Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 19:01 9 705 69

Няма нищо. Няма живот

  • живот-
  • управление-
  • правитество-
  • борисов

Редкия шанс държавата да бъде управлявана еднолично от българския самодържец не помогна на двамата нещастници в Пловдив, зарязани на стълбите на една болница

Няма нищо. Няма живот - 1

Ето какво написа уволнената през юни миналата година от Нова телевизия от новите собственици братя Домусчиеви журналистка Миролюба Бенатова за потресаващия случай в Пловдив:

„Изхвърлен от линейка, 2 часа на стълбите с кислородна бутилка (кислородът свършва), няма носилка, няма инвалидна количка, няма асансьор. Няма нищо. Няма живот”.

На 12 май 2020г. председателят на парламентарната група на ГЕРБ Д-р Дариткова съобщи с апломб и гордост в Народното събрание : „Благодарение на навременното вземане на мерки (от правителството на Борисов, б.а.)....запазихме живота и здравето на българите...Ние направихме възможно това, че в България процентите на заболеваемост и смъртност са от най- ниските в Европа и света”.

А четири дена по- късно българския премиер Борисов каза : „Имате рядък шанс да управлявам аз. Защото, ако управляваше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин, Борис Джонсън, щяха да измрат хора. Измряха навсякъде”. И се хвалеше как други премиери, без да им казва имената, са му се обаждали, да поискат съвет от него, за успешните мерки, които е въвел, та и те да ги въведат.

Редкия шанс държавата да бъде управлявана еднолично от българския самодържец не помогна на двамата нещастници в Пловдив, зарязани на стълбите на една болница. И на стотиците умрели всеки ден в последните дни, които трябваше да са били спасени според уверенията на Дариткова. Умиращи, защото управляващите проспаха последните шест месеца и не подготвиха държавата да се справи с пандемията, като обособят COVID болници, осигурят линейки, лекарства, медицински персонал, масово тестване на населението. От уж с най- ниска заболеваемост и смъртност в Европа и света, България тези дни се оказа в челната тройка в света по смъртност на 1 млн. население.

„Не искам да има недостиг на линейки, лекарства, легла”- разпореди наскоро премиерът. Ами да се е погрижил да няма недостиг. На кого всъщност разпорежда той, който оглавява правителството и заедно с него носи отговорност за недостига?

Помните ли как нашият премиер критикуваше премиерите на развити европейски страни, наричайки ги бабаити, които са допуснали болни от COVID 19 да умират по коридорите на болниците. Е, всъщност нашият държавен и партиен лидер, който тогава пое лично битката срещу коронавируса (даже ни съобщи, че лично Господ му е възложил да ни спаси от коварната болест), се изяви с тези си хвалби като истински бабаит;

Българите наистина не умират по коридорите на болниците, те не могат да се доберат до тях, където все пак биха ги обслужили, а умират навън на студа, на стълбите пред болниците и в линейките, които ги разкарват от болница на болница.

А здравният ни министър, при всеки пример за недостиг на линейки, медикаменти и места в болниците уверява от телевизионните екрани, че това не било така. Навън бръсне студен дъжд и бушува виелица, а той ни уверява, че грее слънце.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 123 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    169 6 Отговор
    Няколко души са умрели и наказанието е уволнение. Човешкия живот тук не струва нищо.

    Коментиран от #33

  • 2 Просто

    104 15 Отговор
    Управляващите лъжат за размера на проблема. Всичко е тотално трагично. Тестове не се правя и то умишлено. Заразените са в пъти повече. Болните са оставени, ако го преживеят, преживеят. Ако се усложнят и случайно имат късмета изобщо да стигнат до медицинска помощ може и да бъдат тествани и да влезнат в бройките на статистиката с ковид. Инак са просто починали.
    Общата смъртност от всичко за 44 седмица е 30% повече отколко е била през последните 5 години за тази седмица това са 600 човека повече. За 45 седмица е 40% по-голяма т.е са починали с 1000 човека в повече спрямо предходните 5 години. А някои обясняват как лъжели и надували болните. Лъжат, но не като надуват, а като изкуствено намаляват чрез целенасочено не тестване.
    Честит законен геноцид на всички мерки не са необходими нали.

    Коментиран от #7, #47

  • 3 Behemoth

    79 8 Отговор
    Баце откри компресор днеска!Неблагодарници...

    Коментиран от #31

  • 4 Bahti

    78 5 Отговор
    Добре. Когато матряла измре, което явно се случва. От кого ще крадът? Не само герберастите. Цялата политическа /Епитети-много/. И пореден пример, че сме РОБИ! Мрем си спокойно и наричаме разходката протест. Заслужаваме си смъртта и това е.

    Коментиран от #35

  • 5 Жоро

    97 7 Отговор
    Уволнените доктори ще отидат в частна болница и ще цоцат двойно повече пари.Интересно какво са виновни санитарите и шофьора или са само да се увеличи бройката на наказаните за замазване на очите на народа.
  • 6 СЕСТРА ПЕЛАГИЯ

    97 7 Отговор
    Тази държава вече се разпада. След като въвеждат и шест дневна работна седмица и девет часов работен ден. Досега поне бяхме до африканците, вече сме по зле и от тях.
  • 7 00000014

    38 14 Отговор

    До коментар #2 от "Просто":

    А ти откъде имаш тези проценти? Или само раздухваш психозата защото си печеливш от това? И аз казвам, че управляващите са гниди, но всички го виждат.

    Коментиран от #10, #14

  • 8 Баничкаров

    8 29 Отговор
    БАТ БОЙКО - ГОТЯНИЯ БАНКЯНСКИ ПИЧ
  • 9 ъъъъъ

    20 41 Отговор
    бе натова забрави ли " яко ще се мре"? не ти хареса тогава.... но е истина . така , че по-кротко с дамгосването на всички.
  • 10 Просто

    20 1 Отговор

    До коментар #7 от "00000014":

    От официалният сайт на националния статистически институт

    Коментиран от #16

  • 11 Село

    47 4 Отговор
    Няма такава скапана държава!!!!!

    Коментиран от #54

  • 12 Гост

    59 6 Отговор
    Не уволнение а иземевне ня разрешителните забрана да практикуват при отказ от лечение!! Личните доктори също как масово ще се казва не идвайте стойте в къщи как ше отказват преглед?! Лепят бележки по вратите пациенти с със симптоми на грип кашлица температура не се преглеждат!? Ами като ви е страх няма да практикувате и да взимате пари от прегледи по телефона! Като няма да има доктори ами да няма!!!
  • 13 Гроб

    59 8 Отговор
    Ръз лисичата муцуна Дариткова да я стиснеш за зотката и да и я извъртиш много отвратителна и нагла жена като Караянчева те всичките от ГЕРБ са такива.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Грейс

    53 4 Отговор
    Шест месеца се пише едно и също. Нима не се знаеше какъв е този и управляващата върхушка? Нима не се знаеха хвалбите му, лъжите му наглостта на тези около него? Нима не се знаеше че изборите са манипулирани, че се купуват циганите? И какво от това? Утре колко ще отидат на протеста, особено ако застудее? И пак ли ще се подаряват цветя на башибозука и ще ги викате "елате при нас"?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 оня с коня

    21 49 Отговор
    Бенатова Навремето бе Яростен защитник на Цар Киро пред Прокуратурата,предявяваща ме Криминални обвинения.ЗА ПАРИ естествено.Сега превърнала се в най-обикновен "Бакшиш"/доста отдавна практикува професията "Шофьор на такси"/,напира ОТНОВО да се прави на Репортерка,независимо че е "Никой".И питам Аз:С КАКЪВ АКЪЛ Медията "Факти" дава Трибуна на подобни Аутсайдери от Живота и свършиха ли Читавите хора,та сте допрели до подобни "Хорица"?

    Коментиран от #21, #44

  • 18 Гост

    54 6 Отговор
    Боклуци кой гласува за ГЕРБ няма да роптаете каквото сте си надробили това ще сърбате сигурно 90 процента от пишеше тука са гласували за тях сега друга песен пеят .
  • 19 Я... Я

    21 5 Отговор
    ГИЦОВ ТОВА ВСЕКИ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН Е ТАКА ТОВА Е ГЕНОЦИД. УПРАВЛЯВАТ НИ НЕ КОМПИТЕНТНИ ХОРА БЕЗ ГРАМ РАЗСЪДЪК. ТЕЗИ "ПРАВЛЯВАЩИ" САМО СЕ ДУЯТ, ГОВОРЯТ БЛЯ БЛЯ И ГЛЕДАТ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ЦСЗ. ВСИЧКИ ДЕМОКРАЦИИ ИСТИНСКИ НА 3 ТИЯТ ДЕН СЛЕД МНОГО ХИЛЯДИ НА ПЛОЩАДИТЕ(КАЗАХ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ) ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА. ВЕЧЕ150 ДНИ МОЖЕ И МАЛКО СА ВЪН И ИСКАТ ОСТАВКА. ТУЛУПЧО СИ СПИ НА ТОПЛИЧКО И СИ ПСУВА НА ВОЛЯ..
  • 20 Ибрееее

    10 52 Отговор
    Все Борисов ви е виновен, бе! Прокуратурата да се задейства и виновните за този ужасен случай- на съд. Добре ,че имаме премиер като Бойко,но платените плювачи постоянно пищят за оставка......но няма да им се получи. Борисов ще управлява още два мандата като премиер ,а после народът ще го избере за президент на България. И ето ти още два мандата.

    Коментиран от #26, #59

  • 21 Охо Бохо

    26 6 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Ти с коня си аутсайдер, защото поддържаш един болен ш и з о ф р е н и К и П л а з м о д и й т е около него. Не мога да повярвам, че има толкова слеци!
  • 22 ПАТРИОТ

    40 8 Отговор
    Добър вечер българи.Как сте?Утре пак гласувайте за тиквата, свинята и каскета.
  • 23 Васил

    37 8 Отговор
    За диктатора от Банкя живота няма стойност за него са важни чекмеджетата.
  • 24 ПАТРИОТ

    32 9 Отговор
    Част от истината за начина на създаване на ГЕРБ я знаех от първо лице, единствено число.От вчера обаче се изясни на 100% кой как и защо е създал ГЕРБ.Да уважаеми съграждани, политическия проект е германски и дори името на тази партия не е измислено от българи.Гледайки резултата от дейността си днес Меркел си скубе косите и забележете драги мои залага на ЦВЕТАНОВ.
  • 25 Какво

    26 6 Отговор
    Още трябва да се случи в територията за да се убедим, че банкянският плондер не става за нищо.

    Коментиран от #34

  • 26 Ибреее тапире

    31 6 Отговор

    До коментар #20 от "Ибрееее":

    а кво свърши Боко за десет години бе, тапире?
    187 километра магистрала.
    Но за сметка на това пълно чекмедже.

    Коментиран от #39

  • 27 ПСР

    23 5 Отговор
    Лъжеш,Бенатова!Отличници сме-все пак на престижното 3-то място по смъртност в ЕС!Че това си е абсолютна заслуга на Правителството/БиБитко и неговите даритки и ПКП-та.
  • 28 Без коментар

    31 6 Отговор
    Гербаджийски из.роди! Довчера крадяха от общото благо. Днес крадат от живота ни! Вече без обществени поръчки.....
  • 29 ПАТРИОТ

    36 5 Отговор
    И така връщайки се назад във времето - Първа световна война, заедно с Германия - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.Втора световна война с Германия - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.Управление на ГЕРБ/създадена от германски идеолози/2009-2020 - ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.Ха да ни е честито уважаеми съграждани.А за начина на създаване на ГЕРБ четете написаното от заместник посланника на Германия у нас.Човека си казва едно към едно как цялата ни нация е манипулирана.
  • 30 розово

    24 4 Отговор
    Миролюба госпожо или госпожица Бенатова...............БРАВО.
  • 31 карамфила

    17 3 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    Работи ли компресора или вече е започнал ремонта?

    Коментиран от #38

  • 32 Матей

    25 3 Отговор
    К-19 е фасадата и оправданието за целия хаос в системата,оправдание за недостъпната здравна помощ.Да оставят хората да си боледуват и измират пред наближаващата зима,си е супер-тежко престъпление на управляващите.Тук-там се разчува за някои драстични случаи на върховна немарливост,вземат се мерки на парче и всичко си продължава.Тия правници са неспособни,пък и нямат намерение да направят основна реформа,нито да финансират достатъчно.Това е системна политика от десетки години и сега се очертава крах,поради невъзможност да функционира.Остава частното лечение,което е във възход и обслужва богати и супер-богати.Ще има брожение в такъв случай,това са поне 5 милиона души,оставени на произвола,с частични мерки не може да се предотврати неизбежното.
  • 33 Гоуст

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Наказанието е уволнение...защото има медиен отзвук. Ако случая не беше отразен, нямаше да има последствия
  • 34 ПСР

    17 2 Отговор

    До коментар #25 от "Какво":

    Ох,как грешите!Става за адски много неща.Става за лъжите.Става за шкафчетата.Става за воденето на България към национална катастрофа.Става за"Аз им дадох по 50 лева!!!".Става за шубето-като стане напечено,или се крие,или яхва Вашата и моята дЖипка и тръгва да се радва на народната любов.Става за обективната некадърност,корумпираност и наглост на придворните си.Става за истински,обективен съд и ефективна,дълга присъда.Съгласен ли сте,че грешите?
  • 35 Просто

    21 2 Отговор

    До коментар #4 от "Bahti":

    Преобладаващите дирени жертви на болестта са възрасни хора със съпътстващи заболявания За управляващите това е идеално от колкото пенсионери и болни се отърват това са публични разходи които те ще си пренасочат за правилното усвояване тоест за кражба. Защо да искат да спрат епидемията? Напротив искат тя да може да засегне колкото се може повече хора и да убие много които са разходи за бюджета. Ако това не форма на законен геноцид какво е?
  • 36 йокин

    11 3 Отговор
    Да се връща,смъртното наказание.
  • 37 Другия с коня

    13 13 Отговор
    Питам се...кое отделения би спасило човек с ШЕСТ инфаркта,три байпаса и Рак на черен дроб,заразен с Корона вирус..Те тва се питам....

    Коментиран от #40

  • 38 Ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "карамфила":

    Днес проработи.Утрекато го включите вода за Перник да подава- не се знае.
  • 39 Ибрееее

    8 33 Отговор

    До коментар #26 от "Ибреее тапире":

    Борисов е най-успешният министър председател на България през прехода. ПоУСПЕШЕН от луканов ,беров ,димитров ,виденов, костов,царо ,орешарски,серГей и т.н. Това е истината и народа го знае ,при горе споменатите българките ходеха да гледат стари ,болни хора в Гърция за жалко заплащане,а сега ходят там на почивка(с пълен багажник? Без значение) Българите ходеха да копаят картофи ,а сега ходят на риба у Гръцко.Така ,че си затваряй устата.

    Коментиран от #42

  • 40 Ха ха

    6 6 Отговор

    До коментар #37 от "Другия с коня":

    Ама го пишеш,че е Корона,за да лапкаш кинтите.

    Коментиран от #41, #45, #46

  • 41 Другия с коня

    6 3 Отговор

    До коментар #40 от "Ха ха":

    Е как...Мама на Тати не дава вече без пари,пич....Ти по Любов ли искаш още....Е Нема....Комунизма Умре...
  • 42 Верно

    7 1 Отговор

    До коментар #39 от "Ибрееее":

    бе просперират Герберунгелите.

    Коментиран от #53

  • 43 Мимч

    15 1 Отговор
    Абсолютна лъжа и измама са управляващите.Та те в борбата си за власт са готови да ни затрият,а от екрана да демагогстват и да заблуждават лековерните,колко са загрижени.Всичко е лай,лай,минелай.Не им вярвайте вече,здравеопазването е ,,0,,
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Другия с коня

    9 12 Отговор

    До коментар #40 от "Ха ха":

    И понеже си ми симпатичен с това ХаХа ще те Открехна......За да лапаш кинти ти Требе Бизнес....В каквото си Най- добър и му разбираш.Инвестираш пари и от Принадената стойност минус Разходите живееш....95%от Брутния Вътрешен продукт на България е от такива Хора....Инвестираш,Печелиш,Живееш....На море...На Боровец или Крушевел...на Халкидики или Сейшелите.. ...ключовата дума е Инвестираш...Тоест даваш Свои Пари....
  • 46 Другия с коня

    4 7 Отговор

    До коментар #40 от "Ха ха":

    И понеже си ми симпатичен с това ХаХа ще те Светна,че забравих....И тогава емблемата на колата ти ще е един КОН и ще си Следващия с Коня....
  • 47 Човек

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Просто":

    Да, ама преди време говорехте, че управляващите лъжат за короновируса за да крадат?!?!?!

    Коментиран от #48, #51

  • 48 Умен по цялата глава

    9 5 Отговор

    До коментар #47 от "Човек":

    И ти им повярва ли....Ми те искаха Масово Заразяване и чували с трупове....

    Коментиран от #52

  • 49 искаме ли го

    16 3 Отговор
    ако се карантинира боко за поне 20г на топло,нещата в България ще се управят много бързо
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Просто

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "Човек":

    Някои така говориха, но за голямо съжаление и продължават даже. Затова е добре преди да се вярва на нещо да се помисли то подкрепено ли е с някакви факти или логически издържани доводи или са просто повтаряни до безкрай твърдения. Това, че нещо ни харесва или не ни харесва не може и не трябва да е основание да му вярваме или не.
  • 52 гост

    5 8 Отговор

    До коментар #48 от "Умен по цялата глава":

    Ами както е тръгнало и това ще стане. И никой не е искал масово заразяване и чували с трупове . Затвориха държавата за да ги няма тия чували с трупове ,но мисленето не е за всеки ,а в случая май изобщо нямаш глава..
  • 53 Хмммм

    0 1 Отговор

    До коментар #42 от "Верно":

    Това ли измисли? Тъпо.
  • 54 Кнаус

    11 2 Отговор

    До коментар #11 от "Село":

    Прав си, преди време казвах, че живеем в хубава страна, но в скапана държава и модератор редовна ме триеше, сега казвам, че няма държава, а само територия, в която хората умират не лекувани, а тиквата шизофрения казва, че всичко било на ред... Да му е... . Майката на чекмеджето....
  • 55 Митко

    2 8 Отговор
    Червения боклук Антон Гицов пак се напъна да извади нещо. Ама от кухата глава, излизат само брътвежи.
  • 56 Fff

    9 4 Отговор
    Бенатова, Мутафчийски предупреди. Причините са му били ясни. Хем вирусът убива, хем здравната система е зле. Но юни месец чики- рики, големият проблем бяха опашките за Гърция
  • 57 стоян георгиев

    9 16 Отговор
    сега по стар комунистически обичаи българския ватник ще прехвърли вината на борисов.другари борисов в началото взе адекватни мерки,назначи мутавчииски и създаде дисциплина.обаче общото ви мучене бързо го преорентира и тои викна мангъра и прибра генерала.резултатите бяха очаквани на интелигентните хора у нас ,но за съжаление те са много малко,а на борисов му е важна масовката.та сега се мре яко и нищо не може да се направи,щото все още ватника е силен и реве че тва било измама и нямало вирус.резултата е колапс на здравната система и много жертви,но за това последния виновен е борисов другари.виновни са всичките мучащи и неспазващи мерките екземпляри.сега част от тях са вече болни или го закъсаха техни близки и викат олеле маико,но е твърде късно уви!писах по темата от месеци и къв ли не ме наричаха тук умните мангърови фенове.сега изведнъж се оказа че и те мислели като мен завалиите особено тия дето трябва да влизат в болници ама няма места!

    Коментиран от #58

  • 58 Хамсал

    17 3 Отговор

    До коментар #57 от "стоян георгиев":

    Борисов като е бил толкова "адекватен" защо се зарази? Ми кмета на Пловдив, той от кои беше, че не се сещам? От протестиращите по площадите ли? А те защо не се гътнаха от Ко вируса поне на 80% като бяха три месеца на площадите? Защо се разболяха старците от домовете? Те не излизат никъде! Нямало места в болниците заради невярващите! Ама за политиците как намериха места а? Ти голям вирусолог се извъди! Да не те направят шеф на НОЩ?

    Коментиран от #64

  • 59 Мммм, да

    10 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ибрееее":

    Е, кой да е виновен за некадърното, крадливо и корумпирано управление на държавата?

    Коментиран от #60

  • 60 Виж сега......

    6 0 Отговор

    До коментар #59 от "Мммм, да":

    Ние не сме датчани,по различни причини по нашите географски ширини, отгоре до долу има корупция ,имало е и пак ще има. Въпросът е ,да е в някакви търпими граници.
  • 61 ТАА ТЪПА ОФСЪ

    3 5 Отговор
    И АКО НЯКЪДЕ НЯКОЙ НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА, А ТАКИВА ИМА НА ВСИЧКИ НИВА И ВЪВ ВСИЧКИ ПРОФЕСИИ - МВР, БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА, ЖУРНАЛИСТИ, ТА БОЙКО ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО? УМРЕЛИ ДВАМА ЗАРАДИ НЕХАЙСТВОТО НА НЯКОЙ ДОКТОР, А АКО СА 20 ИЛИ ПОВЕЧЕ, КВО ПРАВИМ ТОГАВА? ТОВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПРИ ВСЯКО ДРУГО УПРАВЛЕНИЕ!!!! ЕЛЕ ПА ПРИ!!!!!! ФАТМАКА
  • 62 МАСКИ В ДЖОБА

    5 4 Отговор
    ТИЯ НА ПРОТЕСТИТЕ КАТО СЕ ЗАРАЗИХА КОЙ ИМ БЕШЕ ВИНОВЕН? БАБИКЯН ЛИ ГИ СЪБИРАШЕ И ТЕ ПО СВОЯ ВОЛЯ ЛИ СЕ БУТАХА В ТЪЛПАТА ИЛИ БОРИСОВ ГИ НАКАРА НАРОЧНО ДА ХОДЯТ И ДА СЕ ЗАРАЗЯТ?
  • 63 ТАА ТЪПА ОФСЪ

    3 3 Отговор
    ТАА БЕНАТОВА КАК САМО БРАНЕШЕ ЦАР КИРО КОГАТО СГАЗИХА ЕДИН БЪЛГАРИН НЕГОВИТЕ СИГАНИ?
  • 64 стоян георгиев

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "Хамсал":

    борисов другар се зарази,но за него има адекватна болнична помощ,а за теб такава няма да има щото системата е претоварена.да наистина умират предимно възрастни с проблеми,но те биха живели още без вируса ,а и всеки възрастен човек е нечии баща ,брат,съпруг...тва дали го приемаш?протестиращите направиха база другар.така се развива вируса,като се направи мощна база от боледуващи в момента.само че протестиращите са предимно млади и здрави хора ,та при тях проблема не се вижда.всеки протестиращ вкъщи има маика,баба дядо...или онкоболен брат чичо...и резултата се видя след това именно при тези болни или възрастни хора.комунистическия човек като теб не го брига нищо освен собствения му стомах и г.з затова и ти ги пееш тия песни неотчитаики хората в риск около себе си.само че другар бая народ привидно здрав го закъса с тоя вирус и се моли да не те добара!тогава ще видиш как се продава в турско село сланина ама ще е късно!
  • 65 Хъски

    3 0 Отговор
    Не забравяйте,че всички сме хора и трябва да останем такива.Някои просто се опияняват и забравят след време.Болницата с умрелите на стълбите се ръководи от проф.Джамбазов,който за мен е велик доктор.Говоря като лекар е такъв.Работи само частно и прегледа е 300лв,но до него достигат само пациенти,които следва да платят добре дори и след прегледа.Та питам, не трябва ли на всички,на които им се налага да получат компетентно мнение да имат равен шанс?Първо плащаш,после минаваш през неговите асистенти,а те подбират само тези,от които после да има хубави доходи,а др.нямат шанс да губят времето на краля слънце.Та как да му въздейства Борисов,когато той е изградил империя?
  • 66 Коня

    3 0 Отговор
    Това,че е добър лекар не го прави човек,щом нехае за пациентите и те умират на стълбите.Значи не става за ръководител и организатор на униболница,а само цоца пари и от държавата.Ако има достойнство ще си подаде оставката след толкова смърт,а лекарите ще лиши от право да лекуват поне за определено време.Аман от наглеци доктори,дето само точат системата и остават ненаказани и по-нагли.Както с тях,така и без тях.Изучиха се при соца без пари и сега са богове
  • 67 Тапата

    1 1 Отговор
    За пандемичната криза в BG е виновен, разбира се Борисов и понеже тя е тежка в световен мащаб, то най-вероятно, е виновен пак той. Нали така помияри?
  • 68 Пламен

    0 0 Отговор
    Няма нищо. Няма живот
  • 69 dan

    0 0 Отговор
    Баща ми почина вчера защото не получи никаква адекватна помощ в никоя болница.
    Никъде не го приеха ,защото според тях си беше клинично здрав.В момента лекуват единствено от Корона.
    Започвам да се питам защо човек който 45г.е осигуряван на заплата доста над средната,в един момент няма право на медицинска помощ?
    Значи си длъжен да даваш пари за осигуровки ,но нямаш право на лечение?