбрета пишете с по шест ника
  • 27 Фффффф

    137 35 Отговор
    Стига с тая оставка,трябва да се изметат всички които имат нещо общо с ГЕРБ

    Коментиран от #45

  • 28 Да разбира се

    31 9 Отговор

    До коментар #17 от "ДААААА,..БЕ":

    Без такива като теб.
  • 29 Ясно

    54 13 Отговор

    До коментар #22 от "Doni Brasko":

    Ти си Гост Жоро Севда Оня с коня Последният софиянец

    Коментиран от #34

  • 30 Али Резак

    31 10 Отговор

    До коментар #15 от "измряха ли глупаците":

    Тогава - чекистите, а сега чеки джиите, къде е разликата?
  • 31 Перо

    116 29 Отговор
    Много добре написана статия,но все пак адвоката е бил депутат,което показва,че и той е бил за статуквото години наред. Все пак е видял истината и истината го е направила свободен.По-добре късно,от колкото никога!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Абе

    159 21 Отговор
    За каква държава говорим, след като 1 милион пенсионери вземат по-малко от месечната разкладка на куче в приют! А заплатите ни са в пъти по-ниски от социалната помощ на безработен в Англия!

    Коментиран от #237

  • 34 Doni Brasko

    62 17 Отговор

    До коментар #29 от "Ясно":

    Ето пак си си сменил ника. Кой съм аз е без значение. Важно, че ние сме България, а вие сте тези дето ходите на 3 март в Турция

    Коментиран от #36

  • 35 Гост

    88 17 Отговор
    ИСТИНАТА.АДМИРАЦИИ ЗА МНЕНИЕТО.
  • 36 Опаа

    12 29 Отговор

    До коментар #34 от "Doni Brasko":

    Ти си жоро ясно е господин ГЕРБ
  • 37 Дългия

    46 135 Отговор
    Тоя умира от глупост! Никога до сега България не е била по добре! С пълни магазини, ресторанти , километрични опашки за Гърция , кога е било до сега?

    Коментиран от #40, #42, #44

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Не позна😂😂😂

    29 82 Отговор
    Истински държавник е бил султан Баязид че е наритл в ъгъла бълхаритe😂😂😂😂бълхаритe сте мизернорстадо способно само да граби и лъже и като оберете някои почвате да подскачате в дивашки ритми и да меткате салфетки и да се биете и да викате знаиш кои съм аз😂😂😂😂

    Коментиран от #98, #99, #200

  • 40 Абе

    109 23 Отговор

    До коментар #37 от "Дългия":

    Първи по смъртност и ниска раждаемост в света сме! Абсолютен факт! Доказан! Последни по доходи в Европа, само Украйна и Молдавия са след нас.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ха ха ха ха ха

    96 29 Отговор

    До коментар #37 от "Дългия":

    Като три милиона българи са роби в чужбина и пращат пари, ще има има пълни магазини и опашки за Гърция.
    Въпреки показателите, че България е най-бедната страна в Европа. Най-корумпираната, смъртността е най-висока и т. н. с всичко най най...

    Коментиран от #55

  • 43 Next

    91 19 Отговор
    Народът го е казал: (за милиони няма закони, за кокошка няма прошка.) В кочината всичко се продава, на първо място морала и после е лесно. Оставка, съд и затвор.
  • 44 нали

    49 15 Отговор

    До коментар #37 от "Дългия":

    И с пълни чекмеджета...

    Коментиран от #80, #135

  • 45 Абсолютно

    31 14 Отговор

    До коментар #27 от "Фффффф":

    Подкрепям
  • 46 България

    45 82 Отговор
    си е много добре,само мързеливи те не работят и реват за пари от държавата. А после България умирала. Умират в вие от безхаберие и мързел

    Коментиран от #52, #54, #60, #64, #92, #235

  • 47 ИМПЕРИАЛИСТ

    31 59 Отговор
    Като му е толкова зле, да си тури въжето на шията....

    Коментиран от #61

  • 48 Султан Фатих Мехмед

    15 57 Отговор
    Края на бегето започва след 1876г

    Коментиран от #227

  • 49 Я... Я

    73 25 Отговор
    ТОЧНО КАЗАНО. ТРЯБВА НИЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА СИ ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ ТЯ Е НАША КАКТО СА НИ Я ЗАВЕЩАЛИ НАШИТЕ ПРА ПРА ДЕДИ. НЕ МОЖЕ ГРУПИЧКА ХОРА ДА ОПРЕДЕЛЯТ НАШЕТО БЪДИЩЕ И ДА ПЕЧЕЛЯТ НА НАШ ГРЪБ. СЪБОДИ СЕ НАРОДЕ. СЛЕД НЕ МНОГО ЩЕ БЪДЕ КЪСНО....

    Коментиран от #67

  • 50 Съгласен съм

    37 58 Отговор

    До коментар #12 от "Да да":

    Ама кой ще ги изработи тези пари? Врякащите по всякакъв повод по площадите ли или драскащите коментари тук и не само тук? А може би адвокатите и журналистите?

    Коментиран от #179, #203

  • 51 Из синонимния речник

    18 10 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Демоде - демаркационен – демек - демонтиране

    Демокрация – демонстрация – демагогия – деморализация -

    демонизиране

    Демаскиране - дембелин - ДЕМОН
  • 52 Behemoth

    18 7 Отговор

    До коментар #46 от "България":

    Ма верно ли?

    Коментиран от #140

  • 53 пройчо

    52 7 Отговор
    Умира..--щото и леви и десни интелектуалци ,си държахте и ръцете и перата в задниците --цели 19/деветнадесет / години !
  • 54 Говориш глупости

    67 20 Отговор

    До коментар #46 от "България":

    Бегето няма бъдеще защото основната философия е грабеж и измама и далавера и така е от векове
  • 55 Дългия

    35 58 Отговор

    До коментар #42 от "Ха ха ха ха ха":

    Е, като вкарат еврото, като се изравнят данаците с европейските друго ще запееш....и на червените ли вярваш, които фалираха държавата два пъти и евро съюза не ти даваше нищо....или може би на божкоФи ?
  • 56 Гад

    40 50 Отговор
    Я прочете малко в интернет за тоя адвокат-клоун от РЗС, дето преди 10 години беше казал, че Искра Фидосова го била изнасилила в мъжката тоалетна на парламента. Преди 7 години заплаши Николай Цонев с убийство, беше заливал с вода бивши свои съпартийци. Тоя не го слуша много главата.

    Коментиран от #62, #241

  • 57 Жулиета

    9 20 Отговор

    До коментар #10 от "ЗОМАН":

    забравил си гроп любими
  • 58 Бегето е измекярска псевдо държавица

    49 20 Отговор
    Съставена от крадци тарикати които се крият зад фасадата на държава и се въртят според международното положение за да грабят от силните на деня
  • 59 Я кажи

    29 57 Отговор
    Борисов е пич
  • 60 Гост

    64 23 Отговор

    До коментар #46 от "България":

    Престанете да свързвате всичко с пари бе, като изкарваш 3000 лв и всико е супер, проблем няма. Герберасина му дай 3000 лв на месец и готово. Не става дума за пари бе....

    Коментиран от #72

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Колко го слуша главата

    56 17 Отговор

    До коментар #56 от "Гад":

    не знам но всичко което е написал е така.
  • 63 Виж сега

    46 38 Отговор

    До коментар #15 от "измряха ли глупаците":

    Виж сега, Нинова е пич отвсякъде и за разлика от Бойко Ганьос е много умна.

    Коментиран от #71

  • 64 Нещастник измислен

    59 16 Отговор

    До коментар #46 от "България":

    ти знаеш ли колко доктори, медицински сестри и лаборанти работят на по две места за да си покрият разходите? И накрая тия стахановци от държавната администрация да отидат на почивка три пъти в годината на 5-звезден хотел.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 БЪЛГАРИЯ УМИРА

    51 16 Отговор
    Идиоти такива !
  • 67 Това което

    6 5 Отговор

    До коментар #49 от "Я... Я":

    Е не те разбирам кой защитаваш и против кой си. Всеки път различни коментари
  • 68 Мисля по никнаме

    20 22 Отговор
    От какво е предизвикано “компенсаторното поведение”, което намира вече поле за изява не просто в тоалетните на Народното събрание , а в сърцето на тази българска институция – в пленарната зала на Народното събрание,пред очите на цяла България чрез депутата Емил Василев от РЗС, ще попитате? Сега ще ви отговорим. Оказва се, че проявата на “компенсаторно поведение” обикновено се предизвиква (както твърдят учените) от следното:
    1. Сексуална дисфункция /импотентност/;
    2. Генетично несъразмерен пенис /малка пишка/, което води до комплекс за мъжка малоценност. Специалистите твърдят, че при наличие на гореспоменатите проблеми, обикновено мъжете реагират и компенсират чрез агресия, омраза, брутални действия, заплахи и пр.Съвета, който ни дадоха специалистите по отношение поведението на депутат Емил Василев от РЗС. А именно – някак си е обидно да търсиш аргументи и да спориш с хора, които не стават дори и за медицински идиоти.
    Простете ни, че нарушихме спокойствието Ви, но бяхме предизвикани.
    С приятелски поздрави към всички вас, с пожелание да запазите душевното си равновесие и със сигурност, че ЕДИН ПО-ДОБЪР СВЯТ Е ВЪЗМОЖЕН!

    Коментиран от #159

  • 69 антибсп

    11 4 Отговор
    Не разбирам. В текста ме наричат с една дума, но аз не мога да я използвам. Честно ли е?
  • 70 Мисля по никнаме

    8 4 Отговор
    Пипиньо пипинкьов,немирник такой
  • 71 Опонентите

    29 33 Отговор

    До коментар #63 от "Виж сега":

    Нинова на вързано куче хляб не може да даде🙊
  • 72 хах

    33 7 Отговор

    До коментар #60 от "Гост":

    Правилно, че не става въпрос за пари, нооо всичко опира до пари. Правешкият каскет, какво се изока: "какво ще решаваш ти бе, ти нямаш пари".
  • 73 Чук и Гек

    26 36 Отговор
    🥥🥄Нямаш доказателства, Адвокат Василев! Пишем те и тебе в графата - Рушител на даржавата, изменник - клеветник, виден превратаджия! Слуга на Кремал и Дубай! Иначе, много вярно си го описал, точно като информиран и умен човек! Ще си отнесеш минусите на простократите! 🕸📛
  • 74 Кой68

    29 16 Отговор
    Какво следва от тук натам?Поредната подмяна ли?Защото невиждам как и кой ще е новото и чисто начало.Пищите че тия ще изхарчат парите от EU,а тия "новите" които ще дойдат евентуално след тях -какво ще правят с тия пари?Да не би да ги държат-златен резерв!Да Б.Б преяде със власт.
    А ти господине/или другарю/какво стори като Народен представител.КАКВО!?
  • 75 шумен

    22 27 Отговор
    Да беше направил този коментар при многократното пропадане на държавата при управлението на скъпите ви социалисти.

    Коментиран от #107, #125

  • 76 Next

    27 22 Отговор
    Троловете по сайтове които слагат минуси, отлично знаят че са дребни душици, мишоци без морал, точно като барселонски.
  • 77 ЗА 30 ГОД КОЛКО ИЗБЯГАХА ИМА СТАТИСТИКА

    61 5 Отговор
    КАКВО ДА НАПРАВИМ КОГАТО БАБИТЕ НЕ ЩАТ ДА РАЖДАТ? МЛАДИТЕ СИ БИХА КАМШИКА И В ЧУЖБИНА И ТАМ РАЖДАТ. А КОЙТО Е РОДЕН ТАМ ДАЛИ ЩЕ СИ ДОЙДЕ? НЯКОИ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СА НА 30 ГОДИНИ.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ето така се прави подмяна

    33 12 Отговор

    До коментар #15 от "измряха ли глупаците":

    Народен съд и това е..
  • 80 Дългия

    25 5 Отговор

    До коментар #44 от "нали":

    Да и с хотели в Халхидики, магазинни вериги с 800 000 000 л. Не платени данаци и такива дреболий .
  • 81 Кочо

    22 19 Отговор
    Нека си изкарат мандата, но след това всички в момента парламентарно представени мошеници да нямат право да се явяват на избори под никаква форма! И тези от предишните парламенти тоже! Без г-н Минчо Христов!
  • 82 шумен

    14 33 Отговор
    червен сайт
  • 83 Заглавието е вярно

    37 8 Отговор
    Природата се изчиства от бо клука
  • 84 ДАЙТЕ ОЩЕ КАПОН ЯНЕ ГОЦЕ

    21 22 Отговор
    И ТОА ИЗНИКНА ОТ НАФТАЛИНА АКЪЛ ДА ДАВА?
  • 85 Чук и Гек

    24 20 Отговор

    До коментар #78 от "Пламен":

    Най после един искрен и най вече напълно правдив коментар! Бика за рогата и право в целта! Не като някой мислители да развиват теории, а кратко и категорично - българите сте чобани!
  • 86 Уточнител

    7 11 Отговор
    Българите, а не България. Почти е завършено, начинанието.

    Коментиран от #281

  • 87 Истината

    22 33 Отговор
    "Няма чиновник от портиера до директора, който да не е вкаран в някаква схема за кражби и рушвети"

    Поредното червено мекере, което истеризира и създава фалшиви реалности поради тоталното изчерпване на "протеста". Едва ли има нормален човек, който да се върже на подобна идиотия.

    Коментиран от #103, #105

  • 88 НАСЛЕДСТВОТО НА БАЙ ТОШО

    49 7 Отговор
    КАК НЯМА ДА СМЕ БЕДНИ КАТО ХРАНИМ ПОЛОВИН МИЛИОН ЦИГАНИ? ДЕТСКИ, ТОК, ВОДА, ПОМОЩИ И ПЕНСИИ С ТЕЛК?
  • 89 България умря отдавна

    14 17 Отговор
    От повече от 100 само агонизира
  • 90 месара

    28 29 Отговор
    само така , гласувайте за бсп за да ви е добре .......другаре ! всичко друго освен бсп за вас е лошо ! точно за това България загива и ше ви е срам да гледате децата си в очите , защото искате да си върнете комунизма !

    Коментиран от #102

  • 91 4433

    64 6 Отговор
    Днес всеки човек, който има смелостта да говори истината, е достоен за уважение. Но държавата и обществото са заразени от вирус по- страшен от Ковид и грябват други мерки. Прочетох какви безумни заплати взимат шефовете на държавните болници- търговски дружества. Някои вземат по 1 милион и стотици хиляди годишно. Това хищно източване на държавата и касата е престъпление срещу обикновените хора, които доплащат над 40% за лечение. Представете си, ако това се случи в Китай???

    Коментиран от #144

  • 92 EU BG

    18 14 Отговор

    До коментар #46 от "България":

    Некъдърните нищонеправещите .никаде няма да са по добре. И много по зле
  • 93 до свински гъз # 90 месара

    10 13 Отговор
    ти си редко тъпо парче...братиньо!
  • 94 Басри

    39 17 Отговор
    Браво! Много точно и истинно казано! Тази статия трябва да се разпечата и да се разлепи по спирки, паркове, магазини, училища.... Да четат хората! А отделни части от нея даже и по билбордове във всеки град!!!

    Коментиран от #272

  • 95 Нане

    41 16 Отговор
    Умитайте ги! Оставка на цялото правителство! Затвор за крадците които са все още на власт. Мутри Вън! Няма повече диктатори и лобисти да управляват тази държава! ОСТАВКА!

    Коментиран от #108, #226

  • 96 Cenzurata

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "777":

    Освен на българите!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Голям праз

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "Не позна😂😂😂":

    Много поздрави от Тамерлан.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 До слугите на черепа

    19 26 Отговор
    ОчевАдно е, че И сайтът Фак. Ти обслужва интересите на черепа, вис и други престъпници. Затова и защитава лум.пените, представящи се за протестъри
  • 101 Истина е

    22 6 Отговор
    И като се огледам от месеци насам на повечето хора не им пука или мислят да бездействат което е същото
  • 102 Голям праз

    7 18 Отговор

    До коментар #90 от "месара":

    Гений, точно ти гласуваш за комунистите.
  • 103 Хахаха много

    30 12 Отговор

    До коментар #87 от "Истината":

    си смешен бе, другарю. Ми то ние сме на първо място по корупция в Еврпоейския съюз, бе. На ПЪРВО!
  • 104 Държавен служител

    27 27 Отговор
    По две от тезите си господин адвокатът или нагло лъже или е тотално некомпетентен:
    1. ДМС отдавня няма. Дянков, финансовият министър в първото правителство на Борисов, го премахна. Държавните служители получават заплата и премии, като и двете са включени в перо ФРЗ на разходната част на бюджета. Премиите по никакъв начин не зависят от приходната част на бюджета на съответното ведомство.
    2. Глобите никога, повтарям - никога, не са имали влияние върху ДМС във времената, когато го имаше (преди Дянков). Глобите винаги са отивали директно в централния бюджет, а не в бюджета на съответното ведомство. И открай време винаги е било така. Изключение са катаджийските глоби с фиш от камерите за скорост, които отиват в специална част на бюджета на МВР за закупуване на още камери.

    Всичко това може лесно да се провери по дикументи.

    По трета теза г-н адвокатът си позволява да обобщава, лъже и обижда, като твърди, че всички държавни служители са корумпирани. Да, има сектори, които са доста корумпирани. Но има администрации, за които няма нито един сигнал за рушвети. Нито един!
  • 105 Голям праз

    24 5 Отговор

    До коментар #87 от "Истината":

    За лудия всички нормални са луди, нали другарю чиновник.
  • 106 1234нн

    8 26 Отговор

    До коментар #9 от "Да да":

    Гласуването да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
    В него не трябва да участват неграмотни и пенсионери.
    Активното население да гради бъдещето си, на чисто, без намесата
    на гореупоменатите, които изкривяват резултатите, по обясними
    причини.
  • 107 Голям праз

    23 7 Отговор

    До коментар #75 от "шумен":

    Абе мозък, с кой управляваха за последно БСП? Я виж колко от калинките на НДСВ сега са гробари.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Супер

    18 4 Отговор
    Задължително трябва да умре тази Чалгария.
  • 110 Супер

    15 6 Отговор
    Номенклатурна чалгария е това и тя трябва да бъде заличена.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Българинът иска ли да е богат

    25 2 Отговор

    До коментар #3 от "Кочо":

    Богатият е човек, който организира хора да произвеждат блага и обществено полезни ресурси. Богатият не ограбва чуждия труд и не смазва всеки опит на другите да развиват печеливша дейност. Богатият, който е постигнал с честни средства баснословното си богатство е задължен да върне на обществото 80 процента от него, защото обществото му е създало условията да забогатее. Вселенските закони не търпят неравновесие, везните трябва да бъдат уравновесени. Ако си получил приток на енергия, трябва да я трансформираш в обществен ресурс. Богатството е обществена енергия, за която богатият носи отговорност да подобри обществения живот и живота на всеки един член на нацията. Богатият е длъжен да пази и природата както Господ е създал и да осигурява условия за нейното благотворно развитие, защото без природа животът на човека е обречен. Неспазващите тези правила богаташи се наказват не от човешките, а от вселенските закони.
  • 114 така така

    17 29 Отговор
    Оставка и на Президента!!! Не се правете на ударени!! И той е същия ц§рвул.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Богатството

    19 4 Отговор

    До коментар #2 от "Подкрепям":

    в съвременния свят много рядко е резултат от честен труд. То е резултат главно на машинации, узурпиране на природни ресурси, ограбване на обществото и експлоатация на трудещите се. Увеличаване на богатството не трябва и не може да бъде самоцел. Богатият по аксиома е човек със съответен потенциал да натрупва финансов ресурс в резултат на добре организирани обществено полезни дейности, като всеки по веригата получава полагаемия му се дял, след на обществото се връщат ресурси под формата на данъци с цел развиване на обществено-полезни каузи, включително и за подобряване на управлението на държавата. Предоставените на обществото ресурси са с цел възпитанието на гражданите, развиването на кадрова политика, подобряване на условия на живот и законовата база в тази връзка. Ето по този начин богатият следва и може да увеличи богатството си, пренасочвайки финансови ресурси към обществото. Така трябва да се разбират и цитата от Паулу Коелю. : "Любовта е само дума, докато някой не пристигне, за да й даде смисъл."
  • 117 да ама

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Да да":

    все антиевропейски нещица искаш, там не харесват такива работи ;)
  • 118 име

    16 10 Отговор
    помним РЗС. и билбордовете , че ще свалят борисов , и хоп- коалиция. следващите направиха същото. а след като свършиха кюфтетата вече отново е против. що за шизофрения? кога сте истински? никога.
  • 119 Труд в своята същност означава

    28 4 Отговор

    До коментар #4 от "Да да":

    обработването на природни ресурси, създаване на храна за биологичните същества, дейности за здравеопазване, грижи за природата и условията на живот. Не са труд лихварството, хазартът, търговията, последническата дейност. Благотворителността е вредна, тя обезличава и унижава човека. Но в същото време на всеки трябва да бъде даден шанс да се труди според възможностите му. В Швеция преди няколко години беше направен успешен социален експеримент – на определен брой хора, без значение на обществения им статус, бяха давани в продължение на една година месечно по 560 евро, покриващи екзистенц минимума. Сега в Германия се провежда подобен експеримент, като сумата е 1200 евро. Следователно, държавата, при съответно разумно преразпределение на обществения ресурс, може и трябва да осигури екзистенц минимума на всеки свой гражданин, а на тези, които желаят да се трудят и творят – да предостави такава възможност, като всеки получава възнаграждение за този труд. Ако някой ми възрази, че това не е възможно, веднага ще попитам как така ръководител на болница в днешно време може да получава 100 000 лв месечна заплата на база обществени ресурси?
  • 120 ПРАВ СИ 100%

    20 14 Отговор

    До коментар #4 от "Да да":

    НО ТОГАВА КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ? ??ТЕ НЕ ПУСКАТ НОРМАЛНИ ХОРА НА ИЗБОРИТЕ. ..В МИНАЛОТО ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ХАРЕСВАХ ЖОРЖ ГАНЧЕВ. ..ЗАЩОТО ОТ ЧУЖБИНА. .ОБРАЗОВАН. .БОГАТ. .НО ТЕ ГО ИЗКАРАХА ЛУД ПО МЕДИИТЕ. .КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ ГОВОРИХА ЗА НЕГО
  • 121 да не си търсите скоро адвокати

    18 16 Отговор

    До коментар #8 от "И тоя":

    Изключително тъпо , типично гербаджийско изказване. Освен обидни квалификации и манипулации не можете да напишете нищо друго.
    И вожда ви искал диалог с протестиращите.
  • 122 България се затрива

    22 6 Отговор
    Поради вроденият ламтеж на българина към чуждото.
  • 123 БРАВО

    28 12 Отговор
    Много добър и достоверен анализ. За съжаление всичко описано отговаря на истината. Това е България към днешна дата.
  • 124 Karov

    23 4 Отговор

    До коментар #7 от "Да да":

    Не се ли промени тотално избирателния закон всичко останало е само мечта. Със сегашния пак същите муцуни в парламента.
  • 125 подкрепям протеста

    41 11 Отговор

    До коментар #75 от "шумен":

    То чак такова пропадане е нямало, вярвай ми, в достолепна възраст съм. Имало е винаги крадене, но чак такова крадене и цялостно унищожаване на държавността НЕ.
    Докараха се до там нещата, че всеки служител от държавната администрация ти се държи като мутра, особено ако си потърсиш някакви права.

    Коментиран от #155

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Копейкин

    21 24 Отговор
    България ще тръгне напред, когато СКЪСА "пъпната си връв" с МОСКВА и спре да плаща "данък Русия"!

    Коментиран от #267

  • 128 Аз Негодника

    14 18 Отговор
    Имам един въпрос към администратора,а кого лъжете,нас ли вас ли...Какви са тия искания,нещо за масовия читател и зрител,нещо не се връзва...Обикновения човек иска,повече пари и предвидимост в близко бъдеще,на икономика, на цени,на политика,на всичко...Е къде оставката на кабинета и на прокурора ме устройва,лично МЕНЕ.А бе боли ме за олигарсите.едните искат бизнеса на други.ма да ги взимат.мене некой дал ми е един лев.та да ходя да защитавам там КРАДЛИВИТЕ ...ЦИГАНСКИ ИСТОРИИ СЪС КУПЕНИТЕ МНЕНИЯ...И ЛИЧНИ АМБИЦИЙ
  • 129 книга

    20 10 Отговор
    Малко четете мили деца.Прочетете шведска, норвежка, финландска литература- нищо ново под слънцето- и там корупция, общ.поръчки объркано здравеопазване.Малко знаете затова сте люти и вярвате на жълтопаветници.Света има свои гадни закони .Просто вместо да пишете ругатни - Четете!
  • 130 ГОСТ 1

    14 23 Отговор
    Напоследък всякакви хора в това число и Е.Василев се упражняват в доказване на неща,които всички виждаме и за съжаление живеем с тях.Нима мутропростащината и кражбите на управляващите да са откакто Б.Борисов е премиер?Не не са,ще отговори всеки когото попитате.А относно проекта за нова конституция,това е само проект адвокате.Не спекулирай по този въпрос,защото не ти отива.Лошото е,че българина се хваща на въдицата на всеки който говори мазно и популистки.Щом хора като чалгаджията С.Трифонов и психодесните на Хр.Иванов се канят да влязат в парламента тежко и горко на България.Щях да забравя и недоразумението в Президентството,което също се кани да ни управлява само че незнайно как засега.
  • 131 Свинчо

    7 15 Отговор
    Това само един малаумен идиот може даго измисли или човек некадхрен които не става за нищо
  • 132 700 000

    24 2 Отговор
    клати- крачоли. И дедо Господ да стане премиер, резултатът ще е същият. Швейцария има 14 000 държавни служители.

    Коментиран от #139

  • 133 шофьор

    12 12 Отговор
    на мен ми е добре .имам си салатка и ракия също.

    Коментиран от #231

  • 134 Шаран БГ

    27 11 Отговор
    Един момент ! Кое е това правителство и тия държавни чиновници, които не крадат ?Народът го е казал простичко: " Когато и двете ти ръце са в меда, не може да не си оближеш пръстите! " ОБАЧЕ ........ония имат закони и който прекали - жална му майка!! Да присвоиш 10-15 %, но всичкото друго да се влага в истинска работа и да е на лице. При нас обратното - присвояват се 70-80 % и с 20 - 30% се замазват очите на плебса ,като работата така е свършена, че плаче за още присвоявания, т.е. кражби !!!!
    После за мен е странно. Всичките ни политици вкупом плюят и анатемосват това, което е било преди 1989 година. Но никой от тях не се отказва от "социалистическите" привилегии, дори ги надграждат !И не се срамуват ! Няма свян и неудобство от лъскавите "Мерцедеси", държавните жилища, огромните парични възнаграждения - нито от придобитите с тях недвижими имоти !!! Според тях е нормално да живееш с 250 лева и с 10 000- 12 000 лева. Да не говорим за по-високи стойности........
    България умира като държава и като народ, унищожавана от собствените и политици - това е истината! И Василев с право ги нарича "идиоти". Нима те не го виждат ? Виждат и знаят прекрасно, но човешката алчност ги заслепява напълно и те си правят оглушки : " След нас - потоп" - това е техния негласен девиз ! Не са идиоти...... Но ...нека бъдат проклети навеки !!!
  • 135 хеий

    16 21 Отговор

    До коментар #44 от "нали":

    какво му слушате глупостите на този адвокат ,той не е наред с главата,проверете за него какви ги е вьршил преди години, виште му празния поглед, на перко
  • 136 Я ...Я

    15 5 Отговор
    ЩОМ НИ МОЖЕШ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ?? ЗНАЧИ СИ... КАЖИ СИ ТВОЯ ТЕЗА И ЩЕ СЕ УТОЧНИМ. 1ВО СЪМ И ЩЕ БЪДА ПРОТИВ ВСИЧКИ КОЙТО КРАДАТ И НАЙ ВЕЧЕ ВЪВ ПОСЛЕДНИТЕ 11.ГОД. 2 РО НЕ ОБИЧАМ ББ КОЙ ОЛИГАРСИ И СВЪРЗАНИТЕ СЪС ТЯХ. 3ТО ОБИЧАМ СИ РОДИНАТА И МРАЗЯ ТЕЗИ КОИТО Я ПРОДАВАТ ЗА ЖЪЛ. СТОТИНКИ. ОБИЧАМ СИ БГ. НАРОДА ИНЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЕ ВЪВ МИЗЕРИЯ. АКО Е ЗА ПАРТИЯ МРАЗЯ ГИ. СВОБОДЕН СЪМ БИЛ СЪМ ИСВОБОДЕН ЩЕ СИ УМРА.
  • 137 Антикомунист

    14 18 Отговор
    Червени говеда-- на този побъркан малоумник ли взимате мнението.Човек се чуди в тази държава ли живее. Вярно че сме последни в Европейския съюз но това е клуба на богатите. Искате да се сравняваме с тези най- богатите ,няма как да стане целия останал свят им е бил колонии. България е на 60- то място в света , защо не я сравнявате с останалите до 240-то. А за това че сме последни в Европа питайте комундетата.
  • 138 Храна за размисъл

    21 11 Отговор
    Каква оставка ви гони?
    Всички са за затвора.Няма време за протести и оставки.
  • 139 Гост

    10 4 Отговор

    До коментар #132 от "700 000":

    И 8 човека министерски съвет
  • 140 Аз,достатъчно ли е?

    8 2 Отговор

    До коментар #52 от "Behemoth":

    Аха,абсолютно вярно
  • 141 инчхай

    21 8 Отговор
    с крадливи управляващи мафиоти,бивши вис и сикаджии отиваме на гибел с корумпираните сороси мам---- им мр------
  • 142 Мале, мале

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "ЗОМАН":

    Постът Ви какво общо има с публикацията? Няма лошо да си проЗт, но с гордост да го демонстрирате.....
  • 143 доктора

    14 13 Отговор
    Стига бе, този обвини всички освен себе си в корупция, явно понеже едва се справя и не е търсен или е некадърен. Човече стига плю, направи нещо в аспект на професионална прогресия ако можеш. Спечели дела и заслъжи си хонорар адвокате. Всички са му виновни и яли и пили и той милия само гледал. Аман от лузери.
  • 144 доктора

    17 13 Отговор

    До коментар #91 от "4433":

    Не съм чувал такъв нагъл коментар на охлюв дори. "Всеки който имал смелост бил за уважение" Те иония пияните имаха смелост да почупят колата на ситняково, евала смелост, клекнал съм на колене от уважение. Некадърник. Шефовете на болници взимали милиони? Е..гати тъпака. Къде ги видя тези неща бе аланкоглу. Да управляваш дружество със стотици хора, да ти е гласувано доверие и постоянно да те проверяват и ти реши че все се лапа. Да беше станаллекар, после директор и да знаеш какво е отговорности. Но ти си т..панар с бира в ръката и вероятно безработен щото не можеш нищо и затова имаш право да се изказваш. Не нямаш право ти си плебей и б..клук.
  • 145 Бончо

    5 2 Отговор
    Е това за идиотите позна.
  • 146 Ван дер Любе

    31 12 Отговор
    Мафията е като вирус - действа докато унищожи приемника. Точно като Борисов. Краде, лъже, строи некачествено, но строи, т.к. иначе няма пари от ЕС и цоца кръвта на народа. Заобиколил се е от циници, калинки или тъпи кърджалийски. Не го интересува нито болни, нито бедни, даже и собствените му внуци не го интересуват. Интересно е как в НС са влезли все такива като него, не само ГЕРБ, а и ОП, Воля, ДПС и БСП. Всичките в една или друга степен са допринесли за унищожението на България. Само да върви далаверата, къде с магистрали, по които загиват хора, било с паспорти, огради, тръбопроводи и т.н. Да няма нито един с доблес или малко с мисъл за бъдещето.

    Коментиран от #147, #149

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 ЮмрукВГза

    15 27 Отговор
    Комунизма си отиде и никога няма да се върне! Тези които мразят развитието на България и отричат нейния възход са платени тролове или синове на една изгнила партия.

    Коментиран от #152

  • 149 кол4о

    14 6 Отговор

    До коментар #146 от "Ван дер Любе":

    жестоко си прав,искам да добавя ,че ако в бъдеще БЪЛГАРИЯ оцелее,то за последните 30г няма да съдят за това какво са казали "политиците" а по-скоро това което написа Христо Калчев в романите си!
  • 150 btv

    17 19 Отговор
    бг си е много добре,само мързеливите не работят и реват за пари от държавата. А после България умирала. Умират в вие от безхаберие и мързел
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Ван дер Любе

    19 13 Отговор

    До коментар #148 от "ЮмрукВГза":

    Който по този начин оправдава Борисов е или объркан човек, без капка мисъл, или е на хранилката и е готов на всичко за няколко долара повече.

    Коментиран от #162

  • 153 dfs

    19 8 Отговор
    България умира като държава, унищожавана от собствения си народ - това е истината!
  • 154 F-off

    17 9 Отговор
    Умират ви финансовите благодетели, отровни тиота и сайтчета на близки хора....
  • 155 Точка

    18 18 Отговор

    До коментар #125 от "подкрепям протеста":

    Празни приказки на килограм, фалшиви снимки на килограм, фалшиви новини на килограм, фалшиви записи на килограм. Малко са глупаците дето вярват на скалъпени бози. Няма да вземете властта.

    Коментиран от #160

  • 156 Ко каза

    13 17 Отговор
    Авторът на статията ,очевидно не му се е получило да участва в някоя схема и за това сега е ядосан на цвлия свят. Ясно е като бял ден.
  • 157 Р. Кирилова

    18 8 Отговор
    България винаги ще я има и стига глупости. Няма само да мрънкате, а се събудете като народ с хилядолетна история и вземете всичко в ръцете си. Ние сами решаваме бъдещето на България. За свободна България! За нашите деца и внуци! За достоен живот на всички българи в родината ни!
  • 158 Диалектен правоговор

    21 12 Отговор
    Тежко й на държава , в която една просташка тиква е УЖ най-доброто за нея ! Не може и не бива един нагъл бай Ганьо да определя безнаказано бъднините ни !

    Коментиран от #284

  • 159 Дедо Вия

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "Мисля по никнаме":

    А ти гледай да си запазиш ди вия, че мераклиите са много.
  • 160 запетая

    10 4 Отговор

    До коментар #155 от "Точка":

    на празноглав човек всичко му е празноглаво
  • 161 Я камилата Я камиларя

    19 15 Отговор
    След време какво ще обясняваме на децата си - ЧЕ СМЕ ОСТАВИЛИ ЕДИН КЛАСИЧЕСКИ , САМОВЛЮБЕН ЛИЦЕМЕР и МЕГАЛОМАН да коли и беси в РОДИНАТА на ЛЕВСКИ и БОТЕВ ли ?

    Коментиран от #175

  • 162 ЮмрукВГза

    12 8 Отговор

    До коментар #152 от "Ван дер Любе":

    Нито съм объркан, нито съм на хранилка, работя и си плащам данъците.
  • 163 ААА

    13 7 Отговор
    Защо някой политик , когато излезе от власт , или го свалят от власт , започва тогава да говори истини , да е точен , откровен , да назовава нещата с истинските им имена. Какво му пречеше да направи нещо подобно като народен представител , или ако не може да си подаде оставката , белким икономиса малко народна пара. аз се съгласявам на всяка негова дума , заставам зад него , и го подкрепям , но нямам отговор на един основен въпрос - А след тези управляващи какво??? Ще дойде БСП+ ДПС , и "корупцията ще захлипа жална и гладна " в ъгъла ли? Схемите ,кражбите, рушветите ще се "изпарят" във въздуха ли? Престъпността ще започне да "чука" камъни в наказателни колонии ли? Ще настъпи масово" благоденствие" и стандарт на живот като в Норвегия ли? - Клати ми се ръкава на потника. Ако уважаваният адвокат гн. Емил Василев , беше казал нещо от рода - Ще издигнем някой нов Сталин , или Родриго Дуерте да избие 1000 корумпирани , и 10 000 крадци прати в наказателни колонии , повече бих му повярвал . В началото на прехода властта попадна в ръцете адвокати ,съдии , прависти , те мислиха закони , които никой не спазва , и конституция , която всеки се опитва да тълкува , и променя , и резултат от нея - никакъв. И защо сега да му вярвам.
  • 164 1234578

    12 8 Отговор
    "cъздaдoхa eдин ocoбeн мaнтaлитeт нa държaвнитe oргaни - дa тoрмoзят грaждaнитe и фирмитe и дa дeйcтвaт кaтo чacтни oргaнизaции нa издръжкa нa дaнъкoплaтeцa"

    Има една подробност тов не е само полседните 10 години. тов е последните 30 години. Изхода е само един чистака на Народното събрание, министерствата , прокуратурата, полицията, съда, синдикатите, данъчните, здравопазването, фармацевтите ...
  • 165 Само Герб

    18 24 Отговор
    Само Герб. Работещите хора ще изберат отново Герб. За четвърти път, ей така за да ви е гадно на вас мързеливите.

    Коментиран от #232

  • 166 тотаЛИЗАТОР

    20 12 Отговор
    Превърнахме се в държавата на ТИКВИТЕ ! На МУТРИТЕ ! На БУДА ! На бай ГАньо Банкянски !
  • 167 Генерал Иванушка Водков

    25 11 Отговор
    Тя България умре на 9ти септември 1944г.
    В момента в който червените боклуци окупираха България, след това избиха и прогониха всички можещи.
    Назначиха се малоумните партимадризани за послушковци да им пазят интересите.
    Та оттогаз България я нема. Евентуално мое след 2-3 поколения, ако комунистическите свине не вземат властта и омажат всичко да се формира интелигенцията която беше унищожена 40-сте години на 20ти век.
    Сичко останало са алабализми и добре подредени опорни точки!
  • 168 Ха ха ха ха

    22 26 Отговор
    България умираше до 2009г. Добре че е Борисов да за живеем като европейци... Мързеливите да си сънуват комунизма..

    Коментиран от #230

  • 169 РЕАЛИСТ

    16 14 Отговор
    Някой да посочи държава, в която няма корупция, кражби и
    далавери,по високите етажи, та да приложим готовия модел на управление.
    Защото марксизма-ленинизма е една много добра
    теория за развитие на човечеството, но видяхме
    на практика как балонът се спука,защо?
    Защото тя е осъщиствима само при идеални условия, което я
    превръща в утопия.
    С капитализма нещата са подобни - всичко зависи от субективния фактор, който определя и спецификата на развитието му в
    различните държави.
    Ето защо не трябва да се сравняваме с другите народи и да се
    ядосваме, че са по добре от нас, трябва да се обичаме и без много
    шум всеки да работи по специалността си и да не изказва мнение по
    казуси, които не са му ясни.
    Протестите са в ущърб на имиджа на страната ни, а тези постановки
    с реквизити, звукозаписи и разни компромати, подстрекателствата
    с вдигнат юмрук на главата на държавата, лабораторните разследвания на Елена Йончева работят против всички нас - българите!
    Излиза, че ние сме кофти народ и ще вдигнат доверието си от нас..
    Умната, хора!
    Изчакайте редовните избори, след няколко месеца, гласувайте
    за промените, които искате!
    Спокойно, още малко търпение, за да не се изложим още повече
    пред света!!!
  • 170 СВТ40 ссср

    9 6 Отговор
    Велико народно събрание . Връщане на смъртно наказание. И Всички виновни на въжето.
  • 171 Този смешник

    10 8 Отговор
    не беше ли депутата от РЗС на Янето, който се оплакваше, че Искра Фидосова го била изнасилила в мъжката тоалетна? )))
  • 172 Босия

    16 9 Отговор
    Бизнес в България,нема такова животно
  • 173 ами

    14 11 Отговор

    До коментар #3 от "Кочо":

    слагайте го баце на въжето тогава. Той като наЙ ГОЛЯМ КОМУНИСТ ПЪРВИ ДА БЪДЕ.
  • 174 Sssr

    14 11 Отговор
    Власт се взима и се сваля с кръв не с оставка.
  • 175 xa xa xa

    13 13 Отговор

    До коментар #161 от "Я камилата Я камиларя":

    Хайде с по-малко патос, хич не е на място!
    Ботев и Левски остави на времето на което са принадлежали,
    ние сме тук и сега - няма минало, няма бъдеще.
    Имаме държава, имаме институции и закони, които сме длъжни
    спазваме.
    На когото нещо не му харесва, има цивилизовани начини да го
    покаже, а не дивашките крясъци по улици и площади, като
    маймуни..да хвърлят яйца и домати по чистите представителни
    сгради!! Какви са тези дивотии, простотии, каква е тази паплач,
    да руши и да цапа???
    Идват избори! Този е начинът за промени!
  • 176 ДимДим

    9 4 Отговор
    Адвоката е прав това "котило"да се затрие но не казва как!? Или го е страх открито да заяви че "партийно Олигархичната "система наложена в целия свят се е изчерпала и партиите са отживелица който трябва да бъдат забранени. Парламентаристи и управляващи да се сменяеми не мандатно а с 70% от гласувалите . Професия" политик" няма !!!
    И цялото законодателство да се пренапише без възможности за тълкования от от 10 или 15 човека . Днес се тълкува по един начин утре други ще го тълкуват по друг.
  • 177 ДимДим

    6 5 Отговор
    Адвоката е прав това "котило"да се затрие но не казва как!? Или го е страх открито да заяви че "партийно Олигархичната "система наложена в целия свят се е изчерпала и партиите са отживелица който трябва да бъдат забранени. Парламентаристи и управляващи да се сменяеми не мандатно а с 70% от гласувалите .
  • 178 мама им мръсна

    14 10 Отговор
    Бойко и цялата клика в затвора
  • 179 ДимДим

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Съгласен съм":

    Парите ги има . Въпроса е да не се изнесат в офшорки и да се краде поне с "мярка".
  • 180 Бай Курти

    13 12 Отговор
    Поредния недооценен червен другар.При Борисов държавата тръгна напред. Рушветите бяха при тези,които сега напират да вземат властта.Но народа не е глупав и слава богу не допуска приватизаторите да управляват.
  • 181 лай на

    12 9 Отговор
    бойко е циган-ин,по циган-ските му дела ще го познаете,Армията да го арестува и каскета
  • 182 абе я марш в анадола недоразумение гербе

    8 9 Отговор
    абе я марш в анадола недоразумение гербераско Мухобойко чекмеджето
  • 183 Един достоен Българин и адвокат

    13 8 Отговор
    Браво на господин адвоката!Много службогонци са членове на Гробарската партия за да цокат от държавните средства!Този огромен кърлеж трябва да се спука ,за да остави държавата да живее..Но с хорца,песни,гайди и тъпани няма да стане това пукане на дълбоко засмукалият вампир.Без операция с по сериозни методи и начини няма да спасим Родината....За мутра има контра мутри начини..Народа е над всички мутри,само трябва да покаже кой командва в държавата и със сопата да натърти мутренските задници...
  • 184 ЦИК

    11 7 Отговор
    Идват избори. Мобилизираме държ. администрация барабар с родата, по 100 кинта на глас в гетата и готово. Само че този път номера нема да мине. Ще ядете хур ката, ка ва ли.

    Коментиран от #188

  • 185 Стоян

    13 12 Отговор
    Всеки говори за тази корупция. 10 години си развивам бизнес с различни дейности и досега никой никога не ми е поискал и стотинка за каквото и да било от администрация, институции и полиция. Всичките партньори с които работя големи фирми никой никога не му е искан подпук или рушвети за каквото и да е. Е вярно и моя бизнес и на всичките ми патньори бизнеса е легален законен и със спазване на законодателството никой не укрива доходи - плаща си редовно осигуровки и данъци и заплати и никой никога за нищо не ни е закачал дори и проверки 3 данъчни съм имал стотинка никой не е поискал или да си измислят нещо нередно за да платиш глоба. Май тези с корупции и рушвети са все много нелегални и укриващи доходи.

    Коментиран от #202

  • 186 ABCD

    11 10 Отговор
    Шайка оставка не дава. Трабват груби мерки, но не са "демократични". Така че шанс около 0.
  • 187 Иво

    14 9 Отговор
    Направо ме разплака този представител на най корумпираната част от обществото. 😂

    Коментиран от #189

  • 188 Служебно правителство...

    10 10 Отговор

    До коментар #184 от "ЦИК":

    И всички бандити в три колони с бодра крачка към кариери и строителни площадки!Контрола на бандитите от специалната ревизионна комисия на Европейският съюз..Боко кратуната ще бъде записан като много вреден за реда и закона в съюза....
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 историка

    10 6 Отговор

    До коментар #2 от "Подкрепям":

    хахаха, тоя лобист ?? тая фурнаджийска лопата ?? какъв идиотски закон беше измислил, абсолютен лобизъм !!!
  • 191 Stone

    17 6 Отговор
    Споделям мнението на адвоката, като точно и обективно. В държавната сфера е пълно с пенсионери на ръководни постове, а в ГДИН дори има "офицери" със средно образование които продължават да получават заплата и пенсия, а подчинените им са с висше, с оправданието, че това било заварено положение.
  • 192 Ханко брат

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ха ха":

    Това е нищо , ами погледни първите Да Да , Браво,Зоман и др. Погледни часа и минутата в която са писани. Нямам думи
  • 193 Observer

    9 8 Отговор
    Абсолютно точна оценка! Браво!
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 емиле

    8 6 Отговор

    До коментар #194 от "До автора":

    ти да не се изживяваш като нов хаджигенчов и да има пачки и за теб. Закъсня. черепа завърза (обратното на развърза) кесията.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Васил Левски

    8 9 Отговор
    браво! отлична честна статия

    Коментиран от #199

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Някой си

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "Не позна😂😂😂":

    Истински държавник е бил Мустафа Кемал Ататюрк,защото Ви е изкарал от калта и Ви е направил хора
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Така е

    7 7 Отговор

    До коментар #185 от "Стоян":

    Имам 35 човека персонал и не са ми искани никакви рекети,даже са си затваряли очите някой път.Е бюрокрацията е в повече но се търпи.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Роко

    12 11 Отговор

    До коментар #9 от "Да да":

    Има само едно мъничко проблемче. Организаторите на протеста (БСП, Боец, пчеличката, пилотчето, да не говорим за престъпника Кокала и подобните му) искат да отдалечат България от развитите страни. Точно за това 90% от българите не протестираме (не е защото харесваме Тиквата както може би си мислиш, а защото ни е страх от тези които ще дойдат след него). Може би си прекалено малка и не помниш Лукановата и Виденовата зими, но някой хора ги помним и негорим от желание да даваме властта на организаторите на протеста.

    Коментиран от #225

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 123

    8 6 Отговор
    Мързела е основната причина и производна на алчноста,кражбите, корупцията и престъпноста в България. Автора много точно е описал ситуацията. Иска се повече дерегулация от държавата и контрол въху работата на служители си. Иначе престъпноста и държавния апарат са едно здравво свързано цяло което унищожава страната.
  • 208 Shponka

    9 9 Отговор
    Тоя адвокат наистина страда от обърната на 180 градуса ценостна система. Не може да говори така зловещо, без да отчита постигнатия Брутен Вътрешен Продукт, който е идеалната предпоставка за по-нататъшния икономически и социален разцвет на страната.

    Коментиран от #223

  • 209 Директор

    7 7 Отговор
    Още един любител на БСП и Слави Трифонов - в коментар 204 е описана подробно ситуацията. Все пак възрастните хора трябва да се съобразяваме с реалността, за разлика от Христо И.
  • 210 Истината

    10 11 Отговор
    Истината е,че при едни избори отново ще спечели ГЕРБ, защото няма друга алтернативна партия, а всички които пишат негативните коментари отново няма да гласуват и ще са недоволни от положението. Не става само "Да се махат!", трябва да се издигнат хора, които знаят какво правят, а не само да участват в протестите с идеята да ги "прилапа" някоя партия че и те да влязат в парламента.

    Коментиран от #221

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 соросоидни кърлежи

    11 1 Отговор
    с 50 % намаление на тези служители,като начало..
  • 213 Герберугите

    7 6 Отговор
    Трябва да бъдат бити до крак!
    От друго не разбират!
  • 214 Подай си оставката

    11 8 Отговор
    бе проста Тикво,че ще стане много страшно!
    Срещу народа не се рита,бегай бързо...
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Анонимен

    7 1 Отговор
    Всички са един дол. Борят се за кокала. Да си подобрят благосъстояние
  • 218 Трепане

    4 2 Отговор
    Те от друго не разбират за съжаление.
  • 219 Много удобна

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "измряха ли глупаците":

    формула - "почти" всички. Колко "почти"? На кое ниво? До кое ниво?
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 ГЕРБ

    6 4 Отговор

    До коментар #210 от "Истината":

    = неграмотно население от мургавия етнос+администрация. Доста са. И като "спечели", България ще се придвижи ли напред в позитивните класации? След десет години управление подобна тенденция не се наблюдава... А митът за безалтернативност е просто проява на безсилие да се намерят доказателства на предимствата на ГЕРБ пред останалите.

    Коментиран от #234

  • 222 Електра

    8 6 Отговор
    Ми как няма да умира, след като сме на първо място по глава на населеното с крадливи сигани и още по крадливи БСПдирасти, водени от Импекса и Кауня...

    Коментиран от #224

  • 223 Ами тази

    2 3 Отговор

    До коментар #208 от "Shponka":

    "идеална предпоставка" осигурява закотвяне на Бълтария вече 10 години на последните места в смета по жизнен стандарт. Ето това е умението да казваш на черното - бяло... Хайде да фидим например "фалиралата" Гърция, а?

    Коментиран от #233

  • 224 А драга

    4 2 Отговор

    До коментар #222 от "Електра":

    Вождът е друг - един с присъда и шкафчета...
  • 225 Къде ги намери

    6 4 Отговор

    До коментар #204 от "Роко":

    тия 90%, дето не протестират? Правилното е "не протестират по този начин", но и това не е критерий за количество . А че 60% са за оставка на правителството и нови избори форма на протест ли е или те?

    Коментиран от #291

  • 226 Autfilder

    2 1 Отговор

    До коментар #95 от "Нане":

    Неграмотен
  • 227 111111

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Султан Фатих Мехмед":

    Погледнете себе си по-напред! Вашият край е много близо.
  • 228 Autfilder

    7 7 Отговор
    Адвокатчето драпа да се хареса на някоя партийна,та белким се вреди за парламента..Смешник.
  • 229 По точно

    2 1 Отговор
    умря
  • 230 мъкаааа

    4 4 Отговор

    До коментар #168 от "Ха ха ха ха":

    А крадливите ще си сънуват чекмеджетата, понеже тая далавера секна!
  • 231 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 3 Отговор

    До коментар #133 от "шофьор":

    А жена ти,къде е...???В Турция ли...???
  • 232 Забрави!

    8 3 Отговор

    До коментар #165 от "Само Герб":

    От къв зор ще ви избират? Да си пълнете още чекмеджетата с техните пари?
  • 233 Такаа

    10 5 Отговор

    До коментар #223 от "Ами тази":

    И какво ми предлага по въпроса тоя протест?
    Как по-точно, според тях ще ни се качи жизнения стандарт с една оставка?
    Ще сменим е-правителството и изведнъж всичко в България ще тръгне по мед и масло?
    Някой да е чул някаква програма? Някакви идеи? За 40 дена аз чух само едно-оставка!
  • 234 Странно

    6 2 Отговор

    До коментар #221 от "ГЕРБ":

    И коя е тая от тях нативен? Непрекъснато се задават този въпрос от началото на протеста.
    Отговор и до ден днешен няма!
    Само приказки за митичния млад умен и некорумпиран човек дето отнякъде ще дойде. И който и до момента не се е появил.
    Алтернативите до момента се изчерпват с дай България.
    Няма конкретни имена няма идеи няма нищо.
    Но после имало алтернатива.
    Къде е ? Хайде покажете я да я видим? Толкова ли е страшно че не смеете да я покажете на народа?
  • 235 Скитника

    8 5 Отговор

    До коментар #46 от "България":

    Да бе, работливите - с пълни чекмеджета, а мързеливите произвеждащи - с минимални работни заплати. Гербаджийската "справедливост" за "стабилна" и "просперираща" България.
  • 236 оставка

    3 4 Отговор
    Трябва да има в закона за държ.служител графа за мерки срещу подобни " изяви " - ако ДС наруши правилата със действие или бездействие или корупция да понесе персонална отговорност - примерно загубване на всички вноски от държавата до този момент -пенсионни , социални и др. привилегии . Да се почерпи от опита на развитите демокрации - САЩ , Германия , Англия и др.
  • 237 Autfilder

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Абе":

    В Обединеното кралство,не е имало социализъм ,и по тая причина има помощи за безработни
  • 238 ото

    4 4 Отговор
    Да, но Тиквата каза, че не това е неговата политика, а тук таме имало местни дерибейчета, които скубели най вече в натура от фирмите, като суджуци и други благини, но към пари и злато не посягали. Излиза, че това е негова запазена територия, която той, Тиквата, зоорко охранява.
  • 239 Анонимен

    5 7 Отговор
    Нима вие не бяхте като герб. Или смяна на караула желаете. Мерси. Прави са юристи, които ни казваха. Колкото повече се сменят караулите, толкова по-зле за народа. Умира се от мързел, а от работа човек се калява. По времето на костов, ндсв трудно в някои малки градове, бе да си намериш работа, но по късно.. Чистач или в шивашка, а днес има, само да си млад и да ти се работи, гладен няма да останеш. И при тж заплати бяхаб100 и 170 б. Лева. Спокоен ден. Бб да слага на народа маските, че малко да се кротнат. Навън им сложиха и ни казват ок, малко спокойствие от наркомани, проститутки и народ не адекватен. Само маските, а септември идва с вируси. Тук не е лъжа. При промяна на времето и вируси, алергии, асми, пневмонии.. 1,1..

    Коментиран от #240

  • 240 Учуден

    2 3 Отговор

    До коментар #239 от "Анонимен":

    Нищо не се разбира от коментара ти! Много несвързано такова, измотано
  • 241 ото

    3 4 Отговор

    До коментар #56 от "Гад":

    Може да е ексцентричен, но самата Искра Федотов си призна, че го е изнасилила в мъжката тоалетна и това е травма, която няма как да забравиш. Но на всекиго може да се случи, трябва много да внимаваш със коя си приказваш, защото може да те опраска за нула време в мъжката тоалетна.
  • 242 121

    5 5 Отговор
    Народ. Бг. Бонев щял да съди Бойко. А бонев, кой да го съди. Празни приказки от 1001 нощ. Не се наядоха комунистите на власт и пари.
  • 243 Шабан

    6 3 Отговор
    До това води робското самосъзнание! Подсъзнателно то иска всички да са като него. Щом аз съм роб, искам всички да са роби! Страха на българина е пословичен, тоталитарната система така го е дресирала че, единственото което прави е да стой мирно в черупката и много много да не изявява претенцийте си към реалността. А реалноста го брули като свиреп руски вятър и българина тихо си умира под сурдинката! Може да е малко но, пък е сигурно а и никой не го закача, само го доят, капиталистическите мафиотите, комунистическите хайдуци и самозваните боляри! И той си трай защото си вика - по-добре нашите отколкото другите!?
  • 244 Пенсионер

    7 4 Отговор
    Браво за честността и искреността! Нямало кой да замени мутренското правителство и обслужващата го прокуратура? Има толкова образовани и умни хора, защо мълчите, адвокати, съдии, прокурори? Защо слугувате? Какво ви пречи да защите хората и България? Застанете гордо пред химна, само Вие можете да изринете, не с лопати, със знания и честност! Силно се надяваме на Вас!
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 ХА ХА ХА ХА

    12 7 Отговор
    "Адвокате", НОРМАЛНИТЕ. БЪЛГАРИ са У М Н И и НЯМА ДА ДОПУСНАТ ОТНОВО "ТАКИВА" С КУПЕНИ ДИПЛОМИ, РАЗМАХВАЩИ юмручета ДА ДЕРАТ кожите ни отново !!!! БЕЗРАБОТНИ, журналисти и адвокати, говорят много-много Лъжат разни хорица с дрънканици ! Борисов се бори и извоюва висок статут за България ! Натрупа активи и решихт, че ще грабите отново !? Само, че сега сме 21-ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК ! ГЛАДНИ КОКОШКИ СЪНУВАТ ЗА РЕВОЛЮЦИИ И КЛАНЕТА ! ХА ХА ХААА. КОМУНИЗМА В ИЗВРАТЕНИЯТ СИ ВИД СИ ОТИВА БЕЗВЪЗВРАТНО !
  • 247 Ами сега

    8 5 Отговор
    България умира заради ниската раждаемост!
    Нали искахме демокрация? Получихме я!
    При комунизма било гадно, било тоталитаризъм, салама не бил така хубав като на запад, а и дънмки нямало.
    Нищо страната празна няма да остане! Има цигани ще дойдат и западните куратори да се настанят.

    Коментиран от #256

  • 248 гост

    8 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Божков ви плаща да пишите тези глупости явно ви е много ниско нивото, Срам ме е да ви чета простотията,
  • 249 наблюдатил

    8 9 Отговор
    Много е лесно да уплюеш някого който е направил много, а ти лентяй какво си направил и постигнал едно нищо, защото си нищо. Първо се виж в огледалото и после давай оценки усро червена.
  • 250 Друг изход няма

    9 6 Отговор
    освен всички да се съберем в София и да ги обкръжим и един по един на публичен разпит на площада /както направиха с оная кметица/и да отговарят за престъпленията си ПУБЛИЧНО и хората да казват за всеки един в затвора или на свобода.ПИСНА МИ ВЕЧЕ ОТ ТЕХНИТЕ ИЗДАВАТЕЛСТВА.
  • 251 ОООО

    4 6 Отговор
    Вече разбрахте ли на кой дадохте властта да ви управляват и да ви правят светла демокрация 30 години. На евреи, масони, тамплиери, илюминати, дето си сменят имената през вековете за да не ги разберете и дето се молят там зад халите и палят по 8 свещи за възхвала на онея горе от една планета.
  • 252 ПРЕСА

    7 7 Отговор
    Българският премиер Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев са знаели, че Агенцията за борба с наркотрафика (DEA) и Управлението за специални операции (SOD) разследват българската компания „Биовет“ и бизнесмените Делян Пеевски и Кирил Домусчиев във връзка с наркотрафик в Близкия изток.
    Те са били уведомени от американските власти. Нещо повече, от българската прокуратура и от българските служби е поискано съдействие. Това съобщиха да Фрог нюз дипломатически източници, пожелали анонимност. Според тях българските власти не са отказали съдействие, но реално не са направили нищо. При това положение би могло да възникне съмнение, че някой е заинтересован разследваните да бъдат защитени по някакъв начин.
  • 253 Поп ГРУИО

    3 5 Отговор
    ХА МИ ТЯ БЪЛГАРИЯ СИ УМРЕ ДОБЪР ДЕН ЩЕ И ОТСЛУЖА И ЛИТИРГИЯ
  • 254 НА ГОСТИ

    8 3 Отговор
    Простотия протестори -купени ,новинари - платени, политици- обслужващи олигарси,тролове-лъжещи, бсп и дпс -държавна сигурност. Няма ли един читав човек. И да има пак ще го уплюете. ТОВА Е СЪДБАТА НИ.
  • 255 Фолклор

    6 7 Отговор
    Идиот. Поредния неудачник с кофа помия. България не само не умира ами е в едно от най добрите си положения , както икономически така и в очите на Европа. Нисък дълг , ниска безработица , икономически ръст , ръст на заплатите в почти всички сектори , ръст на пенсиите. Проблемите са само в очите на организираната престъпност и лакеите им , така и трябва. Естествено има и платени човечета които мятат храна насам натам , това е демокрацията .
  • 256 Българин

    8 4 Отговор

    До коментар #247 от "Ами сега":

    Грабихте 70-години, вие, вашите деца и вашите внуци ! За каква "демокрация" бълнувате?!?! Във вашата "демокрация", нормален можещ човек няма достъп до никаква заплатена според възможностите му работа, освен да бачка за вас и вашите отрочета с наведена глава! Няма да стане !! Вашите отрочета с фалшиви дипломи си живеят по "дивия" свят, не могат да се реализират там и се връщат в България да ги назначавте за началници! Тези които могат и знаят няма да се върнат! Кой ще ви храни след няколко години ?!
  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Пешо

    7 4 Отговор
    Прави впечатление, че за морал, честност, почтеност, родолюбие и всякакви други добродетели говорят, само ако се окажат извън властта. Когато са на общата софра са заети с папкане..... И слушкане.
  • 259 ббб

    6 2 Отговор
    Елате в Ардино братовчеди навсякъде. Братовчед - милиционер. И външните хора ги обявяваме за враг номер едно, щото не слушат. офф майко България.
  • 260 ФАЛШИВИЯТ МОРАЛИСТ

    6 7 Отговор
    ВСЕКИ НЕИВЕСТЕН НЕ РЕАЛИЗИРАЛ СЕ В ЖИВОТА, КАТО ТОЗИ НЕКАДЪРЕН АДВОКАТ ТРЪГНАЛ ДА КОМЕНТИРА БОРИСОВ.ТОЙ Е ДОКАЗАЛ СЕ С ВРЕМЕТО ЛИЧНОСТ, ОТГОВОРНОСТ, НАПРАВИЛ МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ. А ТИ ТЪПАНАР КАКВО НАПРАВИ? САМО МОЖЕШ ДА ПЛЮЕШ, ЧЕ ДРУГИТЕ СА КРАДЦИ, А ТИ СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА.
  • 261 Анонимен

    4 7 Отговор
    Ще ви размаже Бойко Борисов през месец Март. Трябва да си луд да гласъваш за бкпбсп, 1972,кой,кой,кой,бойко ли смени имената, 1984 също, бойко ли, методи кво е крал, не е номенклатурен кадър, коли ли е крал. По-малкото зло е бмб, а голямото зло е от 1970 до 1989...и отчаст убийсрва след 1944
  • 262 Пълни платени нелепости

    5 5 Отговор
    Пълни глупости! В САЩ не напразно нямат доверие на адвокатите и има сума ти шеги за това! И как се е напомпал, добре са му платили явно на драскача!
    Нима като дойдат путинисти, олигарси-милиардери и пишаман социалисти ще е по-добре??? И Слави с неговата идиотска партия "Има такъв народ"! В едно съм сигурен - има такъв идиот и се нарича протестър наивняк!
  • 263 ДОКО

    6 4 Отговор
    ДАЛЕЧ СЪМ ОТ СОФИЯ НО ВИ ПИША СЛЕДНОТО СКЪПИ ПОДЛИ ПОЛИТИЦИ...ОСТАВКА

    Коментиран от #264

  • 264 ДОКО

    4 5 Отговор

    До коментар #263 от "ДОКО":

    ДОКО, ДОКО ДАЛЕЧ СИ ОТ МНОГО НЕЩА, НЕ САМО ОТ СОФИЯ.ОСТАВКА ДА НА РАЗЕДИНИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА РУМЕН РАДЕВ. ИНАЧЕ НЯМА ОСТАВКА.
  • 265 1578

    7 8 Отговор
    Първо оставка на радев! веднага!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #268

  • 266 Грую

    5 1 Отговор
    За мен най-лошото и общото, което виждам в хората на власт и протестиращите е едно: Тяхната програма, а тя е "Да съм на власт и аз да разпределям парите на държавата". Доста ясна и кратка програма, която докара държавата до най-бедната в Европа и не само. Не съм против протестите, но съм против кратката и ясна програмата и на управляващите и на протестиращите. Тя няма да промени нищо от ускоряващият се в посока надолу тренд на държавата!
  • 267 Истината е точно обратната.

    10 7 Отговор

    До коментар #127 от "Копейкин":

    България катастрофира икономиката и държавната си политика след като скъса с Русия. Необходимо е да се възстановят тези връзки на всяка цена и час по-скоро. Иначе лешоядите от щатите и евросъюза ще ни довършат. Хубаво го запомнете!

    Коментиран от #270, #275, #278

  • 268 Точно Радев

    7 5 Отговор

    До коментар #265 от "1578":

    е гаранцията за провеждането на честни избори и консолидиране на прогресивните сили в България.

    Коментиран от #292

  • 269 Някоя си

    3 0 Отговор
    Каква коварна физиономия имаш - нали се сещаш , че няма кой да ти повярва ,защото лицемерието ти личи ...
  • 270 Ай да бе

    0 1 Отговор

    До коментар #267 от "Истината е точно обратната.":

    Сменяй дилъра със самогон веднага!
  • 271 Reptile

    2 2 Отговор
    Е, сега, леко да не подаде оставка!
    Г-н Радев бе опрделен ЛИЧНО ОТ БОЖКОВ за ФИГУРАНТ, и сега е по-известен като Ел Фигуранте!
    Целият протрест, цялата енергия за промяна се идентифицира с ТОЗИ човек и от него се чакат ЧЕСТНИ избори ... ама кажи честно, верно ли?!
  • 272 Направо

    0 1 Отговор

    До коментар #94 от "Басри":

    в учебниците да я вкарат!
  • 273 a bee

    1 1 Отговор
    Тия от филма Умирай трудно ,щяха
    да си пъхнат главите у пясъка ако
    бяха се запознали с живота в Р. България !
  • 274 ПРИЗИВ!!!

    4 2 Отговор
    ИЗЛИЗАЙТЕ ХОРА! ИЗЛИЗАЙТЕ БЪЛГАРИ! ВОЙНА Е !!! УБИЕЦА БОРИСОВ И ГЕШЕФФФ НАГЛЕЦА В ЗАТВОРА! ГЕРБ ЗАБРАНЕНА И ПРЕСЛЕДВАНА!!! БОЙ ПО ТИКВАТА НА ВСЯКА ТИКВА ПРОСТА!!! ИЗЛИЗАЙТЕ И ПОКАЖЕТЕ ЧЕ ПРОСТАЦИ НЕ ТРЯБВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!!!

    Коментиран от #280

  • 275 a bee

    2 0 Отговор

    До коментар #267 от "Истината е точно обратната.":

    Убаво ВИ казаха :сменете си дилъра !
    Де се е чуло и видяло с КПСС добър живот а ?
    Саамо глад и мизерия . Грузия ,Украйна,за оня дето
    препадна от глад Асад-не е ял цяла седмица ко?
    Денег неть ,хващайте се за палци казуваш ? А ?
  • 276 Валентин

    2 2 Отговор
    Най крадливото правителство в идторията на България. Съд и затвор за всички разграбили и унищожили България.
  • 277 Валентин

    2 1 Отговор
    Най крадливото правителство в историята на България. Съд и затвор за всички разграбили и унищожили България.
  • 278 С А Т А Н А !!!!!!

    3 1 Отговор

    До коментар #267 от "Истината е точно обратната.":

    Чупката в Русия, продажен задник ! Защо всички "русофили" учите, живеете, работите, почивате, в страните от мръсния капитализъм А НЕ в Русия?!

    Коментиран от #279

  • 279 С А Т А Н А !!!!!!

    4 0 Отговор

    До коментар #278 от "С А Т А Н А !!!!!!":

    Фалшиви, Имитатори на комунистическата идея: Заминавайте към пандиза, директно! Иначе !
  • 280 С АТ А Н А !!!!!!

    4 0 Отговор

    До коментар #274 от "ПРИЗИВ!!!":

    Призивите за гражданска война се наказва от ЗАКОНА, КОЙТО вие НЕ ЗАЧИТАТЕ ! ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЪТ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ СПЕШНИ МЕРКИ ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА В БЪЛГАРИЯ ! МЕДИЯТА "ФАКТИ" Е ДЛЪЖА НЕЗАБАВНО ДА УВЕДОМИ РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ОРГАНИ !
  • 281 Натали

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Уточнител":

    Много си прав. За съжаление. Българинът го мързи, но е злобен, отмъстителен, нагъл. Живея сред такива, от няколко години в село, в което няма роми. Ама и българи няма.
  • 282 3333

    0 0 Отговор
    Точно това е състоянието на държавата както го е описал човека, корупция и шуробаджанащина. Назначават си родните в държавната администрация без никакви конкурси, без никакви качества, а после се чудим защо нищо не върви.
  • 283 Дядо Христо от Добрич

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Адвокате, адвокате.. така пееха в една чалга песничка.
    Вместо с писанието да ни напомняш за нея да беше обяснил на хората що е това ЛУСТРАЦИЯ и защо тя не се приложи у нас.
    Хората трябва да научат макар и късно защо на членовете на БКП и техните наследници трябва със закон да им се забрани да упражняват политическа дейност.
    Господин адвокат помогнете на България.
    Всички ще Ви бъдем благодарни.
  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Бай Христо от Добрич

    0 0 Отговор
    Смешници , поне Българския не гаврете!
  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Бай Христо от Добрич

    1 0 Отговор
    Що така бе Миме?
    Спря ли да ви плаща.
    Храни куче да те лае - неблагодарници
  • 291 Роко

    2 0 Отговор

    До коментар #225 от "Къде ги намери":

    Протестират 5000 човека в цялата страна какъв процент от 6 милиона са това можеш да сметнеш сам. Аз все пак ви дадох 10% защото толкова са твърдия електорат на партиите стоящи зад протеста (БСП, ДСБ, Изправи се България, Боец въпреки че тези маргинали не са точно партия. Извинявам се ако съм пропуснал някой от незнание е, а не защото искам да ви обидя) вярно не всички от тях подкрепят протеста или биха излязли на улицата. Колкото до тези 60% не знам от къде измисли тази цифра надявам се не от социологическо проучване. Ако задаваш правилните въпроси на правилните хора при едно проучване можеш да постигнеш каквито резултати пожелаеш. Пример ако зададеш въпроса: Нормално ли е да се прави секс с деца? Ако го зададеш на нормални хора отговора ще е Не, но ако изследваните са педофили 90% ще отговорят с ДА. Но изследването ще е представително защото ще се твърди че е направено сред граждани (никой няма да каже че са педофили) и те подкрепят секса с деца. Та така и с проучванията дали хората искат оставката на Тиквата ако питаш привърженици на ГЕРБ ще имаш един резултат, ако питаш протестърите друг.
  • 292 Роко

    3 0 Отговор

    До коментар #268 от "Точно Радев":

    Ма верно ли? Ако не помниш протестите започнаха след като Гешев си позволи да арестува двама съветника на Радев единия за шпионаж другия за търговия с влияние. А да имаше заигравка между подчинените на Радев гардове и групичка протестъри на плажа Росенец. И този провалил се човек е гаранция за нещо си?
  • 293 Леле

    2 0 Отговор
    Това за почтените съдии ме отказа да чета нататък
  • 294 БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

    3 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ЩЕ УМРЕ, КОГАТО ПАРТИИТЕ НА РАДЕВ И ХРИСТО ИВАНОВ СЕ ОПИТВАТ ДА ВЛЯЗАТ В ПОЛИТИКАТА. ТОЧНО ТЕ ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ, СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА, ПЕНСИОННИЯТ ФОНД, ПРОДАДОХА ЗАВОДИТЕ, СЪЗДАДОХА ОЛИГАРСИТЕ И СЕГА ГЕШЕВ ГИ ПОДГОНИ.И СЕГА ПРОТЕСТИ.ХОРАТА ДА НЕ СА ГЛУПАВИ.
  • 295 Историк

    2 1 Отговор
    Целта е ясна: Президентска Репулика с президент ген. Радев. Завой на ляво, влизане в Евразийския съюз, сближаване с Русия и Путин, излизане от ЕС и НАТО
    Честито, българи! Ще станем държава с лидер като Путин и Ердоган
    Всеки народ си заслужава водачите и управлението
  • 296 Емил Василев!! Адвокат, Продажна гилдия

    2 0 Отговор
    Който негое"продавал адвокат" не знае за какво става дума!! Адвокат да те Продаде, ти съсипва живота на, теб на семейството ти, вземат ти бизнеса!! В Тази гилдия се подвизават едни от най долните твари живеещи в държавата ни!!