8 Септември, 2020 13:55 136 379 220

Илиян Василев: Ще ви настръхнат косите каква корупция са натворили Борисовите и на съпремиера Пеевски хора

  • илиян василев-
  • власт-
  • правителство-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • дпс-
  • елян пеевски-
  • корупция

Ние не избираме тези, които ни управляват, а това е колапс и на демокрацията. Кой от вас е избирал Доган и Пеевски, Домусчиев и Гешев? Кой? А те реално ни управляват. Колко тогава струват изборите - и грош е много!?

Илиян Василев: Ще ви настръхнат косите каква корупция са натворили Борисовите и на съпремиера Пеевски хора - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Отказвам изобщо да отговарям на опорките за Радев, БСП и прочие. От 11 години Борисов управлява с Доган, Пеевски, Първанов, Марешки, Каракачанов, Симеонов - на практика в Парламента няма никакъв инакомислеш глас с изключение на малко останали некупени депутати от БСП.

И Плевнелиев не го забеляза, докато играеше фасада на корупцията на Борисов. И докато не забеляза как Борисов се договори с Решетников, включително да не го издига за втори мандат и Цацаров да съди Ненчев и Митов.

И СДС лидерите също не забелязват корупцията при Борисов. И подобни тям други "загрижени" самоетикетирали се десни. Не говоря за тези от тях, които са сключили "сделки" и получават постове и пари - това си е бизнес. Говоря за тъй наречените условни идеалисти, които коментират политиката както запалянковци футбол пред Централната баня. И сега се тюхкат какво щяло да дойде след техния Борисов, все едно светът ще свърши.

Изградиха се неформални и формални мрежи за съгласуване на интереси, за координирана кражба на бизнес, публични средства, за споделена корупция, под закрилата на прокуратурата, която потопи цялата държава и ни закотви за дълги години на дъното на ЕС.

Ние не избираме тези, които ни управляват, а това е колапс и на демокрацията. Кой от вас е избирал Доган и Пеевски, Домусчиев и Гешев? Кой? А те реално ни управляват. Колко тогава струват изборите - и грош е много!?

И трябва да слушам патология, че имало по-важно от битката с тези паразити върху снагата на българския народ, и че те всъщност не ги защитават, а ме пазят от БСП и Радев. Представям си, че подобни самозвани войни срещу комунизма от последния ден на България, така и ще пропуснат да отбележат кончината на нацията.

Класическото определение за "полезни" идиоти - битката била комунисти - антикомунисти, и Кремъл свалял Борисов. Познавам по-добре от всеки от тях механизмите на влияние на Кремъл и мога с увереност да твърдя, че премахнем ли корупцията или поне да я ограничим, руското влияние ще се свие кардинално. Именно каналите на корупцията се използват за проникване на Кремъл. И това не е мое откритие, а неотменна част от историята след Освобождението. Да прочетат архивите на Азиатския отдел - купувайте българските политици е инструкцията. И до ден днешен е така.

Къде видяхте антикомунисти сред управляващите и такива които достойно защитават българските интереси срещу Кремъл? Защитават си личните кесии.

Класиката в жанра е - махнете корупцията и социалната справедливост и благоденствието ще станат факт. Не можеш да бъдеш десен и да търпиш злокобното преразпределение на ресурс от можещите към посредствените.

От доста време попълвам пъзела на Балкански поток и трябва да ви кажа че там има не само предателство на българските национални интереси и гранд корупция, но има държавна измяна защото Борисов е поставил държавни компании и институции в услуга на Кремъл, като е осигурил пряк достъп на руски компании до критична инфраструктура извън процедури, със съзнанието, че така допуска да се разшири агентурната мрежа на Русия.

Били сме членове на НАТО и на ЕС!? Да, ама на хартия. Затова ги е страх да има друг на власт, дори в рамките на служебно правителство. Защото те разчитат че властта им ще бъде непрекъсваема, за да покрие зулумите и предателствата.

Ще ви настръхнат косите каква корупция са натворили Борисовите и на съпремиера Пеевски хора.

Просто сега се обединяват всички честни хора и гледат да спасят държавата си.

Просто е.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 851 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 самолет грипен

    158 406 Отговор
    Е сега ви повервах Факти.бг

    Коментиран от #87, #184

  • 2 Гн Спиридонов невролог

    454 98 Отговор
    Борисов нее замесен в корупция никога

    Коментиран от #108, #177

  • 3 габровец от варна

    577 80 Отговор
    Бе то това си го знаем. Ами кажи кога ще си ходят тия знаеш ли????

    Коментиран от #65, #166

  • 4 Анатасия

    177 814 Отговор
    Гладен да умра пак за Герб и Борисов ще гласувам

    Коментиран от #8, #9, #55, #67, #70, #77, #83, #104, #112, #116, #118, #129, #140

  • 5 Перо

    653 95 Отговор
    Само американско законодателство и по 1200 г.затвор,с натрупване,на човек за престъпленията на тиквата,Пеевски,Доган,Домуса,каскета и други държавни бандити!

    Коментиран от #18, #36, #121

  • 6 Ха ха ха

    338 173 Отговор
    Значи Борисов се договорил с Решетников да направим Радев президент. Вечната патерица на БСП, ДПС, управлява заедно с Борисов, обаче на всички избори, и на всички гласувания в парламента е винаги с БСП и никога с ГЕРБ. Извинявайте ама това вече на мене лично ми прилича на шизофрения.

    Коментиран от #51, #81, #197, #219

  • 7 Борисоффффа

    192 34 Отговор
    Пишете си не ми пречите изобщо😃😃
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Рап

    280 95 Отговор
    Политиката е пари! Който ги има управлява! Как са дошли тези пари е друга тема.... Никой да не си мисли,че Радев или тези от БСП не са свързани с горе посочените господа ,когато те дойда на власт ще бъде същото само че ще има други имена.... Всичко е пари и няма нито политика нито идеи ,всички са се продали и чакат да получат своя дял!

    Коментиран от #124, #131

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Наблюдател

    348 30 Отговор
    Всъщност много е важно кой ще дойде на власт! Защото ако тия споменатите по-горе не бъдат съдени и осъдени ефективно за корупцията грабежите, както и за прикриване на същите системата ще се възпроизведе но с нови "герои"! Реално Демокрация в България не е имало ! Просто пробутваха нейна Имитация!! Спомнете си СДС когато дойдоха на власт! Договориха се с комунистите не осъдиха дори 1 за лагерите, убииствата издевателствата,...!!
    Oставиха освен това финансите на държавата в техни ръце с което реално създадоха сегашните олигарси и "героите" на таз статия!

    Коментиран от #152

  • 16 фен

    159 238 Отговор
    11 години, тотална корупция! Ужас! Е как пък някой не извади поне един документ? Само слухове и партенки!

    Коментиран от #21, #22, #23, #199

  • 17 Димов

    170 50 Отговор
    Много точно!Не може да се каже нищо повече!
  • 18 Ми да

    111 219 Отговор

    До коментар #5 от "Перо":

    Ама нали се сещаш чеденце че по това законодателство всеки който е бил на тоя незаконен протест отиват директно в затвора. Нали се сещаш че по същото това законодателство, спонсорите ви дето забегнаха в Сърбия и Дубай още на следващия ден ще ги докарат със самолет и също отиваъ директно в затвора. Пак по същото това законодателство Радев, трябваше да е свален още на следващия ден на който спомена че иска оставката на прокуратурата и на парламента. Още ли искаш американското законодателство?

    Коментиран от #29

  • 19 1-20

    149 68 Отговор
    Много обективен и безпристрастен анализ. Както и повечето публикации във Факти.

    Коментиран от #53, #168

  • 20 Пунчо

    235 29 Отговор
    Брех, тия руснаци бе!! В щатите избраха Тръмп, сътвориха брекзит, подливат вода на Меркел, полуизтровиха маса народ, та ние ли ще им се опънем. Или нещо бъркам?

    Коментиран от #154

  • 21 кикоман

    150 38 Отговор

    До коментар #16 от "фен":

    Документи бол, ама ти от тролене нямаш време за четене.

    Коментиран от #24

  • 22 Ццц

    105 19 Отговор

    До коментар #16 от "фен":

    Вчера ли ви спуснаха бюлетина с две изречения-опорки, които да сричате, където намерите. ПКП, невернии Тома вече преизпълниха плана. Боже колко прозрачни сте - тяло на човек, мозък от медуза.
  • 23 Ццц

    150 28 Отговор

    До коментар #16 от "фен":

    Ти касова бележка или фактура чакаш за корупцията???

    Коментиран от #52

  • 24 А леле

    66 96 Отговор

    До коментар #21 от "кикоман":

    И де ги тия документи? Че нищо са кът. Едни записи имаше, дето щяха на брюкселската полиция да ги дават, ама и тях не ги дадоха. Що така? Ти оня ден писах и за едно момиче Гърция, и се кълнях те тука тролчетата че било вярно, пък и то фалшива новина излезе.
  • 25 Чакъра

    126 41 Отговор
    Колкото, и да унищожават документи, пак няма да могат скрият. Каквото и да правят задниците им са цъфнали.

    Коментиран от #162

  • 26 Пак на -фили и -фоби

    157 37 Отговор
    А бе все Русия е в устата на някои. Ако беше Русия, то щяхме да имаме руска АЕЦ и газопровод мноого отодавна. Че Русия има свои интереси и ги преследва е факт - независима държава е. Но я кажете, в кое посолство и в коя страна всички висши "държавни" чиновници ходят? Какво? Не ви чух, повторете, но с глас!
  • 27 Стефан

    111 181 Отговор
    Откакто осъдиха Божков и нагазиха за далавери антуража на пишман президентчето ми писна да четат едни и същи глупости и гнусотии. Изведнъж всички засегнати и техните слуга се разбързаха да свалят прокурора и законно избраното правителство
  • 28 Гъди гъди!

    133 43 Отговор
    Кого ще сваляме от власт на 10.09.?!
    - Боко от жипката!...

    Коментиран от #86, #167

  • 29 Doni Brasko

    116 35 Отговор

    До коментар #18 от "Ми да":

    Ти голям специалист се извъди. Гледам всичко ти е ясно. Кажи нещо за твоя спонсор. Има много отворени теми: чекмеджета, Далта гард, Осемте джуджета, там се съсредоточи
  • 30 Две думи

    126 53 Отговор
    Долу ГЕРБ!
  • 31 Чао до последният ви ден!

    108 54 Отговор
    Десети септември Оставка!

    Коментиран от #72

  • 32 Стефан

    102 142 Отговор
    А какво да правим ние, над милион души, двто сме гласували - ами тогаеа няма смисъл, щом може около 500-1000 човека да решават всичко на Орлов мост

    Коментиран от #34, #57

  • 33 Илиян Василев

    68 39 Отговор
    Адвоката на мутрите . Вижте кои Хара защитава .
  • 34 Чакъра

    44 21 Отговор

    До коментар #32 от "Стефан":

    Какъв етоя интелектуале дефицит у теб, не мога да си обясня.
  • 35 SIMO

    143 58 Отговор
    Антируската линия на американската подлога И.Василев е разкрита отдавна.Той е един от 89 европейци със забрана за влизане в Русия.Съгласен съм само с 2-неща от изложеното,а именно,че мафията в лицето на Борисов,Пеевски,Гешев,В.Симеонов,Марешки и т.н управлява България и само обединяването на българския народ,ще премахне мафият от всички структури на власта.Ако Борисов,беше зависим от Кремъл,досега да е в затвора.Досието с престъпния живот на Мутрата се пази в ЦРУ а не в Кремъл.Всички руски енергийни проекти свързани с България са носели милиарди печалба(Козлодуй).АЕЦ Белене беше прекратено,за да се построи френската атомна електроцентрала на Румънския Бряг.Южен поток беше отказан,точно по времето на Борисов,за да има сега Турски и Северен.Да не би да сме купили руски самолети(в пъти по ефтини и по добри),или купихме чертежи от САЩ.Руски бази ли има в България(никога от историята си в България не е имало чужди бази) или на САЩ,Защо Сащ,след като имат досието на престъпленията на Борисов и банковите му сметки не го свалят от власт...защото Борисов е корумпиран и само така ще продаде и гроба на майка си а не само България и има още за крадене.Нека автора на статията да обясни на хората които го четат как е разкрит като америклански агент и защо е персонанонграте за Русия.Всичко в България се контролира от САЩ`.Като почнеш от Борисов,Армията,ДАНС,Гешев,Производството на синтетични наркотици(Домусчиев)и каналите им за разпространение в България и Европа.

    Коментиран от #43, #141, #165, #172

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Токин

    121 28 Отговор
    Донякъде има логика в написаното, но не се дава отговор на следното: щом избираме Борисов и с него получаваме Доган, Пеевски, Домусчиев и Гешев... каква е гаранцията, че ще изберем Христо Иванов и към него няма да получим Иво Прокопиев, Цветан Василев и Васил Божков?!?

    Коментиран от #56

  • 39 Критичен

    84 85 Отговор
    а фатмака радев, що него спомена, и той е част от играта на решетников.....

    Коментиран от #44

  • 40 Милена

    96 80 Отговор
    Червени лукави депутати, не разбирате ли, че хората гласуват за ГЕРБ само и само да избягат от вас? Значи с думи прости, че да ви стане ясно: колкото и да им е противен Бойко, два пъти по-противен Станишев! Тъй, че вие първи дайте пример-откажете се от властта за доброто на България!

    Коментиран от #156

  • 41 Данаил Панчев

    86 57 Отговор
    Г-Василев ,напълно съм съгласен с вас . НО забравяте едно нещо . Мутрите не са в правителството ,мутрите са извън него .Те си имат свои хора в администрацията , в съда ,прокуратурата ,полицията и дори сред редовите полицаи . Зад вашите лица стоят едни други които си правят тънки сметки .Веднага след падането на правителството вие ще станете първите жертви . Веднага ще ви лепнат етикета на НПО , на соросоиди , ще гласуваме 200хиляди за вас колкото почти да не влезете в парламента , а останалите ще си осигурят едно марионетно управление тип Орешарски , което ще затрие част от постигнатото . Като се почне от анархокомунистически идеи и се стигне до откровени идеи за военна хунта и президентско управление. Да ви припомня ли съдбата на Иранските интелектуалци ,които борейки се срещу режима на Шаха се съюзиха със Аятолаха и бяха първите жертви на ислямистите след падането на Пахлави.Така ,че вашата реал политик :дайте да свалим Борисов пък после ще видим ,може да ни прати наистина в 9та глуха.
    По-добре е правителството да бъде накарано да извади горещите кестени от огъня с риск за него , да се подготвят промените и осигурят изборите и после вече да гласуваме за промяна ,на база на ясни политически ангажименти.

    Коментиран от #170, #215

  • 42 Хах

    74 32 Отговор
    Агента Илиян Василев да обясни сега, защо през пролетта стана съветник на Мунчо. Само питам.

    Коментиран от #195

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Хах

    58 26 Отговор

    До коментар #39 от "Критичен":

    Малко преди ковид кризата Василев стана съветник на Мунчо. След това направи предаване Алтернативата за фейк новини
  • 45 Майна

    84 29 Отговор
    ЕВРОПА ПОКАЗВА И СЕ ДЪРЖИ , КАТО СИКАДЖИЙСКИ ОРГАНИЗАЦИЯ, В КОЯТО АКО СИ ПЛАТИШ ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ МОЖЕ ДА ПРАВИШ КАКВОТО СИ ИСКАШ...А ОНУЙ НАВСЯКЪДЕ Е ПЛАЩАЛО, СЕГА ТРЯБВА САМИ ДА СЕ СПРАВИМ
  • 46 Карък

    83 93 Отговор
    Отровното трио. Мая Манолова. Корнелия Нинова.,фърчилото Румен Радев това са Вашите лидери айдуци.
  • 47 Фенка на анализатора

    76 40 Отговор
    Илиян Василев съвсем изтрещя
    .
  • 48 Киро от баиро

    48 40 Отговор
    Бочко е загазил при руснака ресто нет
  • 49 Госあ

    41 24 Отговор
    Да де. Това е десния рефрен "премахнете социалната справедливост и благоденствието ще настъпи " 😂 Благоденствие за кой бе баце ? Че то това наблюдаваме в момента. Къв ти е проблема? А? Китай, нали ? Хаха още по голям проблем ще става, шъ знайш
  • 50 Госあ

    58 26 Отговор
    Абе всички десни ли струват толкова? Евтина стока за препродажба са май. Язък им за ценностите 😂
  • 51 Истина

    60 22 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха":

    ДА И АЗ ТОВА СИ ПОМИСЛИХ ,ЧЕ ТОВА КОЕТО Е ПИСАЛ ВАСИЛЕВ Е ШИЗОФРЕНИЧНО ,НИКАК НЕ СЕ ВРЬЗВАТ НЕЩАТА.
  • 52 hhhhhhhh

    41 16 Отговор

    До коментар #23 от "Ццц":

    Има и фактури:
    - Топло
    -Ток
    -Горива
    -Застраховки
    -Ниски заплати
    -Глоби
    -Цигари/акцизи/
    и т.н.
    Без корупция ще е по-нормално.
  • 53 Това

    20 4 Отговор

    До коментар #19 от "1-20":

    опит за виц ли беше?
  • 54 Куропаткин

    32 9 Отговор
    Ей, много знае агент Сашо.
  • 55 Тиквени семки

    28 14 Отговор

    До коментар #4 от "Анатасия":

    Семегълтачко, като гледам, дълго гладна не си стояла...
  • 56 Истина

    69 24 Отговор

    До коментар #38 от "Токин":

    КАКЬВ ХРИСТО ИВАНОВ ЩЕ ИЗБИРАТЕ БЕ ХАРА ,ВИЕ НАЦЯЛО СТЕ ИЗКРЕЙЗИЛИ,ЧЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЯ Е ОПАШКАТА СЛЕД НЕГО.ТОВА ЩЕ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПОРНОГРАФИЯ АКО СТАНЕ В БЬЛГАРИЯ.

    Коментиран от #59

  • 57 Още малко ви остана

    40 33 Отговор

    До коментар #32 от "Стефан":

    Нямате толко може би стотина хиляди, другите са плод на измамата и фалшификациите на платения преброител оня мишок Мишо Константинов
  • 58 Чакам истината

    77 40 Отговор
    Какви документи да ви се вадят за корупцията в българия. Тя е навсякъде. В строежа на магистрали най много се краде. Преди 20 години строежа на 1 километър струваше 1 милион а сега струва 16 милиона. Затова борисов се е засилил да строи пътища. Концесиите по черноморието раздадени на свои хора на смешно ниски цени. Далаверите в енергетиката са чудовищни. В здравеопазването в транспорта в земеделието източването на евросредства са плашещи. Няма сектор в икономиката на страната да не се краде и то в огромни размери. Не заблуждавайте хората че бсп и дпс ще дойдат на власт. Ще дойдат честни и достойни граждански българи умни образовани и интелигентни. Народът вече доби смелост и се опълчи на мутрите и мафията. Скоро ще има предсрочни избори и краят на това правителство е предизвестен.

    Коментиран от #76, #78, #110

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Много акъл, много нещо

    53 12 Отговор
    Двама българи-три мнения. И все така ли ще я караме, до края на България? Е, няма да чакаме дълго!
  • 61 Запомнете

    60 45 Отговор
    Всички нещастия за България вече век и половина идват от азиатската империя на злото- Русия!

    Коментиран от #74

  • 62 Лозето не ще молитви, иска мотика!

    60 0 Отговор
    А бе, хора! Няма нужда в тази държава от надприказване! Дела са нужни, дела!
  • 63 Казано е

    36 3 Отговор
    Докато мъдрите се намъдруват, лудите се наиграват на хорото. Какво по-ясно от това да се каже?
  • 64 Апел

    67 6 Отговор
    Протестиращите! Излъчете достойни бъдещи управленци! Иначе ще ви яхнат тези, които имаха достатъчно време и вече са готови да продължат "по новому" със старото, така добре познато!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Защо

    47 36 Отговор
    Защо протестиращите да влизат в диалог с управляващите. Какъв диалог. Те имат ясни послания . Незабавна оставка. Вън. Няма за какво да преговарят с мафиоти.
  • 67 Зузе

    27 13 Отговор

    До коментар #4 от "Анатасия":

    Няма да ти разберат иронията. Хората са като онази .. кърджалийската
  • 68 Василева

    37 19 Отговор
    Южен поток е спрян от Орешарски .

    Коментиран от #73

  • 69 cpv

    38 20 Отговор
    Илиян Василев пише тези измилици отдавна,но незнам кой му вярва!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 КОНСТАНТИНОВ

    35 16 Отговор
    ГОСПОДИН ВАСИЛЕВ,ПРАВ СИ ЗА ВСИЧКО .АКО ИМАМЕ НЕПАРТИИНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЧЕСТНИ И ДОСТОИНИ БЪЛГАРИ НИКОЯ СТРАНА МЯМА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ БЪРКА В ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪШГАРИЯ.
  • 72 Два сценария

    23 32 Отговор

    До коментар #31 от "Чао до последният ви ден!":

    Сега ще въртят, ще сучат, ще дебатират два месеца тиквена консатапация, ще текат пазарлъци, ще гледаме циркове и като не съберат нужните 160 гласа, ще дойде... 10 ноември.

    За бога, БСП и ДПС, поне му спестете това унижение и в името на интересите на народа, както сте се клели, напуснете това позорно народно събрание. Народът има право да определи кой ще ги прави тези неща.
  • 73 Лешников

    27 4 Отговор

    До коментар #68 от "Василева":

    Спряха го американското посолство и тримата сенатори.
  • 74 А ти започни

    33 31 Отговор

    До коментар #61 от "Запомнете":

    че сега щеше да ходиш с чалма, акщо не беше Русия.
  • 75 БУМЕРАНГ

    36 10 Отговор
    илиян василев, в агенцията по приватизация, когато работеше, колко съветски другари уреди и срещу какви пари???

    Коментиран от #101

  • 76 Анани ТОЙ

    63 9 Отговор

    До коментар #58 от "Чакам истината":

    Ама Вие сериозно ли?! Честни и достойни ще дойдат! Откъде ще дойдат? Кой ги е възпитал да са честни и достойни? Десетилетия им пеят "Тигре, тигре....", гледат как крадци и мошеници живеят добре и необезпокоявани! У нас свестните считат за луди! Не помните ли думите на поета?
    Когато от детската градина започва възпитаването на добродетели, когато децата станат родители и техните деца също, тогава можете да изберете някой достоен. Когато домашното на първолак е да научи десетте Божи заповеди и учителя често му ги повтаря и обяснява смисълът им, тогава може да се намери някой честен. Един честен и достоен между множество мерзавци, днес означава наивен и глупав без реални възможности да промени посоката на мислене и развитие.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 С.В.

    39 12 Отговор

    До коментар #58 от "Чакам истината":

    И от къде ще ги намерите тези честни и кадърни политици които според вас ще дойдат. Не разбрахте ли че в България и Господ да дойде и него ще корумпирате.Такава е същността на българите. Не разбрахте ли също че ние сме с дефектни гени,защото кой от къде е минал през България,всеки си е оставял семето. Няма начин при такъв сбириток от най различни разни преминаващи е ясно че ще се пръкне нещо абсолютно сбъркано.
  • 79 Шопов

    8 4 Отговор
    Ама верно ли е това за Свинаров?!
  • 80 възпитаник

    9 18 Отговор
    ще гласуваш пак за герб и борисов защото си мр--- мутренска
  • 81 Пешо

    30 14 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха":

    Ти тъп ли си или си трол?
    ДПС 11 години за най-важните гласувания, където ГЕРБ имат противоречия с коалиционните си партньори, гласуват с тях!
    И Борисов съответно се от благодаря да с 90% от държавните поръчки за Пеевски и обръча от фирми.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Марш!

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Анатасия":

    Ти от какъв пол си?
  • 84 Чук и Гек

    20 17 Отговор
    Василев безспорно е информирана персона, но на мен интуицията ми казва, че Бойко ако не си отиде по естествен /протестърски/ начин, накрая Цецерон трябва малко да се изложи и да посочи як пример за гербераска корупция! А в това отношение Цецерон знае повече и от Борисов!
  • 85 човекът от историята

    30 20 Отговор
    чрез вас марионетките уличните метежи да се използват от хора желаещи власт и хаос която да доведе до колапс така стабилната ни държава .Задкулисните босове чиято сигурност започна да се разклаща от заработилата система от ппрокуратура и съдии ви води към безмислени улични изяви нарушавайки всички закони.Заблудата която ви се вменява от задкулисието начело с президента за правата на протести и улични метежи ви тласка към неразумни и безсмислени саможертви за хора които ви имат само за таран с/у властта която народа е избрал.
  • 86 Към Гъ ди, Гъди

    40 21 Отговор

    До коментар #28 от "Гъди гъди!":

    Ще сваляте оная ми работа, тъпа нар комунистически. Никога повече комунисти на власт, никога !!!

    Коментиран от #125

  • 87 Петър

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "самолет грипен":

    Номера е сам да го проумееш. Ако трябва някой да ти го казва, и да вярваш и да не вярваш, все си си заблудена кокошка.
  • 88 Ю Кортес

    34 17 Отговор
    Не вярвам на нито едно бившо комунистическо чеге.Авторът е пример за политическа проституция.
  • 89 Dobri Kolev

    10 13 Отговор
    Браво!!!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Протестър

    34 17 Отговор
    Още една платена кремълска статия. С ценарий на копейкин.
  • 92 Употребените хора

    28 11 Отговор
    Много миризлива статия, явно ба позитано са я написали, трябва да си много прост за да повярваш.

    Коментиран от #96

  • 93 Опело

    30 11 Отговор
    Предизборната реч на адютанта написана от черепа. Смях на селската седянка.
  • 94 Юрист

    24 6 Отговор
    Вече се усрахте с лъжливите глупости, и децата вече не ви вярват .
  • 95 Помня

    32 14 Отговор
    Егати пасквила.Сякаш не знаем какви ги вършиха БСП по време на трите и управления. Този Илиян Василев надмина президента и отровното трио.
  • 96 Госあ

    15 5 Отговор

    До коментар #92 от "Употребените хора":

    От Позитано? 😂 Къртиш миФки ! 😂
  • 97 Смехурко

    25 13 Отговор
    ХА ХА ХА Коментарите на заблудени и червени. Гот ли ви е че ве яздят от позитано, ха ха ха.
  • 98 Кара Янчева? Знаеш ли какво е "овца

    7 13 Отговор
    Сръвниця""? Застани пред огледалото и гледай!
  • 99 Стръвница.

    0 8 Отговор
    Стръвница
  • 100 БЕТИ

    28 10 Отговор
    Ще се оправим, ако си внесем "друг народ" отвън. Този народ, като му чета и слушам коментарите се радва на 5 лева, ако му ги пуснат ей така. Някой трябва да дойде да му свърши мръсната работа, а той да се присламчи към "благенките". На нас българите все някой друг ни е виновен. Никой не гледа своите косури. Може да ни докарат до просешка тояга управляващите, но ние пак си ги обичаме, защото мразим другите. Никога няма да се оправим. Да внасяме други хора отвън, докато има страна България.
  • 101 Sisi

    36 19 Отговор

    До коментар #75 от "БУМЕРАНГ":

    Русия винаги ни е крала и фалшифицирала историята и лъже за славянския ни произход и за азбуката че била славянска и за езика и за всичко ужасна напаст и наглост са руснаците

    Коментиран от #107

  • 102 Аман

    29 17 Отговор
    Илиане, "морочиш голову", и отклоняваш вниманието ни от стремежа на Русия да формира марионетно правителство, което в комбинация с марионетния президент и предлаганата система за машинно гласуване да й осигури пълен и дългосрочен контрол над вътрешната ни политика, над външната ни политика и над бъдещото ни! Косите ми настръхват най вече от такива замаскирани предатели на България, като тебе!

    Коментиран от #132

  • 103 Антиджендар

    28 5 Отговор
    Защо давате трибуна на такива антибългарски слуги на Сорос? Мразя герберите но сороскитеГендари мразя най много от всичко на света.
  • 104 Амитивила

    5 7 Отговор

    До коментар #4 от "Анатасия":

    Ами тогава дано се случи по скоро,преди изборите, че да не можеш да гласуваш.
  • 105 Е сега

    15 3 Отговор
    Кой кой може, тези така, бившият посланик в Москва едно време даваше под наем на фирма за продажба на коли паркинга на посолството...
  • 106 Бозар

    28 6 Отговор
    Агент Сашо-11 пак се из*ра на метеното. Веднъж ДС - цял живот ДС!
  • 107 Ха ха

    14 11 Отговор

    До коментар #101 от "Sisi":

    Едно време ме питаха - абе всички ли в БГ сте тскива черни и с криви крака, та гордей се неславянино)))))
  • 108 Лош

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гн Спиридонов невролог":

    Кой измисли тази дума "опорки"!??
    Не звучи ли малко елементарно!
    Макар,че коментара е доста подробен,но има и взаимно изключващи се тези!
  • 109 Митака

    8 17 Отговор
    Едва ли могат да ни очуди всички виждаме каква корупция е в българия , благодарение на тези двамата престъпници
  • 110 Неразумна

    28 6 Отговор

    До коментар #58 от "Чакам истината":

    Корупцията е елемент от кръвоносната система на българина и никой не може да я пребори. Парадоксът е, че всички искат да я премахнат, но само да не се отнася за тях. Алеко добре ни е обрисувал чрез Бай Ганьо.
  • 111 Случаят ГЕБРЕВ

    17 16 Отговор
    Най-голямата шашма в новата история на България: прокремълски бандити са завзели властта чрез прозападна фалшива фасада и вече над 11 години пропиляват европейската енергия на обществото.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Stef4o

    23 6 Отговор
    Този, който е написал тази статия и Господ не може да му помогне!
    Господи прости му, той не може да си помогне сам.
  • 114 James

    4 2 Отговор
    БАХХАХХААХ, некупени депутати!
  • 115 Кирил

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "ПЕНКО":

    Ти ходил ли си на училище изобщо. Даже и азбуката не ти е позната
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Невежа

    8 2 Отговор
    Край на колективната безотговорност
  • 118 Дедо

    16 6 Отговор

    До коментар #4 от "Анатасия":

    Тоя имбецил е за психиатрията в Карлуково!!
  • 119 Разум

    23 13 Отговор
    Писача наред с доброто вкара между редовете "Лошата Русия".

    Това е глупост според мен. ГЕРБ са Германска партия. Борисов спря 3 големи Руски енергийни проекта. Враг на България са предателите и корумпираните ГЕРБ, ДПС и т.н.
  • 120 Цоко

    19 8 Отговор
    "Къде видяхте антикомунисти сред управляващите...?

    Как къде? Боко тиквата е потомствен антикомунист? Бил е 11 пъти комунистите за радост на седерунгелите. Ако не беше антикомунист десните партийки на Костаки, Кунева, Мартин Димитров, Радан и т.н. щяха ли да го крепят два мандата? Ами най-големият евроатлантик на 21-ви век и изтъкнат русофоб Плювналиев щеше ли лиже задника на мутрата ако не беше антикомунист? А европейските приятели от ЕНП, баба Меркел, партньорските служби щяха ли да го прегръщат и целуват ако не беше антикомунист, въпреки че е проста и крадлива тлъста мутра?
  • 121 Dancho

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Перо":

    Малко са
  • 122 Десен

    10 17 Отговор
    То от десните има и честни и еволюирали хора.
    Евгений Дайнов.
    Радан Кънев.
    И много точно и дълбоко критикуват корупцията.
    Направо дисекция правят на политическия живот и хич не си поплюват.
    Тиквата, Каскета, Дебелеевски - всички под ножа.
  • 123 Бобата

    17 14 Отговор
    Този който е писал статията ,явно с кака Кури и Румката гледат да излъжат Честит и и добри хора.Но така или иначе за комунистите няма да се гласува повече никога
  • 124 stan4o

    20 5 Отговор

    До коментар #13 от "Рап":

    Всеки гледа през своята си призма. Коментаторът не допуска че може да има честни хора,защото самия той е крадец. Следоватно всички българи са крадци и измекяри, като него. Аз не мисля така, а вие?
  • 125 Бедняк

    19 2 Отговор

    До коментар #86 от "Към Гъ ди, Гъди":

    Гъди, Гъди... Идва краят на такива
    злобни, политически и общо неграмотни същества, които винаги
    сте били пречка да ссе случи нещо хубаво в нашата родина. Сеете омраза, защото сте комплексари без
    собствено разумно мнение! МАХНЕТЕ
    СЕ ОТ ТУК И ОТИДЕТЕ ТАМ КЪДЕТО Е
    НАЙ ДОБРЕ ЗА ВАС!
  • 126 Гоуст

    18 9 Отговор
    Ама колко сте долнии... а за шофера на руски таратайки Радефф и аферата с Бобокови и лансирането за техен човек за посланник...! А!?! Кога..? Нещо темичка..! Мъц..?

    Коментиран от #139

  • 127 Петер Брьогел Стария

    10 13 Отговор
    Има ли някой нормален човек , за когото това да не е ясно ? Старият римски принцип - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ е в сила , приложен от ББ и Делан Шиши !
  • 128 Антон

    17 5 Отговор
    "критична инфраструктура" ка'йш? Ами електропреносната мрежа? Нея на кой я дадоха? И това май не беше Борисов, а?

    Коментиран от #218

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 люси

    22 13 Отговор
    Винаги ще гласувам за Боико другите ги видяхме преди тях.

    Коментиран от #134

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Вввевъхх!

    19 14 Отговор

    До коментар #102 от "Аман":

    Предпочитам Русия и Европейските държави, а не твоите американски
    разбойници. Стига сте плаши ли хората с Русия. Не искам никоя велика сила да ни командва!! С такива като тебе ще бъдем вечните слуги. Русия никога повече не би ис
    кала да сме с тях.От щатите не очаквай нищо добро. Наркотици, проституция и бедност, както и пушене месо за милитаристичните си политики. Разбъркаха света!!

    Коментиран от #151

  • 133 Дъртак

    6 14 Отговор
    В парламента трябва да влезнат само хора под 20 години и да има закон да са депотати не повече от два мандата като президента
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Simvola

    15 3 Отговор
    Риторика...... Риторика....... Риторика....... Риторика............ Риторика.... Риторика............. е сега разбрахте какво ще става, каква курупция има и наивниците утре ще гласувт за бсп.

    Коментиран от #143, #144

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Божеее..!

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "Анатасия":

    По добре отиди на психиатър. В тези болници хранят добре и може да се
    срещнеш с много "велики" хора. Ще
    ти дадът и хапчета за вкъщи. Не се
    занимавай с политика!
  • 141 Дт3

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "SIMO":

    Само не разбрах думата ефтини произлиза от нафталин или евтиния
  • 142 РамбоСилек

    11 18 Отговор
    Много хубаво си го написал, но защо замесваш Кремъл, какво общо може да има тиквата с Русия, освен това, че с Костов, Първанов, Станишев, Доган-Местан и сие изгориха всички мостове с братската държава! Въпреки всичко ние обикновенните хора се обичаме с РУСИЯ и смело можем да кажем, напук на англосаксонските предатели, че ИМА ЛИ Я РУСИЯ ЩЕ Я ИМА И БТЛГАРИЯ!!!
  • 143 Перо

    12 10 Отговор

    До коментар #138 от "Simvola":

    След като пишеш на латински името
    си, отиди в любимите си щати. Там
    няма бсп, но ги няма стотиците други
    партийни. Така няма да се затормо
    зяваш. Там е демокрация, ще правиш
    каквото си поискаш! Береш доларите по дърветата, гърмиш за кеф, изобщо
    РАЙ.
  • 144 Перо

    9 7 Отговор

    До коментар #138 от "Simvola":

    След като пишеш на латински името
    си, отиди в любимите си щати. Там
    няма бсп, но ги няма стотиците други
    партийни. Така няма да се затормо
    зяваш. Там е демокрация, ще правиш
    каквото си поискаш! Береш доларите по дърветата, гърмиш за кеф, изобщо
    РАЙ.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 3339

    8 2 Отговор
    В кв. "Кръстова вада" няма канали. Оставка на кмета на район "Триадица".
  • 147 8899

    14 7 Отговор
    Да живее ГЕРБ!
  • 148 ТОЧКАТА

    12 18 Отговор
    интерснооо...РУСКАТА,,корупция ,,, създаде ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА!!!!!!...пък АМЕРИКАНСКАТА Я ЗАТРИ!!!!.....АЗ ПРЕДПОЧИТАМ руската ,защото съм БЪЛГАРИН!!!!!...все още...

    Коментиран от #157

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Евро

    4 14 Отговор
    Оставка за герб и затвор
  • 151 Ами

    17 2 Отговор

    До коментар #132 от "Вввевъхх!":

    Кажи го това на Корнела и всички които са изпратили децата си да учат в престижни университети. Никой не бяга в Русия, интересно, а все към гнилия запад! Хайде стега смешки! Всеки прави каквато си иска публикация, свобода на словото каквато никъде я няма! И кой сега е с Русия и Решетников? Съвсем се объркахме, ми тогава да викаме за Бойко, или за Радев? Кой е от нашите бе?
  • 152 Наки

    14 0 Отговор

    До коментар #15 от "Наблюдател":

    За какво СДС се пише,за какви осъдени комунисти? 80-90% от СДС са с червени книжки. Вероятно някои от тях още си ги пазят. А както знаем "гарван гарвану око не вади"
  • 153 БЕЛЕНЕ РАБОТИ

    10 2 Отговор
    ВСИЧКИ НА ПЧИВКА ОТ 30 г насам.
  • 154 ГруЮ

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "Пунчо":

    Тц, не бъркаш. Винаги те са виновни. За това, че изрази като” демократичните ценности” , “свобода”, “толерантност” и каквито се сетиш ново -модни думички са всъщност прикритие на тотално следене, корупция, кражби в особено големи размери, отказ от инакомислие. В такъв случай трябва да има враг- колкото по-голям и страшен, толкова по-добре. Важното е на народа да му тракат зъбките и да не смее да вдигне глава и да се огледа
  • 155 рмит

    12 1 Отговор
    Егаси глупостите, спрете им фейса на тия автори :-D
  • 156 Справедлив

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "Милена":

    За кои червени говориш за тез от ГЕРБ или тез от БСП?Много си зле!
  • 157 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор

    До коментар #148 от "ТОЧКАТА":

    факти!!!!!ВИЕ сте последната НАДЕЖДА!!!!!!!!!!!!.....!!!!!!!!!Ама НАИСТИНА!!!!!Питайте ЛИЛИМАРИНКОВА!!!!
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 mhm

    16 1 Отговор
    ДС агента пак вие на умряло
  • 160 Василева

    20 4 Отговор
    Гсподин Василев, как да вярвам на написаното от Вас след като лъжете ,че Борисов е управлявал 11 години..Борисов управлява 9години.Забравяте Орешарски и служебните правителства.

    Коментиран от #171

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Цял месец по плажните

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Чакъра":

    ивици около Варна изплува нарязана хартия.

    Коментиран от #220

  • 163 Историк

    17 9 Отговор
    Руските царски генерали които ни освободиха от турското робство и проляха кръвта си за нас бяха разтреляни от техните кумонисти. За какви руснаци ми говорите неграмотни люде, книгите са да се четат а не да се горят както го направиха комунистите. На тях им трябва прост народ не умен за да ходи по площадите и да го маниполират както си искат.

    Коментиран от #174

  • 164 Дебърски

    6 12 Отговор
    За съжаление,това е реалната действителност!Борисов трябва да си ходи и да понесе строгостта на закона,ако се докаже,че е престъпник!Но ,в момента една смяна на властта преди зимата и очакваната икономическа криза ще съсипе държавата,защото служебното правителство не носи отговорност,а и няма да има ,кой да приема закони и мерки против кризата!
  • 165 Космат гръб

    12 1 Отговор

    До коментар #35 от "SIMO":

    Точно затова и няма да има оставки!
  • 166 Калимера

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "габровец от варна":

    Няма да си ходят. Този мръсник лъже като циганин. Прочетете това педи да вярвате на подобни мръсници:

    https://m.fakti.bg/mnenia/508354-ilian-vasilev-shte-vi-nastrahnat-kosite-kakva-korupcia-sa-natvorili-borisovite-i-na-sapremiera-peevski-hora
  • 167 Абе тези организатори

    11 1 Отговор

    До коментар #28 от "Гъди гъди!":

    на протести защо избират делнични дни за масови протести.
  • 168 Калимера

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "1-20":

    Как може да вярвате на такива мръсници?! Прочетете това:

    https://m.fakti.bg/mnenia/508354-ilian-vasilev-shte-vi-nastrahnat-kosite-kakva-korupcia-sa-natvorili-borisovite-i-na-sapremiera-peevski-hora
  • 169 Мордекай

    7 1 Отговор
    Теоретично всички сте много силни , не може да ви се запуши менчето. Факти другари , факти , имена , дати , кой на кого и кога , за какво , така е по скоро разказче за малоумници и то наивни , вервайте ми демек , смешник , и то платен , за някои хора достойнството е просто дума , тоя даже и смисъла на думата не му е ясен.
  • 170 Ф.Апостолова

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "Данаил Панчев":

    Убийствено прав сте! Жалко, че умни и интелигентни хора не прозират тънките сметки на бъдещите кукловоди...
  • 171 Ами

    8 1 Отговор

    До коментар #160 от "Василева":

    Кой е този автор? Не е представен какъв е, журналист, политик? Просто написано едно име Иван Петканов, пуска нещо в пространството и шаранчетата кълват. Почват да се джавкат!

    Коментиран от #179

  • 172 Б. М.

    4 10 Отговор

    До коментар #35 от "SIMO":

    Събуди се момче. Русия и влиянието и в България са пагубни. А пък Б. Х. е проводник на РуБЛофили ята. Но сега е по - важно да го изметем.

    Коментиран от #192

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 ГруЮ

    18 1 Отговор

    До коментар #163 от "Историк":

    Историка, книги се четяха по време на социализма и то много, при това качествена литература. Включително западна. В момента хората не четат, а висят в социалните мрежи и пред Фен. ТВ. Резултата го виждаме навсякъде около нас- комплекси, мачовщина, ниска култура, пошлост.
  • 175 Черногледецъ Храбъръ

    9 0 Отговор
    Преди немаше корупция...само разграбване тотальное, следъ преврато срещу Тато?! Таз корупция е отскоро (демекъ)...нито е изграждана во сознание болгарское, нито корени е пуснала повсеместно? Изъ небеса ,невидено, е спусната! Отъ Снегурочка на Дядо Маркс...или Нупогоди и седемтяхъ жуженца, товарищи большевики и гаспада белогвардейций..
  • 176 Баба от село

    8 1 Отговор
    Да се въведе изискване депутати да стават само високо образовани хора с различни професии, а не само юристи , дето знаят да плават наляво и надясно
  • 177 Petco

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гн Спиридонов невролог":

    Правилно е да се пише разделно – не е. Частицата не се пише отделно от личните форми на глаголите (за 1, 2 и 3 л. ед. и мн.ч.), освен ако глаголът не може да се употреби без нея, както е в недовиждам, нехая.
  • 178 ХА ХА ХА

    9 6 Отговор
    Илиянчо с опорните точки на Козяк!
    Най-важната опорна точка - да заровим "Балкански поток" и да забравим за него чрез усилена и ударна борба с корупцията, за да заровим в "Балкански поток" вече платените 1,3 милиарда евро за неговото изграждане - наши пари, на данъкоплатците, - да пропускаме десетки години по 100 милиона евро годишна печалба от преноса на газ, да платим на Газпром стотици милиони евро неустойки по сключения договор за пренос на газ, да купуваме отново най-скъп газ от Газпром... да останем най-бедни в Европа, за да са доволни Илиянчо и неговите господари от Козяк...
    Да, ама Не! САЩ не искат "Балкански поток" - 100% българска газопреносна мрежа, за да държат в подчинение Европа, вкл. България и да нанесат вреда на своя геополитически съперник - Русия. Самите американци не са в състояние да предложат за пренос по българската газопреносна мрежа евтин американски втечнен газ, така че те предпочитат тръбата да е заровена, газопроводът - незавършен, България - да губи; САЩ да ни дърпа юздите и не само на България, а на целия Европейски съюз!
    Видя се, че отровниците, соросоидите, президентът, заблудените от младите играят по свирката на Козяк.
    Стигна се дотам, че Борисов в паниката си да иска нова конституция, което вече наистина ще закопае България.
    Да и запазим сегашната Конституция, за да я има България!
    Да запазим спокойствие и да не играем по свирката на кукловодите от Козяк!
  • 179 Този е

    6 2 Отговор

    До коментар #171 от "Ами":

    патологичен лъжец и козяшки слуга.
    От там му дърпат конците и спускат опорните точки!
  • 180 ИМПИЙЧМАТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ

    7 4 Отговор
    ВЕРНО ,ВЕРНО,ВЕРВАМЕ ТИ БЕ ИЛИЯНЧО.ТИ ИМ ПОМАГА ЛИ ,ЧЕ ГИ ЗНАЕШ ТЕЗИ НЕЩА БЕ....????????????ЕЙ КАКВИ МЪДРИ ЖУРНАЛЕТА БЕ?
    Я КАЖИ КОЛКО МАНГИЗИ ИСКАРА С ТОВА СРЯСКАЩО ЗАГЛАВИЕ?????????АМА ТУК ВЪВ ФАКТИ НЕ ВЪРВИ.
  • 181 Готин

    4 2 Отговор
    И аз, като съм прост да не знам до сега, че имало ,,случайно,, попаднали ,,честни,, депутати в парламентарната група на БКП!? И от кой е този Василев? От ,,честните,, ли е?
  • 182 а ха

    2 1 Отговор
    Д АААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • 183 Валентин

    6 8 Отговор
    За гербаджии трябва да се направи затвор със строг режим след оставката и конфискация на всичко,което крадоха в полза на България
  • 184 Уча се

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "самолет грипен":

    Тия от "Факти", публикували "широк спектър от мнения".......?!
    Забелязвам, че е така, само ако мненията са против сегашните управляващи, дори без значение, дали имат общо с истината !
  • 185 Баба Европа гледа

    5 2 Отговор
    Като кон с капаци .
    Какво виждаш БАБООО.
    Каквото не чувам това виждам.
  • 186 KMilcheva

    4 3 Отговор
    Нас и избори няма да ни спасят!Има ли хартийки обречени сме.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Крокодил

    3 6 Отговор
    До автора на статията!
    Ха сега вземи напиши и за влиянието на САЩ върху Борисов и правителството, да сравним кой, колко!!!
    Борисов и Гешев да си ходят!
  • 189 Аууу

    3 2 Отговор
    И Факти обърнаха резбата и станаха комуняги. Защо подвежда те хората бсп не могат да изберат един лидер еднакво мислещи.
  • 190 КРАДЦИ

    2 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Павел Поппандов: У нас освирканите не си тръгват
    Ако не заявиш своята гражданска позиция, ти си никой, смята актьорът
  • 191 БОКО Е КРАДЕЦ

    3 2 Отговор
    C нoвa кoлa прeз минaлaтa 2019 г. ce e cдoбилa Лилянa Пaвлoвa, ce рaзбирa oт имущecтвeнaтa ѝ дeклaрaция прeд КПКOНПИ. Тя вeчe cядa зaд вoлa нa чиcтo нoвo Аudi, чиятo цeнa e 142 766 лeвa, нo Пaвлoвa нe e дaлa cумaтa oт лични cпecтявaния, a e изтeглилa крeдит, зa дa cи купи вoзилoтo, пишe ceдмичникът "Рeтрo".

    Зaeмът e cъc cъщия рaзмeр кaтo цeнaтa нa aвтoмoбилa и e към еднa oт гoлeмитe бaнки в Люкceмбург, кaтo в ocнoвaниeтo зa изтeглянeтo му бившaтa миниcтъркa нa рeгиoнaлнoтo рaзвитиe и нa Eврoпeйcкoтo прeдceдaтeлcтвo e пocoчилa, чe cумaтa щe изпoлзвa зa зaкупувaнe нa кoлa.

    Крeдитът Пaвлoвa изтeглилa в Люкceмбург, тъй кaтo oт 1 нoeмври минaлaтa гoдинa тя зaминa дa живee тaм, зaщoтo зae длъжнocттa вицeпрeзидeнт нa Eврoпeйcкaтa инвecтициoннa бaнкa (EИБ), кaтo e и първият чoвeк oт Бългaрия, члeн нa нeйния упрaвитeлeн cъвeт. Зaeднo c нeя тaм ce прeмecти и нeйнaтa дъщeря Coфия, кaтo двeтe дaми oбитaвaт cпрeтнaт aпaртaмeнт, кoйтo oбaчe нe e coбcтвeнocт нa Пaвлoвa. Oт дeклaрaциятa ѝ ce рaзбирa, чe жилищeтo e пoд нaeм, прocтирa ce нa 140 квaдрaтни мeтрa, рaзпoлaгa cъc coбcтвeнo пaркoмяcтo и нaeмът зa eдин мeceц e 10 955 лeвa. Цeнитe нa имoтитe в Люкceмбург oбaчe ca cрeд нaй-виcoкитe в цялa Eврoпa, a cтaндaртът нa живoт тaм e в пъти пo-дoбър oт бългaрcкия.
  • 192 Ханко Брат

    5 5 Отговор

    До коментар #172 от "Б. М.":

    Ти и твоя бойко сте чисти англосаксонски предатели! Ако бойко беше читав наистина щеше да бъде с Русия, но той е от мафията и неговия бог са ПАРИТЕ, а господарите му са хамерите!
  • 193 Динозавър Карабаджаков

    1 0 Отговор
    НЕ БО/го/ЙКОХУЛСТВАЙТЕ !?! ВЯРВАМ, ЧЕ"БАЙ СТАВРИ"НЕ СЕ Е ПЕНСИОНИРАЛ... ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРИ И АКО Е ДА БЪДЕ ПОМОЛЕН ДА СЕ ВЪРНЕ НА РАБОТА, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ТАКАВА.....!
  • 194 червени боклуци

    11 4 Отговор
    Доган и Пеевски управляваха и по времто на Тройната коалиция, Доган управлява и разпределя порциите още от 1989 г., от зората на декорацията!?
    Няма значение дали е БСП или Герб, Доган винаги управлява!?
    Що така?
    Ами, защото България е под руско влияние, макар и да сме в НАТО и ЕС, за това!
    За това има корупция, беззаконие и мафия, защото Русия не иска силна и незаивисма България по разбираеми причини.

    Коментиран от #206

  • 195 нбхг

    1 3 Отговор

    До коментар #42 от "Хах":

    Защо да не стане съветник на Мунчо? Забранено ли е?
  • 196 НОРМАЛНА КОЧИНА БГ. 30години Евро роб

    2 5 Отговор
    Стига с тая Русия вече 30години ви доят Краваристан и Евро геизерите. Зтова сте богати.
  • 197 чичо

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха":

    То автора на статията да взема аритметиката и да учи.Годините не са 11.
  • 198 Данъкоплатец

    5 1 Отговор
    Политическите партии - клонинги на БКП - са си престъпно-корупционни търговски дружества под защитата на властта, НАП, ЧСИ, полиционерите, прокуратурата, ... Защо след като са търговски дружества не са регистрирани по ДДС (имат милионни обороти) и защо не плащат кооперативен данък?! Така и ще се знае колко и кои са партийците с платен членски внос и дали някои от партийците (на ПП"ВМРО-БНД") не са едновременно партийци и противоконституционни служители на МО, армията, МВР, службите?!
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Тц тц

    3 2 Отговор
    От 30 години е едно и също .Защо са ви виновни само последните властващи , а тия преди тях.
  • 201 НОРМАЛНА КОЧИНА БГ. 30години Евро роб

    4 3 Отговор
    Работиш в Еврпа донесеш малко мизерни спестявания.Платиш на ЧЕС. Пазаруваш в Кауфланд ,платиш застраховка и др. Парите пак се върнат в Европа не се чудете защо сме бедни.

    Коментиран от #204

  • 202 този

    4 1 Отговор
    Другаря василев е честен само между пръстите вече педерастията няма години илиянчо слънчице неземно
  • 203 АЙ СТИГА БЕ

    6 0 Отговор
    ПЕЕВСКИ + ДПС + БСП = РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И СА ПОДАРЕНИ КУРОРТИТЕ НИ НА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ! НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАВИЛ КОЙ НАПРАВИ ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС!
  • 204 Хммм

    4 7 Отговор

    До коментар #201 от "НОРМАЛНА КОЧИНА БГ. 30години Евро роб":

    По добре Евро роб пред руски роб!!!

    Коментиран от #209

  • 205 Георги

    3 2 Отговор
    Боже, имало и некупени депутати от БСП. Ами то просто не е имало нужда да ги купят и тях до момента. Те ли ще ни оправят? Те ли, надпартийно може би? И те вън, заедно с всички останали изброени в статията!
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 ВЯРНО Е!

    5 4 Отговор
    ЗАТОВА Е БЕСЕН БОРИСОВ! ЗАЩОТО НЕ СЛУЧИ НА БАНДИТ, КАТО СЕБЕ СИ! ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ СЕ ОКАЗА ЧЕСТЕН, ДОБЛЕСТЕН, ДОСТОЕН! КОСТЕЛИВ ОРЕХ ЗА ПРОДАЖНАТА МУТРА БОРИСОВ! ДА ЖИВЕЕ ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ! бокотъпака...пак с високо кръвно....хохохо!
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 ултра

    1 3 Отговор
    За всичко гореказано г-н Василев, разбира се, е прав. Впрочем чудя се кой от двамата - Борисов или Решетника, е по-голям родоотстъпник и радетел за руските интереси?!? Май турците ще излязат най-прави, макар и с най-екзотичното си предложение - и дмамата трябва да си ходят:) Проблемът обаче остава - на хоризонта така и не се появява абсолютно нито един политик, или партия, която да притежава мъжеството и способностите да измете цялата днешна управляваща върхушка, вкл и т.н. (п)Резидент и да постави основите на истинската демокрация от европейски тип - такава, каквато я искахме всички ние, още от началото на промените през 90-та!!!
  • 211 pepi 52

    3 2 Отговор
    този агент на ДС и КГБ лъже повече от Бабикян и отровното трио, той мисли че някой му вярва че е против Путин и КРЕМЪЛ,а не си обажда по колко му плащат всеки месец за лъжите против тях,да мислим че което е казал е бира ненапита и хляб ненаяден,тъй го извърта че всички други са на изток,а той на запад.
  • 212 До автора

    1 1 Отговор
    А кой стои зад Радев? Съммнява ме да играе своя собствена роля, извън написания сценарий.
  • 213 Ай Стига Бе

    0 3 Отговор
    ПEEВCКИ + ДПC + БCП = РAЗГРAБВAНEТO НA ДЪРЖAВAТA И CA ПOДAРEНИ КУРOРТИТE НИ НA РУCКИТE OКУПAТOРИ! НИКOЙ OЩE НE E ЗAБРAВИЛ КOЙ НAПРAВИ ПEEВCКИ ШEФ НA ДAНC!
  • 214 Гроб

    2 0 Отговор
    Към 39,Много си простттттттт.....ама многоооооо
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Zatvor

    1 0 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ДОГАН ПЕЕВСКИ СТАНИШЕВ И БОРИСОВ ЛУСТРАЦИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГОВЕДА УПРАВЛЯВАЛИ ДО СЕГА
  • 217 Цветков

    0 2 Отговор
    От всички коментари дотук разбирам, че по-разединен народ от българите, няма. Заслужаваме си орисията, та и отгоре. И след 500 г. в училищата ще се учи; че такова време ня геноцид не е имало. И, че Б.Б е бил велик държавник и политик . .
  • 218 Русия

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "Антон":

    Електоропреносната мрежа я дадоха на чешки и италиански подставени от руснаците фирми бе джанъм. Както всички златоносни мини и преработвателни заводи, които са регистрирани в Канада и Южна Африка с руски капитали и собственост. Ах тая свещенна простотия...
  • 219 Фъкoff

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха":

    Гласува с БСП когато е ясно, че и да гласува против ГЕРБ си има мнозинство. Когато гласуването е "на кантар", оставя депутатите си да гласуват "по съвест". Понимайш?
  • 220 Космат гръб

    0 0 Отговор

    До коментар #162 от "Цял месец по плажните":

    Не е хартия, а пластмаса.