15 Септември, 2020 15:58 17 686 160

60% от ГЕРБ отиват при Цветанов - отмъщението на миньора

  • герб-
  • републиканци за българия-
  • цветан цветанов

Масово преселение на гербаджии в куп области

60% от ГЕРБ отиват при Цветанов - отмъщението на миньора - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Масово преселение на гербаджии към партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“ се наблюдава в момента. Във Видин, Благоевград, Русе, Плевен, Разград, Шумен, Търговище, Бургас, Варна, Кърджали, Пловдив, Смолян, Стара Загора и др. много членове и симпатизанти на ГЕРБ присъстват на сбирките, които организира бившият втори в партията на Бойко Борисов.

Според социологическо проучване, което не е огласявано публично, в ако има предсрочни избори формацията на Цветанов ще получи около 600 000 гласа. Самият той в началото на август прогнозира подкрепа от 500 000 гласоподаватели.

Борисов изгони Цветанов заради „Апартаментгейт“. Не казва нищо обаче за снимките с чекмеджето с милион евро и кюлчета злато, с които могат да се купят 3-4 жилища като на Цветанов. Това е двуличие, при положение, че съответните институции се произнесоха, че сделката на Цветанов е законна. Помагал съм много на ГЕРБ, но от близо две години виждам как тази партия загива, заради лидера и неговите съмнителни връзки с Делян Пеевски и Ахмед Доган. Това коментира пред Фрог нюз бургаски бизнесмен.

Проучване за вътрешно ползване правили и от ГЕРБ. Данните за отлива от партията и разколебаването в нейното ръководство също били катастрофални. Много членове заявяват, че лидерите са се откъснали от действителността и се интересуват от регионите само по време на избори.

Бившият областен координатор на ГЕРБ-младежи в Русе бе арестуван и бит от полицаи на протестите на 2 септември в София. По този повод Цветков написа: „Трудно ми е да публикувам това публично, жал ми е. Защото все още има много хора сред Вас, които уважавам и които знам, че наистина вярват в тази кауза. Но смятам, че е важно да знаете какво се случи с мен и много други на 02-03 септември и сами да направите изводи желаете ли да подкрепяте това. Аз лично доскоро имах надежда, че нещо ще се промени и пазех членството си в партията. Но след това, което видях с очите си, решението ми вече е взето“.

В ГЕРБ е взето решение въпросните сондажи на мнението сред членската маса и симпатизанти да се пазят в тайна, за да не се демобилизират останалите засега лоялни на Борисов. В цялата страна се провежда спешна кампания по укрепване на структурите. Оказва се обаче, че членовете на ръководството не познават хората в провинцията, които са свикнали да комуникират главно с Цветанов.

Много интересен е случаят „Кърджали“. Членове на тамошната организация, които доскоро се гордеели, че техен представител – Цвета Караянчева, - е председател на НС, вече са на другия полюс като настроение. „Тя и институцията, която оглавява, баха подиграни по безобразен начин от председателя на партията Бойко Борисов. Нито той се извини, нито тя поиска извинение. Това е проява на нисък морал и липса на чувство за достойнство и чест. Срамуваме се…“. Думите са на активен член на партията, която досега е работила всеотдайно за „каузата“, както се изрази пред нас. Всиочко се оказало измама. Жената допълни, че откакто Караянчева заминала за София, започнала да се държи със съпартийците си в Кърджали като господар; парадирала с екстрите на властта, държала се надменно, което дразнело страшно кърджалийци. ГЕРБ да очаква много неприятни изненади в този регион, категорични са доскорошни активисти пред сайта ни.

Подобно е положението в Пловдив, където кметът Здравко Димитров-Зико е с ниско обществено доверие. Предишният кмет Иван Тотев, който има голямо влияние в Общинския съвет, бе от недолюбваните от Борисов градоначалници. Премиерът не криеше отрицателното си отношение към Тотев, което може да ориентира последния към Цветанов. Тогава Борисов губи втория град в България.

Странно защо социологическите агенции в проучванията си през последните месеци не дават никакви резултати за присъствието на Цветан Цветанов и партията му в следващия вот – предсрочен или редовен. Има информация за партията на Слави Трифонов, сдружението на Мая Манолова и др., но за Цветанов няма.

Цветанов действа ударно като пернишки миньор – подкопава галериите на ГЕРБ. Познавам го добре, не съм негов поддръжник, нито на новата му партия, но той има талант на организатор. Познава всички хора в досегашната си партия, работил е с тях и те със сигурност му имат доверие. Сигурно има и за какво да са му благодарни. Така че Борисов ще получи сериозен удар от Цветанов, коментира за Фрог нюз бившият депутат и известен с десните си разбирания политик Методи Андреев. Според него победата на Корнелия Нинова на вътрешните избори са председател на БСП също е знак, че в нейно лице Борисов и управляващите ще имат силна опозиция. Тежък удар Борисов и партията му ще получат от ДПС, когато вече Доган и Пеевски няма да имат нужда от тях. Това е техен „патент“, като по този начин остават на заден план, а във фокуса пробутват някой друг. В случая това е Борисов, категоричен е Андреев.

Близки до Цветанов смятат, че той се чувствал наранен и унизен от начина на раздяла с ГЕРБ и Борисов и ще даде всичко от себе си, за да докаже, че без него ГЕРБ е обречена. Някои го наричат отмъщение. И е отмъщение, както и да бъде завоалирано в с политкоректни фрази.

Лошата новина за Борисов и ГЕРБ е, че освен Цветанов и Нинова, редичката с опоненти вече е дълга опашка и най-отпред са хилядите на площадите, отвратени от аморалния промафиотски модел на управление. Това винаги означава лош край.

Източник: "Фрог нюз"


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гхждцгж

    225 15 Отговор
    Този е по-опасен и от тиквата. Марионетка на Сорос.

    Коментиран от #146, #152, #153

  • 2 Те при

    201 6 Отговор
    Цветанов ще цъфнат и ще вържат

    Коментиран от #145, #160

  • 3 йики

    144 9 Отговор
    Заедно през съд и в з.....а!
  • 4 Тъй ли

    188 5 Отговор
    Тоя за пари и власт и майка си ще продаде

    Коментиран от #10

  • 5 КОНТРАТА

    98 12 Отговор
    Не бе 1,600 милиона ще гласуват за Ц.Ц тези ГЕРБ се разпада отдавна, а на соц проучвания платени не вярвам отдавна.
  • 6 Софиянеца

    144 17 Отговор
    И Боко и Цецо общо не могат да съберат 600 000 гласа.

    Коментиран от #154

  • 7 Гатанка

    131 8 Отговор
    Заедно правихме бардака
    но съм хитра сврака
    облажих се с каймака
    и със ловкост много веща
    оставих на ортака
    попарата гореща.
    Имам асансьорче лично
    в апартаментчето прилично
    той ме вози леко леко
    знам, ще стигна надалеко

    що е то?

    Коментиран от #156

  • 8 Комуниста

    69 12 Отговор
    600 хил общо с гласовете на ГЕРБ и ДПСто!

    Коментиран от #151

  • 9 Новини

    71 9 Отговор
    Доверие на предател НИКОГА СТАРИТЕ ГЕРБАДЖИЙ СЕ ЗАСТРАХОВАТ НА ЧЕЛО С АСАНСЬОРНИЯТ БОС ЗА НОВА ВЛАСТ И АПАРТАМЕНТИ ЛИ.
  • 10 КОНТРАТА

    82 13 Отговор

    До коментар #4 от "Тъй ли":

    Няма този, а тези с Боко са си лика прилика! Фискултурник и пожарникар смех световен смех 10 години!
  • 11 Гост

    103 5 Отговор
    Кво му правите реклама пък на тоя бе?? И той е същата работа...
  • 12 да де

    77 5 Отговор
    Ами така е тиквата се опита чрез подводници като Гергов да разбие БСП, а не усети, че бившия му сол т.шак му дърпа килимчето .
  • 13 Съдията Дред

    43 6 Отговор
    Не е прокопсала държава, където на власт са вождистки партии. В следващият парламент е реално да влязат цели три - на Баце, на Цвъки, и на Станиславиту. Вождистки са и партиите на Валерко и на Марешки, но те най вероятно са вън. Поне на Марешки му дават ясен сигнал да не се престарава по изборите.
  • 14 ГЕРБ са

    45 9 Отговор
    Зомби партия
  • 15 Последния Софиянец

    37 12 Отговор
    Аз лично съм водил гербаджии при Христо Иванов и Отровното трио.Спасяват се по хитрите.

    Коментиран от #24

  • 16 Лумпените да си знаят

    42 8 Отговор
    Че те гласуват за, СДС, НДСВ, ГЕРБ последните 30 години и те са виновни, че Република България е на дъното на Европа!
  • 17 Госあ

    16 10 Отговор
    Сган 😂 к'во да очакваш? Евала на цецинка 😂
  • 18 жжж

    47 6 Отговор
    Ми че той е мафиот като Винету, ако не и по-голям.
  • 19 истинко

    32 3 Отговор
    Поне ще им направи на членовете на своята партия по 4-5 апартамента за по 10 хилядарки всеки!
  • 20 ЦСЗ

    55 6 Отговор
    От един боклук, та на друг.
  • 21 Мой

    56 4 Отговор
    Истинското име на партията е "Апартаменти за Републиканци".
  • 22 Псевдоним

    29 17 Отговор
    В тази битка Цветанов има огромно преимущество. Той е архитектът на партия ГЕРБ на местна почва и има директен контакт с хората по места. Борисов вижда партията си само през прозорците на джипката си, през проводници като Севдалина и мутрите от Делта гард. ГЕРБ се разпада на три части - Борисов, Цветанов и Трифонов.

    Коментиран от #122

  • 23 ха ха

    23 9 Отговор
    Камбитов не е 60% от ГЕРБ.
    Благоевград не са всички градове.
  • 24 Ахаха

    15 14 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Ми заведи и мен. Колко плаща Божков. Ти вчера каза 100 на ден и, че за 70 дни имаш 7000лв.

    Коментиран от #28

  • 25 Пенев

    19 5 Отговор
    Розовите сънища на агент АКАДЕМИК. Гладна кокошка просо сънува другарки и другари.
  • 26 2loop

    19 4 Отговор
    Царя ще остане гол
  • 27 Behemoth

    32 3 Отговор
    Шкаф или асансьор.....и после нямало избор....
  • 28 Последния Софиянец

    8 17 Отговор

    До коментар #24 от "Ахаха":

    Чакам още превода от Дубай.Иначе в седем и половина при Магърдич на Библиотеката се събираме.Ела ,ще те запозная с който ти трябва.Наште хора не ходят със сто ченгета охрана.

    Коментиран от #30

  • 29 ПСР

    27 5 Отговор
    Хвани единият,блъскай другият е цялата работа,ама нейсе.
    Иначе,нормално е мишоците да бЕгат от потъващият кораб.
    "Лоялните"към ББ са тези от едрата и средна трапеза/хранилка.
    А те никак не са малко-държавни и общински чиновници,които са си добре и не им се рискува.Доста сериозен кръжец от фирми,разчитащи на грантове и обществени поръчки.Бенефициенти по евро-фондове.И те ще се махнат,когато се махне и Той.
  • 30 Ахаха

    8 2 Отговор

    До коментар #28 от "Последния Софиянец":

    Ок. Кой да търся Последният Софиянец или име.

    Коментиран от #33

  • 31 Hoho Boho

    26 7 Отговор
    Гербаджиите да се махат! Да ходят, където искат...
    ...може и в затвора
  • 32 Козметика ?

    26 0 Отговор
    Сменят кожата на вълците ?
  • 33 Последния Софиянец

    11 8 Отговор

    До коментар #30 от "Ахаха":

    Сложи си каскет като на Гешеф и веднага ще те позная.ха ха хаАз ще нося вестник Работническо дело.ха ха ха

    Коментиран от #41, #44

  • 34 Човек

    27 4 Отговор
    Цецо Лъжеца!
  • 35 Зайко Байко многознайко

    23 2 Отговор
    Въэторжен скок от трън на глог!
  • 36 В една държава пълна с

    21 3 Отговор
    Бат Бойковци, Динковци и Митьовци- Очите, Пищова, Шамара, Кравата, Пашата - келепир не търси !
  • 37 Зайко Байко многознайко

    35 2 Отговор
    Баща приспива малкия си син.
    – Тате, разкажи ми вместо приказка – защо хората гласуват на избори?!
    – За да изберат правителство, което да управлява страната.
    – И как функционира тази страна?!
    – ОК, ще ти го обясня съвсем простичко – аз, твоят баща – съм правителството. Защото в къщи командвам аз. Майка ти е законът. Защото за нея са важни редът и правилата. Баба ти е пресата, медиите. Защото тя винаги е наясно и знае всичко. Прислужницата е народът. Защото той върши най-трудната работа. Ти си съвременната младеж. А малката ти сестричка е утрешната надежда.
    Детето заспива замислено, а бащата горд от нагледните си практически обяснения загася лампата. Посред нощ, малкият се събужда да чишка. Чува шум в стаята на прислужницата, приближава се и вижда баща си в леглото с нея. Уплашен, тича в стаята на майка си, но тя спи дълбоко. Отива в стаята на баба си, но тя не го забелязва, защото концентрирано гледа сериал по тв. Връщайки се в детската, намира сестричката си с мокри памперси… Озадачен, малкият възкликва гневно: – Сега разбирам всичко – правителството мачка народа. Законът е заспал. Медиите си губят времето с простотии. Младежта е объркана. А надеждата за утре е осрана!

    Коментиран от #83, #132

  • 38 Стрелата

    8 9 Отговор
    Цецката е разбран щте има апартаменти от сърце юряяяя само Гроб
  • 39 за тези лек няма само келепир

    22 7 Отговор
    От прост пожарникар на изоставащ умствено физкултурник и двамата алчни крадци. Гербаджия това означава клиентелизъм .
  • 40 Пусто в празно

    19 3 Отговор
    Боклуците се изсипват в другата кофа сега. Още по-голямо презрение да очакват в бъдеще.
  • 41 Ахаха

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "Последния Софиянец":

    Виждаш ли се какво представляваш:::ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ!!!!!!!!!!!!!!! С ПРАВО СИ НАЙ ПЛЮВАНИЯ КОМЕНТАТОР.

    Коментиран от #42

  • 42 Последния Софиянец

    5 6 Отговор

    До коментар #41 от "Ахаха":

    Кажи на колегите си от ДАНС като дебнат за купени да свалят костюмите поне.Кой ходи на протест в тая жега с черен костюм!?

    Коментиран от #47

  • 43 От трън

    8 1 Отговор
    На глок
  • 44 Абе момак

    8 6 Отговор

    До коментар #33 от "Последния Софиянец":

    Какво пак лъжеш хората само пари гледаш да изкараш. Ти ако не преебеш някой човек сън не те лови.

    Коментиран от #45

  • 45 Последния Софиянец

    5 4 Отговор

    До коментар #44 от "Абе момак":

    Яд ли те е?ха ха ха

    Коментиран от #50

  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 9 Отговор
    БОРИСОВБЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ

    Коментиран от #48

  • 47 Що ти

    4 6 Отговор

    До коментар #42 от "Последния Софиянец":

    По кво одиш бе смотлио довчера рева свирката ми. Очите ми. Смешник си
  • 48 Оооо❤️❤️❤️❤️

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тел номер

    Коментиран от #84

  • 49 БАЯ

    14 3 Отговор
    цецо е пълен въздух без Бойко
  • 50 Абе момак

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "Последния Софиянец":

    Дреме ми на к.... Ро за тебе
  • 51 вис2

    10 3 Отговор
    подхванете ТЪРНОВСКИТЕ МУТРИ и ДЖЕРОНИМО СТЪКИ РАДО ВАРАНАТА МИТКО каратиста ФИРМАТА МУ БИЯЧИ делта гард
  • 52 герберастията това е болест

    9 8 Отговор
    България ще се оправи когато се изчисти от гербаджийския манталитет у някои фалименти .

    Коментиран от #59

  • 53 Край

    13 3 Отговор
    С кой да хвана бас /социолог или социопат/, че Цветанадзе не може да събере повече от 10 хил. гласа.
    Социолозите откровено лъжат хората.
    Гнусна професия.
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    змията хапе най лошо когато умира
  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    БГ МУТРИТЕ колко майки разплакаха

    Коментиран от #58

  • 56 Герпобедавинаги

    8 6 Отговор
    "ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати."
    Дрън Дрън !
  • 57 вис2

    9 3 Отговор
    ЦВЕТКОВот РУСЕ са го били по поръчка на герб
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бойко

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "герберастията това е болест":

    Мда....тя още от деветосептемврийския лишей не се е очистила
  • 60 РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит

    5 14 Отговор
    Здравейте Българи! Наближава едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредяваме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и слагаме кръст и погребваме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза днес Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува. А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #61, #67

  • 61 Танцуващ от радост

    10 10 Отговор

    До коментар #60 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Браво на Цветан. Дано направи така на следващите избори неговата партия да има 3.9% и ГЕРБ също 3.9% и да не влязат и двете в парламента. Но фактите са че Цецо им го слага бавно и безмилостно!
  • 62 Цецо с теб сме

    6 12 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо,, смажи му главата като на змия отровила България, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!
  • 63 muzis

    7 2 Отговор
    тез партии само да объркат хората, всички са заедно
  • 64 Брейвик шпортферай

    5 0 Отговор
    Турци вън !
  • 65 От партия в

    7 1 Отговор
    партия. Ма те всичките са фурнаджийски лопати.
  • 66 Ремзи

    0 3 Отговор
    Бай Кутри ,ръзмера има ли значениЙ ?

    Коментиран от #70

  • 67 Аа накрая

    8 6 Отговор

    До коментар #60 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Кажи защо лъжеш?????? Няма нищо вярно и Благоевград не решава съдбата ви. Северозападна България е Герб. Забрави за рекламата смисъл няма.
  • 68 вис2

    9 5 Отговор
    батальо на се строява за последен път герб оти ва към забрава
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    всичко се връща
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    БМБ БЪЛГАРИЯ в повечето те мразят имат си причини
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Ремзи

    1 3 Отговор
    Олъй Гофрение
  • 74 ПРЕДАТЕЛИ МНОГО

    15 1 Отговор
    ТОВА ЗА ЦЕЦО ГУМЕНКАТА Е ОПАШАТА ЛЪЖА , НЕГОВАТА ПАРТИЯ Е МЪРТВОРОДЕНА , А НА БОЙКО Е ОТРОВЕНА ОТ ПРЕДАТЕЛСТВА И КРАЖБИ !
  • 75 Фалшиви новини

    7 2 Отговор
    пролет не правят !
  • 76 ЩЕ ИМА ЖЕРТВИ

    10 5 Отговор
    ДНЕС Е ОПАСНО ДА СИ И С БОЙКО И С ТЪПАКА ОТ ШУМА !
  • 77 ЧАУШЕСКО

    7 3 Отговор
    ОПАСНО Е ДОРИ ДА СИ МИСЛИШ ЗА ТИЯ ДВАМАТА ПРЕСТЪПНИЦИ , КАМО ЛИ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ СИ С ТЯХНАТА ШАЙКА !
  • 78 Корупа

    9 2 Отговор
    Е нали тоя го отлюспиха от ГЕРБ заради корупция с апартаменти.
    Значи герберите от един корумпиран, бягат при друг..
  • 79 сьд

    6 1 Отговор
    Чичо Цьф е за панделата
  • 80 Ясна работа

    7 1 Отговор
    Че си е предател Цвъки,това си е ясно!
    Че си е крадец - също!
    Че се е налапал - няма съмнение! Обаче!!!
    Няколко независими един от друг източници, включително жители на Елин Пелин, потвърждават факта, че Цветан Цветанов е бил в дългогодишна извънбрачна афера с бившата кметица на Елин Пелин Галя Георгиева. Запознати разказват, че собственикът на 6 апартамента често е посещавал семейната къща на Георгиева, която се намира близо до Ихтиман. Синът на Георгиева Павел ги е заварвал многократно в интимни отношения и се възмущавал публично от „моралиста” Цветанов, казват негови приятели.

    Коментиран от #90

  • 81 Активист на БКП

    3 1 Отговор
    А коя ще е КУТКАТА на Цурко?!!!

    Коментиран от #92

  • 82 Бойко

    7 8 Отговор
    Манолова е кукумявка
  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "Зайко Байко многознайко":

    зайо днешната младеж е умна не искат да я зомбират
  • 84 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Оооо❤️❤️❤️❤️":

    от къде си телефон нямам

    Коментиран от #88, #99, #124

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ПРЕДАТЕЛЯТ Е БОЙКО ЦЕЦО И ЦЕЦА

    12 8 Отговор
    Някви ми ce пeнявят тукa кoлкo ca ни нeoбхoдими EC и НAТO и кaк бeз тях нe мoжeм. Тoчнo тe гo крeпят тoя прecтъпник Бoриcoв и гo гaлят пo глaвичкaтa дoкaтo тъпчe шкaфчeтaтa cъc злaтo и пaри c милиoни. A oт Eврoпaтa гo тупaт пo рaмoтo и влaкoвeтe c eврoпeйcки бoклук прoдължaвaт дa приcтигaт.Прeз дeн ги виждaм дo нac пo жп линиятa пътувaт зa Бoбoвдoл! Нe cмe мoжeли бeз Зaпaдa. Кoe нe мoжeм.Нe мoжeм дa cи прoизвeждaмe кaчecтквeни нaтурaлни хрaни ли? И дa изнacaмe нaвcякъдe. Кoe нe мoжeм.Бeз тяхнoтo ГМO ли? Caмo злaтoтo дa cи взeмeм и никaкви външни пoмoщи нe ни трябвaт. И 3ти и 4ти eнeргoблoк нa Кoзлoдуй и зaпoчвaмe дa изнacямe eлeктрoeнeргия. Бeз кoe нe мoжeм? Бeз гeй пaрaдитe им и 3тия им пoл ли? Или тoвa дa ни нaтиcкaт дa cи прoмeним иcтoриятa. Или ca ни мнoгo притрябвaли иcлямcкитe eмигрaнти зa кoитo нaтиcкaт дeтo кoлят хoрa пo улицитe!
    Бългaрия вън oт НAТO и EC!

    Коментиран от #91

  • 87 безпартиен

    11 1 Отговор
    Изборите до сега се правеха с пари-получаваш толкова,за колкото си платил!Интересно от къде се финансира този и колко струват разходките му,сбирките с "почитатели"?Кой плаща и колко?Дали ДАНС,ГДБОП имат някаква информация за приходите?Ако нямат защо са ни тези служби?Ако имат а си траят-също!Това да си "политик" ще излезе най-доходният бизнес у нас!!!
  • 88 Ооооо🤪🤪🤪🤪

    1 3 Отговор

    До коментар #84 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Как да нямаш телефон? Толкоз ли си гладен при Бойко? Че в 21 век телефон дори нямаш?! Искам телефон да се чуем и разберем за среща?

    Коментиран от #93, #100

  • 89 ПРЕДАТЕЛИ МНОГО

    9 1 Отговор
    КОЙ ЛУД ЩЕ ИДЕ ПРИ ЦЕЦО КОГАТО ТОЙ ЩЕ КРАДЕ ЗА ДРУГИ АСАНСЬОРИ А ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ГЛЕДАТ И ЩЕ ТОЧАТ ЛИГИ ?

    Коментиран от #102

  • 90 АНОНИМЕН

    7 3 Отговор

    До коментар #80 от "Ясна работа":

    личния живот на хората си е тяхна работа

    Коментиран от #94

  • 91 АЛО

    7 2 Отговор

    До коментар #86 от "ПРЕДАТЕЛЯТ Е БОЙКО ЦЕЦО И ЦЕЦА":

    Тъп,по-тъп,най-тъп,уникално тъп,комунист-социалист!!!!
  • 92 БСП

    4 1 Отговор

    До коментар #81 от "Активист на БКП":

    женати или сестра ти....а може и двете...
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #88 от "Ооооо🤪🤪🤪🤪":

    в ЛОМ СЪМ а ти кажи ти къде и как се казваш нищо лично БЛАГОДАРЯ

    Коментиран от #101

  • 94 Ясна работа

    6 1 Отговор

    До коментар #90 от "АНОНИМЕН":

    Що бе - нали се опитват да го изкарат по католик от папата! Направо ореолът го стяга!
    Не съм чул, някой да се е притеснил да рови в личният живот на Бойко нали?
  • 95 Аве Адолф Хайлллл

    7 0 Отговор
    Колкото по нещастни и незабележими стават превратаджиите , толкова повече разчитат на платената дезинформация на някоя фекалножълтеникава медийка ........
  • 96 Byg

    5 1 Отговор
    Ще ги мерите догодина на изборите , сега просто си правите вятър на мусурите .

    Коментиран от #98

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #96 от "Byg":

    герб ще изчезне като ндсв
  • 99 Оооо❤️❤️❤️

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Северозападна България. Номер тел

    Коментиран от #104

  • 100 Оооо❤️❤️❤️

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "Ооооо🤪🤪🤪🤪":

    Ти защо пишеш от мое име????
  • 101 Оооо❤️❤️❤️

    2 0 Отговор

    До коментар #93 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Става интересно някой пише от мое име
  • 102 Ееее

    4 0 Отговор

    До коментар #89 от "ПРЕДАТЕЛИ МНОГО":

    Само 6 апартамента за сега другите след изборите

    Коментиран от #106

  • 103 Наблюдател

    0 3 Отговор
    Герберски дилеми от "трън или на глог"....
  • 104 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Оооо❤️❤️❤️":

    тел нямам ти от кой град си ми ела утре в СИТИ милениума ШОЛЕВ

    Коментиран от #105

  • 105 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #104 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    бъзикаш ме подиграваш ми се нормално лие
  • 106 а ти защо мислиш те идват а

    3 4 Отговор

    До коментар #102 от "Ееее":

    Всичко е за златната европейска помощна кошница за която БОКО се изтърва тъпо че ще има и сега всички го погнахте та да си топнете и вие от там лакоми политици от близо и далеч, защо преди 8 месеца нямахте такъв мерак а.?!! Защото изведнъж сте поумнели от пандемията ли .. нее всичко е в € които ще дойдат и ето ви жертвата ББ и изведнъж изстрадалите невинни българчета страдащи немили и недраги в мюнхен , берлин, лондон и брюксел USA -милите те и те полека-лека открито мнение взеха да имат и за власт нюхат но има истина една и това е европейската пара.! Толкова сте всички елементарни и плоски че се чудя коя ли европа ще ви се довери за напред скъпи мои ламтящи за € и власт уличен народе..! НО боко ЗА РАЗЛИКА ОТ вас НЕ СИ КРИЕ € В БУРКАНИ И МАЗЕТА а в шкафа !
  • 107 волен сидеров

    4 0 Отговор
    НАЙ ГЛУПАВОТО НЕЩО АКО ГО НАПРАВЯТ-НО ВСЕКИ САМ СИ РЕШАВА...
  • 108 аврамъ бакалинъ

    4 5 Отговор
    ,,Бългaрcкaтa НOВA мoнaрхичecкa нaдeждa зa БЪЛГAРИЯ ..! Cчитa чe e крaйнo врeмe рeвизирaнeтo нa нeзaкoннo прeмaхнaтaтa Търнoвcкa кoнcтитуция и възcтaнoвявaнeтo нa н.ц.в CИМEOНЪII нa пoлaгaщия му ce прecтoл или eвeнтуaлнo възцaрявaнeтo нa нeгoв нacлeдник .!!! И cъ бoжия пoмoщ и cилнa вярa в бъдeщeтo дa въздигнeм БЪЛГAРИЯ въ цвeтущ eврoпeйcки oaзиc кaкъвтo e билa дo нaчaлoтo на WWII и прeдaтeлcкoтo дeвeтoceптeмврийcкo въcтaниe унищoжилo вcичкo милo ,рoднo и чoвeшкo в ceгaшния мoрaл чужд нa cвeтoвнитe и eврoпeйcки цeннocти..! AМИНЪ И ЗA МНOГAЯ ЛEТA.!

    Коментиран от #109

  • 109 безпартиен

    5 2 Отговор

    До коментар #108 от "аврамъ бакалинъ":

    Абе,човек,нали ти докараха цар-министър председател!Оправи ни вкл. и Вас дори за па-малко от 800 дни!И кво?Ами бега да си харчи парите дато взе!Що го няма?Неще да е цар и тва е!

    Коментиран от #112

  • 110 ффффффффффф

    4 0 Отговор
    Мечтайте си.
  • 111 Развитие

    2 0 Отговор
    От трън та нз глог !

    Коментиран от #113, #114

  • 112 аврамъ бакалинъ

    2 1 Отговор

    До коментар #109 от "безпартиен":

    Който и да е без рари няма да е важното е кой по-малко ще краде а ТОЙ поне това няма да прави и бъди сигурен в това!
  • 113 аврамъ бакалинъ

    2 0 Отговор

    До коментар #111 от "Развитие":

    По добре ГЛОГ отколкото трън!
  • 114 аврамъ бакалинъ

    2 0 Отговор

    До коментар #111 от "Развитие":

    глог е по добре от трън.
  • 115 30 г стигат

    5 0 Отговор
    500 - 600 хиляди , това вярно ли е ? А че сте прости го каза Борисов ама да не излезе че сте много прости . На какво се надявате - на всеки гласоподавател апартамент с асансьор ли ? Или кълвем на обещания за постове !?
  • 116 Псиихо Доктор

    4 1 Отговор
    Лъсна схемата за подмяната на изчерпания политически проект Герб, спонсорите вадят Борисов и вкарват Цветанов. Партиите трябва да се забранят като Организирани Престъпни Групи. Системата е опорочена защото партиите не са за народа, а обслужват и лобират интересите на корпорации и групировки единствено и с цел обогатяване в рамките на мандата.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Шайба

    8 1 Отговор
    Цветанов обира каймака,всички измекяри и фурнаджийски лопати от герб бягат при него,ха изберете го после и се чудете що става по зле.
  • 119 верно ли

    4 1 Отговор

    До коментар #117 от "ПАТРИОТ":

    ЯЯЯ кой скочи на бабата на Орлов Мост? Не бяхте ли вие? Кой потроши колата на жената? Пак вие! Кой нападаше всеки ден журналистки - пак вие!
    Кой се уплаши от 15 човека на Ситняково - пак вие!
  • 120 Летеца

    7 1 Отговор
    Ако това е истина ,нема по глупав народ от бугарина!Да повярваш на един физззкултурник!Тежко му и горко на тоз народ!
  • 121 оня с коня

    4 0 Отговор
    Ами Конфигурацията в бъдещото НС е Ясна според Фрогнюз:След като 60% от ГЕРБ отиват при Цветанов,а ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ УБЕДИТЕЛНО...Ми то освен ГЕРБ-1 и ГЕРБ-2 в следващото НС ще има ли и други Партии бе Фрогнюз?!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 смях

    5 1 Отговор
    Ле-ле, ле-ле какъв виц - ще гласуват 500 000 за Цецо апартамента, простия физкултурник, който е баптист и слуга на една соросоидна клика. Цецко е политически труп и за него ще гласуват тези, които ги държи със записи, кметовете, които са му се отчитали и техните близки.
  • 126 5959

    6 2 Отговор
    Всичко е пунта мара. Тиквата не говори за апартаменти и асансьори,
    Поялника не споменава за чекмеджето.
    А сайта не ми позволява да поставям оценки на коментарите.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Електра

    7 0 Отговор
    Е щом в тоя лъжлив Ян Бибиткянски сайт го пишете значи е вярно. Може пък да ги вози на асансьора безплатно. Ха ха ха ха ха ха ха, вярвайте си нещастници. даааа!!!
  • 129 Ван дер Любе

    3 3 Отговор
    Дали Борисов се е кандидатирал за член на новата партия? Това е голям изход. Като КТБ, източваш ГЕРБ, закриваш тази партия и почваш в нова партия. Умен е Борисов
  • 130 Драган Цъцаров от Хисар

    2 5 Отговор
    Ще ся местим я! Г-н Цветанов е истински българин, добро момче!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Макиавели

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Зайко Байко многознайко":

    Моя закон е: не съм член в ничия партия.
    Не гласувам за порно артисти и оргия за парламент.( партии) .
    Не признавам закони издадени от престъпници.
    Не признавам закона за гласуване .Че купуване и продаване е престъпление. Защо ,защото така купуват евтини 50.100 лева. Те не стигат за четири години.
    Аз отново няма за кой да гласувам.
  • 133 аз съм Веска

    2 0 Отговор
    ТОВА ПРЕЛИВАНЕ Е ЧУДЕСНО.ББ ЩЕ РАЗПОЗНАЕ ЛИЦЕМЕРИЕТО , ТАНЦУВАЛО ЛЮБОВЕН БЛУС С НЕГО . ТАКА ЩЕ ВЗЕМЕ И ПО- ЛЕСНО РЕШЕНИЕТО , КОЕТО ЩЕ ПРОМЕНИ СИТУАЦИОННИЯТ ОБЛИК НА ЗЕМЯТА . ДА БЪДЕ !
  • 134 Грую

    3 0 Отговор
    Вероятно им е обещал апартаменти с личен асансьор!
  • 135 Биби Кинг

    1 1 Отговор
    За една вечер от 500 станаха на 600 хилядите! Утре ше са 700
  • 136 милиционерска им работа

    1 1 Отговор
    Това могат - това правят.
    /играят си на доброто и лошото ченге/
  • 137 Динозавър Карабаджаков

    1 1 Отговор
    ... НИЕ СЕ ПОУЧИХМЕ ОТ НАШ'ТА ГРЕШКА И РАЗБРАХМЕ ВАШ'ТА ЗАБЕЛЕЖКА-ЩЕ СЕ БОРИМ НЕ ЗА КОКАЛ, А ЗА ПЛЕШКА....МУ-ХА, ХА, ХА...
  • 138 Биби Кинг

    1 1 Отговор
    До края на седмицата и аз съм при Цвъци!
  • 139 Динозавър Карабаджаков

    3 0 Отговор
    НЯКОГА ТУРСКИЯТ СЪД Е СЪДИЛ БЪЛГАРСКИТЕ ХАРАМИИ НА 101 ГОДИНИ ЗАТВОР, ПРИ ДОБРО РАЗПОЛОЖЕНИЕ Е НАМАЛЯТ 1 ГОДИНА-ИМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПОУЧИМ....
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 ЕйХорааа

    5 1 Отговор
    Господа, ПРОУМЕЙТЕ КОЛКО ИМ Е МОРАЛЪТ на ВСИЧКИ ТИЯ ОТ ГРОБ, щом отиват при ТОЯ!!!

    И не е само морал, ами самоуважение... Дори приятелите си избираш по интелигентност, адекватност... какво остава за Светилото-Водач??!
  • 143 Радо

    5 1 Отговор
    ГЕРБ е партия без никаква идеология, който става член на тая ОПГ е само заради келепира и кражбите, обществени поръчки, апетитни държанви постове, свързани с рекет и корупция и т.н.
  • 144 И Цветанов

    2 0 Отговор
    ще чака от умрел писмо. Къде ги намери тези мъртви души, като хората не могат да ги гледат.
  • 145 Бенковски

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Те при":

    Е и какво е новото - същите калинки под ново име........
  • 146 лика прилика

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "гхждцгж":

    Може, да ти съсипе живота, чрез влиянието върху прокуратурата и структорите по места .Изключително подмолен и нагъл.
    Той беше," Гьобелс" при Борисов .
    Борисов, беше зает с краденето на милиардите!
    Затова е на този хал....
  • 147 пак лъжи

    2 3 Отговор
    Няма такова нещо, пийте си хапчетата редовно, другарки и другари, Бойко е все още номер едно и ще ви бие отново на изборите.
  • 148 Ники

    1 1 Отговор
    Храни куче да те лае
    Ще предаде всеки който го настъпи
    Представителна извадка на комунистическа България
  • 149 Гост

    1 1 Отговор
    Цецо и дпс са либераки, сорос, а бб е от ЕНП. Цц разчита на малцинствата, а ние на ЕНП, европа и САЩ. Избираш цц, избираш доган. Те заедно удряха българите дваната ореди. Придружени от цвк
  • 150 Ники

    3 0 Отговор
    Храни куче да те лае
    Ще предаде всеки който го настъпи
    Представителна извадка на комунистическа България
  • 151 Люлин 5

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Комуниста":

    600 000 гласа за ГЕРП ли ве? Мани са ве. Те повече ВМРО, НФСБ и хАТАКА не могат да вземат. ДПС са ясни. Имат твърд електорат от 400 000. Въпросът е колко ще вземе Хр.Иванов????? Слави-мартеницата и Цв.Цв., както и пипирудката Мая....
  • 152 Истина

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "гхждцгж":

    това са пьлни глупости цветанов обикаля но няма да му се вьржат хората.не обичат предателите.
  • 153 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гхждцгж":

    Всеки да си гледа партията бкп от 1200000члена се разрастаний на 1200члена които плащат чл вноска от 12год герб се разпада загуби изборите за кметове /русе и Плевен голяма победа на бсп / бсп без пари вие герб гледате /кауна ви изяде много пари по добре беше магари да си купите по евтено щеше да Ви излези и пак сЩата работа щеше да ви свърши/
  • 154 Само да питам

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянеца":

    Тея ПЕЗЕВЕНКИ ТУЛУПА и ЦВИНОКИО кога ша са обединяват... преди или след избори!!!!
    Иначе туй театро на тея селски тарикати сме го гледале на селска вечеринка!!!!
  • 155 Мазева

    0 0 Отговор
    Цв.Цв републиканец ли се оказа? Тръмпи ще му отпусне още някоя премия...
  • 156 Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гатанка":

    ГЕРБ С БОЙКО! ДРУГИТЕ СА ПЕРВЕЗНИЦИ ! А НА ВАС БЕСЕПАРИ МНОГО ВИ СЕ ИСКА ДА ЗАЛИЧИТЕ ГЕРБ, НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!БЪДЕТЕ СИГУРНИ В ТОВА!

    Коментиран от #157

  • 157 Гатанка

    0 0 Отговор

    До коментар #156 от "Мишо":

    Не ми преписвай политическа принадлежност!И се пише перверзници.

    Коментиран от #158

  • 158 Мишо

    0 0 Отговор

    До коментар #157 от "Гатанка":

    Пропуснал съм б " р" и не ти преписвам принадлежност!
  • 159 Матей

    0 0 Отговор
    Очаквайте--проскрИпция--ВАНТЕД издирва се императора ,Нерон.Издание на СЕНАТА от името на целия народ.
  • 160 Справедливост

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Те при":

    НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.ПЪЛНА ИДИОТЩИНА.БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ АКО ТОВА НЕЩО ПРОДЪЛЖАВА:60% ОТ "ГЕРБ" СЕ ПРЕХФЪРЛЯТ......ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ.ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ,ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА СЕ ВЪРТЯТ В КРЪГ И ПАК НИЩО.НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ПЪЛНА ПОДМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.1 НОВИ ЛИЦА(ИМЕНА),ЗАКОНИ-КОИТО НЕ СЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ И ТАЗИ МАФИЯ,КОРУПЦИЯ И ШУРОБАДЖИНАЩИНА.УМОРИХ СЕ. АБЕ-МАЙНАТА МУ........НЯМАМ ДУМИ......УБИЙ ГЛУПАЦИТЕ С МЪЛЧАНИЕ,НО ПЪК И ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИТЕ