2 211 39

Божанков: Валежите разкриха каква кочина е страната

Коментар на депутата Явор Божанков във фейсбук

Божанков: Валежите разкриха каква кочина е страната
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Съотношението вода - боклук ще е 1:5 до 10 години. Подписвам се под това. COVID кризата "замаза" с нерегламентирания внос, третиране и изгаряне на отпадъци. Помните ли онази криза? Още е същото положението. Съ що то", пише депутатът от БСП Явор Божанков във фейсбук.

Припомняме, че валежите разкриха каква кочина от боклуци е България Придошлите води на река Искър довлякоха цял „остров“ от клони и вплетени в тях отпадъци до ВЕЦ по реката.

"Водната криза обаче извади боклука и ни го докара на улицата. Чакам някой да го определи, като "природно бедствие". Безконтролната сеч, ерозията на почвите, ВИК сектора и те са природно бедствие. Над всички бедствия обаче има едно голямо, лакомо и некадърно бедствие."

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 37 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 ТаУмВзе

  44 7 Отговор
  Това и без валежи е повече от ясно!

  Коментиран от #16

 • 2 ха ха хаааа

  16 40 Отговор
  Божанков - младо цоциалистче ..😁😁
 • 3 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

  50 9 Отговор
  Управлението на ГЕРБ е вредно за България...
 • 4 Батенберг

  20 3 Отговор
  Аз това го разбрах още 1879г. Кочина на зима, прахоляк на лето.
 • 5 ГЪРНЕВСКИ

  4 17 Отговор
  БОЖАНКОВ ТИ ГЛЕДАЙ МАРКИРОВКАТА БЕ - КАРТИЧКА,КАРТИЧКА
 • 6 1234

  37 2 Отговор
  В Англия вали много повече..но.... В германия също..... Ние сме най смотаната държава не само в ЕС ! При това с етничски партии. Никакво бъдеще нямаме, масова емиграция е единственото решение

  Коментиран от #10


 • 7 Не разбирам

  13 30 Отговор
  Защо всички комунисти живеят в"кочини" ???? Хвалят Русия,а бягат в Америка????

  Коментиран от #9, #11

 • 8 Именнно

  33 1 Отговор
  То и иначе се виждаше боклука и боклучавите управляващи но Господ си знае работата съвсем да им извади очите ма те пак нагли вода щяло да има
 • 9 Мазньо

  26 2 Отговор

  До коментар #7 от "Не разбирам":

  Ако всички "комунисти" живеят в "кочини",значи всички българи са "комунисти"....
 • 10 7865

  4 10 Отговор

  До коментар #6 от "1234":

  и кой те спира?? Тия които искат са навън!Други си лаят навсякъде....
 • 11 Мииии

  5 10 Отговор

  До коментар #7 от "Не разбирам":

  Щото си комунист. Като вождът ти.
 • 12 Аз40🏴‍☠️

  27 4 Отговор
  Идеално, имало нормално мислещи като Божанков. Умен човек, засягащ директно проблема без увъртания. Нашенци масово са като коне с капаци. Села, градове, реки, всичко тъне в боклук. Целия свят го вижда от години, а Ганьо най-церемониално си изхвърля торбичката от баничката през джама в движение. Няма закони, няма ред.
 • 13 да питам

  12 5 Отговор
  Добре де , при 90% русофили в България , кои са ония 80% ?🤔

  Коментиран от #14

 • 14 Мазньо

  15 7 Отговор

  До коментар #13 от "да питам":

  Ми питай Русофил №1 - дето подари на Русия тръба за 3,5 млрд....Така и никой не разбра,защо трябва да плащаме.....

  Коментиран от #21

 • 15 агент дс

  5 7 Отговор
  комсомол ...
 • 16 кнаус 485

  16 1 Отговор

  До коментар #1 от "ТаУмВзе":

  Щом и депутатите признават ,че сме кочина - значи да се е.ем в държавата....
 • 17 978989

  13 5 Отговор
  гарантирано от герб
 • 18 ПЕНКО

  2 4 Отговор
  ПРОБУТАН СИ -- " ЯВООРЕЕ -ЯВООРЕЕ - ТИ НЕИЗБЪРСАНО ДУ П Е Е " !?!? ПРИРОДНИ КАТАКЛИЗМИ : ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ БУРИ - ПОВРЕЖДАТ МИСЛЕНЕТО САМО НА ЕДНИ - П УТКО ДАТИ ОТ ПЛАМПАММЕНТЯ - НАШ НАСУЩНИЙ !!!!!!
 • 19 мдда

  5 7 Отговор
  Божанков... само такива като вас могат да плюят по страната си. Същият си като фатмака който нарече България – блато. Хайде отивай да възмъжееш..
 • 20 дъното

  2 2 Отговор
  Добре казано, макар че и неговата партия е бедствие, но не чак такова.
 • 21 да питам

  3 1 Отговор

  До коментар #14 от "Мазньо":

  Не питам кой е русофил номер едно , питам за ония 80% ..
 • 22 Брато

  2 1 Отговор
  До коментар#3 Да измете ГЕРБ можеш ли да кажеш вие със свирите как сте
 • 23 007

  5 2 Отговор
  Така, умен младеж и си гони кариерата като лае добре, но нека хипопотично да приемем, че управлява. Тогава опозицията ще лае и ще прави номера, провокации и каквото сега им се прави. После пак ще си смеят ролите и т.н. Няма как да се получи докато не се случи, както ВСИЧКИ други постсоц страни изритаха комунистите (у нас маскирани като социалисти). Полша вече е РАЗВИТА икономика защото няма социсти и етнисти; няма друг начин, няма, няма...
 • 24 dada

  5 3 Отговор
  Абе комунисти а колко заровихте от Беляне нашете пари ама няма прокуратура така ви отърва.Вие един пирон не сте сте забили един път не сте направили само прибиране и Гечев който бише при Виденов фалит на банки инфлация.Къде е таз прокуратурал
 • 25 Червени боклуци.

  6 2 Отговор
  Организираната, престъпна група БСП е партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда". Затова половин България емигрира. Заради 50 години "комунизъм", сме 200 години назад.
 • 26 Гост

  1 0 Отговор
  Божанков. Я кажи ни, нещо за станислав димитров атанасов, разбрахме кога е роден, от кой град е. Нали заедно сте бсп + дпс и герб + дпс. Прави са юристите, никой не ти гледа, важно е да имаш диплома, стопанско управление ли ще да е, социални науки ли ще да е, но ще те издигнем ние.. Не е завист от моя страна, но нищо мово. При живково лакто си бе, дори днес много по неграмотни младите са.
 • 27 Гост

  2 0 Отговор
  Божанков. Я кажи ни, нещо за станислав димитров атанасов, разбрахме кога е роден, от кой град е. Нали заедно сте бсп + дпс и герб + дпс. Прави са юристите, никой не ти гледа, важно е да имаш диплома, стопанско управление ли ще да е, социални науки ли ще да е, но ще те издигнем ние.. Не ви завиж. Просто ви съжалявам.
 • 28 Гост 33

  5 1 Отговор
  Истината е малко по-различна.Това е боклук изхвърлян не на предназначените затова места,защото всяко едно село си има поне 2-3 нерегламентирани сметища.В този ред на мисли можем да си говорим за съзнанието на всеки един от нас-кой си хвърля фаса през прозореца,чашката от щафе или енергийната напитка-и после някой ни е виновен.Който и да дойде на власт манталитета е един и същ...
 • 29 Гост

  3 0 Отговор
  Старите остаряха. Младите горе за чеп зеле не стават. Седнал 37/38 акъл да дава на нас за Бойко и Румен Радев. Рахат в Парламента, вместо някое умно, завършило с отличие право на запад или в България. Умни младежи има. Простотията ми идва в повече. Учил в Германия. Нищо. Отишъл и до там. Учат нашите близки. Децата без връзки. Дядовците им овчари, но елитни университети на запад завърлиха.
 • 30 Гост

  0 0 Отговор
  Старите остаряха. Младите горе за чеп зеле не стават. Седнал 37/38 акъл да дава на нас за Бойко и Румен Радев. Рахат в Парламента, вместо някое умно, завършило с отличие право на запад или в България. Умни младежи има. Простотията ми идва в повече. Учил в Германия. Нищо. Отишъл и до там. Учат нашите близки. Децата без връзки. Дядовците им овчари, но елитни университети на запад завършиха. Аут. Бойко пак ще ви смачка. И кой бил хвърлял, хвърля знам кой. Тук не е място за живеене. Всеки напада, а не вижда себе си. На запад се превъзпитаха. И кога си дойдат в моят роден край, едвам издържат три дни, тръгват, къде им видят очи, в Гърция, но не и тук. Не се обиждайте, но при Цветанка бе този станислав атанасов от дпс, претенция, говорене, без покритие. И без мъжи бойко да си пишат биографиите анет.
 • 31 Гост

  0 2 Отговор
  Лъжи,.. Греши компютъра. И аз не зная. С изкуственият интелект нещо ставахаха. Ние сме прости, но умения от дпс, станимирчо, само името му е ок. Да е жив и здрав на родителите си, но амет няма вкус. Колко умни турци и помаци в германия, завършили, свят ще му се завие. Кой луд да дойде при простоватите. И те да станат като тях.

 • 32 Бай Пешо

  5 0 Отговор
  Абе Яворчо,абе Божанков, нали си : " ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АСОЦИАЦИЯТА НА РЕЦИКЛИРАЩАТА ПРОМИШЛЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ", какво се оплакваш от боклука?
 • 33 Анонимен

  0 2 Отговор
  Ако искаш гост 33.може помията да ни я изсипеш. Нито пушим, нито пием, нито по чуждо, но си говорят недоказани неща. Ние пишем 1 нъм 1. Хвърлят си, на зебра спират, налитат на бой но не и ние. Човек е редно да остави другите да говорят, да, говорят неща измислици за определени хора.. Рошло, тая е ку, ва, тоя няма висше образование, и много измислици. Наблюдателен човек съм и виждам нещата с очите си, чувам с ушите си. Простотията ходи по хората в бг. И защо мисля, наш беше в белгия, на 72 г. Е. Поседя и обратно в Белгия при дъщеря си. Що ли. Щото тук е ок, в дълбоката провинция. Купиха й ап в София. Завърши 2висше,в александровска б-ца,.. Напусна и в Белгия едно след друго на 35,36,37 роди 3 дечица. А тук се стискаме и
 • 34 политолог

  2 0 Отговор
  Не са валежите а такива боклукчии като теб
 • 35 не може да бъде

  2 0 Отговор
  Много силно подозирам,,че всяко бедствие случила се в България през последните 30 г. има име.фамилия и длъжност!?
 • 36 Tarnovetz

  2 0 Отговор
  Тоя е дармоед издигнат от БСП – Сухиндол там е кочина по всяко време
 • 37 Tarnovetz

  2 0 Отговор
  Питайте го за Дома за стари хорa и за винпрома – преди продаваха в UK, Canada, a ceга?
 • 38 Матей

  0 0 Отговор
  Това е заради лакомията гербаджийска,оставиха язовирите на ДПС,И НИЩО ЧУДНО КАТО ИМА ТАКАВА НЕМАРЛИВОСТ.За каква екология да говорим,чисти води за битови нужди,в достатъчно количество,за напояване,мелиорация,какво забравено понятие,а без него е немислимо интензивното земеделие.
 • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.