9 Януари, 2021 13:00 31 141 254

Нищо не може да спаси Борисов

  • бойко борисов-
  • герб-
  • криза

В такава ситуация шахматистите биха казали, че българският министър-председател е в ситуация на цугцванг. Или казано по-просто – колкото повече говори, толкова повече си вреди

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Явно е, че пиарите на премиера Бойко Борисов, наши или чуждоземски, както се твърди, са решили да го оскубят като банашка гъска. При умопомрачителния му нисък рейтинг, който вчера една агенция закова на 23 процента одобрение, министър-председателят би трябвало и сам да се светне, че хорското доверие е на изчерпване.
Същата агенция, през април 2004 година, измерва за първи път „космическо“ за България 82% доверие към него. Това кара тогавашните влиятелни лица в политиката да изтръпнат от ужас. И сякаш, за да разсее тревогите им, пред Медиапул Борисов казва:

"Никога не съм имал планове или намерения да влизам в политиката или да си правя собствена политическа сила. До момента нямам никакви предложения или покани за влизане, в която и да е партия. Нямам и амбиции и за министерски пост. Една нова партия неминуемо трябва да бъде създадена сега, за да има време да се подготви реално за парламентарните избори", посочва Борисов и уточнява, че той "в момента всеки ден се раздава в работата си". Изразява надежда никога да не му се налага да влиза в политиката, защото "все пак всичко се случва, и че ще бъда полезен на държавата като експерт".

Изследване в началото на 2009 г., малко преди ГЕРБ за първи път да яхне властта, поставя Бойко Борисов отново на първо място по рейтинг в държавата с 46% одобрение. Социолозите му отреждат позиция преди президента Георги Първанов и тогавашния премиер Сергей Станишев. Журналистки разказват как в личен разговор Бойко Борисов им споделил, че не го радват числата, понеже правел сравнение с постиженията си от предишните години.

От последните данни излиза, че човек трябва да положи „огромни усилия“, за да се сгромоляса така и то при положение, че разполага с всички лостове и ресурси за влияние, какъвто безспорно е случаят с Борисов. Жалко, че не се намери един смелчага от хората край премиера, който директно да му каже, че джипката, от която ни управлява, буквално влудява хората. Почукванията по разни метални изделия като бойлери, самолети, казани и прочие, при визити по фирми и предприятия, ги разсмива. А от вертолетните му изпълнения, свят им се завива, знаейки колко народна пара ще се профука.

Хубаво би било да му подскажат онези, на които пак ние плащаме, че всяка поредна поява пред медии с изказвания в стил „тюрлю гювеч“ го приземява необратимо с още 2-3 %. Хората отдавна се имунизираха, преди ваксината за COVID, срещу лакардиите му, които започват от медицината, минават през енергетика, икономиката, пътища, строителство и бюджет, и свършват с политиката и разбира се с президента. Понякога се започва в обратния ред, но резултатът е един и същ. Видни общественици, останали без думи, вече едносрично изразяват отвращението, описвайки го в социалните мрежи като „Срам!“, „Гнус!“ „Безочие!.

Как пък не се намери един честен придворник, да каже на премиера, че хората от оглозганата ни и пропита от корупция държавица този път няма да забравят нито за пачките, нито за златните кюлчета в чекмеджето на спалнята му. И че вечно ще помнят как глас, идентичен с този на премиера унизи по безпрецедентен начин председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, наричайки я „тъпа кърджалийска п...а“, и как беше псуван и руган президента.

В такава ситуация шахматистите биха казали, че българският министър-председател е в ситуация на цугцванг. Или казано по-просто – колкото повече говори, толкова повече си вреди. Няма да го спаси ни задно салто, ни мъжки шпагат, каквито той се опитва да демонстрира в политиката, ако използваме термини от гимнастиката.

Невена Миткова


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 338 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 A ДПС

    74 232 Отговор
    Да не би има спасение а че само са Борисов пишете

    Коментиран от #167

  • 2 Гост

    144 28 Отговор
    А СЕА ДЕ,ЯЗЕ КВО РАЗПРААХ.

    Коментиран от #132

  • 3 Човекът от снимката

    296 36 Отговор
    винаги ми е бил много смешен. И да ви кажа не съм привърженик на никоя партия. Считам се за свободен гражданин.

    Коментиран от #26

  • 4 МУТРАТА ОТ СИК

    359 53 Отговор
    Е АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК ... ИЗЛИТА С ДВЕСТА И ИЛИ В ПАНДИЗА ... ИЛИ ПРИ БАЙ МИЛЕ ... ЛЕШ Е

    Коментиран от #74

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ПСР

    320 69 Отговор
    Нищо не може да рушне Боко на този етап!!!
    Това е твърдото ми мнение-ще се убедите часове след Изборите.
    Беше се спихнал мнооого яко през лятото.Сега,се е окопитил отново,вярвайки на ШКАФЧЕТО!Ще пазарува-хора,пътища,автомобили.Ще лъже,ще мами,ще дава-както досега.
    Цели гилдии,отделни партийни лидери,пенсионери-няма значение.Ще фалшифицира,защото цялата Държава Му е подчинена.Огромен песимист съм за бъдещето на България.Този метил от снимката,няма лесто да се даде и има защо.

    Коментиран от #61, #172, #173

  • 7 пешо

    309 45 Отговор
    много прост , нагъл , просто и точно мутра .

    Коментиран от #168, #236

  • 8 ghghh

    148 45 Отговор
    И на изборите пак ще е избран никаква опрявиь няма да имяме като сме прости като него ще е така
  • 9 Най-лошото!

    180 54 Отговор
    Най-лошото е, че не се вижда категорична алтернатива на хоризонта, ами са все същите отвратеняци!

    Коментиран от #54, #133

  • 10 ГОЛЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ СИКАДЖИЯТА

    247 48 Отговор
    ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАН ... МНОГО Е ОМРАЗЕН ЗАРАДИ ПРОСТАШКИЯ СИ ИНТЕЛЕКТ...НАПРАВО ЩЕ ИЗЛЕТИ СЪС СВЕТЛИННА СКОРОСТ ...
  • 11 Вълко Червенков

    97 158 Отговор
    Глупости.Пожарникаря ще остане в политиката без проблеми и ГЕРБ най-вероятно пак ще управляват,независимо дали сами или в коалиция.При сегашната фрагментация на политическите сили,разкола в БСП,новите играчи като Славуца и Мая Костинбродска,най-печеливши от ситуацията ще са ДПС.
  • 12 дедо Герчо

    100 32 Отговор
    СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО,ТЕ ВИ АЛТЕРНАТИВА-ОСНОВАНИЕ..НЕМОЙ СПА....ХЪХЪХЪ..
  • 13 сигурно

    235 45 Отговор
    Борисов може да се спаси от народната любов само в затвора ,защото хората ще разкъсат ако го видят на улицата !!Няма по мразен човек от него !
  • 14 ТОЛУПА ИЗГУБИ ВСИЧКО ...

    177 44 Отговор
    СЕГА И ПЛЪХОВЕТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ ГО ....ИЗОСТАВЯТ ...БИТА КАРТА Е ...СЕДМИЦА СПАТИЯ МУ Е РЕЙТИНГА
  • 15 Диверсант

    86 93 Отговор
    😁😁😁😁. Можете да му препишете всички негативи на земята, но тия къде са се наредили на опашка с празни чекмеджета са по зле и от крастави помиарчета
  • 16 Омар

    57 100 Отговор
    БОРИСОВ ГО СПАСЯВАТ ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧИ / АЛТЕРНАТИВАТА / ДАВАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО НОВИНИ ЗА ХРИСТО ИВАНОВ, "БОЕЦА" , БОЖКОВ, МИНЕКОВ, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ ДА ВИДИТЕ КАК ВСЕКИ ДЕН ЩЕ СКАЧА И РЕЙТИНГЪТ НА БАТЕ

    Коментиран от #59

  • 17 карамфила

    160 44 Отговор
    боико ще остане в историята на тази местност като тъмно петно,за 40 дена.След това ще бъде забравен и до следващата Коледа никой няма да си спомня името му и дори че е бил престъпник лежал в чешкия затвор Панкрац(Прага 4)докопал се до власта с измама и фалшифициране на вота.
  • 18 Ха ха ха

    175 20 Отговор
    Гласувай те, бе хора само това ще помогне

    Коментиран от #166

  • 19 АСПАРУХ КААН

    168 36 Отговор
    БОРИСОВ Е ДУХОВНО ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПРИМИТИВ ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ , И НА КОЕ ОТГОРЕ ? ОБРАЗОВАН ЛИ Е? ЕЗИЦИ ЛИ ЗНАЕ? МУТРА!!!!!
  • 20 Борисов е "цветът" на нацията

    62 68 Отговор
    Не го хулете. Такъв "човек".Скоро земята българска няма да роди такъв "талант".
  • 21 Ердоган

    38 75 Отговор
    Аз ще спася моя приятел Бойко Борисов.

    Коментиран от #86

  • 22 Когато прочета нещо за Тиквата....

    106 32 Отговор
    Отивам или да драйфам или до WC щото получавам разтройство.

    Коментиран от #193

  • 23 ГОСТ 1

    59 128 Отговор
    Елементарна и зле скалъпена поръчкова статия. Пълна с гнусни сравнения в втората част, а завършека е феноменално тъп. Загубих си времето с нея.

    Коментиран от #31, #223

  • 24 един от многото

    97 30 Отговор
    Той много отдавна е в ситуация цунгцванг!
  • 25 Обзалагам се

    56 43 Отговор
    Със всеки един от форума. Герб ще спечели и следващите Парламентарни избори.Няма да постигне днешния брой депутатски места,но ще има достатъчен превес над успелите да влязат. Ще сформира поредна Коалиционна форма на управление.Според броя на депутастките места на бъдещите му патерици.От сега е абсурд,да се пррдвиди коя,или група от кои,ще се вържат към него.Но ще постигне нов мандат за управление.Най вече и благодарение на българския гласоподавател.Един за този,трима за онзи.Петима на село,да преточи зелъе, и да докара бурканъе с трушия. Позната до болка масова фрагментираност.Мечтата на всички големи играчи в политиката.

    Коментиран от #36, #140

  • 26 Българина

    120 28 Отговор

    До коментар #3 от "Човекът от снимката":

    Приятелче, хубаво е, че се чувстваш свободен, но за съжаление не си.Няма как да си свободен, когато те управляват и тъпчат малоумни и крадливи управници.Няма как да си свободен, когато ти се налага, и си задължен всеки ден, да търпиш издевателствата на неграмотните ни управници.Аз също не съм от никоя партия, но задължително ще гласувам срещу хунтата, защото това беззаконие и този произвол отдавна вече са нетърпими.

    Коментиран от #46, #230

  • 27 ghghh

    49 29 Отговор
    Бесилото е спасението ако бяхме Америка ,демокрация
  • 28 Кметът на Симитли

    65 23 Отговор
    Бойко се крие в леглото ми на сигурно място.
  • 29 Фффффф

    16 73 Отговор
    Турците ще спечелят изборите,и Боко тиквата пак ще е премиер
  • 30 Бай Курти

    17 40 Отговор
    Невенке,ти от кога стана врачка!?

    Коментиран от #209

  • 31 Хектор

    64 20 Отговор

    До коментар #23 от "ГОСТ 1":

    а България си изгуби времето с гербави избиратели като теб и водачи като мутрата отДС.

    Коментиран от #49

  • 32 Хаджиментов

    70 27 Отговор
    Егати политиците, егати опозицията, егати системата, щом един такъв Бойко Борисов ги върти на малкия си пръст от 2009 и ги бие като мачета в дирек на всякакви избори и си прави каквото иска.
    Като са толкова анемични и безпомощни, колко полезни ще са ако спечелят изборите?!?!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Борисов е "цветът" на нацията 2

    60 18 Отговор
    Има кавички на думите -цветът- и -човек-и -талант-.Което показва че аз НЕ считам този австралопитек за такива.Крадец и измамник е.
  • 35 гого

    54 7 Отговор
    Например: за какво са ни закони и институции, като имаме Фейсбук мъдреци и съдници? Ще се допитваме до тях за всичко. Всеки престъпник ще го показваме по Фейсбук и да се моли да има повече приятели там, щото иначе… За всичко ще ги питаме Фейсбук мъдреците и съдниците, даже и смъртното наказание за крадците на дребно, журналистите, кафявите и черните хора, гейовете, психично болните, недъгавите… сещате се – зигха… така де… Разпускаме институциите, не ни трябват и писани закони, защото само пречат – особено, когато има някой „наш човек“, на който трябва да му се размине.

    Нататък:

    За какво са ни лекари, като имаме църква и попове?

    За какво са ни лекарства и ваксини, като имаме ракия?

    За какво са ни фитнес-зали, като имаме мотики и ниви?

    За какво са ви мерцедесите, като има лади и москвичи? Така де – то, в крайна сметка, мерцедесът е като ладата и москвича, но без „лиготиите“.

    И накрая: за какво са ни паспорти, като от километри ни личи, че сме българи?
  • 36 Българина

    63 10 Отговор

    До коментар #25 от "Обзалагам се":

    Аз лично не смея да се обзаложа.Нямам представа докъде ще ни доведат простотията, лъжите, алчността, лицемерието и безочието на политиците.Трудно е да се каже.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Румпелщилцхен

    87 18 Отговор
    Борисов за цялото си управление каза само една истина и тя е, че Караянчева наистина е Тъпа Кърджалийска Палатка.
  • 39 Аноним

    34 76 Отговор
    Печели изборите пак после става президент защото е пич може да му носите вода

    Коментиран от #42, #82

  • 40 Диверсант

    37 11 Отговор
    Стадо балканско, съдбата ти е решена на 10 ноември 1989 година, както на Италия на 11 февруари 1993 година..
  • 41 Иванка

    76 21 Отговор
    Този Тиквеник е най големия продажник само да кажа че се моля да го вкарат в затвора !!!!! Дано не излезе от там .

    Коментиран от #146

  • 42 Анонимка

    24 12 Отговор

    До коментар #39 от "Аноним":

    И свещи
  • 43 Завет

    82 18 Отговор
    Превърна се в скитник , само за да е на власт ! Какво падение , което само той още не е разбрал , че отдавна е политически труп и то завинаги ! Край !!!!
  • 44 Аз40

    38 12 Отговор
    Въпрос:
    Как се излиза от ГЕРБ?
    Отговор:
    С 🧠!
  • 45 Кожа

    69 17 Отговор
    Бойко вече е бита карта според мен той загуби това което накара хората да гласуват за него въпреки че пак ще си намери хора за по 30 лв да гласуват !!! Това е 10 годишно мъчение !
  • 46 Естествено

    62 18 Отговор

    До коментар #26 от "Българина":

    Че ще гласувам против хунтата.
  • 47 Медикс

    56 20 Отговор
    Само Бойко може да е толкова нагъл да прави стадиони в ковид времена и да не му пука.......
  • 48 Армагедон

    61 19 Отговор
    По-добре да замълчи сега и завинаги! Всичко ще се сгромоляса върху ББ, той няма да остане безнаказан. Няма цял живот да е в политиката, ще дойде ден в който ще си плати за всички грехове към родината ни и жителите и.
  • 49 БАЙГАН

    67 18 Отговор

    До коментар #31 от "Хектор":

    Мутрана никога не е бил нито в ДС нито от ДС. Завършил трети факултет - противопожарния на ВСШ " Г. Димитров", въпреки, че много е искал и много се е натискал за ДС. Просто провилно са го преценили за къде и до къде е.

    Коментиран от #195

  • 50 Точно така

    62 16 Отговор
    Бойко тулуп какво направи за България за 10 години едно нищо 40 години магистрала в която само се дават пари и не се прави нищо ! защо така се получи защото прибра много пари нагец тъп.
  • 51 Активист на БКП

    59 16 Отговор
    Имайте предвид,че тия 23% са двойно надути ! Тоя повече от 10% няма! Добре ,че още плаща на фейкаджии да пускат одобрение под новините
  • 52 Майкъл

    58 23 Отговор
    Борисов, Пеевски, Доган, Гешев - Тези твари скоро ще бъдат свалени от постовете си и съдени. Българина вечно ще помни и разказва на младото поколение и внуците си за хората които опустошиха държавата ни.

    Коментиран от #232

  • 53 Васил

    55 14 Отговор
    Съдбата на всички диктатори е еднаква или ги убиват или ги гният по затворите.
  • 54 Гост

    37 34 Отговор

    До коментар #9 от "Най-лошото!":

    Именно, сдава трона и какво ? Учиндолеца,Отровниците, Маяма, БСП ,Дпс, дай България. ...това са алтернативите. Отсега нататък да се " упражняват,, на ,,оправяне ,, за наша сметка и на наш гръб, не, мерси.
  • 55 Ииийехууу..

    35 20 Отговор
    От Осанна,до Разпни го! И на Жан Бесепето дойде през 1994 с Проценти и Фанфари,също като Боката и помним как си тръгна януари 97..Историята ни се повтаря,ама тоя път Мизерията е съвсем Яка!
  • 56 111

    52 13 Отговор
    Боко, трябваше да застанеш на страната на народа, а не на господарите ти - Глобалистите-Сатанисти и да изпълняваш плана им за унищожение.
  • 57 Власта

    13 30 Отговор
    Аз съм най великия Вожд без мен Майка България е загинала ..
  • 58 БГ МАФИЯ В МС

    54 15 Отговор
    ОТДАНА КАЗАХ ,ЧЕ ЩЕ ГО ИЗТУПАТ ДО ПОСЛЕДНО КАТО БРАШНЕН ЧУВАЛ. ЩЕ МУ ВЗЕМАТ ВСИЧКО ДЕТО Е КРАДНАЛ И ЩЕ ГО ПУСНАТ ПО ПЪЛЗАЛКАТА КЪМ СРЕТЕН И ДРУГИТЕ ВЪЛЦИ.
  • 59 рачо

    23 19 Отговор

    До коментар #16 от "Омар":

    Защо НИКОЙ не зачита Цвето Пъпеша? Тиквата може да има парите, ама Пъпеша има правилните хора. Така, че уравнението не х на квадрат, ами направо на куб.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Дааам

    25 10 Отговор

    До коментар #6 от "ПСР":

    Щях да кажа вие го оставихте на власт с целия ресурс на държавата да организира и проведе изборите пък нищо не можело да го спаси друг път. Ама гледам не само аз съм го проумял това. Ще гледате много от същото ако до изборите управлява той. Всички политически партии явно ги устройва той да ги провежда и смениха плочата с песента с „до 28.03 си Борисов”, без да обяснят на членовете и избирателите си защо е до 28.03, а не до днес или утре например. Борисов наистина събра малко смелост и обикаля за ПР бастионите си и тези на неговите скрити партньори, но не по белот.
  • 62 Факт

    25 12 Отговор
    В БГ НЯМА ПОТЕНЦИАЛ МАТЕРИАЛА ОТ КАЛПАВ ПО КАЛПАВ ПРОСТО НЯМА АЛТЕРНАТИВА БЕЗ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ ПАК БКП И ДС ВИ ГЛАСЯТ НЯМА МЪРДАНЕ
  • 63 Пловдив

    44 13 Отговор
    Банкянлийския полуидиот е уникално тъп
  • 64 ми ,

    18 12 Отговор
    Щом фрогнюз го казва ...
  • 65 Уфффф

    41 28 Отговор
    С тези поръчкови статии и с тези още по поръчкови коментари по линия сте до никъде. Колко хора четът тук и си създават мнение и колко чакат на дуржавна заплата и се редят за пенсия. А сега си отговорете кой и как на изборите. С сухи плюмки и локва неможеш напълни камо ли да поместите Боко. То славето остана безработен и затова драпа за политиката. Всички изплюти от някъде се сговорили с/ у Боко. Еми не става така креслювци. Ама въобще не става.

    Коментиран от #227

  • 66 Кехлибар

    39 17 Отговор
    Борисов да е радостен, че нямаме мръстна присъда в България и че съдебната ни сиситема е подкупна, иначе не го виждам как щеше да избяга от законодателството.
  • 67 Абе

    31 23 Отговор
    на комшията се килнал кенефа от снега у двора. Тука от квартала мислим , че Бойко има вина за тая работа. Сигурни сме. Съд требе тукана.
  • 68 скапан народ

    31 52 Отговор
    Бе вие луди ли сте!?Какво е това плюене,кви са тия простотии!?Държавата уверено върви напред,доходите непрекъснато се повишават,а вие крещите като ненормални!?И за всичко Бойко ви е виновен,така ли!?Щото не ви се работи!?По-лесно е да плюеш вместо да бачкаш!Луда работа!!!

    Коментиран от #72, #135, #199

  • 69 първана

    23 42 Отговор
    Шахматистите да си гледат шахмата.Оставете Бойко на мира.Хората в болшинството са доволни.
  • 70 В.В.П.

    11 35 Отговор
    Оставете го пожизнено,,Като Назърбаев.!!!.Завинаги,Тиква!!.Аре,,стига драми!!.Като минава по селата и пък в София,да му целуват ръка!!..Както се вижда,друг не може ,,,да се развие,, в България..Успех..Гласувайте за Тиквата..Без страх.
  • 71 Привет на всички мишки

    26 47 Отговор
    Бойко е най успешния политик на прехода,ще му носите вода дълги години,да сме живи и здрави поздрави!
  • 72 Страничен наблюдател

    40 18 Отговор

    До коментар #68 от "скапан народ":

    Под мъдрото ръководство на Партията-майка и лично на другаря Борисов, държавата ни стремително се катери по стълбата, която води надолу! Вече сме три етажа под дъното и още копаем!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Коки

    40 58 Отговор

    До коментар #4 от "МУТРАТА ОТ СИК":

    Борисов ще спечели изборите защото 70% от хората го обичат защото до сега никой друг управник не е направил нищо за тоз народ както Баце сичките преди него се провалиха и Костов и Станишев иЦаря иЖан Виденов така че не знам какво повече искате от Бойко преди 12 г зимах 260лв заплата сега зимам 1000 пенсии 100. сега 500. 700. 900. какъв ви е проблема злобни хорица ходите по почивки по острови по ски писти по планините и д-р. Карате коли за по 20 000 лв и отгоре и само ревете е за 10г толкува какво повече да направи човека пътища до морето околовръстното в София иначе щехте да патувайте цял ден един зает друг до работата метро да патувайте ресторанти пълни хотели събота и неделя няма място по Банско Сапарево Велин град какво искате

    Коментиран от #78, #80, #83, #89, #108, #145

  • 75 цицоч

    13 22 Отговор
    Евтини плюнки.
  • 76 Гост

    34 12 Отговор
    23% одобрение, специално за тоя, е доста висок процент
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Ще спечели

    23 8 Отговор

    До коментар #74 от "Коки":

    "девет грама в сердце" (но не за онова което се пее в песента), "защото е неподкупен"...
  • 79 В.В.П.

    14 13 Отговор
    Премиер Борисов,президент Мустафа,други министри,Хасан,Кънчев, Джамбазов,Симеонов.Каракачана.Гантиран висок доход..Имунитет пожизнен.на вс.депутати и държавници..Швейцарски технологии.Банки, сделки,Фючърси,и аутсорсинга, .ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕН СТАНДАРТ...
  • 80 Гост

    38 15 Отговор

    До коментар #74 от "Коки":

    Абе Коки, ти взимаш 1000лв, ама кашкавала и сиренето станаха по 30лв килото бе, брат! Пътищата до морето на 45 млн. на км, без ДДС! В цялата Галактика не е толкова скъпо, Коки! Децата не им се учи. Неграмотни са, Коки! Първи сме по болести и смърт, Коки!

    Коментиран от #90

  • 81 До кога?!!!

    33 12 Отговор
    Айде, отивай си на бунището на историята! Верно нищо не може да те спаси. И слава Богу!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 3333

    13 4 Отговор
    Когато стане мат се обадете.
  • 85 Б Борисов

    26 6 Отговор
    Като си прост е лесно
  • 86 Един билет за

    12 4 Отговор

    До коментар #21 от "Ердоган":

    Теб и отиваш на екскурзия Тодор Живков го няма но ще доиде друг като него
  • 87 българка

    36 11 Отговор
    Тези, които разбират и подкрепят ББ са ПРОСТИ - не се обиждайте на мен - ТОЙ ГО КАЗА.

    Коментиран от #91

  • 88 чичо

    15 17 Отговор
    Фрог от статията най-доброто е,че от вас нищо не зависи.Толкова сте прозрачни.
  • 89 Седесарят..

    25 12 Отговор

    До коментар #74 от "Коки":

    Не ми раздувай ,лични драми по 280 лв..Тука става дума за други работи.КОРУПЦИЯ,...Не е в твоя сектор..НАПЪВАЙ СЕ ЗА НАСЪЩНИЯ.!!
  • 90 чичо

    14 16 Отговор

    До коментар #80 от "Гост":

    Тури и това,че още не съм спечелил от тотото.Кой друг да е виновен освен Бойко?
  • 91 чичо

    10 5 Отговор

    До коментар #87 от "българка":

    А ти разбираш ли го?
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Прав

    23 4 Отговор

    До коментар #74 от "Коки":

    До някъде си прав но доходите като цяло не стигат има голяма мафия в България едната е правителството другата е бизнеса .Но по голями хиени от бизнеса няма искат много дават малко ...

    Коментиран от #163

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 мдааа

    10 22 Отговор
    Както би казал футболен коментатор - Бацо атакува мощно , а те панически се отбраняват в наказателното поле ...😬
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Някой е казал по-горе

    23 4 Отговор
    Служебно п-во. Ако президента сложи пак някой Герджиков, а той на никъде не разбира и слуша "Лудото ленче", пардон Д.. и, отиде коня у ряката
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Нямам срам

    19 8 Отговор
    Най големия проблем на държавата е така наречения бизнес ... Само реват че нямат искат работа а като стане дума за заплати нямало пари.Като объркнеш лева в евро какво излиза Европейски цени с най малката заплата .. цените да едно към едно в европа в евро .Един хляб в Германия 1.2 евро тук 1.2 лв и какво излиза германеца зима чисто 1200 евро а българина 480 а цените на основните нужди еднакви...
  • 123 Ало факти

    15 0 Отговор
    Какво триете коментари истината боли нали
  • 124 После

    9 4 Отговор
    За какво 200 място свобода на словото .. триете още
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Факти - ЦЕНЗУРАТА НА САЩ

    18 9 Отговор
    Факти.бг - 😀 правилната демократична свободна цензура на фондация "Америка ЗАгробваща България"
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 cpv

    4 4 Отговор
    Ти каква си та даваш оценка,никой не те познава,а пишеш глупост след глупост та да запълваш времето на хората!

    Коментиран от #137

  • 131 Няма смисъл да коментирам

    17 1 Отговор
    Няма смисъл да коментирам. Тука само ЦЕНЗУРИРАТ, АКО НЕСИ СЪГЛАСЕН С ГЛУПОСТИТЕ ИМ.
  • 132 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 26 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ген. Борисов няма пиари и това ви бърка в здравето...

    Коментиран от #142

  • 133 Антон

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Най-лошото!":

    Точно в десятката! Това е фундаменталния проблем.
  • 134 В.В.П.

    5 9 Отговор
    Само ГОШИТО Харизана,ще предпази вижда на племето.!! ГОШИТО Марков ,също.!!!
  • 135 Седесарят..

    6 1 Отговор

    До коментар #68 от "скапан народ":

    Бачкай си!!!.Кой ти пречи.??.Кого питаш??. СКАПАНИТЕ,ИЛИ ЛУДИТЕ...
  • 136 Другари ,

    7 11 Отговор
    Каруцарският форум е малко по у лево ..😳
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 И аз се обзалагам

    11 7 Отговор

    До коментар #25 от "Обзалагам се":

    Че България като население още ще опустее. Ще обеднее още .Затова като мен-Емиграция.Един живот имам.А гроб и подобни да се пъчат. ..

    Коментиран от #249

  • 141 Лакомо д...е кръв емитира

    18 11 Отговор
    Борисов ще го спаси инфаркта! Не, не инсулта, защото там няма кръвообращение - кухо е, а в сърцето бие любов към чекмеджето!
  • 142 Борисов генерал?

    17 9 Отговор

    До коментар #132 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Смешки. С туй килийно образование минал край генерал.Те званията ги раздават като банички.
  • 143 Шамара

    12 15 Отговор
    Вие може да си плюете, колкото искате! Борисов-Брезидент!

    Коментиран от #147

  • 144 Бцбц

    10 4 Отговор
    И всички да гласуват или пък да не гласуват е все тая. Въпросът е на тези избори, както и на всички до сега какви ще са манипулациите на математическия колектив /ЦИК/????????????
  • 145 Аман от тъпааци

    7 3 Отговор

    До коментар #74 от "Коки":

    Най - напред научи правописа, после давай акъл!
  • 146 Перо

    20 8 Отговор

    До коментар #41 от "Иванка":

    Затвора е спасението за толупа!
  • 147 Аман от тъпааци

    22 12 Отговор

    До коментар #143 от "Шамара":

    БОРИСОВ - ПРЕЗИДЕНТ! АМА ПРИ ДОКТОР ГЪЛЪБОВА ИЛИ ПРИ БАЙ СТАВРИ!
  • 148 калчев

    16 11 Отговор
    някои казват,че боко няма алтернатива! има. и предлагам на прима виста три личности-РЕНЕТА ИНДЖОВА,ТАТЯНА ДОНЧЕВА,ПЛАМЕН ПАСКОВ!
  • 149 5555

    25 12 Отговор
    До 74 коки. Много заблуден. Може би не вижда истината че бойко вече се крие от журналистите и не отговаря на неудобните им въпроси. А журналистите питат за къщата в барселона. Питат за снимките и пачките в чекмеджето и кюлчетата със злато. И на последната пресконференция с последното фукане че българия върви с огромни стъпки напред и всичко е прекрасно и безоблачно и когато свърши своите прекрасни речи журналистите гракнаха да го питат той махна с ръка и избяга. Почувствал богът слънце че те ще го разпънат на кръст бойко се скри като мишка в дупката си
    . Интересно ако всичко у нас върви към възход защо борисов се страхува от репортерите.

    Коментиран от #231

  • 150 Бай Кольо

    22 3 Отговор
    На изборите ще видим колко му е рейтинга на Борисов
  • 151 Китаеца

    19 10 Отговор
    Всъщност-може. Триметрови бетонни стени и под, оскъдно осветление, поцинкована кофа, дървен нар, любезни и усмихнати надзиратели, но напълно неми, и накрая,за съседи - масов убиец, агресивен полуидиот, сериен изнасилвач и бай Ставри в кисело настроение.

    Коментиран от #165

  • 152 Само ГЕРБ

    20 26 Отговор
    САМО ГЕРБ. НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИ ОТВЕЕМ КАТО УРАГАН ВЕСТНИК

    Коментиран от #155

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 швалк

    19 7 Отговор

    До коментар #152 от "Само ГЕРБ":

    ти нямаш нужда,достатъчно си отвеян!
  • 156 А дано

    22 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нищо не може да спаси Борисов

    А дано !
  • 157 Qponec

    17 15 Отговор
    Аххахаха по-селско написана статия не бях виждал.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 забрава няма

    16 8 Отговор
    " няма да забравят нито за пачките, нито за златните кюлчета в чекмеджето на спалнята му"... тука сте збравили патлака да споменете !
  • 160 Оди пеша бе

    17 12 Отговор
    Скална маса пак затвори пътя за Рилския манастир, инспектиран от Бойко Борисов За укрепване бяха хвърлени 6 млн. лв.
  • 161 ТайКонДуто

    20 7 Отговор
    Бойко има черен колан, ама от спукана задна гума на Балканче.
  • 162 Матей

    18 7 Отговор
    Забежките му по сухата пара и тежкото злато са детинщина в сравнение с огромните,несметни загуби за държавата, които нанесе,с множество по начало провалени проекти,в полза на други държави,за милиарди.Раздава ги наляво и надясно,хвърля ги за оня дето духа и пет пари не дава за бедстващото население.За капак ни натресе и ковид-истерията,при това рухнало положение на държавата,това е пагубно и никакви ваксини и мерки няма да помогнат.Вече се каза,ваксината не е основание някой да се самозабравя и пренебрегва мерките,нито преболедувалите да се мислят за недосегаеми,не им пише на челото и да маат гащи в строя и дружно да набиват крак.
  • 163 гггггг

    4 3 Отговор

    До коментар #108 от "Прав":

    Нека не забравяме че бизнеса се регулира пак от тези...
  • 164 юда

    10 7 Отговор
    спасение винаги има.Едно калчищено въже,парче свински сапун и един по дебел клон.Както и 30 сребърника в джоба.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Кажи си

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ха ха ха":

    За кого
  • 167 А бсп

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "A ДПС":

    Радев и приватизаторите къде ги остави явно си един от тях
  • 168 Селянин

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "пешо":

    Сигурно изреждане то ти завършва с президент Само заглавието трябва да продължи «Още 3-4 мандата»
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Митко Невенков

    13 16 Отговор
    СЛЕД ТЪПИТЕ ПРОТЕСТИ НИЩО НА МОЖЕ ДА СПРЕ Б.Б. 4ТИ МАНДАТ!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Румен

    15 12 Отговор

    До коментар #6 от "ПСР":

    Защо в този сайт няма една "хубава" статия за Румен Радев, за Корнелия Нинова. Това БСПарски сайт ли е?

    Коментиран от #253

  • 173 Ще видим

    9 6 Отговор

    До коментар #6 от "ПСР":

    Имаше момент, когато мечтата беше възможна. Отлетя безвъзвратно. Сега се е окопитил и се окопава. А той знае как.
  • 174 любител

    16 10 Отговор
    крайно време е и толупа боко да разбере че мястото му е в дисципа.
  • 175 шопендар

    13 17 Отговор
    за десет години борисов свърши много работа,нормалните хора виждат това,и това ще се види на изборите.

    Коментиран от #196

  • 176 Анонимен

    12 4 Отговор
    Как кво направи. Много направи Борисов. От село всички ги докара. А гражданите ги прокуди. Малко ли е. На държавна, даде им на безценица апартаменти на хората от дпс, мюсюлмани, мохамедани. Земи на някой директор, много направи. Радват му се. На 39 с 20 годишен стаж 1 категория, две големи деца, коли, пари, замъци на село в града. Малко ли е. Българите кой ги е, ава вече. Никой.
  • 177 ТОЧКАТА

    7 4 Отговор
    Невенче,скъпа....просто пропускаш глобалният фактор,голямата кака....Та той/тя казаха че...,,,ДОБРЕ РАБОТЯТ С него...,,,...ЗА НАС!!! нищо,нищо,ама НИЩО НЕ КАЗВАТ!!!!!!...Тоест ,не ни броят за сливи дори....А предполагам НАШАТА ИСТОРИЯ си я чела.И знаеш че имаме 40 000 НПОта с 200 000 членове.....
  • 178 Анонимен

    4 1 Отговор
    Много често по БНР... Ходим при избирателите... Не е верно, информация получават от фейса. А ние може да сне прости, може да не можем да се изразяваме правилно, има причини. Ние си ги знаем и пилем не от наше име, а от името на народа, от улицата. А мен не ме е, бе, кой ще е. Който и да е. Все тая ни е. Много добре знаем, за кого стана хубаво, за дпс. Точка
  • 179 Анонимен

    14 5 Отговор
    Българина е предател. Предал е левски капитан Петко войвода... А 21 век великите държави квото си искат ще правят с Бедна България. Издоиха ни, ограбиха ни и пътувай без пари. Същото си е. По живково.
  • 180 Прост народ слаба държава

    13 21 Отговор
    Ще гласувам за ГЕРБ
  • 181 Геро

    14 18 Отговор
    Само Бойко, никой друг не е постройл и помогнал толкова на хората.
    Имате много къса историческа памет, какво беше преди това.
    Нито БВП, нито пари имаше за нещо.
    Червените за всеки проект или ремонт, дори на път .. казваха:
    НЯМА ПАРИ ... НЯМА ПАРИ .. друго нямаха в устите си.
    Бойко намери пари за всичко !
    Санира ли ви кутийките ????
  • 182 Джон Ленин

    9 5 Отговор
    НЕВЕНА МИТКОВА ....ЧЕСТИТ 50 КОНГРЕС НА ЦК на БКП , ДРУГАРКО ...
  • 183 гого

    11 10 Отговор
    Грешно заглавие .Трябва да се казва "Нищо не може да спре Бойко' и нали сте му противници ,а всяка втора статия е с неговото име.
  • 184 Анонимен

    9 5 Отговор
    Бойко е копие на Тодор Живков
    Дава на когото си пожелае. И на кои. На богатите. И така те по богати. Сина в пожарната подкова, бащата пенсионер от пожарната кмет на 5 къщи жената люновница на.. От пожарната друг направи кмет, учили в симеоново. Все родопа. Отмъщават. Смедят мохамедани, българи, крайният... Да се молим на Бог да помага на прокудените християни българи никога на тези български земи
    България е ма еха за българите християни. Българина е предател. За пари.
  • 185 Анонимен

    11 5 Отговор
    Бойко е копие на Тодор Живков
    Дава на когото си пожелае. И на кои. На богатите. Имат картофи, телета... И така те по богати. Сина в пожарната началник, бащата пенсионер от пожарната, кмет на 5 къщи, жената люновница на.. От пожарната друг направи кмет, учили в симеоново. Все родопа. Да се молим на Бог да помага на прокудените християни българи, никога на тези български земи
    България е мащеха за българите християни. Българинът е по рушветите. От турско робство е останало. Кой подава има всичко.
  • 186 Анонимен

    8 4 Отговор
    Всичко се решава от дпс. С гласовете на малцинствата мюсюлмани, мохамедани и роми. Той ББ отлично знае, че каквото и да правят, пак ще спечели герб. Дпс слушат, а и им дават по 20 лева, шапки, фланелки и ги хранят. Музика, маси, обилно с храна. Преди пандемията, без да се притесняват, по квартали. Анархия. Поне да се крият
  • 187 То е ясно!

    6 5 Отговор
    Властта и парите са в комунистите. Всички партии след 1990г.,произлизат от бкп(държавна сигурност)и тяхните производни организации и групировки. Ясно е че всички родни политици произлизат или са свързани по един или друг начин. Благодарение на финансовата и морална подкрепа на тези олигархични кръгове от които произлизат. Но тука вече не става въпрос кой да ни управлява, а кой ще бъде по-малкото зло от всички. На хоризонта няма друа нова партия или организация , която не е свързана по някакъв начин с всички тези, партии, които ни управляват 30 години в това число слагам и новоизлюпените партии еднодневки на различни финансисти и подсадими организатори на протести, шоумени и президент реваншист . Дано се появи някое, ново сдружение на хора, които наистина да мислят безкористно за България!
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Нели

    4 6 Отговор
    Мата Хари каза днес по нова тв че ще го ваксинира март месец в Бояна
  • 190 бай Киро брйка

    8 6 Отговор
    Ще гласувам за Бойко ако ми пусне по изборите Шехерезада един път да я опраскам с 200
  • 191 Анонимен

    4 2 Отговор
    И като разберат айти, се започва със заплахите. Дс, кгб си имат методи. Няма права, има свобода, но те не ти дават работа и по тоя начин ти си обтечен на живот. Това е кгб, дс диктатура. На запад нищо общо с българия и байганю21век сме но май в 19 се върнахме. Бай данчо е копие на бобо. Бобо ди има полиция.
  • 192 мушама и шланг

    13 7 Отговор
    Уникален простак , а проговори ли , положението става неспасяемо трагично !
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 МИЛЕНИУМА

    7 9 Отговор
    КОЙ ГИ ПИШЕ ВЪВ ФРОГФЕЙК ТЕЗИ ПООВЪРНИ БЕ?!ТО БИВА ПРОСТОТИЯ,АМА ТОЛКОВА?ГЛЕДАЙТЕ СИ ПЕНСИОНИРАНИЯ ФАТМАК ,СЛАВА БОГУ ДА НЕ МУ СЕ ДАДЕ ВЛАСТ,ДО КЪДЕ ЩЕ ДОКАРА ТОЗИ НЕВРАСТЕНИК -НЕУДАЧНИК,ЩОТО МОЖЕ ДА СЕ Е ДОКОПАЛ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДО ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СТОЛ,НО КАК ЩЕ ПЛАЧЕ СЛЕД ТОВА,КАТО ГО ПОДКАРА ГЕШЕВ!
  • 195 МАТАКАЕ

    8 13 Отговор

    До коментар #49 от "БАЙГАН":

    И КАТО ПИЛОТА КАТО ГО ПРИЕХА В ПИЛОТСКОТО УЧИЛИЩЕ-КАКВО ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕГО-ЕДИН НИЩОПРАВЕЦ,А,ПАРДОН,ЗАЯЖДА СЕ И ЗАВИЖДА ЗА ВСИЧКО НА ПРИЕТИЯ В ПОЖАРНОТО,А БОЙКО ВСИЧКИ ГО УВАЖАВАТ НАВСЯКЪДЕ,А ПИЛОТЧЕТО НИКОЙ НЕ ГО УВАЖАВА,ПРИСМИВАТ СЕ НА СЕЛЯНДУРРЩИНАТА МУ.
  • 196 Ддд

    7 10 Отговор

    До коментар #175 от "шопендар":

    Вярно много свърши. Така опоска държавата, че 2-3 поколения след него ще плащат. А имиджа на България в Европа и по света, да не говорим.... До долу. Всички отрицателни класации са наши. Най-бедни, най-болни, всичко ни е най, с отрицателен знак.

    Коментиран от #198

  • 197 Пенсионер

    8 10 Отговор
    Говорите глупости. Единствено ГЕРБ и Борисов проявиха загриженост за пенсионерите. Затова 2 милиона пенсии, ще гласуват за тях.

    Коментиран от #200

  • 198 Пенсионер

    8 9 Отговор

    До коментар #196 от "Ддд":

    Пишеш глупости. Виденовата зима, говори ли ти нещо? Единствено ГЕРБ и Борисов проявиха загриженост за пенсионерите. Затова 2 милиона пенсии, ще гласуват за тях
  • 199 MmAaHh

    9 6 Отговор

    До коментар #68 от "скапан народ":

    Винаги се вбесявам, когато ГЕРБ се изтъпанчват, колко много са се повишили доходите на хората в България. Доходите да, но не и покупателната способност. Преди 10 години свинското беше 5,50 лв. килото, сега е 11 лв. За хляба, кашкавала и сиренето няма да коментирам. През лятото плащах 20 лв. за сградна инсталация на парното. Сега - 60 лв. През 2000 г. си купихе тристаен апартамент за 16 000 долара. Сега цената на същия е поне 116 000 евро. Това не е увеличение на доходите, а покриване на инфлацията.

    Коментиран от #201

  • 200 МЪРШАТА

    8 7 Отговор

    До коментар #197 от "Пенсионер":

    крадеца СЕ ЗАГРИЖИЛ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ТА ТОЙ КРАДЕ 1500 И ,,ДАВА" 50 ТОВА ЛИ МУ Е ,,ГРИЖАТА" ? А КОЙ УВЕЛИЧИ ГОДИНИТЕ ЗА ПЕНСИЯ - НАЛИ ПАК ТОЙ - МУТРАТА ГАДНА ЧЕКМЕДЖАРСКА !

    Коментиран от #202

  • 201 Пенсионер

    7 11 Отговор

    До коментар #199 от "MmAaHh":

    Пишеш глупости. Забрави, че долара се разменяше срещу 3000 лева. Дори бе въведен валутен борд. Много лъжеш. Единствено ГЕРБ и Борисов проявиха загриженост за пенсионерите. Затова 2 милиона пенсии, ще гласуват за тях. Фокуса е в това, че Борисов се доказа като държавник. Другите преди него само крадяха. Виденовата зима е пример за това.
  • 202 Пенсионер

    6 9 Отговор

    До коментар #200 от "МЪРШАТА":

    Другите преди ГЕРБ само крадяха. За хората нищо. Единствено ГЕРБ и Борисов проявиха загриженост за пенсионерите. Затова 2 милиона пенсии, ще гласуват за тях. Фокуса е в това, че Борисов се доказа като държавник. Другите преди него само крадяха. Виденовата зима е пример за това.
  • 203 МОШЕНИК

    12 6 Отговор
    няма нещо ДО КОЕТО СЕ Е ДОКОСНАЛ БОЙКО И ДА НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО ИЛИ КРАЖБА ИЛИ ОБИР !ПОСЛЕДНО ВДИГНА ТОКА И ВОДАТА
  • 204 КРАДЕЦБОКО

    10 5 Отговор
    крaдeцa CE ЗAГРИЖИЛ ЗA ПEНCИOНEРИТE ТA ТOЙ КРAДE 1500 И ,,ДAВA" 50 ТOВA ЛИ МУ E ,,ГРИЖAТA" ? A КOЙ УВEЛИЧИ ГOДИНИТE ЗA ПEНCИЯ - НAЛИ ПAК ТOЙ - МУТРAТA ГAДНA ЧEКМEДЖAРCКA !

    Коментиран от #205, #206

  • 205 Пенсионер

    7 11 Отговор

    До коментар #204 от "КРАДЕЦБОКО":

    Не лъжи. Другите преди ГЕРБ повече крадяха. Те нищо не дадоха на Народа. Само ГЕРБ се сети да пенсионерите. Освен тези 50 лева, вдигна минималната пенсия на 300 и повиши тавана до 1440 лева. Пенсиите ще гласуват за БАЦЕ

    Коментиран от #213

  • 206 Апропо

    15 0 Отговор

    До коментар #204 от "КРАДЕЦБОКО":

    Правителството на Костов с реформата 99-та удари яко всички пенсии. Иван Нейков бе архитекта на тези неща.

    Коментиран от #210

  • 207 stan4o

    10 2 Отговор
    Проблемите на българите в България не се решават с махането на Борисов. Проблемът е , че над 90 процента от българите искат да са корумпирани и отдадени им се възможност го правят. Досега никой от кандидатите да управляват не е посочил конкретни мерки за справяне с корупцията. Да им предложа една: На всеки 6 месеца всички съдии, прокурори, полицаи, министри, депутати, държавни служители да се подлагат на детектора на лъжата за корупция. Резултатите да се обявяват публично. Тази идея може да е обединителна за извън парламентарната опозиция. Не се ли ограничи корупцията на всички нива в държавата, останалото са добри пожелания. Мутрите използват детектора и нека се поучим от тях
  • 208 БОКО ЛЪЖЕЦА

    9 3 Отговор
    Кocтaдин Чaкърoв
    Бившият cъвeтник нa бившия Първи кoмeнтирa прeд Кeвoрк Кeвoркян извинeниeтo нa лидeрa нa БCП зa cмянaтa нa имeнaтa нa бългaрcкитe турци:
    Aкo бeшe жив, Тoдoр Живкoв щeшe дa изхвърли Cтaнишeв oт cтрaнaтa нa кaруцa cъc зaвързaни тeнeкии, зaрaди извинeниeтo зa Възрoдитeлния прoцec."

    Коментиран от #212

  • 209 dmxl

    3 5 Отговор

    До коментар #30 от "Бай Курти":

    нЕВЕНКА е платена и взела едни пари, за тия драсканици, да разлае клавиатурните мишки!
  • 210 stan4o

    4 2 Отговор

    До коментар #206 от "Апропо":

    Стига глупости! При солидарна система пенсиите зависят от годишните постъпления от пенсионните осигуровки. Защо са малки постъпленията при управленията на БСП и ГЕРБ , нека да кажат икономическите анализатори. За мен е от некадърност, алчност и простотия.

    Коментиран от #215

  • 211 666

    8 11 Отговор
    Мисля че наистина Радев е стигнал дъното и вече нищо не може да го спаси от оставката. По слаб президент не е имала България. Той е срам за държавата. ОСТАВКА и мутрите вън!!! 👹👹👹👹👹👹

    Коментиран от #224

  • 212 stan4o

    8 3 Отговор

    До коментар #208 от "БОКО ЛЪЖЕЦА":

    Какво ни са виновни турците живеещи в България за окаяното положение в което се намира родината ни?
  • 213 stan4o

    8 2 Отговор

    До коментар #205 от "Пенсионер":

    Защо да избираме тези които крадат по-малко, а не изберем такива които не крадат. И много е малко да крадеш все си оставаш крадец. Щом им харесва да са крадци нека да крадат. Краденето имане е прокълнато имане.
  • 214 Го4о

    8 5 Отговор
    Факти, .... стига сте "спасявали" Борисов! Погрижете се за превратаджията Радев, защото времето му изтича и Гешев го чака!
  • 215 Чичи

    3 1 Отговор

    До коментар #210 от "stan4o":

    Всички се осигуряват на минимална заплата, какви постъпления да има? Военни, и полиция 150 000 не се осигуряват, ние ги осигуряваме. Освен, да им плащат пенсии в биткойнти, много копачки прибраха, ще артисват ли?
  • 216 wornimaniak

    5 7 Отговор
    Злобарка...Бойко е велик, чака го 4 мандат!
  • 217 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 6 Отговор
    ЩЕ ВЗЕМЕ БАЦЕТО ДА ИЗТРЕСКА ПАК НА ИЗБОРИТЕ СТОЛЕТНИЦАТА. ТЯ Е СВИКНАЛА ДЕ...ПЪК МОЖЕ ДА И ХАРЕСВА
  • 218 азазаз

    2 6 Отговор
    Напишете си името за да знаем кой е родил подобни глупости, не се крийте зад името на сайта. Или се прекръстете на Fognews.
  • 219 Hggfhh

    5 4 Отговор
    може белене! да се спасим от толупа

    Коментиран от #222

  • 220 6677

    8 6 Отговор
    Да живее Бойко!
  • 221 5885

    8 7 Отговор
    Ще гласувам пак за ГЕРБ.
  • 222 Пенсионер

    8 8 Отговор

    До коментар #219 от "Hggfhh":

    Не говори глупости. Единствено ГЕРБ и Борисов проявиха загриженост за пенсионерите. Затова 2 милиона пенсии, ще гласуват за тях. Фокуса е в това, че Борисов се доказа като държавник. Другите преди него само крадяха. Виденовата зима е пример за това.
  • 223 Айде сега

    4 4 Отговор

    До коментар #23 от "ГОСТ 1":

    Статията,била поръчкова.Коментарът ти,да не би да не е и той,такъв?
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 прекопирано

    6 5 Отговор
    Не само ей го на, открива нещо, то след 10 дена се срутва, метрото тече, Бургас предизборно може да остане без вода, ортаците му дишат във врата с компромати, Барселонската прокуратура, Йончева с ЕК, предстои произнасяне на КС относно законноста на гласъванията на НС онлайн и ако ги отмени, ще отмени и бюджета Му предизборно,пенсиите на пенсионерите разчетени до март, а как ще реагират на 10 април два милиона и половина пенсионери без 50 лева и т.н., и т.н. все неприятни казуси. Аз лично, ако съм на мястото на Радев ще ги отложа за 28.05 да си го доопеча на шиш. :)
  • 226 цугцваг

    6 2 Отговор
    цугцванг:
    – колкото повече говори, толкова повече си вреди
    в казармата му казваха:
    - ,,колкото повече мърдаш повече ти влиза,,
    Мени се живота....
  • 227 Димитър

    7 5 Отговор

    До коментар #65 от "Уфффф":

    Докато всички гербери мислят,че Борисов е незаменим,много грешът ,той е единственият ,най- неук политих докарал държавата до васал на цял свят!

    Коментиран от #233

  • 228 Наблюдател

    3 5 Отговор
    Невена, Невена.Много бързо стана съдия.Забравяш че най-добрия съдник е времето.Почакай , то ще покаже най-добре и най- точно . Много лесно е да съдиш и словоблудстваш . Освен ако не напираш да си вземеш хонорара за статията , което автоматично те поставя в графата пристрастна особено имайки впредвид за какъв вид статии плащат от ФРОГ НЮЗ
  • 229 Наблюдател

    6 7 Отговор
    Търси се Силата която да го тикне в затвора за дълго! Защото махането му от властта ще е крайно недостатъчно!

    Коментиран от #234

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Пенсионер

    5 10 Отговор

    До коментар #227 от "Димитър":

    Говориш глупости. Борисов не е незаменим, но на този етап няма друг по качествен от него. При това, ГЕРБ и Борисов проявиха загриженост за пенсионерите. Затова 2 милиона пенсии, ще гласуват за тях. Борисов се доказа като държавник. Другите преди него само крадяха и правиха кризи. Виденовата зима е пример за това.
  • 234 Пенсионер

    4 6 Отговор

    До коментар #229 от "Наблюдател":

    Няма такава сила. Другите партии преди Борисов са още по големи крадци. 97-ма докараха Народа до просешка тояга. 1 долар се разменяше срещу 3000лева. Абсолютно падение.
  • 235 Вики

    4 2 Отговор
    Страхотна статия! Точно в целта!
  • 236 Шоколад с малини

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "пешо":

    Един пролетен час на хеликоптера струва 750 /900 евро.
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Гласоподавател

    5 6 Отговор
    Бойко Борисов е най успешния български премиер! Успех и здраве и още един пълен мандат!
  • 239 Бацил

    5 3 Отговор
    Бойко тиквата проста в Карлуково и в затвора.

    Коментиран от #240, #244

  • 240 Валиста

    2 3 Отговор

    До коментар #239 от "Бацил":

    Бацилите - в тоалетната и да се пусне водата от казанчето! Мястото им е в мръсния канал!На добър път, Бацил!!!
  • 241 Валиста

    2 3 Отговор
    Ало-о,коя си ти г-жо Невена Миткова , че си мислиш, че си написала"атрактивен коментар"?С толкова шаблонни повторения,клишета,заимствани оттук-оттам,не личи да има вложена собствена мисъл в писанията Ви. Като не можете да сътворите нещо смислено,не се захващайте!!!
  • 242 Валиста

    3 3 Отговор
    Бацилите - в тоалетната и да се пусне водата от казанчето! Мястото им е в мръсния канал!На добър път, Бацил!!!
  • 243 Пенсионер

    4 4 Отговор
    Единствено ГЕРБ и Борисов проявиха загриженост за пенсионерите. Затова 2 милиона пенсии, ще гласуват за тях. Фокуса е в това, че Борисов се доказа като държавник. Другите преди него само крадяха. Виденовата зима е пример за това.
  • 244 Пенсионер

    4 4 Отговор

    До коментар #239 от "Бацил":

    Пишеш глупости.
    Единствено ГЕРБ и Борисов проявиха загриженост за пенсионерите. Затова 2 милиона пенсии, ще гласуват за тях. Фокуса е в това, че Борисов се доказа като държавник. Другите преди него само крадяха. Виденовата зима е пример за това.
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Баба Ванга

    3 1 Отговор
    Вида дека шафьора на самальот веке нема да биде президентин.
  • 248 Нормален

    2 2 Отговор
    От няколко месеца държавните служители са с 30% повишени заплати, минималната пенсия вече е 300лв както беше планирано за края на мандата + 50лв заради пандемията, тавана вече е 1440лв.Минималната заплата е 650, средната 1700.Бюджета за здравеопазване вече е 5,6 милиарда, за пенсии 11милиарда(по време на Станишев целия бюджет на държавата беше 11,5милиарда).БВП е 120 милиарда.
    А познайте дали някой ще е откаже от това и ще гласува за БСП.
  • 249 Анонимен

    2 4 Отговор

    До коментар #140 от "И аз се обзалагам":

    България ще обеднее още!?Абе аз откакто бях ученик слушам как България само обеднява пък сега вече гледам българина никога не е бил по-добре облечен, пътищата са задръстени от коли, във всеки дом има компютър, таблет, интернет, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, кръчми пълни, кафенета пълни, даже децата носят смартфони...Бе много обедня таз България последно време бе!?А навремето завиждахме за маратонки от 100лв и се чудехме от къде толкова пари като, някой си купи нови гуми за колата.Как да гласувам за БСП? Просто няма такава опция!
  • 250 Миро

    3 1 Отговор
    Много ме радват, когато неуки и необразовани хора изказват мнение. Чули нещо, някой им разказал и си вярват. Бог да пази България от простаци като теб и твоя идол...
  • 251 Наблюдател

    1 0 Отговор

    До коментар #246 от "Добро утро":

    Я ми обясни по подробно за Димитров . Но първо си направи справка .
  • 252 Stiv

    2 1 Отговор
    Невенке,нали искаме избори?Идвааат и ще разбереш,че не познаваш шаха ,спортната гимнастика и политическия анализ.Тогава идва мантрата,не са честни.Ама и ако ги повторим пак същото ГЕРБ,БСП,ДПС и други....Трябва да чакаш за нов анализ 4 години,ако не са те забравили
  • 253 Слав Овчаров

    0 0 Отговор

    До коментар #172 от "Румен":

    Ти сега ли го разбра това или?
  • 254 язък за барута

    0 0 Отговор
    яд ме е на себе че бях голям глупак да гласувам за един голям престъпник който трябва да бъде съден в хага както осъдиха престъпниците от 2 св война но вече до тук както казват някои остаряват като катедрали а нясой като цървули е бб с малко б ще остарее като цървул от свинска кожа с четината