Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 16:49 4 194 36

В здравеопазването цари абсолютен хаос

  • слави трифонов-
  • здравеопазване-
  • хаос

В държавата цари страх и безнадеждност, които се засилват с всеки изминал ден, пише тв водещият

В здравеопазването цари абсолютен хаос - 1
Снимка: 7/8 TV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В здравеопазването цари абсолютен хаос! Хаос, който касае всички нас – гражданите на България. Поводът за този хаос е кризата с коронавируса, а причината е тоталната некадърност на правителството начело с министър-председателя, парламентарната му група и здравния му министър.

В този хаос потъват ужасно много хора всеки ден. И хора, които се страхуват от коронавируса и хора, които не се страхуват, тъй като в крайна сметка сме общество, живеем заедно и сме подчинени на едни и същи закони и правила. Хаосът е тотален.

Бойко си кара джипа, министърът на здравеопазването говори неверни неща, парламентарната група на ГЕРБ и ОП приемат закони и правила, в които няма никаква логика и не са в състояние да защитят, предпазят и подпомогнат населението на България. В държавата цари страх и безнадеждност, които се засилват с всеки изминал ден.

Така наречените “мерки” се взимат “следварително”, а не с цел да предпазят или да повлияят за в бъдеще. Знам, че звучи апокалиптично, не знам как се чувствате - само мога да предполагам - но съм брутално вбесен от това, което виждам. Добре – и ще има ваксина, и коронавирусът ще отмине. По един или друг начин сами ще се справим с тази криза.

Казвам сами, защото и сега българите се справят сами, въпреки некадърността и глупостта на управляващите. И после? Кой ще бъде отговорен за целия този хаос и всичко това, което се случва в момента? Кой ще понесе отговорността и ще понесе наказание с цялата сила и строгост на закона и морала? Кой? Каквото и колкото зависи от мен, за да има възмездие, ще направя всичко, ама всичко това да се случи.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случайно

    21 35 Отговор
    Питам ти ли си човекът който ще управлява България??????? Мечтаеш си, ок мечтай си.

    Коментиран от #9, #16

  • 2 Maf1ata BG

    44 6 Отговор
    Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на ВОЛЯ Веселин Марешки е осъден на 4 години "лишаване от свобода“ и глоба в размер на 8000 лв. заради изнудване?!
  • 3 Психиатъра

    14 24 Отговор
    А на това НЛО всичко му е подредено в главата!

    Коментиран от #30

  • 4 Bahti

    17 27 Отговор
    Ейго учиндолският Спасител бе! Усещате ли се, поправени във изправията а? Малко мазен гюбек и всичко е точно!

    Коментиран от #10

  • 5 Котито

    13 17 Отговор
    Слави и Мангъра ще оправят ковида.

    Коментиран от #26

  • 6 Последния Софиянец

    40 6 Отговор
    Този хаос си го има отдавна.Сега просто лъсна.
  • 7 Гражданин

    9 20 Отговор
    Борисов фалира държавата и предаде властта на Мангъров да ни лекува с чайчета.
  • 8 Лелеее

    22 15 Отговор
    Славчо , забрави ли целувките уста в уста ...
    И с тез изцъклени очи и писклив тембър , ти ли ще ни спасиш ?
    Или подскачащите като в транс сценаристи ”компетенти “ по всички въпроси невротици ?
    Айде нема нужда ....
  • 9 Стефан

    22 15 Отговор

    До коментар #1 от "Случайно":

    Че защо да не управлява - да не би да е по-прост от Тулупа ?
  • 10 Bahti

    14 14 Отговор

    До коментар #4 от "Bahti":

    Въпросното чалгарче не успя от раз, дори да си регистрира Партия! МУХАХАХАХХА
  • 11 Doni Brasko

    21 7 Отговор
    Сега скапаната герберастка пропаганда ще се опита да отклони въпроса от хаоса върху обвинителя. Милиционерски номера. Тролчета коментирайте фактите. Много хора остават без медицинска помощ, заради хаоса създаден след ,30 години грабеж. Най-еажното е че короната неподбира, самите симпатизанти на ГЕРБ са отвратени и видяха на къде сме тръгнал. Сбогом мутри! Оставка.
  • 12 Инспектор ДАИ

    9 9 Отговор
    Виждам, че всички тролеи са излезли по мршрути като са видели статия със Слави.
  • 13 Мария

    11 17 Отговор
    И Слави, и всеки друг политик е по-способен от крадливата мутра!
  • 14 Матей

    6 4 Отговор
    Пропагандата тръби нескончаемо директивите НАБОКО,не се запасявайте с лекарства НЕ СЕ САМОЛЕКУВАЙТЕ,оставете на бойко ,той ще ви оправи,след като ви направи разногледи.Как бе,вий гербери се съмнявате в здравия инстинкт за самосъхранение на българина ли?Който предусеща здравна и хуманитарна криза,а иде и зима.Или да се церим с чай и светена вода.Чакай си ти от гербер помощ,на куково лято,той ще те направи тра-лал-ла и ще ти отръска джоба и помощ само за себеподобни.
  • 15 Тъпа логика

    8 12 Отговор
    Не комментирайте Слави, а смисъла на заявлението. Всички пъшкат от некадърното управление на територията, всички намразиха шофьора на джипката, но защо Слави да го каже? Ами като другите нямат топки и си мълчат?
  • 16 Мнение

    1 12 Отговор

    До коментар #1 от "Случайно":

    Той ще е!
  • 17 Бацо

    6 5 Отговор
    Е позор оставка съд затвор
  • 18 Българин

    10 4 Отговор
    Тоя цяло лято разправяше,че няма вирус и насърчаваше хората да не спазват мерките, сега критикува другите.
  • 19 78 стотинки ТВ

    11 7 Отговор
    Ей Учиндолска Мутро ,кажи нещо за Ковид 19 нали водеше специалисти в 78стотинки Тв,да ни обясняват ,че всичко с ковида е фарс ....аз знам ,че ,,Чекмедже бандита" е Тиква наедряла в Тиквостан която и не става за сериозна работа и затова изкрейзи и оди да лапа от асфалта и санирането ,но и ти си от същото котило ....и не ставаш за управник !
  • 20 апк

    1 2 Отговор
    царуря
  • 21 Няма как

    7 4 Отговор
    да няма хаос в празната глава на чалгаря
  • 22 гост

    12 5 Отговор
    Господин Слави ,вашата вина не е по малка от тази на държавата ,да не кажа по голяма .Седмици наред от екрана на 7/8 се изказваха "специалисти" и обясняваха ,че вирус едва ли не няма и не е толкова опасен ,сега олеле майко ,какво стана .Не гледам вашата телевизия ,защото и 78 стотинки са и много и най добре да замълчите .Помня как се подигравахте на гнерал Мутафчийски ,когато предупреждаваше за хаос в системата ,сега защо ревете? Гледам и писанията Ви, много не се четат ,пък коментарите съвсем секнаха. Така ще отечете и Вие ,и вашето шоу .Бъдете живи и здрави!
  • 23 След хаоса идва порядъка

    2 3 Отговор
    се казва,но то при нас ефекта гледам е обратен.
    Ще става все по-голям и всеки е съучастник в него.
    Плащайте си още на държавата и се чудете защо не правят после нищо за вас?
  • 24 ха ха

    6 6 Отговор
    Слави хаоса цари в празната ти картуна.
  • 25 Анонимен

    3 0 Отговор
    За парите

    Всичко трябва да се преустрои. Всичко да се реорганизира в това общество. Днес онези, които имат пари, нямат време, а онези, които имат време, нямат пари. Да се спасиш от работата е толкова трудно, колкото и да се спасиш от безработицата. Безделникът е обществен враг номер едно. Хората биват поробвани чрез парите: те жертват свободата си, за да могат да си плащат данъците.

    Когато човек е беден, поне си мисли, че мангизите могат да оправят всичко. Ала когато си богат, не можеш да си кажеш, че всичко ще се уреди с още една спортна кола, чифт обуща за дванадесет бона или ако преспиш с още една манекенка. Когато си богат, нямаш вече никакво оправдание. Затова и всички милиардери са на антидепресанти: те не са в състояние да накарат вече никого да мечтае, дори и себе си.
  • 26 гларус

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Котито":

    Несъпоставима са .Единият е доцент , а другият е прст чалгар разчитащ на обеците и татуировките си
  • 27 Реалист

    0 0 Отговор
    Това е все едно както за 1 човек се говорят само лоши неша, това е така само и само да се оправи, не кога да е , а никога !
    Човек , за да се промени от вътре , значи трябва хора да му оправят живота ! Така е устроен по природа !
  • 28 Пенев

    0 0 Отговор
    ГЕРБ се провалиха тотално. Про стия със Зайчарника да си събира чекмеджетата и да се маха. Той и цялата му некадърна и крадлива Шайка.
  • 29 Коментар

    2 2 Отговор
    Всичкото гьрбав трол плюе ли плюе!
    До преди това доводите им бяха, че като си срещу мутрата, то значи си комунист?! В последствие се видя обаче, че Корнела и Боко си бачкат заедно задкулисно (пример увеличаването на субсидията от 1 на 8 лв на глас)! Та сега доводите им са срещу чалгаря???
    Сега Слави им е трън в очите, плюят, храчат, бълват огън и жупел по негов адрес??? Обаче лично мен изобщо не ми дреме кой управлява, стига да бъде наистина в интерес на държавата и народа ни!!!
    Неуважаеми статуквени тролове и неуважаема управляваща и "опозиционна мафии"!!!
    Рано или късно ще бъдете съдени, за предателство срещу род и родина!!! Помнете ми думата, рано или късно ще бъдете разследвани от истински независими органи и тогава жална ви майка!!!
    Всички знаем, че тиквата е доказан престъпник! Тогава защо не сме обърнали кочината още, а го търпим в цялата му шизофренична наглост???
    Не знам, дали Слави е искрен и нямам идея, дали някой от американо-руските начаници ще му позволи да издигне България от пепелта, НО и няма как да разберем, ако не му бъде даден шанс!!!
    А за всички онези дето плюят по принцип по всичко и всеки, мога да им кажа, да се пробват те в политиката, че да ни убедят да гласуваме за тях!!!

    Коментиран от #31

  • 30 Проницатеен

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Психиатъра":

    Той още не е разбрал, че го пуснаха по пързалката.
  • 31 Пиарът

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Коментар":

    на ИТН отново се изходи нефелаво.

    Чалгарите, вървите след събитията и само веете ветрила пред простодушното население.

    Няма кой да ви се върже на простотиите, та само се изоквате, де не ви питат.

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Серафим

    0 0 Отговор
    ИМАМ ВЪПРОС КЪМ МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО:
    КОЛКО ОТ ОТЧЕТЕНИТЕ ДНЕС 4838 ЗАРАЗЕНИ СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ОТ ЛИЧНИЯ ИМ ЛЕКАР. И КОЙ ИМ ОПРЕДЕЛЯ ЛЕЧЕНИЕТО ?
  • 34 обективен

    1 0 Отговор
    не съм му фен на славчо но обществено политическите му оценки са вярни и реакциите му са навременни
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Докога

    1 0 Отговор
    Бoкo нaзнaчи eдин прecътпник-Eврoизмaмник ,убиeц и изнacилвaч зa OБЛACТEН УПРAВИТEЛ нa Рaзгрaд.Нaрoдa нe избрa тoзи прecтъпник зa дeпутaти зaтoвa Бoкo гo нaзнaчи нaпук нa хoрaтa oт Oблacттa зa Oблacтeн упрaвитeл.Прecтъпник кoйтo e cъдeн зa eврoизмaмa ceгa рaзпрeдeля eврoпeйcки cрeдcтвa в Рaзгрaдcкa Oблacт.Caмo c бунт и рeвoлюция щecвaлим тaзи мaфия и cгaн нaрoдe