Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 19:36 16 714 100

Каракачанов: Зоран Заев си изпусна нервите

  • красимир каракачанов-
  • северна македония-
  • българия

В Скопие са в дълбоко заблуждение, че някой може да ни накара да клекнем. Няма да стане, категоричен е вицепремиерът

Каракачанов: Зоран Заев си изпусна нервите - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

- Днес македонският премиер Зоран Заев обвини България, че е нарушила Договора за приятелство, тъй като е изпратила неприятелско послание. Какъв е вашият коментар, г-н Каракачанов?

- Ако заявиш, че една страна е нарушила договора с друга, това е казус за война. Това изказване на Заев за пореден път ме убеждава, че колегите в Скопие не четат договорите, които подписват. В чл. 2 от Договора пише ясно и категорично: „Българската страна ще споделя своя опит с цел да съдейства на Република Македония да изпълни необходимите критерии за членство в Европейския съюз и ще подкрепя Република Македония за получаване на покана за членство в НАТО съгласно съответните решения от срещите на върха на НАТО”. Само че критериите са заложени в самия Договор и той не се изпълнява от страна на Скопие. Ние се опитваме да им окажем пълно съдействие за изпълнение на критериите и от две години повтаряме и им го казваме, че те не работят по Договора. Че учебниците им по история, литература и география не са променени три години и половина, след като Договорът е подписан. Че в тези учебници все още се насажда омраза към българския народ и се възпитават гражданите на РСМакедония в негативно отношение към България. Че медиите им, без какъвто и да е повод, продължават да провеждат антибългарски кампании.

- За първи път Заев си позволява да обвинява България и да показва спрямо нас поведение на превъзходство, опитвайки се да ни размахва пръст. Дали това поведение не е продиктувано от позицията на Германия, която в този спор като че ли застава зад Скопие, пренебрегвайки исканията на София?

- Германия се опитва да бъде посредник и да намери решение на въпроса. Само че ние смятаме, че това, което Германия предлага, не е достатъчно. Само с една декларация, едностранно от Скопие, в която те ще заявят, че ще спазят Договора с България, няма да стане. Защото практиката показва, че те многократно правят декларации на добра воля, но не изпълняват реално нищо. Преди месец на срещата на техния министър Османи с министър Захариева в София и в писмен вид им дадохме да се разбере, че ако те подпишат анекс към Договора, в който да се потвърдят техните ангажименти по отношението на историята, на езика, на езика на омразата и на учебните и програми, които насаждат омраза и недоверие към българския народ, може да постигнем съгласие.

- Но те отказаха да подпишат такъв анекс. Защо?

- Самото изказване на Заев от днес подсказва, че някой им внуши, че няма нужда да преговарят с нас. Най-вероятно в Скопие са водени от дълбокото убеждение, че някой - било в Германия, било някъде другаде ще ни размаха пръст и ние ще клекнем. И ще се съгласим безкритично, при положение че Договорът не се изпълнява от тях, без да получим необходимите гаранции, че те нямат претенции към някакво малцинство, да им отворим вратата за ЕС. И когато виждат днес за пореден път, че бъгарската дипломация изразява ясно и категорично становище, че при тази ситуация ние няма да дадем съгласие, Заев си изтърва нервите. И тук грешката не е на Заев, а на неговия министър по евроинтеграцията Никола Димитров. Той е в основата на това заблуждение, в което е вкаран Заев - че някой ще свърши работата на Скопие и те могат да не преговарят с нас, могат да не изпълняват ангажиментите по Договора, защото така или иначе ще започнат преговорите за ЕС. Е, няма да стане!

- Прокрадват се коментари, че в края на краищата България ще бъде принудена да клекне, че дори може да ни наложат санкции от Брюксел. Това възможно ли е?

- На какво основание? В правилата за еврочленство ясно е записано, че една страна може да стане член на ЕС след като реши, ако има такива, а в случая има, спорните си въпроси със своите съседи. РС Македония не е решила тези въпроси с Р България. Ние това няма да търпим! Хърватска и Словения имаха такива проблеми и като две цивилизовани страни седнаха, договориха се и Хърватска стана член на ЕС. Македония обаче смята, че може да кара по стария балкански вариант - че ще си намери покровител, както навремето беше Белград, а сега Брюксел и Берлин, а някой друг ще извади кестените от България. Не, мойто момче, след като си създал тази жарава, сега ще бъркаш и ще вадиш кестените с твоите ръчички!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 113 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Браво шкемве воевода и ти да направиш

    267 12 Отговор
    нещо полезно за тая страна.
    Македонците са българи с промити мозаци.

    Коментиран от #27, #94

  • 3 Стига рева бе

    20 79 Отговор

    До коментар #1 от "Честно казано":

    стотинкаджия

    Коментиран от #13, #60

  • 4 Заеков

    78 15 Отговор
    Ще набуча договора на копие,събирам войската и тръгвам към Клокотница.
  • 5 Хи хи

    96 15 Отговор
    Каракачанов не с лошо немските помиари ще ти се разсърдят
  • 6 А ти

    32 124 Отговор
    каква воня изпускаш , оядено ДС безродно туловище , нямаш равен , наглецо !

    Коментиран от #39, #74, #75

  • 7 Нямам срам

    109 11 Отговор
    Само незнам за какво ги търмим тия Анексиране на Македония и точно.По право това си е наша територия .. и западните покрайнини но никой не говори за тях
  • 8 Хахаха

    177 6 Отговор
    Заев и северномакедонците сами се самозаблуждаваха, че България ще превие гръб.
    Сега Заев има много хубава задача:
    1. Да обясни на северномакедонците, като как от раз се отказаха да са наследници на Александър Македонски, но не е ясно кога са се оформили като нация, щото народ никога не са били.
    2. Понятието нация възниква в късния 19 век и процъфтява през 20 век.
    3. Щом като българите сме татари, а всички баби и дядовци на днешните северномакедонци, са били българи ... сега те какви са ?.
    4. Областа Македония е била българска от над 1000 години до 1944г. Кога станаха нация ?
    5.Да обясни на над близо 1 милион македонци с български паспорти по произход, какви са ?

    Шизофреници.

    Коментиран от #21

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Bahti

    22 89 Отговор
    Шкембе торба! Важното е, че памперса ти е пълен с Комисионка! А и си Национален Предател! Кой подписва с макетата бе?
  • 11 Честно казано

    36 25 Отговор

    До коментар #9 от "личен лекар":

    От пръв поглед

    Според вас.

    Нуждае ли се от спешна психиатрична помощ
    премиерът Борисов?
  • 12 Перо

    7 55 Отговор
    Гоцето е маке

    Коментиран от #63

  • 13 Честно казано

    20 18 Отговор

    До коментар #3 от "Стига рева бе":

    Защо мислиш така, рубладжийо?

    Коментиран от #14

  • 14 бъркаш

    19 21 Отговор

    До коментар #13 от "Честно казано":

    Той не е рубладжия!
    Той е копейкин.
  • 15 Само така

    100 11 Отговор
    Браво на Каракачанов, в твърди тона и оня лицемер и българомразец Заев си изпусна нервите, само да питам войводата кога ще даде заповед да тръгваме на запад, и без това Калашника ми вече хвана паяжина на стената.

    Коментиран от #66

  • 16 Врачка

    106 4 Отговор
    Красимире,отнеми Българският паспорт на Зайо.
  • 17 Сухи факти

    38 8 Отговор

    До коментар #1 от "Честно казано":

    Най-много емигранти в ЕС не са арабите, а руснаците .
    Над 10 милиона.
    Провери сам в Евростат.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Неутрален

    19 54 Отговор
    Усещам че ще има санкции от Меркел, Бокоооо... лошо ще стане, няма да има парички ще трябва от откраднатите да се харчи
  • 20 Фактъ

    119 9 Отговор
    Каракачанов за първи път , откакто е с хунтата ми прави добро впечатление . Ако , отстъпите на македонците , няма да си намерите място под слънцето.
  • 21 Хасан

    20 32 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Мисля че техния аргумент е че те да били тука преди Хан Аспарух да дойде ..и че прабългарите като етнос са от Азия и са се асимилирали с местните ...все пак на какъв език е разговарял хан Аспарух?

    Коментиран от #47, #64, #67, #91

  • 22 Хасан

    7 57 Отговор
    Все пак Александър Македонски си беше рус ...а прабългарите са си по тъмнички

    Коментиран от #44, #83

  • 23 Историка

    53 1 Отговор
    Германците са ни длъжници, заради тях сме още в катастрофа, хитко къде си да си видиш отрочетата, тия джендъри сега подпират едно гнездо на комунисти ...
  • 24 гого

    98 3 Отговор
    Българската дипломация трябва внимателно да анализира позицията на Германия. Няма никаква изненада, че Германия и Австрия застават зад Македония. От доста време техни историци и медии пропагандират в полза на Македония и се отнасят с откровенна арогантност към българските искания и позиции.

    Едно нещо се видя кристално чисто, ние нямаме истински приятели в Европа. За Европа и САЩ ние сме просто един транспортен коридор и рубеж при бъдещ, сериозен конфликт с Русия, нищо повече.

    Коментиран от #46, #90

  • 25 Последния Софиянец

    68 5 Отговор
    Преди малко бях на протест пред Сръбското посолство.Настояваме за връщане на Западните покрайнини в лоното на Родината.

    Коментиран от #35, #62

  • 26 ССмокар

    10 1 Отговор
    Бой по манерката и да не ти пипат шинела до другото лято. Е, ония от Г и А умната.
  • 27 Аз.....

    11 21 Отговор

    До коментар #2 от "Браво шкемве воевода и ти да направиш":

    Полека,има времяе.Ке внидимо кога ке клекне и за колко гроша!

    Коментиран от #33

  • 28 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    44 3 Отговор
    Браво на Пържолан, този пък одобрявам неговите думи. Дано България устои на германския натиск и постигне споразумение със задграничните българи за членството им ЕС...
  • 29 Манги

    13 48 Отговор
    Шкембе ти не си булгарин. С простотии политика не се прави. Като во го турят македонците на 3 ката, щот са по-хитрите политици да видим как ще квичиш

    Коментиран от #34

  • 30 Перо

    15 14 Отговор
    Този плондир,не може един ден да избегне съд за подписването на пожелателния договор и измисления език с измислената държава. Не обхванат от мутренската система престъпник!
  • 31 PATRIOTA

    13 28 Отговор
    Този палячо почна да го играе патриот предизборно. На всички нормалбlни е ясно, че ще клекне и не история ами и най милото си ще продаде!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Перо

    18 3 Отговор

    До коментар #25 от "Последния Софиянец":

    С защо не сте пред Посолството на Р.Северна Македония?
  • 36 Браво

    24 3 Отговор
    Браво!!!
  • 37 Мимч

    52 2 Отговор
    Смятам,че всеки истински българин,добре ще оцени тази позиция,ако твърдо я отстояваме.Поне за сега е така и може да кажем ,Браво.....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 123

    16 18 Отговор
    То и България подписва договори от които нищо не изпълнява,от 2007 има подписан договор за премахване на престъпност,мафиа и преструктуриране на съдебната състема но сега е 2020 и нищо не е изпълнено от България.За това хората в България протестират.Вместо да говори само за Македония да погледне какво те самите правят в България.
  • 43 Сузи

    7 27 Отговор
    Каракачамбо, пак лъже... Хърватска и Словения не спореха за езика както казвате, много добре знаеш за какво ама така ти отърва

    Коментиран от #54

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 А стига с тоя....

    6 39 Отговор
    Пещерен и дървен патрЕотизъм... колкото повече държави в ЕС, толкова повече чергата се изплъзва под краката на азиатските освободители. Слава на Европа, Слава на България, Слава на Македония ... азиатците вън !
  • 46 Лустрация

    16 7 Отговор

    До коментар #24 от "гого":

    А Русия приятел ли ти е бе каскет.
  • 47 123

    7 23 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Орда от 70 000 Авари/Българи на хан Кубер пристигат и получават разрешение от Римския император да живеят в Македония през 670 година. С ордата му пристигат и всички бивши жители на Империята които са отвлечени 50 години преди това от Аварите и живеят в Аварската област на Стремска Митровица.

    Коментиран от #49, #50

  • 48 123

    24 7 Отговор

    До коментар #44 от "Лустрация":

    Турците в България не са цигани , а местни ислямизирани Българи,Гърци,Италианци и Французи. В България истински турци има само 1.9% и те живеят в Софийска Област,Пловдивска и в района на Лом. Това че са станали мюсулмани дали по желание за да не плащат високи такси или насилственно исламизирани не ги прави цигани, много от тях са по бели от самите Българи.

    Коментиран от #51, #56, #61

  • 49 Федрално Бюро за Разгащване

    3 4 Отговор

    До коментар #47 от "123":

    Ето и снимка оттогава :

  • 50 Роксана Белова

    2 4 Отговор

    До коментар #47 от "123":

    Ба му аватарите ,сини ли са бели ?

    Коментиран от #68

  • 51 Федрално Бюро за Разгащване

    18 3 Отговор

    До коментар #48 от "123":

    В района на Лом сте само карма карашик влася кривогледи
  • 52 Федрално Бюро за Разгащване

    2 5 Отговор
    Инцести и инбреди
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Чук

    16 2 Отговор

    До коментар #43 от "Сузи":

    "Хърватска и Словения имаха такива проблеми и като две цивилизовани страни седнаха, договориха се и Хърватска стана член на ЕС" ... Сузи, чети, бе душко, къде видя думата "език" ???

    Коментиран от #69

  • 55 Федрално Бюро за Разгащване

    10 5 Отговор
    Кобура ми Янко

  • 56 Лустрация

    24 3 Отговор

    До коментар #48 от "123":

    Именно това имах в предвид и аз. ИСТИНСКИТЕ ТУРЦИ ЖИВЕЯТ В АЗИТСКА ТУРЦИЯ И СА ЦЪРНИ АРАПИ.

    Коментиран от #58

  • 57 Tarnovetz

    14 1 Отговор
    В Германия външното министерсво в течение на години беше на социалдемократи и зелени – Йошка Фишер – и в двете партии има глобалисти
  • 58 Федрално Бюро за Разгащване

    11 7 Отговор

    До коментар #56 от "Лустрация":

    Мда ,и истинските китайци живеят в Китай ,тез на Илиянци са калайджии !
  • 59 модот е гюптин

    20 7 Отговор
    "... в края на краищата България ще бъде принудена да клекне, че дори може да ни наложат санкции от Брюксел. Това възможно ли е?
    - На какво основание?..."****На аснование,че 30 години политиците се държите като наритани помияри от западния господар.
  • 60 Шамара

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стига рева бе":

    Ами ти бе къв си?
  • 61 Шамара

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "123":

    Това да си циганин не значи, че трябва да си кафяв...
  • 62 Tarnovetz

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Последния Софиянец":

    Преди 2 - 3 години Хърватия опита да блокира Сърбия за EU, немски глобалисти попречиха Борисов не направи нищо, в София има транспортни фирми на ГЕРБ и ДПС, също и глобалисти
  • 63 Брендолета

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Перо":

    Верно е. В село Конче, Северна Македония е роден.
  • 64 Не съм Хасан

    11 3 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Мани ги тия работи, че са ти пълна мъгла. Ми по-добре кажи, какви са вашите аргументи, че сте били преди Кан Аспарух и не сте османски нашественици?
  • 65 Мите

    23 5 Отговор
    Гърците са по-печени! Щом успяха да сменят името на Македония? Големи глупаци. Сега техния Александър от северна Македония ли е ?! Нашите политици много лаят и нищо не правят! Нищо чудно да се окаже че пишем на северно македонски.
  • 66 Обективен

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Само така":

    И аз чакам сигнал.....и тръгваме!
  • 67 Брендолета

    4 4 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    От Азия са и двата етноса. Днес тази област е автономна и се казва Синдзян Уйгур. Държавата е била Туркестан същото знаме като на Турция но с небесносин, а не червен цвят. Колко държави на територията на бившата СССР и извън нея имат окончание -стан? Не е случайност
  • 68 123

    15 1 Отговор

    До коментар #50 от "Роксана Белова":

    Панонските Авари са бели,от Китригурите едно от съставните български племена, женени за славянки от съседните племена.Българи са наричани тези Авари отделили се от от Аварския хаганат разположен в днешна Унгария. Хан Аспарух и 30000 му ордата са от племето Оногури също наричани Българи тяхната територия е била южна и западна Румъния,Добруджа, Бесарабия, Молдова и Югозападна Украйна.Това са същите племена наричани преди това кимери,сармати и скити.
  • 69 Еееееее

    26 3 Отговор

    До коментар #54 от "Чук":

    В средновековието Хървати и словенци са отделни народи,а византийците,на всякъде пишат че са ослепявали българи,че Самуил е български цар,че Охрид е българска столица.Бащата на цар Самуил,е бил управител на София,ми дайте им я тогава на макетата.Племенника на Самуил,Иван Владислав, самия той пише че е българин по род.
  • 70 ГЕРБ КРАДЕ

    9 16 Отговор
    РАДЕВ Е ГЛАСЪТ НА НАРОДА , А БОЙКО Е НАРОДЕН КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ !
  • 71 ГЕРБ КРАДЕ

    7 19 Отговор
    РАДЕВ Е ГЛАСЪТ НА НАРОДА , А БОЙКО Е НАРОДЕН КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ ! КАРАКАЧАНОВ ПЪК Е ПРЕДАТЕЛ И КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ !
  • 72 Чичо Гошо

    6 12 Отговор
    А ти каква си мър.ша дебела. След март никой няма да те чуе
  • 73 Иво

    25 2 Отговор
    Искат да ощетат държавата както са направили след турско робство през 1878г именно с Берлинския договор разделят България... Е драги Европейци след точно 142 години от този договор НЯМА ДА СТАНЕ КАКТО Я ИСКАТЕ И ПАК СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ГЕРМАНИЯ.. НАУЧИЛИ СМЕ СИ УРОКА..
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Сатъра

    16 2 Отговор
    Дано не отстъпите тея не заслужават, това са подлдци готови да забият нож в гърбът ни. Е затова не заслужават да им се помага ПЕ..... И.
  • 77 Аз, врачанката

    23 1 Отговор
    Много правилно е постъпил Каракачанов,като е отказал съдействие на Заевски. И без това такава изкуствена държава,като Република Северна Македония няма целият свят! Всички там са българи,но както пишеше по-горе в един от коментарите с промити мозъци,още от Титово време. Те нямат нито официален език;нито тяхна история. Много лесно е да се присвоят историята и фолклора на нашата Родина,но нашите сънародници зад граница,не знаят ли,че всичко това е българско и,че ,,тяхната,, столица Скопие,както и градовете Ниш,Пирот,Охрид преди злополучният Ньойски договор са били в пределите на България. И защо народните песни са едни и същи- защото са БЪЛГАРСКИ народни песни от Югозападна България. Също така нямат никакво право да наричат нашите национални герои македонски-това е долна лъжа! И Гоце Делчев и Даме Груев Мара Бунева, Питу Гули,Тодор Александров и още много други,които са геройски загинали за свободата на Македония са наши национални герои. Не мога да разбера,какъв е този,,книжовен,, македонски език?! По майчина линия съм от Югозападна България(Сандански) и там диалектът е същият,само че малко по-разбираем, като,,книжовният,,македонски език.
    На Перо-комрнтар#12,ще кажа само едно: да отвори Укипедията и много добре да прочете,какъв е бил Гоце Делчев по народност? Там го пише! И още нещо,ще ти кажа Перо. Вземи и прочети малко повече за историята на Македонският край и тогава говори!
  • 78 Нашите Роднини в Северна Македония

    21 1 Отговор
    Пуснати под "масата" до месец ще се качат Отгоре, и няма да престанат да, "плюят" срещу България!! Нагли са, за това 3-5 години да се научат на добри обноски и добро поведение!! През това време Албанците в държавата им ще минат 50%и ще им дойдат нови мисли в Главите!
  • 79 Аз, врачанката

    18 2 Отговор
    До коментар #78. Както казвате Вие господине,но 3-5 години са много малко време за осъзнаването им. Поне едни 10 години,ако ли не и повече им трябва да се осъзнаят. Да престанат да си присвояват нашата история и нашите национални герои. Да престанат да твърдят,че дори Светите братя Кирил и Методи са македонци и,че БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА била тяхна. Не мога да разбера,що за наглост е това?!
  • 80 гошо

    18 1 Отговор
    Вето за югоомиярите
  • 81 Бамбука

    14 3 Отговор
    Ако в договора от 2017 г. бяхте записали ясно какво не трябва да правят макетата, какви са нашите изисквания към тях, сега нямаше да се правим на "герои".
  • 82 Мико

    22 3 Отговор
    Браво на правителството ни.Така се действа и се защитава национално достойнство .Тази област е била винаги в пределите на България и под владение на царете ни.Населението там винаги са се чувствали българи. Комунистите я предадоха на Титова Югославия а те я сърбизираха .Всичко там от журналисти и учени до опозиция управляващи са българомразци.С промени от сърбите мозъци.На всякъде по тв ,в училищата ,на улицата антибългарска пропаганда.Ние сме фашисти окупатори ,татари ,убийци и какво ли не.А искат подкрепата ни ??Такава държава няма място в ЕС
  • 83 Коооооолко русички

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "Хасан":

    И сьс сини очички имаааааа... Тва кво значи че половината турци не са турци а македонци ли...??!?!?!
  • 84 Аве Адолф Хайл

    8 5 Отговор
    Глeдaм , чe тук eднa групичкa cъвeтcки дoлнoпрoбници, вcячecки ce нaпъвa дa oплювa иcтинaтa , нo нeдъгaвaтa кoмуниcтичecкa прoпaгaндa зa пoрeдeн път нe им ce пoлучaвa , тa нeкa прoдължaвaт дa cи квичaт нa вoля .....

    Коментиран от #95

  • 85 Браво

    12 1 Отговор
    Този път, как така не се надупихме, чак ми е нереално
  • 86 Меркелица

    15 0 Отговор
    За затварянета на АЕЦ козлодуй най-много се стара баба Меркелица.Кат министърка на екологията идва при тогавашния министър на енергетиката Румен Овчаров и му свежда решението на Г7 да се затворят реакторите.Когато той и обяснява , че те са безопасни и сме дали 0.5 милиарда $ за модернизация , тя започва истерично да му крещи , че това е решението на господарите .Тропа по масата и разлива кафето и водата. Молчать не разсуждать. Не са само франсетата и гърците заради Черна вода.Това го четох в интервю на Овчаров , но то изчезна после , потърсете го .Сега като командва ЕС си траем за това срамно поведение на министерката Ангела Меркел - агент Ерика на от съв. служби, коята после бе презавербувана от ...
  • 87 Патриот

    15 0 Отговор
    Македонски историк ми се обади,че щял да ми изпрати учебник по история на Македония,но DHL не работели в събота, та щял да да ми прати написаното в него на SMS
  • 88 hmhmhm

    1 3 Отговор
    Нема торбичка - нема ОК ! Ово йе!
  • 89 БОКОКРАД

    4 5 Отговор
    КАРАКАЧАНОВ СИ ИЗПУСНА ДУШАТА , А ЗАЕВ МУ ГО ПОДАДЕ ФУСТАТА !
  • 90 ЛЛЛ

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "гого":

    Много си прав ама простия народ не мисли така
  • 91 Басри Алиев

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Иди до Чувашия,там говорят архаичен протобългарски език ,който няма нищо с тюрките...
  • 92 Йойо

    4 1 Отговор
    А бре войводо,Каракача.Леко със македонците,со благо со кротце и малко кютек ще се оправят нещата
  • 93 Помним го

    6 1 Отговор
    Я покажете Зайо кви СМС-си пишеше на Тиквата, когато го бяха приклещили макетата и трепереше като мишок, а сега "голем го вади" е това е лицето на всички "макета".
  • 94 Ами ако

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Браво шкемве воевода и ти да направиш":

    се позамислим кои наистина са промитите мозъци? Македонската държава, македонската нация и македонският език са факт - независимо как ще ги наречем /всъщност наужким промяната на името беше един елегантен и демагогски ход, от който спечели Гърция и Македония/. Истината е, че Северна Македония в момента е по-нужна на "силните на деня" , а ние сме доказали се верноподаници и с блюдолизниченето си към тях можем да стигнем само до нивото "Банковото куче" /виж "Земляци" на Йовков/. Съвсем скоро ще се окаже, че македонците "са се съобразили" с нас - и -беше тя... Ще полаят разни оперетъчни фигури като русенския македонец, /същият, който плати с пари на държавата прескъпите и ненужни Ф16 - дали ще тръгне срещу благодетелите си?/, ще вдигнат добре пресметната пушилка - и вълкът гладен, и агнето изядено...
  • 95 И каква е

    1 2 Отговор

    До коментар #84 от "Аве Адолф Хайл":

    истината? Хм, дали македонизмът започва от БКП? Малко история...няма да ви е излишна...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Патриот с ПАСПОРТ

    1 1 Отговор
    Шкембето се надува само предизборно! Сега ли се сети, че макетата ни бламират? А кога вземаш от тях по 4000 евра на паспорт мълчеше като риба! Защо когато се сключи договора не се написаха всички тези неща, а само неясно се загатваше? Защо преди нашата дипломация не си осигури лоби в Брюксел, Берлин и Виена? Защото Шкембето не е никакъв дипломат, а само обикновен лаладжия! Нали уж беше и срещу САЩ и против купуване на самолети! Говореше, че само руски ракетни системи ни трябват, защото са най-евтини...! А сега обърна палачинката и взема комисионни! Това е един ЛАЛАДЖИЯ И ПОПУЛИСТ-ПАСПОРТАДЖИЯ! ОСТАВКА!
  • 98 Праслака от ВМРО-паспортпром

    1 1 Отговор
    Ало, Торба БИЛЛА! Не насирай отношенията ни с братята македонци! Вместо да предлагате общи икономически проекти и действия, вие се връщате към 2013-а година! Да правим общи магистрали, предприятия, туризъм и АЕЦ-ове, а не омраза! И двата народа нямаме нужда от разделение! Махайте границата и да си помагаме взаимно, да развиваме добросъседство и интеграция! Всеки да се пише, какъвто иска! Вместо това, вие играете с национал популизъм! Шкембе, история не може да се краде! За миналото има безспорни документи! Но не вадете ножа и не плашете гарите! Това е контрапродуктивно!
  • 99 Селянин

    1 1 Отговор
    Каракачанов, напълно се излагаш и проваляш толкова много усилия за приемане на РСМ в ЕС! Тезата ти е тъп национал-популизъм! Така не се прави политика! Ще си виновен за влошаване на процеса, а ще се усложнят и отношенията ни със САЩ, Германия, Австрия и целия ЕС! Ти повече парламент няма да видиш! В кой век живееш? В главата ти е още 1913 година и аферата "мис Стун", когато ВМРО отвличаше, колеше, изнудваше и убиваше! Оставка!
  • 100 Коч

    1 1 Отговор
    Зоран не си е изпуснал нищо, а ти си подмокрил гащите, Шкембак!