Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 13:55 11 013 79

Валентин Попов пред ФАКТИ: Управляващите са на ръба да видят побеснели полицаи и пожарникари

  • валентин попов-
  • полицаи-
  • пожарникари-
  • синдикат-
  • мвр-
  • възнаграждение-
  • детски надбавки

Попов коментира, че пренасочването на парите за детски надбавки към надбавки за служителите в МВР е „изключителна провокация“

Валентин Попов пред ФАКТИ: Управляващите са на ръба да видят побеснели полицаи и пожарникари - 1
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„И аз и колегите ми сме бесни. За нас това е една изключително безобразна провокация. Това е някакъв пореден опит да се противопоставя едни на други слоеве в българското общество. Само че освен всичко друго, това е и глупаво. Да се очаква, че служители в сектор сигурност ще влязат в конфликт с родители, при положение, че самите те са родители, е най-малкото наистина глупаво“.

Това каза пред ФАКТИ лидерът на Синдикална федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи Валентин Попов. Повод за разговора ни е критериите за получаване на детски надбавки, които е предложено да се въведат, за да може парите, които първоначално бяха предвидени на детски надбавки да се преразпределят към надбавки за медиците и служителите на МВР. Припомняме, че първоначално предложението на управляващите беше всички родители да получават надбавки.

"Ще заложим в бюджета за следващата година всички семейства с деца, независимо от доходите на родителите, да получават всеки месец детски надбавки", написа тогава в официалния си Facebook профил премиерът Бойко Борисов.

На въпроса дали синдикатът и външното министерство са имали разговори, Попов отговори: „Ние проведохме един единствен кръг официални преговори с ръководството на МВР. По време на тези преговори ставаше дума само за 10% увеличение на заплатите за служителите в системата. Допълнителните 5% като информация излязоха на следващия ден, а малко по-късно, както виждаме, се появява тази, няма да го спестя, ще го кажа – идиотщина, че те трябвало да бъдат взети от парите за детските добавки.

По същия начин между другото и в същия конфликт се тикат и едни други хора, едно друго съсловие – тези, които разчитаме да ни лекуват, когато се разболеем. Тези, които в момента, също като моите колеги, дават всичко от себе си, правят всичко по силите си в рискова среда, за да лекуват болните българи. Ако някой смята да противопостави обществото на тези, които го лекуват и тези, които го защитават, допуска много сериозна грешка“.

Попов коментира, че пренасочването на парите за детски надбавки към надбавки за служителите в МВР е „изключителна провокация“. „Няма как да е по друг начин. Не виждам смисъл в това, не виждам мисъл в това освен ако наистина не се цели противопоставяне и разделяне на обществото. Точно по тази линия да се прави, освен че е крайно, не е и етично. Крайно глупаво е! Няма да стане, няма да ни разделят по този начин. И лекарите имат деца, и ние имаме деца – полицаи, пожарникари, всички служители в МВР също сме родители“, каза той.

„Какво се опитват да ни кажат? „Ще ви дадем някакво увеличение на заплатите“, което между другото ние не приемаме, то е мизерно, „само че ще ги вземем тези пари от детските надбавки, които така или иначе досега не ви ги давахме“, защото досега ние не получавахме детски добавки. Ще ни сблъскат с останалите българи? Няма да стане този път“, категоричен е синдикалният лидер.

Той е категоричен още, че протестите на служителите в МВР ще продължат. „Длъжен съм да направя обаче една уговорка – в момента ние продължаваме с едни умерени и като послание, и като натиск протестни действия. Управляващите трябва наистина не осмислят достатъчно добре това, което направиха, а време да се поправи тази идиотия все още има. Ние сме свикнали да носим негативи. Управляващите са свикнали да ни виждат обидени или гневни в резултат на свои действия и бездействия. Досега обаче, доколкото аз си спомням, не им се е случвало да видят побеснели полицаи и пожарникари. На ръба са да го видят“, каза Валентин Попов.

Според него, това, което трябва да се направи е да протече диалог между служителите на МВР и управляващите. „Ние за диалог говорим доста отдавна, но този диалог по темата увеличение на възнаграждението на служителите в МВР определено до този момент не се случи. Не е късно, още има време това да стане. Ако не, проблемът е техен. На мен законът ми забранява да се занимавам с политика, забранява ми да издигам политически лозунги, но като гражданин имам правото да кажа, че за мен това е абсолютна липса на морал“, каза Валентин Попов в края на разговора ни.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    87 0 Отговор
    ще се светнете ама късно
  • 2 Мимо

    82 18 Отговор
    Скрийте се някъде ,бе! Безсрамници!
  • 3 от извора

    63 6 Отговор
    МВР ще бъде закрито през 2021г
  • 4 🐷 Боко ТИКВАТА

    73 2 Отговор
    Както винаги, когато видя дебелия, ПЛАЩАМ.
  • 5 бачо

    72 8 Отговор
    Тоя вярва ли си ? Побеснели да,но срещу гражданите ,всичко е една голяма пунта-мара
  • 6 Човек

    92 1 Отговор
    Да отидат в Банкя и там да беснеят. Не е центъра на София. Те са държавни служители. Имат си Държавник - Баце и да го намерят.
  • 7 Корона глад

    68 8 Отговор
    А снимки как биехте протестиращите показахте ли бе кърлежи с вас кърлежи

    Коментиран от #35

  • 8 Палачинката се обръша

    87 5 Отговор
    Когато хората протестираха против Диктатора и ОПГ-то му същите тези полицаи ги смилаха от бой, пръскаха с газ, размятаха боксове и пр. !!! Сега и на тях им опря кожения на Вожда и дойдоха на друг акъл, хак да им е, пак да защитават мафията!

    Коментиран от #14

  • 9 Последния Софиянец

    61 5 Отговор
    Да побеснеят и да изхвърлят Баце със стола на улицата.Останалото ние ще свършим.
  • 10 РЪМПЕЗИ

    50 2 Отговор
    АЗ НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ПОБЕСНЯЛ ПОЛИЦАЙ...НЯКОЙ ДА МЕ СВЕТНЕ...БЛАГОДАРЯ ВИ....

    Коментиран от #13

  • 11 Мнение

    62 0 Отговор
    Защо не Ви дадат от увеличението на депутатите.Защо не направите така както прави Борисов, иначе казано/добре ще Ви пазим от изгладнелият народ и после бой по политиците/.Не мислете че пиша глупости,аз съм бивш полицай.
  • 12 Ти да видиш !!

    68 8 Отговор
    Аз досега обиден милиционер не съм виждал,камо ли побеснял. Даже да им намалят заплатите с 30% ,нито един каиш няма да подаде рапорт за напускане, щото навън ще го спукат от бачкане за 800 - 1000 лв.

    Коментиран от #16

  • 13 Последния Софиянец

    30 2 Отговор

    До коментар #10 от "РЪМПЕЗИ":

    Гледай на втори септември записите.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тоя па

    62 11 Отговор
    Смешник. Търтеите на обществото недоволни от заплатите. Ми, напуснете, бе. Заплати по 2500 + пенсии по 1400 + безплатни храна и дрехи + 40 дни платен отпуск + почивни станции и санаториуми за без пари + служебни карти за отваряне на врати + МВР болници и още мн +++, а ония шланговете дето са хванали мазоли от лющене на карти не ми се говори.

    Коментиран от #18

  • 16 Гост

    26 18 Отговор

    До коментар #12 от "Ти да видиш !!":

    Аз пък съм виждал! Когато застреляха полицаите в Люлин! Всички престъпници се бяха изпокрили, а милите граждани ходеха на пръсти и спазваха правилата... Сигурно си малък и не знаеш, затова питай баща си и майка си.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пепчо

    28 21 Отговор

    До коментар #15 от "Тоя па":

    Ми стани и ти полицай, а? Даже ако те гръмнат, ще те погребат на държавни разноски!

    Коментиран от #53

  • 19 Гост

    5 9 Отговор

    До коментар #17 от "ЖОРО":

    Първо теб да понесат, по гръб!
  • 20 Фики

    57 8 Отговор
    Същите тези наглеци, които пребивава мирно лротестиращи граждани, разтуряха палаткови лагери и дерибействаха тръгнали да правят палаткови лагери, да протестират, да блокират улици и то не за нещо друго, а за пари. Жалки сте и никой нормален човек няма да ви подкрепи
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 майна

    31 2 Отговор
    ако мвр свали боко и обкръжението му от власт ще заслужат не само пари но и уважение!
  • 23 Мдаааа

    30 0 Отговор
    Време е потенциала на въоръжената полиция да бъде насочен в градивна посока.Не да бият невинни граждани по площадите,а да изпълнят дълга си,изпълняван от армията ни преди стотина години(1881,1923,1934),тъй като в момента армия няма!
  • 24 Еклектик

    44 7 Отговор
    Като сте бесни, кратунковци, напуснете и търсете работа в реалния сектор. Ама там няма рушвети, чесане на хобота и сферите около него, да размахваш карти нагоре-надолу. Първо вижте, дали изобщо ставате за нещо, после ревете само за мангиз! Шушляци изпразнени!
  • 25 Томи

    31 0 Отговор
    През 2021г. пълен реподбор на ръководните кадри от началник сектор до главен секретар!!!!!!
  • 26 антрашпиц

    42 4 Отговор
    Никога не бих ви подкрепил ченгета!Вие не сте хора!Срещу народа сте бесни за някоя троха в повече,не срещу управниците.Искренно и безплатно ви мразя.
  • 27 Голем смях

    48 4 Отговор
    Някой, някога да е чул или видял полицай,митничар или пожарникар да напуснат...заради ниски заплати ..Аланкоолу,ти като стана полицай с мозък на кокошка и тест за интилигентност на овца,не знаеше ли каква е заплатата?Не знаеше ли,че ще се пенсионираш по-рано от лекар или миньор,ще те обличат цял живот,ще ходиш по почивни станции на символични цени .Ще си бараш дядовеце и ще събираш рушвети ,а накрая за добра служба ще ти наринат 20 заплати ,а може и да те оставят на работа още няколко години.Нали затова бе търтеи сте станали милиционери.Щото и двете ви ръце са леви и стават само да си объшете задника.Сега ревете .Ами напускайте ,като не сте доволни .Да ви видим тогава какви сте майстори .Работа в България ...чак няма кой да работи.
  • 28 антрашпиц

    35 2 Отговор
    Хората като протестираха,вие защо ги биехте,а не ги подкрепихте ,а?Няма как да ви влеза в положението и да ви подкрепя!Ако не бяхте вие тази разпасана и самозабравила се гербаджийска шайка отдавна да е паднала от власт.

    Коментиран от #64

  • 29 Веско маринов

    16 0 Отговор
    А нашата полиция ви пази ,психопати такива
  • 30 безпартиен

    35 1 Отговор
    Така като гледам този сигурно е пенсионер останал на работа като "голям специалист" с пенсия и заплата + 20 заплати за пенсионирането!Като него в МВР са около 5000 души реално и законно източващи пенсионната система!Това са хора предимно на управленски длъжности със заплата около 2500-3000 лева!!!За година са около 150-160 млн.!!!Оставането на работа на лица пенсионирани в бюджета пречи на кариерното развитие на млади специаисти,източва пенсионната система!Така е не само в МВР но и в общинските администрации!Това го няма в нито една държава в ЕС и дори в Русия!!!Частният сектор има нужда от работна ръка!Така ще има и възпитателен ефект,защото тези които викат сега за пари ще видят как се изкарват 3000 лева и осигуровките им!Ако се преструктурира и реорганизира работата,заплатите на тези 5000 души ще са достатъчни за повишаване заплатите на останалите!!

    Коментиран от #60, #61, #62

  • 31 ПСР

    29 1 Отговор
    Те сега ли,уважаемите полицаи,разбраха,как Борисов"ръководи"Държавата?Цели 11 г.са това,с"Разделяй и владей",с провокации,лъжи,манипулации....Сетиха се!
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 2 Отговор
    МВР да минат на страната на НАРОДА

    Коментиран от #46

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 1 Отговор
    оставка мутри

    Коментиран от #52

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 бит

    27 0 Отговор

    До коментар #7 от "Корона глад":

    Битите са данъкоплатците, които ще трябва да платят за увеличението.
  • 36 Стойко

    31 2 Отговор
    Когато преди няколко месеца Васил Божков ви призова да не биете невинните граждани които ви изкарват заплатите и да преминете на страната на народа , вие предпочетохте да използвате нервно-по паралитичен газ срещу тях им палки и боксове. Увеличение никакво,дори тези заплати са ви много за работата която вършите..

    Коментиран от #39, #51

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Румпелщилцхен

    25 0 Отговор
    Защо не се присъединихте към народа, когато бяха големите митинги?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ПРОТЕСТИТЕ.....УМИРАЩИЯ ЛЕБЕД

    2 19 Отговор
    ТАКА ВИКАХА И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО....НЕЩО БЪРЗО ПОДВИХА ОПАШКА....ЩО ТАКА
  • 41 ufaft

    21 0 Отговор
    И като се наговорите и този път с управляващи за пари ,вземете един път направете допитване и разговор с тези от които Ви идват заплатите 1200 -3000лв. сегашни . На пример - " Заслужавате ли ги " . И до кога няма да Ви е срам, като предшествениците Ви от близкото минало работеха за 12 до 200 долара заплати без никакви облаги. Две поколения . Запомнете -онези на които ревете само разпределят парите обрани от Народа. Те не дават . Този път ще се усети любовта по събраните данъци. Не само едни умници могат да извиват ръце защото най-добре го знаете ,че кой-каквото и да говори винаги става въпрос за пари. Говорите с грешния началник за парите си.Вижте си доверието и тогава преценете . Институция ли ще сте или сбирщина рекетьори.

    Коментиран от #71

  • 42 Bahti

    21 0 Отговор
    Гладните хрантуници на мутрата, които бият, грабят и обгазавяват Българския Народ ли? Глад чинге да видиш какво е!
  • 43 Фаро

    24 0 Отговор
    Полицаите са народни предатели и страхливци а сега се крият зад гърба на пожарникарите
  • 44 Васил

    22 0 Отговор
    Я да ги питам господата защо не подкрепихте протестите а станахте биячи и палачи?
  • 45 Факт

    21 0 Отговор
    Тая сбирщина от престъпни елементи става все по-нагла.
  • 46 бай Ставри

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Обявявам участника в дебата от Козлодуй, За най-прогресивно израстващ участник в идейно развитие! От народен милиционер, вече е кандидат народен полицай!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Fhxg

    10 0 Отговор
    Голям, натопорчен, гърбав ГОР за всички еничари!!!
  • 49 В Люлин като в Белите бризи, полицай

    10 0 Отговор
    По Полицай стреля!! Едното беше ювелир на акция на един министър, а в Люлин трябва да беше, че някой за дигна доста пари на една бивша шевка на комисия от МВР Болница, тя определя ше, кой е вменаем и кой не!!! Става дума за престъпниците!!! Така говорят на пазара в Люлин продавачите!! Незнам дали е истина, така говорят по сериите!
  • 50 Сергиите

    6 0 Отговор
    Сергиите
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ежко

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пепчо":

    Много се натискат,ама дебели връзки трябват....Ти да си чул някой без връзки да стане полицай?Освен ако е зажършил милиционерското ж Пазарджик!
  • 54 карамфила

    22 0 Отговор
    Пoлицaитe иcкaли увeличeниe нa зaплaтитe, гoтвят нaциoнaлнa cтaчкa...
    Питaм ce - кoи пoлицaи?! Кoитo прoдaвaт нaркoтици? Кoитo изпълнявaт мoкри пoръчки? Кoитo прикривaт прecтъплeния? Кoитo oтглeждaт ниви c мaрихуaнa? Кoитo учacтвaт в трaфикa нa мигрaнти? Кoитo ca c цeнoрaзпиc зa "уcлуги" към вcякaкви бaндити и пoлитичecки лицa oт пo-ниcък рaнг, вce eднo нe рaбoтят в МВР, a в caлoн зa крacoтa? Кoитo жecтoкo удряхa и влaчeхa пo зeмятa прoтecтирaщи грaждaни и журнaлиcти? Кoитo зaщитaвaт и крeпят упрaвлявaщaтa мaфия? Кoитo нe зacтaнaхa дo нaрoдa cи, кoйтo пoиcкa прoмянa и ocтaвки, a рeшихa дa изпълнявaт нeнoрмaлни зaпoвeди и дa брaнят Cтaтуквoтo?
    Тeзи пoлицaи ли иcкaт ceгa увeличeниe нa зaплaтитe, кoeтo трябвa дa им гo ocигурят бългaрcкитe дaнъкoплтaци? Зaщo гo иcкaт и зaрaди кaкви зacлуги към нaциятa?! Зaщoтo рaзкривaт прecтъплeния ли? Или зaщoтo ce бoрят cрeщу кoрупциятa, трaфикa, нaркoрaзпрocтрaнeниeтo и кoнтрaбaндaтa, в кoитo учacтвaт?Стоян Тончев.
  • 55 На която кука

    11 0 Отговор
    не му харесва заплатата


    Да стане портиер ,има търсене на кадри

    Коментиран от #57

  • 56 Kim Bu

    8 0 Отговор
    Къв диалог ва барточка, аве ти от де падаш ва ? Ш'си мълчити кат бити пед . . . си и това е, Од назе подкрепа не чакай, щото и ние от вазе такава не видееме .

    Както казваше една приятелка (жрица на любовта) - БОРБА ЗА СУДЖУК ама не в буквалният смисъл . . .
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 цзц

    14 0 Отговор
    Стига се искали пари. Вижте си резултатите и любовта народна. Къде другаде освен в българското МВР на пенсия и заплата? кои друг ги взима тези пари - по 2000 - 3000 и повече лева на месец от пенсия и заплата. Колко хора удобряват работата на полицаите , смешно нисък процент. Какви други заслуги имате освет да пазите власта.
  • 59 anonimen

    15 1 Отговор
    Много ми харесва театъра който ГЕРБ и МВР играят,по предварително написан сценарий.Ние ще ви дадем пари,вие ще кажете че не ги искате,ние въпреки всичко ще ви ги дадем.А децата - да го д*хат.
  • 60 Безделник на първа линия

    9 0 Отговор

    До коментар #30 от "безпартиен":

    Много си прав. Той взима пенсия и заплата от МВР и заплата 2000 лв. от синдиката. А като е на работа нищо не прави. И цялото му семейство е на ръководни длъжности. Те въобще не са на първа линия. И всички в синдиката са на ръководни длъжности със заплати над 1500 лв. Получава се така, че най големите безделници с най високите заплати държат на процентното увеличение.
  • 61 Безделник на първа линия

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "безпартиен":

    Много си прав. Той взима пенсия и заплата от МВР и заплата 2000 лв. от синдиката. А като е на работа нищо не прави. И цялото му семейство е на ръководни длъжности. Те въобще не са на първа линия. И всички в синдиката са на ръководни длъжности със заплати над 1500 лв. Получава се така, че най големите безделници с най високите заплати държат на процентното увеличение.
  • 62 Данъкоплатец

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "безпартиен":

    Абсолютно вярно👍

    Коментиран от #67

  • 63 Тишо

    7 1 Отговор
    Безобразие е да се излиза с подобни искания на фона на икономическа стагнация и безпрецедентен спад на БВП!!!!
  • 64 Тъпото ченге

    4 4 Отговор

    До коментар #28 от "антрашпиц":

    Не са ви виновни полицаите! Ако народа не се мандахерцаше из хипермаркети и МОЛ-ове,можеше да смени статуквото. Много си зле! Полицаят, е като кучето пазач! Ако се грижиш добре за него и то ще ти служи вярно. Ако ли не, мисли. Прост народ, проста държава. Ай ся, всички в МОЛ-овете. Да сте живи и здрави идиоти!!!
  • 65 Тъпото ченге

    3 2 Отговор
    Ай, що не отговаряте? Или сте заели нисък старт за "Черния петък".
  • 66 Тъпото ченге

    4 10 Отговор
    Трябва да знаете, че в момента гадните ченгета са на работа и ви пазят алкохолизираните, осрани, дебилни, консуматорски и т.н. задници.
  • 67 Данъкоплатеца,

    2 4 Отговор

    До коментар #62 от "Данъкоплатец":

    да те питам! Кой в България плаща данъци? Най-много плащат тези, които се осигуряват на МАХ(далавера). Мисли! А ти след 20-30 години, ще ми се оплакваш, че ти е малка пенсията, щот си голям данъкоплатец.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 МИЧ

    1 0 Отговор
    Вие пък най лесно може да си оправите нещата, влизате вътре и ги изкарвате на кълбета !
  • 70 кочо

    2 0 Отговор
    ТОЯ НАЯСНО ЛИ Е КАКВО СЕ ПРАВИ С ПОБЕСНЕЛИ КУЧЕТА А.....ДА СВИРИ КАЛАШНИКА.
  • 71 човек

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "ufaft":

    Извинявам се, но специално Вие към коя институция в Р България имате доверие. Нима смятате, че е нормално една кариера в Фантастико(примерно) да получава по-добро заплащане от един полицай с 10-15 год. стаж. А знаете ли, че един полицай не може да реши и да тръгне когато почива на почивка, защото му е необходимо разрешение и изобщо на колко неща няма право. Искате полицаите да са хем интелигентни, хем спортно изглеждащи, хем съпричастни към всички граждани и това всичко за 960 лв щат. Нали разбирате, че няма как човек на който задължението му е опазване на общ. ред да се присъедини към дадена кауза и това е така по цял свят. Някой има ли представа какво точно извършва МВР като дейности или е лесно да кажем къде са полицаите когато: стане грабеж, птп, някои шофира с приведена скорост, силен шум от комшиите, жалба за ред неща и т.н и т.н. и пак повтарям много функционални хем Интел., хем с изваяни фигури(помните ли продавачката от Фантастико), а защо полицая връчва на карантираите предписания, даже ми е трудно да опиша с колко подобни задачи е натоварен един полицаи, ама да не забравяме той всъщност е полицаи и по презумпция неговите действия трябва са по специализирани, а не мулти за 1000 ли. Нима ми казвате, че може да се опълчите на вашия работодател, който е на двойно счетоводство и за най-малките неща, а искате от полицаите пряко да нарушат своите задължения и тогава те не са като при частния сектор, а вероятността за военен съд е голяма. и т.н. и т.н

    Коментиран от #72

  • 72 безпартиен

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "човек":

    Човеко,думите ни са за тези дето Ви заповядват,тези дето са с пенсия и заплата + 20 заплати при пенсионирането!От тези се отървете и от всички за които има информация за нерегламентирани връзки с ОПГ!!!Отървете се от следователи и прокурори подпирали бюрата си с дела срещу известни извършители докато изтече давностният срок,от съдии с имоти и начин на живот явно несъразмерен с получаваните заплати!За всичко това има информация,но трябва и много желание и смелост за изриване на всичката смрад!!!Поне за сега не виждам как ще се случи!
  • 73 ники

    2 0 Отговор
    е сега тиквуний тях ще мандръса след като пребиваха протестиращи ей тъпи изроди вместо всички да сме едини всички сме българи но някой с власт се посамозабравиха
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 кочо

    3 0 Отговор
    ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ 71.ВАС НЯКОЙ НАСИЛА ДА ВИ Е НАКАРАЛ ДА СТАНЕТЕ ПОЛИЦАЙ.ЗАЩО НЕ СТАНАХТЕ МИНЬОР МОРЯК ДА УСЕТИТЕ ТЕЗИ 960ЛВ.В ЖИВОТНОВЪДСТВОТО СЪЩО НЯМА ПРАЗНИЦИ ДЕЛНИЦИ.В СОЦА ТАМ СЕ РАБОТЕШЕ НА 6 ДЕНА И СЕ ПЛАЩАШЕ 90 НА СТО.КРИВИ СМЕТКИ КРИВИ РАЗБИРАНИЯ.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 дажо

    1 0 Отговор
    търтей