Last news in Fakti

17 Септември, 2020 09:58 20 081 110

Борисов се простреля с договорките с Ердоган

  • бойко борисов-
  • реджеп ердоган-
  • борисов 3

До вчера Борисов имаше проблем с протестите, президента Радев, войните в задкулисието и позицията на Вашингтон, показвана през „Политико“ – вече го затиска и лавина от Европа

Борисов се простреля с договорките с Ердоган - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В криминалните книги и филми на аджамиите бандити им засичат контактите, като им пуснат смущаваща информация, след което ченгетата следят с кого ще се свържат най-напред. И Бойко се свърза с Ердоган!

Това стана след като германското издание „Шпигел“ написа, че българският премиер и тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров са обслужвали интереса на Анкара, връщайки ѝ опозиционери, намиращи се в България. Според турски агенции двамата обсъждали регионални проблеми и двустранните отношения. Българските медии и граждани пък въобще не бяха уведомени за телефонния моабет.

Тия двамата наистина са си повярвали много и се мислят за стълбове в балканската, европейската, че и световната политика. Присъщо за диктатори. По същият смешен начин като Лукашенко почна да звъни на Путин като му припари от протестите и Европа…

Германското разузнаване е много силно по турското направление, категорични са експерти, с каквито разговаряхме. Според тях, там се публикува нещо за съмнителни или неприемливи действия, свързани с режима в Анкара, значи нещата са проверени щателно. Освен това „Шпигел“ директно споменава Борисов и Цацаров, което е ясен знак, че информацията идва от важно и сигурно място. Това може да е Федералната разузнавателна служба (ФРС - Bundesnachrichtendienst, BND), което означава, че има доказателства.

Известно е, че от 2009 г. BND е подслушвала телефонни разговори на политици и управленци в Турция. На всеки 4 години федералното правителство коригира програмата за разузнаване. По отношение на Турция промени обаче не са правени и до днес… Всеки може да си направи изводи.

Според наши източници освен с Ердоган, Борисов се е чул и германския канцлер Ангела Меркел. Какво са говорили – не е известно. Но може да се предполага, че защитавал своята невинност. Възможно е също да е накиснал Ердоган, че го е заблудил за някои неща. Българският премиер се гордее с информираността си, но все по-често се говори, че е заблуждаван от службите чрез цензурирана и манипулирана информация. Много е възможно турското разузнаване (Milli İstihbarat Teşkilatı - MİT, Милли Истихбарат Тешкилати — МИТ) също да е подавало към София данни, които са заблуждавали Борисов, но са обслужвали Ердоган. Това, че Борисов не е разбрал не е оневиняващо обстоятелство, а утежняващо. Защото става дума за съдбите и живота на невинни хора. България е член на ЕС и и е естествено "любовните" отношения между Борисов и Ердоган да са във фокуса на патньорските служби. Няма да е изненада ако скоро се появят и разкрития за разговорите му с Путин и Ердоган, когато въртяха кранчето на Турски поток в конгресния център "Халич" на Златния рог в Истанбул на 8.01.20.

Цацаров също ще го отнесе. Защитните му тези не важат, защото се опитват да защитят очевидно политическо решение. Съмненията за договорки с Ердоган са отдавна, просто сега се засилват. Един от слуховете е, че Борисов и Цацаров са помолили турските власти да спрат разследването срещу Делян Пеевски за контрабандата на цигари от „Булгартабак“ и финансиране на терористични групировки срещу предаването на турски опозиционери. Всяка крушка си има и опашка, - казва народът.

До вчера Борисов имаше проблем с протестите, президента Радев, войните в задкулисието и позицията на Вашингтон, показвана през „Политико“ – вече го затиска и лавина от Европа.

След публикациите в „Шпигел“ Европарламентът изпрати 29 въпроса, между които за ”Барселонагейт”, записите и снимките на премиера Борисов, изтекли в последните месеци в публичното пространство. Питанията са до премиера Борисов, главния прокурор Гешев, правосъдния министър и към правителството като цяло. Това са допълнителните въпроси след изслушването за България в групата в ЕП за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права. Тази група е част от комисията ЛИБЕ на Европейския парламент. Гешев и Борисов бяха поканени за изслушването на 28 август, но не отидоха.

Не е просто сгъстяване на облаците – буря е.

Гешев трябва да отговори и дали има желание да коригира невярната информация, публикувана на сайта на прокуратурата, че изслушването в групата е било по негова инициатива. "Всъщност групата реши да проведе тази среща и покани главния прокурор, който изпрати заместник", се посочва във въпросите. Когато подобна ситуация се опише по такъв начин, значи си настъпил мина…

Меркел няма да спасява Борисов, както е било. Първо: Вече стана брутално ясно, какъв човек е топлила под крилото. Второ: Ако защити Борисов, все едно защитава Ердоган, което е абсурд. Трето: Меркел няма да си позволи да бъде запомнена в края на канцлерството ѝ с подкрепа на деградирало и корумпирано управление.

Спасението на Борисов е в подаването на оставка. Веднага. Но понеже задзавесието не разрешава, потъването му набира животоопасна скорост.

Лошата новина за него и кръга край него е, че се задават още по-големи и много неприятни изненади. Защото ако германското разузнаване държи факти за договорки с Ердоган, какво ли крият в касите други партньорски служби. Например британските за пиратското превземане на либийския танкер „Бадр“ край Бургас, например… Или американските за някои договорки с Кремъл. Тепърва ще научаваме и причините за отказа на Борисов да подкрепи останалите членки на ЕС за санкциите срещу Москва по повод отравянето на Скрипал и дъщеря му с „Новичок“ през 2018 г. И ред други.

Ще бъде интересно и ще боли.

Освен това американците вече реализират нов политически проект, в който Борисов, Гешев и Пеевски не фигурират. Очаква ги друго бъдеще, което няма връзка с розовия цвят...

Автор: Огнян Стефанов

Източник: "Фрог нюз"


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 99 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Черноянчева

    119 16 Отговор
    Тази физиономия на М.П. на Б-я гадост.Оставка веднага.........
  • 3 само с него

    90 9 Отговор
    ами с Доган , не ли ?
  • 4 Елате хиляди младежи

    20 73 Отговор
    И да ти кажа Огнянчо Шпигел казаха че сестрата е добро момиче и на никой не е отказала никой не е върнала и всички много са доволни
  • 5 Баце ви

    117 18 Отговор
    Баце се ориентира на изток, а протестите свършиха своята работа. Не те ще го бутнат, но направиха, така че да го дескридитират до максимален предел пред закрилниците му, което доведе до това, да започнат атаки отвсякъде. Оставката ще бъде факт до средата на Октомври. Големият въпрос е, дали ще се застъпят за последен път за него, или ще дадат картбланш да бъде вкаран зад решетките. Май, май влиза в договорки с Ердоганя за личното си спасение

    Коментиран от #16

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 козлодуйски

    55 13 Отговор
    Сега СКОРПИОН ли си? Герб мафия.
  • 9 Вън Бойко

    85 15 Отговор
    Съд, оставка и затвор.
  • 10 674

    79 11 Отговор
    Че Баце и Цацара са си просто валия и кадия...как да се дърпат на падишаха :)
  • 11 Ти да видиш

    35 61 Отговор
    По същата тази логика италианеца и той се е прострелял. Щото нали и той е говорил с Ердоган по същия въпрос.да не говорим че хал хабер си нямате за какво точно са говорили нито италианеца нито турчина нито Борисов. Но статията си е типична пропаганда и дезинформация.само да питам откъде накъде Гърция ще се кара с Турция а пък видиш ли ние трябва да вземем задължително страната на Гърция и да се караме и ние с Турция? Какво добро са ни направили гърците че да се бутаме и ние между шамарите? Ако тоя шантавия Ердоган, реши да пусне мигрантите, кой по-точно ще дойде да ги спира и да ги храни след това?

    Коментиран от #17

  • 12 Обективно

    29 63 Отговор
    По големи глупости не бях чел скоро...

    Коментиран от #18, #21

  • 13 Doni Brasko

    71 20 Отговор
    Нещата, очертава се, ще се случат скоро. Оставка мутри
  • 14 ИВАН

    81 14 Отговор
    Лош е края на всеки фалшив човек, но на националните предатели - тези които и майка си продават - техните грехове са най тежки
  • 15 Де Факто

    65 17 Отговор
    ТИКВАТА ежедневно се прострелва, но "умния" Ганьо не схваща.
  • 16 а стига бе

    22 44 Отговор

    До коментар #5 от "Баце ви":

    Сега пък средата на октомври. Това за кой пореден път е даването на оставка според вашите пророкувания? 10 или 12 ти?
    Значи понеже той е протест беше тотално отречен от народа на България, който не излезе да го подкрепи, сега искате някой отвънка да дойде и да свали Борисов. Това да не би случайно да се нарича предателство?

    Коментиран от #19

  • 17 Ти не може да кажеш друго

    24 10 Отговор

    До коментар #11 от "Ти да видиш":

    Ти си платен трол. Точно това ттябва да пишеш
  • 18 🐷 Боко ТИКВАТА

    5 13 Отговор

    До коментар #12 от "Обективно":

    Затова слушай МЕН-УМНИЯ.....хахахаха.
  • 19 А как разбра

    47 16 Отговор

    До коментар #16 от "а стига бе":

    А как разбра, че протестът е бил тотално отречен от народа ? Би ли обяснил ?

    Коментиран от #23, #25

  • 20 Не е виновен

    38 10 Отговор
    само Борисов. Всички правителства са виновни от 1989 до днес.
  • 21 хахахахаха

    44 12 Отговор

    До коментар #12 от "Обективно":

    Бойко за няколко неща все пак беше прав , избирателите му и оная кърджалийската ... не сте много умни :)
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 mafiota

    21 56 Отговор

    До коментар #19 от "А как разбра":

    ами например че сте един файтон хора? на великите народни "въстания" сте не повече от 1000-2000 души.. какъв протест какви глупости

    Коментиран от #26, #28

  • 24 Ердоган

    45 12 Отговор
    Може вечно да ни плаши с имигрантите
    Това означава ли че още 5 века трябва да изпълняваме прищевките му. А племе заспало?

    Коментиран от #108

  • 25 а стига бе

    23 52 Отговор

    До коментар #19 от "А как разбра":

    Колко човека сте на площада? След всичките ви циркове след всичките ви простотии къде са стотиците хиляди дори десетките хиляди излезли да протестират? Или викаш тя подкрепяте по Фейсбук и то това е важното. Да не си мислиш че вчерашния цирк в парламента са го одобрили хората? Затова и ревете и се радвате когато плюят България някъде отвън. Само че запомнете не Евросъюза а българския народ ще реши кой да управлява България. И няма Евросъюза да сваля правителството нито някаква си групичка по площада. И това че не сме заляти от емигранти, не е заслуга на Евросъюза или на Господ Бог, а е заслуга на правителството.

    Коментиран от #31

  • 26 да ама не

    45 20 Отговор

    До коментар #23 от "mafiota":

    да не си гледал СКАТ или чел ПИК , има снимки от можеш да видиш как няма празно на целия площад , на голям мач ходил ли си , имаше над 100 000 души

    Коментиран от #55, #73

  • 27 среднощен

    23 6 Отговор
    "Монетата има две лица"..? Политическата "монета" - много..? Ситуацията е трудна, но е трудна за всички..? Ако Б. Борисов успее да излезе от тази ситуация "невредим" - значи наистина много хора са го "подценявали"...? Ще се разбере скоро..?
  • 28 Doni Brasko

    36 15 Отговор

    До коментар #23 от "mafiota":

    Тролче на теб затова ти плащат, да пишеш глупости по цял ден. Файтон хора останахте вие. Такива като мен гласували за ГЕРБ отдавна са загубили доверие и затова сме на площада. А бяхме 1200000

    Коментиран от #30

  • 29 6936

    24 37 Отговор
    Изобщо не се е прострелял. Управлява страната. Тегли заеми, разпределя пари, пише изборния закон, ще промени и Конституцията... От ЕС някой нещо да му е накривил? Не. Колкото и минуси да цъкате, това е действителността. Ако изобщо системата ви позволи да цъкате минуси, щото от 48 часа не може нито да се гласува, нито да се участва в анкета, нито да се дава – или +.
  • 30 mafiota

    16 33 Отговор

    До коментар #28 от "Doni Brasko":

    предния вика 100 000 ти милион и 200 абе вие хапчетата пиете ли ги бе. достатъчно снимки ви пуснаха - нямате 4 хиляди човека. колкото и да се напъвате цялата вмирисана коалиция просто ги нямате хората. а тия безработните от европа скоро време ще се върнат да берат доматите и лалеата и ептен ще останете един файтон. изборите са март месец - направете си избора тогава

    Коментиран от #32

  • 31 Doni Brasko

    11 7 Отговор

    До коментар #25 от "а стига бе":

    Хайде на опорките 5 за лев. Имаме от големите лъжи, малките лъжи, от манипулациите, от пропагандата. Заповядайте моля...,

    Коментиран от #33

  • 32 Doni Brasko

    5 9 Отговор

    До коментар #30 от "mafiota":

    Мдааа ти имаш проблем и асимилирането на текстово съдържание. Върни се в 5 клас там се четяха текстове и се анализираха. Ти от четенето на опорки си превъртял стрелките

    Коментиран от #74

  • 33 а стига бе

    14 11 Отговор

    До коментар #31 от "Doni Brasko":

    Ами хайде кажи кой ден те интересува колко човека сте пък аз ще извадя снимките от дрона и ще ти кажа колко сте били. Момченце тия глупости ще ги разправяш на някой който не живее в България който няма интернет няма телевизия, и не познава София. За 100 хиляди човека Тина да напълните целия площад на министерски съвет след това плътно хора до площад народно събрание да го напълните и него и след това плътно до платната та до Орлов мост. Та кога точно сте били толкова хора? На великата ви простотия 1 не бяхте запълнили целия площад пред министерския съвет.знаеш ли колко хубаво се вижда колко сте когато се погледне от високо?а колкото до темата в случая ние нямаме сметка да се караме нито с Гърция Никос Турция нито с когото и да било. Така че такива разговори са добре дошли.

    Коментиран от #61

  • 34 Бензона

    5 16 Отговор
    Ердоган ако ни управлява, щеше да има свобода за бизнеса и хората, така че няма нужда да коментираме нито Ердоган, нито папата.
  • 35 чичо

    10 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Автор: Огнян Стефанов- Източник: "Фрог нюз"-или добро или нищо.
  • 36 Борисов зависи и от вътрешни фактори

    4 10 Отговор
    Ще се разплати с тези нови милиарди кредити с Бащиците си, но това не означава, чее изкупил прегрешения та си към Ядосаната част От авторите на Проекта БОРИСОВ!!! ЩЕ БЪДЕ ЩЕДЪР, КРЕДИТИТЕ СА МИЛИАРДИ, ЩЕ ВИДИМЕ КАКВО ЩЕ Предприемат Бащиците!!!
  • 37 0707

    30 20 Отговор
    Не съм фен на Борисов но онази ситуаця той избра по-малкото зло "върна" един човек дето уж правел интернет бизнес в България и спаси страната ни от ордите арабски и африкански мигранти... Вижте какво е полужението в Гърция. Определено тук щеше да е по-зле.. Шпигел би трябвало да не спира да пита Меркел защо ги покани в европа.....
  • 38 ресе

    5 5 Отговор
    Той за това е с брада , по ще му ходи феса!
  • 39 Лили

    22 14 Отговор
    Стита с комунистеческите опорки , справи се отлично с емигрантския поток . България трябва да си гледа своя интерес а не на Москва

    Коментиран от #66

  • 40 Да бе

    10 10 Отговор
    Академика пише глупости. Първо минпреда НЯМА отношение предаването на престъпници. За това има съдебна система и прокуратура. Второ, като БНД много е силно по направление Турция дали може да се оправи само с германските турци? Че станаха много, без да броим новите попълнения.
    Та като казах да броим дона брмъско има проблем в броенето, което не си и струва да се коментира.

    Коментиран от #44

  • 41 Националист

    18 12 Отговор
    Само едно нещо не успя да направи господин Борисов в неговите мандати да не отърве от мръсната комунистическа сган
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 мразя го

    17 13 Отговор
    противна гад е това на снимката, лъхаща отврат, мерзост и алчност - крие се като плашок този големия мъж, но набара ли го народа ще разбере за какво иде реч - тука тука е

    Коментиран от #53

  • 44 Брадвата

    0 7 Отговор

    До коментар #40 от "Да бе":

    Той действително няма, ама друго си е да ти се обади "минпреда" по телефона и ти послушно да козируваш!
  • 45 Да бе

    6 2 Отговор
    Апропо: има реклама за средство за увеличение на пен*са за 3 лв! Плащаш и получаваш...лупа!
    Та много ми се иска да си взема и аз очила като на дона бръско, те са по-добри от бинокъл!

    Коментиран от #76

  • 46 аз съм Веска

    15 8 Отговор
    АКО ИМАХА НАРОДНА ПОДКРЕПА , ПРЕВРАТЪТ БИ БИЛ УСПЕШЕН, И НЯМАШЕ КОЙ ДА ГИ СЪДИ . ПРЕВРАТЪТ НЕ Е УСПЕШЕН , СЛЕДОВАТЕЛНО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЕМОКРАТИЧНИЯТ
    / НАРОДЕН / ИЗБОР .
    ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА СА ПОДСЪДНИ .
    В ТОЗИ СМИСЪЛ, И В НАШИЯТ СЛУЧАЙ С ПЛОЩАДНИТЕ АТАКИ СЕ ПОЛУЧАВА АНАЛОГИЧЕН ПРИМЕР .
    НЯМА УСПЕШЕН ПРЕВРАТ -ИМА УСПЕШЕН СЪД ЗА ПРОВОКАЦИИ, И УДАР СРЕЩУ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНИ УПРАВЛЯВАЩИ . РИСК ПЕЧЕЛИ , РИСК ГУБИ .

    Коментиран от #48

  • 47 Нищо не разбирате

    15 7 Отговор
    Държавите си предават престъпниците една на друга.
    Това е законна практика между цивилизовани държави и добри съседи.
    Вие търсите под вола теле.Но най много да намерите биволица.

    Коментиран от #102

  • 48 Брадвата

    12 3 Отговор

    До коментар #46 от "аз съм Веска":

    Меджидиева, ти ли си? Къде видя с тия опорочени избори вече 30 години "демократично избрана" власт, булка?
  • 49 Огнянчо

    6 4 Отговор
    Прилича на Митьо пищова.А дали е толкоз умен, че изразява мнение
  • 50 Всико беше ОК освен края на статията

    16 2 Отговор
    Новия политически проект е Да, България / Демократична България ... глави на една и съща ламя. Това е информация от хората на улицата, не е нужно снекви служби да ни го казват. Всичките по затворите и конфискация на милярдите им за поука и за следващите !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ПИТА СЕ?

    8 8 Отговор
    ЗАЩО СЕГА БЕ ДЖАНАМ?? ТОВА СА ЗНАЕЛИ ОТ ДАВНА. ЗАЩО МЪЛЧАХА?? НАШИЯТ СИ ПРАВИ ДАЛАВЕРКИТЕ ТЕ МЪЛЧАТ. ВСИЧКИ ПЪРД.. Т В ЕДНО ГЪРНЕ.

    Коментиран от #65, #91, #96

  • 53 7777

    10 6 Отговор

    До коментар #43 от "мразя го":

    народът го избра
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 гост

    12 4 Отговор

    До коментар #26 от "да ама не":

    Как над 100 000 души? По моему имаше над 1 000 000.Тази цифра добра ли е ?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 999999

    13 10 Отговор
    Много мразя комунисти ,неграмотници от трета възраст

    Коментиран от #77

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Tиквеник

    5 10 Отговор
    ПроЗД народ - слаба държава! Изберете си ГО пак.

    Коментиран от #70

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Doni Brasko

    8 7 Отговор

    До коментар #33 от "а стига бе":

    Не мога да дъвча една съща опорка постоянно. Българинът е свикнал някой друг да му върши работата затова протестите не могат да стигнат стотици хиляди, но е факт, че над 60% от хората ги подкрепят.
  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 9 Отговор
    БОРИСОВ БЪЛГАРИТЕ ТЕ МРАЯТ вие и мафията кевр вдигат газта с 20 процента всички стоки ще се повишат теглите заем който народа ще връща с лихвте и не излизайте с номера щото бил заем с ниска лихва няма такованещо еми просрочаването на заема и правнуците ни няма да могат да върнат за това много народ пое ТЕРМИНАЛ 2 към тежката чужбина

    Коментиран от #92

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Чучура

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "ПИТА СЕ?":

    Защото за пореден път беше погазена Конституцията и то по брутален начин. Всяко търпение си има край
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 8 Отговор

    До коментар #39 от "Лили":

    скъпа ЛИЛИ когато герб паднат ти към кой ще се присламчиш ЛИЛИ какво на те са ти сторили комунистите та ти пишеш в множествено число ако от един си патила това не е всичкиБЛАГОДАРЯ
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор
    аз не спамя против господин РАДЕВ никовте са прякори не реални лица истинско е само айпито ника ми не е СКОРПИОН
  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 7 Отговор
    Да е жив и здрав Бойко и още два мандата.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ще си го

    6 5 Отговор

    До коментар #59 от "Tиквеник":

    изберем с най-голямо удоволствие .
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ОпПала

    7 0 Отговор
    Фрог нюз и достатъчно
  • 73 Хухуху

    7 2 Отговор

    До коментар #26 от "да ама не":

    Два милиона бяха хухуху
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Колко

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Да бе":

    На телефона опцията като снимаш една снимка я прави на 50
  • 77 Бачо Киро

    6 5 Отговор

    До коментар #57 от "999999":

    Тея от третата възраст малко трудно да са неграмотни. Едно време в училище се учеше. При вас обаче, новите пишлемета, грамотността хич не е на почит...
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 да се гърчи

    7 7 Отговор
    Бацето може да си се прострелва навсякъде и когато си ще , най-вече в главата , защото няма какво да бъде поразено.
  • 80 Вчера и Меркел е говорела с Ердоган

    10 2 Отговор
    Ко прайм ся????
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Като стане напечено

    11 5 Отговор
    Всички се обаждат и допитват до султана. Оня ден Тръмп, преди това Путин, вчера Меркел....защо и Боеко да не може да се обади? Все пак Турция е на границата, а Брюксел е далече.
  • 83 От вчера в Турция

    5 2 Отговор
    Е голяма руска делегация да обсъждат положението в БИ, ИС и Либия. Така правят големите. Събират се, обсъждат, говорят и в крайна сметка се разбират. А ЕС докато се правят на сърдити и се сърдят (няма да говориш с еди кого си защото му се сърдя и не си ми приятел ако си говориш с него) ще продължат да са последната кавалена дупка в международните отношения.
  • 84 Виктория

    2 2 Отговор
    Германците са проводник на политиата на САЩ За тях всеки държавник гонещ интереса на своята страна е бантит. Значи и те са такива,защото прокарват своите интереси по цял свят!
  • 85 Да не забравяме, че

    0 4 Отговор
    Европа е само един от азиатските полуострови.
  • 86 Byg

    7 0 Отговор
    Това е добре , най накрая ще се сложи край на спекулациите , на уродливите и нескопосани компромати сътворени от червени маймуни и фигуранти. На тия глупости за дебили кой ще се хване , решетников не можа ли малко повече да се постарае , ами смешниците от испания , испанската прокуратура излезе с информация че няма данни да е замесено името на българския премиер , само тукашните гниди продължават да лопат менчето

    Коментиран от #88, #89

  • 87 Томи

    1 8 Отговор
    Борисов , ти предаде Народа на България!В историята , вече се назоваваш ДИКТАТОРиБЪЛГАРОМРАЗЕЦ!!!Такъв ще останеш завинаги!
    Бъди ПРОКЛЕТ и дано съдбата те достигне,а тя е неизбежна!!!!!!!!
  • 88 мусайбе

    5 0 Отговор

    До коментар #86 от "Byg":

    Прaв cи нo труднo гo рaзбирa уличнaтa тaлпa и нe знaм дaли нe e нaрoчнo тoвa тъй кaтo им прoтивoрeчи нa мирoглeдa им a тoй e oтявлeнo прo Рaдeвo-рaзкoлникoвo кoмуниcтичecки и нe им ce щe дa e тaкa нo e ТAКA и e хубaвo дa миcлят мaлкo пoвeчe и дa ce инфoрмирaт чe в тoзи cи вид приличaт нa cлeд дeвeтoceптeмврийcкитe чeрни зaбрaдки пуcнaти зa cмут oт БКПтo зa дa нaхъcвaт хoрaтa cрeщу тъй нaрeчeнитe ,,нaрoдни врaгoвe,, и избихa нe някoлкo cтoтин кaктo ce вoди уж oфициaлнo a cтoтици хиляди и тo нeвинни и дoбри хoрa кoитo въздигнaхa Бългaрия нa дoбрo нивo cлeд първaтa вoйнa.!!! A тe пocлe я пocтaвихa НРБ НA CКAЛAТA И НAПРAВИХA МOЩEН CКOК В НEЯ.!

    Коментиран от #90

  • 89 Doni Brasko

    1 4 Отговор

    До коментар #86 от "Byg":

    Браво човече. По твоите думи, не трябва да се чете нищо от чуждите медии. Те са мръсни пропагандатори. Само българската журналистика т.е. вие, каквото кажете е вярно. Типично за тъпи комунисти като Тиквата.
  • 90 Doni Brasko

    2 4 Отговор

    До коментар #88 от "мусайбе":

    Ти да не си чел Маркс? Доста си объркан. Да не се самоубиеш само
  • 91 ЗАЩОТО

    8 7 Отговор

    До коментар #52 от "ПИТА СЕ?":

    Радев запали искрата, с вдигнат юмрук ги призова и
    след това се скри в кабинета си, да гледа сеир.
    Много страхливо, пресметливо и подло човече,
    с малки, хитри, миши очички.
    На България не и' е нужен президент, защото е парламентарна
    република.
    Радев и Деса ще е по-добре да не ни представят по света,
    защото само се излагаме с тези селяци.
    Помните ли случката с червилото на Деса?
    Ужас! Как го избърса с ръка, може и с плюнка..хахааа
    Първа дама...била..от бургаското село Банево.
    Аре,мислете да имаме ли президент или не!
  • 92 БРАВО

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    На финансовия министър, така се прави, подсигурява се,
    за черни дни, защото коронавирусът върви с икономическата
    криза, а независимо че имаме бюджетен излишък, не се знае
    какво може да се случи, а и при толкова ниска лихва, ще е
    глупаво да не го вземем, а и да не забравяме, че Елена Йончева
    работи против България и ако не се спазва върховенството на
    закона - няма да има европейски помощи.
  • 93 Така е

    6 1 Отговор
    Голям мръс.ни.к е Огнян Стефанов.Измислици.
  • 94 Леле боки като умреш ка ше си земеш

    2 2 Отговор
    Ограбеното 😂😂😂😂ние тука какво ше правим без теб бащице😂😂😂😂
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Баце да не иска като митйо

    1 0 Отговор
    Да иде на хотел при резаците.
  • 99 Пак ще посоча

    2 0 Отговор
    Едно от правилните ,бих казал без уговорки,държавническо решение,е с този-гюлен иста.Кво ми дреме,за някакъв си, който според БГслужби,е опасен за Нашата сигурност. Турция е съсед.Много по коректен от византиеца.Представете си,ако географски бяха те на турската територия.С тези милиони бежанци,щяха да ни изкълчат ръцете от условия.Ердо не пусна един.А можеше да ни съсипе тотално,защото ЕС нямаше да си мръдне пръста.Дори щяха да са доволни-предоволни.А тук сега щеше да ври от стотици хиляди хлебарки.Сега ни вкарва насила в конфликт.Заради интерес на макарончо, и оборски компании.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Е дин

    2 0 Отговор
    Не обичам жабешки бутчета. Гнус ме е!
  • 104 Биби Кинг

    2 0 Отговор
    Аз съм диктатора на команезите, а Пембен Мразев е техния резидент! Време е да помислим за останалите! От един век пембените гниди са в центъра на вниманието, време е за Хигия и лустрационна баня!
  • 105 Абе

    4 0 Отговор
    Интерес буди последното изречение в статията, че американците реализират нов политически проект за България, в който няма място за Борисов, Пеевски и Гешев. Това обяснява много неща. Интересно кой е заслужил доверието им и е готов да работи за чуждите интереси във вреда на България и българския народ. Аз се сещам за някои...

    Коментиран от #107

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ох на дядо

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Абе":

    Цвъки!?
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 тирбушон

    0 0 Отговор
    хитреца от Банкя ни осигури национална катастрофа
  • 110 АЗ БЙКО

    0 0 Отговор
    Доги ми пратил покана за сватба. Ще ходя в сараите на едине и пиене, пък вие си драскайте във форумите и крякайте като мисирки.