15 Януари, 2021 14:47 2 956 39

Божанков: Валежите разкриха каква кочина е страната

  • явор божанков-
  • боклуци

Коментар на депутата Явор Божанков във фейсбук

Божанков: Валежите разкриха каква кочина е страната - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Съотношението вода - боклук ще е 1:5 до 10 години. Подписвам се под това. COVID кризата "замаза" с нерегламентирания внос, третиране и изгаряне на отпадъци. Помните ли онази криза? Още е същото положението. Съ що то", пише депутатът от БСП Явор Божанков във фейсбук.

Припомняме, че валежите разкриха каква кочина от боклуци е България Придошлите води на река Искър довлякоха цял „остров“ от клони и вплетени в тях отпадъци до ВЕЦ по реката.

"Водната криза обаче извади боклука и ни го докара на улицата. Чакам някой да го определи, като "природно бедствие". Безконтролната сеч, ерозията на почвите, ВИК сектора и те са природно бедствие. Над всички бедствия обаче има едно голямо, лакомо и некадърно бедствие."


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    44 7 Отговор
    Това и без валежи е повече от ясно!

    Коментиран от #16

  • 2 ха ха хаааа

    16 40 Отговор
    Божанков - младо цоциалистче ..😁😁
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    50 9 Отговор
    Управлението на ГЕРБ е вредно за България...
  • 4 Батенберг

    20 3 Отговор
    Аз това го разбрах още 1879г. Кочина на зима, прахоляк на лето.
  • 5 ГЪРНЕВСКИ

    4 17 Отговор
    БОЖАНКОВ ТИ ГЛЕДАЙ МАРКИРОВКАТА БЕ - КАРТИЧКА,КАРТИЧКА
  • 6 1234

    37 2 Отговор
    В Англия вали много повече..но.... В германия също..... Ние сме най смотаната държава не само в ЕС ! При това с етничски партии. Никакво бъдеще нямаме, масова емиграция е единственото решение

    Коментиран от #10

  • 7 Не разбирам

    13 30 Отговор
    Защо всички комунисти живеят в"кочини" ???? Хвалят Русия,а бягат в Америка????

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Именнно

    33 1 Отговор
    То и иначе се виждаше боклука и боклучавите управляващи но Господ си знае работата съвсем да им извади очите ма те пак нагли вода щяло да има
  • 9 Мазньо

    26 2 Отговор

    До коментар #7 от "Не разбирам":

    Ако всички "комунисти" живеят в "кочини",значи всички българи са "комунисти"....
  • 10 7865

    4 10 Отговор

    До коментар #6 от "1234":

    и кой те спира?? Тия които искат са навън!Други си лаят навсякъде....
  • 11 Мииии

    5 10 Отговор

    До коментар #7 от "Не разбирам":

    Щото си комунист. Като вождът ти.
  • 12 Аз40🏴‍☠️

    27 4 Отговор
    Идеално, имало нормално мислещи като Божанков. Умен човек, засягащ директно проблема без увъртания. Нашенци масово са като коне с капаци. Села, градове, реки, всичко тъне в боклук. Целия свят го вижда от години, а Ганьо най-церемониално си изхвърля торбичката от баничката през джама в движение. Няма закони, няма ред.
  • 13 да питам

    12 5 Отговор
    Добре де , при 90% русофили в България , кои са ония 80% ?🤔

    Коментиран от #14

  • 14 Мазньо

    15 7 Отговор

    До коментар #13 от "да питам":

    Ми питай Русофил №1 - дето подари на Русия тръба за 3,5 млрд....Така и никой не разбра,защо трябва да плащаме.....

    Коментиран от #21

  • 15 агент дс

    5 7 Отговор
    комсомол ...
  • 16 кнаус 485

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Щом и депутатите признават ,че сме кочина - значи да се е.ем в държавата....
  • 17 978989

    13 5 Отговор
    гарантирано от герб
  • 18 ПЕНКО

    2 4 Отговор
    ПРОБУТАН СИ -- " ЯВООРЕЕ -ЯВООРЕЕ - ТИ НЕИЗБЪРСАНО ДУ П Е Е " !?!? ПРИРОДНИ КАТАКЛИЗМИ : ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ БУРИ - ПОВРЕЖДАТ МИСЛЕНЕТО САМО НА ЕДНИ - П УТКО ДАТИ ОТ ПЛАМПАММЕНТЯ - НАШ НАСУЩНИЙ !!!!!!
  • 19 мдда

    5 7 Отговор
    Божанков... само такива като вас могат да плюят по страната си. Същият си като фатмака който нарече България – блато.
    Хайде отивай да възмъжееш..
  • 20 дъното

    2 2 Отговор
    Добре казано, макар че и неговата партия е бедствие, но не чак такова.
  • 21 да питам

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Мазньо":

    Не питам кой е русофил номер едно , питам за ония 80% ..
  • 22 Брато

    2 1 Отговор
    До коментар#3 Да измете ГЕРБ можеш ли да кажеш вие със свирите как сте
  • 23 007

    5 2 Отговор
    Така, умен младеж и си гони кариерата като лае добре, но нека хипопотично да приемем, че управлява. Тогава опозицията ще лае и ще прави номера, провокации и каквото сега им се прави. После пак ще си смеят ролите и т.н. Няма как да се получи докато не се случи, както ВСИЧКИ други постсоц страни изритаха комунистите (у нас маскирани като социалисти). Полша вече е РАЗВИТА икономика защото няма социсти и етнисти; няма друг начин, няма, няма...
  • 24 dada

    5 3 Отговор
    Абе комунисти а колко заровихте от Беляне нашете пари ама няма прокуратура така ви отърва.Вие един пирон не сте сте забили един път не сте направили само прибиране и Гечев който бише при Виденов фалит на банки инфлация.Къде е таз прокуратурал
  • 25 Червени боклуци.

    6 2 Отговор
    Организираната, престъпна група БСП е партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда". Затова половин България емигрира. Заради 50 години "комунизъм", сме 200 години назад.
  • 26 Гост

    1 0 Отговор
    Божанков. Я кажи ни, нещо за станислав димитров атанасов, разбрахме кога е роден, от кой град е. Нали заедно сте бсп + дпс и герб + дпс. Прави са юристите, никой не ти гледа, важно е да имаш диплома, стопанско управление ли ще да е, социални науки ли ще да е, но ще те издигнем ние.. Не е завист от моя страна, но нищо мово. При живково лакто си бе, дори днес много по неграмотни младите са.
  • 27 Гост

    2 0 Отговор
    Божанков. Я кажи ни, нещо за станислав димитров атанасов, разбрахме кога е роден, от кой град е. Нали заедно сте бсп + дпс и герб + дпс. Прави са юристите, никой не ти гледа, важно е да имаш диплома, стопанско управление ли ще да е, социални науки ли ще да е, но ще те издигнем ние.. Не ви завиж. Просто ви съжалявам.
  • 28 Гост 33

    5 1 Отговор
    Истината е малко по-различна.Това е боклук изхвърлян не на предназначените затова места,защото всяко едно село си има поне 2-3 нерегламентирани сметища.В този ред на мисли можем да си говорим за съзнанието на всеки един от нас-кой си хвърля фаса през прозореца,чашката от щафе или енергийната напитка-и после някой ни е виновен.Който и да дойде на власт манталитета е един и същ...
  • 29 Гост

    3 0 Отговор
    Старите остаряха. Младите горе за чеп зеле не стават. Седнал 37/38 акъл да дава на нас за Бойко и Румен Радев. Рахат в Парламента, вместо някое умно, завършило с отличие право на запад или в България. Умни младежи има. Простотията ми идва в повече. Учил в Германия. Нищо. Отишъл и до там. Учат нашите близки. Децата без връзки. Дядовците им овчари, но елитни университети на запад завърлиха.
  • 30 Гост

    0 0 Отговор
    Старите остаряха. Младите горе за чеп зеле не стават. Седнал 37/38 акъл да дава на нас за Бойко и Румен Радев. Рахат в Парламента, вместо някое умно, завършило с отличие право на запад или в България. Умни младежи има. Простотията ми идва в повече. Учил в Германия. Нищо. Отишъл и до там. Учат нашите близки. Децата без връзки. Дядовците им овчари, но елитни университети на запад завършиха. Аут. Бойко пак ще ви смачка. И кой бил хвърлял, хвърля знам кой. Тук не е място за живеене. Всеки напада, а не вижда себе си. На запад се превъзпитаха. И кога си дойдат в моят роден край, едвам издържат три дни, тръгват, къде им видят очи, в Гърция, но не и тук. Не се обиждайте, но при Цветанка бе този станислав атанасов от дпс, претенция, говорене, без покритие. И без мъжи бойко да си пишат биографиите анет.
  • 31 Гост

    0 2 Отговор
    Лъжи,.. Греши компютъра. И аз не зная. С изкуственият интелект нещо ставахаха. Ние сме прости, но умения от дпс, станимирчо, само името му е ок. Да е жив и здрав на родителите си, но амет няма вкус. Колко умни турци и помаци в германия, завършили, свят ще му се завие. Кой луд да дойде при простоватите. И те да станат като тях.
  • 32 Бай Пешо

    5 0 Отговор
    Абе Яворчо,абе Божанков, нали си : " ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АСОЦИАЦИЯТА НА РЕЦИКЛИРАЩАТА ПРОМИШЛЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ", какво се оплакваш от боклука?
  • 33 Анонимен

    0 2 Отговор
    Ако искаш гост 33.може помията да ни я изсипеш. Нито пушим, нито пием, нито по чуждо, но си говорят недоказани неща. Ние пишем 1 нъм 1. Хвърлят си, на зебра спират, налитат на бой но не и ние. Човек е редно да остави другите да говорят, да, говорят неща измислици за определени хора.. Рошло, тая е ку, ва, тоя няма висше образование, и много измислици. Наблюдателен човек съм и виждам нещата с очите си, чувам с ушите си. Простотията ходи по хората в бг. И защо мисля, наш беше в белгия, на 72 г. Е. Поседя и обратно в Белгия при дъщеря си. Що ли. Щото тук е ок, в дълбоката провинция. Купиха й ап в София. Завърши 2висше,в александровска б-ца,.. Напусна и в Белгия едно след друго на 35,36,37 роди 3 дечица. А тук се стискаме и
  • 34 политолог

    2 0 Отговор
    Не са валежите а такива боклукчии като теб
  • 35 не може да бъде

    2 0 Отговор
    Много силно подозирам,,че всяко бедствие случила се в България през последните 30 г. има име.фамилия и длъжност!?
  • 36 Tarnovetz

    2 0 Отговор
    Тоя е дармоед издигнат от БСП – Сухиндол там е кочина по всяко време
  • 37 Tarnovetz

    2 0 Отговор
    Питайте го за Дома за стари хорa и за винпрома – преди продаваха в UK, Canada, a ceга?
  • 38 Матей

    0 0 Отговор
    Това е заради лакомията гербаджийска,оставиха язовирите на ДПС,И НИЩО ЧУДНО КАТО ИМА ТАКАВА НЕМАРЛИВОСТ.За каква екология да говорим,чисти води за битови нужди,в достатъчно количество,за напояване,мелиорация,какво забравено понятие,а без него е немислимо интензивното земеделие.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.