9 Януари, 2021 10:00 9 900 67

Съпругата на Лозан Панов към Борисов: Пеевски е „смокиновият лист“, с който прикривате безобразията на ненаситното Ви его

  • елисавета панова-
  • бойко борисов-
  • отворено писмо

С дружината заприличахте, г-н премиер,  на армия от орки, която граби и плячкосва без капчица свян

Съпругата на Лозан Панов към Борисов: Пеевски е „смокиновият лист“, с който прикривате безобразията на ненаситното Ви его - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От Бойко Борисов научих следното: „Без Пеевски нищо не можеш да правиш в тази държава, знаеш кой владее съдебната система“. Г-н Борисов, българското общество е време да разбере, че Пеевски е „смокиновият лист“, с който прикривате безобразията на ненаситното Ви его. Това написа днес в Отворено писмо съпругата на шефа на ВКС Лозан Панов - Елисавета. Ето целият текст:
До Министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов,

София, 8.1.2021

Г-н премиер,

вчера с изненада научих, че не сте били ортаци с Пеевски. Затова не удържах на изкушението да Ви помогна да излезете от света на „алтернативната истина“, който години наред толкова упорито съграждате. Ще трябва да Ви припомня за срещата ни в парламента няколко дни след фалита на КТБ. Месецът е юни, годината е 2014 г., а парламентарните избори чукат на вратата. Тогава научих от лидера на опозицията Бойко Борисов следното: „без Пеевски нищо не можеш да правиш в тази държава, знаеш кой владее съдебната система“. Нямах никаква представа, че малко по-късно ми предстоеше по емпиричен път да разбера доколко е истина това Ваше твърдение.

Не, г-н Борисов, българското общество е време да разбере, че Пеевски е „смокиновият лист“, с който прикривате безобразията на ненаситното Ви его. Заповедите да се „размаже физиономията“ на един или друг, който не се съобразява с Вас, се издават лично от Вас. В публичността обаче те се преформатират като действия на Пеевски, защото с „ортака“ имате добра сделка. В крайна сметка, за да върви „ортаклъкът“ , избори трябва да се печелят. Истината е, че бизнесът с Пеевски е много угоден Вам. След шест години див, по животински примитивен, но пък за сметка на това многообразен тормоз върху семейството ми, мога да Ви опровергая, че в тандема Борисов-Пеевски „босът“ сте Вие и цялата отговорност е само Ваша. В момента обаче като един истински „алфа“ се опитвате подличко да неутрализирате „ортака“ Пеевски, като за целта използвате външни партньори. Но г-н Пеевски все пак е мой стар „приятел“ и аз съм длъжна да го предупредя, че ако иска да „благодари“ на някого за проблемите, с които се бори в момента, да се насочи лично към Вас.

Мога дълго да разказвам за опитностите, които натрупах в житието и битието си като съпруга на председателя на Върховния ни съд, който отказа да служи на създадения от Вас нов ред. Фактите обаче са толкова много, че разказът ми ще премине в друг жанр на прозата. Изводите обаче са следните: Вашият обществен ред, г-н премиер, се крепи на лъжи, манипулации, изнудване, кражби, мачкане и много, много унижения. Пред семейството ми имаше и друга перспектива, както за редица емблематични фигури в съдебния елит, които са приели съдбата на „прекрасната госпожа“ от Вашата спалня. Всъщност най-отвратителното във Вашия свят, е, че в него човешкото достойнство няма абсолютно никаква стойност.

С дружината заприличахте, г-н премиер, на армия от орки, която граби и плячкосва без капчица свян. Учудващо е, че на Вашата зряла възраст все още не сте осъзнал, че гол сте дошъл и гол ще си тръгнете от този свят. Очевадно е, че сте опериран от елементарна емпатия. Иначе няма как докато оглавяваме световната класация по смъртност, подчертавам, не заради коронавируса, а заради лошото качество на живот, Вие да се наслаждавате на „брилянтни си успехи“. Моля се само да не достигнем до деня, в който ще наредите „да подпалят Рим“, за да пишете поезия, вдъхновен от пламъците. Спрете се малко и имайте срам! Върху чуждо нещастие щастие не се гради!

Също така бих искала да използвам възможността да Ви благодаря и за „коледната честитка“, която получих в навечерието на светлия празник- под формата на запор на единствената ми банкова сметка.

Мъчно ми е за Вас, г-н премиер, защото все си мислех, че вече сте достигнали нравственото дъно. И пак успяхте да ме изненадате! Неуморните Ви усилия да създавате угодни Вам истини, които да обслужват пъклените Ви планове за саморазправа с опоненти, наистина заслужават респект. Струва ми се, че не са много хората на зряла възраст, които се осмеляват да изземват ролята на „Началника“, както галено обичате да го наричате, за да монополизират истината. Обикновено мислите за финала на земния път и предстоящата среща с „Началника“ пречат. Защо е цялата тази жестокост, с която преследвате хората, които се опитват да Ви помогнат да сложите юзди на развилнялото се его?! Ялова илюзия е, че клакьорите, с които сте се заобиколили, Ви мислят доброто!

И все пак се чувствам длъжна да Ви предупредя: Спрете копоите си и дръжте ръцете си далеч от „Виртшафтсблат“, за да не се опарите! Допускам, че досега едва ли някой си е направил труда да Ви разкаже кой е Конрад Аденауер и защо историята го е оценила като велик политик. Също така допускам, че този велик държавник- патрон на партията Ви- би се обърнал в гроба, ако можеше да надникне и да види как неговият български последовател прилага на практика принципите на демокрацията и правовата държава.

Елисавета Панова


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 172 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойку шкафа

    119 34 Отговор
    Тая кво се репчи,сега ши звънна на моето куче гешеФ да я арестува.
  • 2 грух🐽грух🐽

    96 13 Отговор
    Аз командвам парада...🎃 ми е слуга

    Коментиран от #7

  • 3 Бат Бойко нощния бандит

    95 16 Отговор
    Аз Шиши и Доган не съм ги чувал.Радев ги познава.
  • 4 Последния Софиянец

    163 10 Отговор
    Докато се карахме трийсет години кой син и кой червен обръчите от фирми на Доган и Шиши заграбиха всичко.В тях е и 🔪 и 🍞. Време е да се обединим всички свободни и честни хора и да си върнем държавата.
  • 5 Гейчев

    28 113 Отговор
    че лозанката има ли жена бе, мислех че е от нашите .......

    Коментиран от #25, #44

  • 6 Ох и на тая

    20 159 Отговор
    И хлопа дъската.Всичко в България е лична драма. Та и тази, драми и драматизации като в търси сериал.Борисов ги подминава и не му дреме за глупостите който дрънкат тези женици.

    Коментиран от #12, #67

  • 7 Тропалсъм

    125 16 Отговор

    До коментар #2 от "грух🐽грух🐽":

    Повдига ми се вече от ГЕРБ

    Коментиран от #58

  • 8 Behemoth

    129 11 Отговор
    БАЦЕ е животно ,бе....той няма човешки черти ...животното или напада, или бяга, или се укрива...Баце га е срещу слаби напада ,га сгази лука се укрива....но скоро ще го гоним да го тричаме....
  • 9 Българка

    146 17 Отговор
    Респект и поклон за статията към авторката.
    "С дружината заприличахте, г-н премиер, на армия от орки, която граби и плячкосва без капчица свян" - точна преценка за реалната ситуация в превзетата от мафията държава
    По-страшно е обаче твърдението, което е факт, че Пеевски е овладял съдебната система. Черешката беше назначаването на Каскет. Това дава възможност на шайката нагло, последователно и безнаказано да извършват безобразните си престъпления и да са недосегаеми от закона.
    От всички нас зависи да излезем МАСОВО в изборния ден и да кажем
    СТИГА вече, не искаме повече от това!!!!!! Искаме
    Съд, затвор и конфискация !!!!!! Искаме свобода и законност!!!!

    Коментиран от #55

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 аз съм Веска

    73 5 Отговор
    ОТКРИВАМ РОДСТВЕНА ВРЪЗКА МУЖДУ ПЕЕВСКИ И КРАСЮ ЧЕРНИЧКИЯТ . И ДВАМАТА СА ОТ СМОКИНОВИЯТ РОД .ДОШЛО Е ВРЕМЕ ДЪРЖАВНИЯТ ХАОС ДА БЪДЕ ОВЛАДЯН . НЕ ЗА ДРУГО , КЪДЕ ДА ТЪРСИМ ПО ГОЛЯМО ЛИСТО ОТ ПЕЕВСКИ .

    Коментиран от #64

  • 12 Българка

    71 8 Отговор

    До коментар #6 от "Ох и на тая":

    боковските орки са объркали форума за изцепките си!
  • 13 дУган-ага

    60 6 Отговор
    Е ко да го прая сега 🎃 да го уволнявам ли вече?
  • 14 Критичен

    11 81 Отговор
    ама тва всичко верно ли е бе мадам, май има доста измишльотини и преувеличения, ама пинчерите си лаят а кервана товари .......
  • 15 едно към едно

    57 4 Отговор
    Тук орките си направиха паралелна НСО, та в САЩ рижият няма да си направи паралелен Туитър!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 вижда се

    95 12 Отговор
    Тази жена има огромни топки ,а боко има стафидки !!
  • 18 ъъъъъ

    11 62 Отговор
    отново заплахи с/у властта . това ехо от комунистическите демократи за д океана ли е ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Добре,

    17 83 Отговор
    Че Борисов не Ви обръща никакво внимание, на глупостите, щото сте си за съд заедно с Мая, Кури и всичките пишман говорителки

    Коментиран от #24

  • 21 Бойко

    17 55 Отговор
    ДругаркО Панова смокиновия лист е доста малък за да скрие инструментариума ми!

    Коментиран от #22, #29

  • 22 Дельо Хайдутин

    37 4 Отговор

    До коментар #21 от "Бойко":

    Голям го вадиш!ха ха Ха ха ха
  • 23 Го4о

    33 8 Отговор
    Коментарите са малко, страхуват се от ВКС на Лозан!
  • 24 Гешеф

    20 11 Отговор

    До коментар #20 от "Добре,":

    Аз вече съм направил списъци за Белене.
  • 25 ххх

    53 11 Отговор

    До коментар #5 от "Гейчев":

    Ами,как да се изразя, Лозан е по мъж от всички ви които сте се събрали да драскате!

    Коментиран от #32

  • 26 Айде

    16 49 Отговор
    Стига с тоя Пеевски, че ни писна.
    Нищо друго не можете да измислите и като развален грамофон едно и също.Знаем,че вашето гуру е Христо Иванов и ако спечели ОК, ама какво си мислитр че той също ще бъде оплют като предишните.В тази държава никой не се хареса за 30 г, че и преди това така че с тази агресия до никъде нестигаме

    Коментиран от #27

  • 27 Последния Софиянец

    54 9 Отговор

    До коментар #26 от "Айде":

    Ердоган е падишаха.Доган му е везира,а Бойко и Шиши са кехаите му.Гешеф е заптието.Време е всички свободни и честни българи да се обединим и да си върнем родината.
  • 28 Бай Шиле

    23 28 Отговор
    Г-жо Панова,каква беше ролята на съпругът Ви в освобождаването на австралийския затворник? Относно Борисов съм съгласен с изказаното мнение,но точно сем.Панови не е критерий...
  • 29 Hhhhhhh

    1 11 Отговор

    До коментар #21 от "Бойко":

    Те нямаше в превит шкембе то.
  • 30 дрън

    51 8 Отговор
    Г-жо, онази тъпа и проста тиква не може да разбере какво искате за кажете с аналогията със смокиновия лист, както и не знае какво означава думата "его".
  • 31 стар хакер

    7 41 Отговор
    Айде-е,и жените на големците взеха да се изживяват като политици.Добре поне ,че Главната тиква е ерген,че какво щеше да напише жена му...

    Коментиран от #34

  • 32 1001 нощ

    13 3 Отговор

    До коментар #25 от "ххх":

    неолиберал джендър, а даже и лобист, всеки е недоволен от всеки и се плюят ....
  • 33 Всяка

    43 6 Отговор
    нейна дума е на място !
  • 34 Кмета на Симитли

    27 7 Отговор

    До коментар #31 от "стар хакер":

    Снощи Бойко ми дойде на гости в Симитли и цяла нощ не спахме.Кеф!
  • 35 О хо хо

    10 35 Отговор
    ТАЗИ ПЪРВО ДА ДОКАЖЕ ОТКЪДЕ СА Й ПРИХОДИТЕ И АПАРТАМЕНТИТЕ, ЗАЩОТО
    НОПМАЛНИТЕ ХОРА ГИ НЯМАТ. ПОСЛЕ - ОСТАНАЛОТО. ВТОРО - ЗАД ЖЕНА С ТОПКИ ВИНАГИ ИМА МЪЖ ИЛИ ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА СЕ АФИШИРА. ТАЗИ " СМЕЛОСТ" Е ПРИДИЗБОРНА.

    Коментиран от #38

  • 36 Пловдив

    43 6 Отговор
    Браво на тази жена. Абсолютно права е.
  • 37 Амиии

    6 25 Отговор
    ТАЗИ женица не за пръв път пише писмо до Борисов. Вижте и предното й писмо от 2018г. Явно се изживява като писателката " Черният лебед".
  • 38 Вижте

    6 22 Отговор

    До коментар #35 от "О хо хо":

    ..къде е публикувано за пръв път това поредно писмо и си направете сам изводите за " човека и организацията" - " дневник" на прокопиев!

    Коментиран от #43

  • 39 АМ ЧИ

    7 14 Отговор
    И ТЕ КАТ ИМ ВЗЕХА КИФТЕТАТА И ПОЧНАХА ДА РИВЪТ.ПРИДИ ТОВА КОЛКО БЕЗОБРАЗИЯ СА НАПРАВИЛИ НЕ СИ СПОМНЯТ ЩОТ ТОГАВА ИМАШЕ КИФТЕТА И ЗА ТЯХ
  • 40 Панова

    8 9 Отговор
    Бойко ни скри смокиновия лист и сига как ще си купим нов апартамент
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Струва ми се...

    17 3 Отговор
    Че жените по ги бива в българското общество... не вносят потници, не патреотарстват и целят в десетката. Лустрация и ватниците вън !

    Коментиран от #63

  • 43 Какво му е на Прокопиев...

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "Вижте":

    Обясни азиатецо... ?!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 карамфила

    20 2 Отговор
    Ромите от герп се активираха да защитават дебелия суджук-евнух.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Кой68

    4 16 Отговор
    Тая изобщо вярва ли си !!!
  • 50 Васил

    20 3 Отговор
    Много точна статия.
  • 51 ДЕТ МОРОЗ

    1 18 Отговор
    КОЛЕДНА ЧЕСТИТКА ПОЛУЧИЛА ЖИНАТА ,СПРЕЛИ КРАНЧЕТАТА .МА МОЛЯ ВИ ДРУГАРИ КАК ТЪЙ
  • 52 емо73канар

    12 0 Отговор
    Дано "Началникът" му си го прибере по скоро.
  • 53 Матей

    18 0 Отговор
    Това писмо защо не го прочетат в ЕП,ПЪК МОЖЕ И ХИЛЯДИ ДРУГИ ДА СЕ ЯВЯТ,но такова е с предимство,за да видят докъде е стигнало разложението на властта,да тормозят семейството на самия върховен съдия,явно нещата са стигнали до крайност ,за да се напише такова писмо.Същинска бандитска диктатура.
  • 54 ПЕНКО

    1 11 Отговор
    МАНЕТЕ СЪПРУГАТА ... АМА - КОЙ Е ЛАЗАН !?!?!?!?
  • 55 Перо

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Не мислиш ли,че само един да гласува за ГРОБ,пак тиквата ще спечели изборите с БГ избирателна система и липса на контрол?

    Коментиран от #56

  • 56 Реалист

    12 1 Отговор

    До коментар #55 от "Перо":

    Не не мисля,
    не мисли и ти ,
    а гласувай срещу Хунтата?
    Че от много мислене,
    сме на опашката,
    на гладните и нещастните!
  • 57 баба ваня

    2 18 Отговор
    Не ви ли е срам госпожо Панова, вашият мъж удари дъното и унизи и без туй опропастената съдебна система. Той е най-големият и позор

    Коментиран от #59, #62

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 бузю

    18 1 Отговор

    До коментар #57 от "баба ваня":

    бабо , би ли уточнила с какво Панов е орезелил системата ? с това че беше против Гешев ?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Щирлиц

    7 0 Отговор
    Шиши е за затвора.Черепа му е взел мерника.Толупа напълни чекмеджетата
    с плячката от Черепа.Каскета върши черната работа под заповедите на Толупа
    и Шиши.Моамед сокола и той има пръст в прецакването на Черепа.Но всички те действат със съгласието и заповедите на САЩ.
  • 62 Съмишленик

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "баба ваня":

    Дано има повече , като Панов , че България е бездънна яма на Анти-правосъдието днес?
    Сам Панов, отстоява приниципите на правовата държава с цената на, тотална Пеевска" помия" срещу него, всеки божи ден?
    Адмираций за Панов, и съпругата му, че е до него и се бори не по малко яростно и е наясно, че само ,изтреблението на
    Хунтата от държавата България, е разрешението на една голяма част от проблема?
  • 63 Жени има

    5 2 Отговор

    До коментар #42 от "Струва ми се...":

    Статистически ,жените са значително,

    по-малко корумпирани от мъжете?

    Отстояват тезите си, и не се захласват по

    "отворени" деколтета?

    Доказано е, че са по-добри лидери, от мъжете много отдавна?



    За Предпочитане е жена за Премиер,

    НО без" ГЕРБ ,мисирките", разбира се?

    От там, извира корупцията?
  • 64 Антимафия

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "аз съм Веска":

    Красю Черния ,
    в сравнение с Пеевски е "малка Арда"!
    Красьо черния, събираше пари от Прокурорите ,
    и който платеше, най-висока миза,
    беше назначаван на ключови позиций ,
    в Прокуратурата и съдебната система.
    Това са времената, на Росен Димов и" компани"!
    При Пеевски , схемата е друга ,
    назначаваш един "пишман прокурор" "обрязваш",
    го и му казваш, че той коли и беси ,
    но под управлението на " Сараите"??
    С две думи, намираш Луд за картешницата?
    И резултата е както виждаме , 100% на лице?
    Това е КГБ , МОДЕЛА!
  • 65 Здрав разум

    0 2 Отговор
    Феодализъм. Херцог Панов брани личното си владение ВКС. Лейди Панов хвърля камъни и катран от кулата по селския цар Бойко Страшни. Източният цар и западният император подстрекават недоволните барони и гледат сеир.
  • 66 Иван

    1 0 Отговор
    Това писмо на Панова, не трябваше ли, да бъде изпратено на Мониторингова група за демокрация, върховенство на закона и основни права, към ЕС, където наскоро за втори път бяха заслушани наши представители на съдебната ни система и на дискриминацията.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.