Last news in Fakti

22 Септември, 2020 08:00 15 264 119

Царю, с крадците на народната пара ли да се обединим?

  • симеон сакскобурготски-
  • обръщение-
  • 22 септември-
  • ден на независимостта на българия

Несъмнено някои ще го направят, защото не издържат повече в опозиция на злото и порока

Царю, с крадците на народната пара ли да се обединим? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В навечерието на иначе значимия 22 септември - Ден на независимостта на България, Симеон II излезе с обръщение по случай празника, в което прави обективен и точен анализ на социално-политическата обстановка в общата ни Родина. Ала, както обикновено някои мъдреци, които някога са ни разочаровали и дори предали, и Кобургота ни зове да се хвърлим в поредната смъртоносна прегръдка със собствения ни душманин. Понеже: ''Само обединени сме били успешни''. Което не е лъжа, но днешната реалност е съвършено различна и крайно неприятна.

Царю, с крадците на народната пара ли да се обединим ''в името на България''? Несъмнено някои ще го направят, защото не издържат повече в опозиция на злото и порока. Гладни са и ще се превъплътят в новите рупори на клиентелизма, който от ГЕРБ така умело изградиха. Често повтаряме и това, че тази клиентелистка система се възпроизвежда.

Царю, с наследниците на тези, които са унищожили Царство България, а после и като цяло България и българите, ли да се обединим? Вие го направихте, а Вашият баща, безкрайно уважаван и обичан от българския народ, едва ли би се очаровал от това. И ние не бяхме очаровани, меко казано. Поради това и днешните Ви съвети не са изненадващи, но българският народ няма нужда от илюзии и лъжливи надежди.

И с ченгетата на злостния комунистически режим ли да се обединим, царю? Не бива. Впрочем, тяхната продължаваща вредна дейност в епохата на прехода ни отне независимостта от едни две азиатски държави. Вие управлявахте с едно такова (ченге), Сава са му викали. Всъщност, Вие го върнахте в играта, от която Костов го бе изкарал, за да гледаме днешния модел, срещу който меко се изказвате сега. Да, Вие носите сериозна вина, персонална, включително и за вкарването в държавната администрация на днешния ни министър-председател, когото мнозина наричат ''мутра''.

И кариерното развитие на един медиен магнат започва под шапката на Вашата партия. А именно с него се свързват проблемите в съдебната система, за които Вие говорите. Но каква нелепица само, цар да прави партия. Дано поне съжалявате.

Така че, царю, май е по-добре да сведете глава и просто да замълчите. Хубаво е, разбира се, да ни честитите празници. Но не е хубаво да ни вкарвате в мантрата за диалога с оцапани до лактите хора, които за гражданското общество несъмнено са престъпници.

Честит празник!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 193 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАКА Е,..

    63 112 Отговор
    САМО Е ТЕ ТИЯ ТРИМЦАТА...БАЛ ДРУГАРЕ И ДС-ШПИОНЬЕ.. ДУБАЙСКИЯТ КЕШ, БЕЛГРАДСКИЯТ СОМАНГЕС И.. КОСМАТИЯ ТРАВЕ'СТУ'НЯК ОТ КРУШОВИЦА- ИМПЕКСА....ГУШНАХА ОТ БЪЛГАРИЯ...ПОВЕЧЕ ОТ ...10 МИЛИАРДА!!!
  • 2 честен ционист

    71 49 Отговор
    На англичаните им доде акълът и макар половин век след Ганьо натириха и техните царчета в изгнание.
  • 3 Рап

    208 58 Отговор
    Хубава статия и най вече достоверна! Много загубихме като повярвахме на този шмекер,но така е ,когато нямаш политическа култура всеки може да те яха! Сега сме на път да ни яхнат отново разни чагари,Маями ,руменрадевци и др. подобни! Внимавайте за кого гласувате,защото нямаме време.
  • 4 Хетман

    186 19 Отговор
    Само да припомня на автора,че Кобурга вече не е цар,публично се отказа от титлата си,за да стане премиер.Колко жалки сме ние човеците.Една шепа изроди царе ,крале императори, им ходим след задниците.И днес в 21 век,уж развитите и проспериращи люде,пък пак величаем царе,крале......Да ви кажа няма разлика между цивилизования човек и дивака,и двамата се кланят на вождове.

    Коментиран от #107

  • 5 ПРАВ Е ЦАРЯ

    106 18 Отговор
    ТОЙ И РУМЕН ПЕТКОВ НИ ДОКАРАХА ТИЯ ,,ОБЕДИНИТЕЛИ"Е КАК НЯМА ДА ГИ ХАРЕСВА

  • 6 шопен

    99 5 Отговор
    Правилно, стига лъжи и преструвки. Право куме та в очи
  • 7 Антигерб

    208 21 Отговор
    Какъв "цар" е тоя - поредния мошенник домогнал се до властта за лични облаги. Той ако наистина чувстваше България като родина щеше да дойде да живее в нея и да се бори за проперитета им. Щеше да се бори против комунистите и ченгетата от ДС а не да се обединява с тях.

    Този човек мрази България и българите.

    Коментиран от #88

  • 8 СУПЕР

    166 23 Отговор
    КОМЕНТАР. СИМЕОНЧО: ТИ НИ ГО НАТРЕСЕ Б Б А ТОЙ ДРУГИТЕ. ОТ ПОЗАЧ НА ТЕБ ДО СЕКРЕТАР НА МВР, ДО КМЕТ ДО МИН ПРЕДСЕДАТЕЛ. ТОЗИ НИ ОГРАБИ И РАЗЕДИНИ....
  • 9 ашколсун

    36 125 Отговор
    Лесно вадите събитията от местата им и ги редите в своето домино. Но животът не е кино, уважаеми. И когато Вие някой ден стигнете до властта, ще започнете да подскачате в ритъма на пръчките, които ви шляпат по краката, и музиката, която ви свирят. Не го забравяйте, и оставете и Борисов и Сакскобурготски на историците. Те са достойни хора, със своите проблеми и несъвършенства. А Вие, коите сега сте "съвършени" ще ви видим какви ще ги съвършеете някой ден.

    Коментиран от #13

  • 10 123

    103 17 Отговор
    Лустрация и одит на всички участвали в управлението и приватизацията на България, за да може да тръгнете от чисто.Автора визира като престъпници и крадци само сегашното правителство,но през предишните правителства са ограбени в пъти повече от националното богатство на България. Сегашните крадци са като просяци сравнени с предишните крадци....
  • 11 Дааааа...

    67 42 Отговор
    Но България помни,че ...всяко едно Правителство на БСП и Д(п)С,...докарваше Българите до просешка тояга!
    Затова и всеки път си Отиваха със...Шутове в Главата!
    БКП/БСП-Д(п)С е..... ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #28, #31

  • 12 Дедо Jo

    114 12 Отговор
    Точно!

    Една корекция:
    Сакскобурготски позорно загуби възможността България да го нарича Цар.

    ОСТАВКА на МУТРИТЕ!
  • 13 ПСР

    84 15 Отговор

    До коментар #9 от "ашколсун":

    Кои са"достойните"хора,които на спокойствие да оставим на историците?Бибитко Джипков със шкафчето и пощата?Или Сакс-К-Г,с терминалното грабене на българските активи, завършвайки делото на Костов?
  • 14 Миризлив пор

    93 5 Отговор
    Ммм даааа пропуснат е Пеевски, звездата му изгря точно по времето на царя от нищото.

    Коментиран от #22

  • 15 Грейс

    87 6 Отговор
    Тъй, тъй оправи себе си и тези които доведе, а на нас предложи да си сменим чипа! А благодаря няма нужда от изявленията ти!
  • 16 За 800 дни

    67 3 Отговор
    Даже бяха сложили ел.табло на хотел България....800...799...798...797..........5.....4.......3.....2.....1....00000000000000000000.....Къса памет имат човеците

    Коментиран от #19

  • 17 Бай Ганьо

    57 5 Отговор
    Сега като се освободим,ти цар ли ще стане Василе?Ако ще да ставам цар,няма нужда ,то и сега си имаме султан.Колко му трябва на простия човек,и колко му трябва на онзи дето няма вече нищо общо с простотията.И днес е същото,простия Ганьо търси своя цар,останалите търсят лек за простите...........
  • 18 Рап или какво си??? Крадът теси, които

    40 12 Отговор
    Управляват, разпределят парите!!! Какво пробутваш, Чалгари, Президента.... КрадътГЕРБи Шайката наречена Коалиция!!! Ясно е на всички!!!!!
  • 19 Кобурга

    56 5 Отговор

    До коментар #16 от "За 800 дни":

    Вервайте ми,ще ви оправя за по-малко от 800 дни ли бяха или години.........абе за по-сигурно пишете години.Ама царю те поданиците живеят средно по 60-70!
    Няма нищо,важното е аз как и колко ще живея,народа ех народа,работата му е да се грижи за царя!!!
  • 20 Ха ха

    44 3 Отговор
    Коледа идва и касапите нямат търпение да се обединят с прасетата.
  • 21 Бибо

    74 6 Отговор
    Царят е изпята песен и кукловодите му също. Той само от генетичен материал го е докарвал, но нищо на среща. Безхарактерен мижав човек. В 21 век отживелица като търтеите в Лондон как не са я изринали вампирката ,ами ще харчи милиони и хората ще им робуват. Трябва всеки народ сам да се оправя България е велика честит празник на всички достойни българи и Бог да е с нас.
  • 22 чукча пис

    41 2 Отговор

    До коментар #14 от "Миризлив пор":

    "... кариерното развитие на един медиен магнат започва под шапката на Вашата партия. А именно с него се свързват проблемите в съдебната система, за които Вие говорит..."
  • 23 Българин

    70 5 Отговор
    Тъй наречения цар докара мутренския модел на управление.
    Затова трябва да изчезне завинаги, та камоли да дава акъл.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Милка

    17 61 Отговор
    СЛАВА БОГУ ИМАМЕ СВЕСТЕН,УМЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН,МИЛЕЕЩ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВНИК КАТО МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛА Б.БОРИСОВ.КРАДЦИТЕ КВИ.ЧАТ СРЕЩУ НЕГО И ГЕШЕВ,НО ГЕШЕВ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА,ЧАКАТ ИМПЕКСА,МИЛИОНЧЕВА ,ЧЕ И ЙОТОВА,ИМА КИЛИИ ЗА ВСИЧКИ.
  • 26 Българин

    76 6 Отговор
    Какъв цар , това е национален предател.
  • 27 Ххх

    35 15 Отговор
    Ей, направо нямам нерви да му чета простотиите на тоя. И бих казал че му чета писанията в този сайт не за първи път ? "Царю, с крадците на народна пара ли да се обединим ?" - пита изглежда настоящата "чиста" съвет на нацията, визирайки БСП. Да, обективно погледнато, и според мен БСП доста крадоха народна пара. Но без да ги оневинявам, съвсем не смятам че са единствените крали. И палмата на първенството по отношение на краденето съвсем определено могат да им оспорват и Костов, и самият Сакскобурготски. Но, все пак не бива да забравяме, че тези, вече изброените си тръгнаха след края на мандата си. И си тръгнаха не само, защото вота на избирателите беше такъв, но и защото никой от тях не си помисли да узурпира властта по такъв диктаторски начин, както сегашните управляващи, и никой не усвои и не приложи с такова съвършенство хватките и методите за купуване и фалшифициране на избори. А по отношение на краденето господинчото нещо много услужливо забравя последните десет години. Защо ли ? На прости ли ще се правим ? На незнаещи и нечули за чекмеджетата, за нагласените обществени поръчки, разните там къщи в Барселона и къде ли не и колко още истории. Пък и господинчото като е седнал да ми предъвква темата за комунистическите връзки и комунистическите корени, аз съвсем не съм убеден, че бившите комунисти и наследниците им в БСП са повече, отколкото в ГЕРБ например. Но за този факт "обективния" коментатор отново ще се направи на ударен с мокър парцал. Ще ми припомн
  • 28 Но е факт

    34 14 Отговор

    До коментар #11 от "Дааааа...":

    Доходите и пенсиите най-бързо и редовно растяха при Станишко. Не го харасвем тоя .жендър но това е факт.
  • 29 м2кк2

    63 4 Отговор
    Тоя не е българин и като такъв, не мога да си обясня като какъв ми се пада, че да го слушам?!
    Цар бил?! Не е цар, ами е КРАЛ. Крал е и то много. И още му се краде.
  • 30 jorj

    9 15 Отговор
    Кои сте вие честните!???
  • 31 Стрелата

    18 11 Отговор

    До коментар #11 от "Дааааа...":

    Има и по зле ГРОБ 10 години

    Коментиран от #111

  • 32 Само Ковид

    6 16 Отговор
    може да отърве тая територия от племето.
  • 33 монархист

    14 35 Отговор
    Имаме мъдър и достоен Цар, но българите чакат някой да ги "оправи" вместо самите те да свършат нещо полезно, и затова се разочароваха.

    За многоя лета, Ваше Величество!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 аз съм Веска

    8 20 Отговор
    ЧЕРВЕНИТЕ МАНИПУЛАТОРИ НЯМАТ СПИРАЧКА , ЩОМ СТАВА ВЪПРОС ЗА УЧЕРВЯВАНЕ НА СРЕДАТА . ВЕДНЪЖ ИЗГОНИЛИ ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО , ВТОРИ ПЪТ ГО ВЪРНАЛИ НА ДРЪГЛИВА КОБИЛА , САМО И САМО , КОБИЛАТА ДА ИЗКАРА ПРОДУКТ , ЗА УЧЕРВЯВАНЕТО .
    ТВЪРДО ЗАЯВЯВАМ , ЧЕ ДАТАТА НА НЕЗАВИСИМОСТТА Е НАШ ПРАЗНИК .
    В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ , НЕЗАВИСИМОСТТА Я ЧАКАМ ДА КАЦНЕ ПОД НЯКАКВА ФОРМА НА ТЕРИТОРИЯТА НИ .
    МОЖЕ ДА ВЪЗКРЪСНЕ КАТО ОСНОВНА ИДЕЯ В ГЛАВАТА НА БЪДЕЩИЯТ ЦАР .
    ТОЗИ ДА МИ ИЗВИНЯВА - НЕ СЕ ПОГРИЖИ ДОБРЕ ЗА ПОДАННИЦИТЕ СИ .
    А ПЪК ЗА СИНЯТА КРЪВ , КАК ЩЕ СТАНЕ ЦАРСКА , ЗА ДА НИ Я КРАДАТ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЕ Е СЛУЧИЛО , ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ ./ ИДЕ ОТ ДЯСНАТА БУЗА НА ЛУДАТА- БУЗЛУДЖА /.
  • 36 no name no face no number

    36 2 Отговор
    Тоя не е никакъв цар, обикновен лъжец си е
  • 37 Генерал 🇧🇬

    40 7 Отговор
    Не разбирам, защо се публикуват такива лъжи и глупости, та точно "царя" и неговата фамилия унищожиха България.
    С НДСВ Симеон продължи "достойно" делото на дядо си Фердинант, довел страната ни до две национални катастрофи. Въпреки очевидната склероза и множеството сведения за пагубната му хазартна страст.
    А колко знаят за роднинските му връзки с английската кралица и с една особена каста от благородниците в Европа, така нареченото “black nobility” ( черно благородничество ). И дядото, и синът, и внукът са членове на няколко масонски ложи и се борят за всичко друго, но не и за интересите на България. Родът му има много голям принос в продължаващото унищожаване на българския народ, което е част от целенасоченото сриване на европейската християнска цивилизация. Борис III също изиграва добре своята роля, като предотвратява с всички възможни средства вземането на властта в България от патриотичните младежки организации и от офицерите герои- ветерани от войните.
  • 38 Генерал 🇧🇬

    44 3 Отговор
    Само две неща от десетките кражби на "царя" с НДСВ ( схемата е позната – разпродаване на държавно имущество на свои хора, за жълти стотинки, срещу съответните “комисионни” ) - “Приватизацията” на БТК. Годишната печалба на държавното дружество преди продажбата бе около 70 милиона евро ( защо ли се продава печелившо дружество? ). Въпреки това БТК бе продадена за 280 милиона евро (?). Уволнени са около 10 000 служители. Купувачът “Вива Венчърс” създава дружество “БТК имоти” и чрез него започва разпродаване на част от имотите на телекомуникационната компания на стойност 366 милиона лева. През 2007 БТК бе препродадена на AIG за 1,08 милиарда евро. Сами си направете сметка колко е била печалбата на “Вива Венчърс” и колко е загубата за нашето общество.

    - Разпродаването на Електроразпределителните дружества. Само за тази сделка "царя" и неговите лакеи ибрикчии трябва да бъдат съдени за държавна измяна, защото е продаден стратегически за националната сигурност отрасъл. Много са скандалните моменти в сделката. В нито един от договорите с трите купувача няма следприватизационни ангажименти. Няма и ангажименти за инвестиции и бизнес програми. Липсват и санкции за нарушения спрямо купувачите. Това означава тотален отказ на правителството на НДСВ от защита на своите граждани. Резултатът е очевиден за всеки един от нас и се изразява в абсолютен произвол над потребителя, включващ завишени сметки. Най – фрапиращото е, че в договорите няма механизъм за разтрогването им.

    Коментиран от #41

  • 39 Това е

    35 2 Отговор
    Царя на крадците
  • 40 джоджен

    37 4 Отговор
    За 800 дни така хубаво не оправи,че народа думи няма.Не ти ли е срам?Дойде на власт и всичко налапахте,сега си харчите парите на спокойствие.Засрами се ЦАРЮ и се скрий.
  • 41 В много

    17 0 Отговор

    До коментар #38 от "Генерал 🇧🇬":

    демократични държави е практитак да се приватизират печеливши предприятия и да се национализират губещи.
    Това е комунизъм, но за богатите само - приватизирай печалбите и национализирай загубите.
    Пример - Великобритания по време на финансовата криза преди 10-12 години - банките започнаха да пропадат и държавата ги изкупи. В момента, в който банките излязоха на печалба държавата ги продаде обратно.

    Коментиран от #42

  • 42 Грешка

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "В много":

    *практика
  • 43 Бг безумие

    14 9 Отговор
    Новита стари муцуни които яхнаха протестите са доказано по-големи крадци и то в пъти от сегашните управляващи.
  • 44 Бг безумие

    10 9 Отговор
    Новита стари муцуни които яхнаха протестите са доказано по-големи крадци и то в пъти от сегашните управляващи.
  • 45 ПРОСТ българин

    21 4 Отговор
    ПЪРВИЯ ПЪТ НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДЕНА ВТОРИЯ ПЪТ ЩЕ НИ ОПРАВИ ЗА 600 ДЕНА 🧻🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🧻⚓🤷‍♂️🧻

    Коментиран от #54

  • 46 Умерен политик

    6 24 Отговор
    Само може да си мечтаем за икономическата и политическа свобода която имахме по времето на Симеон.

    Коментиран от #47, #52

  • 47 Васил Петков

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "Умерен политик":

    Използва инерцията на Костов.
    Ĺ

    Коментиран от #51

  • 48 Тоз и той стана за посмешище

    17 5 Отговор
    „Цар”-МП?Чудо на чудесата е тази територия с такива избиратели!Че до автора на статията-кой докара на власт мадридския крадец?Амчи Народа,бря!Той е най-виновния!

    Коментиран от #89

  • 49 Тоз и той стана за посмешище

    9 12 Отговор
    До автора на статията-кой докара на власт Мутрата(вече 11 години все гласуват за него)?Амчи Народа,вааа!
  • 50 Тоз и той стана за посмешище

    10 13 Отговор
    ИЗВОД:Срещу кого е тръгнало „Отровното трио”?Амчи срещу Народа,вааа!
  • 51 Jessy James

    14 3 Отговор

    До коментар #47 от "Васил Петков":

    Много време му трябваше за да убие тази инерция докато започнем да тъпчем на място, това показва колко е талантлив "царя" в своята некадърност.
  • 52 Генерал Твръдко

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "Умерен политик":

    Недей бъркай Свободата с Анархията.
  • 53 Хубаво написано

    22 3 Отговор
    Царят първо да се извини за 800 дни. Той не обича България и българите.

    Коментиран от #61

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Вангелия

    20 5 Отговор
    комунистите докараха Царя, да свали Костов, царя докара Бойко да свали комунистите, комунистите искат да свалят Бойко, щото 10 години не могата да гризкат кокала, а ДПС си рахатува докато те се карат
  • 56 Behemoth

    14 1 Отговор
    А с простаците не се обединявам......
  • 57 Тоз

    17 2 Отговор
    кога е бил.

    ,, цар ,,
  • 58 О хо хо

    16 4 Отговор
    ТОЧНО ДОГАН ДОКАРА ЦАРЯ. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ??? ДОГАН = ФСС/ КГБ/ !!!! НЕ ДОПУСКАЙТЕ КРАДЛИВИЯТ СИМЕОН / дойде в БГ заради обещанието да му върнат имотите, а Миленчо
    Юпито още повече краде.../ ДА ВИ ДИРИЖИРА КАКВО ДА МИСЛИТЕ!!!! И ВАНГА КАЗА: " НЕ. НЕ Е СИМЕОН!!! - за човека, който ще изведе Бъргария.
  • 59 Царю честити

    16 9 Отговор
    Ти ни доведе твоя копой и сринахте майка България. Нито си цар, нито си господар. Забравен си и от бога даже. Твоя баща е бил Цар и с пълна любов и уважение от хората. И ти имаш смелост да Честитиш на българите. Срам и позор!
  • 60 ЦАР ПАРАЗИТ

    19 5 Отговор
    ИЗМИСЛЕН ЦАР ИЗМИСЛЕН ОБЕДИНИТЕЛ. ВИДЯХТЕ ГО ДОЙДЕ ДА ЗАБОГАТЕЕ И ДА ВИ ОЩЕТИ. ВЪРНА СИ НЕ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ, БИВШИ ДЪРЖАВНИ ИМОТИ . БРАБИТЕЛ НА ДЪРЖАВНИ ИМОТИ С ИЗМАМА. И ТОЯ БОКЛУК ТАТУЛОВАЛ СЕ ЦАР ЩЕ ОБЕДИНЯВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЗА МАН Е ЕДИН ОТ МНОГОТО ПАРАЗИТИ, ПАРАЗИТИРАЩИ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА.
  • 61 Лекар БГ

    24 3 Отговор

    До коментар #53 от "Хубаво написано":

    Даже и Цар не е.
    Врътнаха Външният дълг.
    Два пъти препродаваха БТК.От заменки и пътечки,изкараха куп пари,извън горното. "Царят"& фемили,си връщаха имоти и гори.Техни били.. ..поручик Фердинанд е доведен гол кат пушка,с едните пагони и сабя,щото е Сакс-Кобург-Гота,каквито са и руснаците, прусаците, англичаните ...после, имоти имали!
  • 62 ЦАР ПАРАЗИТ

    16 4 Отговор
    ИЗМИCЛEН ЦAР ИЗМИCЛEН OБEДИНИТEЛ. ВИДЯХТE ГO ДOЙДE ДA ЗAБOГAТEE И ДA ВИ OЩEТИ. ВЪРНA CИ НE CЪЩECТВУВAЩИТE, БИВШИ ДЪРЖAВНИ ИМOТИ . ГРAБИТEЛ НA ДЪРЖAВНИ ИМOТИ C ИЗМAМA. И ТOЯ БOКЛУК ТAТУЛOВAЛ CE ЦAР ЩE OБEДИНЯВA БЪЛГAРCКИЯ НAРOД. ЗA МЕН E EДИН OТ МНOГOТO ПAРAЗИТИ, ПAРAЗИТИРAЩИ НA ГЪРБA НA ДAНЪКOПЛAТEЦA.
  • 63 УСИЛИЯТА

    8 10 Отговор
    ...НА РУСКИТЕ ВОЙНИ ДА СВАЛЯТ БОРИСОВ СА НЕВЪОБРАЗИМИ!!! АКТИВИРАХА ВСИЧКИТЕ СИ АГЕНТИ. САМО ОЩЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ, ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА ИМ.
  • 64 Ха ха ха ха

    16 3 Отговор
    Царят още води дела за някои имоти, които иска да вдеме от Държавата/ НАРОДА. МАНИПУЛАТОР И АГЕНТ НА ДОГАН / КГБ/.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Спомени

    19 3 Отговор
    Царю - ела при хората на площада да честитиш! Нима не помним какво написа краля на Испания в своята книга за теб? Тогава скрихте книгата в България! - " Един пропаднал Цар и се нарича
    Българин. Хазартен тип който продаде медалите и мечовете на баща си......"
  • 68 Страх ги е

    1 3 Отговор

    До коментар #66 от "животновъд":

    И тях. Трият и за няма защо. Но поне да се играмотят за истината, няма да е лошо. С уважение към Факти.бг
  • 69 Конспиратор

    8 11 Отговор
    Най-неприятно от всичко е, че на площада са левите неомарксисти и ни предлагат комунистите за алтернатива! Не, благодаря! И айде, нЕма нужда!

    Коментиран от #70, #85

  • 70 Като си лев

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "Конспиратор":

    Ходи другаде. Пии хаповете и лягай.
  • 71 Васил

    16 8 Отговор
    Царя е поредният простак същият е като диктатора Бойко
  • 72 НКВД

    17 4 Отговор
    Къв цар е тоя измекяр бе, да целува задника на ОФ, че навремето вместо да го изправят заедно с майка му до стената, ги пуснаха да си ходят със 7 вагона злата, картини и камъни ! Крадлив самозванец !
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Топно но не помнят

    15 2 Отговор

    До коментар #73 от "Смотания старец":

    Хората явно и той ни доведе Великите Юпита и всички поразии начело с Тиквата от Мала Раковица. Да му благодарим или и него ще го търсим за Пандиза?
  • 75 Този не е ЦАР...

    14 3 Отговор
    Този е Крал!Крал е защото цял живот ни краде...Дърт крадец,ама Крал..
  • 76 Бългaрин

    1 11 Отговор
    Аз съм монархист и русофил. Да, Царя и Бсп доведоха Hато (щатско-турска организация за военни агресиу ) , но тогава нямаше друга алтернатива за да не ни погълне Турция. Да, Царя доведе Бойко, но без него бяха само костовисти и комунист. А и от Бойко не бе изпълзял сатрапа Гешев.
  • 77 Хей Царю

    18 3 Отговор
    Защо не питаш хората как живеят след теб и Вас? Идваш, крадете и бягате! С нищо не си помогнал на България, освен да навредиш. Ела си вземи охранителя и вървете в Ада. Цар цървул, но и повече си!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Мирослав

    8 1 Отговор
    И този ли се обозначи , че съществува?
  • 82 Придворна дама

    11 1 Отговор
    Всички ли хора като остреят са толкова подли и измамни Ваше не Превъзходитерсто! Не вие сте роден егоист не работил и един ден за собствената си издръжка и вие ли ще учите българският народ на Демокрация? Вие дойдохте до ограбихте държава и успяхте да влезете в историята като Цара крадец!! Излизайте от България българският народ ви мрази!
  • 83 ХУХУХУ

    10 1 Отговор
    проблема е че Българина все чака месията който ще го оправи.А тоз наистина се оправи
  • 84 Ти пък кой си,бе Петьо?

    4 5 Отговор
    Откъде толкоз акъл зад тези очила? И кой те упълномощи да говориш от името на народа. Много станахте , бе! Тоз дето управлява и той от името на народа говори , в името на народа управлява ...Преди 11 г. си тичал след топката и не си видял, че същите дето врякат сега по улиците викаха: Само Бойко, долу БСП, долу статуквото, да изгоним мафията...Те са си професионални врякащи и само това могат.
  • 85 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #69 от "Конспиратор":

    Нa тoзи дeн БЪЛГAРИЯ cтaвa ЦAРCТВO НA БЪЛГAРИТE!
    Ceгa мнoзинa ce cтрaхувaт oт тoзи aкт и иcкaт дa гo зaбрaвим, кaтo гo пoдмeнят c бeзличнoтo клишe "нeзaвиcимocт".
    Eдинcтвeнoтo cпaceниe oт културнoтo и нaциoнaлнo oбeзличaвaнe нa Бългaрия e ВЪЗРAЖДAНE нa Бългaрcкoтo Цaрcтвo - т.e. кoнcтитуциoннa мoнaрхия. Пo тoзи нaчин щe ce ЗAПAЗИМ КAТO НAРOД. Зa кoмуниcтитe избoрът нa прeзидeнт ca любимaтa им зaбaвa, a бaтe Лaмбo бeшe тeхeн кумир. Кaтo държaвa, кoятo пoнe 200 души в cвeтa мoгaт дa я изкупят дo пocлeдния клoзeт, ниe нямaмe другa aлтeрнaтивa зa oцeлявaнe, ocвeн КOНCТИТУЦИOННA МOНAРХИЯ. БЪЛГAРИЯ трябвa eдин път зa винaги дa cкъca c кoмуниcтитe и дa възcтaнoви cувeренитeтa cи, кaтo върнe Търнoвcкaтa (cрeбърнa) Кoнcтитуция.
  • 86 Уестия

    6 2 Отговор
    ВСИЧКИ СА БО.........К В ТАЯ КАША В КОЯТО СЕ НАМИРА НАРОДА.......ВСИЧКИ СА ЗА ПРИБ........НЕ НЯМА ЧОВЕК ЧИТАВ ОТ ТЯХ.САМО ЗА СЕБЕ СИ МИСЛЯТ БО..........ЦИ ДОЛНИ
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 16 Отговор

    До коментар #7 от "Антигерб":

    Ако не беше Н.В. Цар Симеон Втори щяхме да гледаме Европа през крив макарон, както сега ни пързалят с Шенген и Еврозоната, но НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!
  • 89 jorj

    9 8 Отговор

    До коментар #48 от "Тоз и той стана за посмешище":

    Не народа, комунистите го довлекоха, защото знаеха какъв боклук е, и точно такъв им трябваше, за да доокрадат небезобеспокоявани България след Костов!!! Затова сме толкова бедни!!!! БОРИСОВ, поне ги усмири да крадат по-малко и се почувства веднага!!!! Така е като нямаме автентична опозиция /избита жестоко точно от комунистите, тези на които сега деца и внуци владеят все още България /.
  • 90 onzi

    10 5 Отговор
    Боклук, и ти разпродаде България комарджия гаден, и кой да ти търси сметка ?? Бойко ли ?та нали ти го направи Генерал..Боклуци нагли обрахте и разпродадохте цялата държава оставихте хората да мизерстват..ДЕМОКРАЦИЯ:::: РАЗСТРЕЛ ЗА ВАС!
  • 91 Матей

    9 0 Отговор
    Обединение ли,хубава дума,обаче първо трябва да има обединителна идея,държавна доктрина и личност-обединител.Засега има котерии,отделни настървени политикани,а народа остава безпризорен.Котериите и политиканите трябва да бъдат наритани от народа и тогава белким стане обединението.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 1520

    8 5 Отговор
    БЪЛГАРИЯ е република иняма цар Симеон просто си е симеончо шмекерчо
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ExtraVirginBG

    11 1 Отговор
    Бай Семо Баден Бадена пак не знае нито какво говори, нито какво мисли! Преди 20 год. си беше тотален изтрещялник, сега само мога да предположа до къде е стигнал.
  • 96 каруЦарство българия

    4 9 Отговор
    Царят, дори и за известно време да е бил политик и премиер, след това пак си остава цар, докато много други политици, още преди да си завършат мандата са си затвора( пастира на костенурки, банкянската тиква и алчните селяндури от дъпъсъ).
  • 97 Хаджиментов

    6 3 Отговор
    Пешко,
    Видиш ми се млад, та да ти разкажа кой раздаваше куфарчета с народни пари на назначените от БКП за бизнесмени, милионери и олигарси.
    Да ти кажа, кой създаваше фалшиви банки и след това ги фалираше умишлено, за да открадне парите на народа,
    Да ти разкажа кой прие законите за престъпната приватизация според които уж законно, за пари за семки се приватизираха предприятия за милиони,
    Да ти разкажа за няколкостотин задгранични дружества с активи за стотици милиони, които така и никой не разбра къде отидоха.
    Да ти разкажа за едни заменки, ощетили държавата и народа с милиарди, за бракониерите изекли българските гори с покровителство от най-високо, за едни потънали милиарди в енергетиката.
    За сегашните явно си знаеш.
    Та ние, нормалните и честните няма с кой да се обединяваме и затова искаме всички да се изметат - И ГЕРБ и всички БСП-та, ДПС-та и техните деривати и резиденти.
    И тогава да започнем начисто. След лустрация и вкарване там, където им е мястото на всички рушили и крали през прехода.
    ВСИЧИ, разбра ли, Не само последните.

    Коментиран от #102

  • 98 Хелоуин

    0 0 Отговор
    Да, ама последния опира пешкира.
  • 99 заката

    7 6 Отговор
    МУТРИ ВЪН А ЗАСРАМЕТЕ СЕ СТИГА СТЕ КРАДНАЛИ ДЪРЖАВАТА
  • 100 вили

    8 6 Отговор
    ОСТАВКАА МУТРИИ
  • 101 ТУТУРУТКИНОТО

    7 5 Отговор
    ПЕТЪР ЗДРАВКОВ, ТИ ИЛИ ИМАЩ ЖЪЛТО ПОКРАЙ УСТАТА СИ ИЛИ ПИШЕШ ИЗБИРАТЕЛНО, КАКТО ВСИЧКИ ПРОТЕСТЪРИ РАЗБИРА СЕ. АКО НЯКОГА НЯКЪДЕ СЕ Е КРАЛО КАТО ЗА СВЕТОВНО, ТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ - БКП И КОАЛИЦИЯТА Й С РУСКИЯ АГЕНТ СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ. ЗАЕДНО С ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ НА ЮПИТАТА, ЗА ДЕСЕРТ ИВАН КОСТОВ "ВЪРНА" НА ЦАРЯ 1 МИЛИАРД В ИМОТИ. И АКО ТОВА НЕ Е КРАЖБА, ХАХА. А КОЛКОТО ДО ПОСЛЕДНИТЕ, ОСВЕН ОМРАЗА КЪМ ТЯХ, НЯМА МНОГО ДРУГИ ФАКТИ. АКО БОЙКО БОРИСОВ БЕШЕ ОТКРАДНАЛ НЕЩО, ТО ТОЙ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ РАЗНАСЯН ИЗ НЕЗАВИСИМИТЕ ВЕСТНИЦИ С ГОДИНИ. А ВМЕСТО ТОВА ПУСКАТ ВИДЕА С НЯКАКВО ЧЕКМЕДЖЕ И ПАРИ. ДАЛИ ГИ ИМА, ДАЛИ ГИ НЯМА, ДАЛИ ГРУ НЕ ГО Е НАГЛАСИЛО, ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ. НО САМИЯ ФАКТ, ЧЕ ЗА БОЙКО НЯМА ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ТРИ СПОРНИ СТАТИИ, ЕДНАТА Е ЗА КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА ТОВА ЗНАЧИ ИЛИ ЧЕ КРАДЕНЕТО Е СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНО ИЛИ ЧЕ ВИЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ ЗА ДА ГО РАЗКРИЕТА. ЗАЩОТО ИМА ЦЕЛИ ОТДЕЛИ В ОПРЕДЕЛЕНИ ВЕСТНИЦИ, КОИТО СЕ НАЗНАЧАВАТ САМО С ЕДНА МАНТРА: "ИМАШ ЛИ НЕЩО СРЕЩУ БОЙКО" И ТОВА Е ТАКА ОТ ГОДИНИ. ТА ТИЯ ДЕТО ИМАТ НЕЩО СРЕЩУ БОЙКО МАЙ НЯМАТ НИЩО, ИМАТ САМО КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА И ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАРИТЕ. А ЗАЩО ИМАТ САМО ТОВА, НАЛИ ТЕЗИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ?

    Коментиран от #103

  • 102 Чичо Колт

    12 1 Отговор

    До коментар #97 от "Хаджиментов":

    Пропуснал си една от най-най-големите кражби - тази с хиперинфлацията при Виденов, когато всички червени кредитни милионери си узакониха милионите с малко долари в съотношение 1:3000.
    С други думи, за всеки откраднати 3 милиона, връщаш $1000.
    Сладко, нали.
  • 103 Хаджиментов

    6 2 Отговор

    До коментар #101 от "ТУТУРУТКИНОТО":

    Има няколко типа плювачи:
    - Лично заинтересовани - това са повечето "капацитети"
    - Поръчкови - предимно разни журналистчета
    - Глупавички - които не разбират за какво става дума
    - Предвидливи - които са отписали вече ББ и ГЕРБ и бързат да си постелят при новите.
    - Петоколонници - които го правят за рубли

    Сигурно има и разни кръстоски между така описаните.
  • 104 йокин

    2 0 Отговор
    Тоз,кабалеро,или както се нарича,ДА НЕ Е ОСИНОВЕН,ИЧ НЕ МЯЗА,НА ТЕЙКО СИ.Гони го склерозата,май.
  • 105 Кекса

    1 6 Отговор
    То хиперинфлацията няма нищо общо с кредитните милионер. Те и без това не са върни ли и една стотинка. По добре прочети малко книжки, че е много писане а ме мързи.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Йоко - понко

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хетман":

    Във Европа има доста монархии. Дали са изостанали? Формата на държавно управление не пречи на развитието на една страна а монархиите с абсолютна власт са отдавна в историята.
  • 108 Вивиан

    0 4 Отговор
    Б.Б. го избра народа ,не Симеон!Кой трябваше да избере?Я кажете,че не помня кои бяха другите кандидати?Забравяме много-не само аз!
  • 109 ТОЧКАТА

    2 2 Отговор
    а бе петре,а бе здравков!!!!!В денят на...ммм,,,независимостта,, се попитай ЗАЩООО/ГЛУПАКО ,30ГОДИНИ!!!!СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО!!!!не сме били НЕЗАВИСИМИ!!!!!!КОЙ бе тъпанар,ни направи ...ЗАВИСИМИ?????И КАК????

    Коментиран от #112

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ГОСТ 23

    3 5 Отговор

    До коментар #31 от "Стрелата":

    Ей платен комуняга само плюете и сипете лъжи.Да при ГЕРБ корупцията е голяма но и при другите управления беше още по голяма и се живееше много много по-зле.
  • 112 Иван

    3 3 Отговор

    До коментар #109 от "ТОЧКАТА":

    Ти не можеш ли сам да си отговориш ?!
    Никой не ни е правил зависими, просто никога от 09.09.1944 г, не сме били независими

    Коментиран от #118

  • 113 ГОЛА ВОДА

    9 0 Отговор
    ЦАРЯ ИЗЛЕЗЕ ИТОЙ ЕДНОТО НИЩО -- ДВЕ НУЛИ !
  • 114 Гневен

    6 0 Отговор
    Какъв" цар"е този лъжец и крадец?! На кое царство,къде е то?! Стига сте му духали вятър на тоя мошеник,защото той наистина си вярва,че може и да стане цар!Ако не той дългата му рода,която точи лиги да обсеби БЪЛГАРИЯ!Този съди БЪЛГАРИЯ за много имоти и пари! И отново е дошъл да лови риба в мътни води и да напомни за себе си.Той е част от крадците,които ограбиха РОДИНАТА ни!!!Акъл от грабители ние,БЪЛГАРИТЕ не искаме!!!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Хай Дук

    3 0 Отговор
    Как не го е срам да се показва!?
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Цар Киро

    1 0 Отговор
    За мен този човечец стана жалък . Той се обедфини с ченгетата от Комунизма за да може да уиправлява ,предаде баща си и за благодарност същите тези ченгета не му казаха ,къде изхвърлиха тялото на Цар Борис когато го изровиха . Но за него бе важно да си вземе горите и наследставото което не е заслужил