21 Ноември, 2020 12:18 5 465 29

Джулиани прекършва гръбнака на организираната престъпност в Ню Йорк

  • руди джулиани-
  • рудолф уилям луис джулиани

Да, този бесен стар питбул с течащи бакенбарди, който виждате сега е същият онзи, който лично е остъргал мафията от Голямата ябълка

Джулиани прекършва гръбнака на организираната престъпност в Ню Йорк - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако още не сте видели снимки на течащата боя за коса по оцъкленото лице на Руди Джулиани, значи живеете на друга планета. Защото на тази целият световен медиен мейнстрийм ни заля с новинарско цунами, от което адвокатът на Тръмп изглежда като жалко изперкало старче.

Не мога да скрия, че ме полазват тежки, тежки съмнения. Не знам, драги зрители на това скъпо риалити, кое е добро и зло вече. Но знам някои факти, които искам да ви споделя. Преди да стане адвокат на дявола Рудолф Уилям Луис Джулиани е човекът, който прекършва гръбнака на организираната престъпност в Ню Йорк през 80-те и 90-те.

Да, този бесен стар питбул с течащи бакенбарди, който виждате сега е същият онзи, който лично е остъргал мафията от Голямата ябълка. И не просто обръща историята на града... а на Америка, на света. “Без Джулиани и до днес щяхме да живеем в гангстерски рай”. Каза ми го лично Последният принц на мафията Майкъл Франчезе, капо на нюйоркската фамилия Коломбо (и по странни холивудски стечения на обстоятелствата наш семеен приятел), когото лично Джулиани праща в панделата.

Едно кораво ирландско коп$ле, което приема нещата лично, това е всичко от което е имал нужда Ню Йорк, за да скопи американската Коза Ностра. Не случайно Тръмп заложи на него. И на 76 питбулската му захапка не помръдва.

Сега... ще ви призная, че и аз самата съм объркана. Затова не знам как да отговарям на десетките съобщения на лични, които продължавам да получавам от българи от цял свят. Българи, които тайно се надяват, че Тръмп ще обърне играта в последния момент и нещо като Роки ще се надигне със сетни сили и ще забие един в мутрата на Дълбоката държава.

Пичове, да ви кажа... не съм сигурна дали има Дълбока държава, не мога да се закълна, че вирусът е инженерно дело, не вярвам, че целият този водевил е сценарий на едни мрачни сили, които искат да ни чипират и да ни джендеросат децата. Но в едно съм убедена... ба$и колко по-евтино щеше да им излезе ако вместо корона криза и световна медийна война бяха направили един генно модифициран Кенеди на 21-и век!

Бе един готин мъж в разцвета на силите си и открито чело, който да излезе и да каже: Не може повече така! Америка не може да си позволи този позор да търпи за президент расист, сексист, ейджист, патологичен лъжец и егоманиак, който отрича глобалното затопляне и ни връща в средновековието! Имаме да градим нов свят без глад и предразсъдъци! Нови галактики ни чакат да ги завладеем. Стегнете се! Нов свят се гради с нови лидери.

Ба$и, досега да бяхме забравили за Тръмп. Мда, няма как да не ни полазват съмнения в силите и доброто на американската демокрация, при положение, че с цяла корона война и всички медийни сили на Горната и Долната земя още не могат да остържат Оранжевия. И като ме питате да ви кажа... тръмпизмът ме отвращава, но ме кефи как Тръмп ги прави да си говорят самички.

Уебсайт на автора: https://irinadiamant.com/

Ирина Асиова-Диамант в YouTube


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 9 Отговор
    Ужас дано се оправи
  • 2 да ве да

    20 2 Отговор
    Да пробва да счупи гръбнака на братя Шишибойко да го видим ?
  • 3 Там от край време

    11 5 Отговор
    си ви управляват чрез шоу. И нормално да си търсите по-свежи участници за Къщата от карти.
  • 4 шопен

    27 4 Отговор
    с още един мандат на Тръмп щеше да види сметката и на соросоидната паплач

    Коментиран от #17

  • 5 карамфила

    22 10 Отговор
    А бе Ирина Асиова,еврейско Диамантче,кого си тръгнала да защитаваш и да му ставаш адвокат като Рудолф,по добре се скрии и повече не пиши ЛЪЖИ.
  • 6 умен глупак

    18 3 Отговор
    тръмп е пакмуса ,който отвори кутията на пандора
  • 7 Перо

    27 6 Отговор
    Това е абсолютно верно! Джулиани унищожи престъпността в Ню Йорк и го направи сигурно място за живеене.

    Коментиран от #15

  • 8 Браво браво

    6 4 Отговор
    Ирландско?Нагло,мноооого нагло!

    Коментиран от #19

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Даааа

    8 0 Отговор
    Изглежда,че всички забравих за Италианският Му произход.
  • 11 Здравей

    8 2 Отговор
    Иринче, искам да те питам тези твой писания дали са израз на самохвалство:)
  • 12 Докога с такива като тая Ирина или други

    7 1 Отговор
    И.диоти в туба, бай Киро...
  • 13 стоян георгиев

    3 11 Отговор
    джулиание беше сериозен прокурор и сериозен администратор,но деградира.случва се и в наи-добрите семества уви.да се хванеш с този нещастник тръмп и да прикриваш измамите му е напълно обратното на това което джулиани е правил доста години.за съжаление никога не е късно да станеш за резил!старчето от тази снимка с растекла се боя за коса го доказва!
  • 14 адренохромчик

    19 2 Отговор
    Ирина Диамант...която си женена за евреин..не ни пробутвай тези номера! "Рижият"..дето бил сексист,,егоист,абе оранжев Саурон..за разлика от Старчока,,,дебилен и маразматичен...е истински бял..хетеросексуален мъж...с националистическа визия и рефлекси..патриот...заел се с непосилната задача...да "пресуши блатото"...което се оказва доста дълбоко и зловонно. там...в дълбините на това блато е спечелил и своите диаманти...твоят Диамант ! А ти си една обикновена...шикса,

    Коментиран от #16

  • 15 Ехааааа

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Перо":

    Ню Йорк е неизменно на първо място по брой убийства в САЩ /само през 2013г. Чикаго го бе изместил за година/, минимум по 500 убийства на година стават в града, което си е колкото при един военен конфликт в Близкия изток.

    Коментиран от #18

  • 16 ke da

    4 14 Отговор

    До коментар #14 от "адренохромчик":

    И какво като е женена за евреин?! Ако беше женена за българин тогава?! Примитивния национализъм трябва яко да се трие от болните ви мозъци! Това и започва!!!

    Коментиран от #23

  • 17 ЦЪЦЪЦЪ

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "шопен":

    Московско Пекинските опорки за соросоидните лошотии, ви поставят в редиците на изостаналост и кухост! Затова рано или късно Сорос и последователите му ще ви претопят нечовешките идеи!
  • 18 ke da

    5 12 Отговор

    До коментар #15 от "Ехааааа":

    През 1980-та отидохме на екскурзия в Москва и първото нещо което ни каза екскурзовода беше "че Москва е голям град и има висока престъпност да сме се внимавали и пазели"! Смятай щом тогава по тоталитарно време е била висока - то какво е сега?! Сега Русофилите от факти ще изтрият коментара ми, но аз съм подготвен за съда!
  • 19 Red нос Рудолф

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "Браво браво":

    Да, правилно - всеки с фамилия “Джулиани” е 100 ирландец, “Мохамед” са от Нова Зенландия (ловили са там Мухи и събирали Мед!).

    Коментиран от #25

  • 20 име

    6 0 Отговор
    бля бля . раздвоение на личността на автора . това е ясно като сапфир, не , както елмаз.....а бе въглеродна работа .или с кристална решетка или пълен хаос.
  • 21 Брях че

    2 4 Отговор
    На мене ми мяза на герантофилия, но няма значение, не е моя работа. продължавам да не разбирам какво значение има за българите кой е президент в САЩ , какво ги грее та са толкова загрижени, толкова са незначителни, че очевидно се опитват да изтупат комплексите, каква друга причина може да има
  • 22 emo

    6 1 Отговор
    На 5ти ред спрях да чета. Ирина, научи Български език и пиши на него!
  • 23 rule

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "ke da":

    Остави го тоя! Нищо не разбира! Не е женена за евреин, а за парите му!:) Утре ще го разлюби и ще се разведе! Нормално. Има и други по-богати и по-красиви!:)
  • 24 БПФ

    5 3 Отговор
    Нищо де, сега Ню Йорк отново е раят на гангстери и бандити, под вещото ръководство на кмет представител на "демократите". И само по-възрастните жители на града си спомнят как по времето на Джулиани са можели дори колите си да не заключват на улицата.
  • 25 Зевзеков

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Red нос Рудолф":

    Може да се казва така по мъж ;)
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Абе ,

    1 0 Отговор
    Ирино , вземи се разходи сама вечер в Харлем или по-добре в Южен Бронкс и тогава пиши , ако те има още .
  • 28 БРЦК

    0 0 Отговор
    Ирина много размишления трябват голямо сърце което е осъзнало че единството в желанията на ницията води до възход . И основно тук сме за да живеем за другите а не за себе си . Тогава идва клонинга Кенеди . Всеки достигнал тази истина е Кенеди . Егото е опонент на човека то го кара да се съпротивлява да се движи . Ние неможем да го контролираме . Т. Е. ДА КОНТРОЛИРАМЕ СЕБЕ СИ.
  • 29 РЕАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Още една подмокряща се от Кенеди. Доста жени са минали през леглото му и това привлича жените, като мухи на мед. Да бе прочела малко на какви субстанции е бил този извратеняк. Кортизон за болки в гръбнака, тестостерон, щото е бил мършав, антибиотици за лекуване на венерически болести, амфетамин, риталин за умствено изоставане и какво ли още не. Охраната го очиства този малоумник, защото най добре го познава и знае на какво е способен. И Калигула е бил убит от Преторианската гвардия, щото и той е бил ненормален. А тая булка иска Кенеди да бъде генно клониран.