18 Януари, 2021 08:24 10 351 105

Христо Иванов: Има въпроси, които не могат да НЕ бъдат задавани – за Борисовия султански двор и за Мата Хари

  • христо иванов-
  • виолета сечкова-
  • мата хари-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • демократична българия

Политикът счита за свой граждански дълг да продължи с настоятелността си за информация по темата

Христо Иванов: Има въпроси, които не могат да НЕ бъдат задавани – за Борисовия султански двор и за Мата Хари - 1
Снимка: Демократична България
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мой фейсбук статус е станал повод за отворено писмо на г-жа Виолета Сечкова. От всички възможни начини да реагирам, ще го направя с максималната сериозност, която темата всъщност изисква.

Това пише в своя Facebook публикация съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в отговор на възмущенията на бившата манекенка Виолета Сечкова, която се разгневи на политика, че е разпространил, по думите ѝ, "вулгарна лъжа по неин адрес".

Ето какъв е отговорът на Иванов в задочния диалог по между им, публикуван без редакторска намеса:

Има въпроси, които не могат да не бъдат задавани и теми, които не могат да бъдат оставяни да заглъхнат. Колкото и да са нелицеприятни понякога, да засягат лични животи, да имат несигурни основания…

Например, въпросите за КТБ - как беше захранена, как беше превърната в политико-финансова пирамида, как после беше срината, как активите ѝ се разграбват пред очите ни и за това не беше понесена никаква отговорност. А разплатата за тази услуга - постът на главния прокурор… Включително въпросите за отделни приближени до властта лица, които се оказаха сред най-едрите участници в тази схема.

Или въпросите за записите от скандала Яневагейт, в които имаме една от най-пълните картини на мафиотското овладяване на съдебната власт и за отделните персони, които фигурират в тази енциклопедия на корупционната развала.

Или въпросите за записите и снимките от премиерската вила и особено ключовият - коя е така наречената от Борисов “Мата Хари”, която държи ключа към скандала с необяснимите количества пари и злато в премиерската спалня.

И прочее и прочее.

Винаги съм се старал да задавам тези въпроси - и като гражданин, и като министър – и считам, че е мое задължение да го правя като политик.

На пръв поглед това са въпроси, които касаят живота и биографиите на различни хора. В дълбочина, обаче, става дума за това как се управлява България и особено за модела “Борисов”.

Номинално, страната ни е парламентарна република с европейски стандарт на разделение на властите, независимост на медиите и сложна система от контролни институции. На практика обаче ние живеем в режим на изключително висока концентрация на лична и безконтролна власт в ръцете на Бойко Борисов, около когото има нещо като неформален султански двор, с фаворити и фаворитки (по собствените му признания пред чуждата преса), лобита, приятелски кръгове. Има в този двор и неформален, но всесилен, велик везир, чието име е Делян Пеевски. Проблемът с това положение на нещата, е че то означава, че властта в България не е мандат, който се дава от народа и се упражнява публично и прозрачно в интерес на народа и под негов контрол, а се възприема като бащиния от един тесен кръг лица. Краткото име на това състояние на нещата е системна корупция. А още по-краткото - мафия.

За да бъде това положение възможно, има едно фундаментално условие: всички институции, които трябва да осигуряват отговорното и публично осъществяване на властта, са блокирани и превърнати в инструменти на този султански двор. Разследвания не се правят, доказателства не се събират, а дори и да се стигне до това - всичко се замита. В резултат, за тези от нас, които не сме част от Борисовия султански двор, неговото съществуване и действия (от наше име и за наша сметка) се проявяват като заключения по откъслечна информация, като догадки по нелогични действия на властта, като изводи от неотговорени въпроси...

Съответно, когато институциите не си вършат работата, гражданите и тези, които се опитват да ги представляват, са длъжни да задават въпроси и да настояват на отговори, за да лишат султанския двор от комфорта на омертата. Само така можем да върнем смисъла на републиката: властта да бъде публична.

В човешки план, аз разбирам реакцията на засегнатите и на онези, на които не им харесва задаването на един или друг въпрос или фокусирането върху една или друга персона от кръговете около Борисов. Но тук не става дума за жени и мъже, майки и бащи, съпрузи и съпруги. Става дума за хора, които съзнателно са избрали да бъдат част от султанския двор, да го обслужват и да се ползват от облагите му. И това коства на всички не просто милиони, а ограбване на гражданското ни достойнство да имаме модерна държава и бъдеще в нея.

И, да, докато Борисов не излезе и не назове ясно коя е “Мата Хари” и докато нямаме прокуратура, която може да я разпита обективно за това как точно са се появили тези пари и злато в нощното му шкафче и откъде, този въпрос трябва да бъде задаван по всеки повод и на всеки, който може да има някакво отношение към него. Считам това за свой дълг и ще продължа да го правя. Няма да е особено красиво, но е неизбежно, ако искаме да ликвидираме султаната и да си върнем републиката.

Аз нямам проблем да разкажа на синовете си защо съм задавал тези въпроси, но не знам как бих обяснявал мълчанието си.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 117 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щаб за честни избори в България

    159 24 Отговор
    Веднага трябва да спрем да плащаме осигуровки за които нищо не получаваме!!!От джипито до болницата всеки иска пари за всичко изследвания консумативи материали !! Трябва да фалира тази мафиотска здравна каса която финансира престъпен мафиотски античовешки модел на болестоопазване, защото болестите носят пари а здравия човек не!!!!

    Коментиран от #24

  • 2 А трябва

    137 14 Отговор
    и е наложително да бъдат задавани !
  • 3 Нагъл измамник

    60 148 Отговор
    иска кокала от другите измамници...Христо Иванов..

    Коментиран от #40, #92

  • 4 Алоо

    56 103 Отговор
    Маджо ли е на телефона?

    Коментиран от #42

  • 5 Диверсант

    53 121 Отговор
    Я да ходи да се избръсна първо тоя че ми прилича на Талибан
  • 6 да де

    109 17 Отговор
    Кифлата, ако има претенции трябва да заведе дело. Не че вярвам на другаря Бойкикев, но в белите държави такива проблеми се решават в съдът и тогава ще се види кой срив, кой прав.
  • 7 татко Карлов

    65 47 Отговор
    Бе ,вЕрвам му аз на Ристе ,вЕрвам му ... АМА ,защо хората са му измислили този прякор ПИНОКИО ,(хич) не мога да разбера ?!

    Коментиран от #14

  • 8 иванчо

    76 13 Отговор
    Кой кого е-ве , не е важно , важно е кой краде и крие милиардите !
  • 9 ХайлАдолф

    44 51 Отговор
    Смешко -носоклюнче .....
  • 10 прекрасната

    128 17 Отговор
    госпожа как ще обясни несметното си богатство ...на 33г с 10млн евра...
  • 11 Протест срещу безобразията в България

    83 27 Отговор
    Боко затвор за теб
  • 12 Анонимен

    31 12 Отговор
    ... Бели държави... Е дискриминация... Точно вие либералите не следва да я назовавате____бели
  • 13 Трезво

    51 20 Отговор
    Браво Христо, както е казал народът, когато крадат не кради, когато ловят крадците, не бой се. Това последното скоро трябва да стане.
  • 14 Агенция Пиш

    60 18 Отговор

    До коментар #7 от "татко Карлов":

    Д(п)С арските тролове и Недялко Пърдялков не сте народа !
  • 15 Румен

    55 14 Отговор
    Неразбрах само, тая консул ли е или консултанка в резиденцията на Тиквоча?
  • 16 тотаЛИЗАТОР

    83 21 Отговор
    Добър , даже никак нелош отговор на Иванов ! Тиквените слуги , лакеи и умнитутки са навсякъде , а и даже се обиждат щом ги питаш нещо ! Обидчиви хора биби , виж ти !
  • 17 Софиянец

    48 38 Отговор
    Въпрос? От къде Христо Иванов има пари да води охолен живот, след като обикаля страната и няма време да работи? Кой му плаща?

    Коментиран от #39, #45

  • 18 ъъъъъ

    36 26 Отговор
    тогава въпрос.маджо ли ти е шеф или белград?

    Коментиран от #93

  • 19 Попа

    35 31 Отговор
    Тоя Христо втвърди ли си китките?

    Коментиран от #96

  • 20 Ха ха ха

    39 27 Отговор
    усърдно лае и плюе, значи нищо няма да направи на изборите ! Ще изака едно голямо @к0 !
  • 21 безпартиен

    33 14 Отговор
    Власт се взема с оръжие и се задържа с писалката!!!Не е важно народът как ще гласува,а кой как ще брои!!!Ако изборите можеха да променят нещо-биха ги забранили!!!Когато проумеем,че тези три цитата от трима различни политици показват всичко в т.нар."политика",ще можем и да предвидим бъдещето на народ и държава!А то не "светло"!
  • 22 Йеронимус БОШ

    32 19 Отговор
    Толкова ли ни липсва Тодор Живков , че сега градим КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА на неговия приемник Борисов ?
  • 23 йодирана СОЛ

    52 13 Отговор
    Дали Сечкова не е тази Мата Хари ? Близките до Борисов казват , че имал АФИНИТЕТ съм хубавите жени , дори и да са на негови приближени и слуги ! Доказателство - Яневагейт !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 333

    10 5 Отговор
    Абе няма банани, абе нямаше банани
  • 26 Антиболшевик

    28 34 Отговор
    Това човече с дървено носле става все по жалко .
  • 27 Анти трол

    23 27 Отговор
    Пинокио...........
  • 28 Пинокио

    22 27 Отговор
    Запита ли Маджо и Прокопоф дали може да показваш лъжливата мутра на светло. Долен човек.
  • 29 Ицоо,

    34 13 Отговор
    Цялото гепитролско племе е на крак и ви плюе денонощно. Активирани са и всички тайни, полутайни и явни гепиагенти. Яко активирани са и всички съдени, осъдени и следствени гепирасти с някакво обществено влияние, като харлановци, тодоровци, коритаровци, колтуци и тн. Цялата тази сган бълва денонощно помия срещу всеки и всички, които искат промяна. А за фесовете не ми се говори, от тях само огромна подлост по всяко време.
  • 30 Село

    26 12 Отговор
    Добри въпроси ама прочети форума само тъпанари пишат и такива ще гласуват и са 90 процента от Българския народ така,че те не искат отговори на тези въпроси те искат 50 лева за да гласуват за Бойко а той какво ще прави 4 години никой не го интересува това е тъпия Българин ти хубаво питаш той те плюе сякаш ти напълни шкафа му с пари.
  • 31 Няма толкова ТЪП народ

    9 5 Отговор
    Зад това мото трябва да се обинят партиите!
  • 32 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИЯ

    32 10 Отговор
    Що за държава сме, след като никой не може да накара тоя ДЪРТ РАЗВРАТНИК да каже коя е Мата Хари? Пародия на правова държава. Цяла България, а и цял свят се занимава повече от половин година с неговите секс изстъпления. Срам за нас пред света.
  • 33 Алексей Сергеев

    20 20 Отговор
    Христо, Христо каквито и манипулации да измислиш и напъни да имаш, няма да гласува моето семейство за теб и партията ти от Иван Костов и ген. Атанасов
  • 34 Бодигарда

    4 1 Отговор
    Митю Пищова е порок рая като риба. Има и видеота ни ги пази за компромати . Бил съм свидетел на тия сцени
  • 35 чичо

    12 23 Отговор
    Тоя брадясъл плъх пак ли се показа. Този е много тъпо и просто парче. Само ЪЪЪЪЪЪ ААААААА ЪЪЪЪЪЪЪЪ излиза от устата му!
  • 36 Факт

    16 31 Отговор
    Алтернативата на Бойко Борисов и ГЕРБ са е тоя ицку, Майчето, Корнелия, гошо и цецо и слафчо наркомана. Е при такъв избор аз определено ще гласувам за ГЕРБ на следващите избори.

    Коментиран от #50, #58

  • 37 Маджо

    11 11 Отговор
    Браво Маджо

    Коментиран от #41

  • 38 Браво

    27 5 Отговор
    Христо Иванов даде тон за песента на протестите и като че ли само той остана да пее вярно. Останалите тихичко, тихичко заглъхнаха. Кой в телевизийката си, кой се наведна за пореден път, ама се кръсти "изправи се" и т.н. То си е казано - "Къса памет - дълъг преход" ! И те така ...... !!!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Die Wharheit

    21 7 Отговор

    До коментар #3 от "Нагъл измамник":

    Какъв кокал бе, ти искаш кокала да е в Бойко ли? Еми той го държаэ10 години и какво ? - нищо. 10 години застой. Толкова реформи бяха спънати, като съдебната например, най-важната!
  • 41 фтнрпф

    19 8 Отговор

    До коментар #37 от "Маджо":

    Какъв Маджо те гони тебе. Тази лъжлива опорка беше, за да омаскарят единствения честен политик у нас. Да го дръпнат в блатото, защото само той остана неподкупен в опозиция.
  • 42 ххпп

    22 8 Отговор

    До коментар #4 от "Алоо":

    Не, не е Маджо, лаъномета на ББ е. Да компрометира Христо Иванов, че ви казва истината, ама такива като теб за жълти стотинки чукате по клавиатурата лъжи, за да очерните добрите политици като Христо Иванов.

    Коментиран от #44

  • 43 jorj

    3 6 Отговор
    Глиган.
  • 44 Някой

    10 19 Отговор

    До коментар #42 от "ххпп":

    Добър политик ????Я пак.Да не си от тия,дето блокираха булевардите и решиха,че могат да говорят от името на народа без някой да ги е упълномощил за това.
  • 45 хфнр ф

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "Софиянец":

    Нещо си сънувал и си се изпотил...я се събуди. Яяя сънувал си кошмар.
  • 46 Затвор

    19 7 Отговор
    Борисов толкова се нагълта с пари, че не султански двор ами може да си построи палати от злато. Гад мръсна

    Коментиран от #53

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Пармезан

    8 5 Отговор
    Нито Борисов, нито ТИ сте цвете за мирисане !
  • 50 ффффф

    11 5 Отговор

    До коментар #36 от "Факт":

    Факторът да не е от финансово естество, да не ти плащат герберите, за да ръсиш "бисерите" си тук. Това е най-глупавия аргумент, за да гласуваш за някой. Умните четат предизборните програми и гледат кой какво изпълнява от тях.

    Коментиран от #89

  • 51 Не ставаш

    8 5 Отговор
    А уе борсук, ти ли намери да говориш за другите. На теб да зададем ли въпроси? Ти не си част от Бойко ли? Не си ли му служител? Недей вечно се прави на света вода не напита, че и твоя ден ще дойде, в който ще бъдеш разобличен
  • 52 естет

    10 3 Отговор
    Истинският политик никога не наднича в спалнята на себеподобните; истинският политик не води лични битки; политиката е борба на идеи и работа за общото благо на гражданите!

    Коментиран от #59

  • 53 Някой

    6 8 Отговор

    До коментар #46 от "Затвор":

    Дай доказателства за това .Кажи на коя дата,къде и кога отиде и му преброи парите.Колко бяха ???Ако не го направиш си поредния платен трол обслужващ чужди интереси.

    Коментиран от #55, #87

  • 54 Антураж

    3 5 Отговор
    Като братя сте с Тиквата, спасителите на народа хахахаха Плюете се един друг, когато не сте пред медиите обсъждате следващите ходове. Поне поискай от шефа ти Бойко да ти купи една самобръсначка и да ти запази час за фризъор

    Коментиран от #56

  • 55 фгвр х

    6 5 Отговор

    До коментар #53 от "Някой":

    Доказателства да даде Шефа ти и да отговори на горещия въпрос: "Коя е Мата Хари в неговата спалня?" Защото той явно знае.Тя да даде показания как е снимала и дали тя е инсценирала всичко.

    Коментиран от #65

  • 56 фтнр

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "Антураж":

    Ооо не го пришивай към Боко, това е долно и мръсно.

    Коментиран от #60

  • 57 Файр ин дъ хаус

    3 5 Отговор
    Този се лакуми за властта и той ! Не си с чисти помисли Христомире.

    Коментиран от #61

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 тото

    14 4 Отговор

    До коментар #52 от "естет":

    Истинският политик не води к...и в спалнята си, той има порядъчна и интелигентна жена до себе си.
  • 60 Антураж

    4 6 Отговор

    До коментар #56 от "фтнр":

    Защо да не го направя? Иванов не е по-различен от Бойко, същите боклуци са и двамата. Какво направиха за страната? Единия ограби народа, другия направи протест и какво постигна? Бойко махна ли се?

    Коментиран от #69

  • 61 хлято

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Файр ин дъ хаус":

    Боко Шефа ти се лакоми за властта вече повече от десет години, не се наядоха, не се задавиха. Пфуй.
  • 62 Независим

    9 5 Отговор
    Не уважаема г-жо Сечкова, нито Хр. Иванов нито друг може да ви умърси, ако не сте част от мръсотията около Борисов, защото именно тази мръсотия с която е обграден Борисов и от която ви е сте част, именно тя ви умърсява, а за това сте си виновна само вие и никой друг ????????????????????
  • 63 Я ти отговори

    7 7 Отговор
    Сега плюеш Бойко тариката а до вчера бяхте първи дружки. И какво стана Ице ? Не получи дял от някоя схемичка или ? И защо да вярваме на човек който обръща гръб на приятелите си ? Или на човек който е бил забъркан в престъпни схеми ?

    Коментиран от #75

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Някой

    4 3 Отговор

    До коментар #55 от "фгвр х":

    Недей да бягаш по тъч линията.Зададох ти конкретен въпрос.А кой на кого и защо е в спалнята си е негова лична работа.

    Коментиран от #73

  • 66 BOEKO

    6 5 Отговор
    Caмo Бoeкo ми дaвa cигурнocт, чe кoмуниcтитe нямa дa ни зaвлaдeят.
    Тoй cъщo e кoмуниcт, нo e дoбър, cпрaвeдлив и хвърля пo 50 лв. мeceчнo. Aз oт бaй Тoшoвo врeмe нe cъм пoлучaвaл eй тaкa пaрa нa ръкa зa нямa нищo. Кaквo щe ми дaдe Хриcтю, Мaя или Cлaви? Нищo.

    Коментиран от #70

  • 67 Доза

    7 3 Отговор
    Христо, ти ли тръгваш да говориш за нелицеприятни? То ти си най- нелицеприятния. Имало въпроси които не могат да бъдат задавани? Защо бе Ице, нали ти самия искаше да разкриеш схемите в държавата, страх ли те хвана? Много беше отворен, изведнъж нещо заглъхна. Сплашиха ли те?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ххх

    10 6 Отговор

    До коментар #60 от "Антураж":

    Това че е протестирал е смело и достойно, изразява гледна точка и несъгласие с порочния в момента начин на управление. Иска да покаже на хората, че има алтернатива за по-бързото развитие на страната ни, за да настигнем другите европейски страни. Борисов направи някои добри неща, но и много забави развитието на страната, иска да угоди на олигарсите, бавят и опорочават важни за страната закони...Христо Иванов е по-добрият избор за мен.
  • 70 лощти

    5 5 Отговор

    До коментар #66 от "BOEKO":

    А на мен Христо Иванов ми дава сигурност, че комунистите и мафията няма да завладеят държавата.

    Коментиран от #81

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Бацо

    1 5 Отговор
    Да каже от де са пачките, от някой калпав ремонт дето инспектира лЕ. 😛😂😛, а и колко Мата Харки са имат снимки с бацо нанка
  • 73 фнррх н

    6 5 Отговор

    До коментар #65 от "Някой":

    Не е негова лична работа, ако си публична личност, ако си на такъв отговорен пост, трябва да имаш висок морал и да си плимер за адекватно поведение, а не разгонен нерез, водещ к...и в спалнята си, които могат да те комрометират и изложат пред целия свят. Ако беше в друга държава до сега трябваше сам да е подал оставка. А то даже не се разследва.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 фгнрр

    7 6 Отговор

    До коментар #63 от "Я ти отговори":

    Нее, просто саботираха съдебната реформа на Христо Иванов, защото се уплашиха, че може да ги съдят после за мизериите, които правят в управлението на страната, че ще трябва да носят отговорност за грешките си. Христо Иванов беше подведен от Боко и излъган. Когато всичко стана ясно и Иванов разбра с какви хора си има работа, сам напусна, защото не искаше да има нищо общо с тях.
  • 76 провит

    6 5 Отговор
    ББ да се докопа на власт отново е най-голямото зло. Като октопод ще ни задуши.

    Коментиран от #79

  • 77 Ало

    6 2 Отговор
    Гладен ,продажен ПУ...мяр
  • 78 Маджо

    6 3 Отговор
    Ристьо, отговори коя и каква е била майка ти и чак тогава задавай въпроси!!!!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Мнение

    6 1 Отговор
    този не е никакъв политик, а селска клюкарка....
  • 81 Бухаа

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "лощти":

    Бухаааа, той ще прави коалиция с комунистите, ти Комунистите нямало да завладеят държавата?
  • 82 Бай Курти

    6 5 Отговор
    Ристе ако ти ,другарката Манолова ,Нинова и сие сте алтернативата,предпочитам още сто пъти да гласувам за Борисов.
  • 83 ДА ПИТАМ НЕЩО

    6 1 Отговор
    А ти за Маджо да кажеш нещо, и ти си същия маскара като тези които плюеш. А теб кои те финансира?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Мод

    4 0 Отговор
    Буъаме едното задкулисие,и веднага идва това на пост комунистите,бойкикев,радев,мая ,абв-то.
    Незнам като се сменя задкулисието,за народа по добре ли е?
    Може би Маджо знае
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Чичо

    8 2 Отговор

    До коментар #53 от "Някой":

    Една американска Агенция с която работиФБР, писа точните дати и часове в които през 2017 в пет различни дни са снимани шкафове със злато и лилави пачки в стаята на бацо дето е в държавната резиденция, а снимките не са манипулирани с обработващи програми. Факт!

    Коментиран от #94

  • 88 факти

    3 1 Отговор
    ФАКТИ, как да разбираме такива публикации: Публикувано във факти.бг: Няма да е особено красиво, но е неизбежно, ако искаме да ликвидираме султаната и да си върнем републиката. Това , вероятно ща струва мнооого пари и/или нещо повече, заедно с източника/автора. Честито;очаквайте известие!
  • 89 А Ми

    5 0 Отговор

    До коментар #50 от "ффффф":

    Каде му е програмата да я прочета

    Коментиран от #99

  • 90 Дед Мороз

    11 2 Отговор
    КОЙ НАИВНИК СМЯТА ЧЕ ХРИСТО ЩЕ ПРОМЕНИ НЕЩО И КОЙ ЩЕ ГО ОСТАВИ .С МЪН МЪН НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА .ПРОСТО ПОРЕДНАТА МАША НА ТАРИКАТИТЕ

    Коментиран от #102

  • 91 Наблюдател

    1 2 Отговор
    "..ако искаме да ликвидираме султаната и да си върнем републиката." Това обаче само със задаване на въпроси не става! Въпросния самозабравил се дерибей и шайката около него от задаване на въпроси неразбират! В най-добрия случай което се вижда всеки ден от тях се получават лъжливи отговори!
  • 92 Бойко член на БКП завинаги

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Нагъл измамник":

    Един прос въпрос,който има прос одговорЧлен наБкп, комунист ли е? Комуниста си остава ,комунист завинаги! Подкрепяте ли тезата, комуниста може да бъде анти комунист?
  • 93 Анти комунист

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "ъъъъъ":

    Маджо е хавер на Бойко от Соцорганизация на БКП, СИК, ген.Любен Гоцев, зам.министър на вътрешните работи след 90г.докарал Царя и заедно с Бриго Аспарухов и още няколко генерали на БКП и ДС назначават Борисов за гл.секретар,след това организират неговото кариерно политическо развитие,заедно със Симеон,Доган и Мулти груп, на които сега е шеф Пеевски,един много известен мултак е Рашидов,зад всичко това стои Русия с ГАЗПРОМ,за това БОЙКО построи турски поток за 3 милиарда с български пари,той ще бъде възнаграден от руснаците с президентски пост тази година,а САЩ и германия ще лапат мухи.
  • 94 Хмм

    8 1 Отговор

    До коментар #87 от "Чичо":

    Тази "американска агенция" май се казва ЕЖК.
    Колкото до манипулациите на снимките:
    - ако аз вляза в твое отсъствие в къщата, сложа разни неща в нощното ти шкафче и ги снимам, снимката пак няма да е манипулирана, но твои ли ще са нещата и ще поемеш ли отговорност за тях?
    - или, ако имам снимка на обзавеждането ти и го възпроиведа като филмов декор ще мога да си слагам и пистолети и картечници и педофиски снимки и контакти на терористи и какво ли не още и да ги снимам. Ти ще поемеш ли отговорност за това, след като снимките няма да са манипулирани?!?!
  • 95 До 92

    2 0 Отговор
    А неграмотника,който не може да напише и едно изречение без грешка,какъв е !?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Бойко

    6 2 Отговор
    Ристю да си извади вибратора и тогава да коментира! Защото така нищо не му се разбира.

    Коментиран от #101

  • 98 Гост

    1 1 Отговор
    Това вече не е политика,това са много лични неща и ако беше написал това за моята съпруга,щях да те потърся Пинокьо.

    Коментиран от #100

  • 99 хнв

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "А Ми":

    до А Ми
    Ами ако я потърсиш ще я намериш. Не е като да сипеш глупости тук в нетпространството.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ффрввмр

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "Дед Мороз":

    Що за простотии ръсиш.
  • 103 Иванов

    2 0 Отговор
    Прав е другаря Хриcтo Ивaнoв! Наистина имa въпрocи, кoитo нe мoгaт дa НE бъдaт зaдaвaни – като например за крепката дружба между олигарха Иво Прокопиев и връзките му с Христо Иванов! Защо никой НЕ задава точно този въпрос?
  • 104 Последния Софиянец

    2 0 Отговор
    При такава алтернатива,като Ристю,другарките Манолова и Нинова,разните там чалгари и ренегати съм принуден да гласувам за ГЕРБ.
  • 105 Асен

    2 0 Отговор
    Сигурно от тези въпроси е и този, че Иванов е виновен за пропуските в системата за разпределяне на съдебните дела, с цел обслужване интересите на приближените му олигарси.