25 Ноември, 2020 17:41 5 329 111

Александър Йорданов след 16 дни във ВМА: Хората с белите престилки днес са нашата надежда

  • александър йорданов

В болничната стая става прозрачно ясно какви безумци са всички, които отричаха и продължават да отричат опасността от COVID-19

Александър Йорданов след 16 дни във ВМА: Хората с белите престилки днес са нашата надежда - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Скъпи приятели, пиша с надеждата, че съм преминал през най-лошото. Поне временно. Шестнадесет дни бях на легло в Инфекциозна клиника на ВМА. Симптомите на вируса убиец са вече добре известни. Опознах ги отлично. Четири дни бях на кислородно дишане, преляха ми кръвна плазма. Прочутият ремдисивир не съм приемал. Снимката, която публикувам е от дванадесетия ден в болницата, когато вече започна, така си мисля, подобрението. Сега съм си вече у дома. Следвам предписанията за т.нар. възстановяване.

Докато съм жив ще бъда благодарен и признателен на лекарския екип на клиниката: проф. Камен Плочев, доц. д-р Райничка Михайлова - Гарнизова, на останалите лекари, на медицинските сестри, на доброволците. За мен те бяха ангели спасители. Благодаря им за професионализма! Благодаря им за добротата!

В болничната стая става прозрачно ясно какви безумци са всички, които отричаха и продължават да отричат опасността от COVID-19. Имам предвид ненормалниците, които крещяха, че маските им отнемали свободата. Не! Не маските, а тяхното безумие отне свободата и живота на много български граждани. И това е жестоко, непоносимо. Гади ми се от политическото лицемерие, проявено от т.нар. протестиращи и техните отровени от омраза „лидери”. Отвратен съм от тях, защото те демонстрираха публично, че за тях по-важна е борбата за власт, отколкото човешкият живот. Показаха, че могат да използват и наистина използваха трагедията предизвиквана от пандемията, за да извличат политически дивиденти, да „трупат рейтинг”. И тук не ги деля –БСП, „Демократична България”, „Отровно трио”, Манолова и шоуменът Трифонов, копейкиновци и останалите, които са на техния акъл. Във всички тях сякаш не бе останала и капка човещина, най-обикновено човешко състрадание към ближния. Надеждата ми е, че все пак не са много, защото в противен случай България е в опасност. Те са политически коронавирус. Отвратен съм от всички безхаберници – по кръчми и дискотеки, по стадиони, които демонстративно отказваха и продължават да отказват да спазват абсолютно нормалните мерки за предпазване на себе си и на околните. За съжаление между такива хора ще трябва да съществуваме, страдайки дори и за самите тях, измъчвайки ни тяхното невежество и простотия.
Много журналисти в тези дни на изпитание омаскариха достойната професия. Те станаха част от лъжата и дезинформацията в българското общество. И лъжеха не само за броя на т.нар. протестиращи. Лъжеха за мерките предприети от правителството за справяне с пандемията, изопачаваха казани думи, отправени предупреждения от Националния оперативен щаб. За тях бе важно да говорят винаги обратното, да „мангъреят”, както вече се казва за поведение като тяхното. Тази „обратна журналистика” също е част от антидемократичните практики и опити за създаване на хаос в страната, на които сме свидетели от пролетта до днес. И всичко това, за да угодят на опозицията. Те подложиха на унижение достойни личности като проф. Венцислав Мутафчийски. А истината е, че този лекар и Човек навреме ни предупреди за всичко, което ще се случи, ако празноглавието победи в нашето общество. Без да го познавам лично аз му благодаря за отличната организация на работа, която е създадена в ръководената от него болница. Видях това с очите си. Видях, че грижата за болните е денонощна.

В болницата времето тече по друг начин. Може би и затова не можах да разбера дали проруският ни президент назначи служебно правителство? Минаха ли предсрочните избори? Изобщо какво става с плана на „опозиционния сценарий”?

У дома е най-хубаво. Същевременно от вчера се опитвам да вляза в работен ритъм. Присъствам дистанционно на пленарната седмица в Брюксел. Не пропускам гласуване. Но продължавам да си мисля затова, че ако едно общество ампутира добрината и човещината в себе си, то за него свободата и демокрацията ще останат само кухи думи. Още по-жалко е, когато всичко се пресмята само в пари. А той, животът крехък, няма цена. Отидоха си без време много хора. Почернени бяха много домове. Страданието стана наше ежедневие. Хората с белите престилки днес са нашата надежда.

Не знам докога ще продължава зловещата пандемия. Но знам, че веднага, в този момент, сега, без повече отлагане, е необходимо да бъдем солидарни като народ. Да бъдем добри хора. Защото всеки човек освен права има и дълг към обществото. И основен негов дълг е да твори добро. Да бъде добър. Задълженията на човека са този етичен кодекс, който никой не ни принуждава да изпълняваме, но без който не е възможно да съществува доброто на този свят. Всеки човек носи отговорност за общото добро. А това ще рече и за здравето, за живота. Добра държава се гради от добри, а не от зли хора.

Впрочем, още преди двадесет години в Гданск, група световноизвестни интелектуалци като Анджей Вайда, Кшиштоф Зануси, Сергей Корольов, проф. Норман Дейвис и др. прокламираха първата в Европа „Харта за дълга на човека”. В основата ѝ бяха 21 от постулатите на полския „август 80” и есетата от „Етиката на „Солидарност” на Йозеф Тишнер. В Хартата става дума за нашия дълг към доброто. Става дума и затова да не се засяга достойнството на човека. Да почитаме живота и семейството, децата и възрастните, да помагаме на всички, които се нуждаят от помощ. Не е трудно, не е сложно. Просто се иска да бъдем добри хора. А политиката няма да свърши, няма да избяга. Ще продължат да се люпят като пилци партиите у нас. Ще скиторят по улиците и следващите Манолова и Иванов, и следващ д-р Мангъров ще има, за съжаление. Но наш дълг е да останем добри хора. И да си помогнем взаимно в бедата. Просто, за да сме живи!

Благодаря на всички приятели, които, научавайки за състоянието ми, намериха добра дума да ми кажат, кураж да ми дадат! Няма да забравя!


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман

    128 7 Отговор
    от тоя и подобия !

    Коментиран от #61, #104

  • 2 КОТарАК

    67 4 Отговор
    за един и същ ли говорим?

    Коментиран от #18

  • 3 Салим

    10 85 Отговор
    Браво Сашко да си и жив здрав.Без доктори не може а без хубавите сестри ще е хаос.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ВМА

    136 2 Отговор
    за простолюдието на стълбите пред ВМА...
  • 6 Ковидиот

    110 3 Отговор
    Изплащаш греховете си !
  • 7 Известен нагаждач

    132 3 Отговор
    Псевдодемократ
  • 8 Манги

    127 4 Отговор
    Гнусар
  • 9 Паразитиращ

    118 6 Отговор
    Търтей, през живота си за две стотинки работа не е свършил. Да е жив и здрав
  • 10 Fate

    110 2 Отговор
    Отврат
  • 11 Behemoth

    139 4 Отговор
    Голяма боза е тоя вирус един гад не можа да умори!
  • 12 ponti

    90 4 Отговор
    Аре бе, тоя няма ли да умира, че съм наредил зарята на терасата.
  • 13 Ивайло

    120 5 Отговор
    Този доказан антибългарин, няма право да получава лечение
  • 14 Хората

    117 2 Отговор
    умират по стълбите , на пътя , чакат четири дни линейка ...... за да упрат , тоя го церили куп народ във ВМА и му бърсали трите букви , сакън да не се затрия !
  • 15 Как се уреди

    93 5 Отговор
    Тоя тъпанар за легло в болница
  • 16 ponti

    111 2 Отговор
    Абе защо тези, които не ги приемат по болниците не ги струпват пред ВМА? Това ВМА нещо свещено ли е ?! Запазено за прасетата от властта?

    Коментиран от #96

  • 17 дако

    88 2 Отговор
    защо лекувате това мекере дайте го наекерсажа
  • 18 Келеш

    94 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Подпоручик Костадин Йорданов —убиецът устроил кървавата баня в Ястребино е чичо на Ал.Йорданов.Все тая за кого става дума.

    Коментиран от #49

  • 19 макробиолог

    90 1 Отговор
    Някои стигат само до стълбищата на болниците.....пак ли Мангъров и протестиращите са виновни?Или че българите са рекордьори по измиране още преди всякакви напомпани пандемии....защо ли всички "ояли "се в властта ,буквално са тлъсти като прасета?
  • 20 Пръцко

    109 2 Отговор
    Без коментар - обикновените люде обикалят безпомощно по болниците, докато накрая умрат на нечие стълбище, а тоя тулуп - във ВМА (сигурно е военен служител), обгрижен като принцеса - серуми, плазми, кислородче... Дебелият паразит отдолу на всичко говори за омерзение, погнуса и отвращение, но това са част от чувствата на народа към него самия и подобните му твари :(

    Коментиран от #45

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Фактъ

    68 2 Отговор
    Този толуп е болен от цироза и подагра , а не от ковид .
  • 23 Грейс

    64 1 Отговор
    Корона вирусът се е заразил от дебелоочието му.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ЖОРО

    64 1 Отговор
    КОВИДА ТЕ ГУШНА..А ТИ КОЛКО ПАРИЧКИ ГУШНА ОТ НАРОДА...КРАДЕЦ..МАЗНЬО..НО БОГ СИ ЗНАЕ..
  • 26 Манги

    67 1 Отговор
    Как някои хорица, че и млади зелени, ги разкарват и накрая умират щот нямало места в болниците. А за такива дембелани като тоя все има. То затуй политик умрял не съм чул да има от К19. Политика е най-ценното от народа.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Hoho Boho

    67 2 Отговор
    Тоя трябва да го изхвърлят на стълбите пред болницата.
  • 29 ААА ма

    41 1 Отговор
    Ти още ли не си гушнал босилека?
  • 30 Вуте

    41 1 Отговор
    Тоя Бойко ни го натресе.
  • 31 потребител

    42 1 Отговор
    За Сашко съм готов да даря една торба с л.... опа плазма!
  • 32 ponti

    47 3 Отговор
    Начи ще ме накарате да стана доброволец във ВМА за да мога тези да ги държа о=срани, о=пикани, да дишат като риби и тихичко да им шепна на уше "Как е? добре ли е? Да ти отворя прозореца да не ти е топло?"
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ал фашиста

    48 1 Отговор
    Те тоя баш ако го умори вирусът , ще свърши едно народоугодно дело.
  • 35 Raider

    33 2 Отговор
    Da pukne daно тая зловоня седесарска!
  • 36 с парите от мен

    58 1 Отговор
    Йорданов , напразно си дишал въздуха на кислородният апарат , а аз спирам да плащам здравните , то само за големци , министри , и политически боклуци достигат легла , навременна медицинска помощ.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Сдс

    43 1 Отговор
    Абсолютен боклук

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Бесен Язовец

    32 2 Отговор
    Не кислород, a пръдnq е дишала тази gnida
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ал Йо гладни седесарски ПОМЯР

    12 3 Отговор
    Пих и урина за промивка на един комунист уринста пих!
  • 45 Гоги

    4 26 Отговор

    До коментар #20 от "Пръцко":

    Ще обикалят още за места по болниците и ще лежат още по стълбите като секи си прави каквото иска и никой не спазва нищо е да ходят при отровното трио на площада да ги лекуват в палатките с ракия и наденица нали няма корона защо шетат сега и драпат да отидат в болница
  • 46 СТРАХОТЕН АНАЛИЗ ..

    12 9 Отговор
    КОНКРЕТИКА,ФАКТОЛОГИЯ И .. УБИЙСТВЕНА РЕАЛНОСТ!
    БЪЛГАРИ,....БКП(БСП-ДПС-ДС-ДЕЕБЪ),.
    СА...ЧУМА,... ПРОКАЗА,... СМ'ЪРТ ЗА.. БЪЛГАРИЯ!
  • 47 Тиквун

    36 0 Отговор
    Защо се харчат пари за такива шопа......ри?
  • 48 Наблюдател

    7 36 Отговор
    Т.нар. доц.Мънгаров (Мангасарян, както аз му казвам) е най вредния човек в цялата тази борба с пандемията. Той, чрез своите безразсъдни и злонамерени изказвания изигра пагубна роля в борбата срещу коронавируса. На неговата съвест, както и на съвестта на много други, които с безразсъдното си поведение ускориха пандемията, ще тежи смъртта на хиляди хора.
    Надявам се обаче, че на този свят има възмездие...
  • 49 Фашист с ина дума

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "Келеш":

    ......
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 БЪЛГАРИЯ

    2 40 Отговор
    Прегледах бегло коментарите, само за да се Убедя за пореден път,че...в Червените Тролове и алчни "симпатизанти" ..НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО и БЪЛГАРСКО!
    Подобно на техните Предци- ТЕРОРИСТИ,.. единствено.. Чудовищна Злоба,Безсилие,Клетви и Нечовешка Омраза към всеки който НЕ Е КОМУНИСТ!

    Коментиран от #53, #56, #102

  • 52 ястребин

    30 1 Отговор
    проооотивна , тлъъъъста тваааааар
  • 53 така е

    24 1 Отговор

    До коментар #51 от "БЪЛГАРИЯ":

    Говориш за боко и компания нали.
  • 54 Васил

    26 1 Отговор
    А как са го приели веднага дали и като другите е чакал в линейката с часове.

    Коментиран от #55

  • 55 Питай

    4 8 Отговор

    До коментар #54 от "Васил":

    Импекса, Кире Контрабандата и половината П.група на БСП, турче
  • 56 Бгг

    24 2 Отговор

    До коментар #51 от "БЪЛГАРИЯ":

    Такива като него унищожиха икономиката на България за да пълнят собствените си джобове (Мистър 10 процента) и тези на олигарсите, а в следствие на това хората нямаха препитание , а следствие на това младите избягаха в чужбина.
    Е какъв е Ал Йо ? Ти кажи.
  • 57 Дедовия

    22 3 Отговор
    Защо всички "политици" се лекувате във ВМА?Защо няма споминал се "политик" от модерната болест?Защо не успяха протестите?Знаете ли защо?Защото в тази жалка държавица няма народ а само население обитаващо територия от 111000 кв.км!
  • 58 Вирус

    9 0 Отговор
    Ще те набарам скоро, бързо и фатално продажнико
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 За тия изроди

    21 0 Отговор
    Има легла във ВМА, а за обикновените граждани няма места в нито една болница!!! Защо плащаме ОСИГУРОВКИ бе изроди?????
  • 61 Златотърсач

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аман":

    Прилича на скумрия. Пътник е.

    Коментиран от #62

  • 62 В момента се поти

    13 0 Отговор

    До коментар #61 от "Златотърсач":

    Сашко, скоро няма да ти мине, ще бъде тежко и може да се стигне до летален изход и колапс .
  • 63 Язък

    17 0 Отговор
    Видя ли Ленин или Сталин, а може би и Г. Димитров да ти махат и да те канят да идеш при тях да си поговорите ?
    Айде Саше нема как да не намешаш куманистите.
  • 64 Йорданофф

    8 1 Отговор
    Само антикомунизма ще победи вируса! Нали?
  • 65 САШКО

    7 0 Отговор
    СЕ ЛЕКУВА В СЕВЕРНА КОРЕЯ
  • 66 Имах един колега

    6 0 Отговор
    Баща му лекар ала бала и той вървеше по неговите стъпки...еми брат тоя както върви и спира и изпадаше в некъв транс седи и гледа в 1 точка..."Димитре,алооу" няма е ,като windows XP същиата боза и той ...след 20 мин оп рестарт ...напусна след 2 седмици и баща му го уреди лекарче някъде,та тоя изпаткалия лекува хора сега...(.)(.) Личната ми лекарка 20 години стаж, уважавана ала бала,щеше да умори едно дете с грешна диагноза и лекарства..бащата вдигна панаир и се оказа ,че тая никога не е учила медицина ,с фалшива диплома си джътка 20 годин бате...от срам избяга в София.... как да ида на доктор за квото и да е ей такива са останали да ви лекуват
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Пане

    12 1 Отговор
    Много грехове има този човек
  • 69 Труман

    6 0 Отговор
    За този малко щяха да плачат...
  • 70 Кой68

    1 1 Отговор
    Не го харесвам и не ми е симпатичен.Създавал ми е пробреми в работата.
    Но за това относно лекарите и сестрите което казва му вярвам и съм съгласен напълно......
  • 71 Чики-Рики

    12 0 Отговор
    Ей, търбух,не се притеснявай ,, короната,, повтаря! Тогава ще те видя , колко си ,, смел,,!
  • 72 Нане

    8 0 Отговор
    мушмуроци като тоя опоскаха държавицата ни не го жалете тоя!
  • 73 гого

    10 1 Отговор
    Хората с белите престилки днес са нашата надежда за по-бърза смърт.....Това е истината.
  • 74 Сашко башко

    7 0 Отговор
    Страх го е този.
    Коронясал управляващ.
    Падна ли в кереча.
  • 75 Ван дер Любе

    15 0 Отговор
    А пък за нас става пределно асно какъв човек си ти, да поддържаш Борисов, който съсипа докрай здравната система, образованието, науката, грижите за децата. Единствено шкафчета и пачки. Така че не се обаждай, а се скрий от срам, т.к. ти се уредил в добра болница, а нормалните хора умират по стълбите на болниците.
  • 76 Чичо Тони

    18 0 Отговор
    И защо във ВМА бе тарикат? Защо не отиде в болницата в Свищов например?
  • 77 pinko

    7 1 Отговор
    Сашо, уж си демократ, а нещо на болшевизъм ми намирисва... Остави хората да вярват или не, да се страхуват или не, да се пазят или не, нямаш право заради личната си трагедия, да обвиняваш когото и да било, да изискваш нещо от някого, да упрекваш в каквото и да е, моля те, оздравявай, благодари на Господ и забрави... Не ни занимавай със сърцераздирателни истории, те не ни интересуват.. Всеки със своята си съдба, Сашо! Жив и здрав!
  • 78 Ачко

    19 0 Отговор
    Само да попитам: За тоя никаквец защо има и болница и изследване и лечение? Не, че не искам да се лекува, но: аз също съм болен от ковид. На 55т съм. По телефона личната ми предписа някакви лечение. След седмица се влоших и едвам се замъкнах до Пирогов сам. Бях се обаждал за линейка, чаках наколко часа и тръгтнх. В пирогов ми направиха бърз тест и след това 7/седем8 часа чаках за снимка и кръв. При положение , че се примолих, бйх зле. Респект за докторите. Изнемогват. Та: имам проблеми с дробовете, лекувам се в къщи. днес 16 ден уж съм по добре. Няма възможност за снимка, няма възможност за кръв. И аз пак успях напреме. А за другите 9 снимка, кръв, преглед? Има ли? Та затова потам - за тоя дебел подлезурко, за Бойко, за Корнелия? За тях има нали? Оставка, мутри долни!!!!!!!!!!!!!
  • 79 Баста

    19 0 Отговор
    А защо не е написал нещо за хората които умират на стълбите пред болницата? ВМА, кръвна плазма, денонощни грижи, а ние само плащаме здравни осигуровки и накрая няма място в болницата.
  • 80 минчо

    6 0 Отговор
    ТОЯ НЕ УМРЯ ЛИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА??? БОГ ДА ГО ПРОСТИ

    Коментиран от #84, #98

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Dertyu

    12 0 Отговор
    Максималните грижи бяха този, факт. Защо беше във ВМА? Защо не отиде някъде другаде? Защо благодари на обгрижваните него професори и лекари? Защо не чака линейка с часове и дни? Аман...
  • 83 Tarnovetz

    2 0 Отговор
    За тази година имам доход 0 лева, a бях в Fermilab, aсистент на Dr. Frank Nezrick, който помнеше Enrico Fermi
  • 84 Ergo

    13 0 Отговор

    До коментар #80 от "минчо":

    Не е умрял. Просто е политически труп и прави постановка. Боклук...
  • 85 Tarnovetz

    6 0 Отговор
    Искам да споделя за COVID 19 – имах 2-3 показателя, но ги преодолях с 4 аспирина, а също и силно сладко от майски млечни орехчета имат много витамини и помагат на имунната, на 61 съм.
  • 86 за него имаше

    16 0 Отговор
    За тоя "толуп" място се е намерило? Съд за тия всичките - съд за геноцид над обикновения гражданин! Лекарствата изчезнаха, тестовете са за баснословни суми в частни джобове на разни лаборатории, легла няма - персонал също, лъсна източването на НЗОК с фалшиви хоспитализации от "болници" регистрирани само с дипломи...Изобщо - идилия! На съд - всички "директорчета" на фалшиви болници, министри и всички виновни! И никакво финансиране повече на частни болници с държавни пари - да фалират като са измислини да се краде!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Абсолютна

    10 0 Отговор
    Гадина
  • 89 Ergo

    15 0 Отговор
    За този тулуп се грижат собственоръчно професори и лекари на макс. Изключително гадно изявление от обгрижания боклук. Обикновените хора мрат, благодарение не политиката на неговата екс-партия сдс и настояща - герб.
  • 90 ежко

    18 0 Отговор
    Сашето прескочил трапа!Голяма новина!Цял живот Сашето е бил паразит за обществото, тлъст паразит -плевел!
  • 91 Човещина а

    16 0 Отговор
    Сашо Гъбата изпълзя изпод ковчега и започна да храчи !Сетил с е той за човещина +
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ал, Йорданов ще продължиш ли да

    9 0 Отговор
    Плюеш по Народа, защото иска да ви махне от власт?? За теб се Грижат, но по тия, които плюеше няма кой,!! Плюл си срещу Вятъра!!!!
  • 95 В.В.П.

    5 0 Отговор
    Свинята вече е заразена..Спасение от ,свинската чума,, няма....
  • 96 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "ponti":

    Естествено че за тия свинчуги,за кой друг?
  • 97 Саше

    3 0 Отговор
    Много поздрави от Луцифер от отвъдното.Каза че те чака с нетърпение и имал изненада за тебе.
  • 98 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "минчо":

    НИКАКВА ПРОШКА!!!! за такива!!!!!!и ТАМ са същите!!!!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    един...ЛОШ ден за бгдемокрацията!!!!
  • 101 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    боклукът ПЛЮЕ ПО МАНГЪРА,МРЪСНА ГАД СВИНСКА....И ПРЕСТАНЕТЕ ДА МЕ БЪРШИТЕ!!!!!!!имате,,новина,,, даваме ОТНОШЕНИЕ !!!!!НЕ към вас ,а към ,,обекта,,,
  • 102 Харасташи

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "БЪЛГАРИЯ":

    Петров, наблегни на българския език! Имаш повече от десет (10!!!0 правописни грешки!? Сещаш ли се?

    Коментиран от #105

  • 103 СДС

    3 0 Отговор
    Днес....не е добър ден за българската демокрация.
  • 104 лека пръст

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аман":

    КАКВОТО С ТЕБ ,ТОВА И БЕЗ ТЕБ ,НАГЪЛ ПОЛИТИК ЕГОИСТ СИ !
  • 105 чети и помни

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "Харасташи":

    И днес си имаме, безкомпромисния учител по граматика, който брои изключително старателно, граматическите допуснати грешки.
    Добре е този учител да разбере, че не граматическия правопис е
    важното , а личното убеждение в посланието, което поднасяш на читателите!
    Учителю, проверих си правописа този път" сорри"!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 българка

    1 0 Отговор
    И ние няма да те забравим, само че с различни чувства от твоите приятели!
  • 108 koko

    2 0 Отговор
    Сашко що не се лекува в свищовската болница бе тарикат.Да видим тогава как щеше да се излекуваш от вируса.Щеше да видиш ти доценти плазми и какво ли не.Поне си трай да не дразниш хората политически търтей такъв.
  • 109 Защо

    0 0 Отговор
    бесепетата така са се разврещели? Защото ви нарече политически коронавирус ли?
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.