6 Септември, 2020 16:40 8 232 66

Уволненият протестиращ актьор пред ФАКТИ: Очаквах го

  • протест-
  • актьор-
  • уволнение

"Директорът ми говореше как Боил Банов е най-добрият министър на културата", каза Даниел Михайлов – Викенти

Уволненият протестиращ актьор пред ФАКТИ: Очаквах го - 1
Снимка: mitakis.com
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Срещали сме ви с Даниел Михайлов – Викенти два пъти досега. Първо, когато в Пловдив беше премахната палатковата блокада, а след това, когато протестиращите преди няколко дни търсеха контакт с Цвета Караянчева.

Даниел Махайлов – Викенти е актьор и играеше в Габровския драматичен театър допреди около четири часа, когато беше уволнен, по собствените му думи – заради активното му участие в антиправителствените протести. От ФАКТИ се свързахме с Викенти, за да ни разкаже какво се е случило. Разговора ни четете в следващите редове

- Когато те уволниха по-рано днес, казаха ли ти каква е причината за това?

- Онзи ден – в петък, по програма имах репетиции. Обадих се сутринта на директора и му казах, че нямам възможност да се явя навреме на репетицията. Нямах пари за пътни, за да стигна до Габрово. Казах му това и, че в най-добрият случай ще пристигна в късния следобед. Той ми каза: „Добре, ще има глоба. Аз не толерирам такова нещо“. Аз му казах: „Добре, за мен е супер нормално – аз съм виновен, че не се явявам на репетиция“.

Днес отидох – имах друга репетиция. Преди репетицията той поиска среща с мене насаме. Каза ми: „Решихме да те освободим от работа“. Попитах защо, отговори ми, че отношението ми е несериозно. Казах му: „Много бързо го решихте, при положение, че август месец бяхме в отпуск, а септември съм бил на две репетиции, в които никой не ми е направил една забележка“.

„Виждам, че имаш гражданска позиция и се опитваш да станеш известен по друг начин. Това няма да стане“ – това ми отговори той. Беше нещо, което ме обиди ужасно и разбрах откъде идват нещата.

- Как мислиш – дали директорът Петко Койчев бил подтикнат отнякъде да те уволни?

- Може и негово решение да е било, защото миналата седмица си говорихме и той ми говореше как Боил Банов е най-добрият министър на културата. Да, за него е добър може би, но аз взимах 659 лева.

Пропуснах една репетиция и му казах, че ще си приема глобата. Готов съм и половината заплата да ми удържат, след като съм виновен. Аз съм такъв - супер стриктен. Четири години в Пловдивския университет не съм пропуснал нито една репетиция – нито една. После се чувствах ужасно гузно, че не съм отишъл на репетиция. За мен беше обидно към себе си като актьор, че не съм присъствал.

Днес ако ми беше казал, че ме уволнява, защото не съм се явил на репетиция, щях да го приема. Обаче, това, което ми каза: „Виждам, че имаш гражданска позиция и се опитваш да станеш известен по друг начин – не с театъра, а по телевизии, напред-назад. Това няма да стане“ – това беше крайната точка.

Разговорът започна с: „Решихме да те освободим. Във вторник е ти оправим документите“. Мисля, че трябваше да приключи там.

- По някакъв начин това уволнение ще се отрази ли на твоята гражданска позиция?

- Не, довечера съм на протеста. В момента се обличам, отивам на среща с адвокат.

- Ще предприемеш действия?

- Да, не мисля, че има причина да бъда уволнен. Август месец бяхме в отпуска, преди това имах една забележка към правоговора и ми казаха да работя целия август върху това нещо. Аз работих, целия август съм чел непознати текстове с една тапа в устата. Понеделник и вторник имах репетиция – тази седмица, след отпуската, и нямах нито една забележка нито от директора, нито от режисьора.

Директорът ми каза, че съм несериозен, че са ми дали шанс. Не, не сте ми дали шанс – аз се явих на кастинг и го спечелих. Явих се заедно със седем други момчета, взеха двама души – аз бях сред тях. Това не е да ти дадат шанс, а да го спечелиш.

Аз го очаквах. Говорих си с много хора от пловдивския протест, защото зная какво е отношение на директора. Той не каза, че подкрепя правителството, а „Боил Банов е най-добрият министър досега“. Питал ме е защо ходя на протестите.

Един колега актьор ми каза: „Братле, нали се сещаш, че сме на държавна работа – малко по-спокойно с тия протести“. Аз му казах: „Братле, аз не съм мишка, мен не ме е страх. Никой не може да ми вземе ръцете и таланта“. Ето.

Не ми пречи. Аз съм работил 12 години в строителството и не ми пречи утре да хвана един обект и да изкарам месеца. Въпросът е, че и тук, както при „Хиполенд“ – точно мен съвсем случайно ме уволниха един месец преди премиера. Щях да съм в „Под игото“, нова пиеса с премиера на 10 октомври – един месец преди премиерата това се случи.

- Как мислиш, ще рефлектира ли това по някакъв начин на обществото?

- Аз тръгнах от Габрово, докато пътувах нямах интернет. Сега пристигнах вкъщи и ми гръмна телефонът. Всички групи са гръмнали, писали са ми 20 човека, звънят ми хора. Призовавам ги да дойдат довечера на протеста в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata BG

    115 18 Отговор
    Така работи мафията в БГ, които е неудобен го очистват! :\
  • 2 Изумен

    81 12 Отговор
    Българи! За месец и половина се случи нещо наистина немислимо
    Да си припомним фактите - Когато започнаха протестите средата на месец юли председателката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова каза -" За незабавни избори ли протестирате? Ако сега има избори според всички агенции имаме преднина 17-20%". А последните проучвания дават изравнени резултати между ГЕРБ и БСП. Борисов е с 18.7% доверие по ниско от на Мая Манолова с 27% и дори Христо Иванов с 20.4%. В началото на юни според Сова Харис на Васил Тончев ако имало избори ГЕРБ ще има 28% а БСП 14%. Тогава ГЕРБерския сайт Пик излезе със статия -Борисов детронира Радев защото според Тончев Борисов имал 42% доверие а Радев 39. А миналата седмица Тончев вече даде 51% доверие за Радев и около 20% за Борисов. Та има ли някой обяснение какво се случи за тия 2 месеца че така жестоко и безмилостно ГЕРБ бяха сринати и разгромени?

    Коментиран от #13, #31

  • 3 сТЕФАН

    83 10 Отговор
    Ужас , герб се превръща в БКП 2.
  • 4 Госあ

    90 12 Отговор
    Моя позната от БАН в работещ институт и с добър импакт фактор е била викана специално от директора на института да дава обяснение "какво не харесва на б.б. " Най вероятно това е било предупреждение за уволнение....излишно е да коментираме, че всички на високи постове в държавните институции са подлоги на герб със съмнителен професионализъм. За морал, изобщо не става дума дори !

    Коментиран от #9, #21

  • 5 Мимчят

    60 7 Отговор
    Ами знаем,че гарга на гарга око не вади...
  • 6 гост

    24 71 Отговор
    На кой му дреме за тва пиянде бе?

    Коментиран от #36, #60

  • 7 Хаджиментов

    33 66 Отговор
    А бе и аз минах на червено и ме одрусаха.
    Сигурно катаджията ме е видял на протеста.
    А може и ББ лично да им е разпоредил да ме следят, защото един полицай видя коя кола карам.
    УжассссТ.
  • 8 Нервен Червей

    20 41 Отговор
    Що се политизира всичко и със всеки,нали като се гътне тиквоча,живота продължава,работим всички,няма незаменими,протестирай,вземи си неплатен,да се,извиняваш с това..смех))
  • 9 Хаджиментов

    26 50 Отговор

    До коментар #4 от "Госあ":

    А пък ако знаеш на Гошко от Пловдив какво му се е случило.
    Както си ходел спокойно по улицата и един от вонящото трио му се е нахвърлил с юмруци, защото не ходел по протестите.

    Коментиран от #10

  • 10 Госあ

    17 10 Отговор

    До коментар #9 от "Хаджиментов":

    Къв му е импакт фактора на Гошко ?

    Коментиран от #14

  • 11 Това след 30години ДС

    38 14 Отговор
    Диктатура,очакваме разстрели.Време е да хващаме гората...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бурканбанк

    49 11 Отговор

    До коментар #2 от "Изумен":

    Да, случи се шкафчето с евраци и злато, записите с просташките му изцепки и още много други неща. Също така герберастките социолози (всички социологически агенции без 1 са купени от ГЕРБ) лъжат много по-брутално от циганките на Женския пазар. Като даваха 42 % одобрение за Борисов през юни значи реално е било не повече от 20 %, а като даваха бруталните 80 % одобрение за Борисов и правителството в началото на коронаизмамата значи реално е било най-много 40 %. Тогава имаше някакво увеличение на подкрепата, но тия данни, които изнесоха продажниците - социолози беше гавра с науката социология.

    Коментиран от #18

  • 14 Хаджиментов

    10 8 Отговор

    До коментар #10 от "Госあ":

    Гоуям ;)
  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    24 42 Отговор
    О, добре изигран етюд "Уволнен без вина"!!! Браво, аплодисменти...Сега "Триото" ще му вдигне заплатата, нали???
  • 16 Мила

    49 13 Отговор
    Злоупотребата с власт е едно от най-мръсните, най-долните деяния на хунтата, но ще дойде видов ден!
  • 17 да бе

    39 8 Отговор
    Точно някой с 700 лв заплата е опасен за Бойко. Смяяяяяях
  • 18 Хемус

    33 11 Отговор

    До коментар #13 от "Бурканбанк":

    Прав си че повечето социологически агенции са на хранилката на ГЕРБ. Сова Харис е любимата агенция на жълтия герберски сайт Пик и шефа им на агенцията Васил Тончев бе чест гост там през месеците април, май и юни. Тогава даваше двойна преднина за ГЕРБ и най високо одобрение за Борисов и Мутафчийски. А миналата седмица агенцията му според тяхното проучване вече ГЕРБ и БСП са с равен резултат, Радев има два пъти и половина по високо одобрение от Борисов. Нидялко от Пик след това проучване дори не го отрази. Преди това същите резултати дадоха и Алфа Рисърч, Галъп, Тренд и Маркет Линка. Явно срива на Борисов и ГЕРБ е потресаващ...

    Коментиран от #40

  • 19 Реакция

    35 13 Отговор
    Да уволним тиквоча с парче олово в главоча.

    Коментиран от #24

  • 20 kayzer

    29 10 Отговор
    Според мен,като е малка заплатата да си намери по добре заплатена работа.
  • 21 Ужас

    36 12 Отговор

    До коментар #4 от "Госあ":

    Нищо ново под слънцето.Тея привиквания на работното място на критукуващи режима са им наследство от комунизЪма.Герберистите са пребоядисани комундета.
  • 22 Академик

    38 13 Отговор
    Даже по времето на бай Тошо пипаха по-внимателно с интелигенцията!Възмутително!
  • 23 Не съм смотан ГЕРБ са виновни

    22 35 Отговор
    ББ е виновен за всички лични неудачи! Ставате смешни и жалки!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 В.В.П.

    31 7 Отговор
    С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПАРЦАЛЕВ,И ЕМИЛ ДИМИТРОВ,, ВСИЧКИ АРТИСТИ СА ПОДЛОГИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ...АКО НЕ СА,НЯМАТ РАБОТА......ЗАТУЙ МНОГО ОТ ТЯХ СТАНАХА ГЕРБЕРАСТИ,и ,,репресирани от комунистите,,,ТОВА Е БЪЛГАРИЯ....КЛОАКА.....БАЛКАНСКА МИЗЕРИЯ.БЕЗ МОРАЛ...
  • 26 Усрания си ти

    6 8 Отговор

    До коментар #24 от "Напълнихте гащите вече":

    ....тикве!!!
  • 27 Неудобен

    21 12 Отговор
    Аз бях принуден от шайката герб,да напусна работа.Причината установени престъпления нарушения от страна на електората им /циганите/. Лично кмета ме извика и каза/ти не отиваш преди избори при тях трябва да сме внимателни/.Аз отказах да изпълнявам незаконните заповеди и бях принуден да напусна.
  • 28 Не купувам от Марешки

    28 18 Отговор
    Тъжно за младият човек. Да те осакатят морално само защото имаш гражданска позиция. Затова мразя ГЕРБ. В това отношение са по зле и ит БКП. Това на запад никога неможе да се случи. Но във Варвария си е ежедневие. Да ви кажа, често се питам, какво се е променило в България от времената на септемврийското въстание през 1923 и сега и не намирам отговор. Манталитета на диктаторите и управляващите и тогава и сега е същият.

    Коментиран от #45, #58

  • 29 това

    18 29 Отговор
    това са глупости, някой си иска да стане известен за сметка на протеста

    Коментиран от #30

  • 30 Е да де

    12 9 Отговор

    До коментар #29 от "това":

    То един да беше:))))
  • 31 Хаджиментов

    23 25 Отговор

    До коментар #2 от "Изумен":

    Случиха се няколко неща:
    1. Изсипаха се една кофа помийни милиционерски компромати, на които никой интелигентен човек не вярва.
    2. Тези компромати бяха раздухвани надълго и нашироко от платените и зависимите от червените олигарси медии.
    3. Черепа развърза кесията и задейства мрежата си от престъпни типове за да организират протестите.
    4. Всякакви нереализирали се политици и всякаква друга
  • 32 Хаджиментов

    20 28 Отговор
    Някой помни ли, че служители на руското разузнаване ходиха при Божков в Дубай. Не изглежда ли координирана от Кремъл атаката срещу ГЕРБ, като се вземе предвид, че и резидента Радев беше назначен със съдействието на Решетников от руското разузнаване. И случайно ли е, че в новото ОФ е и Копейкин и БСП, която е традиционния проводник на руските интереси у нас и всяякакви други русолюбци?!?!?!

    Коментиран от #37

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 13 Отговор
    герб са мутри мафия това ли е свобода на словото БОЙКО половината БЪЛГАРИ ТЕ МРАЗЯТ
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 2 Отговор
    честит празникБЪЛГАРИ
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 6 Отговор
    змията хапе най лошо когато умира най отровна е МАМБАТА такива са грл патриоти воля
  • 36 ПСР

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Уау,великият адвокат!
    Нещастник.
  • 37 Резидент от Русия

    10 4 Отговор

    До коментар #32 от "Хаджиментов":

    Божке ле, разкри ма! Гълтам Новичок и се гътвам!
  • 38 ИСКА СИ ДВЕТЕ ЗАПЛАТИ

    20 17 Отговор
    ТОЗИ ТАЛАНТЛИВ СТРОИТЕЛЕН РАБОТНИК, КОЙТО ИГРАЕ ГЛАВНИ РОЛИ ИЛИ ХРАСТЧЕ В ТЕАТЪРА ЯВНО СЦЕНАТА МУ Е ТЯСНА И ИЗЛЯЗЪЛ ДА ИГРАЕ НА УЛИЦАТА, КЪДЕТО ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 СКОРПИОН

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "Хемус":

    ХЕМУС къде е твоя съгражданин БАЙ КУРТИ няма го в мрежата

    Коментиран от #44

  • 41 Стига

    9 6 Отговор
    Ако е уволнен незаконно ще го върнат.Ако е уволнен законно значи е нарушил трудовия кодекс и сам си е виновен.Лато не ходи на работа...Сега много се правят на онеправдани.Точно заради Б.Б. върнаха много на работа които не бяха за това,само защото са го критикували но иначе създават големи проблеми.Такива частниците дали ще ги държат.Даже рззни крупиета и охрани се изсипаха на протест под строй заради шефа.Интересно е къде е Захари Бахоров защото е много пострадал от реформата в хазарта.Който е талантлив е такъв.Той един заради Волен стана сепутат този може би и той иска.
  • 42 Отровното трио

    12 9 Отговор
    И ние го очаквахме, след като се провали при нас като те наехме за статист при Великото народно въстание. И от нас си уволнен и да върнеш парите
  • 43 😂😂😂😂😂😂

    19 5 Отговор
    Шоуто върви с пълна сила, ако ГЕРБ, загубят следващите избори, всички негодници, мързеливци, некъдрници, и всякакви лузъри, ще се пишат борци против Бойковизма и Герберизма. Като комунистите на времето, от 1944г до 1989г слизаха от Балкана борци против фашизма, капитализма и империализма...на тумби. Тоя когато падне Баце, туко виж са го направили директор на театъра.
  • 44 Хемус

    7 4 Отговор

    До коментар #40 от "СКОРПИОН":

    С бай курти моя приятел Мартин Стефанов от нашия град Велико Търново се засякохме във фейса където беше писал коментари в профила на Николай Бареков. Името му там е Марио Стефанов. Питах го как е и ми отговори че от месец не влизал в новинарски сайтове нито тук нито в Блица. Събирал хора за контрапротеста на нашия съгражданин Стъкито да давали отпор на протестиращите и нямал време. Дори ми писа че се съмнявал че Стъки ще вземе парите на Бойко за себе си а на него ще дадял жълти стотинки..Скорпион ако ти трябва бай курти Мартин пиши му във фейса щото в новинарски сайтове и форуми не влизал

    Коментиран от #47

  • 45 Хухуху

    3 5 Отговор

    До коментар #28 от "Не купувам от Марешки":

    По умен няма да станеш и при извън земните
  • 46 ДА бългърино !!!

    9 9 Отговор
    ,,Да, за него е добър може би, но аз взимах 659 лева."
    ТОВА е заплатата на хората на изкуството в абсурдистан след бакалавърска и магистърска степен !
    И това са хора които вземат подобни заплати НЕ,защото са мързеливи.
    НЕ,защото са некадърни и НЕ,защото не работят,а защото мутроландия, банановата република от 303-ия свят оценява труда на тези хора на толкова.

    Коментиран от #53

  • 47 СКОРПИОН

    11 0 Отговор

    До коментар #44 от "Хемус":

    ХЕМУС СТЪКИ Е ПРЕСТЪПНИК кажи на МАРТИН СТЕФАНОВ да се пазиот такива змии като стъки митко каратиста само ще го из ползват и когато нямат нужда от нго ще го изритат а къдее е ГРАД КОЗЛОДУЯ тук има такъв ник неговия ли е

    Коментиран от #51

  • 48 Мутроландия

    8 8 Отговор
    Недоволството расте, виждаме опити за държавна саморазправа и крадене на бизнеси. А управляващите нямат намерение да си вървят. Явно е време да се направи следващата решителна крачка, пише в коментара си Веселин Стойнев.
    Тормозеният от държавните органи и притискан да продаде част от бизнеса си шеф на „Хиполенд“ Мариан Колев не е единственият, който има лично основание да протестира. Такова вероятно има и шефът на „Еврохолд“ Асен Христов, на когото в първия от серията записи с премиера Борисов трябваше да му бъде „размазана физиономията" чрез Комисията за финансов надзор.

    Също както и десетки други предприемачи, които на собствен гръб са изпитали какво е да ти откраднат бизнеса или да го мачкат с цялата държавна мощ от контролни, регулаторни органи и прокуратура. Всички тези предприемачи, а и техните служители, с очите си виждат какво значи превзета държава, превърната в маша на самозабравила се клика.

    Опити за сплашване
    На протестите има немалко от тези хора на бизнеса – става ясно от свидетелства между познати.

    Много повече от тях обаче, особено от провинцията, все още не смеят да заявят публично недоволството си, защото рискуват да бъдат брутално посечени. Но очевидно вече няма какво да губят, защото властта демонстрира колко е силна, като направи опит за сплашване на достатъчно едър столичен бизнесмен чрез проверка от три инстанции в „Хиполенд".
  • 49 Националист

    8 11 Отговор
    БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ВЕДНАГА!!!
  • 50 мунчо

    5 11 Отговор
    А вие какво друго очаквахте - режима на ТЖ беше милувка спрямо сегашния на бб рапона.
  • 51 Хемус

    4 6 Отговор

    До коментар #47 от "СКОРПИОН":

    Скорпион, не знам за Козлодуй. Нямам му фейсбукс като на бай курти и не съм го питал дали е той с ника. Гледам че има коментари с името Козлодуй но нямам представа дали пише той или някой друг от негово име. А стъкито го знаем всички в град Велико Търново. Преди години живееха в една стара къща гредоред под едно бивше заведение Полтава под пощата. Има още 2_ма братя и с тях и майка си. Баща им бе на село защото нямаше място за него. Почна с рекет и грабежи. После дойде Герб и забогатяха. Дадоха му федерация и държавно субсидира е. Ожени се за Юлияна Дончева сватба на Царевец и кумове им бяха съветник на Борисов и жена му. Та Стъки сега се хвали че бил Бойко Борисов в Търново и можел да убие който иска докато Герб е на власт

    Коментиран от #52

  • 52 СКОРПИОН

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "Хемус":

    хемус а АТИЛА МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ЛИ Е или друг също така няма х няма го в нета калоян пидерунгел каквостана с него кажи на МАРТИН да се пази от непочтени хора като СТЪКИ МИТКО КАРАТИСТА това не са човеци
  • 53 Кой68

    11 6 Отговор

    До коментар #46 от "ДА бългърино !!!":

    Какви глупости пишеш!!! Неможе всички да са като Т.Колев или С.Мутафова/лека им пръст/..Нека се докаже като актьор и после да ми реве колко му била заплатата.Ако е търсен и е талант ще има и хонорар-дали ще напише колко е!? Веднага се изкара "жертва"! Като не ходи на репетиции редовно дали знае как се чувстват колегите му!? Този е същия като ония "бит журналист",а между другото по-негови думи го били дрънкали и в Украина,Беларус ! Много дрънкат нещо-където цъфне и пляс !
  • 54 ГрУЮ

    6 9 Отговор
    Протеста да отива пред дома на директора на този актьор. Да даде обяснение пред хората, тъпака
  • 55 Нищо ново

    6 9 Отговор
    Така действа милиционерско-мутренската Мафия. Кои от нас са следващите?
  • 56 Иван

    7 7 Отговор
    Уволнен от Габровския театър. А Габровци мълчат като неми. Герберски михлюзи. ОСТАВКА МУТРО!
  • 57 Този Дечко

    8 8 Отговор
    е един лигльо. Търси известност. Рева преди малко по една телевизия. Трябва да върнат казармата за тези лигльовци. Аман от артисти в Територията.
  • 58 Корекция

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Не купувам от Марешки":

    Точно в любимия ви запад също се случва. Да напомним за масата уволнения на несъгласните е либераст-фашизма и с ЛГБТ-пропагандата(САЩ и Канада), за преследването и уволняване на мъже под предлога за сексуален тормоз към колежки, довели до това дори шефове да не остават без поне трети човек за свидетел при служебни разговори с колежка и един куп такива мизерии.
  • 59 оня с коня

    5 4 Отговор
    Бивш Зидаро-мазач,преквалифицирал се за Артист,по прякор "Викенти" - т.е. Църковен служител по убеждение и слуга на Бога.Остава и Хората да си купуват билети за да ги омайва тоя Образ в Театъра,повишавайки им Културното ниво...
  • 60 Просто

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Дори и пиянде да е пак има по-добра гражданска позиция от теб. Любувай се на Бойко, че не остана времв
  • 61 Артиста е доста заблуден

    10 2 Отговор
    Защо не е предупредил директора ,че отива на протест на пиянките от триото,дето ще събарят държавата в чест на Череп Дубайски.За какво става дума изобщо?Театъра не е работил по време на пандемията и 6 месеца всички на щат получават заплати от държавата чрез лошия министър.Е те парите може да са малко,но не са работили нищо..И когато почват репетиции,артиста протестър оставя колегите си да го чакат,проваля им репетициите и чака овации.И защо изопачава думите на директора,в смисъл ,че министъра им е помогнал ,а когато и те могат да изкарат повече с преставления си,въпросния артист си прави каквото иска.Е да,те протестите ще продължат,значи това му харесва,а театъра да го чака ли?Не приемам такива постановки,за всички е трудно в момента и за целия свят и ако този артист чака да забогатее чрез Божков,Боец,Хр.Иванов ,резидента и други маргинали които мислят само за себе си и използват наивните ,много жалко.
  • 62 Byg

    5 1 Отговор
    Некадърника не ходи на репетиции , не може да се разчита че и на представление няма да закъснее , какви протести какви глупости , просто е некадърник и често явно има махмурлук , мързеливец , търси си оправдание.
  • 63 този

    3 1 Отговор
    викентии ли си какъв си бе палячо не те знам явно толкова си и артист ами си свикнал на държавна хранилка калпяр некадърен и сега трябва да търсиш друга работа ама като си знаеш каква стока си кой ли ще те те вземе некадърнико всеки некадърник на държавна работа като го изгонят и почва да реве че е по политическа линия и си мисли че е незаменим и най добрия на тази позиция
  • 64 Тити

    2 1 Отговор
    На протеста явно изкарва повече.Защо е недоволен
  • 65 Протестър

    3 1 Отговор
    Мен пък ме върнаха от магазина, бях сложил много продукти в количката, само че не си бях взел пари. Накараха ме да оставя продуктите обратно откъдето съм ги взел, защото най-вероятно и мен са ме видели на протеста
  • 66 Лъжите му са жалки

    2 0 Отговор
    Започнали са работа преди седмица и са имали събрание на 31-ви да се говори за дисциплината. Но не, момчето решава, че 1-ви, 2-ри в София, 3-ти в Пловдив са дни за протест. На 6-ти вечерта след Съединението - вижте нашите медии, търсеше в Новотела Цвета Караянчева да се разправя.
    Целият град знаеше, че ще притича в БТВ.
    Опс, и един детайл. Не е толкова беден, и това се знае в града.