Last news in Fakti

24 Август, 2020 16:00 7 111 104

Това не е протест, а война срещу окупираната от мафията държава

  • проф. велислав минеков-
  • мафия-
  • протест

Дано някой ден си изясним как в България се появи властовата перверзия

Това не е протест, а война срещу окупираната от мафията държава - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Днес трябва да срутим нашата Стена. Стената, издигнала се между нас, гражданите, и нашата държава, която е превзета от престъпната група на управляващите. Това заявява проф. Велислав Минеков от Отровното трио.

Това не е обикновен протест, това е война на гражданите срещу окупираната от мафията държава. Време беше… Трябваше да се случи. Признанието, че сме не само създателите на протеста, но и негови координатори, създава опасност. Но то е така. Да, така е. Явно този нов за мен занаят се учи в движение, казва още той в интервю пред Дойче Веле.

Впрочем, ние вече създадохме структури в 36 града. Най-мъчно е обединението между различните групи от протестиращи. Тук постигнахме труден, но очакван успех. В създадения координационен щаб имаме вече сериозен екип от доброволци, IT-специалисти, програмисти, медийни експерти, политолози, социолози… Добър отбор, трогателни са. Млади хора, край които изглеждам като техен баща, ако не и дядо. Въобразявах си, че съм учител, а те ме превърнаха в ученик. Работят 24 часа в денонощието. Редуват се и спят на две канапета, или просто на пода. Прехраната е деливъри боклук, студена пица и дюнер, обяснява той.

И понеже споменахте германските медии: медиите в Европа и по света наистина отразяват нашия протест. В Германия събитието е отразено достойно от обществените телевизии АРД, ЦДФ, Арте, в списание „Шпигел“, във вестниците ТАЦ, ФАЦ, „Ди Велт“… И още в „Гардиън“, „Фигаро“, „Ел Паис“. Европейските медии са напълно обективни – и слава Богу, че ги има. Бедата е в поведението на европейските политици и тяхното мълчаливо съгласие с превзелата ни корупция и управляващата мафия. Това мълчание, за съжаление, поражда съмнение относно нашата европейска принадлежност, казва още професорът в интервюто.

В случай че нашите условия за оставка на презрения от нас премиер и неговото правителство, както и за оставката на обожествения главен прокурор не бъдат удовлетворени, ние вече сме обявили всенародно въстание на 2 септември – до преследваната от нас победа. Както знаете, на тази дата ще бъде предложена нова конституция, създадена за около един ден от управляващите. Този комичен законов проект би ни приближил към азиатски диктатури и империи. Целта е мафията да оцелее в последните шест месеца и да направи поредните фалшифицирани избори. Това ще бъде поредната национална катастрофа, смята той.

Биографията на споменатото лице /б.р. Бойко Борисов/ не се различава от биографията на неговия вожд. Интелектуалното им развитие също. Нека да си припомним основния девиз „Аз съм прост и вие също“. Показателни са и думите, с които беше описана председателката на Народното събрание… Дано някой ден си изясним по каква закономерна случайност в България се появиха тези политически паразити, на какво се дължат техният успех, тяхната заможност и изобщо – откъде се появи цялата тази властова перверзия. Обиден период за националната ни история… Не по-малко обидно е поведението на европейските политици. Отношението към българския премиер, според мен, е като към някакъв нежелан племенен вожд, случайно появил се от джунглата и проходил на два крака. Разполага със сечива и може да добие огън от две сухи дървета. Представете си племето, щом този му е вожд! Те го тупат по гърба и го замерват с милиарди. Хем знаят за неговата алчност и криминалните му сподвижници, хем си казват, че все нещо ще остане и за раята: чифт цървули, телевизор, кола на двайсет години, посочва Минеков.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    94 34 Отговор
    Трудно се събужда простия и наплашен народ.

    Коментиран от #4, #10, #43

  • 2 ОТ. ТОЗИ

    43 102 Отговор
    НА СНИМКАТА ПО ГОЛЯМ МАФИОТ НЯМА

    Коментиран от #41, #51, #72, #87

  • 3 Емил

    47 94 Отговор
    Ей тия протестанти, бе?! Все неуспели професионалисти! Минеков цял живот живее на гърба на баща си, тълпа безклиентини адвокати, женкари (стари и млади) без жени... Как един свестен не се появи?!

    Коментиран от #7, #17

  • 4 Емил

    45 69 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Или просто умният и свободомислещ народ не ви се връзва?!

    Коментиран от #11, #19, #33, #92

  • 5 Как

    36 67 Отговор
    Може хората да вървят по акъла на този. ШКЕМБЕ... ЧОРБА

    Коментиран от #65

  • 6 революцията на джендърите

    37 29 Отговор
    Война с цвекета, яйца, домати и детски колички играчки?

    Коментиран от #9

  • 7 Последния Софиянец

    43 14 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Протестантите са секта в САЩ.Ние сме православни християни.

    Коментиран от #16

  • 8 РепОбликанец

    34 63 Отговор
    Пак ни занимавате с тези дърти комуняги-алкохолици ! Хора без трудов стаж, трудови навици ! Полит. анализатори и други подобни тумори които само тежат на системата и народа !
  • 9 Последния Софиянец

    62 29 Отговор

    До коментар #6 от "революцията на джендърите":

    Зимата ще излязат гладните и тогава много ще плачете.Ние искахме да предотвратим това щото сме хора с бизнес,ама явно няма да стане заради ината на Баце.

    Коментиран от #53

  • 10 Татко Махно

    30 50 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    На крив ... космите му пречат! Вие не можете да ги събудите, щото не сте мъже (без яйца останахте)! И защо търсите простия и наплашен народ - потърсете истинските анархисти - футболни фенове, чалга последователи, пациенти на 4-ти километър... А-а-а, грешка, тези от 4-ти километър вече ги включихте!

    Коментиран от #14

  • 11 Последния Софиянец

    38 16 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Ти ли бе ,!Тъп ратай трол?!ха ха ха
  • 12 Бай

    22 31 Отговор
    Това ако не е демокрация те па на да ревеш срещу властта и нищо а преди у Белене !!!Това ли трябва да върнем или тия с бирите в ръка по площадите къде не могат да си дигнат гащите ги е повел избрания към по хубав живот !!!Къде е евродепутата Рада Дълбоката и ония къде не спира да пуши цигари и добре че спряха да го дават с неподстриганата си коса по предавания срещу хонорар от 100лв че взе и дъщеря си в Брюксел а Бироци такива кой е тиквата сега май вие че като гледам не отстъпвате по размер на кратуната 2 от триото

    Коментиран от #38

  • 13 мечо

    16 29 Отговор
    един от саздателите на крага капитал дами и господа виште го и го запомнете тос да каже нещто за сараите на иво прокопиев на боджака
  • 14 Последния Софиянец

    31 23 Отговор

    До коментар #10 от "Татко Махно":

    Опитахме с добро да спасим България,но Бацето е магаре.Анархистите и гладните ще излязат зимата и трябва да се барикадирам с пушката в ресторанта.
  • 15 мечо

    9 17 Отговор
    щтом е воина расбираите че е пуч
  • 16 Емил

    21 21 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Не се излагай! Протестантите (като религиозно понятие) не са секта, а деноминация! И са тръгнали от Европа, а не от САЩ. Освен това ние ги наричаме "протестанти" - те не харесват това име (нещо като вас)! Протестанти сте, защото протестирате и не знаете срещу какво! Ако беше наистина православен християнин, щеше да знае какво значи: "Божието - богу, кесаревото - касарю!"

    Коментиран от #93

  • 17 Па ти

    36 17 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    си голема стока!Развил се до герберски трол!Айде бегай!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 среднощен

    18 17 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Има нещо такова..? Изводите ще ги правим март 2021г. - на изборите..?
  • 20 КАВАЛ

    24 40 Отговор
    ДА !! МАФИЯТА ВСЯКА ВЕЧЕР НАД 40 ДНИ ОКУПИРА ДЪРЖАВАТА И НОРМАЛНИТЕ ХОРА.
  • 21 гост

    21 23 Отговор
    платен боклук раэбери на последните иэбори народа иэбра по малкото эло и няма как олигарси или червените хмери даги смакнат от власт

    Коментиран от #49

  • 22 ъъъъъ

    16 19 Отговор
    тръгнаха аслани , върнаха се нас рани.
  • 23 ОСТАВКА

    36 16 Отговор
    БРАВО! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР ЗА ПРОКУРОРА И КЪРЛЕЖЪТ БОЮ!
    Това не е протест, а война срещу окупираната от мафията държава
    Дано някой ден си изясним как в България се появи властовата перверзия.........
  • 24 Кой68

    13 3 Отговор
    И тоя не е ходил войник....
  • 25 Племето

    20 8 Отговор
    няма акъл дори да протестира.

    Коментиран от #29

  • 26 Томи

    33 19 Отговор
    Казано точно и ясно. На война като на война.
    Герберастите да не си в ъобразяват че ще се откажем.Ако имат малко мозък в дебелите си кратуни дано успеят да проумеят колко затънал е
    Бойко Борисов. Нима не виждат чекмеджетата пълни с банкноти и кюлчета.Статията на Копринка Червенкова е прогноза за бъдещето на ББ.ОСТАВКА!!!!!!
  • 27 Бойко съм

    27 12 Отговор
    Aйдe стига вече ! Махайте катуна, чe избирaтeлитe ми трябвa дa хoдят нa рaбoтa зa 560 лв и дa бъдaт дoбрoдушни и тихи рoби. Cтигa c тия пaлaтки дa им прeчaт. Aз иcкaм живoтa им дa e хубaв и cпoкeн, пък aкo трябвa и мaлкo мизeрeн, чe тoвa чeкмeджe труднo ce пълни. Сега им готвя нова национална лотария и да търкат билети с мизерната заплата, а аз да пълня чекмеджето с 200 ..
  • 28 Късно е

    18 14 Отговор
    Като нямаше лустрация, сега всички комунисти се боричкат един срещу друг за кокъла. Държавата трябва да се закрие, щом едина мутра е министър председател, а главен прокурор е възпитаник на милицията! Не случайно повечето престъпления се извършват от едни и същи кадри, белязани от контрабанда, наркотици и кражби!
  • 29 Дельо Хайдутин

    17 5 Отговор

    До коментар #25 от "Племето":

    Преклонена главица,сабя не я сече.Да ама не.Точно мишките го отнасят най много.

    Коментиран от #44

  • 30 ТРОЙКА

    22 15 Отговор
    РЯДКО ОТВРАТИТЕЛНИ.НЯМА НОРМАЛНИ ,КОИТО ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ.

    Коментиран от #48, #67

  • 31 Рап

    20 14 Отговор
    И този е слънчасъл! Намерил се един лентяй и добавил някоя глупост! Аман от псевдо патриоти.
  • 32 Томи

    19 18 Отговор
    Казано точно и ясно. На война като на война.
    Герберастите да не си в ъобразяват че ще се откажем.Ако имат малко мозък в дебелите си кратуни дано успеят да проумеят колко затънал е
    Бойко Борисов. Нима не виждат чекмеджетата пълни с банкноти и кюлчета.Статията на Копринка Червенкова е прогноза за бъдещето на ББ.ОСТАВКА!!!!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 народен юмрук

    20 19 Отговор
    Наистина трябва един много голям шут на 2 септември, да изпратим бандата на Боко мафията в космоса..
  • 35 Стратега

    23 8 Отговор
    Ало,Минеков!! Война с мафията??? С разходки по жълтите павета,палатки по кръстовищата,яйца и домати ли?? Хи хи хи хи!! Война се води отначало дипломатично!! Со кротце и со благо!! Ако не помогне,следва СО МАЛЦЕ КЮТЕК и ЛОБУТ!! Схващаш ли бе тиквенико?? С арменеца и адвоката доказахте,че сте негодни да насочите и реализирате народния и на младите хора гняв!! Махайте се по-скоро!!
  • 36 Умен по цялата глава

    25 12 Отговор
    Баща ти ли те научи на това Минеков...Или го научи в ловната дружинка с Тодор Живков ,или по почивните бази на ЦК на БКП ...докато беше малък...Или в почивната на Министерски съвет на Слънчака...Хубави времена бяха,а....Ама свършиха...А...
  • 37 Последния Софиянец

    10 17 Отговор

    До коментар #33 от "Стратега":

    Кютека ще е зимата като излязат гладните.Ще почнат погромите.Искахме да го избегнем ,ама Баце се е запънал.

    Коментиран от #66

  • 38 Един оптимист

    13 18 Отговор

    До коментар #12 от "Бай":

    В демократична държава всяко правителство, хванато в кражба, при поискана оставка от народа, просто си я подава.
    Ние живеем в диктатура. Приликата е само в първата буква.
  • 39 Угрижен трол

    22 13 Отговор
    Факти, престанете да публикувате снимки с лица участващи в преврата. Жените и децата се плашат от тях, страх ги е да излизат по улиците и да шофират. За безмозъчните олигофрени има специални клиники в, които до се лекуват. Ако това са лицата на новия "ред", мерси ама няма нужда.

    Коментиран от #45

  • 40 Историк

    18 9 Отговор
    А бе тия трима глупаци от " неотровното трио" не четат ли историята,където премиерът на България Андрей Ляпчев дава безценния съвет: " Со кротце и со благо и со МАЛЦЕ КЮТЕК и ЛОБУТ!!!"
  • 41 ББР

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "ОТ. ТОЗИ":

    Като е толкова голям мафиот Ти кое си му целувал
  • 42 Долу ГРЕБ

    16 18 Отговор
    Професор Минеков е пичага! Кошмарът на ГРЕБ. Един ден ще стои до портретите на Ботев и Левски, а народът ще пее песни и ще разказва легенди за Великата освободителна война от олигархично-мафиотско иго. Най-великият и храбър професор на всички времена! Нека всички се хванат за елека му!

    Коментиран от #54

  • 43 хеий до последния софиянец

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    нито сме страхливи ,нито сме наплашени, ПРОСТО НЕ ВИ ИСКАМЕ ВАС НЕ ВИ ХАРЕСВАМЕ И АСО ИМА ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ

    Коментиран от #46, #47

  • 44 Поет

    7 2 Отговор

    До коментар #29 от "Дельо Хайдутин":

    Ало, " Дельо" "....не я сече,НО ХОМОТ ВЛЕЧЕ!!" Чул си нещо ,ама не си разбрал!! Ха ха ха ха!!
  • 45 Все пак

    8 5 Отговор

    До коментар #39 от "Угрижен трол":

    Все пак са лица. А вашите не са лица, а мутри.

    Коментиран от #52

  • 46 Млад ездач

    10 20 Отговор

    До коментар #43 от "хеий до последния софиянец":

    Избори ще има,ама след като Гербераджиите отнесат здрав кютек!! / може и ЛОБУТ/!! Ясно??

    Коментиран от #58

  • 47 Хаха

    6 13 Отговор

    До коментар #43 от "хеий до последния софиянец":

    Ами гласувайте. Да цитирам ли Б.Б.? Вие сте прости и аз съм прост, ще се разберем.

    Коментиран от #59

  • 48 Оливър Туист

    16 9 Отговор

    До коментар #30 от "ТРОЙКА":

    Ботев го е казал: Свестните у нас считат за луди.

    Коментиран от #81

  • 49 Един оптимист

    11 1 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Да, от орел плячка и от комунист власт...
  • 50 Славчо

    23 6 Отговор
    Всеки се бори за власт. Нека си припомним този палячо къде и с какво се е занимавал
  • 51 Гост

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "ОТ. ТОЗИ":

    Абе, ти знаеш ли какво значи мафиот бе, убавецо?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 хеий до послидния сохияниц

    18 12 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Мерси не я искаме вашат помощ, моля вьрвете си ,не стига вируса ами и вие нарушавате спокойствието на хората,УЖКИМ СТЕ МЛАДИ ИНТЕЛИГЕНТНИ, КАК СЕ ПОДВЕДОХТЕ С ТЕЗИ ТРИМАТА ИНТЕРЕСЧИЙ.

    Коментиран от #68

  • 54 Реалист

    22 3 Отговор

    До коментар #42 от "Долу ГРЕБ":

    Минеков е най- добрият професор сред протестиращите- и най- добрият протестиращ сред професорите!! Ха ха ха ха!!
  • 55 Станимир Русев

    21 12 Отговор
    Много странно, хора излезнали в защита на престъпници да говорят за война срещу мафията, та вие сте руски шпиони и български предатели, отново поднасящи държавата ни на руските окупатори!
  • 56 Другия с коня

    21 12 Отговор
    Минеков е син на депутат от НС преди 10 ти.Нацвъкал в България повечето скулптури със Комунистическа площадна пропаганда...И този иска да ме убеди,че няма нищо общо с ДС....Я по-сериозно,Минеков....Това Активно мероприятие на ДС си мирише от самото Начало....Направи се,че те викат и бегай бързо....
  • 57 Гост

    21 7 Отговор
    КъФ "професор" си пък ти бе - подстрекател към насилие по улиците...... да ти ......!!!
  • 58 Стар кочияш

    5 4 Отговор

    До коментар #46 от "Млад ездач":

    Първо се научи да пишеш грамотно, че с тая ти интелигентност , който и да дойде на власт все ще си същият непрокопсаник !

    Коментиран от #79

  • 59 защо

    20 6 Отговор

    До коментар #47 от "Хаха":

    ВИДЯХМИ ВИ И ВАЗ "УМНИТИЕ" подведохте се по тримата глупаци .отритнати отвсякьде . така че нека не казваме кой е ПРОСТ.
  • 60 ШВЕДСКА ТРОЙКА...ПО БЪЛГАРСКИ

    10 4 Отговор
    ПАСИВНАТА ЧАСТ НА ТРОЙКАТА
  • 61 Габи

    16 4 Отговор
    Няма го бай Тошо да ви плаща за мумиите дето ги правихте с баща ти и сега ревеш!
  • 62 св.Петър

    8 14 Отговор
    На 2 септември ще изпратим ГРОБ в гроба,а оттам при св.Петър към ада...всички са изедници и мафиоти накело със своя бос,който се прави на света вода ненапита,а всъщност е рожба на дявола и сатаната...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Тонката

    10 5 Отговор
    Тоя пък война водел
  • 65 бегай в помията

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Как":

    шкембе чорбата е министар на отбраната. Не си пришивайте гербайджииските прякори. Пък и шкембето си му е по внушително.
  • 66 Млад човек

    6 9 Отговор

    До коментар #37 от "Последния Софиянец":

    Ало, " Последния софиянец"!! Кога Боко Простака,който псува собствения си народ ти стана " БАЦЕ"??? Ха ха ха ха!!
  • 67 Има има

    0 3 Отговор

    До коментар #30 от "ТРОЙКА":

    И са много, само гледай
  • 68 по добре си ходете вие паразитите

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "хеий до послидния сохияниц":

    Ам, че вие сте си паразити , хранещи се от данъци на протестиращите.
    Та какво да искате. Че сте и най тъпата прислойка на народа , която трябва да хрантутят младите и образовани хора.
  • 69 Иво

    13 7 Отговор
    Много ме развълнува този "борец" за свобода. Но мисля че трябва да мине курс на лечение на биполярно разстройство. Но за жалост това е нелечимо. 👿

    Коментиран от #74

  • 70 Психоаналитик

    7 9 Отговор
    Аз давам едно шкафче пълно с пачки евро и кюлчета злато,ако някой ми докаже,че Борисов НЕ е шизофреник,а ако е такъв какво прави в Гърция,а не в Раднево...С този патлак може да пречука някогов момент на умопомрачение,а лудите не ги съдят
  • 71 Истината

    8 3 Отговор
    НАЧАЛО
    НОВИНИ
    СПОРТ
    СПРАВОЧНИК
    ОБЯВИ

    НАЗАД
    Някои от протестиращите в Пловдив - стари познайници на полицията
    Автор: Екип Plovdiv24.bg
    Коментари (0)

    12:32 / 24.08.2020
    3383

    ГАЛЕРИЯ
    Проверка на миналото на хората, които в четвъртък блокираха през нощта кръстовището над река Марица в Пловдив и които в 4 часа сутринта полицията отстрани от блокадата, показа, че някои от тях са добре познати на полицията в града под тепетата.

    Тогава нямаше арестувани, но сред 30-те недоволни имаше пияни и хора с множество криминални прояви. Имената, които представяме на вниманието на читателите, до един са били задържани за:

    Един от водачите и тарторите на протестите - Стойчо А., е глобен от съда за хулиганство. И. Д. е със същото престъпление, Теодора Н. - за 4 кражби, Светослав М. за принуда, Красимир Д. за наркотици, Георги М. за две кражби и един грабеж. Иван И. за грабеж, Валентин К. за отнемане на МПС, увреждане на чуждо имущество - 18 броя, една кражба, възпрепятстване на органите на властта и причиняване на значителни вреди. Възрастовият диапазон на въпросните протестиращи е от 20 до 45 години
  • 72 Библиотекарят

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ОТ. ТОЗИ":

    Дегенерат.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 месара

    10 4 Отговор
    минетков , прав си че това не е протест . това е опит за преврат за да могат комунистите отново да окупират държавата , за да може създадената от тях мафия отново да фалира България ! ама това не го казваш щото си овчар на същата тая мафия !
  • 76 Оставка Съд Затвор

    3 8 Отговор
    Професор Минеков кажете как Орките от ГЕРБ се опитаха да ви изгорят, също като загиналото от мутрите момче от Варна Пламен.

    ГЕРБ проклети да сте, че бихте децата ни с бутонките на Тулупа, окавани деца в белезници с лице в бетона ги ритахте и скачахте върху тях, вдигахте ги от земята и блъскахте лицата им в бетона, че се подигравахте и гаврихте с МОМИЧЕТО.Раздавахте крошета в патрулките, мислейки, че не ви снимат.

    Проклети да сте орки на Саурон Тулупов - Народът помни, юмруците, крошетата, ритниците и гаврата с децата ни.
  • 77 Историк

    8 3 Отговор
    Минеков, Минеков ! Вие и баща ви бяхте слуги и подлоги на Тодор Живков. Получавахте звания, поръчки, ходихте на лов с тато,близахте, подмазвахте ...
  • 78 Иван

    8 2 Отговор
    Спри да се показваш бе комунист гаден.
    Как не те е срам.??Коя е дъщеря ти да оценява правителството.Защо не завърши в България??На всички комунисти децата учат на запад.Засрамете се .Малко ли откраднахте??
  • 79 Млад ездач

    3 2 Отговор

    До коментар #58 от "Стар кочияш":

    Ало,кочияша!! Гледай пред себе си,че конят може да се изпърди и да те бутне от капрата! А може и да те зарази с " корона"!! Хи хи хи хи!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 аврамъ бакалинъ

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Оливър Туист":

    Той ако види тази тройка ще се съживи и утепа..!
  • 82 какво искаш

    6 2 Отговор
    По-голяма демокрация едва ли има на света. Извършихте купища нарушения и ако трябва да използвам една твоя дума, ще я кажа - война. Да, това ви е в главата.Много искате да преживеете някакви екстремни ситуации, но изобщо не ви идва на ум, какво струва и ще струва това на обикновените хора, и на държавата. Ако живеехте в тоталитарна държава, ти , и цялото ви велико трио, отдавна щяхте да сте съдени и осъдени. Но явно тези, срещу , които крещите са далеч по-умни , щом не допуснаха да се сбиете с полицията, за каквито крайности си мечтаехте. Струва ми се , че скуката в живота ви е безкрайно отегчителна, за да потърсите този безумен начин да си губите времето и да се забавлявате с наивността на младите хора. Какъв срам само.
  • 83 Запознат

    3 2 Отговор
    През 90те години, когато руснаци, турци и западняци, създадоха тн. българска мафия, убиха всички, които им се противопоставиха на момента. Тия тримата със сигурност не са, това което казват и се искарват, че са. Ако бяха, да са ги убили. Ще излъжат някой друг заблуден, но останалите, не. Всяка мафия е подкрепяна на 100% от правителството. Протестите и останалия цирк е организиран от тях. Чисто и просто, притежават всичко и всеки в България, безсмислено е да продължават с биячите и хаоса. Това което не знаят - безсмислено е да ни убедят, че ще живеем с тях в една държава. При първия удобен момент, всеки с акъла си бяга и се спасява. Както от мизерията и униженията, така и от срама.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Херодот

    3 4 Отговор
    Оставка и затвор ....ФАТМАКА Е ПОЗОР...
  • 86 АЛСИМЕКС

    5 2 Отговор
    Попитали радио Тбилиси,кой лъже повече от радио Ереван?
    Слад кратко мълчание, последвал отговор : - БАБИКЯН !......
  • 87 Бай Христо от Добрич

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ОТ. ТОЗИ":

    Грешите господине.Не той е комунист,който подлежи на ЛУСТРАЦИЯ.
  • 88 Анти-фатмак

    4 3 Отговор
    Оставка и затвор-фатмака е позор
  • 89 Истината

    5 1 Отговор
    Оставка и затвор -ДЕСИ е позор
  • 90 Ончо

    7 2 Отговор
    Оставка и затвор ...пРезидент Копейкин е позор
  • 91 безпартиен

    8 1 Отговор
    Промяна без декомунизация не става!!!Няма как деца и внуци на взели власт с оръжие и живели с привилегии 45 години да станат демократи!Както забраняват нацистки символи,така трябва да забранят и комунистическите!Иначе си е двоен стандарт,а и двете идеологии са взели толкова много жертви!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 И Бокувото Боку

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Емил":

    нали тъй Емиле
  • 94 ГЕРБ БСП И ОКТАНАЛИТЕ СА НАШИТЕ КРАДЦИ

    2 1 Отговор
    НА ВОЙНА КАТО НА ВОЙНА , ДАЙТЕ САМО ОРЪЖИЕ , ИЛИ САМИ ДА СИ НОСИМ ?
  • 95 ПРЕСТЪПНИК С ИМУНИТЕТ Е ГЕШЕВ

    2 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Швейцария свали имунитета на главния прокурор
  • 96 ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ

    2 0 Отговор
    Зa пo-мaлкo oт ceдмицa плoвдивcкaтa кoмпaния "Eврoпeйcки пътищa" (нoвoтo имe нa "Пътищa Плoвдив" - бeл. рeд.), кoятo e чacт oт "Грoмa хoлд" (нoвoтo имe нa блaгoeвгрaдcкaтa "Aгрoмaх" cрeщу чиитo шeфoвe имaшe дeлo зa прaнe нa пaри) пoлучи oт държaвaтa 70 млн. лв. пo cхeмaтa зa пътнo пoддържaнe. Тoвa e нaй-гoлямaтa cумa дoceгa, дaвaнa пo нoвия мoдeл, въвeдeн прeз трeтия мaндaт нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв. Тoвa пoкaзвa cпрaвкa, прeдocтaвeнa oт Aгeнция "Пътнa инфрacтруктурa" (AПИ) cлeд зaпитвaнe oт Mеdiаpооl.

    Oт cумaтa 58 млн. лв. ca зa рeмoнтa нa 31 км oт пътя зa Кръcтoвa гoрa, ocтaнaлитe 12 млн. лв. ca зa 7.6 км учacтък oт Пoдбaлкaнcкия път.

    Тaкa прeвaнтивнитe рeмoнти излизaт cрeднo пo 1.8 млн. лв. зa килoмeтър. Зa cрaвнeниe пo oпeрaтивнa прoгрaмa "Рeгиoни в рacтeж", къдeтo имa търгoвe и ce прaвят пoръчки, зaщoтo пaритe ca oт eврoфoндoвeтe, ocнoвнитe рeмoнти излизaт cрeднo oкoлo 800 хил. лв.
  • 97 Маргарита Петкова

    5 3 Отговор
    Изборите,с които спечелиха управлението на ГЕРБ,бяха организирани от служебното правителство.За какви манипулирани избори говори Минеков?Вие сте в противоречие със себе си.Това,което искате е власт,като се борите за нея нецивилизовано,с просташки маниер,който е далеч от Политиката.С вашия и на Радев протест,демонстрирате,че нямате качества за Политици,дори не се организирахте в точното време,в точния момент,без обективни аргументи,разчитайки на махленски ,селски компромати ,скалъпени със снимки от чекмеджетата на Радев.
  • 98 Банков инспектор

    4 2 Отговор
    Усмихнаха се тримата лидери на протеста. От нашата банка им преведоха по 20 000 евро, Адвоката отчете дарения 65 000 лв дарения, за личния им хонорар не каза и дума
  • 99 Хаджиментов

    4 2 Отговор
    А бе Минеков,
    Добре, че се чу покрай баща ти - комунистическия придворен скулптор.
    Какво си направил за тази държава, та ще рушиш и сваляш?
    След 6 месеца има избори и всеки ще може да си даде вота.
    Вас, вонящото трио, обаче другаде ви стяга чепика - искате да дадете еднолична власт за безрочен период на резидента Радев. Едно лица, назначено от руското разузнаване.
    Освен това искате и да смените прокурора за да дойде угоден на вас, за да свали обвиненията от червените олигарси и бегълците в Дубай и Белград.
    Жалки сте.
    А заслужавате и презрение, защото въвличате във вашите мръсни схеми млади и чисти хора.
    Хайде правете си въстанието, за да ви счупят най-накрая главите.
    Надявам се в скоро време да получите това, което заслужавате.

    Коментиран от #103, #104

  • 100 Алеко

    0 2 Отговор
    Крадецът вика Дръъъжте крадееца!...хахаха
  • 101 чиче

    0 2 Отговор
    Тия глупости на тоя за хубав живот ги слушам над 30 години.Колко пари ви даде ЧЕРЕПУХА ДУБАЙСКИ

    Коментиран от #102

  • 102 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "чиче":

    Аз ги слушам откакто съм се родил, а това беше преди доста повече от 30 години...
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Хаирсъзин

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Хаджиментов":

    Като гледам, разлика между герберските подло ги и ганьовците няма. Всеки герберски мин дил е един съвременен бай Ганьо, само " келепира" е важен. Скоро ще си го получите с 200/ и лихвите/