Last news in Fakti

31 Август, 2020 13:00 7 811 49

Пеевски, Борисов, Гешев и чекмеджето с пачките убиват

  • пеевски-
  • борисов-
  • гешев

Специално внимание към Бойко Борисов. Не го подценявайте. Има животински инстинкти и рефлекси

Пеевски, Борисов, Гешев и чекмеджето с пачките убиват - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Чекмеджето с пачките, златото и пистолета се превърна в присъда. Колкото повече управляващите се опитват да скрият тази картина, толкова повече тя се превръща в „мръсна“ бомба, която ще разкъса на парчета тялото на сегашната власт. Това е неизбежно, както е неизбежен изгревът. Българите се събудиха, събужда се вече и Брюксел.
Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев. Триумвиратът, който окова България на последното място в Европа и превърна българите в безгласен компонент на мафиотски интереси.

Протестите срещу управлението в страната продължават повече от 50 дни. Продължава и защитата на проядената от корупция крепост на властта. Целият държавен, силов, пропаганден, финансов и медиен ресурс е хвърлен срещу недоволните. Дори хора с десни доскоро позиции, претендиращи за адекватност, се хвърлиха да защитават правителството и Борисов – подразбирай Гешев и Пеевски също, - поемайки риска да опетнят имената си заради пост или пари. Неоригиналната им тактика е да повтарят до втръсване, че протестиращите са купени и „яхнати“ от Васил Божков, Цветан Василев, президента Радев, Мая Манолова и прочие тъпотии. Един позавяхнал медиен всезнайко пък практикува „бащинска“ загриженост за младите на площадите - били плячка на провалени политици. Тъжен „аргумент“ в защитата на деградирали типове, оцапани до лактите с престъпления, свили от данъкоплатците десетки милиарди? Пред очите ни се разиграва балкански, опростачен вариант на Молиеровия „Тартюф“…  

Затова е наложително да се припомни, защо е толкова важно Борисов, Гешев и Пеевски да са първата крачка към тотална промяна на модела на обществен строй в България. Не просто смяна на власт и статукво – нов политико-социален модел. Нов за нас – за света отдавна познат. Дефиниране на националните и общоприетите цивилизационни ценности; издигане на пиедестал правата на всеки гражданин и гарантиране на тяхната защита.

Борисов, Гешев и Пеевски трябва не просто да бъдат извадени от луксозните дупки, а да бъдат разследвани и съдени според закона. Не мутренския и не отмъщение, а справедлив процес. Тях от това най-много ги е страх.

Не сме забравили Ахмед Доган, „бащата“ на политико-мафиотската матрица. Но той в момента „не е това, което беше“, ако ползваме познатото клише. Изолиран, конфронтиран с любимата си рожба Пеевски, приличащ на изгубил се скитник, надничащ боязливо между храстите на палат, в който оттук насетне ще се чувства като крадец. Какъвто всъщност е. Паднат ли тримата, ще дойде и неговият ред да отговаря.

Претенции за членство във властовата шайка с основание може да има и Сотир Цацаров. Възможно е да се надява, че кабинетът му в КПКОНПИ ще го скрие от заслужено разследване, но се заблуждава. Цацаров ще отговаря за престъпното си бездействие 7 години като главен прокурор по линия на корупцията сред управленската върхушка, съучастието му в задкулисни сделки, фалита на КТБ и разграбването на активите на банката, прикриването на престъпления, извършени от висши политици и управленци. Нищо не е забравено. Жив е споменът и за сътвореното от Владислав Горанов, Емил Караниколов и още дузина прислужници на главната квартира – х-л „Берлин“. Измамна е тишината около техните особи. Законът ще почука и на тяхната врата…

В понеделник и вторник ще ви представим поне 10 причини, поради които Иван Гешев не трябва да е главен прокурор. Мисленето и действията му на милиционер от 50-те години, е една от тях.  Милиционер е моят татко, милиционер ще стана аз. Ех, само да порасна, пък вижте ме тогаз…

Приляга и приписваното на Пеньо Пенев:

Когато цъфнат теменугите
и работата тръгне зле,
еби им мамата на другите
и гледай ти да си добре!!!

Еби си майката Жозеф,
еби си майката ти казвам.
Сега за мен си друг човек
и с теб не искам да приказвам.

Милиционер – оказал се прокурор. Опасно съчетание. Противоестествено.

Което обаче го сродява с патрона му Пеевски. Той пък е с диплома за юрист от Югозападния, но едва ли има негов състудент, който да го е виждал на лекции.  

Ще докажем, защо е било възможно от възпълен пъпчив младеж по бермуди и джапанки в началото на кариерата си Пеевски да се превърне в мултимилионер и незаобиколим фактор. Първи жокер: има талант за далавера. Втори жокер: агресивен и брутален. Той назначи Цацаров, пак той – и Гешев. Разпорежда на Борисов, държи на къса верижка хора в ГЕРБ и БСП, олигарси, магистрати, министри, ченгета. В един момент поискал и цялото ДПС, което преляло чашата и се сблъскал с Доган. Как ще завърши този сюжет? С един по-малко…

Специално внимание към Бойко Борисов. Не го подценявайте. Има животински инстинкти и рефлекси. Готов е да направи неща, които дори не можете да си представите, за да оцелее. Самовлюбен, пристрастен към властта, но с ахилесова пета – жените. И парите. Поне три са дамите с възможности, които ще дадат всичко от себе си, за да отмъстят за преживени унижения и обиди.

Да не забравяме и Пеевски. Той вече търси начини да се отърве от ортака си. Пеевски разчита на Гешев. Гешев обаче нахлупи каскета и се вживя в ролята на палач, който обвинява и изпълнява присъдите. Бащите му не трябва да са спокойни нито миг…

„Казват, че съм чудовище. Но аз се шегувам по този повод - значи, че не съм толкова страшен“. Думи на Сталин.

„Аз съм инструмент в ръцете на Господ“, - допълва своя учител Иван Гешев.

Гешев, Борисов и Пеевски живеят с убеждението, че са Господ. Това  вещае и техния край. Историята го е доказала.

"Диктаторите се самоубеждават, че каквото ѝ да правят, го „правят за добро“. Изводът е на проф. Фред Кулидж, който е направил психопортрети на цял списък политици, превърнали се в диктатори. Как се вписва Борисов в дефиницията за диктатор?

Моделът на „чекмеджето с пачките, златото и пистолета“ е вече в моргата. Този модел ги издигна, той ще ги погребе. Закономерно е.

Очаквайте утре първата част: Пеевски и Гешев - ботулиновият токсин за България?

Във вторник: Борисов, който вече е там… далеко… Той знае коя го снима в спалнята. Знаят и други...

Бъдете готови за 2 септември! Сряда е денят!

Оставка!

 

 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    100 6 Отговор
    Всички зарязаха Борисов.И полицията, и мутрите.Снощи на контрапротеста на Ситняково имаше ПЕТ пенсионери.Даже Стъкито го нямаше.

    Коментиран от #4, #40, #41

  • 2 Чекмеджето

    86 3 Отговор
    Е от нашите народни пари.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бурканбанк

    83 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Мани това. Важното е, че ДПС е на път да го зареже, а без ДПС Борисов не само ще падне от власт, а най-вероятно и ще влезе в затвора за дълго време.

    Коментиран от #15

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    59 4 Отговор
    оставка
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ИМА ЖИВОТИНСКИ ИНСТИНКТИ

    40 1 Отговор
    НО И ЖИВОТИНСКИ АКЪЛ.А И КАКТО Е ПИСАЛ ГЕО МИЛЕВ
    И ТО ЗА СЕПТЕМВРИ:
    без ред

    неудържими

    страхотни

    велики:

    НАРОД!
    ТА ЩЕ ВИДИМ КОЙ КОГО
  • 8 пройчо

    29 3 Отговор

    До коментар #6 от "Behemoth":

    Няма да има гроб Бою...Земята.няма да го приеме !
  • 9 Много за бай Ставри

    66 1 Отговор
    Да не забравяме Трайков, Дянков, Велчев, Йорданов АЛ, Гергов, Добрев, Паргов, от ГЕРБ всички са милионери, Далаверко Дуварков, Долорес Арсенова и Сербезова, Лъчо Мозъка, Марешки - ДДС - некачествен бензин, Каракачанов - паспортни афери, Цачева Артекс, Цветанов, Фидосова, Сачева, Захариева - Мъж Алепу, после ги почваме по Росенец, Бургас, Созопол и ВЕЦ-ове, ТЕЦ, фотоволтоици, перки - васалите им.
    Онея с 60 000 и над сто хиляди заплати лева заплати на месец, премии, строителни фирми.Онея дет Бойко с държавна пара им строил частни болници. Борчета, Фльорцовци, Харизановци - кражби тръби.
  • 10 Василева

    47 4 Отговор
    На съд трябва да се дадат още Виденов,Гечев,Костов,Велчев,Царя,Станишев,Орешарски и други.Всички бивши и настоящи политици са виновни за състоянието на страната ни.

    Коментиран от #22

  • 11 1111

    52 2 Отговор
    Цялата кохорта ДС болшевики ограбили народа трябва доживотен затвор,за Костов, Кунева, Бойко тиквата,Гешев, Цацаров стабилно,Ал Йорданов

    Коментиран от #32

  • 12 Перо

    53 0 Отговор
    А Домуса защо е пропуснат в отбора,в заглавието?

    Коментиран от #16

  • 13 Правда

    46 0 Отговор
    Луд нее този който изяжда зелника а който му го дава а това е ЕС зашото си мълчат и се правят че нищо няма
  • 14 Вики

    53 6 Отговор
    Много точна статия! Браво!
    Оставка незабавно!
  • 15 Мирослав

    35 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бурканбанк":

    В мафиотските среди няма такова нещо - влизане в затвора. Има инфаркти, инсулти, самоубиване.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Пачки и кюлчета в Банкя

    30 2 Отговор
    Защо прокуратурата и милицията не разследват Бойко бекапето,за милиардите евро натъпкани в гардероба? специална покана ли чакат,иначе някой гепал 2 буркана компот и веднага арест

    Коментиран от #43

  • 18 Такаа

    4 37 Отговор
    Борисов бил лош народът спонтанно протестирал срещу него.
    За пореден път измислиците обаче пропадна
    Поредното НПО, този път съставено изцяло от бивши членове на БКП, призовава за държавен преврат на втори и установяване на военна хунта начело с президента Радев
    Толкова по повод свободата и демокрацията като махнем Бойко.
  • 19 Може да има

    13 0 Отговор
    добри инстинкти за оцеляване , може би и заради това е предложен за поста който заема . Има една много хубава поговорка "Дай на ПРОС човек власт и пари и му гледай СЕИРА" . Много млади хора си заминаха ЗАСЛЕПЕНИ от АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА . Истинската ОПАСНОСТ за БГ си остават КУКЛОВОДИТЕ , мафията която се крие зад имена като Преводи, Борисов Гешев и много други .👁️👀🧐
  • 20 БОРИСОВ,ГЕШЕФФ И СВИНЯТА

    19 2 Отговор
    ПЪРВИ В ЗАТВОРА!!! НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И УЖ "УМНИЯ" ДОНЧЕФФФ! САМО ТОЙ ОТКРАДНА НАД ДВА МИЛИАРДА!!!
  • 21 Герб На върха Винаги

    1 25 Отговор
    Прекрасна новина от последните минути! Председателят на ДПС Мустафа Карадаъй преди малко обяви че партията му безпрекословно подкрепя ГЕРБ за свикване на Велико Народно Събрание през март догодина и Нова Конституция! Като също така ДПС се обявява против метежа на 2-ри септември и ще подкрепи ГЕРБ да няма оставка! Също така с ДПС ГЕРБ събира достатъчно брой депутати и за импийчмънт на президента Радев! ДПС като отговорна политическа формация в трудни моменти винаги са подкрепяли ГЕРБ явно. С тях имаме 2/3 народни представители и абсолютно мнозинство! ГЕРБ -ДПС- ВМРО- НФСБ-ВОЛЯ! Победа! Много сме - силни сме!

    Коментиран от #24, #36

  • 22 Петьо Петров

    22 0 Отговор

    До коментар #10 от "Василева":

    Съгласен съм с Вас,може би единствено Виденов е изключение само.Той беше младият комсомолец,назначен,използван и изхвърлен като боклук от съпартийците си,принесен като жертвено агне.Може би той е единственият,който не се облажи и забогатя от поста си.
  • 23 Да изключим Виденов

    14 0 Отговор
    Василева, айде изключете Виденов, единствинят честен политик от прехода.
    Той не е като Алчното Наде, Паси, мъжът на Захариева - архитектът на Плевенлиев, поредната далавера посолство Берлин.
    Нито Борисов купил за милиони акции на Дънди на щерката.
    Официално изявление на Дънди.
  • 24 ДПС

    13 2 Отговор

    До коментар #21 от "Герб На върха Винаги":

    От 15 00 е пресконференцията на ДПС.
    Ще ги видим, официално кой ще подкрепят.
    Ако действително са подкрепили "правните извращения" на ГЕРБ, цяла София ще се вдигне.
    Акт на политическо самоубийство на ДПС, не ми се вярва да са толкова недалновидни.
    Да не забравяме и атентата срещу Доган.
  • 25 Христо

    19 2 Отговор
    лоената мутра от СИК отново обикаля Европата да ги такова с 200, но вече като мръсен чорап никой не го поглежда и всички бягат от него, а той само се хили просташкии и напомня на бай Тошо от периода преди да му вземат скалпа
  • 26 Стоян

    16 2 Отговор
    Герб са се впили във властта като кърлежи и смучат ли смучат.
    МУТРИ ВЪН!!!!!
  • 27 Стоян

    18 1 Отговор
    Герб са се впили във властта като кърлежи и смучат ли смучат.
    МУТРИ ВЪН!!!!!
  • 28 kolo

    17 2 Отговор
    Тия ГЕРБЕРИ.... създадоха администрация която да ги пази, много са и трудно ще да е!
  • 29 коло

    16 2 Отговор
    Мафията се обединява срещу народа....защо ли?
  • 30 ЧЕКМЕДЖЕТО С ГРАНТОВЕТЕ

    11 0 Отговор
    Ще ги "ПОГРЕБЕ" !!!
  • 31 ффф

    4 18 Отговор
    толкова тъпа, махленска и елементарна статия не бях чела, кой неграмотен съчини такава простотия

    Коментиран от #38

  • 32 Мигел

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "1111":

    Като говорим за ДС да не забравяме и Божков.
  • 33 Mikata

    8 0 Отговор
    И Галевите " завършиха" югозападния университет,😂😂😂😂
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Кам.Пан

    3 12 Отговор
    Стига простотии ,България я окъпаха като тия от триото и такива като Радев де са цоцали десетки години,и сега отново целят същото на гърба на народа като му подхвърлят разни историики с чекмеджета ,злата и пачки , наивен народ сме които ни хване за носа и ни води като стадо,защо гледаме само последните 10години,а преди това кои бях ,точно тези който сега плямпат ,Радев,Нинова Иванов , Мая фенката на Пеевски Елена Йончева и още още , триото . Борисов също не е цвете за мирисане но аз съм обикновен бачкатор но от 10 години всичко е хиляди пъти по добре от колкото преди Борисов. Пътувам от 95 г. Шофьор съм помня какво беше в бг. помня как се отнасяха с нас като разберат че сме Бг.тираджии ,виждам и сега как се отнасят в Европа с нас.Мандата му ще свърши напролет,тогава ще избираме ,но пази боже да не се от тия дето се пишат сега за лидери,които им дърпат конците мафиоти и мутри.
  • 36 Лиле ДПС Лиле

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Герб На върха Винаги":

    Лили кво тана ДПС - според думите ти ДПС щяли да покрепят ГЕРБ, ясно, кратко и точно.
    НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОНСТИТУЦИЯ И СВИКВАНЕ НА ВНС.

    Друг път Лиле да слушаш Батко си, че Герберастите като кажете ГРЕЕ СЛЪНЦЕ, значи е Полярна нощ, не само че не грее слънце, ами и 28 дни е нощ.
    Пак се изложи Лиле, спри да размахваш бастунчето, и впрегни онзи орган, отгаварящ за мисленото.
  • 37 МАФИЯТА ВЪН

    3 2 Отговор
    МУТРИ ВЪН КАЗА РАДЕВ !БОЙКО И ГЕШЕВ В ЗАТВОРА !
  • 38 Крачун

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "ффф":

    Толкова сте грамота, че ника ви се състои само от една буква. Други не знаете ли?
  • 39 Електра

    2 1 Отговор
    Кауна и Импекса, пак са близали сладоледа на Чалмата, както навремето му го лапа на Орлов мост, СС Момата...
  • 40 Бай Христо от Добрич

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Аз не съм последния Добруджанец и никога няма да бъда!Няма да бъда последния, защото не сме били никога червени и страхливи мутри.Ние уважаваме себе си и собствените си имена.
    Страхлива мутро ние сме чеда на Аспаруха!
  • 41 Кмета

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Това ни е верно. Беши отишал за малко по голема нужда
  • 42 Хаджиментов

    4 2 Отговор
    А бе тези отворковци като са тръгнали да казват а, да кажат и Б. Например:
    - Как един човек без нито един ден трудов стаж стана Премиер?
    - Как едн селянка от Крушевица на 28 години купи за няколко десетки хиляди (дори и те неплатени напълно) предприятие с активи от много милиони?
    - Как БКП/БСП печели два мандата след като се срути с гръм и трясък. а в София се правят милионни митинги?
    - Как и откъде се пръкнаха олигарсите и червените милионери.
    - Кой създаде ВИС, СИК и мутрите?
    - Кой създаде ДПС?
    - Кой прие законите позволяващи разграбването на България, разбойническата приватизация и заменките "кон за кокошка"
    - Кой направи така, че да няма осъден никой за стотиците поръчкови убийства, умишлено фалираните банки, унищожените армия, образование, здравеопазване, социална система, промишленост, разграбените държавни активи за стотици милиарди.
    - Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС?
    - Кой състави Изборния кодекс, който сега се оказва неприложим за нормални избори?
    - Кой разреши с първия си указ като Премиер онлайн заалаганията на Васил Божков.
    - Кой загроби енергетиката с 4 милиарда?
    - Кой съгласува с ген. Решетников от руското разуазнаване кандидатурата на Радее за президент?

    Който не желае да отговори на тези въпроси, явно защитава тези, които са в дъното на всички проблеми в България и които искат пак да се върнат във властта с преврат за да продължат да крадат и да се измъкнат от правосъдието така, както правят вече 30 години.
  • 43 Защото са

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Пачки и кюлчета в Банкя":

    на една ясла.
  • 44 КЗК можа с бай тоши

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Василев":

    да го сравниш..?!!?!!
  • 45 Наи

    0 1 Отговор
    Боико знае кои го е снимал това е жена проиститутка на повикване и е продала снимките на божков а може и на пеевски поне да стане като мъж и да си признае а парите са от държавни поръчки това са комисиони предварително взети и тои е обещал работа на фирмите и сега до края на месеца ще каже епидемия и ще блокира всичко....ю
  • 46 Пропаганда

    2 1 Отговор
    На това чекмедже с пачките, само противниците на кабинета вярват че е истина..
  • 47 КОГА БЕ

    0 0 Отговор
    МУТРАТА ГЕШЕВ ПЕЕВСКИ ИДОГАН ОЩЕ ЛИ НЕ СА ЗАКЛЮЧЕНИ ДО ЖИВОТ !
  • 48 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Задължително Борисов, Гешев, Пеевски, незабравяйте Цацаров, а и дoста други покрай тях задължително трябва да бъдат разследвани и съдени от Независимо Правосъдие! Ако и те бъдат оставени ненаказани порочната система просто пак ще се възпроизведе наново!
  • 49 Грую

    0 0 Отговор
    Едва ли точно чекмеджето убива! Дайте ми едно чекмедже с пачки по 500 евра, пък да видим дали ще ме убие!