Last news in Fakti

6 Септември, 2020 19:00 7 941 60

Методи Андреев пред Фрог: Говори се, че депутати до Борисов са организирали провокациите на протеста

  • методи андреев-
  • протест-
  • оставка кабинет

Отношенията между граждани и полиция в една демокрация са ясно регламентирани

Методи Андреев пред Фрог: Говори се, че депутати до Борисов са организирали провокациите на протеста - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Интервю на Катя Илиева за "Фрогнюз"

Самите гербери са доста объркани. Имат информация, че преди протеста се е говорело за готвени провокации. Коментира се дори, че депутати, близки до Бойко Борисов и свързани с неговото мутренско минало, са подбирали хора да отидат на протеста и да предизвикат безредици. Шефовете на МВР и ДАНС трябва да бъдат изчегъртани. Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев. Ето какво още обясни той за ситуацията в България:

- Г-н Андреев, какъв е вашият политически прочит на ситуацията в България в момента. Докъде смятате, че ще стигне ескалацията на напрежението след прекия сблъсък между протестиращи и полиция?

- На втори септември стана ясно, че в България властта на мутрите е всъщност власт на мрака. Това, което се случи на този протест, може да стане само в държава, която се управлява от страхливи хора. В която министър-председателя е страхливец. Страхливите хора са много жестоки и отмъстителни в определени ситуации. Те по този начин избиват комплексите си, показвайки, че са силни и владеят положението. А всъщност съзнават своята нищожност и своя страх. Борисов го е страх. Не е възможно премиер, който е предложил рестарт на държавата, с предложена лично от него нова конституция, друг е въпросът какъв пасквил представлява тя, да отсъства на знаковото заседание на парламента, когато ще се събират подписи за вкарването на промените в основния закон за одобряването им в парламента. В този ден на всички българи трябва да им е станало ясно, че изпълнителната власт се управлява от страхлив и подъл човек.

- От какво се страхува премиера?

- Страх го е първо от това, което вижда. Всеки един диктатор се страхува от времето, когато вече няма да е на власт. Борисов оттук нататък не прави вече нищо в името на държавата. Всичко го прави в името на собственото си оцеляване. Как си представяте премиерът да не присъства на това знаково заседание и да се скрие зад крехките рамене на своите депутатки? И забележете, след събитията на площада, които отекнаха като канонада в цял свят, Борисов се крие вече втори ден. Той се крие и не излиза с позиция за това, което се случи. А пуска напред неговите марионетки.

- Виждаме, че за сблъсъците на 2-и септември говори предимно главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Той марионетка ли е, следвайки вашата логика?

- Отношенията между граждани и полиция в една демокрация са ясно регламентирани. Полицията е стожера на демокрацията. Тя е длъжна да защитава гражданите и демократичните ценности. Разбира се, че не трябва да слагаме всички полицаи под общ знаменател. Много от тях най-вероятно са били много смутени от това, което се случва. Но в крайна сметка при този протест се видя, че има български полицаи, които на своите униформи носят черепи. Не зная друга полиция да носи такъв символ. Зная само, че частите на СС навремето са имали черепи на своите мундири. Но като качество на подготовка разликата е огромна между онези зловещи части и нашите айдуци, облечени в милиционерски униформи. Видяхме кадри, на които се вижда как полицаи удрят с бокс. Всъщност мутренското управление на ГЕРБ дали успя да вкара безработните мутри в полицията? Не може полицай, призван да пази закона, да носи на униформата си череп и да удря беззащитни демонстранти с бокс. Всъщност тези кадри сложиха на нашата полиция един лош знак-тя се представи пред света като полиция на мутрите.

- На вчера пред президента главният секретар на МВР Ивайло Иванов каза, че операцията, която са провели подчинените му на площада е била перфектна.

- Вие забелязахте ли как изглеждаше той на срещата?! С брадата и фъфленето си той на първо място създава във всеки у нас усещане за несигурност. Той трябва да излъчва увереност, достолепие, професионализъм. Нито едно от тези качества аз не видях в лицето на този Ивайло. За това е виновно управлението на Борисов. Той обича да работи с марионетки. Борисов го е страх, освен когато се прави на мачо. Виждали сме го как като слезе от джипа си вдига панталоните бабаитски, като някой селски бек. Борисов е силен в джипката. Извън нея е никой. Един страхливец. Ако не беше такъв, той щеше да излезе пред хората, както направи президента Румен Радев, който той обича много да критикува. Държавният глава мина през цялото протестиращо множество. Той имаше смелостта и достойнството да мине през разярените хора.

- Нека все пак да споменем, че вие не сте от привържениците на Румен Радев, за да не оставят думите ви впечатление, че сте му фен и затова го хвалите.

- В никакъв случай не съм му фен. Аз подкрепям българският президент като гражданин не заради неговите политически убеждения, а заради неговата гражданска позиция по отношение на протестите и по отношение на неговата оценка на положението. Българският президент като мен твърди, че ни управлява мафия, че ни управляват мутри и той иска същото, което искам и аз-мутрите вън. Искам оставка и искам мафията да влезе в затвора. Оттук нататък са нашие различия. И аз искам да му кажа: Г-н президент, вие претърпяхте твърде голямо развитие за разлика от премиера. С това вие спечелихте симпатиите на хора като мен, които някога са подкрепяли мутрата Борисов. Но моля ви, влезте в дълбочина и вижте причината за тези ексцесии. Те онази вечер бяха подготвени от една и съща сила на българския преход-мутрите. А мутрите бяха създадени от ДС. Затова променете отношението си към ДС. Престанете да назначавате хора в своя екип, свързани с ДС. Не награждавайте лица, свързани с ДС. Защото мутрите, които направиха онази вечер вакханалия, са ръководени винаги от бившата ДС. Някога мутрите СИК и ВИС бяха създадени от ДС за да потискат развитието на дребния и среден бизнес, да създадат обстановка на несигурност, да оберат пак хората в полза на частни интереси и да държат под натиск демократичния процес в България. Затова не трябва да забравяме, че Бойко Борисов произхожда от групировката СИК. Той е свързан с тази тъмна сила на българския преход. Затова г-н президент, сложете тази тъмна сила в килера и повече никога не се обръщайте към нея с уважение.

- Забелязва се, че в момента полицията не иска да каже или пък не знае кои са мутрите, предизвикали вакханалията на 2-ри септември.

- Те са известни. Това са същите мутри, които защитаваха избора на главния прокурор Иван Гешев и тези, които излизаха в подкрепа на бившия главен прокурор Сотир Цацаров. Същите те излизаха с окървавените агнешки главички. Къде беше тогава тази полиция, тя не ги ли идентифицира? И този поплювко, който е сега шеф на ДАНС, той не знае ли от кои реди произлизат тези бабаити с татуировките? Той не знае ли, че ДАНС има в тези среди много силно развита мрежа от информатори? Истината е следната – точно тези мутри, произхождащи от футболни агитки, винаги се ползват за създаване на безредици. Имаше един медиен бос, който се хвалеше, че той е организирал тези протести. Да питат сега службите този медиен бос за тези мутри, които е ползвал при предишни протести, дали ги разпознава?! При такива масови събития има специален инструктаж как трябва да се действа. Какъв е бил този инструктаж в навечерието на протеста на 2-ри, който се очакваше да бъде по-агресивен и радикален? Много е спешно да говориш, че един час, час и половина не си могъл да идентифицираш нападателите и чакаш да ги идентифициращ, за да предприемеш мерки. Защо тази вечер целият площад беше потънал в мрак?! Йорданка Фандъкова да отговори, тази мила женица, която спечели втория си мандат с гласовете от циганските квартали да отговори защо Столична община изключи осветлението на този огромен протест? Да попитаме МВР – тези полицаи говеда ли са или български граждани?

- Защо искате да зададете този въпрос?

- Когато тръгват да арестуват, тези полицаи не могат ли да направят разлика между радикално настроен провокатори мирно протестиращ гражданин?! Това показва само едно-цялата история е била режисирана. Била е подготвен. Самите гербери са доста объркани. Имат информация, че преди протеста се е говорело за готвени провокации. Коментира се дори, че депутати, близки до Бойко Борисов и свързани с неговото мутренско минало, са подбирали хора да отидат на протеста и да предизвикат безредици. Колко е вярно не мога да отговоря, но също е възможно, защото за службите това е стар метод. ДС инфилтрират своите си хора в службите и имат същото мислене и действия като тях. Те искат при всяко нещо да създават провокации и безредици, за да извличат дивиденти.

- Мислите ли, че и този път планът им успя?

- Този път много късно се намесиха. Затова каквото и да се случи оттук нататък на тези протести, Борисов е обречен. И трябва да му кажем следното: Борисов, ти на 2-ри септември загуби и последната капчица доверие, което някой случайно е продължавал да питае към теб. Ти си един страхливец, а историята забравя страхливците. Ще излезе истина това ,които му казаха много социолози-че това, които извърши спрямо протестиращите, ще зачеркнат даже и положителните неща, които е свършил по време на своето управление. Защото хората помнят последните дни на един управленец. А последните дни на Борисов са пълен провал и позор. И когато тръгваме да викаме: „Гешев е позор“, трябва да добавим: „Борисов и Гешев са позор“. Те не се различават по нищо. И двамата постъпиха като страхливци във важна за държавата ситуация. Хората се събудиха. А срещу тях не можеш да използваш сила. Това не ти е Беларус и Лукашенко. Ние сме член на ЕС и НАТО. Падението на Борисов стигна до там да подкрепя прокурор, който официално е обявен за лъжец. Всички видяхме как Иван Гешев излъга, че по негово искане била срещата в ЕП за проблемите с върховенство на закона и корупцията в България. ЕП вчера каза, че няма нищо такова. Тоест ние имаме официално признат от ЕП лъжец за главен прокурор. Не може главният прокурор, главният секретар на България да излъчват такива сигнали. Това трябва да са хора –символи на българската демокрация и държавност. А те се превърнаха в лъжци. Шефът на ДАНС пък нямал информация. Тези всички хора трябва да бъдат изчегъртани.

- Каква е прогнозата ви за това, което ще се случи у нас?

- Явно е, че няма да управлява нито Борисов, нито Делян Пеевски, да използвам израза шайката, наречена така от Антон Тодоров. Обръщам се към следващите управляващи да не правят грешката, която направи ОДС през 97-ма година, след като взе властта след подобни радикални протести. Тогава СДС пропусна златния миг да реформира из основи България, за да може държавата ни сега да бъде демократична, а не Беларус в ЕС. Тогава беше подписано тайно споразумение с комунистическата партия да не бъде потърсено справедливо възмездие след заемането на властта от СДС спрямо престъпленията от БКП. Заради тази политика ние сега имаме на власт мутри. Затова съветът ми към следващите управляващи е никога да не влизат в тайни съглашения с ГЕРБ. Те са новото БКП. Това е най-ненавижданата в момента и мразена политическа сила. Бъдете радикални съгласно закона, разследвайте и осъдете всички далавери на престъпното мутренско управление на Борисов. Колкото и документи да унищожат, те не могат да зачеркват истината, която всички знаем. Никога българският народ няма да прости, ако и този път се случи това, което стана през 97-ма година. Този път промяната трябва да е радикална. И аз се надавам на младите хора, родени и израснали по време на прехода. Аз съм роден по време на социализма и такива като мен не трябва да участват в следващото управление. Трябват млади, радикални хора. И цялата тази измет и помия да я пратят според българския закон там, където ѝ е мястото- в затвора.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata BG

    48 9 Отговор
    Всичко е аранжирано, бе хихи :D

    Коментиран от #26, #30, #31, #32

  • 2 1000%

    68 9 Отговор
    Българоубиици
  • 3 Уууууу

    21 78 Отговор
    Смешник
  • 4 Maf1ata BG

    94 13 Отговор
    Какво правят полицаи с боксове и гардове на 'Делта Гард' на протеста?! :\

    Коментиран от #12

  • 5 Майна

    86 26 Отговор
    НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ЯСНО!!! ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ВЪВЕДЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!!! ТАЗИ ГАВРА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ!
  • 6 Бацко

    54 6 Отговор
    Щом милицията проверява всички а влизад бомбаджии, кой да е? Като по мачовете
  • 7 Организирали

    42 7 Отговор
    под негово мутро - комунистическо ръководство !
  • 8 розово

    66 11 Отговор
    През последните 30 години властта се контролира от комунистическата зловещата ДС начело с Доган.Мутрите са едно от звеното изпълнители.
  • 9 Тошко

    51 11 Отговор
    Точно така ГЕРБ са виновни -ОСТАВКА....
  • 10 Хаджиментов

    11 33 Отговор
    А бе аз ги видях - цялата парламентарна група пръскаше със спрей и хвърляше павета.
  • 11 Тато

    31 8 Отговор
    Отявлени не комунисти почнаха гепи, ама ако имше лустрация бацо от Бкп никога нямаше да дойде на власт
  • 12 Ехххх

    22 38 Отговор

    До коментар #4 от "Maf1ata BG":

    Тебе търсят специално! Тия от Делта гард! Ама не са сред полицията - а във фантазията ти и в опорките ,които са ти зали да дращиш!
    Я да питам - Бабикян що не си мръдна пръста да спре или посочи бомбаджиите? Хората от протеста отидоха при него и го викаха! А пък той си продължи речите!
  • 13 Естествено

    47 13 Отговор
    Бойко е цар по мръсните номера, а от полицаите имаше на Делта гард.
  • 14 ГОРСКИ

    44 10 Отговор
    То е ясно кат бял ден всичко е организирано от хунтата !!!!
  • 15 xaxaxa

    26 7 Отговор
    Тези внушения как Имбецилната Тиква била " 'убав чуек", а тези около нея някои си били виновни - на друго място игнорамус!
    Виде се че докато си плащаш рекета - си много честен и почтен, а когато спреш изведнъж се сещат че май си си чиста проба престъпник.

    Я кажи Инкасото колко милиона премъкна на гръб от офиса на Черепа бе!
    Хахахахахахахахаха!
  • 16 Добър ден

    33 6 Отговор
    Геният г-н М. Андреев каза това, което цял народ знае! Полицаи с бради и татуировки има само на нашс територия! От няма как ще започнат да се саморазобличават! Ха дано им дойде акъла на някои закостенели седесари, ама надали? Кой знае?

    Коментиран от #24

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 дядоЯго

    8 8 Отговор
    Говори се също,че господин Андреев няма сестра....
    p.s.
    До модератора :
    - Така по-приемлив ли е израза ?
  • 19 Byg

    18 33 Отговор
    Както винаги методи е неадекватен. Черепа воглаве с тримата глупака и фигуранта , това са организаторите на мелето. Червените маймуни и те може а са в играта , но те са страхливи и си имат вътрешни проблеми , при тях работата е за поп. А полицията беше на ниво , перфектно се справи.

    Коментиран от #60

  • 20 В.В.П.

    10 10 Отговор
    ЧУВА СЕ,ЧЕ ТИКВАТА НАРЕДИЛ НА ГОШИТО ХАРИЗАНА,ДА ОПЪНЕ ДВА ПЪТИ МИТОТОДИ....И СЕГА МУ Е МАЛКО НЕУДОБНО,,НО ВСЕ ПАК ЩЕ ИЗПЕЕ НЕЩО ОТ КУХНЯТА.....А ДЖО НАК,,,ВСИЧКО СИ Е ГЕРБЕРАСТКА ПОСТАНОВКА.... ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА НА ТОЛУПА.

    Коментиран от #29

  • 21 Фигуранта

    12 11 Отговор
    Защо не говориш за юмрука..
  • 22 Д.ИВАНОВА

    19 13 Отговор
    БОРИСОВ,хайде тръгвай да си гледаш партията ! ОСТАВКА !!!
  • 23 МОЧА трябва да се разруши!

    20 20 Отговор
    За да я има България, трябва да скъсаме веригите, с които са ни оковали руските окупатори, да спрем да плащаме милиарди рекет на московските мутри, да изринем всички руски еничари окупирали парламент, правителство, прокуратура, президенство, силовите служби .... ! Да не забравяме на този ден коварството на Русия по време на Съединението на България ! Не се говори, а е факт, че Борисов е платил "Руски данък " десетки милиарди и продължава да плаща.
  • 24 а стига бе

    8 16 Отговор

    До коментар #16 от "Добър ден":

    Така си мислиш само ти и група съветски учени! А да - забравих и тролчетата като теб! Я да чуя - куде в закона за МВР се забраняват татуировки и бради?

    Коментиран от #27

  • 25 всеки има право на проява на дастойнство

    30 8 Отговор
    При цялата ми антипатия към Андреев , май известно време беше и депутат от ГЕРБ , не мога да не приветствам изказването му този път.
  • 26 Метежника, комшията на БМБ е !

    6 15 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    С умруче за бой . Но сега с право от всеки ъгъл му искат оставката. Хак му е ! И се оглежда като ГЪРМЯН ЗАЕК !
  • 27 Дедо ви

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "а стига бе":

    Когато станеш полицай /ако те уредят?/ ще разбереш. Иначе, като за начало си усвоил някои опорни точки. Може и да станеш. Успех !
  • 28 cpv

    8 3 Отговор
    Когато беше на голяма длъжност,не приказваше така!
  • 29 Ченгесарите бяха прибрани от Радев,

    5 13 Отговор

    До коментар #20 от "В.В.П.":

    в президентството. Радев ,,всичко дава, тях не дава ".
  • 30 Ченгесарите бяха прибрани от Радев,

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    в президентството. Радев ,,всичко дава, тях не дава ".
  • 31 Кой ми сра в гащите ?

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    Пак фалшиви новини ! Дупедав.ц ! Продажна душичка, човек на Божков ! Мутри вън от България !
  • 32 Бачо Киро

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    А не бе, случайно е било. Наивен бастун...
  • 33 ноком

    9 14 Отговор
    Мето,имма една братска поговорка:
    Никога не е късно да станеш резил?!
    На твоите лета това е фор евър.
    А някога създаваше добро впечетление,но явно е била непосилна роля.
    Амин!
  • 34 Hoho Boho

    17 5 Отговор
    Да!
    „Борисов и Гешев са позор“
  • 35 Putin

    12 3 Отговор
    Мога да ти кажа само едно браво.От тук нататък само дела.
  • 36 име

    7 10 Отговор
    огладнелите бивши използват различни МЕТОДИ за оплюване. дори и методИ .
  • 37 Shponka

    6 7 Отговор
    Мето, нещо си се дезориентирал. Къде оставяш такива постижения от първостепенна важност за страната, като запазването на Евро-атлантическата ориентация, невижданите до сега социално-икономически показатели, влизането в чакалнята на валутния съюз, извоюваната многомилиардна Европейска помощ и неоценимата Руска "подкрепа" за всичко това

    Коментиран от #41

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ами то се говори

    5 6 Отговор
    Че си " амбриаж", ама почтените хора не го разпространяват чрез медиите , докато не се докаже! Явно ти не си почтен човек, а непочтен "амбриаж"!
  • 40 А бе

    5 9 Отговор
    Методи, не излагай името на един от светите братя!
    Може ли толкова много простотия да се побере в тази малка куха глава?
  • 41 Hoho Boho

    8 4 Отговор

    До коментар #37 от "Shponka":

    Браво, Мето!
    Оценявам иронията на Shponka...
    - всички идеали ги постигнахме,
    а това, че мафията ни управлява не е проблем
  • 42 Тоз пък

    1 1 Отговор
    Що за колебание? СА!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Тото

    4 8 Отговор
    Този за какво му показвате гнусната физиономия. Това е платен червен агент и има плосък като тава мозък.Освен да дрънка глупости за друго не става. А и дачисти обора на краварката Корнелия
  • 47 Хектор

    5 3 Отговор
    Бойко пишман Борисов е страхлив и подъл човечец.
  • 48 Браво Андреев

    6 2 Отговор
    Методи и Осман Октай са най добрите политически анализатори в БГ.
  • 49 Същия

    6 2 Отговор
    Абсолютно е прав, чe cтaвa въпрoc зa грaждaнcкa пoзиция - a тя в мoмeнтa e пълнo oтрицaниe и критикa към прecтъпнoтo упрaвлeниe нa тeзи / нe иcкaм дaжe дa кaзвaм aбрeвиaтурaтa им!/ и eтo някoлкo aргумeнтa: Бългaрия e 13 г.в EC и рeзултaтa e cлeдния: Ниe cмe нa пocлeднo мяcтo пo вcичкo cвързaнo c прoдължиeлнocт и кaчecтвo нa живoтa нa хoрaтa, зaплaти, пeнcии, coциaлнитe eлeмeнти;
    Нa първo мяcтo пo кoрупция, бeднocт, зaбoлявaния, cмъртнocт, нeгрaмoтнocт, eмигрaция и пр.
    Тoвa e ужacнo, a нe e дoбрo упрaвлeниe нa групaтa oкoлo ББ.
    Зa тeзи 13г. тe бяхa нa влacт 11 г. И нaкрaя пocлeдни cмe и пo плaтeжнocпocoбнocт и чужди инвиcтиции...!!!
  • 50 ПСФ

    1 6 Отговор
    методи андреев, ти не си полезен за България, защото заставаш на страната на този който запали искрата на противопоставянето в обществото, използваш долнопробен кокошкарски език за уронване престижа на премиера и лепиш етикети за страхливост, без да имаш смелостта да посочиш режисьора на сегашните събития в България.
  • 51 Plamen

    4 1 Отговор
    На последно място сме по бедност, първо защото бяхме най бедните когато влязохме в Европейския съюз и второ, от 30 милиарда долара стойност на приватизирани обекти по време на приватизацията, в държавната хазна са влезли само 3 милиарда.

    Коментиран от #52, #55

  • 52 аврамъ бакалинъ

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Plamen":

    И кой направи тази приватизация а.?! Като казваш нещо го кажи до край!
  • 53 Кой68

    0 0 Отговор
    Дай доказателства....
  • 54 ГЕСТАПОТО

    1 6 Отговор
    Ти глупак ли си тъп ли си на колко ра кии беше или си пил газ кога видя
    110000 калпака на улицата един го броиш за 100. Тоя тъп радев трябва да се маха да си вземе новата жена и право в село Славяново, в противен случай не ни чака добро. Кажи тоя тъп водач на самолет нещо свършил ли е за БГ през тези три и половина години от както е избран. НИЩО кръгла нула е.
  • 55 сори

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "Plamen":

    Но бяхме по богати от Румънците а сега изглеждаме като бедняци пред тях .и не само най бедни но и най болни . най изчезващи . и то при Борисов.
  • 56 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Обикновенно това което се говори е малка част от истината...
    Както например пачките Х500 Евра в чекмедже са малка част от някои банкови сметки...
  • 57 КОЙ КАТ БОЙКО

    2 0 Отговор
    ЕНО ЧЕКМЕЖЕ - ЕДИН МИЛИОН ..... 1000 ЧЕКМЕЖЕТА 1 МИЛИАРД НАЧИ БОЙКО ИМА БАРЕМ 10 000 ЧЕКМЕЖЕТА , ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ
  • 58 гост

    1 0 Отговор
    Андреев,Методи,не само периода на герб,забравяте царчето(ндсв),времето на Костов(сдс),където и Вие участвахте,Луканов,Станишев,Нинова(бсп).Ревизиране на целия 31г.,така наречен преход(разграбване) на България.Народен съд за предателите !
  • 59 Е, хайде сега

    0 0 Отговор
    И Методи, не беше много далечно времето когато яростно защитаваше ГЕРБ. И водача на БОЕЦ, нали бяха от ГЕРБ , е как да вярваш на такива хора. Днес така, утре иначе, зависи накъде духа вятъра. А това, че Радев минал през разярената тълпа смело е смешно да се коментира. Ами това са неговите хора, които не допускат никой с друго мислене! Да си го гледат и му се радват! Много лесно се говори, просто едно говорене, всеки може да каже едни пожелания, но когато реално трябва да поемеш управлението, ще видим! Всичко може да се върне като бумеранг откъдето е започнало! Сега може да се радват един на друг! Искаме да работим малко, да получаваме много, да ходим по заведения, уикенди, почивки в Гърция, да караме хубави коли, и .....т.н да харчим колкото искаме! Е това всеки го знае и иска, но и по света е не е така, който работи навън го вижда! Разделението е много тъжно! Кабаиванска го каза, брат срещу брата! И то не защото сме бедни и няма какво да ядем, ами защото се наложи 2 месеца изолация, която отприщи голяма о.мраза. Някои се възползваха и яхнаха протеста! Ами казано е ум царува, ум патки пасе! Ще видим докъде ще ни докара всичко това!
  • 60 Спас

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Byg":

    За перфекното справяне ще се произнесе съда ,ако не нашия, то в Стразбург ! Симнявам се да споделят мнението ти!