17 Януари, 2021 19:00 28 660 161

В САЩ назрява смъртоносна схватка

  • капитолия-
  • сащ-
  • майк помпео

ФБР задържа 13 човека от нахлулите в Капитолия и нито един от тях не принадлежеше към соросоидната „Антифа“

В САЩ назрява смъртоносна схватка - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Автор: Дмитрий Седов, fondsk.ru, превод от руски: Никола Стефанов

След жестокия удар върху Тръмп, нанесен с помощта на провокацията в Капитолия на 6 януари, демократите продължиха настъплението по всички възможни канали. В последните дни преди инаугурацията тази офанзива може да се обясни само с факта, че не е изключена възможността Тръмп да въведе военно положение въз основа на „Закона за въстанията“ от 1807 г. Изчезналите от полезрението, изпълняващият длъжността министър на отбраната Кристофър Милър и държавният секретар Майк Помпео, все още са на страната на Тръмп. Веднага след провокацията в Капитолия Тръмп излетя за военновъздушната база "Дайс". Привържениците му бяха разочаровани от тази постъпка. Те предполагаха, че оставайки във Вашингтон, той може да назначи нов генерален прокурор, който би взел под личен контрол разследването на обстоятелствата относно „щурма“ на Капитолия, като по този начин лиши демократите от възможността да обвиняват президента в „подстрекателство към метеж“.

ФБР задържа 13 човека от нахлулите в Капитолия и нито един от тях не принадлежеше към соросоидната „Антифа“, макар че именно членовете на тази организация проникнаха първи в Капитолия с помощта на полицията. В блогосферата се разпространяват видеоматериали с активисти на „Антифа“, заснети на фона на интериора на Капитолия. Видимо привържениците на Тръмп са попаднали там, следвайки членовете на „Антифа“, без да подозират, че са въвлечени в провокация. Поради тази причина е необходимо енергично разследване, но Тръмп не прибегна към такава мярка. Възможно е той да е бил в течение и на плановете на демократите за тотално блокиране на всички информационни канали, подкрепящи президента. На следващия ден Туитър блокира акаунтите на Тръмп и близкото му обкръжение, а след него компаниите Apple Inc и Amazon.com наложиха ограничения върху приложението Parler, към което се прехвърлиха милиони привърженици на Тръмп.

Доминацията на демократите в информационното поле стана практически тотална. Наблюдателите предполагат, че Тръмп може да преодолее тази информационна блокада единствено с помощта на „извънреден“ канал, действащ автономно от останалите медии, а това се асоциира с въвеждането на военно положение. Демократите трескаво се опитват да предотвратят такава възможност. Първият симптом за това е решението на кмета на Вашингтон Мюриъл Баузър да продължи действието на комендантския час с още 15 дни, макар че на 6 януари беше обявено, че той ще действа само едно денонощие. Най-удобният начин да бъдат изключени изненади от страна на Тръмп, в условията на действащия комендантски час, е инаугурацията да се проведе виртуално. Демократите се опитват да компрометират Тръмп по всички възможни за това начини. Говорителят на Камарата на представителите на Конгреса, Нанси Пелоси, се свърза с председателя на обединения комитет на началник щабовете Марк Мили и го запита „дали няма опасност изваденият от равновесие Тръмп да прибегне до използване на ядреното оръжие“. Тя специално се интересувала не може ли да бъде предотвратен допуска на „неуравновесения Тръмп до кодовете за старт на ракетите, за да не се допусне той да започне ядрена война“. Въпросът цели лишаването на Тръмп от пълномощията му на главнокомандващ. Мили обаче отговорил, че армията съблюдава неутралитет във вътрешната политика. Мили казал на Пелоси следното: „Ние сме се заклели да следваме заповедите на своето гражданско ръководство и се подчиняваме на закона за контрол върху военните от гражданските власти“.

Пелоси дала също така указания на апарата в Камарата на представителите да подготви бързо материали за импийчмънт на Тръмп, без да се изчаква инаугурацията. Този неин замисъл още повече ще разцепи Америка, но Нанси Пелоси има основания да бърза. През нощта на 10 януари на 40% от територията на Пакистан беше изключено електричеството. Според мнението на блогърите това е било мероприятие на американските специални служби, за да предотвратят подписването на споразумение между китайска корпорация и General Electric за продажба на китайците на активи в размер на 5.2 трилиона долара. Зад General Electric стоят такива производители на военна техника, като General Dynamics, Pratt & Wittney и Rolls Rois. В резултат на една такава сделка, технологиите за производство на съвременна бойна техника биха отишли в ръцете на Китай. В условията на политическа и информационна блокада администрацията на Тръмп не успя навреме да извади на показ подготовката за тази сделка, а информацията за нея попадна при тях едва след „щурма“ на Капитолия, когато привържениците на Тръмп иззеха компютрите на Нанси Пелоси и още 15 конгресмени демократи. В условията на дефицит от време, на специалните служби не им оставаше нищо друго, освен да хакнат електрическата мрежа на Пакистан, и хвърляйки страната в хаос, да предотвратят срещата на участниците в сделката.

Ако тези сведения се окажат верни, въпросът за „държавна измяна“ на цяла група влиятелни лица и намеса на чужда държава в изборите на САЩ веднага добиват осезаемо значение. Затова че екипът на Тръмп продължава енергично да действа, свидетелства и подхвърлената в световните медии новина за ареста на римския папа Франциск по обвинение в педофилия, детска порнография, наркотрафик и съпътстващи ги престъпления. Тръмп търси повод да реанимира скандала от 2017 г., когато в резултат на ареста на магната педофил Джефри Епщайн в полезрението попаднаха семействата Клинтън, Обама и Ротшилд. Впоследствие Епштайн се „самоуби“ в затвора, а няколко свидетели, включително и един сътрудник на ФБР, бяха убити и следствието влезе в задънена улица. Съдейки по всичко, сега от Рим ще тръгне нов поток от материали, защото италианската прокуратура притежава данни за връзките на педофилите от Ватикана с „империята“ на Джефри Епщайн.

Блогърите съобщават, че полицията в САЩ е поставила постове на границата с Канада, които проверяват всяка трета или пета кола за хора от списъка на заподозрени или обвиняеми в педофилия. Ясно е защо педофилите бягат към Канада. Там канадския премиер Джъстин Трюдо е известен с педофилското си обкръжение. Още един признак за активността на Тръмп е разполагането на регулярна войска в Калифорния. С каква цел се прави това, няма информация. Ситуацията в САЩ е нажежена до краен предел. Циркулира огромно количество непроверена информация, включително и за това, че Тръмп вече е подписал указ за въвеждане на военно положение и скоро той ще бъде огласен.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 151 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кккккк

    282 13 Отговор
    Вече няма измъкване за сектата на Клинтън. Всичко за тях приключи.

    Коментиран от #145, #161

  • 2 Бесен Язовец

    263 22 Отговор
    Лесбото Пелоси се притеснява Доналд да не започне вътрешна ядрена война. Краварите не случайно сглобиха ядрени ракети с малък обсег за по удобно да се обстрелват помежду си!
  • 3 www. ru = истината и раят

    21 112 Отговор
    На едно място, в азиатския курник
  • 4 Тошо

    48 335 Отговор
    Поредния руски малоумник се изказва. Много ги е яд рашките че им изгониха пудела Тръмп от белия дом.
  • 5 само питам

    189 14 Отговор
    Що не вземат да си спретнат една демократична гражданска война. Пък Март месец пролет и опрашване.
  • 6 Активист на БКП

    201 28 Отговор
    В сряда с интерес ще наблюдавам началото на братоубийствената Гражданска война в САЩ!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бесен Язовец

    173 11 Отговор
    А демократите защо си мислят, че нац гвардия ще бъде лоялна на 100 % към тех хахаха. Точно нац. гвардия може да им обърка плановете, а по техните закони редовната армия няма право да се меша във вътрешни конфликти хахаха
  • 9 Тошо

    33 272 Отговор
    Рашките и преди не ги обичах много ама последно време започвам и да ги намразвам. Не виждат че отвсякъде са ги отритнали и вместо да вземат да се замислят защо, те само се чудят с кого да се заяждат.

    Коментиран от #14, #37, #135

  • 10 изперкулясъл

    133 7 Отговор
    вместо да се ваксинираме с плацебо ваксините,сега май ще трябва да си купуваме йодни таблетки

    Коментиран от #155

  • 11 Тошо

    48 239 Отговор
    Хайде комунистчета започвайте да възхвалявате руснаците. Само едно ще ви кажа че за последните 75 години нищо хубаво не сме видяли от тях, освен че са ни забавили развитието с поне 200 години.

    Коментиран от #27, #40, #124, #129, #137, #152, #156

  • 12 5г4655

    185 20 Отговор
    Военните ограждат капитолия за да не се измъкне после никой от там. Всичко е готово, разследванията са приключили, военните части са разпределени по места а тези дни бяха обезглявени ударните отряди на демократическата партия - МС-13 и антифа движението. Има внедрени агенти и в антифа и в БЛМ и всичко е ясно. Пелоси, Байдън, Клинтън и останалите ще бъдат отведени с белезници. Играта за демократите приключи и те го знаят много добре но нищо не могат да направят по въпроса. След това ще бъдат обезглавени и световния банков картел и фармафията

    Коментиран от #13, #22, #30, #55, #57

  • 13 666

    27 98 Отговор

    До коментар #12 от "5г4655":

    Ти май в неделя не си пиеш хапчетата.
  • 14 Кристина

    132 18 Отговор

    До коментар #9 от "Тошо":

    Всички мразят крава бойс .Крепят се само благодарение на оръжията. Даже канибалите в джунглата изглеждат миролюбиви спрямо тях.

    Коментиран от #19

  • 15 СЕИР

    167 11 Отговор
    ДЪЛГО ОЧАКВАН СЕИР.СТАНА ЯСНО ЩО Е ТО ДЕМОКРАЦИЯ.ФАЛШ И СМРАД.
  • 16 Циганин

    205 17 Отговор
    Не разбирате ли драги злорадстващи тролчета че една гражданска война в САЩ ще доведе нечуван икономически колапс пред който голямата депресия ще изглежда като детска приказка.... А най- засегнатите ще са слабите икономики като нашата. Но от друга страна, дори Бай Дън да поеме властта с мир, пак няма да ни се размине , разберете че този човек не е там за да поведе света към мир и благоденствие. Тръмп знае това и всячески се опитва да го спре. Лоши времена идат.

    Коментиран от #61

  • 17 Чудесен

    118 14 Отговор
    пример , какво може да се случи и с БГ електроснабдяване което е предадено в чужди ръце ! 90% се отопляват на ток. Шалтера за една седмица и населението го няма.
  • 18 Гост плюс

    97 7 Отговор
    Тоталното заграбване на властта и въвеждането на еднопартийна диктатура в САЩ изглежда неизбежно. Това са последните отчаяни опити на Нео-либералната Олигархия за постигане на световно господство. Както обаче Глобалистите изтърваха момента на международната арена, предвид на решителния отпор от Русия и Китай, така и Тръмп си пропиля времето за изпреварващо противодействие.
  • 19 Тошо

    26 112 Отговор

    До коментар #14 от "Кристина":

    Да бе те руските пияндета много ги обичат. Само в България продължавате да им ближете краката.

    Коментиран от #21, #26, #29

  • 20 щщщщ

    125 19 Отговор
    Няма да има никаква гражданска война. просто ще бъдат арестувани всички замесени във фалшификацията на изборите и тези взели пари от китайската комунистическа партиа, а за капак ще изкарат всички доказателства за каналите за трафик на деца и кой се възползва от тях. Тръмп ще направи това което не са могъли да направят Линкълн и Кенеди. Ще бъде унищожена връзката с лондонското сити и Ватикана. САЩ ще бъдат отново свободна страна и вероятно с още един национален празник.

    Коментиран от #23, #24

  • 21 Кристина

    78 8 Отговор

    До коментар #19 от "Тошо":

    Коя държава единствена в света имаше сух режим - че не се сещам , и защо ???

    Коментиран от #31

  • 22 Атлантик плюс

    12 24 Отговор

    До коментар #12 от "5г4655":

    Насдежди - говежди!
  • 23 само питам

    23 25 Отговор

    До коментар #20 от "щщщщ":

    От кого ще я освобождават , че отново ще бъде свободна страна ?

    Коментиран от #28

  • 24 Атлантик плюс

    8 26 Отговор

    До коментар #20 от "щщщщ":

    Надежди-говежди!
  • 25 5г4655

    86 7 Отговор
    Това не са надежди а факти. Вече има снимки от арестите, знае се кои са арестуваните и за какво са арестувани. Изчакай още два дена и ще се убедиш за какво става дума. Такова нещо не е имало в световната история.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Господин Никой

    177 11 Отговор

    До коментар #11 от "Тошо":

    Хапчето, Тошко, хапчето . Объркал си САЩ с Русия.

    Нищо хубаво не е видял света от САЩ, освен войни, военни мисии, стотици (към 800) бази по света, военни разходи - колкото останалите 200 държави на Земята заедно, кражби от слабовъоръжените народи, атомни бомби, химически оръжия *Виетнам), обогатен Уран ( Сърбия, ирак, Афганистан..., около 3000 частни армии пазят компаниите им и безчинстват ( как става бе показано във филма Аватар - най-добрия филм за 2009 поради това не взе Оскар, а го дадоха на незапомнящо се филмче което обаче възхваляваше войните и военните..., сетих се "Войната е опиат". САЩ си пъхат носа навсякъде, където надушат бизнес далавера - пращата армията или частните си банди и навсякъде лъжи, пропаганда, двуличие, цинизъм убийства, смърт, смърт
    Светът щеше да е прекрасно място без безчинстванията на САЩ по Земята

    Коментиран от #33, #39, #41

  • 28 щщщщ

    102 6 Отговор

    До коментар #23 от "само питам":

    От влиянието на Англия и Ватикана. В момента Окръг Колумбия се ръководи от собствени закони и не щлаща данъци на САЩ. Те са един вид отделна държава която е наложена от англичаните след убийството на Линкълн. Имат и собствена конституция и се водят един вид компания. За да се прекъсне тази връзка трябва да бъде обезглавен змея в лицето на върхушката от демократическата партия, ФЕД, медиите, социалните мрежи, и фармафията. Вече единия Ротшилд даде фира тези дни. Дали е случайност е трудно да се каже.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Пея

    8 27 Отговор

    До коментар #12 от "5г4655":

    Идиот
  • 31 един от многото

    22 5 Отговор

    До коментар #21 от "Кристина":

    Не си заслужава да му обръщаш внимание , не е хич лесно да си прост!
  • 32 Козмо

    42 7 Отговор

    До коментар #29 от "666":

    А един четвъртит руски да обичаш . Или там се дърпаш?

    Коментиран от #34, #70

  • 33 Тошо

    8 68 Отговор

    До коментар #27 от "Господин Никой":

    Това всичкото което си го написал, ако не бяха американците щяха да го направят руснаците. Изпревариха ги и затова ги е яд.

    Коментиран от #121

  • 34 666

    4 19 Отговор

    До коментар #32 от "Козмо":

    То от теб да си го набутваш, друг не може да се включи, палячо.

    Коментиран от #60

  • 35 тврцс тдж

    89 3 Отговор
    След като арестуват и Соросс интересно как ще се препитават неговите тролове драскачи от НПОтата. Ще трябва да ходат да се предлагат по пътищата защото за друго не стават.
  • 36 Тошо

    21 115 Отговор
    Добре че бяха американците че още щяхте да се редите на опашки за банани и портокали. Ама вие по младите тези времена не ги помните.

    Коментиран от #46, #58, #117

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Шпек

    38 9 Отговор
    Става въпрос за “ Адренохром” или “Фонтан на младостта.“ дрогата се добива от отвлечени деца под 9-годишна възраст лекарството се извлича с игла, която пробива окото, за да секретира адреналин /епинефрин от мозъчния ствол.

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Иво

    39 2 Отговор

    До коментар #11 от "Тошо":

    Твоето развитие е забавено поради здравословни причини !

    Коментиран от #72

  • 41 Боко Тиквата

    13 5 Отговор

    До коментар #27 от "Господин Никой":

    Господин Никой, ти си Господин НЯКОЙ ! ЕВАЛЛА ! +++++++++
  • 42 HVD

    5 30 Отговор

    До коментар #38 от "Шпек":

    Това К. Костадинов ли ти го прошепна? Смешник.

    Коментиран от #48

  • 43 Бандолеро

    103 11 Отговор
    Преди малко повече от 200 години, феропейците пратили всичките си боклуци, да заселват новооткрита Америка.
    Престъпниците избили индианците, забрабили златото и ресурсите им.... Яли пили и когато заграбеното започнало да свършва и нямало кого повече да убиват, те си претнали една ГРАЖДАНСКА ВОЙНА и се убивали един друг. Крали един от друг.
    После нещата се "нормализирали". Включили се евреите.
    Живели, живели до къде 1920 година. Евреите решили да "рестартират" (точно както се опитват и сега).
    До някъде им се получило, но не много. Леко полеко евреите завзели сената, банките, индустрията. Пречел им само СССР. Те давали лош пример на хората по света. СССР били други евреи. Там не споделяли ционизмът и подобни отживелици.
    За да победят СССР, евреите отвъде морето и техните ввечни спътници, ереите от Англия, Швейцария и др. инвестирали пари в един ефрейтор от армията на Австро-унгария. Поскокоросали го да нападне СССР. Давали му пари, много пари и той нападнал.
    В ссср имало тогава един човек. Виакли му Сталин. Той бързичко разхвърлял местните евреи, дето му напиват водата. Победил Германия.
    После евреите от САЩ подпалили много войни с много жертви.
    Крали но взело да се свършват ресурсите за крадене и те решили да ЗАНУЛЯТ света, за да има за тях, а другите да мрат.

    Коментиран от #45

  • 44 Ротердам

    18 75 Отговор
    Тръгнала една платена подлога да пише шизофренни анализи на ставащото в Щатите. Цитирам любимия ви червен интелектуалец проф.Иво Христов: Русия е страна с икономика на държава от третия свят. С дълбоко корумпиран политически елит. Край на цитата. Вижте си посраните задници, русофилистишки смехурковци.

    Коментиран от #50

  • 45 HVD

    28 36 Отговор

    До коментар #43 от "Бандолеро":

    Смешко, СССР е дело на евреи. То бива да си прост и лаладжия. Чак толкова не е добре.
  • 46 Тошо

    16 82 Отговор

    До коментар #36 от "Тошо":

    Отидете на екскурзия до Куба и ще придобиете представа какво щеше да представлява България в днешно време, ако комунистите бяха на влас. Компютър, телефон, интернет само щяхте да сте чували че съществуват.

    Коментиран от #47, #51, #100

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Борис Бойков

    79 11 Отговор

    До коментар #46 от "Тошо":

    Това го кажи на измрелите повече от 2500000 Българи по времето на демокрацията.

    Коментиран от #54, #63, #94

  • 52 HVD

    6 3 Отговор

    До коментар #48 от "Шпек":

    Дано ти е харесало. Не ти се случва често, нали?
  • 53 Ротердам

    9 43 Отговор

    До коментар #50 от "Иво":

    Педал ще казваш на австралопитека, който те е измътил. Ясно ли е, вмирисан ватник?

    Коментиран от #68

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Страничен

    16 4 Отговор

    До коментар #12 от "5г4655":

    Прекалено добре звучи! Но надали!
  • 56 Тошо

    18 82 Отговор
    На екскурзия само до Букурещ щяхте да ходите. Големи сте неблагодарници, нямате си и представа от какво се отървахме през 1989 година.

    Коментиран от #62

  • 57 Здрасти

    10 54 Отговор

    До коментар #12 от "5г4655":

    А Тръмп към кой елит принадлежи, т. Ъпунгер? А любимият император Путя? Много сте кухи, ватници.
  • 58 no name no face no number

    80 9 Отговор

    До коментар #36 от "Тошо":

    Е сега имаш банани колкото си искаш заври си ги отзад, защото всичко ценно вече го нямаш тоест нямаме. Яж бабаните и се рови във фейсбук по цял ден смо як

    Коментиран от #59, #138

  • 59 Здрасти

    18 84 Отговор

    До коментар #58 от "no name no face no number":

    Какво е ценното, смешко? Кучешката радост ли? Или течащите пликчета прясно мляко? Вие сте абсолютни смехурковци, ватници? Това лято бях в Крит на почивка. По онова време щях да видя Крит през крив макарон. Хайде, гътвай се и отивай при мумиите, без. Мозъчен червен копрофил.

    Коментиран от #73, #79, #83

  • 60 Аве Джанъм

    28 5 Отговор

    До коментар #34 от "666":

    Тоя четвъртитития руски не само ще го обичаш много ласкаво ами ще го и Улигавиш по хамерикански доволно и няма се опъваш кат шут - смешник.
    Или там се дърпаш както са ти казали в друг пост?
  • 61 Маг Алена

    7 8 Отговор

    До коментар #16 от "Циганин":

    Баба ти на карти или на боб направи тези предсказания ?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 стоян георгиев

    9 51 Отговор
    антифа организирали метежа!!!!хахахаха,хохоххо!така е другари антифа на сорос са виновни.интересно обаче автора що не смята тръмп за виновен в ситуацията и маркира деиствията му все едно тръмп не е деистващия президент на сащ ,а опозиционен лидер?та другари дали тръмп има вина за бездеиствието на неговите полициаи.точно така другари на неговите ,а не на демократите.щото тръмп е назначил техните началници и от него се изисква да управлява сащ в този момент!егати евтините съветски номера.
  • 65 Тошо

    10 39 Отговор

    До коментар #62 от "Пинко":

    Седа защо да не седа, работя имам пари и обикалям света. Ти вземи и ти да работиш малко повече не да ми седиш пред компютъра.
  • 66 Глас от U.S.A.

    64 6 Отговор
    Втора тексаска дивизия и морски пехотинци
    от Тихоокеанския флот застават зад Тръмп.
    Части от Националната гвардия също.
    Присъединяват се също въоръжени групи
    Верни поддържници на Тръмп.
  • 67 За Дони

    68 3 Отговор
    Ако Бай Дончо направи това, ще бъде вторият човек в Историята започнал война и постигнал добър резултат срещу Синедриона.
    Първият и най-велик естествено е Йосиф Висарионович Сталин.
  • 68 Иво

    15 4 Отговор

    До коментар #53 от "Ротердам":

    Само ти казвам да си избършеш лигите ,че се окляпа целия !
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ти па

    24 2 Отговор

    До коментар #32 от "Козмо":

    Джендър със салам ша плашиш ?
  • 71 Предстои яка битка !

    53 1 Отговор
    Няма да допуснем джендърите
    Да управляват свободна страна !
    Чък Норис.
  • 72 Така е

    41 4 Отговор

    До коментар #40 от "Иво":

    От сегашните банани и портокали, с които наваксва и дето са пръскани с всекакви пестициди и боя
  • 73 Завиждам ти

    34 3 Отговор

    До коментар #59 от "Здрасти":

    Малиии видел си много Свят и кво разбра от видяното ?
  • 74 AEROSMITH

    54 8 Отговор
    75 милиона верни поддържници на Тръмп!
    И стотици хиляди българи зад него от
    Чикаго,Лос Анджелис, Маями,Сан Диего,
    Охайо, Илинойс, Масачузетс и много други
    градове в Съединените американски щати !
  • 75 Иво

    30 4 Отговор

    До коментар #69 от "Тошо":

    Плесни си един шамар та се събуди , че бълнуваш америка на сън !
  • 76 Тошо

    18 60 Отговор
    Много искам да се върнат времената преди 1989 само за малко да видите за какво става въпрос. Ще се молите да не сте се раждали, като знам какви лиглювци сте.

    Коментиран от #81, #123

  • 77 Ббб

    47 4 Отговор
    Ако е истина ,че Китай купува тези компании,значи е вярно твърдението ,че световните господари,свалят доверието от запада.От няколко години изтичат капитали в посока Китай.До няколко години ще имаме нов световен полицай.

    Коментиран от #154

  • 78 Пургативчо

    70 4 Отговор
    Да се арестуват Дърти Байди, ромката Харис и
    Вещицата Пелоси ,Обама и лудата Хилари !
  • 79 no name no face no number

    30 2 Отговор

    До коментар #59 от "Здрасти":

    С плоски консуматорски мозъци нямам желание за диалог
  • 80 Тошо

    14 62 Отговор
    Затвориха ви за няколко месеца и не спряхте да ревете че ви нарушавали правата. А сега си представете 45 години да живеете така , как ви се струва а лиглювци такива.

    Коментиран от #139

  • 81 no name no face no number

    62 8 Отговор

    До коментар #76 от "Тошо":

    И аз защото знам за какво става въпрос и знам, че с малки корекции живота можеше да е много по добър от този в капитализма и джендъризма

    Коментиран от #97

  • 82 Хамериканците ще се оправят

    38 5 Отговор
    Но ние с тази Тиква,кво правим ?!
  • 83 Iviviv

    17 2 Отговор

    До коментар #59 от "Здрасти":

    Ти си сериозно болен. Потърси психиатър. По бързо да не стане късно.
  • 84 Made in usa

    37 1 Отговор
    Цяла година ще гледаме HOLLYWOOD
    На живо ! On line !

    Коментиран от #90

  • 85 Фейк?

    8 12 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: а няколко свидетели, включително и един сътрудник на ФБР, бяха убити и следствието влезе в задънена улица."

    Може ли някакъв достоверен източник, да се прочете това. Или е поредна партенка
  • 86 Ким Чен Ун призова

    53 3 Отговор
    Да помогнем да се възстанови напълно
    Демокрацията в САЩ !
    Няма само те да помагат,я !
  • 87 Ляв плюс

    65 8 Отговор
    "Да се върне живота от преди 1989 за да видите ужас....." - Атлантиците плашат. А вие какво си мислите, че за тези 30 кошмарни преходни години Социализмът нямаше да се реформира, да речем както в Китай? Промените бяха започнали и Преходът ще ше да е контролируем, а не безуспешна Шокова Терапия.
  • 88 🤡 🤡 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

    55 3 Отговор
    Наистина станаха за смях пред целия свят.
    Но не е смешно,а е жалко !Това е началото на
    КРАЯТ на една измислена демокрация !!!
  • 89 Бах

    46 3 Отговор
    Така е . Очакват ни интересни за света събития , които ще станат до няколко дни . Вчера бях писал , че в Америка положението вместо да се влошава ще става все по критично .
  • 90 Бах

    18 0 Отговор

    До коментар #84 от "Made in usa":

    Дай Боже !
  • 91 Троцки

    46 7 Отговор
    Демократите са леви, комуняги, афроамериканци,роми, поклоннички на Сафо,
    Джендърчета,псевдо лигава интелигенция.
  • 92 ха ха ха

    34 5 Отговор
    Не знам какво назрява, ама знам каква залязва - Бидето направо зел дал вече, току виж и не стигнал до клетвата 🤣
  • 93 До Чикаго и назад

    33 3 Отговор
    Сега е моментът да откъснем щата
    Монтана и да развием северозапада !!!
  • 94 Калин

    39 1 Отговор

    До коментар #51 от "Борис Бойков":

    Ротшилд еволюшън публик. Република. Демокрация на сатанистите
  • 95 Матей

    55 3 Отговор
    О,темпора,о морес!Тия американски главатари здраво се хванаха за гушите.За да си вдигне чукалата Тръмп из Вашингтон,значи е разбрал,че там е изпуснал положението,покрил се е за да не го убият и да вдигне на крак верните си привърженици и военното командване.Трескавите действия на демократите показват неувереност,несигурност,щом стигнаха дотам да правят провокативното нахлуване в конгреса.В българските демократски медии оценките са в полза на демократите,живи да ги оревеш.А статията е от руски автор,реалистично излагаща събитията и предположения за в близко бъдеще.Впрочем това е и единственото спасение за щатите,ако Тръмп вдигне военните и излови демо-нократски.те главатари ,иначе или ще се избият в гражданска война или ще има де-моно.кратска диктатура.
  • 96 Набирам доброволци за

    33 1 Отговор
    Първа европейска армия с цел
    Опазване на обществения ред и сигурност
    в градовете на СВОБОДНИЯТ СВЯТ !!!
    Сборен пункт : Статуята на Свободата !
  • 97 Поздрави от Северна Кореа

    8 38 Отговор

    До коментар #81 от "no name no face no number":

    Ела при нас щом ти харесва комунизма. Какво чакаш. Даже и Ковид 19 нямаме. Е и храна намаме много ама затова бананите за Нова година са ни толкова вкусни.
  • 98 100 нюанса сиво

    56 3 Отговор
    Нормалните хора в Америка искат
    Тръмп да доведе нещата до край.
  • 99 Баба Ванга

    36 6 Отговор
    Байдън не го бъде !
  • 100 Коко55

    12 44 Отговор

    До коментар #46 от "Тошо":

    Миналата година бях в Куба, страшна мизерия направо ги съжалих горките. Единственото хубаво нещо бяха кубинките. За един чорапогащник или едни джапанки цяла вечер е твоя. Само не разбрах защо им са тия чорапогащници като постянно е 30 градуса при тях.

    Коментиран от #104

  • 101 Винету

    21 2 Отговор
    Предлагам да изпушим лулата на мира !
    В моят вигвам на Жипчо Пикчу !
  • 102 Това го може само в СССР

    8 46 Отговор
    Навални кацна в Москва и веднага го арестуваха. Джуджето Путин пак се издъни.

    Коментиран от #107

  • 103 Американски психар

    27 1 Отговор
    Лелеее, Холивуд е навсякъде около нас!
  • 104 Фидел

    44 4 Отговор

    До коментар #100 от "Коко55":

    Ти ако си бил в Куба , аз трамвай ще стана.

    Коментиран от #111

  • 105 Кацнал на 🌒 луната

    16 3 Отговор
    А дали е така ?! Кой ще ми каже ?!
    Тодор Колев го нямаше даже !!!...
    Кога ще ги стигнем хамериканците?!.......
  • 106 Хо Ши Мин

    25 3 Отговор
    Америка ! Амин !
  • 107 само питам

    28 5 Отговор

    До коментар #102 от "Това го може само в СССР":

    Ти за руския Бареков ли ревеш бе соросня ?
  • 108 Перо

    26 2 Отговор
    Първият висш държавен служител/зам.-директор на ЦРУ/ е назначен от Джоузеф Байден,преди да заеме поста Президент. Казва се Давид Коен!

    Коментиран от #109

  • 109 дон Чичо

    6 7 Отговор

    До коментар #108 от "Перо":

    И какво ни интересува нас това ?
  • 110 Организирам протест пред

    26 5 Отговор
    Американското посолство под надслов
    Свобода за свободното слово ! и
    Долу ръцете от Тръмп !
    Свобода за белите хора !
    Интернационалист глобалист.
  • 111 Коко55

    11 34 Отговор

    До коментар #104 от "Фидел":

    Да бях приятелю ама не седях само в курорта а обикалях 14 дни навсякъде. Нямаш си на предсава в каква мизерия живеат. Времето е спряло за тях от средата на миналия век от както станаха комунистическа държава.

    Коментиран от #131

  • 112 Бате Тихо

    11 37 Отговор
    Няма нищо лошо ушанките да пишат и бълват глупости. Те са силни с пропагандата. Лошото е, че български промити мозъци им вярват!!!
  • 113 Фъкoff

    9 45 Отговор
    Такова отчайващо нескопосано, трескаво скалъпено писание издава голямата мъка в някои среди от провала на техния човек в Белия дом и паника пред задаващия се лов на вещици в Америка и отвъд нея. Атаката срещу "дълбоката" държава в Щатите всъщност бе атака срещу държавата САЩ. Сред нападателите рамо до рамо се оказаха наивни тръмписти и заблудени неудачници, но и държавни служители верни на Тръмп и, забележете, хора на руското разузнаване! След такова събитие можете да си представите какво ще последва във вътрешен и външен план...тежко им на организаторите и изпълнителите.
    Колкото до "соросоидната Антифа" и "педофилските заговори на демократите"на които се прави опит да се прехвърли вината за престъплението в Капитолия, скоро някои автори и разпространители на подобни руски опорки ще гълтат жабетата.
    "Дълбоката" държава е това което крепи държавността и в Америка и в Русия, и в Китай, и в Уганда. Липсата на "дълбока" държава в България е причината за състоянието в което се намира българския народ и България. В Италия "дълбоката" държава в момента пречупва гръбнака на мафията. В България проруската мафия е пречупила гръбнака на държавата, защото дълбоката ни държава е Кремъл.. Но няма да е все така...

    Коментиран от #118

  • 114 Смърт на

    16 3 Отговор
    CIA Разбойниците
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Алфа Ромео

    22 2 Отговор
    В интересни времена живеем, направо до гуша ми дойде от интересни времена, неслучайно Китайците пожелават това на враговете си!!!

    Коментиран от #133

  • 117 Офицер от запаса

    70 8 Отговор

    До коментар #36 от "Тошо":

    Те сините боклуци още преда 30 години предадоха България за банани и портокали.За сметка на това ни унищожиха промишленноста,селското сторанство,армията,гранични войски,строителни войски,напълно безплатнэто образование и здравеопазване,патриотичното възпитание,почивнното дело( на символични цени).Затова пък ни натрапиха чалга културата и опростачването,огромните цени на жилищата,отровените храни и води,наркотиците,проституцията,циганската напаст,правосъдие само за кокошкарите,безнаказаност за олигарсите(крадците на едро).....Още да изброявам ли?Покажете ми едно неверно твърдение.

    Коментиран от #153

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 sd123

    8 29 Отговор
    Тази статия е путинистки сурогат, несвързано бълнуване на някакъв трампист. Тръмпистите сте ''довиждане'' свърши ваща...

    Коментиран от #122

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Японеца

    22 2 Отговор

    До коментар #76 от "Тошо":

    Няма как да се върне 1989г! Но ако има военен конфликт лигльовците ще носят памперси, ако успеят да ги сложат! Ще стрелят с фейсбук!
  • 124 Дивуй

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "Тошо":

    Твоето са го забавили и си личи добре.За другите не давай определения.Нямаш капацитет .
  • 125 Пич

    21 3 Отговор
    Гражданска война в Кравария,няма да е лошо.И те да воюват малко на собствена земя.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 дежавю

    11 2 Отговор
    Това вече го правиха. Нарича се Гражданска война. Сега може някои щати да се опитат пак да се отделят, ама няма да ги пуснат.
  • 128 Янко Видрарски

    6 6 Отговор
    Антифа била соросоидна ? Ти да видиш !

    Благодаря, нямам повече въпроси
  • 129 Крум Страшний български

    22 4 Отговор

    До коментар #11 от "Тошо":

    Къде става дума за руснаците ? Омразата ти е толкова голяма, че ти пречи да мислиш.
  • 130 кочо

    4 7 Отговор
    доно няма гражданска война в сащ.
  • 131 Седесарят..

    21 3 Отговор

    До коментар #111 от "Коко55":

    Не нужно да ходиш в Куба.Ходи по селата на България..Да имаш представа.за мизерия.Тя цяла Америка,е подобно на Куба.Щото имат един близък,, приятел,,САЩ.
  • 132 Дядо Иван

    4 18 Отговор
    Към 117 Какъв офицер си като си социалист.Това е несъвместимо Голямата армия .С Мулотовките не можехте и 50 процента да стигнете до районите си. Гранични войски децата си убийци правех те за 30дни домашен отпуск......

    Коментиран от #136

  • 133 Жулиета Жигула

    10 1 Отговор

    До коментар #116 от "Алфа Ромео":

    Чакай, чакай, сега тепърва започва и поне 20 г. ще е мнооого интересно. Ковидът си знае работата!Дано да доживеем да видим прекрасният нов свят!
  • 134 вертеп

    5 2 Отговор
    ТЕА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЕХА!!/като досегашния си президент/!!Очаквайте с нетърпение резултатите от изборите в България и действията на хунтата!ЩЕ ИМА:ТИ ЛИ МЕ БУТНА?ИЛИ САМ ПАДНАХ!!ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАСЕН ДЕН СЪС МУТРО ДЕН!!!!!ГУМАТА.А.А.А.А.А.А.А.А.А.!!!
  • 135 Йонко Евреина

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Тошо":

    Май е точно обратното...
  • 136 Ваквинов

    10 1 Отговор

    До коментар #132 от "Дядо Иван":

    след като ме уволниха от Гранични войски трябваше това да ми кажеш и сега нямаше да пишеш П-Р-ОСТОТИИ.
  • 137 Оня

    6 10 Отговор

    До коментар #11 от "Тошо":

    Абсолютен факт ! Всичко лошо през последните 100 години за България идва от азиатския Кенефистан !
  • 138 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    7 0 Отговор

    До коментар #58 от "no name no face no number":

    Е сега има всичко.Като се разкриват в Гугъл а и ядат като разпрани.
  • 139 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    11 2 Отговор

    До коментар #80 от "Тошо":

    Ангелинке,Ангелинкееее...!!! Или за по- кратко да те наричам Тошо...??!! Отколко време си на хапчета в Карлуково...??? Ще взема да звънна на лекуващия ти лекар,че повече не се издържа..!!! Тез твои коментари от Козяк или Синагогата ти ги спуснаха бре Мушморок...???
  • 140 Дядо Иван

    3 8 Отговор
    Комуне на това само са те научили. Познавам такива като тебе дето се хвалеха как са се гаврили с Германци Поляци...Българи които се опитваха да избягат от прекрасната комунистическа държава.
  • 141 Проблеми има Народа на България!!

    13 0 Отговор
    Не са наши проблемите С. КОРЕЯ, Русия, САЩ!! Ние сме затънали в Блатото до шия!!! Ние сме Затънали, и трябва да опитаме да излезем на 04.04 2021год.Грасувайте!!!
  • 142 Гласувайте

    6 1 Отговор
    Гласувайте
  • 143 Ооо

    4 0 Отговор
    Опасни времена .
  • 144 1520

    6 1 Отговор
    през 1989 си набихме такъв трън че няма вадене без хирургическа намеса
  • 145 Психиатър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кккккк":

    Чакам ви в Карлуково и останалите
  • 146 Путай Пютан

    0 6 Отговор
    Т'ва статия за мужиките ли е :)
  • 147 любител

    2 0 Отговор
    крайно време е да се избият да спрът да пречат на хората в цял свят.да останат само индианци те са по миролюбиви.хахаха
  • 148 Дора

    3 0 Отговор
    Педалите не могат да стрелят .Ще се плаща на наемници.Врьщаме се много назад.
  • 149 Политика

    8 0 Отговор
    Даже не е нужно да има истинска Гражданска война, за да бъде обявена една империя за мъртва.... Сега Америка поне 10 години ще се занимава предимно с вътрешните си проблеми, и ако все пак после се огледа по света, с изненада ще разбере, че местата и вече са заети от други...
  • 150 гуньо

    9 0 Отговор
    Мъка мъка оная вечер минавам покрай един луксозен фризьоски салон и гледам момата оправя маникюра на едно момче.Сигурно ако хване автомата и си счупи маникюра ще е голяма трагедия за него.Жените ревът че нямало мъже вече е как да йма кат от наи ранна възраст децата гледат анимация дето момичетата са героите и бият всички а джендарите забраняват приказките на андерсен защото всички герои са мъже.
  • 151 бандити

    5 0 Отговор
    преди 200 години на колкото години е външната ми тоалетна на село беше създадена държава от бандити сега дълговете и са толкова големи че трябва да загине в гражданска или световна война
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Русия

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Ббб":

    Изтичат капитали в посока Китай?...Това на сън ли ти се яви?
    Битката за Белия дом беше битка за лидерството в новия световен ред.
    Тръмп беше за САЩ и Русия срещу останалите.
    Байдън за САЩ и Китай срещу останалите.
    Слабото място на тандема с Русия е, че Русия не може да предложи на САЩ друго освен атомни бомби и подкупи. Републиканците се полакомиха за подкупите и се пльоснаха по гръб.
    Силното в двойката САЩ Китай е че тя е икономически и геополитически неразбиваема.
    Китай не подкупи американските политици, а купи Америка. И второто - Китай е слон подпрял се на бараката Русия. Ако мръдне бараката пада. Китай ще е работилницата на света, САЩ ще са проектантите на света.
    Останалите ще лапат мухи.

    Коментиран от #159

  • 155 Йодко

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "изперкулясъл":

    Ми то яз вечи си зех. Барем и за две бомби.
  • 156 Безпартиен

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тошо":

    щот с хамериканците прокопса. Аман от ибрикчии руски и хамарикански и всякакви.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Лъжа

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: а няколко свидетели, включително и един сътрудник на ФБР, бяха убити и следствието влезе в задънена улица."

    Може ли някакъв достоверен източник, да се прочете това. Или е поредна партенка

    Къдe e дoкaзaтeлcтвoтo чe ca убили aгeнт нa ФБР, рaзcлeдвaл Джeфри Eпcтeйн. Чe и някoлкo cвидeтeля пo дeлoтo уж били ликвидирaни ocвeн aгeнтa. Май са дoлни лъжци тeзи cпиcвaчи нa тoзи пacквил.
  • 159 ббб

    0 0 Отговор

    До коментар #154 от "Русия":

    Разбрах само,че работниците са купили проектантите !?
  • 160 Борманова

    0 0 Отговор
    Капитолия,капитала на вложителите е там,затова са се раз бон ту вали
  • 161 Само питам

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "кккккк":

    А Мустафа "Миталова" , от кои Американци е ?